Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem értem egy jó kis benchamarkot miért nem tudtak beletenni a játékba.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az idõtállóságban pedig továbbra is mindig azt felejti el a fajtád akik szerint évente gépet kell cserélni. Hogy a látvány FEJLÕDIK. Eképpen NÕ a gépigény. Az 1-2 éves konfig lehet már nem fogja vinni fullban a játékot és kicsit vissza kell venni. Csakhogy az 1-2 éves konzol is ennyivel messzebb kerül a fulltól, vagy jönnek a nevetséges kompromisszumok (pl 25 fps-es sebesség)....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Vagyis jobbanmondva annak jó akinek minimumon gyorsabb, de a látvány korrekt marad, csak ellenkezõleg is lehetne valamit optimalizálni talán, mindenki a konzolokra hivatkozik de szerintem nem sok beleszólásuk van, pláne hogy most sokkal jobb az összhang.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
azt más hsz-ra kérdeztem vissza.
most nem értem akkor mi a bugos a steam vagy a warez.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Nyilván nem fogom letölteni, hogy igazoljam, de kedden meg tudom mondani, hogy az eredeti mennyire tróger (ubisoft, tehát arra készülök, hogy nagyon).
Adversus solem ne loquitor
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Elég sok mindent fel lehet oldani fõsztori alatt is aminek a 95%-át soha nem is használtam mert nem kellett.
Next PC upgrade: 2022
És meg lehet nyitni az összeset? (egy mentésen belül)
De xbox 360-on hiába is nézném ott tuti nem ilyen.De majd keresek egy benzinkutat és lecsekkolom.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én majd minimummal megelégszem ahogy eddig szinte minden játékban, A Wolfenstein-t is leszedtem nem értem minek a sok opció ha kurvára nem szembetûnõ a változás.
Itt az Ultrán több tárgy látszik meszebbi helyeken, mondjuk egy hegy vagy egy odzlo, vagy egy daru.
Az úton van pár szemétdarab vagy éppen repedés az aszfaltba, de egyeltalán nem ezt várá az ember, holott fps-ben meg baszottsokat számít.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Parasite Eve 2, best game EVER!
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Ez amúgy ugyanaz a ph-s szakértõ, aki az ac4-re írta, hogy pécés az egy butított verza lesz a ps4-hez képest? Csináljatok már vmi vlogot a youtubon! Nézném! 😊
Tessék
Csajnak érdekes tetkója van amúgy a mellkasán <#alien2>#alien2>
Nem offolok többet ott a Proharver Abu 85 elég cikket írt már errõl,de látom mindhiába ,mert nem jutott el a "hozzáértõ master hardcore" pc-s vér istváok fülébe.Gondolom mert az igazság fáj...
Fpocok: Grafikáról és futási sebességrõl van szó én konkrétan lekakkantom ki mire milyen játékot vesz ha vesz egyáltalán.
Parasite Eve 2, best game EVER!