Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy a fizika jobb, már eleve többszörösét jelenti az élmény faktornak olyankor, amikor csak ökörködsz, és száguldozol, lövöldözöl a városban.
Smuge
Miért kell egyáltalán összehasonlítgatni ezt a gta-val? Mi köze a kettõnek egymáshoz? Egyébként én is ezerszer inkább játszok a 4-el mint ezzel, ha ingyen adnák se kéne.

Ryder62
Ez nagyon szánalmas!

Hány éves a GTA4? Lassan 6.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

De hiába az ezer mod. A fizika jobb. Pár effekt jobb. Ettõl eltekintve gyengébb a látvány és maga a sztori a városi élet mind mind dögunalmas...
A sün andrás után kifejezetten harmatgyenge rész volt amit csak a látvány vitt el a hátán. Az 5 kész felüdülés volt, mondhatni ég és föld a 4 és 5 közötti élményindex...Ha az 5 tíz pont élményre akkor a 4 kemény egy pont..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

a.carkey
Rádióállomások?

A medve nem játék.

Az a baj, hogy nem igaz... fõleg hogy a IV-hez már ezer mod is van...
Na de majd holnap kiderül, hogy a gagyi fizikája ellenére azért a WD-vel lehet e játszogatni, vagy egy óra után mehet is az uninstall neki.
Overburner
#2772 Nekem is fura csomószor inkább angolra rakom. 😄

Egyébként engem se zavar de hogy megvédjem a GTA4-et az se volt azért unalmas számomra sok leszólták de jó kis játék azért még most is 😊 Hú de várom a holnapi napot 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Shep
Ezt mondtam én is, hogy új motor.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát ha pár effekt miatt egy full lapos dögunalmas egyébként randább szarral akarsz játszani akkor telepítsd.😊

Mindkettõ feka..Namajd jönnek a fajvédõk még...😄

IMYke2.0.0.0
Nem csak 2014-ben kommunikált veled... több évtizede tud magyarul.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Eh, tudom, hogy 2014 van, de még mindig hülyét kapok tõle, ha a számítógép magyarul kommunikál velem... Legyen az oprendszer, felhasználói program, vagy játék.

Ami egyébként padka, D-vel.

AC-ben is elég korrekt ez a játékos karakternél, fõleg mászásnál a falon. Az NPC-k meg úgysem élnek addig, hogy ezt figyeld... 😛

Skypack
Azért vannak, itt érdekes emberek...

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

alma2
pakarol -> patkáról

szerintem

alma2
ha jol emlekszem par naprol visszamenoleg, ha viszont labon lovod, akkor elesnek az emberek.

Amit meg en hianyoltam, szinten ha jol emlekszem, hogy a lepcsore nincs kulon anim csinalva, ahogy gyalogol. Emlekszem anno a gta IV.ben odaig voltam, hogy meg a pakarol lelepve is az egyik labbal maskepp allt az emberke

szerintem

Hekkerkedõs játékot nem warezolni..?

sparrow35
Haha ez nagyon jó!!! <#vigyor>

I want to be a mighty pirate ever!

Fpocok
Lehet inkább feltelepítem a GTA4-et. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

KiruHoshino
Hát igen. Én is csak így tudokr reagálni a játékra mint az orosz kolega.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Overburner
Itt a párja ha már berakták. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Fpocok

TBTPumpa
Meg is érkezett a megbízható scene relanza (demó) az ÚJRATÖLTÖTT csapattól. Érdekes, náluk 22GB-ot kóstál a játék, nem 14-et. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Nem. Ez egy új motor(disrupt), amiben használtak fel elemeket a duniaból, meg az anvil(next)bõl is, de a lényegi részeket állítólag a nulláról kezdték. Ez nagyjából meg is magyarázná a bajokat 😊

Adversus solem ne loquitor

Kiváncsi lennék az összehasonlító videóban a WD vajon maximuon van-e? És a GtaIV? Nem is tudom, a régi gépemen soha nem tudtam maximumra venni a GTAIV-et, és bizony alacsony grafikán, igen csúnya volt. ettõl még eléggé gáz dolgokat is látni a WD kapcsán. Az is lehet grafikai/fizikai bug-ok.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

BoneDragon
Ahahahahaha

Fpocok
<#taps>

Tikal
nextgen:

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Törölt felhasználó
Az ACIV után semmi jóra nem számítottam, de sikerült még azt is alulmúlni.
Maxtreme
Meg a vasigényüket is összeadták ahogy így olvasom 😊)

Shep
FC+AC motorja van egybegyúrva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az ausztráloknál már feloldották a játékot a steamen!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Shep
Végén még kiderül, hogy ez egy jó játék 😊

Maxtreme
Amúgy nem tudom mire föl ez az istenverte vasigény, ahogy nézem, a fileok alapján a farcry sorozat motorja fut alatta (Dunia)..

