5939
-
ShaiHulud #3134 meg uplayrol leszedve is. -
ShaiHulud #3133 kar hogy a bolti verzioban csak cseh meg magyar van... ekkroa faszsagot
-
#3132 Nekem is vacakol az Uplay..a játékkal nincs bajom :D -
#3131 Reloaded töréssel próbálgasd, ne a 3dm-el. -
xido #3130 elmondom reloadednél mi van,bocs,hogy nem offtopicban,de mivel nekem a kártya alapból nem elég hozzá,nem vettem meg próbálatlanul..
ha asztali parancsikon indítás,akkor uplay indulna és serialt kérne be..
mappából indítva viszont simán a játék indul uplay nélkül,jobb,ha tényleg azta a törést szeded hozzá.. -
#3129 Próbálkozz mert most engem be engedett Uplay-be -
#3128 Hát ehhez nincs hozzá szolni valóm akkor :D -
#3127 Nem, mert ahhoz, hogy offlinera rakjam, egyszer el kell indítani online-ban :D Ki van ez találva.
A crackel elindul, de a töltőképnél elkezd kéken villogni,majd lefagy
Mindegy, megvárom, amíg a uplay műxik -
#3126 Offline ba nem tudsz játszani? -
Zero 7th #3125 Hát ha mosott a textúra, akkor nyilván azt a beállítást basztasd.
Depth of Field az szó szerint mélységélesség, a "kamera fókusz" effektet adja, hogy egyvalami éles (jellemzően az előtér vagy a karakter), a háttér meg mosott. De szerintem csak átvezetőknél van jelentősége, játék közben nem szokott jellemző lenni a fókuszálgatás.
Pufferelt képek száma az, amit a videokártya előre kiszámol, és a memóriában tart, hogy csak meg kelljen jeleníteni. Hirtelen beszaggatást javíthatná videomemória árán, annak a méretéhez kéne belőni, de jelentősége nem sok, és lehet, hogy azzal jársz a legjobban, ha kikapcsolod. Ritkán fordul elő, hogy a videokártya unatkozik, és előre számolgat... -
#3124 Inkább relóded krekket töltsél le, ne ilyen bitcoin bányász cuccokat! -
#3123 Na jó, a Uplay most már elmegy a francba.
Leszedtem a 3dm cracket - csak a cracket.
Ezzel elvileg kipróbálhatom, úgy, hogy vissza is tudjam állítani az eredetire? Tudom, hogy hagyományos crackeknél ez megy, de itt nem vagyok benne biztos. -
#3122 Nekem tetszik az irányitás de this is just my opinion. -
#3121 A a falakon lévő képek minőségét, és az emberek arcát melyik beállítással lehet élesebbre rakni? Textúra beállítás? Illetve a Depth of Field mire is jó? Illetve a "GPU max pufferelt képszám" mi akar lenni? :D -
#3120 -
hugopareiros #3119 Közben megtaláltam a játék elmentéseit...lehet másolgatni majd őket mindig ha a másik akar játszani.
GG ubisoft...egy szent istvánért cserébe megcsinálhatták volna ezt jobbra -
#3118 Na, 30x-os próbálkozásra bejutottam... :P -
hugopareiros #3117 Most én vagyok a balkuki, vagy tényleg csak 1 elmentés van benne?
Én el akarom kezdeni komolyan kijátszani úgy igazán kockaként, viszont párom is tolná néha néha...így nem fog menni a dolog.. -
#3116 Nekem jól megy. Csak a kocsik irányítása nagyon béna, vicc.
Meg az MI se olyan mint a videókon. -
TomDantes #3115 Vannak apró csalódások. Például, miért nem lehet felmenni a Sears Tower tetejére? Csak egy kicsi előcsarnokba lehet. Ezt a kihagyott ziccert...
Másik. Ezek az adótornyok, azt hittem azért védik őket, vagy valami, de ennyi? két perc alatt meghackelhető, apró kis logikai feladat, hogy emeld fel a targoncát hogy átjuss a kerítésen? Azt hittem ezeket a helyeket jobban őrzik majd, akiket le kell verni hogy sikerüljön.
Ilyen probléma, hogy nem indul, meg nem jelentkezik be, nem volt. Simán megy minden. -
#3114 jajó nekem is ez van akkor nem szenvedek tovább, warez download start... -
#3113 én nem láttam ilyet:S nálam megy -
Gary #3112 Jaja! :Ð
Egyébként, most sikerült elindítanom offline és egy fixer küldetést indítottam volna, mikor automatikusan elkezdett lövöldözni. Utolsó mentés betöltése után is!
-
#3111 "eredeti szoftver valódi előny" -
buko20 #3110 Milyen controller jo a játékhoz? Csak x360? -
#3109 Jujj, ezért mit kapsz a többiektől :) -
Gary #3108 Ja, meghalt Buksi! -
#3107 :OOO
De megnyugodtam...
Kivi leszek mikor lesz hotfix ettől az uborkacégtől... -
#3106 Nem vagy egyedül. -
#3105 Nekem ez jelent meg az uplay update, majd az 1. sikertelen login után "try again" -ra katintva... :O
Nálatok is ehhez hasonló? -
#3104 GTA5 is beszart amikor bejött az online, nem birtak felkészülni erre a hadra xD.
Amúgy játszottam vele egy kicsit és idáig bejön a cucc elég faszán is megy de azért remélem ez még javulni fog patchel meg driver frissitéssel. Idáig nagyon idegesitő buggal nem találkoztam a kocsikat nem olyan nehéz vezetni szerintem. Az mouse smoothing v mi a tököm kicsit idegesitő de kb 10 perc után hozzászoktam. Jó kis játéknak igérkezik. Már nyomtam egy digital trip-et a madnesseset és nagyon tetszett. Eddig bejön, Uplay megy egy hányadék nem tudom minek találták ki. -
Borg #3103 1-2 nap múlva ez uninstallva lesz, nem kijavítva... -
#3102 Nálam pöccre indul, most próbáltam ki. -
#3101 Ott ahol minden játékban, az audio beállításoknál... -
#3100 Ubisoft még mindig nem fedezte fel azt a csodát, amit úgy hívnak: előtöltés. Talán pár év múlva már ezt is fogja tudni az uborkaplay. -
RolEnD #3099 Próbálkozzatok, nekem most, kb. ötödikre bejött és tudom indítani offline módban. Az is valami. Játszani úgy is lehet... -
#3098 1-2 nap múlva, mikor a világon már mindenki beaktiválta és letöltötte gyorsan az anyagot, már normalizálódni fog a helyzet - a Ubisoft meg majd kiadja a kommunikét, hogy örül, hogy ekkora roham volt, sajnálják, de már mindent megtettek, új szervereket állítottak hadrendbe a játékosok kényelmének érdekében, és blablabla---
Türelem :) -
AzraelArchangel #3097 Ugyanez van velem is! crashel az Uplay!!!! -
#3096 nekem elsem indul az uplay -
RolEnD #3095 Másnál is crash-el a Uplay?
Azt mondja: "A Uplay kijavíthatatlan hibát észlelt ezért leáll!"
Ez valami új.