Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Index cikke szememben divatfika.
Vizi-rendõrök nincsenek?? Már az elsõ küldetésben jöttek nálam tegnap.
Így 40 felé közeledve azt látom, hogy sokkal jobban megbecsülöm a mai játékok összetettségét éstechnikai színvonalát mint a legtöbb mai fiatal.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Vizi-rendõrök nincsenek? Már a legelsõ küldetésben jöttek menekülés közben. Mirõl beszél a cikk írója??
Én tegnap megvettem (PS4), egy órát próbálgattam. Nekem nagyon bejött eddig. Biztos én vagyok az igénytelen. Így lassan 40 felé közeledve lassan azt látom, hogy a mi korosztályunk még jobban meg tudja becsülni a mai játékokat. Aki velem együtt Spectrumon és C64en kezdte, az hajlamos elámulni a mai játékok szépségén, komplexitásán.
A hype-õrület amúgy engem elkerült (szerencsére). Én csak pár hete hallottam elõször róla hogy lesz egy ilyen játék, így csalódás sem ért...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
És itt Clara is jó nõ. 😄
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Bár Clara is jó csaj szerintem.
Ezen túl szerintem Clara se rossz nõ 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A medve nem játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jimi Hendrix
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Máris megoldva az irányítás probléma. Amúgy se értem minek erõltetik egyesek a billen történõ kocsikázást, egyszerûen szar.
Hiába van "gamer" egér az asztalomon meg billentyûzet. Ha nem online fps-rõl van szó hanem külsõ nézetes SP cuccról, messze a controllert részesítem elõnyben mert sokkal ideálisabb manapság a legtöbb játékhoz, minden kézreáll és maxikényelmes.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
^ez lemaradt a végérõl
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1. Nem tudom, hogy kik csinálják az Ubisoft játékok fordítását, de le a kalappal elõttük, mert minden alkalommal fantasztikus munkát végeznek.
2. Ez már megint egy olyan játék, ami elõl csak akkor kelek fel, amikor már a kiszáradás szélén állok. 😄 Mindig van az a "na, csak még egy dolgot megcsinálok".
Lapozófile/virtuális memória minimum kell 4 GB.Ez alatt nekem jelzett a játék lehet ez is gond.
Ha Nvidia akkor csak a képernyõ illesztõ program legyen fennt és a PhysX,ez a 2 mellett legyen csak pipa mikor telepíted.
Törlöd dokumentumokból gamer profilt,játékba belépsz,állítasz valami szolidabb beállítást,kilépsz és írásvédetté teszed gamerprofil file-t.
Játék közben ne állítgass semmit mert elbaszódik az egész.Nekem elég csak egy beállításhoz hozzányúlnom és esik le az fps de ha semmihez nem nyúlok miután elindítottam akkor akár 20 órán keresztül is stabil 60 az fps-em.
Egyelõre ennyi,ezeket próbálgasd végig aztán meglátjuk..
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/3260917207384006296/DB093A86F2FB236157A92EEADB96A7FEB65B26E6/

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S