Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Ti mivel szoktátok mérni az FPS-t? Meg a hõfokokat CPU + VGA-n? FRAPS-ot ismerem, nem arra gondolok.
Amúgy nem értem egy jó kis benchamarkot miért nem tudtak beletenni a játékba.

Ettõl még egyre messzebb és messzebb kerül a fulltól.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

TDC Geronimo
Konzolnál ugyanúgy fejlõdnek a fejlesztõi eszközök, megtanulják a különféle trükköket stb. Nem véletlen van hatalmas különbség az elsõ és az utolsó 1-2 évben megjelent játékok között.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prohaver Abu85 sokat írt, csodás is volt, ettõl még a tényeken nem változtat semmi, a PS4 nagy jóindulattal képes hozni a multiplatformok alatt azt a szintet amit egy gtx 660-al szerelt gép, a Bone még ennyit se.

Az idõtállóságban pedig továbbra is mindig azt felejti el a fajtád akik szerint évente gépet kell cserélni. Hogy a látvány FEJLÕDIK. Eképpen NÕ a gépigény. Az 1-2 éves konfig lehet már nem fogja vinni fullban a játékot és kicsit vissza kell venni. Csakhogy az 1-2 éves konzol is ennyivel messzebb kerül a fulltól, vagy jönnek a nevetséges kompromisszumok (pl 25 fps-es sebesség)....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
Nem az a baj hogy mi a maximum, hanem hogy a minimum nem minimum. 😄
Vagyis jobbanmondva annak jó akinek minimumon gyorsabb, de a látvány korrekt marad, csak ellenkezõleg is lehetne valamit optimalizálni talán, mindenki a konzolokra hivatkozik de szerintem nem sok beleszólásuk van, pláne hogy most sokkal jobb az összhang.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
mert a p2p-t másra irtam.
azt más hsz-ra kérdeztem vissza.

most nem értem akkor mi a bugos a steam vagy a warez.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Nem értem mi köze a P2P-nek a Steam-hez. Vagy a egyáltalán ennek a játéknak. Ha pedig játszanak vele, akkor preload + crack formájában, mert a játék 27.-én lesz elérhetõ (Ausztráloknak már holnap).

[merlinw.org]

DarkSector
Oks de nem aktív már steam-en néhány régióban mert azt olvastam steam-en játszottak vele már páran.

DarkSector
Mire érted hogy sötét oldal? a gamerkedésre? 😄

MerlinW
P2P az nem scene, hanem natúr iso elosztó. Nincs törés, semmi. Egyébként ma jött 3DM scene release.

[merlinw.org]

Moby
Nemtudom, hallottam ma már olyat is, hogy a pécék konzolosodnak <#nemtudom>
Nyilván nem fogom letölteni, hogy igazoljam, de kedden meg tudom mondani, hogy az eredeti mennyire tróger (ubisoft, tehát arra készülök, hogy nagyon).

Adversus solem ne loquitor

Nekem is P2P verzió van .

Igen,nekem is ez a gondom vele,majd lesz normális release belõle.Egyelõre játszhatatlan így!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

KiruHoshino
Igen. Nekem P2P változatnál jelentkezik ez a próbléma.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

grebber
Csak a fõszálat játszva nem nyitható meg mind ,mert van amelyikhez mellékküldetéseket kell csinálni.
Elég sok mindent fel lehet oldani fõsztori alatt is aminek a 95%-át soha nem is használtam mert nem kellett.

Next PC upgrade: 2022

Szerintem a robbanásnál sokkal fontosabb vagy érdekesebb, hogy állítólag-és nem én találtam ki, hanem másik fórumon olyanoktól olvastam akiknél szintén a próba verzió fut- tényleg nagyon sok egyedi telefonbeszélgetés, adat, sms-beszélgetést lehet leszedni a járókelõk telefonjairól, és maga a város is él, a járókelõk mindenféle tevékenységet csinálnak. de tuti mindjárt megmagyarázzátok hogy ez se így van. Akik mondták, biztos álmodták.

totyak
Van már normális krekkelt kiadás? Illetve megtalálni valahol magyar felirattal? Köszönöm

Mármint skilleket pl. meg tudod állítani a vonatot.
Mennyi skill pointot lehet kapni?
És meg lehet nyitni az összeset? (egy mentésen belül)
Másnál is meg-meg fagy a játék akár 3-4 másodpercre is ? Iszonyú idegesítõ . És teljesen minimum beállítással is .

grebber
Fogalmam sincs sinle-t toltam és nem csináltam egy felesleges mozzanatot sem ,így ezt sem néztem.
De xbox 360-on hiába is nézném ott tuti nem ilyen.De majd keresek egy benzinkutat és lecsekkolom.

Kandurex
és ilyen a robbanás minõsége is? mert én ilyesmit egy videóba se láttam eddig...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Ha csinálsz magadnak ilyen helyzetet akkor benne van máskülönben nem igen.

