Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
A GTA5 spec megvolt neked?

A medve nem játék.

Jó hát végülis én is így voltam a GTAIV-el, csak annyi a különbség a történet elég sokáig elvittem, megnyílt a teljes térkép, aztán végképp annyira untam, hogy többé elõ nem veszem. De elsõ perctõl fogva nem tetszett, és szarul is futott, és nem fogott meg a hangulata, csak adtam neki még jó sok óra esélyt hátha.

Az, hogy ezt mind elolvastam eléggé sokáig tartott. Ha így nézzük akkor most az elloptad az idõmet. Szóval ez már bûncselekménynek számít? <#idiota>

MerlinW
Mint írtam, számomra a hangulat számít és hogy jól, komfortosan érezzem magam miközben játszom. Ha most az AC4 a példa, akkor nekem bõven elég volt a kezdõ szigeten végigfutni, elmenekülni róla (elsõ ~15 perc), hogy azt mondjam, jó lesz ez. WD-ben már az elsõ pillanattól kényelmetlenül éreztem magam.

A karakter, autók mozgása, a kamerakezelés, az bill-egér irányítás megoldása, hogy a fõküldetéseket kötelezõ módon megszakítják mellékküldetéses baromságokkal. Pl. megy a fõszál, éppen történik valami izgalmas, érdekes, mész a folytatásért, mert kíváncsi vagy mi fog történni, erre beba**a neked, hogy most online fogsz hekkelni, keress egy ellenfelet. Oké, miután "offline" voltam, ezt ki is hagyta magától, de akkor is...
Az AI meg olyan buta, mint a segg.

Alapvetõen nem lenne rossz játék, és biztos vagyok benne, hogy sokan örömüket fogják lelni benne, én csak azt tudom, hogy nem én lettem a célcsoport😊 No, ezért jó a "demózás". Így most maradt 6-8k forintom másra. Veszek belõle új lámpákat a bringámra 😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A WREZ-nek nincs szüksége támogatásra - de lehet a tudatos vásárláshoz is használni.
Elõbbit lehet ész nélkül is csinálni, utóbbit viszont gógyi nélkül nehezen.

Szóval, aki ebben a demók nélküli korban PR (értsd: videó- és írott anyagok után rohan vásárolni ÚJ címet, az helybõl kockáztat - a Photoshop, After Effects és a 3D Studio Max korában nem szabad bedõlni azonnal a reklámanyagoknak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Más az elsõ benyomás is, amit az FPS probléma értelemszerûen azonnal elront. Meg ha nem tetszik egybõl a hangulat a stílus. Ez egy dolog.

De ha már AC-k, mennyit lát az a játékos mondjuk az AC4-bõl aki csak a fõküldetéseket nyomja végig? Mennyire lehet ez alapján véleményezni?

MerlinW
"Kérdeznék valamit: a GTAV-el is ezt csináltátok? Pár óra játék és kész, meg van a vélemény hogy milyen?"

Persze. Az ember már 10-20 perc után érzi, hogy szívesen játszik-e az adott játékkal vagy sem. Semmi többre nincs szükség. WD-nél nekem nem az fps droppokkal volt bajom, mert én 32x32-es felbontású texturák mellett is élvezem a játékot, ha az jó (nekem). WD-bel játszottam talán 2 órát, megcsináltam 2-3 fõküldetést, 2-3 mellékest és éreztem, hogy ott a "Quit to desktop" ideje. Nem éveztem, nem volt jó játszani vele, nem tetszett.
Ez ilyen egyszerû.

Sokan tudják rólam, hogy nagy Assassin's Creed rajongó vagyok. Én még azokat is letöltöm, nyomogatom 10-20 percig, majd ha minden rendben, megy a vásárlás. Nem szeretem feleslegesen szórni a pénzt, ezért én kérek elnézést.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

jesszus isten, ilyenen képesek vagytok vitatkozni.

