Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az igen! Teljesen reális 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Overburner
FPS-t mennyire eszi ha ON ? 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Tikal
teljesen más, LOL, még a végén az lesz hogy hasonlitsuk a Wolfenstein-hez nem? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arsmarci89
Kocsiból lehet lõni?Nekem nem akar összejönni😊

PSN: Nyuffi89

HeadHunter86
HeadHunter86
Tényleg mûködik? Kipróbáltátok már? Ér is valamit?

Overburner
Uhhh

Deluxe22
Watch Dogs nyereményjáték Itt

Állítólag ilyen PC-t is lehet nyerni 😄
Tikal
6 éves játék, a GTA V már igen csak jó lett, az tavaly készült és még így sok tekintetben veri a Watch Dogs-t, leginkább az olyan apró részletekben amiket a videokon is láthattál.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HeadHunter86
Amúgy a multi mókára én is kíváncsi vagyok. Az azért elég jól hangzik, hogy a nagyvárosban a másikat lehet hackelni meg kergetni. Fõleg, úgy hogy egyszercsak a semmibõl megjelenik míg te teszemazt mellékmissziókkal babrálsz. (Nyilván misszió közben nem tud baszogatni, legalább is ez lenne a logikus)

Tikal
a video nem a grafikáról szól, vagy ez ennyire nm nyilvánvaló? FIZIKA, inkább errõl szól, de ez nincs a WD-ben, lehet ezért nem tûnt fel 😊

Overburner
"komolyabb" amúgyis 😄

Overburner
Hát azért nem egy félig kopasz alsógatyában lévõ pszihopatával rohangálsz végig az utcákon, meg stb. Szoval komolyan gondoltam.

DarkSector
ironia

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
"WD komolyabb dolognak tûnik nem szarrápoénozott valaminek 😄"

Ez gondolom vicc volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Overburner
Ja én is azért, a WD komolyabb dolognak tûnik nem szarrápoénozott valaminek 😄 szóval ezért nem kéne õket úgy "összehasonlítani".

Tökéletes. A rendezés, a sztori, a jelenetek, a karakterek, az élet a városban, ott rendesen tényleg volt értelme a freeroamingnak és még nézelõdni is...
Mindenesetre a sandbox részt leszáímtva teljesen más és teljesen más élményt is várok a WD-tõl...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Overburner
Végülis a 4 nagyon komor lett szerintem az elõtte lévõ részekhez képest lehet hogy kipróbált valamit a R* és rájöttek hogy ez így nem menõ. Ezért lett olyan az 5 amilyen lett. Bár én még nem próbáltam ki ha kijönne PC-re szerintem megvenném ahogy hallottam a single nagyon jó a multit meg csiszolni kell elég rendesen. 😄

Nekem épp ez volt a bajom vele. Nem volt benne semmi amitõl belemerülhettem volna..A freeroaming-nak nem volt értelme a gyüktögetésen kívül. Nézelõdni sem volt értelme. A sztori lapos volt mocskosul vontatott unalmas klisékarakterekkel... Az 5-öt röhadtul nem vártam, kész felüdülés volt, tényleg minden tekintben kismilliószor jobb a négynél...Ha a WD jobban szórakoztat a 4-nél már megérte, fpkét a multis ökörködéssel.

Overburner
Én egy kicsit elnézõbb vagyok a dolgokkal és inkább belemerülök a dolgokba és sodródok az árral, így nekem tetszett a dolog de elfogadom tényleg voltak dolgok amik már kicsit húzottak voltak. Remélem a WD-vel nem lesz ilyen, hanem csak jobb és akkor mindenki boldog lesz. 😊

Én 1szer játszottam ki fél év alatt és vastagon nem 100%-ra, egy dögvész volt a sztori az akció a klisékarakterek...Egytõl egyig.

TDC Geronimo
Mármint ellenfél lát téged NPCnek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Te magad mindig Aidennek látod, ellenfél játékába meg egy sima NPC vagy.

Overburner
Én 4x játszottam ki a GTA IV-et kb majdnem 100%-ra kivéve a galambok fúj. xD Én szerettem nem volt az annyira uncsi.

Akkor minek vagy itt?😊

Nekem ebbe továbbra is csak az nem világos hogy ha mindenki a fõszereplõvel van akkor ha bemész másik játékoshoz megváltozik a külalakod?😊

IMYke2.0.0.0
Halálra untam magam a GTA 4-ben, de én is úgy emlékszem, hogy meglehetõsen több dolgot lehetett mûvelni benne, mint az eddig látott videók alapján az Õrzõkutyákban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Majd karácsonykor megvesszük 3k-ért azt kipróbáljuk.

enlightened
Egy kérdés erejére visszajöttem mielõtt belemrülök hogy tényleg végig tudom nyomni úgy a játékot hogy teljesen stealthben? Mert én nem vagyok az a lõdözõs típus és valahol olvastam, hogy mindkét módon végig lehet tolni, ugyis hogy nem kapod elo a stukkert egyszer sem.

http://www.polygon.com/2013/10/5/4798712/watch-dogs-can-be-completed-almost-entirely-through-stealth-wont

Ez igaz vagy nem teljesen? Azoktól kérdezem akik már belemerültek jobban? Mennyire lehet stealthben nyomni?

