5939
-
#3254 Ubisoft -
#3253 Tört verzióban nem volt mini lagg, eredetin van. poén nem? xD -
#3252 az utóbbihoz: sokan gyengébb gépekkel szerintem pont azért sírnak, mert majdnem ugyanúgy néz ki a játék ultrán mint lowon. Alig raktak bele ilyen szempontból skálázhatóságot. -
#3251 csak ott nem hazudnak. Ha a bemutatóba felrobbanik 2 ház meg meghal 50 ember, az a filmben is úgy fog történni :) -
#3250 Minden szavát csak osztani tudom :) -
Zero 7th #3249 Ezért nem kell érte pénzt adni eleve. Főleg, hogy nem is muszáj. PCn lewarezolod, konzolon meg eladod 1-2ezer forintos buktával használtan, ennyit ér manapság egy játék. Semmit, vagy egy mozijegy árát maximum. -
#3248 Általában nem szoktam beleszólni a PC-konzol vitába...csak annyi, hogy mindkét oldal mindig túlzásokba esik.
A PC-re csak akkor pénznyelő, ha valaki nem tudja, mit csinál, és egyáltalán nem kell több tízezreket beleölni évente. Sőt, az előző gépemet vagy 7-8 évig használtam úgy, hogy hozzá nem nyúltam. Mikor jött most ez a generációváltás, akkor rászántam kb. egy hónapot, hogy összeszedjek minden infót egy új gép összerakásához (egyáltalán nem vagyok szakértő, de egy kis józan paraszti ésszel mindenki képes lehet erre a műveletre). A régi (7-8 éves!) alkatrészeket az utolsó darabig el tudtam adni (!), ésszerű áron. Így kellett az új gépre költenem kb. annyit, amiből veszel agy zsírúj ps4-et (most a perifériákat nem számolom, azok azért nagyjából állandóak, ha egyszer megveszi az ember). Ezzel a gépemmel most minden játékot futtatok. Számomra sokkal inkább foghúzás, ha egy új játékra kellene kiadnom 15-20000 ft-ot.
Ugyanakkor a PC-sek is sokszor túlzásba esnek, amikor nem veszik tudomásul, hogy azért igenis, az új játékok elsősorban konzolra vannak optimalizálva, még azok is, amikről a fejlesztők azt hazudják, hogy PC-re is ugyanúgy...Igenis tudomásul kell venni, hogy sokszor van probléma. Egy állandó hardverre mindig is könnyebb lesz fejleszteni, mint a sokfajta PC-konfigurációra meg oprendszerre. Sokszor valóban nem futnak úgy a játékok, ahogy elvárná az ember, ugyanakkor az esetek nagy részében csak egy kicsit kell visszavenni az arcból, hogy a játék normálisan fusson, és azért a látvány sem rossz, illetve rosszabb, mint bármelyik nextgen konzolon. -
#3247 Őszintén, még az elején vagyok, ez a lopakodós, taktikázós, ketyerés használat viszi most egyelőre nálam a játékot, ezt még élvezem ... ebben azért ad némi pluszt a többihez képest játékmenet terén (persze majd kiderül, hogy később ez mennyire fullad ki és lesz repetitív) ... minden másban közepes. -
TomDantes #3246 Furcsa is lenne ha vissza adnék a pénzed miután megnéztél egy filmet és azt mondod nem tetszett...mindenki azt mondaná és s filmesek csődbe mennének. Ja, és itt meg napokon keresztül mindenki azt mondta, az a hülye aki fizet érte, mert lopni jó. Na mindegy, de rohadtul nem ez a lényeg a mondandómban, hogy ára meg fizetni érte, hanem ha valakinek nem tetszik, miért nem fogadja el, hogy másnak esetleg igen és ennek miért kell naponta sokszor hangot adni. Én is sok mindent mondtam, hogy mi nem tetszik benne.
