5939
-
bruna #3455 átlag hány fps-ed van ? mert nekem is ilyen kártya + 8gb ramom van viszont 6magos 3.8ghz-s procim van (fx6200) és lehet veszek egy 8magos 4ghz-at -
#3454 Tegnapi napra visszatérve pár perc erejéig xD Most találtam. -
#3453 kijelző:
1920*1080
gpu puffer 1
magas
temp SMAA
graf:
ultra
magas
magas
hbao+magas
be
be
ultra
magas
cpu 8320@4ghz 8 gb ram, vid kártya 2GB-os -
bruna #3452 Játszik itt valaki AMD r9 270x-el ,ha igen akkor milyen beállításokkal ? -
#3451 gang hideoutra szintén, fedezék, és használható tárgyak (gas pipe pl) useolása, ismét ízi :) -
#3450 konvojos 2.ra megvolt, nem nagy kunszt csak rá kell jönni :)
baszomnagy fagyiskocsival konvoj elé állni, kiszálni és onnan mehet a lövögetés, kb 3 perc marad 2 csávó, rájukfutsz és agyonütöd, aztán másik és agyonütöd, fedezékek használata és lassítás sokat segít -
#3449 Játékmenet szempontjából iszonyatosan össze csapott játék... Dög unalmas mellékküldetések: Fixer (csak A-ból B-be autózni, borzalmas jármű kezelhetőség mellett) A 2 perces utcai bűnesetek. Criminal Convoy amit egyszer nem teszteltek le, hogy kivitelezhetők-e egyáltalán. (Legalább 20x újra kezdem mire, feladtam az egyik olyan küldetést. Vagy egy tucat fegyveres autóval, és meg kell állítani őket mire elérik a céljukat. Jah igen, de kettőt nem szabad megölni... De bármilyen módon is próbálod őket feltartóztatni, azonnal hívják az erősítést és üldözni kezdenek. Mondanom se kell, hogy kb semmi esély leütni azt a kettőt.
A fegyver arzenál egy vicc... semmilyen kábító fegyver sincs (se taser, se stun gránát...) Mégis elvárja a játék, hogy egy tucat ellenfél közül mindig le üss valakit( pl Gang hideout mellékküldetés)
De persze minden fegyvertípusból muszáj volt 10 db-ot berakni... amiből persze mind elfér a kabát zsebébe.
Kis millió gyűjtögetni való időrabló, értelmetlen szar az most is van. Nem is Ubisoft játék lenne. Vannak több fajta "nyomozós mellék küldetések" amik szintén egyetlen gomb nyomásból állnak. Nonszensz...
Ezek a VR telefonos játékokat, nem tudom mire vélni... Mi ez Saint Row?
Stealh játék akarna ez lenni szerintem, de baromira nincs kidolgozva. Mindegyik ellenfél süket és semmi nem mutatja a látómezejüket sem.
Szerintem ez a játék egyáltalán nem ér fel a hype mértékéhez. Egyedül a grafika, de semmi más. -
vizoo #3448 Sziasztok,
a mellékelt képeken látható hibajelenségről tudna nekem valaki mondani valamit? Hibajelenség egyáltalán, vagy "fícsőr"? :) PC-s verzió (eredeti), a gépem egy 6 magos amd FX6300, 8 giga ram és egy R9-280x. A grafikai beállítások "gyári magas" módban vannak.
https://drive.google.com/file/d/0B2CAoUqru8RRM2xSUTd0TkFKQlE/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B2CAoUqru8RRVnpzRW5vV3lFSWM/edit?usp=sharing
A "pixelesedésre" gondolok :) -
#3447 Miért akarsz TV-t venni a konzolhoz? Rádugod a monitorodra és hajrá. Jó állapotban levő használt 360-at kapsz 30-35k-ért. Mióta kijött a One, azóta mindenki adja el a 360-at, az árak a béka segge alatt vannak. -
#3446 - WFH (working from home) intézményéről még nem hallottál?:)
De. Egy kicsi részét a munkának lehet így elvégezni, olyat én már jó rég nem csinálok.
- nvidia experience: elhiheted ez már sokaknak sok :) azt se tudja mi az a zöld ikon alul, hidd el nekem nem egy ilyen van :)
Annak gondja lesz a konzollal is.
patchcunami: nem feltétlen sorolnám a szerver oldali hibákat az összehasonlításba
Ennek semmi köze a szerverhez. PS3-on ismeretlen fogalom a kumulatív patch (néha pc-n is). Ezekhez egyesével fogja letölteni a patchet ÉS telepíteni. Ráadásul patchet letöltelni, és patchet telepíteni sem tud parallel, mert kompromisszummentes játékélmény vanik. Hosszú órákig lehet bámulni a downloading/installing kombókat. Aki nem tudja miről beszélek, annak sosevót :) -
#3445 A város pedig tényleg élő. Remek, nagyon bejön.
-
#3444 A Metróról jut eszembe. Korábban ment a fika, hogy milyen gagyi, holott a Mafia óta minden SB gameben kellene lennie ha olyan környezetben játszódik, de nincs, itt van, szóval szerintem nem gagyi, és amire lehet használni, az tökéletes.
És tök korrekt a város. Marha jó graffitik vannak a falakon.
Viszont nagyon tudnám értékelni, ha mod formájában 1x bekerülne ez a Skyrimos effekt, ami egy-két hónappal ezelőtt kijött videókban is benne volt, mert NEKEM baromira bejön.
