5939
  • Mester01
    Inkább arról beszélgessünk hogy ti hogyan szoktátok megoldani a 1vs1 hekkelést? Eleinte nagyon ment! De már vagy zsinórban elkaptak vagy 10*! :S
  • Skyline
    Az a "kis" autó élőben simán van olyan nehéz mint a jeep, akárcsak a legtöbb muscle kocsi, nemhiába kell beléjük 6-800 ló hogy mutassanak valamit amit egy 300 lovas japán autó tud...:)...:)
  • Hegi90
    a pickup felment valami cuccra, attól röpült ki.
  • Gabesssz19
    A multi része megy rendesen vagy csak nálam laggol mint állat ?
    Olyan mintha szerver probléma lenne ,a netem az jó , mi lehet a gond ?
    Singleben megy szépen akadás mentessen.
  • Laza
    Ez ám, mikor a kisautó a nagyobbat úgy eltaszítja, mint a zsömlét :D
  • Hegi90
    bumm :)
  • Laza
    Lehet volt már, de ez de szar :D kinek van erre ideje, komolyan? :)

Grand Theft Auto IV - Watch Dogs

• szapor
    Akit érdekel a játék olcsón, az írjon privát üzenetet! :)
  • Shep
    Akkor meg ne próbáld itt félrevezetni a tisztességes fórumtársakat! :D
  • Sir Quno Jedi
    tény
  • Shep
    Ne hazdugáljál, olyan szar gépen el sem indul a játék, mint ami neked van :D
  • HeadHunter86
    Rohadt unalmas, hogy ugyanazt a 15 bugot mutogatja mindenki.
    Én inkább játszom, mert szerintem jó lett.
    Lehet tényleg néhol repetitív, viszont én már beleöltem 10-15 órát, 2. fejezet elején vagyok és még egyáltalán nem unom. Harcokat kifejezetten szeretem, ráadásul elég sokszor meg lehet benne halni, ha nem figyel az ember.
    Amit a legjobban hiányolok a játékból: Euphoria

Enélkül egyszerűen nincs élvezet a tűzharcokban és az emberek elütésében. :D
  • Overburner
    Magyarok vagyunk itt csak ez megy xD
  • Hegi90
  • dartonite
    Nem vedem,de az indokolatlan tamadas is eleg butasag.Szeretnem ha a topikba tevedo emberke nem csak a folyamatos szapulasat latna hanem a benne rejlo lehetosegeket is es a sok szorakoztato jatekorat.
    Ja es nekem csak medium/high-on megy a jatek,szoval nem is lattam minden szepseget.Ennek ellenere fenntartom hogy keszultek ennel joval bugosabb AA+ jatekok is.
  • TomDantes
    Az tuti. A GTAIV, az előző gépemen, miniumum se futott élvezhetően, és az min. grafon még ronda is volt mint a bűn. Ez jól néz ki, jól i fut. Oké, rohadt drága PC-t vettem egy fél éve, de hát ilyen a PC-s ipar. Nagyok a gépigények, egy drága hobbi. Azért mindezzel együtt jöhetne valami patch, és például a sokat emlegetett bug-okat ( víz meg tűzcsap stb) javíthatnák, meg egy kis optimalizáció és ráférne, a gyengébb gépekhez.
  • Sir Quno Jedi
    Jah full ultrán szépen megy. Szebben, mint a GTA4 az előző VGA-mon és az előző I7-emen (az is a maximumig kitolva, de nem full maxon (látótáv ilyesmi), mert ahhoz már kevés volt a VGA RAM-ja).

