5939
  • enlightened
    Final Fantasy rengeteg része, nem a MMORPG-ok.
  • Shiver
    igazad van, rossz megfogalmazást volt, valóban a blockbusterekre gondoltam, tény hogy a pc-s indi ipar virágzik
  • enlightened
    Heavy Rain, Beyond Two Souls..... Ami mondjuk önmagában egy külön műfaj a játékok között.
  • enlightened
    De nem csak a mennyiség számít hanem a minőség is.

Infamous 1 2 3 mikor lesz PC-re? God of war 1 2 3, Persona 3 4, Halo, Gears of war, GTA V (ha már a fél topik úgyis erről szólt ma) soroljam még reggelig?, ezek nem indie gamek amik a steamen pörögnek.
  • Moby
    >jó játékra és munkára!!!

Hát izé...én gémörpécén sose dógoznék :) Arra van külön nekem is noti, de az is jól el van ásva a szekrény mélyére mer dolgozzon otthon akit nem anya szült, és/vagy nincs családja, gyereke :)

-talán a butább vagy nem hozzáértőbb user számára nehezebb egy játékot telepíteni, driverezni, mindent összelőni, sokan nem szeretnek ezzel vesződni

Nvidia xperience megcsinálja helyetted a vga frissítést, csak a nagy zöld "AKAROM" gombot kell piszkálni, más drivert meg úgysem frissítesz. Játékot (és szükséges komponenseket telepíteni) ma végtelenül egyszerű: ráböksz a steamen. Teljesen konzol-like. Vagyis nem, mert ódákat tudnék énekelni a ps4-es dlc régiózár, vs. angol account témakörben. Az "install és játék" is jól hangzik, főleg amikor ps3-on egy gta5-6 ilyen négyórás patchcunamiba kezd. Van szívás mindenhol. Mindenhol kicsit más, de van. Tegnap a uplay szivatta a népeket, holnap a psn/live maintenance fogja. Ráadásul engem a uplay szivatott rendesen a PS4-es AC4 közben is, ha nem nyomtam ki az elején :)
  • Hegi90
    "több konzol exclusive game mint pc exclusive"

ez max a sajátmárkás blockbusterekre igaz. Sokkal de sokkal több játék jön ki PC-re, mint az összes konzolra együttvéve. Elég ránézni a Steamre.
  • Overburner
    Szerintem jó bár vannak eltérések amikor beszél valaki angolul és a felirat között dehát nem lehet ugyan az mert baromság jönni ki belőle néhol. Szoval jó még elírással se találkoztam, nem úgy mint az AC4-be xD Nincs baj a forditással.
  • Shiver
    felesleges vitázni a pc konzol kérdésen.
    nekem mind2(illetve három) van, PC, Wii, PS3
    szerény véleményem:

PC:
    -jó játékra és munkára!!!
    -talán a butább vagy nem hozzáértőbb user számára nehezebb egy játékot telepíteni, driverezni, mindent összelőni, sokan nem szeretnek ezzel vesződni
    -játék árak: (legális beszerzésről beszélek) pc-s olcsóbb, viszont up-to-date lenni minden játékhoz HOGY ULTRÁN futtassad, költségesebb mint a konzol, persze a grafika jobb lesz
    -grafika jobb mint a konzolon

Konzol:
    -csak játékra jó
    -beteszed a cd/dvd stb.-t install és játék
    semmit sem kell állítanod a graphon hogy fusson, amit kiadnak konzol az úgy fog futni valóban másik 100on mint ahogy a tiéden
    -több konzol exclusive game mint pc exclusive
    -"hordozható" gamer eszköz ha át akarjuk haverhoz vinni
    -otthoni piálásnál sok vicces játék van amivel el lehet szórakozni, közösségi szórakozás (főleg Wii-nél,de ugye már mindenhez van kinect stb.)

közös dolgok amin kár vitatkozni:
    - monitor tv kérdése = mindegyik pénzbe kerül, egy jó monitor egy jó tv árával vetekszik
    -kényelem: mind2-t lehet kanapéből tolni
  • Ironman2
    Jól járnak a hardvergyártók! Most rendeltem én is új alkatrészeket!
  • Moby
    >használt műszaki dolgot nem veszek.

