Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Kis Humor Herold <#beka3>

Most a cseresznyét,mert annak van ideje<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Köszi az infót! 😊

totyak
Mindegyik kiadásban van magyar nyelv? Csúnya vagyok és virágboltiban keresem, de nem tudom mit érdemes szedni.

Skypack
Lehet, benne késõbb is választani nyelvet.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Nem találtam errõl infót, úgyhogy megkérdezem itt:

Az, hogy magyar felirattal jön ki itthon, azt is jelenti, hogy _csak_ magyar felirat választható, mint a SimCity esetén, vagy benne van az angol is, és lehet angol hang-angol felirat változatban játszani vele?

Tatyla
Nem kell us bankkártya,ha van paypalod regisztrálsz egy amerikai szálloda cimmel egy us paypalt majd a magyar paypalrol át küldöd a lóvét magadnak és ezt a paypal fiókot rendeled hozzá a US PS accodhoz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

a.carkey
Meg majd gépet frissít, hogy amit lewaretzol, az fusson is rajta. 😊

A medve nem játék.

enlightened
Az átlag jelen pillanatban warezol...

enlightened
Itthon se az átlag veszi meg PS4-re. Fõleg hogy az átlag még PS4-et se vett 140k-150k ért.

IMYke2.0.0.0
Diplomásan: ~200-300.000 - <értem ez alatt a kevésbé jól megfizetett nyelvtanárokat, és a jobban megfizetett középiskolai tanárokat>
IT- és banki (stb.) szakemberként persze kereshetsz havi 400+ -t is, de nem az az átlag.

Average Salary for Country: Japan 2013

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

V43 1105
Minden Ultrán, Highon 50-60 fps, néha 40. Semmi szaggatás eddig pofás .. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

TDC Geronimo
Stabil 30 kb mint AC PS4en. Az hogy te megint mit láttál egy streamelõs videóba az más kérdés. Onnan szakérteni kb mintha youtuberól írnád le a grafot.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

V43 1105
Havi átlag 400.000 yenes fizetéssel belefér az két zsömle meg fél liter tej mellé.. <#vigyor5>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

IMYke2.0.0.0
Japánban is baromi drágák a játékok - 7800 yen pl. a Wolfenstein (2014) egy felsõ-közép kategóriás alaplap közeli ár...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
A One-nál olvastam valamit, hogy mintha megszûntették volna a régiókat, ami szerint egy jó dolog, mert semmit értelme nem volt, csak hogy mindenkinek az agyára ment.

De x360nál még sajna nem volt így, ezért is lett a next gen konzolom PS4 én nagyon sokat szívtam a xbox360 marketjével, amikor felraktak régio lockolt játékot, (lásd fable trilogy) a MAGYAR marketre, megvettem, és nem lehetett letölteni. Support közölte, hogy az régió lockolt nálam nem elérhetõ, mondom akkor esetleg nem kéne HUF-ért felrakni a magyar marketre és elvenni a pénzt.

1 hétig kellett könyörögni mire visszafizették, akkor ott lett elegem az xboxbol.

A One lehet hogy jobb már, de én a PS4-el is meg vagyok elégedve most eléggé.

Ez lesz, kösz!
Még a memórián gondolkodtam, de az nem okozhat ilyet.

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

The Norberto
Xbox One nem csinál ilyet. Simán vásárolok US-ból.
enlightened
Nem csak US acc, kell hozzá, hanem egy US-es bankkártya is. Már próbálkoztam vele régen amikor régió blokkolt volt sok játék, visszavágja a bankkártyát felismeri, hogy nem US-es. Európán belül nem ellenõrzi mert az ugyanez a régió. Tehát UK-es accounttal ahol font van ott pl használható a magyar bankkártya, de régión kívül már nem jó.

Természetesen a US accountos vásárlást ki lehet úgy váltani hogy veszel egy digitális gamecardot az amazonon.com-on ott egyelõre nem ellenõrzi le a bakkártya hova tartozását. És gamecarddal már fizethetsz a US storeban is.

US-bõl vásárolni se teljesen legális, mert mások az adók, adócsalásnak is minõsülhet, mint pl amikor vpn-en meg proxy-n keresztül vásároltak sokan steamen. Persze ennyire mág nem mentek erre rá, hogy ezt ellenõrizzék, de már így is szígorított, mert a bankkártyát már simán visszadobja, az XBOX meg még durvább mert ott még az IP-t is becsekkolja és élbõl dob vissza (itt jönne a VPN proxy trükközés stb...) nem éri meg.