Tessék már megérteni, rohadtul nem arról van szó, hogy ha valakinek negatív véleménye van az baj. Hanem arról, hogy minden nap tízszer beírja, hogy mennyire szar és mennyire a kurvaélet, akinek meg tetszik az hülye és elvakult. Ezzel van a baj. -
#3245 Ugyanaz az effektus, mint a moziban ... szarrá hypeolnak egy filmet, az előzetesben minden valamirevaló jelenetet bevágnak, és a végén fizetsz ... utána már tök mindegy, hogy tetszett vagy sem, ebben a műfajban a büdös életbe nem kapod vissza a pénzed :D -
#3244 Ez most poén, vagy tényleg hatással van rá? :) -
#3243 Igen, ez a legnagyobb baj hogy túl sokat vártunk tőle minden téren, erről viszont az ubi tehet nem vitás. -
#3242 Nekem is bejön a játék, talán pont azért mert nekem még egy gta se tetszett és itt azért lényeges különbségek vannak a játékmenetben... -
#3241 Bocs, de ez már az ostobaság határait súrolja ... azért mert konzolon le van butítva és azért, mert PC-re szarul optimalizálták, és más ezerszer összetettebb játék meg úgy hasít, mint a villám, nem kéne ilyen butaságokat összehordani. Megint arról beszélünk, hogy a játékosok a hülyék, mert egy cég a pénzért árult termékével szemben elvárást támasztanak ... pf. -
#3240 egyébként szerintem sincs semmi gond magával a játékkal ha eltekintünk attól, hogy erőmű kell neki, vagy hogy a ubi megint a pofánkba hazudott. -
#3239 Sorozatok? Fizetsz érte? Az a baj, hogy ebben a műfajban nem adják vissza a pénzt ... mint ahogy a moziban sem.
De persze akik nem fizetnek könnyen osztják az észt.
Mondom még egyszer, én jól elszórakozom vele, mert jelenleg nincs más a műfajban ... ahhoz képest, hogy valszeg semmit nem javítottak rajta a novemberi eltolás óta, legalább nem rögtön a GTA5 után jelent meg ... már ez jó pont, azóta úgyis kiéheztem a stílusra :D
De azért ne csináljuk már azt, hogy ha 2014-ben valaki a többiekhez (és magához) képest gyengébb minőséget tesz le az asztalra, akkor elkezdjük megint azokat a játékosokat basztatni, akiknek ez nem tetszik olyan szövegekkel, hogy nem kötelező vele játszani. -
#3238 online játékba hogy lehet belépni? -
#3237 vótmá?
-
#3236 Vegyetek má valami normális göncöt magatoknak, legalább screenshotokhoz!!! Én is megvettem a Nemesis-t, az már majdnem emberien néz ki. :DDDDDD -
#3235 Matek megy? Akkor szamolj utana. Elobb-utobb meg javitjak az ordito hibakat ugyis.(Konkretam amugy nekem semmi bajom nem volt a jatekkal futott megfeleloen az en izlesemnek megfeleloen, ultra-high beallitasok mellett, de tudom ez csak az en szerencsem)
Ha a sok szart vasarlo a "draga" idejet, amit a jatekok elotti kockulasa helyett csak egyszer, par orat azzal toltene, hogy beleolvas par forumba, mit is vegyen mielott vasarol, akkor ez egy szebb vilag lenne.
Persze egyszerubb kenyelmesebb, szemellenzos emberkenek lenni, es megvarni a feher, vagy a fekete dobozt majd megnyomni a nagy gombot az elejen mielott jatszani akar, de jellemzoen ezeknek nem csak a matek nem megy, hanem remekul azonosulnak az "amerikai alom" vilagkeppel, sok sikert nekik :)
(ne vedd magadra :) )
-
#3234 konzolon a gta 4 szintjét sem éri el a játék, ami a grafikát/fizikát illeti :) -
#3233 Állíts a nehézségi szinten! :) -
#3232 Tőlem is pár kép:
Még mindig azt mondom hogy semmi baj a játékkal.
Egy ami nekem sem tetszik, az autók (nem létező) fizikája.
