5939
-
TomStorm #3174 PC kontroller ha veszek akkor azzal tudnám irányítani egér-bill helyett?
Ha igen akkor esetleg ajánlanátok egyet 4-5e.ft között? -
SergioAmigo #3173 miért milyen kártyád van? -
#3172 Nekem nem akad, ha neked akad akkor valami más baj lesz. -
#3171 Itt van! :) -
#3170 AMD-seknek is itt a WD driver -
SergioAmigo #3169 nnem a francokat nem akad -
#3168 Valószínűleg az Ubi szerverek miatt. X időnként megy a ping és miután terhelve vannak a szerverek válasz hiányában megakad a játék. A virágbolti kiadás nem csinál ilyet. -
#3167 Nvidiás barátaimnak kijött az új driver, ami DX 11-et fixel kb. ha azt felrakjátok utána gyorsabban is tölti majd a játékot, meg nem fog beakadni! :) -
SergioAmigo #3166 Nálamis ezvan ultran mediumon highon és lowonis -
TomStorm #3165 Nagyon rendben van a game,teljesen belemerültem de mitől van ez az érthetetlen megakadás?Egyszer csak megáll néha a kép,minimum és high beállításon is.Úgy 10 percenként jön elő -
Skyline #3164 Mondjuk az én sem találtam, valaki ma írta hogy jól skálázható a játék nehézsége és mindent be lehet állítani...Nos én csak annyit találtam hogy van 4 nehézségi fokozat és helló.. -
#3163 Na, csak elkezdtem :)
Még most jöttem ki a motelszobából, sehol sem tartok. Nem néz ki rosszul, core i5 és GTX660 társaságában szépen fut, de azért megizzasztja a kártyát, hallom a hangját.
Viszont sehol sem találok a játékmenetre vonatkozó beállításokat ... ki akarom kapcsolni a buzi lebegő markereket, mert nagyon idegesít minden játékban, mikor falakon át mutatja valami hova kell menni ... mi vagyok én? Vmi balfék newbee :D
Na meg jó lenne a képernyőn megjelenő dolgok méretét is állítani, mert baromira zavaró, hogy ilyen konzolos játék méretű minden felirat meg ikon, nem látok tőlük semmit :) remélem a modderek ezt megoldják. -
Skyline #3162 Meglepő lett volna ha nem, minden nagyobb megjelenésüknél szarráterhelődnek.:)
-
#3161 Nem lehet bejelentkezni O_o_o_O -
#3160 Uplay befosott :D -
#3159 lehet egyszerű kérdés, de online játékba hogy lehet belépni?:D -
pHNxX89 #3158 Nekem még mindig nem tud bejelentkezni uplay re, vegyetek fel, toljuk sokan :D acc: pHNxX -
#3157 Na akkor majd felveszek szépen mindenkit aki megadja nevét, azt csinálhatjuk csapatba a mellék küldetéseket :D . Offlineba játszottam ma, volt egy konvojos küldetés, ahol két célpontot kellet leütni (lelőni nem lehetett) vagy 4-5x próbáltam újra mire rájöttem, hogy máshol várom be őket. És pont átmentek egy sikátoron. Keresztbe álltam az autóval és kész volt a csapda :D Bár ha lettek volna ismerősök, akkor lehet elsőre lement volna a főút közepén is -
Skyline #3156 5 perced van hogy bemérd és tudd indítani a backdoort...Utána nem tudom hány perc, mert csak százalékszámláló van, de folyamatosan szűkül a zóna ahol meg kell keresni az ellent de még így is vannak akik balfékek...:D
Nem elég beolvadni a tömegbe, oda kell figyelni mit csinál az ellenfél, például ha látod hogy kamerát csesztet azonnal bújni...A bujkálás is nagyon frankó, alig lehet kiszúrni valakit ha nem moccan.:) -
Skyline #3155 Van, de sztorit nem tudsz tolni csak freeroamingot meg mellékküldetéseket..2-8 fős, ha jönnek mások is akár velük akár ellenük is lehet őrültködni.
Csak tényleg zavaró hogy egyes gyökerek direktbe kikapcsolva hagyják hogy le lehessen lőni őket (ez az opció nem igazán értem egyáltalán minek kellett)... -
#3154 Ebbe van coop amúgy? -
#3153 Még nem sikerült multiznom....de aki akar vegyen fel uplayen!
zsomiuplay az usernevem asszem -
#3152 Elvileg 5 perc az idő akkor, nem? Jó lenne, ha hosszabb lenne. Mehetne a trollkodás :D -
#3151 A multi nekem is nagyon bejön.