HeadHunter86
Azt tudom tanácsolni, hogy MSI Afterburnerrel nézd meg, hogy fut a játék. Kapcsold be a CPU és a GPU terheltséget. Látni fogod melyikbõl fogy el az erõ. Gondolom a te esetedben ez a proci lesz.
Környezeti kitakarást vedd lejjebb, igaz nem lesznek ilyen szép kontrasztos részek, de elég sok plusz FPS-t jelent.

Kandurex
Egyébként miért nem az USA piacon vetted meg? Ott fele annyi (azt hiszem az alap valami 60 dollár ~ 12-13.000 Ft), igaz kell hozzá US acc, de annyi baj legyen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

enlightened
Mindegy hagyjuk ezt, lassan úgy néz ki, hogy én vagyok a balfasz, mert legálisan megvettem a játékot és kifizettem, és azok a királyok akik ellopták. ha valakinek van rá pénze úgyis megveszi a PS4-re ha valakinek nincs meg úgyse.

Amúgy zavar, igen a telepítés alatt is, meg az is zavar, hogy miután felrakta akkor is benn kell legyen a disc egész játék alatt, amikor már nem tolt be rola semmit kb. Meg fizikailag is foglalja a helyet és szemetet termel 😛

Környezetvédelem <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>. Most majd erre is ugorjatok rá 😄

Kicsit eltorzult a világ...ha azok a h*lyék akik legálisan vásárolnak és a warezhuszárok a királyak, akik még sírnak is hogy esik az FPS.

így nem lehet trollkodni 😄

kastil
next gen, mit vártál, ma már csak a kés meg a lõfegyver megy

Nem lehet ütni a játékban ? Nem találom sehol ,midníg csak a fegyvert veszi elõ... A Fizikai erõszak meg az f ha megnyomom akkor se csinál semmit O.o

Kandurex
'Nincs disc pörgetés zaj,' ...még is mire gondolsz ezzel kapcsolatban, az zavar míg feltelepíti?

kastil
aztakurva, 3 game és van egy(kettõ) évre simán egy olyan vgam ami üti a konzol felbontás/frame kombót.

Kandurex
van ilyen frame test videó? linket...

enlightened
Ja és ehhez hozzájön az exclusive 60 minute PS content is.

enlightened
A disces vigilante edition PS4-re mondjuk az 576-ban 27 rugo és in game tartalom ennyi: - Palace Pack - egyjátékos küldetés, két exkluzív jutalommal. Pörgeti a discet és el kell menni érte.

PS Store-on 24 rugo a Digital Deluxe edition és in game tartalom ennyi:

BLUME AGENT Pack
Rewards: Blume Outfit
Perk: Weapon Boost: Less recoil on shots

DIGITAL DELUXE EDITION

CLUB JUSTICE PACK
Rewards: Chicago South Club skin
Perk: Driving boost: More Hit Points to Vehicles
BREATHROUGH Mission:
15 minutes additional gameplay
Reward: VEHICLE EXPERT PERK: Get free vehicles from your Underground Car Contact and earn discounts on select cars.
SIGNATURE SHOT Mission:
20 minutes additional gameplay
Rewards:
- BLACK VICEROYS GANG COLORS OUTFIT
- BIOMETRIC ASSAULT RIFLE
PALACE Mission:
20 minutes additional gameplay
Rewards:
- INVESTIGATION BONUS: Unlock more investigation opportunities inside the network databanks.
- ATM HACK BOOST: Boost your cash rewards when hacking bank accounts.

Nincs disc pörgetés zaj, és nem kell elmenni a boltba és 3 rugóval olcsóbb, és 5 ször annyi minden van benne in game.

Igen sapka meg kendõ nem jár hozzá, de nem is terveztem hogy azokban fogok az utcán járkálni....

Osszotatok szorozzatok és utána lehet gondolkodni kinek melyik éri meg jobban.

Kb. az én beállításaim is ilyenek, bár tulajdonképpen a részletességi szinten kívül és az élsimításon kívül ami most FXAA, bármit állíthatok, nincs hatással a sebességre.
De ha a részletességet közepesnél feljebb állítom, vége a dalnak. Ennyire proci limites lenne? Mert a videókártyánk kb. megegyezik.

