5939
-
#4335 Ez a konzolverzió sajátossága. PCn picit stabilabb a helyzet. -
#4334 *ujjával. -
#4333 Nekem amúgy az átvezetők is rohadtul tetszenek, nagyon élethű az egész, most volt pl. egy olyan, hogy Aiden megsimította a száját az újával és teljesen életszerű volt az egész. Ezek ugyan apróságok és nem ettől lesz jó a játék, de hozzá ad a hangulathoz, szerintem. Persze majd jönnek a köpködők ,hogy igen, de a játék szar, meg a víz átspriccel a kocsin, meg unalmas, meg x nyomkodás, pedig nem az, csak ahhoz adni kell neki 1-2 órát, míg beleszokik az ember.
Ja, kocsiban ülve nem tudom zavarni a koptert, csak ha kiszállok és ránézek? -
Gary #4332 Megvolt az első sikeres hekkelésem! :Ð
Szerencsémre, az autók torlódtak az épület egyik oldalán, a másik oldalon egy polcokkal szúfolt udvar volt. A polcokon csövek. Fölmásztam az egyik polcra és elbújtam a csövek mögé. Direkt rácsatlakoztam a kamerákra, hogy lehet-e látni, de sehonnan nem lehetett, viszont én szépen tudtam követni a kamerákkal.
Ellőtt egy zavarót is, de nem talált meg, pedig rendesen körbeszaladta többször is a tömböt. -
TomStorm #4331 Kell hozzá kontroller,azzal viszont jó -
#4330 A játékok elég nagy hányada ilyen, szóval ezzel, most igen nagyot akartál mondani, csak nem sikerült :D -
TomStorm #4329 Az se semmi mikor a Helikopter alatt állunk.Hogy takarja el Aiden az arcát és fújja a szél -
#4328 Egyszer végigjátszod aztán többet elő nem veszed játék.
Autók mozgása vicc. GTA 3 hasonló. -
#4327 Az megvan ,hogy ha esik az eső és jön egy széllöket akkor az esőcseppek is annak megfelelően ferdén esnek? Mit ne mondjak, elég pofás. -
#4326 keresztül sprintelsz egy kávézónál 3 asztalon meg 12 széken és szétrepülnek mint a madarak, pl. -
#4325 Az irányítást simán meg lehet szokni, gyorsabbn, mint a Sleeping Dogs-ban. A fizikával meg sosem volt bajom. Mire gondolsz? -
#4324 Igaz. Majd legközelebb úgy teszek. -
heady #4323 Ennek fenyeben ket megjegyzesem van.
1) Elnezest kerek, ezt nem lattam, nem tudtam rola.
2) Ezt a linket siman berakhattad volna a keppel egyutt, es akkor nicsen ez a felreertes. En arra kovetkeztettem a kepbol, hogy valaki a toltest kritizalja.
-
#4322 gondolom akkor ez a 170 oldalnyi komment is kamu -
heady #4321 Eleg kamu... PS4en tolom, meghalas utan es invadeleskor van toltes, ennyi. -
#4320 Ja, jól érted ... de nem kell kamion, elég egy furgon vagy bármi, ami olyan magas, hogy a fejed fölé és ... és sima furgont szoktam kerülgetni, mert az elég rövid is ahhoz, hogy ha látom a kocsin keresztül hogy jön akkor át tudok szaladni a másik oldalára. Folyamatosan takarásban vagyok, sosem vesznek észre :)
A legutóbb volt, hogy szintén dugóban állt egy jármű és néha araszol előle ... pont akkor ment el, mikor az emberke a másik oldalán szaladt és simán elgurult a kocsi, én meg ott álltam vele szemben ... aztán futottam vissza az autó mögé és nem vett észre.
De engem is szívattak már meg hasonlóval, mikor az emberke a folyó partján a víz felől egy szikla mögött állt :) pedig én lövöldözni szoktam, hogy a járókelők elszaladjanak :) -
#4319 Ez a zene ninc smeg külön valahol?
Illetve mi a címe? -
Borg #4318 Én is alkalmazkodtam hozzá, de attól még nem jó :) -
#4317 -
#4316 én az irányítással már megbarátkoztam, a fizika hiányával még nem:) -
Borg #4315 És nálad a fizika meg az irányítás is jó?
