5939
-
#4255 De ez a játék nem GTA, nem is volt soha célja hogy az legyen. Ez egy sztoriközpontú TPS, némi szabadsággal. Mint pl. a Mafia-k, vagy a Sleeping Dogs.
GTA meg egy nagy játszótér, meghintve egy kis sztorival, hogy játéknak tűnjön. -
#4254 Lehet hogy van köze, én a mai napig fenntartom hogy ez a játék egy kalap kaki, de egyszer már elmondtam a véleményemet, és én nem szajkózom nap mint nap. A másik, hogy sokan valószínűleg nem céljuk hogy lealacsonyodjanak a primitív szintedre és úgy vitatkozzanak a semmin. Pont. Téma lezárva.
Te is inkább beszélgetnél a játékról, ahelyett hogy feleslegesen kelted a feszültséget. -
#4253 Van pár dolog, ami pl. a GTAkban volt és hiányzik, mint pl. rádióadók, lakások, speckó elfoglaltságok, melyek valamilyen formában itt is jelen vannak, bár kevésbé jól átgondoltan, mint ott, de ez van. Az autóválaszték, város változatossága jó. A profilozás járás közben jó ötlet, mert úgyse csinált a GTAban mást az ember, még ha itt többet is ki lehetett volna hozni belőle, de mivel AC szinten van a game, még simán DLC formájában kiadhatják, mert vannak benne lehetőségek, és (lsd. belinkelt képet a nagyorrú bácsival! :D ) Akivel harcolsz, azt le lehet ütni, akivel nem, azt nem. Ebben is különbség van. Van a játékban jópár órám, de még a szorival alig haladtam, csak járom a várost, nézegetek, a minijátékokhoz pedig egyáltalán hozzá sem értem, az online mókából is csak a kötelező egy amit letudtam, szóval a GTA remek minijátékai sem hiányoznak. Úgyhogy meg vagyok vele elégedve. Nem kaptam többet, mint egy AC résznél, de az bőven elég.
Nincs golyónyom a vízben és a földön? Keveset nyomom hétköznap, hétvégén volt időm rá, és még így is remekül szórakozom vele.
Van egyfajta Max Payne feelingje. A map nem annyira változtatos, mint a már linkelt Mafia I.-ben volt, viszont nagyobb, mint a II.-ben. Hiányzik belőle a GTA "harsánysága", engem is zavar a mű-Chicago, viszont nem annyira statikus és unalmas, mint az AC4, vagy PS4en a SS volt. Mókában nem közelíti meg a RDRt, de jobban szórakozom vele, mint a Saints Row részekkel. Ami ott van, az ide nem hiányzik.
Szimpatikus a főhős, a mellékszereplők, meg is lepődtem, mert az AC utolsó két és fél részében nagyon pocsék volt a felhozatal. VANNAK! poénok, sok hülyeséget lehet előidézni, de tény, hogy az AI városban mászkáló és vezető része síkhülye. Inkább sokszor, mint kevésszer.
A város él, bár azért egy bizonyos 5. részben jobban élt, az is tény. Viszont felesleges összehasonlítGATNI vele, mert sajnos azt MÉG nem adták ki PCre, ezzel viszont megtisztelt minket az UBI.
Úgyhogy, bár vannak hiányosságai, és van ami hiányzik belőle, nem szart kaptunk, mint sokan itthon és külföldön ezt próbálják belehypeolni az emberek agyába. -
TomDantes #4252 Persze. Semmi köze ahhoz, hogy kibaszott nagy faszságot beszéltek, és rohadtul nincs igazuk. Nem, egész biztos nem így van. -
#4251 Valószínűleg mert nem foglalkoznak a játékkal. -
TomDantes #4250 sajnálom, de ettől még a GTA3 is szebb...Amúgy de érdekes, hogy be kussoltak azok akik hápogtak hónapokig, hogy milyen ronda lesz, ocsmány, ronda ronda ronda...aztán megjelentek a videók, képek PC-s ultra beállításokról, és valahogy bekussoltak. Nem is értem miért. -
TomDantes #4249 Te például biztosan hiba nélkül dolgozol mindig. Ügye? -
#4248 És nem csak a belváros szép, hanem a külváros is!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#4247 Amikor pedig elered az eső, akkor a Second Son is picit meghúzza magát a sarokban, pedig ő sem csúnya ...
-
#4246 De most őszintén? Olyan robbanások és effektek vannak benne, hogy néha a SSben sem voltak ilyenek. Nem látszódnak meg a golyónyomok a vízben és a földön? Kit érdekel? A játék gyönyörű. Kell hozzá gép, de gyönyörű. Minden platformhoz képest PCn még szebb. Sandboxként meg a legszebb game. És most nem az esős helyzetekre gondolok, ami ugye mindent üt.
