Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A karakter, autók mozgása, a kamerakezelés, az bill-egér irányítás megoldása, hogy a fõküldetéseket kötelezõ módon megszakítják mellékküldetéses baromságokkal. Pl. megy a fõszál, éppen történik valami izgalmas, érdekes, mész a folytatásért, mert kíváncsi vagy mi fog történni, erre beba**a neked, hogy most online fogsz hekkelni, keress egy ellenfelet. Oké, miután "offline" voltam, ezt ki is hagyta magától, de akkor is...
Az AI meg olyan buta, mint a segg.
Alapvetõen nem lenne rossz játék, és biztos vagyok benne, hogy sokan örömüket fogják lelni benne, én csak azt tudom, hogy nem én lettem a célcsoport😊 No, ezért jó a "demózás". Így most maradt 6-8k forintom másra. Veszek belõle új lámpákat a bringámra 😊
[merlinw.org]
Elõbbit lehet ész nélkül is csinálni, utóbbit viszont gógyi nélkül nehezen.
Szóval, aki ebben a demók nélküli korban PR (értsd: videó- és írott
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ha már AC-k, mennyit lát az a játékos mondjuk az AC4-bõl aki csak a fõküldetéseket nyomja végig? Mennyire lehet ez alapján véleményezni?
Persze. Az ember már 10-20 perc után érzi, hogy szívesen játszik-e az adott játékkal vagy sem. Semmi többre nincs szükség. WD-nél nekem nem az fps droppokkal volt bajom, mert én 32x32-es felbontású texturák mellett is élvezem a játékot, ha az jó (nekem). WD-bel játszottam talán 2 órát, megcsináltam 2-3 fõküldetést, 2-3 mellékest és éreztem, hogy ott a "Quit to desktop" ideje. Nem éveztem, nem volt jó játszani vele, nem tetszett.
Ez ilyen egyszerû.
Sokan tudják rólam, hogy nagy Assassin's Creed rajongó vagyok. Én még azokat is letöltöm, nyomogatom 10-20 percig, majd ha minden rendben, megy a vásárlás. Nem szeretem feleslegesen szórni a pénzt, ezért én kérek elnézést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Aki warezol, nyilván lop. Ezen nincs mit vitatni, felesleges felsorakoztatni robinhood érveket. Ugyanakkor (magamból és a környezetembõl kiindulva) annak ellenére, hogy LOPOK, nem okozok valódi kárt (nem, nem ezzel nyugtatom magam, de akkor is így van), mert NEM venném meg, ha nem tudnám lewarezolnim erre számtalan példa volt az elmúlt években és ha érdekel, akkor is megveszem, ha lewarezoltam elõtte.
De ilyenen veszekedni... legyetek már észnél. A kiadók pedig ne csodálkozzanak ha se demó, se béta... amit összekamuznak gameplay címén azt higgye el akinek két anyja van.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Ha nem lenne warez keresne egy másik játékot? Azt is meg kell vegye és venné is, mert játszani szeretne. Csak így nem vesz. Nem tiszteli meg vele a fejlesztõket, azokat akik dolgoztak vele. Akkor sem ha nagyon tetszik neki... Halvány fingja nincs ezekrõl a dolgokról.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Csak amíg odafurikázol a küldetések helyszínére + megcsinálod amit kell tegyük fel hogy legelsõre,+ az átvezetõ videók végignézése stb stb.
Kizárt!CSak nagyot akart mondani,hogy õ már végigvitte szerintem.
Next PC upgrade: 2022
A medve nem játék.
Aki lewarezolja és tetszik neki, de sosem veszi meg azokról beszéltem. Azokat emlegetem úgy, hogy milyen ostoba alacsony iq hányadossal rendelkezõ egyének, ha nem értik miért is kéne megvenni. Azoknak kívánom tiszta szívembõl, hogy ott verjék át õket munkájukért, idejükért ahol tudják. Megérdemlik.
Általában azok a vérpistikék ilyenek, akik mindennel játszani akarnak. Erre persze nincs lóvé, de idõnként 1-1 nagyon tetszetõs alkotást akkor is meg lehet venni, ha máskor nem is, akcióban. Már az új játékok is 1-2 hónap után (sõt megjelenéskor is) beszerezhetõk igen jó áron PC-n.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Csak erre az utolsó mondatra reagálnék. Ha kb 4-5 óra alatt végigvihetõ a játék, akkor vajon jogos lehet "pár óra alapján" véleményt mondani nem? Vagy csak akkor szabad, ha minden idõrabló semmitérõ achievement 100%-ra ki van pörgetve?