Hozzá kell tenni és nem használok AA-t sosenem, mert minek. Felbontás kell nagyobb, nem pedig AA.
  • Overburner
    Nekem is ultrán van kivéve árnyék meg textúra és faszán megy :D
  • TomDantes
    Nálam is ultra grafikán megy. Én is hazudok? Meg van itt még kolléga akinek szintén. Szerinted hogy van ez? Nem is fut full grafikán, szar, bugos, szaggat, utáljuk, unjuk, fos az egész, de azért hazudjuk az ellenkezőjét...mert mégis miért? Ez nekünk a szórakozás, hogy ilyeneket találunk ki, vagy valaki lefizetett minket, vagy mégis hogy gondolod?
  • Sir Quno Jedi
    ???? nóóómális ??? miért mondanám hogy jól fut, ha NEM futna jól ??? ráadásul én nem is fullhd-ban tolom, hanem afelett...
  • Hegi90
    ilyen szánalmas az életed, hogy azzal akarod magad felsőbbrendűnek feltüntetni, hogy nálad fullosan megy egy olyan játék, ami senkinek nem megy fullosan? OK, én hiszek neked
  • Sir Quno Jedi
    Naés? Nekem saaajns sem nem optimalizálatlan nem volt, sem nem bugos. Szép volt, szépen futott és nem bugzott. Most akkor hazudjam az ellenkezőjét?!?!?!?!?
  • TomDantes
    Aha, tehát ha valaki nem lát benne ilyen bug-ot, akkor az védi. Ez azért már fájdalmas.
  • IMYke2.0.0.0
    "amikor már műbránerrel lehet leütni az embereket egy játékban ott már"

Csak hogy, nem kötelező használnod! Az ugyanis egy fegyver, egy tárgy.
  • Overburner
    Szerintem nem baj hogy nincs reflektorfényben árnyék és el is magyarázom miért. Amikor GTA4 be bekapcsoltam a Night Shadow-okat kb -20fps-t kaptam és meghalt a gép de rendesen szoval soha a büdös életbe nemvolt bekapcsolva a night shadow. Ha itt beépitették én ugy gondolom még nagyobb lett volna a gépigény és ezt nem igazából engedhették. Bár kikapcsolósra megcsinálhatták volna és akkor akinek birja bekapcsolhatja. De ez csak egy teória de logikus szerintem.
  • Hegi90
    nem tudom mit véditek ennyire, szerintem is kibaszott jó játék, de még a fejlesztők is elismerték, hogy szedett-vetett, végére összecsapott optimalizálatlan termékről van szó
  • dartonite
    Egyetlen hasonlo bugom sem volt.Igaz nem is keresem szandekosan az ilyesmit, csak jatszom.Nem az evszazad jateka es tud unalmas lenni, de a legjobb open-world jatek eddig pcre.Az pedig nem kis szo.
  • Hegi90
    Kocsilebegés nálam az első 10 percben kijött, a vonat szintén, a lámpaoszlop hitboxa főleg vezetés közben vicces.

De olyan is volt pl, hogy beleszáguldottam egy garázsajtóba, a kocsi átment KERESZTÜL rajta, én meg kint ragadtam :D
  • IMYke2.0.0.0
    Meggyőző trailer. Kell ez a játék. Minden áron.
  • enlightened
    Végre valaki megfogalmazta, amit én is gondolok. Nekem mindenhol a sztori az elsődleges sandboxokban és utána legyen még nagyon sok minden benne amit lehet csinálni. És ezért nem nyomom sem a GTA-t sem a Saint's Row-ot. Utóbbiban kifejezetten zavar, hogy abszolút nem lehet komolyan venni a játékot, amikor már műbránerrel lehet leütni az embereket egy játékban ott már a sztoritól tényleg nem kell komoly dolgokat várni.
  • enlightened
    Szerintem is nagyon jó a játék, bár a mellékküldetések néha unalmasak, de elég sok variáció van benne, meg nekem a sztori is bejött és a karakter.

De az ivós versenyeknél, meg a sakknál nincs jobb :D
  • enlightened
    Nem.
  • Leky
    Van a játékban repülőtér? Lehet benne pl. helikopterrel menni?
  • xido
    ezzel szerintem középfokon már mennie kell kellemesen
  • Shep
    Hát gyerekek tudom ,hogy senkit nem érdekel de szerintem egész jó ez a játék, legalábbis az utóbbi AC-kat simán üti.
  • janihunk
    Mi az a vga amivel már jó lenne? Gépem alul.
  • TomDantes
    Hát igen, nem úgy mint TE. Szerencsére mindig igen hasznos, a játékhoz kapcsolódó dolgot írsz mint most is.
  • MerlinW
    Elhiszem, én is csak leírtam :D
  • a.carkey
    Én csak leírtam amit gondolok. Hidd el, marhára meg vagyok elégedve vele. :)