-
#4245 Jah olyan volt nekem is, de az ember az ilyen gammákban gyorsan megtanulja, hogy ne menjen szűk helyekre és utána fel sem tűnik. -
#4244 mondjuk az hogy két objektum között nem tud átfutni mindig az rohadt idegesítő... -
#4243 Az oszlopos megtörténhetett volna velem, de sosem történt, mindég kidőlt rendesen. Vízcsapra nem álltam rá. Hidak nyitásánál köpninyelni sem volt időm. Autók nekem nem lebegtek sosem. A vonatok elé nem ugráltam be, pláne nem motoroztam eléjük (eleve hogyan kerülsz oda). Tán 1x-2x láttam olyat, hogy valaki beleragadt a falba holtában, de lehet azt is csak álmodtam. -
TomStorm #4242 Lehet csak a tört verzió bugos.Ha kiderülne,hogy beégne már a gyerek lol -
#4241 :)
Meg a gyerek gyúr a focivébére:
-
#4240 Ez fura, én végigtoltam, de semmi ilyesmi nem tűnt fel. Evvan. -
#4239 Csak link-ben mertem. :D -
TomStorm #4238 Na akkor röviden.Nálam a train bug van,hogy megáll meg 2 tereptárgy között nem tudok elmenni de mással még nem találkoztam.
Aztán,hogy szégyelheti magát az Ubisoft ennyi studióval+dolgozóval,hogy így adták ki a játékot.
+még írtam,hogy a játék jó meg ilyenek na ennyi:-) -
#4237 Azért minden játékból lehet ilyeneket csinálni de a becsúszó szerelés ütött :D -
TomStorm #4236 kiütötted a hozzászólásom omg:D -
#4235 Ő is pont arról beszélt, csak te nem értetted :) -
#4234 Egyik kedvenc :)
Komolyan, életemben nem hallottam még róluk. :) -
#4233 Új trailer
-
#4232 vajon hogy nézett ki ez a játék fél éve ha nem merték kiadni akkor? ... -
Borg #4231 Csodimodi játéknak az online részét nem árt kerülni... lol -
#4230 Ahogy az is bug, hogy nincs reflektorfénybe árnyék? Komolyan ezeket nem vették észre +fél éves csúsztatás alatt? Naiv emberkék gyülekezete. -
TomDantes #4229 egyébként ez hogy a vízben nem látszik a lövés ez tuti hogy bug. Mindenhol látszik a lövés, kivéve a víz meg a föld. Felrobbantok egy kocsit, és ha a leszakadt ajtajába belelövök, ott a golyó nyom. Mindenbe ott van, apróbb tárgyakba is. -
Ironman2 #4228 Vannak elvárások 2014-ben! -
#4227 Lényeg, hogy felismered a szarkazmust. -
#4226 én a deadsec-es megszakításokat, mert kurva hangosak :D ( a zenét alapból hangosra vettem, így mikor megszólal az a fasz rohadt idegsítő :) -
#4225 Szerintem is de lehet van 1-2 cucc amit kikapcsolnék de hirtelen nem tudom melyik az :D -
#4224 Úgy járt már valaki hogy az Uplay nem jött be in-game? Tehát az in-game felületet sehogy sem lehet behozni. Havernak van egy ilyen problémája Win 8.1-et használ és igy nem tud meghivást elfogadni meg küldeni se :D -
#4223 egyébként a játékhoz írt zene szerintem nagyon jó... -
Madi92 #4222 Engem csak a vezetés zavar, nem szeretek száguldozni, de sajna itt nincs olyan limiter mint a Maffiákban volt.
Ha jól emlékszem, mikor Maffia2-ben a speed limiter off-on volt, akkor a kocsik ugyan így indultak mint itt is, kerékkipörgéssel, de ha benyomta az ember, akkor máris kezesbárányként lehetett őket vezetni. Kéne szerintem ilyen minden sandboxba, aztán aki akarja benyomja, aki nem nem. -
#4221 Ugyanazt talán nem is, de ugyanazoktól tuti hallunk hasonlókat. -
#4220 Nem csodálkozom azon, hogy minden második emberhez betörtek. Ez a MacCallister családdal is előfordult.
Chicago ilyen hely, ahogy már az 1990-es Reszkessetek betörők filmben is látni lehetett. -
#4219 Na én ezt amúgy főleg arra fel mondtam ,hogy azt hangoztatták ,hogy nem fogjuk 2x ugyanazt a beszélgetést hallani, ezzel szemben én 1 percen belül 2x is belefutottam a betöréses dumába de az biztos, hogy sokkal élőbb a város, mint eddig bármely más PC-s, hangsúlyozom PC-s sandbox játékban volt. -
TomDantes #4218 Találkoztam már olyannal akinek roma ősei vannak, és a digi bigyókat árulja. -
#4217 Szerintem először Detroitot akarták megcsinálni, aztán a kamerák miatt lett Chicago, viszont ha már megírták, a fájlok maradtak. -
#4216 Mondjuk azért Csikágó érdekes hely lehet, ha mindenki vagy rákos, vagy drogos, vagy büntetett előéletű, és minden második embernek pont tegnap törtek be a házába :)