5939
-
#3214 Nekem i5, 8GB RAM, GTX660-al nincs (még) ilyen problémám, pedig tavaly szeptemberi drivert használok (az újabbakkal alvó módból fekete képernyővel ébred a gép). Valszeg nem a kártyád lesz kevés. -
#3213 Hát ez jó kérdés mert azt mondták hogy inkább Proci meg Ram kell hozzá mint GPU de nem tudom. Ha jobb teljesítményű i3 van benne biztos hogy mennie kell neki low-mediumon, minimum de jobban is. -
#3212 Állítom,hogy ezeket direkt valami csicska GTA fanok csinálják akiknek nincs jobb időtöltésük...
Nem mellesleg ilyen videót minden játékról lehetne csinálni kiemelve a hibát.
De mivel én játszani szoktam a játékokkal a videoban látott dolgok 100%-a fel sem tűnt hogy van. -
#3211 Juj, ha már az AC-vel kell összehasonlítani, akkor régen nagy baj van :D :D
Egyébként meg ezt az AC is honnan indult, meg ez csak első rész dumát sosem értettem ... mintha nem 2014-et írnánk, nem jelent volna meg másik 100 hasonló tartalmas játék ahonnan lehetett volna lesni és nem tanulhattak volna saját házon belüli hibájukból ............. nekem ne mondja már senki, hogy ez csak egy első rész és más is honnan indult 8 évvel ezelőtt ....
Egyébként Én egyelőre nem fikázom a játékot, de nem tökéletes, és ezt elvakultság nélkül beláthatná mindenki ... vannak dolgok, amik még mindig 10+ évvel le vannak maradva, mint pl a járművek irányítása/mozgása, amit egy Saint Row-nak nagy nehezen elnézek, mert hát egyébként szórakoztató, de itt, ahol egy reálisabb világot próbálnak lefesteni, már nehezebben megy. Na meg ott az a videó is a rengeteg kidolgozatlan aprósággal ... nekem azért ezektől lesz beleélhetőbb egy 'világ'.
Az optimalizálásról is csak annyit, hogy ha valaki 2014-ben úgy intézi el, hogy menj új kártyát venni, ez elég bugyuta ... valószínűleg PS4-en is azért nem néz ki úgy, mint a régi videókban, mert inkább lehúzták a minőséget, mert abba még új kártyát sem tudsz venni ... ja, még úgy sem néz ki, mint PC-n ... szarabb textúrák, szarabb felbontás, szar minőségű AA, és ott még állítani sem tudod ... pedig ugye ez már egy nextgen játék ...
http://n4g.com/news/1517083/watch-dogs-ps4-pc-graphics-comparison
Szóval nem kéne erőltetetten védeni a mundért, és ha valami messze van a tökéletestől, akkor az hagy legyen már az :) -
TomStorm #3210 Most i3,4GB RAM,GTX 760.(pénzhiány miatt adtam el a héten i7-et meg 4GB RAM-ot a gépből)
Nem lehet,hogy a proci miatt mert ez 2 magos csak "4 szálon megy"?Lehet 2 magosnak látja vagy nemtudom -
#3209 Nem vágom hogy mitől lehet de ahogy észrevettem az MSAA x2 Bugos nálam úgyhogy azt ne használjátok mert lehet az okoz problémákat. Ati kártyám van szoval csak arról tudok nyilatkozni. Max Pufferelt farokságot 1-2-3 körül maximum szerintem úgy sincs ideje unatkozni a vidikarinak h előre számolgasson igy lehet hogy ez is csinál valami akadozást. :) Milyen géped van egyébként? -
TomStorm #3208 Jó a játék nekem nagyon tetszik DE xbox 360-on nem tetszik ahogy kinéz(főleg egy GTA5 után) PC-n meg sokszor játszhatatlan(beállok egy fal elé és leesik FPS a béka segge alá,mi ez már?) -
#3207 Hát nekem az AC4 jobban akadozott mint ez. xD Nem tudom mi lehet a gond. Nem értem sok embernek milyen szálka ment a seggébe a játékkal kapcsolatban, szerintem jó lett. -
#3206 Ebből több részt? Ne ijesztgesd a népet! -
#3205 Az X360 kontroller valóban a legjobb, magam is sok mindenhez használom, de egy ilyen játékhoz biztosan nem, ahol rengeteget kell célozni :)
A GTA5 is konzolon ott vérzik el, hogy továbbra is csak a célzásrásegítéssel lehet normálisan játszani, mert egyszerűen a kis pont célzókeresztet nem lehet vele olyan gyorsan és dinamikusan mozgatni, amit a játék megkívánna ... emlékszem, örültem, hogy végre van normális célzás, de aztán Trevor egyik rampage küldijénél, ahol 600-an jönne egyszerre, inkább visszatettem, nem tudtam megcsinálni azzal ... várom is a PC-s megjelenést, a 4. rész is mérföldekkel volt jobb így, főleg a multi :) -
TomStorm #3204 Ilyet én még nem pipáltam.Eddig csak 10 percenként állt meg a kép de most már úgy indul a game,hogy áll a kép.