Aki warezol, nyilván lop. Ezen nincs mit vitatni, felesleges felsorakoztatni robinhood érveket. Ugyanakkor (magamból és a környezetembõl kiindulva) annak ellenére, hogy LOPOK, nem okozok valódi kárt (nem, nem ezzel nyugtatom magam, de akkor is így van), mert NEM venném meg, ha nem tudnám lewarezolnim erre számtalan példa volt az elmúlt években és ha érdekel, akkor is megveszem, ha lewarezoltam elõtte.

De ilyenen veszekedni... legyetek már észnél. A kiadók pedig ne csodálkozzanak ha se demó, se béta... amit összekamuznak gameplay címén azt higgye el akinek két anyja van.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Fehercsoki
Egyébként a tört szerver szerintem még jót is tesz a WoWnak, mert sokan nem játszanának vele ha rögtön fizetni kéne hogy kipróbálhassák(trial használhatatlan), viszont a törtszerveren megszeretik és megveszik/fizetik a havidíjat, sok ilyen embert ismerek.

Fehercsoki
A tört szervert csak arra értettem, hogy a WoWot is lehetséges warezolni, nem azt mondtam hogy jó is. A WoW nem azért lett ekkora siker, mert nem lehet warezolni.

yesname
A példa jó. Egyrészt tört szerver szart sem ér. Azok játszanak rajta csak akik sajnálják arra is a pénzt, különbek õk is elõfizetnének rá. Márészt a legtöbb MMO-hoz nincs tört szerver.
Ha nem lenne warez keresne egy másik játékot? Azt is meg kell vegye és venné is, mert játszani szeretne. Csak így nem vesz. Nem tiszteli meg vele a fejlesztõket, azokat akik dolgoztak vele. Akkor sem ha nagyon tetszik neki... Halvány fingja nincs ezekrõl a dolgokról.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ha ilyet írt, butaságot írt.

grebber
Teljességgel lehetetlennek tartom azt.
Csak amíg odafurikázol a küldetések helyszínére + megcsinálod amit kell tegyük fel hogy legelsõre,+ az átvezetõ videók végignézése stb stb.
Kizárt!CSak nagyot akart mondani,hogy õ már végigvitte szerintem.

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Igazából a GTAban azt csinálták meg jól, hogy nem lemodelezték mondjuk fullra New Yorkot vagy Los Angelest, hanem több városból raktak össze egyet, fõ a változatosság alapon. Nos, a WD Chicagoban játszódik. A városnak van jópár fasza része, de a többség - hogy is mondjam - semmi extra, európai szemmel pedig pláne baszott unalmas. Hogy most ebbõl mi jött át a játékban, az számomra is kérdés.

A medve nem játék.

yesname
Én is warezoltam és néha manapság is megteszem. Megnézem ne csalódjak. De... ami tetszik és játszom vele azt megveszem. Pont. Érted?
Aki lewarezolja és tetszik neki, de sosem veszi meg azokról beszéltem. Azokat emlegetem úgy, hogy milyen ostoba alacsony iq hányadossal rendelkezõ egyének, ha nem értik miért is kéne megvenni. Azoknak kívánom tiszta szívembõl, hogy ott verjék át õket munkájukért, idejükért ahol tudják. Megérdemlik.
Általában azok a vérpistikék ilyenek, akik mindennel játszani akarnak. Erre persze nincs lóvé, de idõnként 1-1 nagyon tetszetõs alkotást akkor is meg lehet venni, ha máskor nem is, akcióban. Már az új játékok is 1-2 hónap után (sõt megjelenéskor is) beszerezhetõk igen jó áron PC-n.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Volt egy X360-as arc itt írták elvileg ennyi idõ alatt vitte végig.
Fehercsoki
Rossz példa, van WoW törtszerver. Egyébkén nagyrészt igazad van, viszont aki nem akar egy játékot megvenni szerintem akkor sem venné meg ha nincs warez, maximum keresne egy másik játékot.

a.carkey
Szerintem Grebber nem 100%ra nyomja, de tart a közepén vagy 13-14 óránál?

