Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elite
Tegnap megvettem (PS4). Nekem nagyon bejött. (Biztos én vagyok az igénytelen)
Index cikke szememben divatfika.
Vizi-rendõrök nincsenek?? Már az elsõ küldetésben jöttek nálam tegnap.
Így 40 felé közeledve azt látom, hogy sokkal jobban megbecsülöm a mai játékok összetettségét éstechnikai színvonalát mint a legtöbb mai fiatal.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

elite
Index cikke divatfikázás a szememben.
Vizi-rendõrök nincsenek? Már a legelsõ küldetésben jöttek menekülés közben. Mirõl beszél a cikk írója??
Én tegnap megvettem (PS4), egy órát próbálgattam. Nekem nagyon bejött eddig. Biztos én vagyok az igénytelen. Így lassan 40 felé közeledve lassan azt látom, hogy a mi korosztályunk még jobban meg tudja becsülni a mai játékokat. Aki velem együtt Spectrumon és C64en kezdte, az hajlamos elámulni a mai játékok szépségén, komplexitásán.
A hype-õrület amúgy engem elkerült (szerencsére). Én csak pár hete hallottam elõször róla hogy lesz egy ilyen játék, így csalódás sem ért...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Valakinek van már ötlete, hogy a battery ikont hogyan lehetne eltüntetni bal alulról? Hogy ne legyen ott állandóan.
Overburner
Szerintem Anne még jó csaj volt AC4-ben

És itt Clara is jó nõ. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Szerintem AC4-ben õ jó csaj volt:

Bár Clara is jó csaj szerintem.

Overburner
Nekem õ tetszett az AC4-bõl.

Ezen túl szerintem Clara se rossz nõ 😄

Sir Quno Jedi
The Girl with the Dragon Tattoo

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a.carkey
Nem láttam, olvastam. Meg egyébként is, dobok egy hátast a kívül-belül tetkós nõktõl. Nekem kurvára nem jönnek be.

A medve nem játék.

Shep
FC3-ban azért ott volt a 2 jó csaj, igaz túl sokat nem szerepeltek, de legalább voltak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
A hekkerlányt a tetkós lányról mintázták egyértelmûen, könyv+film.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Rakd már fel valahova, vagy másold már be a gamer profile fileodat!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Biztos nekem nagyok az igényeim, ha azt várom ,hogy az adott platformon az ahhoz tartozó alap perifériákkal lehet irányítani a programot. Ez olyan, mintha konzolon nem lehetne normális pl verekedõs játékot kontrollerrel irányítani csak fightpaddal, vagy autós játékot csak kormánnyal.

a.carkey
A legjobb megszerezhetõ autó ingame:

A medve nem játék.

a.carkey
Kb. úgy, ahogy az autók kapják fel a leveleket.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
A karambolokat amúgy látjuk. Csak meg kell nyomni a hátranézést, vagy utána visszamenni a helyszínre. Vagy csak gyalogosként beindítani a zöldhullámot, stb, stb.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Törölt felhasználó
Szerintetek van olyan tartalmas a multi, hogy megérje beszerezni miatta a játékot?
Tikal
xbox controller kell neked, nem joy 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sziasztok.szeretnek venni joy-t a jatekhoz,milyet erdemes? ha valalki tud ajnalni.koszi.

Jimi Hendrix

Multiban nagyon remélem megoldják hogy pontlevonást kapjon aki online megszakítással kilép a meccsbõl...Szánalmas... Ma már a második gyökérbe futok bele aki 90%-ig nemtalál majd hopsz az online megszakad...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

tommygear
e-penist növeli gondolom
NagyiBMX
'Mekkorát villámlott, beszarsz.' 😄 <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nekem is sikerült csatlakozni egy kódfejtéshez, hasonló eredménnyel! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
Nem vágom miért kell kocsis módjára káromkodni egy publikus videóban...

