Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ekkora baromságot rég olvastam ezzel le is zártam a vitát.
Vedd elõ a 2011-es nem dual magos csúcs VGA-t akár ami ugye többet került mint a konzol teljes ára tokkal vonóval és tolj vele egy mai game-et maxon full HD-be stabil 60 fps-el.
"Ami tapasztalatból jön,mert volt egy 5 éves konzolos ciklusom" Kevés volt ,mert nem értesz hozzá ahogy látszik...
De nyilván ezért "konzolosodik" a pc mert olyan kurva jó meg erõs igaz? Ne válaszolj mert látható ,hogy fogalmad sincs róla.
Next PC upgrade: 2022
Állj be enlightended kollega mellé, és kántáljátok a baromságaitokat!
Kezdjük azzal: mennyi most egy PS4?120 k. Mennyi egy PS4 játék? 20k körül. Ez eddig csak a gép plussz egy játék, és máris 140k-nál tartunk. Hosszabb ciklusban egyáltalán nem vagyok biztos,hogy olcsóbb a konzol. PC-re a játékok kb. fele/harmada áron beszerezhetõk. A hardvert kell egyszer ésszel összerakni,és 2-3 évig nincs nagy gondja az embernek.
Ja, arról nem is beszélve, hogy ha kell néhanapján valami "irodai" munkára PC akkor kell a konzol mellé venni valami alap asztali gépet vagy laptopot.
Egyébként meddõ "vita". Te nyomod ezt a ki tudja hány éves idióta berögzõdést, én nyomom a saját véleményemet (ami tapasztalatból jön,mert volt egy 5 éves konzolos ciklusom).
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
steam, origin: ACE_hun
Igaz stabil 60 fps-t életbe nem látsz konzol áron ,de hát legalább full HD (tipikus vér pista berögzõdés),megértem gazdag vagy szórod a pénzt ennyi<#mf2>#mf2>
Ezért kínlódnak azzal is, hogy 1080p-ben meglegyen a 60 fps.
És ezekre nem lehet ráfogni, hogy nehéz programozni (mint pl. anno a PS3 CELL procijára). Mondhatni PC alapokból van összerakva mindkét nextgenny konzol.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Amúgy pedig, ha Óceán tesszelláció nincs is, Chicago tesszelláció és Bifidus ActiRegularis, kitudjamilyenhülyeségettaláltmégkiaznvidia effekt van, ezek pedig only Nvidia ficsörök, így persze, hogy a zöldeknek kedvez a játék.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De én úgy vagyok vele ami szarul fut azzal nem játszok. Pont. <#integet2>#integet2>
Van ezernyi más játék.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Konzol adott cucc aminél az elsõ másodperctõl kezdve ki tudják szinte használni az összes bitet,mert nem kell figyelni semmire hogy jól fusson.
Mindeközben a pc-s világban van 128ezer millió pc aminek mindegyiknek más a hardveres felépítése aminek meg kell felelni hogy elinduljon a game.A net is ezzel van tele ,hogy ez meg az milyen limitált pc-n a konzollal szemben.
De szerencsére egyre jobb hírek érkeznek pc-s fronton mivel a pc is kezd "konzolosodni" hogy egyre szûkebbek legyenek a konzol és a pc között ki..szottnagy korlátok.
MS a DX12-vel is erre gyúr hogy az igpket helyezni elõtérbe ,mert ott gyorsabb az elérés stb stb.
De ismétlem ezt sokan nem képesek megérteni (Lehet hogy fáj nekik fizikailag mer irigyek hogy egy VGA árú gép jobb/idõtálbob mint az aranyáron futó pc-jük, vagy nem tudom.
Meg lehet nézni majd (lehet már vannak nem tudom nem néztem) az xbox one vx ps4 vs pc összehasonlító videókat. Kb kurvára nem lesz szemmel látható különbség....
Ég és föld az xbox360-hoz képest. Közepes grafikán szépen fut, kb. 40 FPS-el, de itt nem sokkal néz ki jobban, mint az xbox. Fullra felhúzva már látványosan szebb, de ekkor olyan 4-5 FPS-el fut. Szóval ehhez PS4 kell. Csak nem ér 18k-t a játék, max. majd ha olcsóbb lesz.