Kandurex
nem tudom, nem követem, meg nincs is gamer pc -m, én a sötét oldalon állok 😉

Kandurex
Egyébként ez a jelenet legalább benne van? Ugyan ezzel a robbanással, vagy természetesen ez is a hazugsággyár része volt?

Átverés? Az AMD_GCN_SHADERLEVEL_14_26_MANTLE világmegváltó hardverrel?????

Nvidia gtx 660, mai napig úgy futtatja a játékokat ahogy az agyonhypolt konzolod sose fogja, de tudom hogy a büdös életbe nem fogjátok elismerni hogy a drágalátós next-gen csak átverés
Fehercsoki
Kár hogy a gépigény nem változik csak a grafika...

Prince23
Azért régebbi játékoknál a Medal Of Honor AA és Crysis stílusú játékoknál számottevõen látszott a grafikus különbség... Most nem értem mi van, szeritem ez azért van mert konzolra specializálódnak a grafikus opciók, és ezért PC-n tökmindegy a látvány, orbitális különbség sose lesz... vagy nem tom na...de ez tényleg fura hogy manapság nincs semmi nagy különbség két opció között, legyen az akár low-medium, vagy high-ultra.

DarkSector
Igen én is ezt néztem kevés kibaszott kevés.
Én majd minimummal megelégszem ahogy eddig szinte minden játékban, A Wolfenstein-t is leszedtem nem értem minek a sok opció ha kurvára nem szembetûnõ a változás.

Itt az Ultrán több tárgy látszik meszebbi helyeken, mondjuk egy hegy vagy egy odzlo, vagy egy daru.
Az úton van pár szemétdarab vagy éppen repedés az aszfaltba, de egyeltalán nem ezt várá az ember, holott fps-ben meg baszottsokat számít.

Prince23
Low vs Ultra

Most ez komoly? Szinte semmi

DarkSector
p2p az is szemét?

Kandurex
nincs is scene release... nem teljesen tiszta, ilyen alapon akár bekötött szemmel is lehet netezni

DarkSector
😛

<#banplz><#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tikal
Semmi ilyen nincs nálam. Mondjuk van másik verzio is, jövõ hétig meg jó az is, ha egyáltalán megveszem, mert nem egy nagy durranás...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fpocok
Szóval egy ember szerint ilyen? Én egynél több embert tudok, aki szerint ez nem igaz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Moby
Toljátok csak a fosverzát, és bányásszatok LOL

mcwolf
Látom neked kár bármit írni,mert alapból egy b**om troll vagy.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

A pc konzolodosik szoftver szempontból, a konzol pcsedik hardver szempontból. Az viszont gáz, hogy most jöttek ki a konzolok és már gyengébbek egy felsõ közép kategóriás pc-nél.
Moby
Amikor egy bohóc használ vicceskedõ jelzõket, amit közben komolyan gondol, az üt. 😄
Ez amúgy ugyanaz a ph-s szakértõ, aki az ac4-re írta, hogy pécés az egy butított verza lesz a ps4-hez képest? Csináljatok már vmi vlogot a youtubon! Nézném! 😊

HeadHunter86
Évek óta itt rontja a levegõt minden ilyen nagy címnél, és még hangoztatja is hogy õ hogy szereti lewarezolni ezeket a címeket.

Ha felteszem ultrára nekem is akad. Ahhoz kéne 3gb vram. Szerencsére nincs sok különség a high és ultra texture-ök között. 1 hónapja vettem a kártyát, nem idegesítõ h kevés a rajta lévõ 2gb ram😊
Nemtom, hogy vagytok de én a ps3-as grafikával se tudok betelni 😄

Tessék

Csajnak érdekes tetkója van amúgy a mellkasán <#alien2>
grebber
Itt mocskoljátok a konzolt és felteszel egy ilyen kérdést? EPIC FAIL MEGALOL.

Nem offolok többet ott a Proharver Abu 85 elég cikket írt már errõl,de látom mindhiába ,mert nem jutott el a "hozzáértõ master hardcore" pc-s vér istváok fülébe.Gondolom mert az igazság fáj...

Fpocok: Grafikáról és futási sebességrõl van szó én konkrétan lekakkantom ki mire milyen játékot vesz ha vesz egyáltalán.

Moby
Minden szavad arany! Ráadásul hiteles. 😄D

Fpocok
Amúgy talán pc vs konzol drágaság ügyben NEKED PONT NEM KÉNE BELESZÓLNI... ilyen hozzáállással.

Moby
Hogyan tud konzolosodni a pécé? Nem inkább az van, hogy lassan semmi egyedi fejlesztés nincs a konzolokban? Pécé alkatrészek derivatíváiból összelegózott fix hardver. Ez a nextgen. Ehhez hogyan tud a pc még közelebb kerülni? 😊

Fpocok
És már megint ezzel büszkélkedsz... /sigh

grebber
Aki veszi rájuk a játékot az engem hol érdekel? Én soha nem vettem konzolra eztán se fogok epekedve várom a törésüket és ott leszek az elsõk között akik megveszik mind a kettõt<#eplus2>