5939
  • Tikal #3374
    Ha szembeállsz egy rendőrrel, akkor fegyvert ránt :)

egy rendőrautoval ütközésnek is vannak változatai, nem feltétlenül fog lelőni ha nekimész...
  • TomDantes
    Igen, mennyivel jobb a GTA-k. Ha megkarcolsz egy rendőrautót le akarnak lőni érte. De ha rakétavetővel mászkálsz a válladon...oda se bagóznak...realitás
  • Tikal #3372
    GTA-ban van ilyen, ezért tűnt fel, legyen az rendőr autó, tűzoltó vagy mentő. Jedi által nem rég leírt küldetést akartam egy tűzoltó autoval megoldani, és mikor benyomtam a szirénát, hogy na akkor parasztok félre, jövök, nem történt semmi, így tűnt fel...
  • Tikal #3371
    Ismerem, de itt nincs rádió az autoban, a saját telefonja van, amit fülessel hallgat gondolom :) de mindegy is..
  • a.carkey
    Akkor majd megérted, ha lesz! :D
  • Moby
    Kontrollerrel nyomom (nem is tudnám mással), semmi kirívó gondom nem volt az irányítással. Néha a kamera visz a sírba, de ez nem címspecifikus, és máig nem tudom mi lenne az üdvözítő megoldás.
  • Prince23
    Még azt nem említetted hogy az irányítás is vicc :)
    Én egyelőre hanyagolom a vezetést, mert nagyon elrontották. A gomb nyomásra, kormányzásra mintha késne a reakcióidő.

Komolyan mondom, még a GTA 4-ben is pontosabban lehetett vezetni... GTA 5-ben szerencsére tökéletesítették ezt.
  • Moby
    Azt azért tudjuk, hogy egy városnyi organikus közeget szimulálni viselkedésileg, reakcióban nem sétagalopp. Több-kevesebb hiba előfordul azokban a produktumokban, amik megkísérlik megkarcolni a témát. Ittt az a lényeges, hogy nyilván minden olyan eset rossz, ami a beleélést hátráltatja, vagy épp kizökkent belőle, és minden olyan eset kvázi elnézhető, ami létezik ugyan, de mondjuk alig tűnik fel. Ha feltűnt az rossz. Ha kerested, és így akadtál rá, az még véleményes. Van sok-sok velejárója a szimulációnak, ráadásul ami meg nem az, azt meg avval ütik, hogy scriptelt(jogosan).
  • Sir Quno Jedi
    Van olyan autórádió, ami ha hírek vannak infón, akkor lehalkítja/kapcsolja a zenét, megy a hírek és utána vissza a zene. Egyik ismerős hölgynek is ilyen van.
  • TomDantes
    Volt már egy ilyen küldetés, úgy sikerült valami mélygarázson vagy mi nyavaján át le lehetett rövidíteni a távot.
  • Tikal #3364
    Én meg azt nem értem, hogy beszállok egy autóba, elindul a zene ( nem a rádió, hanem mp3 lejátszó ) aztán egyszer csak megszólalnak a hírek a rádióból :D Most akkor van rádió vagy nincs az autóban?
  • Sir Quno Jedi
    Meg lehet rádiót is hekkelni, pl. nekem az egyik fegyóüzletben sikerált.
  • TomDantes
    Én már találtam olyan zenét ami korábban nem volt benne a listában.
  • Sir Quno Jedi
    Az amúgy vicces, hogy dekkolsz a járdán, erre az egyik furgon ott tököl küldő sávba, megáll és ezerrel belehajt egy sportkocsis geci hátulról. Mindketten kiszállnak és elkezdenek perlekedni, meg ilyenek. Szal. itt is él a város azért.
  • speed01
    Ez a multiplayer elég nevetséges hogy semmit nem tölt be.
  • Tikal #3359
    Sérülésmentesen??? Még a GTA-ban is leszállíthatsz sérült autot, legfeljebb kevesebbet fizetnek neked :)
  • Prince23
    Amúgy tök jó ötletnek tartom hogy a további dalszámokat úgy tudjuk feloldani, ha meg hekkeljük a civileket. Egy civil + 1 új dalszámot ad... Asszem így működik.

Bár lehet az OST teljes, és parasztvakítás az egész, de remélem nem így van
  • Tikal #3357
    :)
  • Tikal #3356
    még meg akartam említeni, hogy az is nevetséges, hogy a szirénázó tűzoltó autó elől nem térnek ki az autosok, de mivel az egy gombos hekkelésnek sincs sok realitása, ezért itt sem várhatjuk el :))
  • Moby
    (nyilván hülyeség, nem véletlen a smiley)
  • Tikal #3354
    ja, értem, innentől kezdve egy szavam nincs...
  • Moby
    Pedig én ott egyszer szívesen átgázolnék háromszázzal, elsodorva a gyökereket, akik minden nap ott rajzanak, elfoglalva mindhárom sávot ÖTVENNEL, mer csak egymás mellett lehet félkettővel egerészni, egymás mögött a külsőben még véletlenül sem :D
  • Sir Quno Jedi
    Csak az ellenfélnek végtelen erőforrásai vannak. Ez Saints Row 3-ban vicces, mert ott nagyon jól fel lehet tápolni a karidat és gyakorlatilag fél órás/órás utcai harcokat is lehet vívni, nagyon faja, jól irányítható, fergeteges. Itt viszont olyan gyorsba halsz meg, hogy pislogni sincs időd és a fegyók irányítása egy vicc. Gyakran ürítettem úgy ki a tárat, hogy csak az amúgy álló célpontom nem kapott belőle egyetlen golyót sem. Meg erejük sem sok van.
  • Mr_no_NaMe
    na most akkor megy 32 bites winfoson vagy nem?
  • Sir Quno Jedi
    Meg ez azé van, me te is 300-al tepersz a forgalomban. Élőben is láttam olyat ott mellettem, hogy kistrabisnak belehúzott ezerrel a trabijába a rendőrautó szirénázva keresztbe. Pedig ez kerepesi-hungária sarok. Ugyanis valóságban minden lassabb, de már hiába próbálsz beavatkozni. És ezek nem 300-al mentek vaze.
  • Moby
    Az mondjuk nem hátrány, ha van benne kihívás
  • Moby
    "nevetséges"