Ha megnézted volna kinek /mire válaszoltam, láttad volna, mire írtam amit írtam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyedül napszakváltáskor esik le az fps 1-2mp-re amíg pl felkapcsolódik az utcai világítás. Sztem a grafika gyönyörû, beállítottam a gamerprofile.xml-ben DeferredFXQuality=pc tweaket is.
Játékélmény: Van skillfa, ki lehet váltani pl új hacker skilleket. városi hidak mûködtetését, a vonat megállítását/elindítását, zárt garázsajtok stb kinyitását. A város él és mozog, jól el lett találva.
Egy hatalmas negatívumot fedeztem fel az pedig a kocsik fizikája. Elsõre borzalmas. Kb a legrosszabb amivel eddig találkoztam az ilyen openword autós játékokban. Igaz, sztem 2 könnyen javítható probléma van:
1: az autók 90% gumikipörgetéssel indul mint a golyó. Ez azt jelenti hogy kb izomból nekimész indulásnál az elõtted 2m-re parkoló kocsinak.
2: fordulásnál farolnak a jármûvek még alacsony sebességnél is.
Ha ezt a 2 dolgot kijavítanák, nem lenne vele nagy probléma, de így nagyon gáz.
Sztem én megvárok 1-2 patchet és eldöntöm és majd eldöntöm utána hogy megveszem-e.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Adversus solem ne loquitor
Gtx 660 (nem TI) + 2500k.
Grafikád lerakod szépen 1600*900-ra látványt valahova a a medium és high beállítások köré, és voálá megvan a "nextgen konzol" élmény jóval több fps-el.Nem egy mai videókártya, ismerõs kb 3 éve rakta össze a már akkor középkategóriás gépét 2 kilóból és láss csodát még a mai napig megállja a helyét, fõként a "nextgen" konzolokhoz képest multiplatform terén...
Milyen évekénti fejlesztgetés meg 1 órás grafika beállítás....Szerencsétlen...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kamus skidrow, akárcsak a skidrowcracks.com weboldal.
A medve nem játék.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az lehet hogy az eredeti játék majd jobban fog futni vagy esetleg jön majd egy új amd driver és attól ? Mivel eddig minden játék ultán megy 40-60 fps-el... :/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem elegem lett, hogy minden játék elõtt 1 órát állítgassam a grafikát, 1. hogy normális fps számot kapjak - > USER ERROR
2. évente cseréljem le az egész gépet - > szintén USER ERROR
3. És még ezek után is a PC-s verzió a legtöbb játéknál nem kapott meg bizonyos DLC-ket meg javításokat míg a konzolok igen - > ezt kifejtenéd bõvebben ? Fõleg utóbbi érdekelne, DLC-s dolog elõfordult (bár az hogy xy 1-2 órás küldetés/pálya nincs benne a PC-s verzióban ettõl ne mfogok Dunának menni)
Régen én is PCs voltam, de pont a fent említett okok miatt, váltottam konzolra. Nekem elegem lett, hogy minden játék elõtt 1 órát állítgassam a grafikát, hogy normális fps számot kapjak, meg évente cseréljem le az egész gépet. És még ezek után is a PCs verzió a legtöbb játéknál nem kapott meg bizonyos DLCket meg javításokat míg a konzolok igen.
Elõször a konzolosok gondjaik fogják elintézni, majd ha lesz rá idõ és pénz akkor jöhet a PC.
Bízom benne, hogy az elsõ patch-ben a menu-okostelefon kezelést átteszik billentyûre, vagy adnak egy egérmutatót. 4 év fejlesztés és tesztelés alatt nem tünt fel, hogy ez így nem a legjobb???
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A dx11 régebbi gépeken, mégha alkalmas is rá, iszonyat szarul fut, egy igazi selejt.
Pont a secret worldnél volt alkalmam tesztelni. Dx11-es 9-10 fps miközben dx10-es meg 25-35 fps. És látványba nekem semmi különbség nem volt.
I want to be a mighty pirate ever!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson