Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az hogy pc-n beállítanak egy High opciót hasraütésre, az KIBASZOTTUL nem jelent semmit.
Szarság az egész.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ami tetszik még, hogy elég erõsen fúj a szél néha, elég jó! Amúgy letöröltem a játékot. Most már kibírom megjelenésig 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
http://www.youtube.com/watch?v=XgzE8tDBxYE
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
https://www.youtube.com/watch?v=yuEUKPZg9xg
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Steam-en azt írtad, hogy vasat újítottál. Akkor hogyhogy mégis CPU limit van? Vagy csak más hardvercsere volt?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
MHBAO-val 35-40 FPS high-ultrán, Smooth MSAAO van bekapcsolva élsimításnak vagy mi a neve. Ha az MHBAO-t kikapcsolom akkor 8-10 FPS-t nyerek vele.
Egyrészt nem szeretem amikor be kell tennem a discet minden áron, a pörgetésének a zaját még úgysem, de nem is értem ha felrakja a játékot minek kell berakni a discet minden indításnál, na mind1 ez kivédve. Másrészt a digital deluxe editionben elérhetõek csak PS4 exclusive missionok is, amiket egyik bolti veruioban sem láttam. És most nem a PS exclusive missionokre gondolok, azok be vannak a boltiban is hanem a kizárolag PS4 exclusiveokra.
Na mind1 auto download elkezdodik pontosan 1d 4 hour 11 minute múlva.
Nem lesz lag, nem lesz grafika állítgatás, csak felhõtlen játék, kompromisszumok nélkül.
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy meg 1óra alatt sem fogott meg a játék úgy mint mondjuk annó a GTA vagy a Saints Row, azért ez a hekkelés dolog nem váltsa meg a világot.
Az vezetés meg annyira szar hogy ilyet utoljára nem csak a Sleeping Dogs-ban hanem a Saints Row 2-ben tapasztaltam, az ubi még elég kezdõ ezen a téren úgy látszik.
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Adversus solem ne loquitor
Lesz amúgy szó a játékról is vagy még mindig a telibelökött grafikát elemezzük?
A medve nem játék.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
szerintem is baromság , de nem csak itt, mindig mindenhol elõjön a téma.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megkérjük akkor addig õket, hogy a PC fejlesztéseket meg jegeljék, hogy a konzolok be tudják érni.
Biztos helye van ennek a vitának, meg talán még valami értelme is, de hogy nem a WD kapcsán, az eléggé valószínûnek látszik 😊
Adversus solem ne loquitor
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."