Te jó ég miez,hogy basszák meg.Csináltak egy fullos számomra év játékát az AC4-et,gyönyörű volt pc-n konzolon mindenen és k...a jó game erre kijönnek egy ilyen óvodás optimalizálással ami semmit nem ér.Nincs is megcsinálva rendesen,szégyen basszák meg -
#3203 Ezekből kb semmit se veszek észre csak ha kutatnám de ilyesmivel nem fogok időzni :D -
#3202 Akinek nem tetszik mit csinál még itt. Menjetek GTAzni vagy CODozni.
A játék szerintem nagyon jó lett. Annyira nem mint mondjuk az AC sorozatok, de májusi sandboxnak tökéletes, sok side activityvel, belenyomtam 10 órát, és a progression most van 15%nál. El leszek még vele szerintem.
Nekem bejön, mondjuk PS4-en tolom szóval ilyen driver meg gép probléma nem merült fel. Már régóta nem PCzek pont a lentebbi okok miatt, megkímélem magam az optimalizálatlanságtól meg ilyenektől, régen engem is felhúzott, míg a konzolosok vígan játszottak, úgyhogy átmentem konzolra, azóta minden játék megy, a megjelenés napján már.
Nem tökéletes még ez a játék, de nézzük meg honnan indult az AC. AZ első rész ott is olyan repetitív volt mint az állat. Aztán időven szépen kicsiszolódott, ez az első rész. Majd a későbbi részek jobbak lesznek, első résznek ez tökéletes.
Ha meg nem a játékmenettel van bajotok, akkor irány a bolt, konzol vagy új proci és videókártya vásárlás. Ez van! -
Batistuta07 #3201 úristen .ez a videó igazi,nem valami korai verzióból van?
mert ha ez igaz ez nagyon égő.ki akartam próbálni ,de ezeknek tükrében még a torrent file-t is sajnálom rá. -
#3200 Ekkora egy fos igényelen szar játékot rég nem láttam. Gratulálok annak aki ezért pénzt ad és még veri a nyálát, hogy mennyire jó. Saját igénytelenségét fényezi. -
#3199 Hát persze, még véletlenül sem az uborka hibája, hogy ennyire optimalizálatlan és rosszul, az egyik oldal favorizálja. Nem. "A TE hibád..." -
TomStorm #3198 Nekem nem engedi -
#3197 nesze semmi fogd meg jól, szokásos AMD -
#3196 Qurva Yoo játék. Nálam minden oké. Plusz még NVidiam is van, nem ATI. A probléma saját térfeleden található. Vagy a VGAd vagy a géped kevés hozzá. -
SergioAmigo #3195 hulladék játék :D -
SergioAmigo #3194 geforce experiencebe végre belehet optimizálnia játékot dehát akkoris akad -
Gary #3193 Windóz megoldja, saját kutyájának a kölyke! :Ð -
Evoluti0N #3192 Igen, jó. Lehet, hogy drivert kér hozzá, de azt le tudod tölteni a netről. -
Skyline #3191 Hibátlan a legjobb. Én is azzal tolom.:)
-
#3190 Érdekesek ... na, nem megy mindenkinek a sandbox készítés, még csúszással sem :) csak azt nem tudom mit akartak ezek tavaly novemberben kiadni a GTA5 után, ha most ilyen :) -
#3189 GPU max. puff. képszám. Ezt visszább kell venni.
Meg NVidiahoz a kisokos. -
#3188 Nekem sem akadt egyszer sem ugyanilyen kártyával (MSI). -
#3187 Mármint milyen simára gondolsz? Olyat vegyél, ami jó a PChez. -
#3186 Igen, nekem is az van (már második). Azért kell ilyen, mert egyből felismeri, mindenhez jó, és a bunyós játékokon kívül nincs gond vele. Vezetékes jó. -
#3185 (Vsync kikapcsolva, minden más ameddig csak lehetett, plusz a config fileban turkálás még tovább kísérletezve)
-
TomStorm #3184 Ezt nem értem:)
Hol?mit? -
#3183 Grafika ultrán van, tükröződés is, minden más highon, egyedül még a MHBO van alacsonyra levéve, meg csak a FXAA van rajta, így fix 35-50 fps -
Ironman2 #3182 -
SergioAmigo #3181 az érdekes azon nem akad nekem meg igen :D -
#3180 Vissza kell venni a memóriába bekerülő cuccosból. Mondjuk 5ről 4re, vagy ahol már nem akad. :) -
TomStorm #3179 Sima vezetékes USB xbox360 kontroller jó lesz? -
#3178 GTX 660 2GB OC -
#3177 Dualshock 4et -
TomStorm #3176 Próbáltam priorítást is állítani processzorhoz watchdogs.exe-n feladatkezelőben de itt nem működik valamiért pedig szokott.. -
#3175 Ha gamepadot akarsz PCre, akkor CSAK XBOX360asat vegyél. Semmi mást.