IMYke2.0.0.0
Ez a szmájli amit rendszeresen használsz, már nem elõször hozott zaavrba azt illetõen, hogy mire is gondolsz...
Mert azt ugye tudod, hogy ez a zöld fej az "idióta" szmájli...(?)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TDC Geronimo
"Oh shit, observation mode is awesome. You can invade someone and follow him while remaning undetected (until the 100% bar is full) . He doesn't even know that you're in his game, lol.
It's crazy. And because the same thing can happen to you at any time it works wonders on your paranoia. Suddenly every NPC that acts "off" is a potential player spying on you."

seemless online ezért is lesz baromi jó 😄

Lehet majd nézelõdni állandóan, mert bárki lehet bármikor játékos. Warezmatyik ebbõl ugye kimaradnak.

Szép is lenne ha 900p high-ba se tudná a stabil 30-at...😊
Mondjuk a bone nem tudja... Nextgenség vanik.<#idiota>

Semmi élet értsd: Unalmas, járókelõk ostoba autósok és AI. Eg két kirakatot ha bámulnak, elfutnak ha lövldözölt, meg néha jönnek rabbik amiket halomra lehet szerencsére lõni. Így kb ennyi.😊
Bámészkodás van még néhol vásárolnak az emberek fánot. Ez így ebben a formában nulla a WD-hez képest tetszik nem tetszik.

TDC Geronimo
Ott a pont. GTAhoz annyi köze van WDnek, hogy open world meg vannak benne autók... Teljesen más a két játék.

Smuge
És ebben ki is merül a dolog. Teljesen más alapokra épül a két cím így felesleges az összehasonlítgatás.

Fpocok
Én megmondom: 30fps.

TDC Geronimo
locked 30

enlightened
Na Store-on kicsit elõbb jött a játék, aki esetleg PS4 Storerol pre orderelte, azt elkezdhet játszani!

Én is belenéztem, a sok károgás ellenére, teljesen smooth a játék, semmi lag irányítás tökéletes, grafika totál jó.

Most hogy mennyi FPS azt meg nem mondom, mert nincs PS4 en ilyen progim ami megmérné, de nem érzek semmi akadást vagy ilyesmit, ha a kocsival száguldok akkor sem.

Egyelõre nagyon tetszik a játék PS4-en szerintem aki gondolkozott hogy visszamondja ne tegye.

Aki pedig nem preorderelte és szeretne már játszani irány a PS Store!

Na most egy ideig nem leszek itt, mert reggelig tolom szerintem.

Krisztiam
akkor megnyugodtam 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Még a forgalom is többször sûrûbb, mint wd-ben 😊 Nemtom mikor nézted a IV-et utoljára, de hogy semmi élet ne lenne benne, az fõleg a WatchDogs fényében erõs kijelentés... Bandák, kurvák, nightclub, interaktív épületek, mellékküldetések, szórakozási lehetõségek. Lehet hogy ezt te nulla semminek hívod, de akkor mégis mi vár minket a Watch Dogsban?
JaSoN HuNTeR
audio beállításoknál lehet magyarra állítani.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

V43 1105
" .. Minden Ultrán, Highon 50-60 fps, néha 40. Semmi szaggatás eddig pofás .. :-) .. "

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

hogy lehet magyarra állítani??
Csak mellé társul az hogy a városiban az élet szinte nulla semmi, és csinálni sem lehet az égvilágon semmit.😊
Roncsoni meg gyilokolni...Na ja kb 15 percig szórakoztat is, itt ki is merült a gta 4 freeroamingja.😊

Krisztiam
és vajon az én 7970-emmel hogy fog menni? 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Overburner
ÉN kis 7850-emen csak eldöcög majd 😄

TBTPumpa
R7 270X és 290X? Ezek valami új AMD kártyák lesznek. De azért jó látni, hogy a középkategóriába belépõ AMD kártyák (R7 sorozat, R9 lenne a felsõ kategória) ilyen szépen teljesítenek!<#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mi az hogy mi köze? Nem kell tettetni itt a fogyatékost...

A GTA sorozat ugyanolyan sandbox városi világra épül, mint a WD. Még jó, hogy MINIMUM azt a lécet meg kellene ugrania a WD-nek, amit a IV feltett évekkel ezelõtt, hátmég az 5, szintén már egy éve...