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

kill3r21
nekem is ilyen van csak a videokártya más, menni fog 😊
Voltan
Szevasztok. Hardveres kérdés:

Phenom x4 965, 4 gig RAM, ATI 5850 - van rá bármilyen esély, hogy akár legalapabb részletességgel használhatóan fusson, vagy hagyjam az egészet a fenébe?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

HeadHunter86
Én nem sírok, én örülök 😊 Procim max 40-50%-ban hajtja ki magonként, VGA-m pedig 98%-ban járatja. Ez kint 35-45 FPS-re elég, ez a legrosszabb eset. A GTX 660 ennyit tud. Egy erõsebb VGA megoldaná. De szerintem egy két hét és jönnek majd a frissítések, mint driver oldalról, mint játék oldalról. Ami szerintem még pár FPS-t hozzáad.
Beállításom1
Beállításaim2

bakvarnyu
Kipróbáltam gyengébb géppel mint ami az elõírt (Radeon 5770 ) kb. 15 perc
játék után majdnem tönkrement a VGA, szóval csak óvatosan <#vigyor1>

Moby
->ign ps4 gameplay video. Javaslom a az autós részeket. Bár simán a városban is olyanokat zuhan 30-ról, hogy öröm nézni.
Gondolom holnap-holnapután már fent lesz a df-en a faceoff cikk. Lesz sírás mindenkinek, platformfüggetlenül.

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
...a 20 frémen gondolkoztam...

Moby
Mittetszik? 😊 PS3-ra nem gondoltom ma még egyáltalán 😊

Kandurex
a ps3 -ra gondolsz?

Moby
Nos aki meg lecigánykodja friendsharinggel, az ne picsogjon a warezverzáson, aki meg benyögi hogy ingyenvót. Ugyebár.
Ennyibe kerül, ennyi az ára. Akinek nincs failgenes ismerõse, az ennyiért tudja megvenni. Pont.
Ennek analógiájára akkor a pécés verza ingyen van, mert annyiért is hozzá lehet jutni, ha valaki most vesz nvidia vga-t. Gondolom. Akkor általánosíthatunk ez alapján is.

Tatyla
Jaj dehogy volt annyi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Ó hát egy jelentéktelen 60-65 font, és már élvezheted is a KOMPROMISSZUMMENTES* élményt!
LÁL

/mind a 900sor, és 20 frém kompromisszummentesen ott lesz a kijelzõn! Csakapjúrjátékélmény #fortheplayers (tm) 😊

Kandurex
Nincsen ezzel gond, jó a digitális verzió, viszont nem eladható, de cserébe legalább drága? <#fejvakaras> Mert ugye simán felpöccenti a winchester -re a tartalmat... szóval <#zavart2>

Fpocok
Meg sem merem kérdezni... PS STOREn keresztül mennyi volt?

Parasite Eve 2, best game EVER!

enlightened
Na már csak 15 hour-t ír a PS4 store nekem, hátralévõ idõnek és elkezdi az auto downloadot.

Valszeg éjfélkor már nem fogom nyomni, de már le lesz töltve mire holnap hazaérek, és nem lesz disc pörgetés zaj sem, meg egyéb kellemetlen tényezõk, szép csöndesen fut majd a vinyóról. Ráadásul ugyannyiért mint a boltban a disces verzió a store-os digital deluxe edition sokkal több mindent ad.

Szóval én ajánlom mindenkinek, hogy akinek esetleg nem sapka meg kendõ, meg ilyesmi, hanem inkább a tartalomra megy annak egyértalmuen a PS Store-os verziót ajánlom és még a boltba se kell elmenni, mert leszedi auto downloaddal, ahogy megjelenik, ma éjfélkor.

Fpocok
Nem bántalak.
Neki is megírtam, de õ is ezt linkelte. Akkor sem az.

MerlinW
Ne bántsd a hírnököt, én csak bemásoltam.

[merlinw.org]

Fpocok
Szóval a devek mondták? Nem õk mondták azt is, hogy nem lett lebutítva. Meg kéne várni, míg kijön arra is, aztán hasonlítgatni. Az továbbra sem Xbone videó, a cím meg klikkvadász.

MerlinW
"Keep in mind, this was not recorded on a XBOX One but instead on the PC using the same settings the XBOX One version runs on. We know this because the developers themselves stated that the XBOX One and PS4 versions run at the high equivalent on the PC. Also, they stated that the XBOX One version runs at 792p and the PS4 at 900p. "

Digital Storm

[merlinw.org]