Persze mondhatjuk nem autószimulátornak készült, de ehhez képest még a saints row sorozaz is az :) -
Zero 7th #3231 Ez egy faszság. Tudni kell gépet építeni, meg fel kell tudni fogni, hogy mire való az opsönsz menü. Mondjuk ehhez kell némi intelligencia, ami ha nincs meg, akkor a PC tényleg egy pénznyelő, és jobban jársz egy konzollal.
Azokon az idiótákon azért én is jókat tudok röhögni, akik felbasszák ultrára a grafikát, aztán rinyálnak, hogy szaggat... -
#3230 Csinálhatták volna azt is, mint a GTA 5el, oszt nyomhatnád PS3on vagy XBOX360on ... -
#3229 Jaj, a másik eget verő baromság :D
Felejtsük már el ezt a hülyeséget, hogy a PC-t állandóan fejleszteni kell, mert különben használhatatlan. 4-5 évente upgradelem a PC-m alapját (ilyenkor VGA-t nem is szoktam), közben félidőben esetleg egy VGA upgrade, de sosem veszek kb 50e-60eFt-nál drágább VGA-t, mégis mindent kizárólag 1080p-ben és kitűnő minőségi beállítások mellett játszom évek óta.
5 évig volt C2D 6750-em, kezdetben 8800GT-vel (előtte P4 nVidia 7600-al), aztán upgradeltem 560Ti-re ... 2 éve upgradeltem az alapot core i5 3570K-ra, a VGA maradt, majd egy éve upgradeltem a VGA-m 660-ra úgy, hogy eladtam a régit meg a kuponokat, és megmaradt az AC3 meg +2000Ft a cserével.
És mindent tökéletesen játszom, akadás nélkül, az aktuális monitorom max felbontásán, és évek óta jobb minőségben, mint az aktuális konzolok (pedig van X360-am és PS3-am is)
Az aki folyamatosan fejlesztgeti a PC-jét, csak saját magát szórakoztatja, mert egyébként indokolatlan ... magam is ismerek ilyen embert, de az ilyen egyébként értelmetlen sztereotípiákat nem kéne általánosságként kezelni. -
#3228 Aki akar még egy embert szabad módra, az vegyen fel!: Speedy270 -
#3227 Ezek nem hülyeségek hanem tények.Miről is szól a topik most? Így akad úgy akad szarul fut stb.Konzolosok meg véresre röhögik magukat minden gond nélkül játszogatnak vígan és még fognak is 7-8 évig amíg te min 3x gépet /alkatrészeket cserélsz.
Csak a pc-sek nem veszik észre ami ki...sza a szemüket.
De mint korábban is írtam engem aztán nem érdekel mire költitek a felesleges százezreiteket.
Sajnos a pc-re fejlesztés nehézkes a debil korlátok miatt :(
De szerencsére látni a "konzolosodás" jeleit... -
TomDantes #3226 Ez a következő képpen van, ha már a COD-t említed, hogy a CoD és Battlefield fan-ok átjárnak egymáshoz a másikat idegesíteni. Mert a másik fél játéka SZAR és a miénk jó. Miközben, hátügye ez ízlés kérdése, kinek mi tetszik. Mégis úgy érzik át kell menni a másikhoz és ott rikácsolni. És nem egyszer vagy max. kétszer. Mert el lehet mondani a véleményünket egyszer-egyszer. De naponta tizenötször? Ahelyett, hogy inkább játszanának. Amúgy se értem: azt miért nem lehet megérteni, hogy egy játék kinek tetszik kinek nem, az egyéni ízlés kérdése, nem lehet ezt törvényként kijelenteni, hogy márpedig ez jobb vagy az a szarabb. És miért baj az, ha valakinek a másik játék tetszik jobban?
De egy még furább dolog, miért nem tetszhet valakinek mind a kettő? Jön valaki a szobámba és megver, ha a mind a kettő teszik? Az egyiket letörli a gépemről?
De ugyanez van Fifa vs PEs, vagy legalábbis egy időben nagyon ment a szembenállás, meg minden olyan játékoknál, amik egymásnak konkurenciái.
