Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Jaja, mint a péniszt a japó szexvideókban.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

elite
Poén kamerával magadat nézni. Ha ráviszed a fókuszt az arcodra, ki is takarja azt.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

A rendõrök azért nem látják alapból Aident-nt mert a rendszer nem képes õt azonosítani. Egyszer nézz majd rá magadra egy kamerából. Azt írja, unknown! Tehát ezért. Szerintem teljesen korrekt, mondjuk nekem GTA2 óta egyik GTA-val sem játszottam. Az a téma nem vonz! Itt viszont hack, önbíráskodás, és érdekes mondanivaló. Ez jobban bejön! Az irányítást meg lehet szokni, nem kell 120-szal menni belvárosban az fix.
Miért nem olvasol el egy párat, akkor nem kell hülyeségeket feltételezned..?

Jellemzõen épp fordítottja a probléma, azoknak van bajuk, akik mindet láttak, ÉS kevésnek és unalmasnak tartják.

Teljesen AC1 kritikákkal párhuzamosak a mostaniak.

Ja, és újságírói kritikákról beszélek, nem júzerekrõl.

Shep
Nagy kaland én meg olyat láttam tegnap a komoly 15 perc játékom alatt, hogy a fazon telefonált majd befejezte, elindult, majd eszébe jutott, hogy ott hagyta a levegõben lebegõ kávéját, hát visszasétált és elvette. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elite
Hiteltelenné?
Nekem, és jó pár gyerekkori barátomnak ugyan az a véleményünk. Nem tudom hogyan lehet egy egyéni vélemény hiteltelen?
Egy élettel teli városban játszódó játék számos lehetõséggel nálam kimeríti a "komplex" fogalmát.
Mai minõségû grafikáról és játékélményrõl a 80as években álmodni sem mertünk.

Overburner
Van valaki akivel ki tudnám próbálni az online free roamot ? 😄 Mert hogy havernál vmi gáz van vagy nálam és mostmár kiváncsi vagyok hogy mivan. Overburner15 a felhasználónevem.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Sokszor tény, de én már láttam kis kocanásokat is meg feketén füstölgõ autót.

A konvojokat én általában lekövetem, a középsõ autót amiben a célszemély ül hatástalanítom gázkitöréssel, aztán kiszállás, a két kírésõ megkapja a gránátvetõt és futok a célszemélyre / vagy lelövöm attól függõen hogy büntetni kell vagy kinyírni. Mire kiér az erõsítés általában én már sehol se vagyok, ha meg idõben kiérnek korrekt kis csata szokott lenni...
Rendõrök ilyenkor egyszer érkeztek ki, korrekt kis helyzet volt...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Overburner
Pont ezt csinálja havernak is. Én tudok meghivni embereket de õ nem birja elfogandni ha õ meg akarna hivni engem akkor meg nem lehet. mert inaktiv az barát meghivása.

Ráadásnak ma még be kell vállalnom egy W8.1 OS-t is😄D
Hogy ott mi lesz,bele se merek gondolni de muszáj felraknom SSD-re más miatt😛
Tikal
Nekem az ilyen keresztezõdésben történt balesetek szinte mindig.. ráadásul itt szoktam a konvojokat is likvidáln, elég nagy balhé van mindig, de a zsaruk sose jönnek ki ilyenkor...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Azon muszáj,hogy megfelelõen menjen.Csak szórakozni kell vele nagyon sokat.
Elõször is szánj rá idõt,hogy visszaolvasol vagy 200 oldalt minimum.
Én 2 napig szenvedtem mire játszható lett
Tikal
Kiléptem egy üzletbõl, rám szól egy nõ, hogy hé, nem te vagy az aki a hirekben szerepelt? Erre még vagy négyen felismertek, le is lõttem mindet, aztán valaki hivta a zsarukat, azt is leszedtem, majd megint valaki hívta a zsarukat, õt is megöltem, még vagy 3 szemtanút megöltem mire ki tudták hívni a zsarukat, szóval menekülés 😄

Amit nem értek, az pl konkrétan ez: hogyan ismernek fel? 😊 ÉS a rendõrök miért nem ismernek fel a kamerákkal teli utcákon? Vagy járõrözés közben? Vagy titeket elkezdenek üldözni ha pl egy járõr mellé gurultok?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Háát, tudni nem tudom, de nekem is volt, hogy meghívtak játékba (Upaly Chat), de nem tudtam elfogadni, csak az elutasítás gomb volt az üzenetablakban. A nevek listája fölött látszott a többszöri meghívás, de nem jött össze!
Lehet, hogy játékon belül is föl kell venni pajtáslistára az embereket?
De hol? Illetve, hol/hogyan kell meghívni bárkit a friend-list-rõl?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Tikal
Na pont hogy aki már jó régen kezdte, azt nem hatja meg a csillogás... a mai játékokat meg komplexnek nevezni hiteltelenné is teszi a véleményed... hol komplex ez a játék? 😊

Nem feltétlen.😊

Tikal
mondjuk elég érdekes, hogy minden karambol azzal végzõdik, hogy felrobban egy autó 😄

oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

Overburner
Erre valakinek van ötlete? Lehet router probléma?