-
#3443 -
#3442 Gondolom a Playon áll a reklámújság mögött, az ncore-t is ők fenyítették be. (vagy fizették le, fene tudja)
Mindenesetre ötletes. -
#3441 van is.. :) -
#3440 Beszéljek?
Király! Nyomasd! -
#3439 nekem is pont ez jutott eszembe, de kinek a pap kinek a papné. Szubjektív, hogy neked mi tetszik. -
#3438 Ha a konzolok szervize akkor egy oldalas reklám lenne benne, hogy nálunk vedd meg a játékot, különben nem lenne értelme. -
Ironman2 #3437 Valaki már beszélhetne a játékról is! Jól teliszartátok a topikot offal. -
Zero 7th #3436 Hát ez olyan dolog, hogy legyetek boldogok vele, nekem pont nem hiányzik még egy n-edik repetitív, fantáziátlan, szar irányítású, korlátolt játékmenetű, atomprimitív konzolos játék. Így is az a baj, hogy a konzolos fos játékmenet, irányíthatatlanság, és korlátozott interaktivitás átszivárog PC-re, gondolod pont olyan játékok érdekelnek, ahol ezek még hatványozva csúcsosodnak kifelé? -
#3435 szerintem a szabadkőművesek -
#3434 valószínű a playon
-
#3433 De ki áll az akció mögött? Ubisoft valami magyar képviselete? -
#3432 vótmá' -
#3431 -
Zero 7th #3430 Mondjuk kisaranyos notin meg rajzoljon az, akit kényszerítenek rá. Neked jó munkára, én spec hülyét kapnék tőle, mert számomra totálisan alkalmatlan lenne rá. Viszont nekem meg nem kell cipelnem szerencsére.
Azért munka és munka közt is vannak szempontbeli különbségek. -
#3429 http://comment.blog.hu/2014/05/27/ket_metropolt_lehetett_ma_kapni_a_metroban_de_csak_az_egyik_igazi
HYPE folytatódik, nagyon el akarják adni ezt a játékot.
De hogy erre még külön metropol újságot is nyomnak? Pedig nem ez az év játéka, nagyon sok pénz van itt a reklámra szerintem lesz itt eladás. -
#3428 AMD kártyával lehet valahogy fps limitet beállítani? (nem vsyncre gondolok) -
#3427 dobálózhatunk még napokig a nevekkel, pl. konzolra nem lesz sose civ, starcraft, simcity, dota, LoL, stb. -
#3426 Nem, M-el kezdődik, és nem a Microsoft hanem a Microsoft egy partner cége. -
#3425 Szerintem èn is azzal szívtam, de azértvan az online egybeolvaszva mert ezeket segítséggel os meg lehet csinálni, illetve az utvonal későbbi része sikátoron megy át ott simán el lehetett kapni őket -
#3424 csak kíváncsiságból nem egy E betűvel kezdődö cégnél dolgozol?:):) -
#3423 egy szóval nem mondtam hogy mindennap, de pl ma pont wfh-zom, és ez a lehetőség kurvajó :) de tény hogy kollégák stb én is ezekért járok be -
TomDantes #3422 Nehéz a felfogásod? Nincs rá felesleges pénzem, és nem ez a legfontosabb dolog az életemben. Ne győzködjél már mint kibaszott hittérítő. -
#3421 én GTA 5 miatt vettem ps3at :) előtte sose volt konzolom, mondjuk én pc híve vagyok, szóval nekem a játék a PC-t jelenti, de aki konzolos az nyugodtan lehet tőlem konzolos -
#3420 WFH-ról annyit, hogy fejlesztőként nekem is meg van rá a lehetőség, de mégis bejövök a melóhelyre. Otthon dolgozni egyedül tök rossz, itt benn meg itt vannak a kollégák, van kihez szólni, kávézni.
Ebédszünetben kimegyünk valahova kajálni. Otthon nekem egy szentély, én ott pihenni szeretek, sose szeretném összekeverni a munkával, akkor már valahogy más lesz a hangulata. Dolgozni mindig bejövök itt jobban tudok koncetnrálni jobb a hangulat, van társaság. Otthon egyedül dolgozni mindennap én becsavarodni tuti. -
#3419 és még annyit fűznék ehhez, hogy ami nem blockbuster az kevés reklámot kap = lehet nem is szerzel róla tudomást hogy van egy ilyen meg olyan játék. pl én 1 hónapja sincs hogy megtudtam, hogy a nagy destruction derby játék még a 90es években ami volt annak ua. a kiadó (bugbear) csinálja a mostani változatát (a neve Next Car Game) és kurvajólesz :) -
#3418 Rühellem a faszkalap Nvidiát no offense. -
#3417 Rengeteg játék van, amiért már önmagában érdemes egy konzolt venni, én pl a Heavy Rain miatt vettem anno a PS3-at és nem bántam meg, az a játék azóta is az etalon nálam, jobbal nem játszottam soha.
PS4-re is valószínű lesznek majd hasonlók meg a Final Fantasy 15 ot is várom nagy FF rajongó vagyok. -
#3416 - WFH (working from home) intézményéről még nem hallottál?:)
- nvidia experience: elhiheted ez már sokaknak sok :) azt se tudja mi az a zöld ikon alul, hidd el nekem nem egy ilyen van :)
patchcunami: nem feltétlen sorolnám a szerver oldali hibákat az összehasonlításba