Simán van annyi realitása, mint 150 méterről közlekedési lámpát hakkolni iphoneról gombnyomásra ;)
  • Tikal #3347
    ez nekem is megvolt :D
  • Sir Quno Jedi
    Vannak ilyen küldik. Asszongya kapd el a célszemélyt, mielőtt odaér valahova és megöli stb. valakiket. Állok egy park közepén, sehol egy autó és a célszemély gyorsba megy valahol valamerre. Lélekszakadva elrohanok első autóig, bevágódok, padlógázzal épphogy odaérek ahol a KONVOJ éppen megáll egy pillanatra a lámpánál (ha előbb mész nekik, a felvezető autó eléd áll). Először autóval akartam nekik zúzni, de az semmiképpen sem jön be, még óriási batár tűzoltóautóval sem, 1xűen nem sebződik eleget a kocsijuk. Namost, ha kiugrok a kocsiból és fedezékből lepném meg őket, simán elhajtanak, géppityuval sem tudom őket időben leszedni (ablakon át fejlövés nem hatja meg). Plusz ott van három plusz autó teli gangsztákkal. Vicces. Ha kilövöd a gumijukat stb. akkor egy idő után azért kiszállnak és mehet a harc (a többi addig is írt téged). Csakhogy a genya menekül, a többiek meg csak akadályoznak ez a dolguk. De ha mégis valahogy likvidálod, akkor meg meg kell ölnöd mindenki mást is, csakhogy azok folyamatosan backupot kapnak, szal. többen lesznek. Vicces játék. Úgy csináltam meg, hogy már kínomban tűzoltóautóval, teherautóval, több kocsiváltással és legrohadtabb hack trükkökkel, meg iszonyat tűzharcokkal toltam őket. Gyakorlatilag ez egy végtelen történet vaze. HA 15x nem futottam neki, akkor 1x sem ám. DE meglett. Rohadjanak meg.

Nagyon gyenge az elején a főkarink. Hiába az assault rifle, vagy bármi.
  • enlightened
    Nem nagyobb nincs, kisebb sincs. De hova legyen még? Majd ha a 3.x-et elértem akkor tervezgetek családot, egyelőre nem azok az évek vannak. Most a totális szabadság évei vannak. Végre vége a suli korszaknak, egyetem elvégezve, megvan a jó meló, amit magamnak szereztem, megvan a lakás is, meg van a jó fizu. Most nem családozni kell, hanem kiélvezni, hogy a magam ura vagyok arra költök amire akarok, azt teszek amit akarok, úgy élek ahogy akarok, senkihez se kell alkalmazkodni. Aztán majd jöhet a család ha kiéltem magam kicsit.
  • Ironman2
    Erről mér volt itt egy videó,ami összegyüjti a vicces bugokat
  • speed01
    Lehetőleg járművel :D
  • speed01
    Vannak vicces bugok a játékban :D
  • Ironman2
    Ja,azon nevettem én is.Állnak egyhelyben,majd mintha kilőtték volna őket.DDDDD
  • speed01
    Menjél egy száguldó vonat elé, majd azt nézd meg mit csinál :D xD
  • Ironman2
    Igaz 2014-ben nem az a megoldás hogy ablakosan játszunk,de amig nincs patch ez segíteni fog!
  • Tikal #3338
    ez a lámpa hekkelés egy vicc...mintha rakéta hajtóművel indulnának el az autok amint zöldet kapnak, csak hogy össszeütközhessenek, nevetséges.
  • Ironman2
    Első elindítás,és beállítások után kilépni,majd irásvédetté kell tenni a GameProfile.xml fájlt a Dokumentumok/My Games/Watch Dogs/ mappában! Nálam így szüntek meg a beakadások! Töröljétek elötte ha már sokszor el volt inditva a játék.

Állítsátok a teljes képernyő módot szegély nélküli ablakos módra,és megszűnik a stuttering,kicsit dob az fps-en is!

Irták elöttem hogy a gpu buffert 1-re le kell venni,az is segít!

• Skyline
    Jó csak van aki azt se tudja mi az és lévén a legtöbb opció akkor jó ha a legnagyobbra van rakva eztis felrakja...:D
  • Moby
    Hát én ezzel kezdtem :)