Az egetverő düh is érthetetlen, mintha az embereket fegyverrel kényszerítették volna hogy Watch Dogs-ozni kell, és játék közben le letépnék egy-egy körmüket. Ha én nem szeretek egy sorozatot mondjuk: nem nézem. Nem pedig az ,hogy naponta mégis megnézem, és utána órákig bosszankodok és beírok a fórumra, hogy mennyire utálom. Nem nézem és kész. Nem is jut többé eszembe. De itt nem ez lesz, nagyon sokáig ide fognak járni és kiabálnak hogy mennyire szar és mennyire utálják. Ha meg azt mondom nekem tetszik: elvakult vagyok, annak ellenére, hogy hatvanhat dolgot felsorolok benne, ami kimondottan rossz lett, akkor is elvakult vagyok. Aki nem hányja az epét hogy mennyire utálja és naponta ennek tízszer nem ad hangot: az elvakult.
Hú de kurva hosszú lett már megint, és persze lófasz értelme nincs, mert a 90% nem érti meg, és csak ugatás veszekedés lesz, hogy már pedig SZAR nem SZAR elvakult hülyen mte vagy az...blablalba
-
#3225 Annyira ne szállj már el magadtól, h neked volt pénzed 300 ezerért gépet venni. Mindenkinek tudod nincs. -
#3224 Azert kicsit faraszto olvasni a sok hulyeseget amit osszehordtok.
Kb most harom eves a gepem. i2500k proci. Meg biztosan par evet kiszolgal minden jatekot maxon kihajtva. Bar az uj konzolgeneracio, kicsit kozbe szolhat a mas felepites miatt. Akkor max nem fog jobban kinezni mint a nextgen konzolokon a jatekok, hanem ugyanugy mert picit visszabb kell vennem... Tovabb nem is reszletezem.
Veszitek az olcso janos cuccokat, amik mar uj korukban sem kellene megvenni, aztan csodalkoztok.
Felre ertes ne essek, nem ezt a jatekot dicsoitem,(mar reg toroltem) csak az emberei butasagot faraszto folyamatosan olvasni. -
#3223 Online lehetetlenség játszani? -
#3222 Az már úgy komoly :D -
#3221 Mert ott a játékok ára váltja ki az időtálló gépet ,míg pc-n hiába spórolsz a játékokon akár éves szinten 100 ezret ha veheted a köv VGA-t mert mint jelent esetben is nem megy a játék akad meg minden.
A pc világ életben egy pénznyelő volt.
Next gennel egyetlen egy baj van--> Nincs feltörve -
#3220 Arról nem is beszélve, hogy PS4-re 17-18.000Ft-ba kerül ... PC-re meg 10.000Ft ... de kuponnal simán 5-6.000Ft ... -
Borg #3219 Én mondjuk áldom a szerencsémet, hogy csak 6500ft-omba került a kupon amit vettem hozzá...
Be se lépek a játékba a következő patchig, mert még a végén szétbaszok valamit emiatt a bugyuta kvarcjátékos irányítás, meg a fizika teljes hiánya miatt. Simán megöli az élményt, legyen akármilyen jól kidolgozott amúgy a látvány. -
#3218 Egyébként annyira nem zavaróak, bár azért azt azonnal észrevettem, mikor elsőre autóba ültem, hogy bárminek nekimegyek az vagy ripityára törik, vagy nagy robajjal jár ... pedig még gyorsan sem mentem ... de hát ez van. -
#3217 Nehogy már még ők legyenek a mocsok szemetek, mert rámutatnak ezekre. Ezek közül több súlyos programozási hiba. Áll a hídon, de a játék úgy érzékeli, hogy alul a sineken van? Kik programozták ezeket? -
#3216 Lehet csak azokat zavarja akik meg is vették ;) -
#3215 Pontosan, ugyse fogod észrevenni csak ha keresed. Szal megehetik és ezeket még bőven javithatják is késöbb.