5939
-
#3334 Nyilván az eset után rájöttem, illetve sejtettem is, de nyilván nem bírtam ki, hogy ki ne próbáljam :D -
Skyline #3333 //A gpu buffert pakoljátok le 3-ról 1-re.:) -
#3332 A játék árát nem éri meg, nem a platformot venni hozzá. pedig én rajongója vagyok a szériának, de ez a second son egy bőven feledhető techdemó. -
Skyline #3331 Vagy nem. Nálam sincs gond, pedig már lassan 10 óra a játékban van. -
#3330 Mer a hekk inkább arra van, hogy a mögötted száguldozók járjanak így és ne te. De ha túl koránra teszed, akkor te szopod be. -
#3329 Összességében jóval többet futott mint egy órát, csak nem a játékkal foglalkoztam, (grafikát nézegettem, stb).
Amúgy ha valami leak okozza, azt meg majd patchelik. Igazi mai játék, félkészen kiadva. -
Skyline #3328 Normális az irányítás, az egér/bill nem való autóvezetéshez, a gta-ban is gagyi volt. Controller a kulcsszó. -
#3327 Mer a lámpahekk, meg a sávba épített ütköző hekk stb. az az időzítésre épül. Ha jól időzített akkor jó esélyeid vannak. Ha nem, akkor magaddal cseszel ki. -
#3326 "Majdan egyszer megjelenő exkluzivok?" Az Infamous Second Son nem majdan fog megjelenni, hanem március óta kinn van kizárólag egyetlen egy platformra, úgy hívják PS4! -
#3325 > A lámpák hekkeléséről annyit hogy sokszor nagyobb kárt csinál mint hasznot.
Az első lámpahekkelésem eredménye az lett, hogy ahol amúgy simán átsuhanhattam volna, meghekkelve telivertem 2 teherautót, akik megindultak nekem kersztbe :DD -
Borg #3324 Kb egy óra után majd tapasztalod te is. Először nekem is simán ment 670FTW-vel. -
#3323 hopp, most nézem hogy olyan is van :DD
Na majd kiderül hogy mennyire lesz hasznos.
A lámpák hekkeléséről annyit hogy sokszor nagyobb kárt csinál mint hasznot. -
#3322 na én nem tettem fel törtet, nincs összehasonlítási alapom, de valami elképesztő szart vártam tőle az itteni nyivák után, ehhez képest mellbevágott milyen jól teljesít egy 760-on is. Semmiféle akadás, meg drop, meg bármi. Ráadásul nem is néz ki gányul, az összkép tonképp rendben van az a kevés alapján ami láttam. -
#3321 Hát mióta felraktam eredetit azóta csinálja, tört verzión semmi baja nem volt! elég undorító fps drop lett. -
#3320 Eeeegen, én sem veszek meg mindent konzolra megjelenéskor, de amikor egy használt, "régebbi" játék ps4-re kilencezer, akkor én már ugyanazt ezerötért veszem meg a pécére marosstól pl. 3DS-re(vagy wiiu-ra) örülök, ha nyolcért hozzájutok több éves játékokhoz, csak arra mondjuk szívesen is fizetem ki :D
Lehet venni konzolra emberi áron játékot venni, csak épp nem jellemző. Az idén az egyetlen ilyen vételem a zombiu-volt 3500-ért, ami a dupláját is megérte volna. Pécére meg tonnaszám vettem 2000-ért, vagy azalatt. Oké, s ps4 játékokat cserélgettem, de az ebben az aspektusban még rosszabb, mint a psn+ játékok "bérlése", azokat legalább elő lehet venni később is. -
#3319 Időlassítást azt használod??! -
#3318 Biztos nem lenne gond normális irányítás mellett :D -
#3317 Na ilyenkor kellene 1000-rel hekkelni a közlekedési lámpákat. -
#3316 szent szar itt 1-2 fixer küldetéshez milyen játékos skill kell?
Van egy olyan mikor el kell vinni egy autót x helyről y-ba. Ezzel még nincs is gond, de utána át kell szállni egy másikba amit sértetlenül kéne leszállítani. 1:20 másodpercünk van az egészre, a táv valami 1.6km.