A medve nem játék.

De ez nem 4-5 óra alatt végig vihetõ. Az AC4-ben, ennyi idõ alatt szinte semmi nem derül ki. De egy GTA-ban sem.

"és simán lehet róla véleményt alkotni pár óra alapján."

Csak erre az utolsó mondatra reagálnék. Ha kb 4-5 óra alatt végigvihetõ a játék, akkor vajon jogos lehet "pár óra alapján" véleményt mondani nem? Vagy csak akkor szabad, ha minden idõrabló semmitérõ achievement 100%-ra ki van pörgetve?
Csak elmegy lowon, merem remélni. Felírom a listámra hogy ha lesz jobb gépem vagy olcsóbb lesz a game akkor vegyem meg.

a.carkey
De ha nem megy, akkor hogyan tovább? Te is elfelejted, mert van más, vagy rohansz gépet fejleszteni?

A medve nem játék.

Értem, elvileg sok mellékfeladat lesz benne, meg minijátékok, meg el lehet foglalni ilyen területetek a városban, (hasonlóan a far cry 3 bázis foglalásaihoz, aki emlékszik) persze értem én marketing ígéretek, stb, de eléggé furcsállom hogy ennyire kevés lehetõség lenne benne. De majd kiderül. Végülis az AC is úgy mûködött, pár mellékfeladat azután nyílt meg hogy a történetben is haladtunk elõre.

Teljesen jól mondod, érdemes az embernek kipróbálni és magának eldönteni mennyire jó vagy nem. Én magam részérõl érdeklõdve várom a játékot, azért töltöm le hogy megnézem egyáltalán menne-e a gépemen, meg hogy milyen, a gépigény gyakran túlzás meg a videók alapján se lehet eldönteni. Mivel nincs demo csak úgy nem adnék ki pénzt érte, ha nem is megy. Ha meg nekem adja a game, akkor meg fogom venni. Ez az én véleményem.

IMYke2.0.0.0
Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen gépen futhat így ki nézõen MINDEN játék körülmény közepette a minimális 30 FPS felett...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a.carkey
Undorító! A Vice City szebb nála!<#idiota>

A medve nem játék.

bakkerman
közel sincs annyi lehetõség mint egy GTA-ban (ha már mindenáron ezt hozzák fel minden fórumon). Én hagytam egy picit a küldetéseket és bejártam autóval a várost,nézelõdtem,vannak ruha boltok,fegyver bolt tehát a szokásos,a hackerkedés küldetésen kívül kimerül annyiban,hogy baszkurálod a lámpákat,úttorlaszokat,felrobbantasz áramvezérlõket. Vagy csak én járok még nagyon az elején,ezért nincs annyi lehetõség,nem tudom. A látványra szerintem nem lehet panasz,a játékmenet is jó azért,leköti az embert,de van némi hiányérzet azért

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

wedge31
Akkor ezek szerint aki megveszi se mond igazat mert ugy se fogja beismerni ha valami szar mert pénzt adott érte?
A legjobb ha mindent magad csekolsz és mások véleményére csak adalékként tekintesz és nem szentírásként.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

alma2
Lehet, feluletes, valoszinu sokan nem is igy mukodnek, de inkabb vagyok egy jatek kapcsan feluletes, mint massal az eletben. Foleg, hogy annyi van beloluk mint a szemet, szo szerint.
Na meg amire vágyom van ami egybol megadja, tehat nem az a helyzet, hogy soha semmelyik jatek nem tud magaba szippantani fel perc alatt. Legyen indie vagy aaa-s cim.

mr károgó fejlesztonek uzennem, total nem erdekel mas mivel tolja, mennyire istenei a jatekot,nem befolyasol. Ha most megvettem volna ezert az 1-1,5 ora jatekert, amit meg csak nem is elveztem, visszadnad a penzem? Vagy azt mondanam idoaranyosan kifizetem elegedett lennel? na ugye...akkor meg hallgass...

szerintem

enlightened
Én amúgy elõrendeltem PS4-re és nem mondom vissza, mert egy két embernek nem tetszik a játékmenet. Más helyében sem tenném. Warezolok véleményére nem szabad adni nekik az értékrendszerük el van csúszva, mivel ingyen hozzájutnak mindenhez, így nagyon gyorsan tudnak fikázni is, mert törölni játékokat, nekik nem számít, lejött a game nem tetszik törli, azt ennyi volt. Nem az õ véleményükre adnék.