Egyébként jó lett az optimizáció? Ilyesmire számítottatok?

TDC Geronimo
Már értem miért mondják sokan, hogy olyasmi a gameplay sokszor, mint egy open world splinter cell. Tetszik, amit látok...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Megjött az új Nvidia driver!

Moby
Egy 30fps-es videón nem lehet 30fps-t értelmezni?
Vakhit, bullshit, hazugságmarketing, nextgen a neved! 😊

Adversus solem ne loquitor

Törölt felhasználó
Menni fog, csak szarul.
Törölt felhasználó
Mindegyikben.
Ez nem így mûködik,de ebbe most nem megyek bele.

Tikal
majd kedden megmondja valaki, nekem már nem indul el, aztán lehet meg sem veszem a játékot

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

totyak
Mint ha nem lenne full mindegy hol kérdezem. Ott is ugyan ezek az emberek vannak, mint itt. Mindenki lewarezolja elõször. Aki nem, az kamuzik.

Tikal
ez nem a GTA, itt már az autokat is gombnyomással törik fel, és már akkor elinditja mikor még be sem szállt 😊

Ott van felül a link,nem igaz hogy idáig nem vetted észre!!

totyak
Csomóan letöltöttétek már, de senki nem tudja melyikben van magyar felirat?

kastil
Na kicsit kipróbálgattam a játékot, storyval nem foglalkoztam csak úgy a freeroamingel random eventekkel bûnüldözéssel.

Egész pofás ez azért, autók irányítása billentyûzeten kegyetlen pocsék, xbox controllerrel viszont teljesen vállalható, hangjuk ettõl még rettenet gagyi.

Grafikáról nem nyilatkozok, mert nincs vasam ultrához, viszont közepes (majdnem low) és ultra között AKKORA egetverõ különbséget nem látok, minimumnak írt vga-m van, hd 5770, 4gb ram, i5 4670 1600*900 msaa és mint említettem közepes beállításokkal stabil 30 fps HA nem autókázok, olyankor ugyanis teljesen játszhatatlan (5-30 között ugrál folyamatosan).

Játékmenet a furcsa Q/X spemmelés ellenére egész korrekt, van minden mint a bucsuba, rengeteg telefonbeszélgetés, a legtöbb még jó is, hétköznapi beszélgetések asszonnyal, veszekedések ésatöbbi. Viszont itt sajnos mintha hallottam volna össz vagy 3 férfi meg 3 nõi hangot, dehát nem várhatjuk el hogy minden beszélgetést más mondjon szalagra. Rendõrös üldözés kurva jó, lehet õket szivatni rendesen lámpák hekkelésével, hidakkal útzárakkal stb.

zenék nagyon csövesek, ahogy néztem nincs rádióállomás, csak egy playlist ahogy többen is írták, kezdetben ott sincs sok zene viszont mások mobiljáról lehet letöltögetni (warez nyehhe)

AIval már elég vegyesek az érzelmeim, többen írták, hogy balesetnél fotózkodnak meg ilyenek, hát ezzel én sajna nem találkoztam, innkább csak fizikai bugokkal, mint pl pattog az autó, sofõr az autó mellett ül olyan pózban mintha a volán mögött lenne, és fotózkodás helyett inkább csak a kocsiban maradnak és semmit sem csinálnak, vagy egyszerûen továbbhajtanak.
Le se szarják, amikor bepattanok a kerítésen és odamegyek kertipartizni velük, senki nem szól semmit, nem zavarja õket.
Kellemes volt viszont amikor egy parkólóban vmi részeg barom odament egy csávóhoz meg egy csajhoz nekiállt ölelgetni a csajt mire a srác lepaterolta róla, ez dobott sokat a hangulaton és szerencsére elég sok ilyen dolog van.

irányítás egész korrekt sztem, bár a controlleren vannak érdekes megoldások, ettõl függetlenül meg lehet szokni, kiosztástõl eltekintve sztem full AC az egész.

konzolhoz képest ha valaki még nem tudná, fényévekkel magasabb a látótávolság, nincsenek arcunkban kirajzolódó autók stb, kegyetlen nagy a forgalom, pikkpakk dugó van, rengeteg gyalogos.
Volt it ta várost átautókázos videó ps4rõl, abban a látótáv jó ha harmada a pc-snek, gondolom itt sajtolták ki nagyon az fpst

Sztem ha foglalkoznak majd még vele rls után és patchelik kicsit akkor akár rohadt jó is lehet, de így is simán vállalható.