Na ez már viszont veledszületett rendellenesség :)
    Meg gondolom ha órakutyákat(tm) tolod pécén, monitorod is van, szóval a tévé téma valami hiba okán keveredett ide, de én már tényleg nem zökkentenélek ki a világodból, jó ott neked, és nekem sem rossz ez így :D Okés a WD, lehet ezzel is tolizni, én is fogom, ez az állandó tudattágítási kényszer tényleg hiba.
  • Andriska86
    Srácok, engem a magyar fordítás minősége érdekel, lécci írjatok már róla pár sort!
  • Zero 7th
    Ennyit egyetlen játék sem ér nekem.
  • TomDantes
    Amit mondasz, az rohadtul nem stimmel így ám. Annyira tudom szeretni a megmondó embereket, hogy miért nem veszel konzolt...
    Valahogy ahol én lakom, nem osztanak konzolokat és TV-ket ingyen. És nem érdekel, hogy de használtan milyen olcsón lehet hozzájutni, használt műszaki dolgot nem veszek. Újonnan, normális garanciával. Egy konzol + egy új TV, mert a régi alacsony felbontású, kicsi, képcsöves TV-re csak nem kötném rá, még ha megoldható akkor se, hogy nézne az ki? Tehát a konzol+a Tv ára, és akkor ott vagyok árban mintha vettem volna még egy egész erős PC-t.
  • JethroHUN
    Nem lehet eldobni, se lerakni.
  • Omlás
  • Moby
    De ez nem egy veledszületett rendellenesség :) GTAV megér annyit, még ha nem is akarsz nagyon konzolozni, hogy veszel valami lógabele 360-ps3 -at, letolod a V-t, és eladod az egészet. Ha kényes téma a konzol, maximum a haverok előtt letagadod :D
  • Zero 7th
    Ööö, dobáld el őket, aztán ne szedd össze? :P

Ez már kicsit tényleg van vagy nincs sapka jellegű, más játéknál meg az a baj, ha csak két fegyverünk lehet...
  • JethroHUN
    Csak szerintem rohadt nagy baromság, ill. eléggé zavaró is az, hogy lehet nálunk 2 tucat fegyver? Már kb másfél percig kell keresgélnem azt a fegyver amit használnék...
  • TomDantes
    Nem de mivel csak PC-m van, ennyi.
  • Moby
    Én.

:)
  • Zero 7th
    Ugyan, kiiiinemszarja le a gyerekjátékokra írt prüntyikéket már?! :P
  • Moby
    És? Ami nincs pécén az nem is játék? :)
  • TomDantes
    Azt se értem mi a kérdés. Úgy érted miért nem GTAV? Mert talán nincs PC-N?
  • Szabi #3391
    sok értelme nem lenne a reklámnak ha egyből beismernék... :DDDDDDDDD
  • Fpocok
    Én nem ezt olvastam. Nem fizetett hirdetés volt.
  • Szabi #3389
    a metropol írása szerint

"...Egy egyelőre előttünk is ismeretlen „meghackelte” az újságunk arculatát..."

szóval fizetett reklám ez.. de attól még jópofa, kár hogy tegnap nem jártam arra, pedig szivesen végigolvasnám :D
  • Fpocok
    Egyszer már nagyon beszopta a magyar a sajtó a Splinter Cell-videojáték nagyon szórakoztató gerillakampányát, és úgy néz ki ezt a bravúrt próbálják most megismételni a nemsokára megjelenő Watch Dogs-zal is. A Cink írta ma, hogy a Széll Kálmán téren a Metropol ingyenes napilapra kísértetiesen hasonlító Metroplay nevű újságot (az Urbanistához érkezett levél szerint ugyanezt az Oktogonon is) osztogatnak, benne futurisztikus cikkekkel és furcsa hirdetésekkel. Meg is keresték a Metropol szerkesztőségét, akik már tudnak az ügyről, ezt válaszolták a Cinknek:

Köszi az érdeklődést, egyelőre mi is nyomozunk, az ügyvédünk bevonásával. Nem a mi akciónkról van szó, valaki jogtalanul lemásolta a layoutunkat, és vélhetően reklámcéllal terjeszti a kiadványt. A szükséges jogi lépéseket megtesszük.
  • Seth
    Egyik civil: " Former Abstergo empolyee"
  • Szabi #3386
    elméletileg a teljes újság Watch Dogs-os és informatikai kamu hírekkel volt tele :D
  • TomStorm
    Engem már nem érdekel a szaros PC verziójuk,itt szenvedtem 1 napig vele.Pár órája elkezdtem X360-on,nyugodtság van meg game ezerrel:D
  • Tikal #3384
    gondolom reklám cikkk volt, vagy tök komolyan vették ? :D
  • Szabi #3383
    a tegnapi Metroplay-t olvastátok ? :DD

• speed01
    Uplay akkora fos hogy az már fáj.
  • Moby
    Semmiközömhozzá, de akkor mér a wd-t tolod 0day? :)
  • TomDantes
    Ja, az V-öt azt nem ismerhetem.
  • a.carkey
    Nekem is.
  • Moby
    Jóh, a GTAV egy másik univerzum. Azt nem emberek csinálták, nem véletlenül vannak benne ufókok
  • Tikal #3377
    Aha. PL ha megállsz gyalog egy rendőr mellett, akkor el kezd neked pofázni, hogy húzz innen, ha tovább incselkedsz akkor meg lelő :)
  • TomDantes
    Melyikben? Az V-ben? Ott lehet.
  • Ironman2
    Directx 10,és directx 10.1-es kártyákon is elfut a Watch Dogs,csak elötte buherálni kell:

http://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=30653

http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/desktop/hh852363.aspx

Start ''dxcpl'' edit list Select watch dogs bin Folder ''GameLauncher_x64''and ''watch_dogs''file '' ok'' to mark and ''Dervice Settings''the 11_1'i select and side ''Force WARP'' select and work ok good games!!