A medve nem játék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A legjobb ha mindent magad csekolsz és mások véleményére csak adalékként tekintesz és nem szentírásként.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Na meg amire vágyom van ami egybol megadja, tehat nem az a helyzet, hogy soha semmelyik jatek nem tud magaba szippantani fel perc alatt. Legyen indie vagy aaa-s cim.
mr károgó fejlesztonek uzennem, total nem erdekel mas mivel tolja, mennyire istenei a jatekot,nem befolyasol. Ha most megvettem volna ezert az 1-1,5 ora jatekert, amit meg csak nem is elveztem, visszadnad a penzem? Vagy azt mondanam idoaranyosan kifizetem elegedett lennel? na ugye...akkor meg hallgass...
szerintem
És reagálva arra, hogy miért baj ha valaki lewarezolja ha úgyse venné meg. Ez azért nem teljesen így van, rengeteg enber van, aki ha nem lenne warez, addig enné magát, hogy csak bemenne és megvenné, mert azért játszani mindenki szeret.
Pl lásd az MMO-kat mivel ott a warez eleve, ki van lõve mert online az egész, mindenki kénytelen megvenni. Pl. WoW, nem mondanám hogy a Blizzardnak nem érte meg. Alkottak valami jót, nem tudták ellopni sem, és kaszált a cég. Ennyi.
És akkor végére, egy kis jogi cucc, hogy senki ne érezze úgy hogy nem követ el bûnt amikor warezol.
A program termék. A termék szerzõi jogok védik. A szerzõi jogok pedig a gyártónál vagy kiadónál vannak. Így amikor ellopod más termékét, az õ beleegyezése nélkül akkor a szerzõi jogokat sérted meg, és ez bírságot vonhat maga után. Más tészta, hogy ezzel Magyarországon nem igen foglalkoznak MÉG.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
szerintem
Bohóckodni, ha ez neked bohóckodás akkor a már nem azért de ennyi erõvel a többi játék is bohóckodás. Minek vetted meg vagy töltötted le egyáltalán?
11,5 óra után (2.felvonásban továbbra is)
-Küldetések egy kaptafa: hekkeld meg, kövesd,öld meg ,kamerák segítségével menekítsed ki stb. Szóval én nem mondanám valami non plusz ultra dolognak az egész témát.
-Grafika: X360-on megye 3-ba elmegy,nem kimagasló láttam már szebbet is.
-Story: Kb lerágott csont láthattuk már filmekben ,más játékokban "a családért" bármit bla bla bla.
-Irányítással nincs semmi gond full egyszerû
-Fizika: Van de árkád jellegû szarrá törhetsz minden autót,de elég késõn lesz gatter a mi autónk
Az meg engem minõsít hogy majd fél nap gameplay után se jöttem rá ,hogy az autóból ki lehet-e lõni (ha igen hogyan?) vagy sem ,engem darál a gép az tény de üldözés így elég hosszadalmas fegyver nélkül.<#idiota>#idiota>
Konkretan az elso 10 percben amikor bohockodni kellett az epuleten belul , max grafikan az allam keresgeltem. De mar a harmadik percben idegesitett a felesleges eroltetett jatekmenet, bohockodas.
Aztan 10 perc utan az utcan talalod magad, szakado esoben, na az is valami hatalmas latvanybeli elmeny volt. Aztan vissza a lakasodba masnap reggel, mintha uj jatekot latnal, az orrod elott kirajzolt autok, ertelmetlen kuldetesek, eltunt a grafika varazsa is, oszinten lehet, hogy tobbet el sem inditom 😊
Mig a gta-val peldalozva, nem vagyok egy nagy fan, de vegigtoltam, mert rohadtul erdekelt az egesz, itt viszont meg a tortenet sem, mert az is eroltetett.
szerintem
Akkor inkább: miért szar a játék, mi a baj vele? Csúnya? Unalmas? Jó ,azt hogy csúnya azt lehet látni egybõl, (de nem mindegy milyen gépen!) de unalmas? Továbbra se értem, hogy lehet pár óra alatt ezt leszûrni? Igen ,ezt is sokadjára írom: ha már GTA-hoz hasonlítja mindenki, a GTA-val is sok órát kell eltölteni, hogy kiderüljön milyen. Vagy talán nem? Lehet én látom rosszul, hogy egy nyílt világú játékban az a elsõ ,hogy milyen a világ, felfedezni, mit nyújt, mennyire élõ, miket lehet benne csinálni stb. Ezt hogy derül ki ilyen gyorsan?