Nekem főleg a tailing, amiben követni és megfigyelni kell valakit. Meg a bypass is jó, amikor meg kell hekkelni a másik telefonját. Bírom, hogy lapulok a kocsiban hekkelem a másik playert, ő meg rohangál mint a mérgezett egér, hogy hol lehetek, és közben ketyeg az óra :D Volt aki annyira beduhodott hogy nem talált meg, hogy lodozte járokeloket mindenkit, csak engem nem talált meg :D
Hatalmas ez a játék, szerintem mindenki nyomassa eredetiben, mert a multi nagyon sokat dob rajta, warezon gondolom nem lehet multizni. -
#3150 De nem kellene ottlennie a megszerzett tartalmak között? -
Skyline #3149 A játékban X idő után kapod meg őket ahogy haladsz előre...
Péel ha lesz ruhatárad ott lesz a ruha.
-
KaOz #3148 Sziasztok!
Köszönöm azoknak a véleményét/tesztjét, akik nem azonnal összehasonlításból kezdték fikázni a játékot, hanem úgymond "függetlenül" próbáltak értékelni. Nekem pont erre a tapasztalatra volt szükségem és nem a sok hype-ot benyalt feltelepítés után vérkeményen fröcsögve fikázók uncsi véleményére. Köszi srácok, hogy néhányan próbáltátok így nézni, nekem és szerintem sokaknak segített ez. Annyi lejött, hogy érdemes megvenni.
(mellesleg gta4-et megvettem,végigvittem, nem tetszett )
Szevasztok, jó játékot -
#3147 Bakker beaktiváltam a DLC-ket elfogadta semmi gond, erre sehol semmi, most pedig azt irja hogy már felhasználták a kulcsot. mi tévő legyek? -
Skyline #3146 Nem picit, a multi nagyon ott van főként ez a két mód, de haverral együtt menni se egyszerű, csak sok idióta van aki úgy csatlakozik hogy nem lehet lelőni mert ki van neki kapcsolva...Ezt remélem valahogy elválasztják a közeljövőben, ilyenek játszanak anyukájukkal.:) -
hugopareiros #3145 Nah játszottam vele én is 2 órát.
GTA V helyett tökéletes ez PC-re. A story szerintem tetszeni fog. Remélem szépen lesz adagolva.
Viszont követelek az uborkától first week patch-t amiben ott a több mentési lehetőség. -
#3144 2 órát toltam és az első küldit toltam le. Asszem hosszú menet lesz ez :D -
Skyline #3143 Ennyi.... Iszonyatul tele van tartalommal,és a multi büntet.:)
Jöhetnek a GTA 4 fizika és látvány összehasonlítások, összképileg szebb, a fizika gagyibb, itt ott vannak nevetséges bugok akárcsak a GTA 4-ben, de tartalmilag, összetettségben, szórakozásban messze messze a gta 4 fölött van.:)
-
#3142 Nekem az az árnyék ami sötétben fényszóróról vetődik nem is hiányzik GTA4 be se volt soha bekapcsolva mert nembirta a gép xD Egyedül ami tényleg lehet gáz az a tűzcsap dehát őszintén kinem szarja le azt is most. Fasza kis gáma tök sok dolog van amit csinálni lehet idáig nincs kifogásolni valóm vele :D -
Skyline #3141 Csodás. A GTA 4-ben van fizika. A Watch Dogsban meg van tartalom.:)
-
Skyline #3140 Na...Ez az online zseniális.:)
Sztori missziót az elmúlt 3-4 órában nem is nyomtam csak multi, követés és online hekk.:)
Iszonyatot lehet kommandózni meg a népek között NPC-nek tetteni magad...:D
A követés meg...Amikor megy a paraszt és nézi ki követheti de nem jön rá mert ha jól csinálod beolvadsz a forgalomba vagy a járókelők közé...:D -
Gary #3139 Én VGA-hoz kaptam és Uplay-ről töltöttem le, mégis 15 nyelv van a felirathoz. Audio meg nem választható, alap angol. -
#3138 xD
7. perc
Erre a fosra kell ekkora gépigény? Ekkora méret?
Édes istenem. Ez egy k@ki. Még ha fizetnének se kéne, nemhogy fizessek érte. -
#3137 Azzal meg t0lt;skor lefagy a francba, m;g a monitor is sleep/be megy. Más régiós verzió, az enyém ez a cseh-magyar szar...Az lehet a baj
Marad a Uplay, már ha egyáltalán elindul a gépemen. -
ShaiHulud #3136 angolositashoz:
https://www.youtube.com/watch?v=b46Wufahwk4
elvileg eleg a common filest meg a skuconfigot leszedni. ekkora fost hogy ezt nem lehet uplayen vagy ingame megoldani... szanalmas. -
#3135 Töltsd le torrentről a Reloaded verziót, és telepítsd rá a játékra. Minden nyelv elérhetővé válik. A töréssel értelemszerűen nem kell foglalkozni.