Namost az hagyján hogy a kurva nagy forgalom miatt szinte lehetetlenség sérülésmentesen leadni az autót, de ez az idő egy vicc kategória. Ráadásul a kapott autó is tetű lassú.. -
Skyline #3315 Bármilyen hihhetetlen, az online fps-eken kívül hazaérek beülök a tévé elé és controllerrel elkezdek játszani a tv-n....PC-N!!!....
Továbbra is HAZUGSÁG hogy évente kéne fejlesztgetni (vagy akár 2-3 évente).
Konzolon pedig ugyan úgy jelen van a szívás, a server leállások, ebből sem kell a rizsa. Nem beszélve az ócskalassú patch és egyéb letöltésről.
-
#3314 Hát ezzel egyetértek természetesen, csak sokszor parasztok a fejlesztők, és már az is kiemelt feature egy PC-verzónál, hogy van grafikai beállításra lehetőség. -
#3313 "mini lagg"
Ez micsoda? Nem sokat toltam tegnap, de semmilyen lag nem volt. Nem is világos ez a sok nyivák, megy mint az ágybaszarás egy közepes konfigon is, a nagygépre még fel sem tettem. -
Inquisitor #3312 Az előrendelésekre gondolsz, aláírom igazad van, de nem a kiadó szempontjából írtam, hanem a játékoséból. Azért konzolra is lehet emberi áron játékot kapni. És hülyeségnek tartom a megjelenéskor való lecsapást prémium árú cuccokra, pedig én is elkövettem ilyet anno UT2K4 és Deus Ex okán. -
#3311 Ez a mini lagg kibebaszott idegesítő -.- -
#3310 "én jobban szeretek a kanapén ulve játszani és nem az iroasztalnál gornyedve egérrel meg billel, esetleg kontrollerrel"
Akkor neked nincs nagyobb gyermeked! :D
Amúgy a 10k lényege nem a mennyi, hanem a miért volt. Részemről is sokkal többet teszek félre a családra, de ez nem ide tartozik. -
#3309 Sok helyen elmondtam már: nálam a pc is konzolként működik. Nincs hozzá egerem meg billentyűm sem, csak egy szál kontrollerem. Ezek hibás érvek. Valójában nincsenek érvek. Összesen kettő olyan van, ami talán befogadható: a majdan, egyszer megjelenő exkluzívokba vetet hit (bár ehhez is felesleges most venni), illetve az multik, azt ugyanis nem tudol játszani a wasdegeresek ellen, konzolon viszont kb azonos gearrel fut mindenki (persze nyomják ott is egérátalakítókkal, de kevesen). Én is azért vettem, de aztán a fos bf4 elriasztott, de végül a kz-al hónapokon át multiztam. Aztán beleuntam, és ennyi. -
#3308 Na de ha senki nem venne első nap akkor neked sem lenne féláras játék, mert a kiadók nem készítenének játékot, ugyanis ott a teljes áras eladás számít igazán, nem az ,hogy 2 év múlva megvan +1 millió eladott példány negyed áron. Ezért is van egyre több ingyenes játék ahol plusz tárgyakért, varázslatért stb. kell fizetni, mert az aprót lazán bedobálja a nép, aztán észre sem veszi ,hogy már 3 teljes játék árát költötte el marhaságra. -
#3307 Nah mind1 ha valaki felvenne játszani multiban usernevem: zsomiuplay -
Inquisitor #3306 Nekem nincs konzolom, de azt gondolom elég gáz ez a PC vs Konzol flame itt alant. Mindenki azt vesz amit akar. De amikor valaki tapasztalat hián fikáz valamit az gáz. Járok olyan oldalra, ahol mindenkinek van PC-je, de sokan konzolt is tartanak. Pont az ilyen hülyeségek miatt, hogy 8 magos CPU, meg 2GB-os VGA lehet alapkövetelmény a PC-n. És egyre több esetben olvasni olyat (Wolf, Wathc Dogs, egyéb), hogy PC-n kontrollerrel nyomják, mert ha már arra van kihegyezve ugye ... ettől még nem kell senkinek sem követnie, mindenki azt használ amit akar. :D
De ez az egymás győzködése meg a fika, ez nagyon ovis szint.
