Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Az, hogy magyar felirattal jön ki itthon, azt is jelenti, hogy _csak_ magyar felirat választható, mint a SimCity esetén, vagy benne van az angol is, és lehet angol hang-angol felirat változatban játszani vele?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
IT- és banki (stb.) szakemberként persze kereshetsz havi 400+ -t is, de nem az az átlag.
Average Salary for Country: Japan 2013
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De x360nál még sajna nem volt így, ezért is lett a next gen konzolom PS4 én nagyon sokat szívtam a xbox360 marketjével, amikor felraktak régio lockolt játékot, (lásd fable trilogy) a MAGYAR marketre, megvettem, és nem lehetett letölteni. Support közölte, hogy az régió lockolt nálam nem elérhetõ, mondom akkor esetleg nem kéne HUF-ért felrakni a magyar marketre és elvenni a pénzt.
1 hétig kellett könyörögni mire visszafizették, akkor ott lett elegem az xboxbol.
A One lehet hogy jobb már, de én a PS4-el is meg vagyok elégedve most eléggé.
Még a memórián gondolkodtam, de az nem okozhat ilyet.
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Természetesen a US accountos vásárlást ki lehet úgy váltani hogy veszel egy digitális gamecardot az amazonon.com-on ott egyelõre nem ellenõrzi le a bakkártya hova tartozását. És gamecarddal már fizethetsz a US storeban is.
US-bõl vásárolni se teljesen legális, mert mások az adók, adócsalásnak is minõsülhet, mint pl amikor vpn-en meg proxy-n keresztül vásároltak sokan steamen. Persze ennyire mág nem mentek erre rá, hogy ezt ellenõrizzék, de már így is szígorított, mert a bankkártyát már simán visszadobja, az XBOX meg még durvább mert ott még az IP-t is becsekkolja és élbõl dob vissza (itt jönne a VPN proxy trükközés stb...) nem éri meg.
Környezeti kitakarást vedd lejjebb, igaz nem lesznek ilyen szép kontrasztos részek, de elég sok plusz FPS-t jelent.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy zavar, igen a telepítés alatt is, meg az is zavar, hogy miután felrakta akkor is benn kell legyen a disc egész játék alatt, amikor már nem tolt be rola semmit kb. Meg fizikailag is foglalja a helyet és szemetet termel 😛
Környezetvédelem <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>. Most majd erre is ugorjatok rá 😄
Kicsit eltorzult a világ...ha azok a h*lyék akik legálisan vásárolnak és a warezhuszárok a királyak, akik még sírnak is hogy esik az FPS.
PS Store-on 24 rugo a Digital Deluxe edition és in game tartalom ennyi:
BLUME AGENT Pack
Rewards: Blume Outfit
Perk: Weapon Boost: Less recoil on shots
DIGITAL DELUXE EDITION
CLUB JUSTICE PACK
Rewards: Chicago South Club skin
Perk: Driving boost: More Hit Points to Vehicles
BREATHROUGH Mission:
15 minutes additional gameplay
Reward: VEHICLE EXPERT PERK: Get free vehicles from your Underground Car Contact and earn discounts on select cars.
SIGNATURE SHOT Mission:
20 minutes additional gameplay
Rewards:
- BLACK VICEROYS GANG COLORS OUTFIT
- BIOMETRIC ASSAULT RIFLE
PALACE Mission:
20 minutes additional gameplay
Rewards:
- INVESTIGATION BONUS: Unlock more investigation opportunities inside the network databanks.
- ATM HACK BOOST: Boost your cash rewards when hacking bank accounts.
Nincs disc pörgetés zaj, és nem kell elmenni a boltba és 3 rugóval olcsóbb, és 5 ször annyi minden van benne in game.
Igen sapka meg kendõ nem jár hozzá, de nem is terveztem hogy azokban fogok az utcán járkálni....
Osszotatok szorozzatok és utána lehet gondolkodni kinek melyik éri meg jobban.
De ha a részletességet közepesnél feljebb állítom, vége a dalnak. Ennyire proci limites lenne? Mert a videókártyánk kb. megegyezik.
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Phenom x4 965, 4 gig RAM, ATI 5850 - van rá bármilyen esély, hogy akár legalapabb részletességgel használhatóan fusson, vagy hagyjam az egészet a fenébe?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Beállításom1
Beállításaim2
játék után majdnem tönkrement a VGA, szóval csak óvatosan <#vigyor1>#vigyor1>
Gondolom holnap-holnapután már fent lesz a df-en a faceoff cikk. Lesz sírás mindenkinek, platformfüggetlenül.
Adversus solem ne loquitor
Ennyibe kerül, ennyi az ára. Akinek nincs failgenes ismerõse, az ennyiért tudja megvenni. Pont.
Ennek analógiájára akkor a pécés verza ingyen van, mert annyiért is hozzá lehet jutni, ha valaki most vesz nvidia vga-t. Gondolom. Akkor általánosíthatunk ez alapján is.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
LÁL
/mind a 900sor, és 20 frém kompromisszummentesen ott lesz a kijelzõn! Csakapjúrjátékélmény #fortheplayers (tm) 😊
Valszeg éjfélkor már nem fogom nyomni, de már le lesz töltve mire holnap hazaérek, és nem lesz disc pörgetés zaj sem, meg egyéb kellemetlen tényezõk, szép csöndesen fut majd a vinyóról. Ráadásul ugyannyiért mint a boltban a disces verzió a store-os digital deluxe edition sokkal több mindent ad.
Szóval én ajánlom mindenkinek, hogy akinek esetleg nem sapka meg kendõ, meg ilyesmi, hanem inkább a tartalomra megy annak egyértalmuen a PS Store-os verziót ajánlom és még a boltba se kell elmenni, mert leszedi auto downloaddal, ahogy megjelenik, ma éjfélkor.
Neki is megírtam, de õ is ezt linkelte. Akkor sem az.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Digital Storm
[merlinw.org]