Na majd kiderül. Pedig nagyon ígérték a sok tartalmat, persze ha fele igaz már jó lenne. De ezt kissé kétkedéssel fogadom, épp hogy az ilyen plusz tartalmak tekintetében például az AC4 nagyon jól sikerült.

enlightened
Egyet kell értenem TomDantes-sel. Fejlesztõ vagyok én is, nem nagyon lenne fizetésem, meg munkám, ha a programokat amiket csinálunk mindenki ellopná. Szerencsére nem jétkiparban tevékenykedek, mivel Magyarországon az nem is igen van, így a warez nem nagyon játszik a mi termékeinknél.

És reagálva arra, hogy miért baj ha valaki lewarezolja ha úgyse venné meg. Ez azért nem teljesen így van, rengeteg enber van, aki ha nem lenne warez, addig enné magát, hogy csak bemenne és megvenné, mert azért játszani mindenki szeret.

Pl lásd az MMO-kat mivel ott a warez eleve, ki van lõve mert online az egész, mindenki kénytelen megvenni. Pl. WoW, nem mondanám hogy a Blizzardnak nem érte meg. Alkottak valami jót, nem tudták ellopni sem, és kaszált a cég. Ennyi.

És akkor végére, egy kis jogi cucc, hogy senki ne érezze úgy hogy nem követ el bûnt amikor warezol.

A program termék. A termék szerzõi jogok védik. A szerzõi jogok pedig a gyártónál vagy kiadónál vannak. Így amikor ellopod más termékét, az õ beleegyezése nélkül akkor a szerzõi jogokat sérted meg, és ez bírságot vonhat maga után. Más tészta, hogy ezzel Magyarországon nem igen foglalkoznak MÉG.

Ez abszolute így van, sajnos ezen a téren nem mutat sok újat a játék.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Értem amit mondasz, csak ez felületes dolog nem? Amit én megnéznék, és majd meg is fogok, elsõre, hogy körbe járom a várost. Kipróbálok autókat. Milyen a zenék, rádióadók. Miket lehet csinálni a városban? Milyen boltok vannak, miket lehet venni? Minijátékok, mellékküldetések. Mennyire él a város, a forgalom, a gyalogosok. Nem arra gondolok mennyire sûrû, hanem hogy reagálnak dolgokra, mit csinálnak, stb. Szerintem az ilyen dolgok adják meg egy sand box játék hangulatát.

Neked lehet de a többi elégedett 90%-nak pedig nagyon is tetszeni fog vagy tetszik.
gergou
Köszi az infót 😊

`Take a look to the sky just before you die`

alma2
Ahhoz el kellene ernie a jateknak, hogy akarjon is par orat jatszani vele az ember, azert senki nem jatszik grebberen, meg a fiatalsagon kivul, hogy elmondhassa vegigtoltam, de rohadt szar elmeny volt...

szerintem

Ja és azért a hackelés nincs túl bonyolítva😊

Mikor olvastam pár régebbi sajtó értékelést, ahol azt írták, hogy jó játék, szép játék, de messze nem forradalom, nem igazán értettem. A hivatalos anyagok, trailerek egy szuper játékot mutattak. Most, pár óra játék után már értem mirõl beszéltek. A millió dolláros hype gépezet mögött egy szépen megcsinált játék van, de semmi több. Elõrendeltem, most már nem mondom le, de a világot nem ez a játék fogja megváltani. Ez egy közepes GTA klón egy ma divatos hack-elõs plusszal.