Az árak összehasonlítása meg megint fals, mert nem kell mindenkinek első napon megvenni a prémium játékokat, sokan pont ilyesmiért várnak hónapokat, hogy emberi áron megkapják. Aki türelmetlen, az meg fizessen. -
#3305 Persze simán tudok venni egy TOP PC-t. Van is! i7 essel mindennel telepakolva, de mondtam már, én jobban szeretek a kanapén ulve játszani és nem az iroasztalnál gornyedve egérrel meg billel, esetleg kontrollerrel.
Ülök írószaltán a gép előtt 10 órát egy nap a melóban, ha hazamegyek, nem akarom folytatni gamelés közben is. Inkább hátradőlök a kanapén a nagy TV előtt és onnan tolom, persze csak edzés után.
Nem azért konzolok mert nincs pénzem PC-re, PS4 re is volt pénzem játékra is volt pénzem. AZért nem PC-zek mert egész nap ezt teszem a munkahelyemen, nem fogok otthon is.
Nem havi 10k-t teszek félre többet. Évenete tudnám fejleszteni a gépet, de már beleuntam, az egészbe. Abba is hogy sokszor elobb jon ki minden konzolra lásd AC4 a PCsek meg várnak. Utána az Ubisoft server szivat meg stb... Nem kell ez az idegeskedés többet eleget húztam le PC-n, ott is mindig azok szívták meg akik nem warezoltak. Lásd most pl az eredeti mini laggol a warezolt meg nem, nem kérek ebből többet. Elég volt. -
#3304 Állítsd már le magad! Nem túl hiteles az előadásod annak a tudatában ,hogy alig várod az új konzolok törését, hogy warezolhassál rá világba, ráadásul állandóan jajbékolsz, hogy jaj milyen recetenger a konzol, valamint 7-8 évig marhára nem fog élni ez a gen, ezt a fejesek is megmondták. -
Zero 7th #3303 Ki a tökömnek van kedve játékonként lemezzel szarakodni 2014ben?
Mintha PCn nem annyi lenne, hogy ikonon duplaklikk, játék... Tényleg, ki a tökömet akarsz átverni ezzel, saját magad? Ezzel győzködöd magad, hogy nem voltál hülye konzolra váltani? De, az voltál, nyugodj meg. Mostantól parancsszóra fejlesztesz hardvert, amikor M$ vagy $ony füttyent. Ennyi az "előnye" a konzolnak manapság. -
#3302 -
#3301 Eeeegen. Valszeg rossz komponensekből építettem, vagy rossz drivert telepítettem, vagy mi :D -
#3300 Ez az egész amit haluztok pc vs. konzol viszonlatban, ez N.I.N.C.S.
Szopás van konzolon is időnként, meg szopás van pc-n is időnként, meg tudom kb annyira konzolként használni a pécét, amennyire lassan pécéként a konzolt. Nagyon hasonló platformokról beszélünk itt, nagyon átfedő kínálattal, csak az egyikre nincsenek régi cuccok és keciedrága a játék, a másiknál meg pénz kell tolni a hw-be, időnként nem keveset. Ettől többet kínnal sem lehet elmondani róluk anélkül, hogy valami orbitális hülyeség bele ne kerüljön. -
#3299 Az a te egyedi problémád volt
:) -
#3298 Cibáljam át a sokszoros rémálmot amit a ps4-eimmel éltem át, vagy elfogadjuk, hogy ez egy nettó hülyeség, ami fasza lenne ha igaz lenne, de ez maximum ma egy szarrátört RGH-s xbox360-al elképzelhető kb. ? -
#3297 Egyébként azt a baszott nagy kék indikátort ki lehet kapcsolni? Elég illúzió romboló! -
Zero 7th #3296 Ja, ha ez ér, akkor a warez is, és mondhatjuk, hogy PCn ingyen van a játék. Ugyanúgy illegális mindkettő. -
#3295 Még a ruhát is úgy fújja, ahogy kell. :)