5939
  • ShaiHulud
    meg uplayrol leszedve is.
  • ShaiHulud
    kar hogy a bolti verzioban csak cseh meg magyar van... ekkroa faszsagot
  • Deluxe22
    Nekem is vacakol az Uplay..a játékkal nincs bajom :D
  • MerlinW
    Reloaded töréssel próbálgasd, ne a 3dm-el.
  • xido
    elmondom reloadednél mi van,bocs,hogy nem offtopicban,de mivel nekem a kártya alapból nem elég hozzá,nem vettem meg próbálatlanul..
    ha asztali parancsikon indítás,akkor uplay indulna és serialt kérne be..
    mappából indítva viszont simán a játék indul uplay nélkül,jobb,ha tényleg azta a törést szeded hozzá..
  • Overburner
    Próbálkozz mert most engem be engedett Uplay-be
  • Overburner
    Hát ehhez nincs hozzá szolni valóm akkor :D
  • Voltan
    Nem, mert ahhoz, hogy offlinera rakjam, egyszer el kell indítani online-ban :D Ki van ez találva.

A crackel elindul, de a töltőképnél elkezd kéken villogni,majd lefagy
    Mindegy, megvárom, amíg a uplay műxik
  • Overburner
    Offline ba nem tudsz játszani?
  • Zero 7th
    Hát ha mosott a textúra, akkor nyilván azt a beállítást basztasd.
    Depth of Field az szó szerint mélységélesség, a "kamera fókusz" effektet adja, hogy egyvalami éles (jellemzően az előtér vagy a karakter), a háttér meg mosott. De szerintem csak átvezetőknél van jelentősége, játék közben nem szokott jellemző lenni a fókuszálgatás.
    Pufferelt képek száma az, amit a videokártya előre kiszámol, és a memóriában tart, hogy csak meg kelljen jeleníteni. Hirtelen beszaggatást javíthatná videomemória árán, annak a méretéhez kéne belőni, de jelentősége nem sok, és lehet, hogy azzal jársz a legjobban, ha kikapcsolod. Ritkán fordul elő, hogy a videokártya unatkozik, és előre számolgat...
  • TBTPumpa
    Inkább relóded krekket töltsél le, ne ilyen bitcoin bányász cuccokat!
  • Voltan
    Na jó, a Uplay most már elmegy a francba.
    Leszedtem a 3dm cracket - csak a cracket.

Ezzel elvileg kipróbálhatom, úgy, hogy vissza is tudjam állítani az eredetire? Tudom, hogy hagyományos crackeknél ez megy, de itt nem vagyok benne biztos.
  • Overburner
    Nekem tetszik az irányitás de this is just my opinion.
  • Doom 4
    A a falakon lévő képek minőségét, és az emberek arcát melyik beállítással lehet élesebbre rakni? Textúra beállítás? Illetve a Depth of Field mire is jó? Illetve a "GPU max pufferelt képszám" mi akar lenni? :D
  • NagyiBMX
  • hugopareiros
    Közben megtaláltam a játék elmentéseit...lehet másolgatni majd őket mindig ha a másik akar játszani.
    GG ubisoft...egy szent istvánért cserébe megcsinálhatták volna ezt jobbra
  • wollnerd #3118
    Na, 30x-os próbálkozásra bejutottam... :P
  • hugopareiros
    Most én vagyok a balkuki, vagy tényleg csak 1 elmentés van benne?

Én el akarom kezdeni komolyan kijátszani úgy igazán kockaként, viszont párom is tolná néha néha...így nem fog menni a dolog..
  • JaSoN HuNTeR #3116
    Nekem jól megy. Csak a kocsik irányítása nagyon béna, vicc.
    Meg az MI se olyan mint a videókon.
  • TomDantes
    Vannak apró csalódások. Például, miért nem lehet felmenni a Sears Tower tetejére? Csak egy kicsi előcsarnokba lehet. Ezt a kihagyott ziccert...
    Másik. Ezek az adótornyok, azt hittem azért védik őket, vagy valami, de ennyi? két perc alatt meghackelhető, apró kis logikai feladat, hogy emeld fel a targoncát hogy átjuss a kerítésen? Azt hittem ezeket a helyeket jobban őrzik majd, akiket le kell verni hogy sikerüljön.

Ilyen probléma, hogy nem indul, meg nem jelentkezik be, nem volt. Simán megy minden.
  • kill3r21
    jajó nekem is ez van akkor nem szenvedek tovább, warez download start...
  • oneal1
    én nem láttam ilyet:S nálam megy
  • Gary
    Jaja! :Ð
    Egyébként, most sikerült elindítanom offline és egy fixer küldetést indítottam volna, mikor automatikusan elkezdett lövöldözni. Utolsó mentés betöltése után is!
  • Maxtreme
    "eredeti szoftver valódi előny"
  • buko20
    Milyen controller jo a játékhoz? Csak x360?
  • IMYke2.0.0.0
    Jujj, ezért mit kapsz a többiektől :)
  • Gary
    Ja, meghalt Buksi!
  • wollnerd #3107
    :OOO
    De megnyugodtam...
    Kivi leszek mikor lesz hotfix ettől az uborkacégtől...
  • Fpocok
    Nem vagy egyedül.
  • wollnerd #3105
    Nekem ez jelent meg az uplay update, majd az 1. sikertelen login után "try again" -ra katintva... :O

Nálatok is ehhez hasonló?
  • Overburner
    GTA5 is beszart amikor bejött az online, nem birtak felkészülni erre a hadra xD.

Amúgy játszottam vele egy kicsit és idáig bejön a cucc elég faszán is megy de azért remélem ez még javulni fog patchel meg driver frissitéssel. Idáig nagyon idegesitő buggal nem találkoztam a kocsikat nem olyan nehéz vezetni szerintem. Az mouse smoothing v mi a tököm kicsit idegesitő de kb 10 perc után hozzászoktam. Jó kis játéknak igérkezik. Már nyomtam egy digital trip-et a madnesseset és nagyon tetszett. Eddig bejön, Uplay megy egy hányadék nem tudom minek találták ki.
  • Borg
    1-2 nap múlva ez uninstallva lesz, nem kijavítva...
  • MerlinW
    Nálam pöccre indul, most próbáltam ki.
  • MerlinW
    Ott ahol minden játékban, az audio beállításoknál...
  • Fpocok
    Ubisoft még mindig nem fedezte fel azt a csodát, amit úgy hívnak: előtöltés. Talán pár év múlva már ezt is fogja tudni az uborkaplay.
  • RolEnD
    Próbálkozzatok, nekem most, kb. ötödikre bejött és tudom indítani offline módban. Az is valami. Játszani úgy is lehet...
  • IMYke2.0.0.0
    1-2 nap múlva, mikor a világon már mindenki beaktiválta és letöltötte gyorsan az anyagot, már normalizálódni fog a helyzet - a Ubisoft meg majd kiadja a kommunikét, hogy örül, hogy ekkora roham volt, sajnálják, de már mindent megtettek, új szervereket állítottak hadrendbe a játékosok kényelmének érdekében, és blablabla---

Türelem :)
  • AzraelArchangel
    Ugyanez van velem is! crashel az Uplay!!!!
  • kill3r21
    nekem elsem indul az uplay
  • RolEnD
    Másnál is crash-el a Uplay?

Azt mondja: "A Uplay kijavíthatatlan hibát észlelt ezért leáll!"

Ez valami új.