Erõltetett a francot majd ha pár órát játszottál azután alkoss róla véleményt, mert ez hanem semmis...
Bohóckodni, ha ez neked bohóckodás akkor a már nem azért de ennyi erõvel a többi játék is bohóckodás. Minek vetted meg vagy töltötted le egyáltalán?
grebber
Picit bõvebb vélemény a játékról:

11,5 óra után (2.felvonásban továbbra is)

-Küldetések egy kaptafa: hekkeld meg, kövesd,öld meg ,kamerák segítségével menekítsed ki stb. Szóval én nem mondanám valami non plusz ultra dolognak az egész témát.
-Grafika: X360-on megye 3-ba elmegy,nem kimagasló láttam már szebbet is.
-Story: Kb lerágott csont láthattuk már filmekben ,más játékokban "a családért" bármit bla bla bla.
-Irányítással nincs semmi gond full egyszerû
-Fizika: Van de árkád jellegû szarrá törhetsz minden autót,de elég késõn lesz gatter a mi autónk

Az meg engem minõsít hogy majd fél nap gameplay után se jöttem rá ,hogy az autóból ki lehet-e lõni (ha igen hogyan?) vagy sem ,engem darál a gép az tény de üldözés így elég hosszadalmas fegyver nélkül.<#idiota>

alma2
Elinditod es nem ragad magaval.
Konkretan az elso 10 percben amikor bohockodni kellett az epuleten belul , max grafikan az allam keresgeltem. De mar a harmadik percben idegesitett a felesleges eroltetett jatekmenet, bohockodas.
Aztan 10 perc utan az utcan talalod magad, szakado esoben, na az is valami hatalmas latvanybeli elmeny volt. Aztan vissza a lakasodba masnap reggel, mintha uj jatekot latnal, az orrod elott kirajzolt autok, ertelmetlen kuldetesek, eltunt a grafika varazsa is, oszinten lehet, hogy tobbet el sem inditom 😊
Mig a gta-val peldalozva, nem vagyok egy nagy fan, de vegigtoltam, mert rohadtul erdekelt az egesz, itt viszont meg a tortenet sem, mert az is eroltetett.

szerintem

Nem értem ez mostanában divat lett az új open world játékoknál, hogy semmi jó zenét nem raknak bele? Én eddig egy jó számot hallottam Kid Cudi-tól a Day N Nite de az is csak a butított változata még véletlenül se a Crookeres.
Na mindegy, aki nem érti miért nem jó a warez, úgyse lehet meggyõzni.

Akkor inkább: miért szar a játék, mi a baj vele? Csúnya? Unalmas? Jó ,azt hogy csúnya azt lehet látni egybõl, (de nem mindegy milyen gépen!) de unalmas? Továbbra se értem, hogy lehet pár óra alatt ezt leszûrni? Igen ,ezt is sokadjára írom: ha már GTA-hoz hasonlítja mindenki, a GTA-val is sok órát kell eltölteni, hogy kiderüljön milyen. Vagy talán nem? Lehet én látom rosszul, hogy egy nyílt világú játékban az a elsõ ,hogy milyen a világ, felfedezni, mit nyújt, mennyire élõ, miket lehet benne csinálni stb. Ezt hogy derül ki ilyen gyorsan?

Törölt felhasználó
Még jó hogy van demo, és el tudom dönteni hogy a játék megéri a pénzemet-vagy nem.
Fehercsoki
Oké de ha valaki semmiképp nem venne meg egy játékot akkor kinek számít az hogy lewarezolja vagy nem?

grebber
Akkor is mocsok mindenki nem érted minden egyes legyártott bitet eleve meg kell venni ha nem így van--> A warez a bûnös egyértelmû.

Nem látok különbséget, szerintem ugyanúgy kárt okozol vele.

Fehercsoki
Elírtam, szóval nem veszi meg de lewarezolja.(egyébként én nem igazán warezolok mivel csak MMOval játszok)

Fpocok
Az egy másik Tomxxxx. Én is összekevertelek már titeket. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!