Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[merlinw.org]
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
,,Each licensed track can be added to a personal in-game library on Aiden's smartphone, using the Song sneak app. Once obtained, these tracks can be played from a vehicle's entertainment system when inside. They can also be played while Aiden is walking around the city. He can control the songs from the app on his smartphone, and organize them into playlists for both walking and driving. On leaked Ps4 controls while he is walking around the city, he can tap the right directional button to skip to next song, and or hold it to stop the playlist. "
,,A number of radio stations also broadcast to Chicago, which the player can listen to whilst driving. "
Én ezt itt a végén, úgy értettem, hogy rádióállomások vannak Chicago-ban.
Az elejét meg úgy amint lentebb is elhangzott.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
steam, origin: ACE_hun
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy én megvettem, de még némi hisztéria itt, és asszem visszamondom, és lewarezolom. Már csak azért is.<#mf2>#mf2>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[merlinw.org]
Azért volt egy két fasza küldetés.
Amíg nem jönnek a fent említett cuccok mellékküldizek majd ,bár azt már nem ennyire durva intenzitással ,mert kb kiég a szemem<#idiota>#idiota>
8/10-et szerintem megérdemel.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Ubi meg pont telibeszarja, Fc3-ról saját microstutteringes videót linkeltem megjelenés elõtt 2 nappal, kérték a szokásos sabloninfót hwrõl.
[merlinw.org]
Aztán látom ám, hogy az egyik pajtáslistás cimborám már feloldotta a Helló Világ jutalmat! (...hat Hallo Welt in Watch_Dogs freigeschaltet)
Németeknél már május 27 van???
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ma probáltam ki elõször, ahhoz hogy véleményem lehessen róla ahhoz játszanom kell te majom, csak azután tudom azt mondani, hogy szar! DE még ha azt is mondom hogy ez a része szar a játéknak, ettõl még játszhatok vele, mert ez nem egy olyan nagy probléma, sehol nem írtam, hogy az, de ha a játék többi eleme sem fog tetszeni pár óra játék után, akkor majd eldöntöm, hogy megveszem e vagy sem.... egyébként meg nem hiszem hogy játszani fogok vele a napokban, mert nagyon szarul fut a gépemen.
De mondom én is : akaszd már magad szögre és ne azzal foglalkozz ki veszi meg a játékot és ki nem, tényleg nagyon fárasztó már amit itt mûvelsz, próbáljunk már meg a játékról beszélni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na, és sikerült megoldani? Billentyûzet kiosztás? Látsz olyat, hogy zene választás, rádió, akármi?
Na most, lehet rosszul emlékszem, de talán még saját mp3-at is lehet bele tenni.
Aztán szintén úgy tudom vannak rádióállomások, sõt ezt mások is így tudják, az elõzõben nem vagyok biztos. Az hogy nálad nem mûködik...billentyûzet kiosztást nézted már esetleg? Esetleg nézd magyar nyelven. Mondanám hogy esetleg kézikönyv...de az bizonyára nincs, esetleg ubi-ék fórumán kérdezd meg...hátha szeretnének érte. De szóval bill. kiosztással próbálkoznék.
Ja, és lehet megint csak tévedek, de a lent felsorolt zenék, csak pár példa, ennél több lesz benne.
De inkább a játék a szar és kész.
Ömlesztett playlist van. A kevés zene ami benne van, az meg egyenesen fos az SD-hez vagy a GTA V-höz viszonyítva, de úgy általában is.
És most kérlek mutasd meg nekem segg hülyének, hogyan kell rádióálomást választani a játékban.