Késõbb lesz olyan, is hogy a karja takarásában löki át ez egyik pohárból a másikba a golyót! Talán, a 4. szint vége felé...
Ott többször elbuktam és föladtam.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Én a beatboxos narancssárgakapucnis fekagyereket akarom kiírtani a városból de nempusztul a fajtája, mindenhol belebotlok...<#banplz>

Overburner
Itt a piros az kemény meg is szivatott már a 2. szinten XD

enlightened
Egyébként tartalmilag nagyon ott van.

101 Audio Log meg ilyenek. 100+ side activity. Ha 100% ra kipörgeti valaki akár 100 óra is lehet a játék.

Én példul rohadtul bírom a pókert is benne, meg az itt a piros hol a piros, sakk, de az ivós verseny se semmi, amikor mondják, hogy hozzon valaki egy vödröt ha veszítesz 😄

Szerintem ivós cucc még ilyen jol nem lett megcsinálva. A Risen 2 ben tok gagyi volt

Nem is tudom, amikor ballagok az utcán, odalép egy faszi, és azt mondja, hé itt az igazságosztó, vagy mi, majd lefotóz a mobiljával, azért az nem semmi!
Csak sajnos utána láttam egy részeget, aki megakart ölelni egy másik járókelõt, majd beleolvad a lámpavasba. De hát semmi sem lehet tökéletes.

Sir Quno Jedi
Megunták na. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ennyi.😊
Én is élvezem 4-5 multi meccs után mindig egy kis freeroaming és melléküldi + 1 nagyküldetés..Már közel 20 óra benne van és még sehol a vége, 1. részben avgyok..😊

Overburner
Ja hála istennek.

enlightened
Én nagyon élvezem (PS4).

De úgy látom a fikázók, meg akiknek szaggatott meg minden bajuk volt szépen el is tûntek a fórumról, úgyhogy most már lehet beszélgetni a játék jó oldaláról is.

Azért ennél a játéknál messze nem annyira gáz a helyzet mint az AC 1. részénél vagy a GTA 4-nél ha tatrtalomról vagy dögunalmról van szó.

Sir Quno Jedi
A fikázások többsége félreértéseken és tudatlanságon alapul. Ezt látom nap, mint nap. Azok fikáznak, akik sok mindent még nem láttak a játékban.

Shep
Mert a nép veszi, nekik meg profitjuk van belõle, ennyi az egész. Egyébként szerintem a következõ 1-2 rész jó lesz de utána ott is jön majd a lejtmenet, mint az AC-nél. Az elsõ rész ott is unalmas és ismétlõdõ volt aztán jött 2 jó rész a folytatást meg ismerjük 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kár, hogy a mémezés lefelé viszi a minõséget objektíve. Kvázi belsõs poén, ami ráadásul nem öregszik jól. Kerülendõ.

Ha csak multi miatt akarod, hát nem tudom.
Egyébként tartalmas, de csak multira nem venném meg, pedig az elmúlt két napban javarészt azt nyomtam, abból is fõként online hekkelést, amiben az ellenfelet kell meghekkelni, neki pedig meg kell találni téged egy adott zónában.
+ Haverral COOP-oltunk egy adagot.

Csak minek? Így hogy elérhetõ, a hurráoptimista fizetett mélyre nyalások kezdenek kisebbségbe kerülni a rengeteg fikázás mellett.

Shep
Procim ugyanaz, kártyám gyengébb, viszont 8 giga memóriám van és elég jól be lehet lõni ,hogy szép is legyen meg tûrhetõen is fusson (30 fps), amúgy szerintem a 4 giga memória az ami nagyon sovány, nekem az msi afterb. 6 giga használatot jelez a játék során.

Szasza20
Valaki hasonló géppel futtatja? mert én úgy látom hogy nekem ezzel nem kell játszani 😄 Elindítottam de be is állt az egész töltött mint az állat és Alt+F4 et kellett alkalmaznom!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Overburner
Nem tudjátok miért nem tudok haverral játszani? Én meg tudom hívni õt de õ nem tudja csak elutasítani és ha õ kezd valamit akkor õ meg nem tud invelni senkit mert szürke a meghívás. 😄 Vmi ötlet?

Overburner
Ja én is elposztoltam 3x a cuccot xD sorry

Shep
Persze, hogy lesz, ez már régóta egyértelmû volt.

grebber
Ebbõl adtak el a legtöbbet az elsõ nap Ubiék. Akkor lehet minden évben lesz új vagy több WD is ? (AC után szabadon)<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

elite
Nah, a fórumban valami bug volt. Elnézést a tömeges postolásért, látszólag nem mûködött vagy 10 percig, utána meg mindet elpostolta mégis...

Láttam, olvastam és nekem Noomi Rapace jobban bejött, mint Rooney Mara.
Mármint, a "tetkós lány"-nak :Ð

elite
Tegnap megvettem (PS4). Nekem nagyon bejött. (Biztos én vagyok az igénytelen)
Index cikke szememben divatfika.
Vizi-rendõrök nincsenek?? Már az elsõ küldetésben jöttek nálam tegnap.
Így 40 felé közeledve azt látom, hogy sokkal jobban megbecsülöm a mai játékok összetettségét éstechnikai színvonalát mint a legtöbb mai fiatal.

elite
Így 40 felé közeledve azt látom, hogy sokkal jobban megbecsülöm a mai játékok összetettségét éstechnikai színvonalát mint a legtöbb mai fiatal.

elite

elite

elite

elite

elite

elite