[merlinw.org]

Tikal
azért ez a pop up elég fos... ilyet még gta v-ben se sokat látok 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

speed01
Uplay megint befosott 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

kill3r21
Nekem is sikerült ma nagy nehezen multiznom, jó móka, ha valaki megtekintené a spoiler tag alatt megtalálja! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kill3r21
Nah hogy is van az a leveleket fújja a szél cucc? 😄
Tikal
ööö, fedezékbõl nem lehet vakon lõni?? jól jött volna mikr valami terminátort kellett kinyirni, mert kellett neki vagy 30 lövés shotgunbol 😄

kill3r21
Igen a fordítás elég frankó, és még ismert mémeket is idéznek xD
Amit nem tudok miért van,hogy ha ütközök vagy csak random elkezd villogni kontrolleren a zöld jelzõfény és ilyenkor a jármû irányíthatatlan,csak egyenes megy.De valami nagyon rövid ideig,talán fél mp.-ig.Ez mitõl lehet?Ilyen mindenkinél?
Használj controllert. Ennyi.
Máris megoldva az irányítás probléma. Amúgy se értem minek erõltetik egyesek a billen történõ kocsikázást, egyszerûen szar.
Hiába van "gamer" egér az asztalomon meg billentyûzet. Ha nem online fps-rõl van szó hanem külsõ nézetes SP cuccról, messze a controllert részesítem elõnyben mert sokkal ideálisabb manapság a legtöbb játékhoz, minden kézreáll és maxikényelmes.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hegi90
(x)

^ez lemaradt a végérõl

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Két dolog:
1. Nem tudom, hogy kik csinálják az Ubisoft játékok fordítását, de le a kalappal elõttük, mert minden alkalommal fantasztikus munkát végeznek.

2. Ez már megint egy olyan játék, ami elõl csak akkor kelek fel, amikor már a kiszáradás szélén állok. 😄 Mindig van az a "na, csak még egy dolgot megcsinálok".
Tikal
ok,kösz.

a.carkey
Írtam. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Melyik neked az emos?

A medve nem játék.

Ja és Smart Defrag(defrag és fájlok rangsorolása majd sima defrag ez kb 1 óra hossza is lehet!)
priorítást próbáltad már magasabbra állítani?ctrl+alt+del,folyamatok,alul hogy összes folyamat megjelenítése,kikeresed watch dogs.exe-t jobb klikk,priorítás,elõször kezd a "normál feletti"-vel aztán ha akad úgy is akkor "magas" esetleg "valós idejü"

Lapozófile/virtuális memória minimum kell 4 GB.Ez alatt nekem jelzett a játék lehet ez is gond.

Ha Nvidia akkor csak a képernyõ illesztõ program legyen fennt és a PhysX,ez a 2 mellett legyen csak pipa mikor telepíted.

Törlöd dokumentumokból gamer profilt,játékba belépsz,állítasz valami szolidabb beállítást,kilépsz és írásvédetté teszed gamerprofil file-t.

Játék közben ne állítgass semmit mert elbaszódik az egész.Nekem elég csak egy beállításhoz hozzányúlnom és esik le az fps de ha semmihez nem nyúlok miután elindítottam akkor akár 20 órán keresztül is stabil 60 az fps-em.

Egyelõre ennyi,ezeket próbálgasd végig aztán meglátjuk..
Shep
Ja és "olyan az izéd szaga, mint a romlott tej, menj el dokihoz" hát ezen beszartam

Shep
Nekem ilyesmi nem volt, de ezt az autó irányítást nem tudom ki találta ki és fõként ki hagyta jóvá de csak jól hátba kellene verni. Ettõl szarabbat szerintem játékba én még nem láttam. Billel gyakorlatilag irányíthatatlan az egész, legfõbb gond az ,hogy lényegében nincs motorfék, megnyomod az elõrét, felengeded és ez utána csak gurul és gurul és gurul, alig lassul. Kanyarodás meg olyan, mint a tipp-mix, vagy bejön ,vagy nem. A telefonon való bogarászás meg egy külön történet, mert az még talán nagyobb rémálom, mint a vezetés. Eddig egy pozitívumot fedeztem fel a játékban úgy igazán, mégpedig, hogy bitang jól néz ki, de hát ilyen irányítás mellett ez marhára kevés.

tomsolo
Hehh? Far Cry 3 a fél internet lihegett a virtuális tekerésen a végén.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tikal
én beérném 30-al is, csak ne lenne lagos, beakad, aztán 15fps.. gurulok tovább, 10mp mulva megint... 😞

Fiúk, lányok!!! Azért megkérdezem, hogy biztosra menjek. Az idegenes minijátékban, a hordásban, ott megvan a maximális kör száma, vagy addig megy, ameddig ki nem purcanok? 21 körig bírtam.
Prince23
Shep
Á megvan a physc, remélem most már lesznek repkedõ vackerájok! 😊

Shep
Na hát én eddig itt tartok, 30 fps környéke, ennyit bír a kártyám.

Hegi90
és ez is kurva 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tikal
<#eljen>

GTA meg tele van velük 😄