Mert akkor én is ilyet szívnék amit te :) -
#4314 super stakes pokernál már csak a stressz szint hack van?:) -
Skyline #4313 Műanyag. ;) -
#4312 én csak azt nem értem, milyen faoszlopokat és közlekedési lámpákat fejlesztettek ki Chicagoban, hogy ha nekimegyek egynek, akkor mindegyik tűzifa méretűre törik egyből :DD -
#4311 Hát ez nem semmi. Többet tud, mint az eredeti :D -
Skyline #4310 Nem azóta van fizika fizika fika meg gagyi gta 4 összehasonlítás, csak kár hogy a gta 4 tartalmát egy 10mp-es videóban be lehet mutatni...Ütközölde+gyenge lövölde. PONT. -
Skyline #4309 Nem a kapcsolat szakad meg hanem a paraszt lelövi a netjét ha nagyon vesztésre áll..Számtalanszor történt meg velem 90-95%-nál.... -
#4308 nekem is fullhd ultra settings.
egyedül az élsimitás van az első szinten és 35-55 fps között megy.
i5 4670
radeon 7950 4GB
8gb ram -
Mester01 #4307 gránátvető az bugos! engem is lőttek vele sokszor és semmi bajom nem volt! hehe :D
-
drago14 #4306 Nekem se mindig jön be az autóban bújkálós megoldás, de a metrósines mindig bejött! És jó messze menj az állomástól, majd ott kezdd el a hackelést. De az autókerülgetős megoldás is jó amit Laza ajánlott. Egyszer elbújtam egy furgonba, 80%-nál kirántott, beszállt, és szerencsére nem volt bekapcsolva a profilere, majd elfutottam mint egy civil. -
mike01010101 #4305 Igen, a steames biztos magyar -
Gary #4304 Hát, a hekkelés nekem sem megy. Párszor megszakadt a kapcsolat (persze, akkor, mikor sikerült volna), de legtöbbször megszívom.
Utolsó akciómban szépen profiloztam, elindítottam a föltöltést, majd egy mélygarázs ajtaját magamra zárva elbújtam a fölfelé vezető lépcsőn. Majdnem 100% volt, mikor nem az utcára, hanem le a garázsba indultam. Hiba volt, szembe jött. Odalapultam az ajtó mellé, sikerült is elsurranni mellette, de visszafordult és pár golyóval mexakította a föltöltést :D
A legutóbbi megfigyelésem is a halálommal végződött.
Viszont, amikor engem figyeltek meg egy parkolóházban, profiloztam az elkövetőt. Beszállt egy autóba. Elkezdtem lőni, majd elhajtott. Gránátvetővel utánalövöldöztem, kiugrott az autóból, beszállt egy másikba és fölfelé indult vele.
A másik oldalon fölszaladtam és továbbra is gránátvetővel lőttem az autót. Megint kiugrott és elszaladt a lépcsőhát felé, ekkor golyószóróval lőttem, de nem sikerült levadászni, pedig többször is eltaláltam, látszott a célkereszten.
Ez meg hogy?
Engem egy két lövéssel leszednek, ez meg egy csomó gránátot meg lövedéket is túlél?
Cheater? -
Mester01 #4303 az autót én is kipróbáltam már sokszor! folyamatosan megtalálnak hogy szopjanak le :S vasúti sín meg sokszor nincs :s de majd kipróbálom :p -
Drazse23 #4302 Sziasztok!
Egy kérdés:
Ugye a játék alapból magyar felrattal jelenik meg. Nos, ha nem lemezes, hanem digitális változatot választok (pl. Steam), akkor is elérhető a magyar felirat? -
Mester01 #4301 magyarul ha neked kell meg hackelni valakit! akkor keresel egy kamiont és azt kerülgeted folyamatosan? jól értem? -
#4300 lol -
#4299 Ha én támadok akkor megkeresem a legmagasabb autót és azt kerülgetem átellenben ... eddig bejött, baromi nagy szopás :D -
drago14 #4298 Vagy elbújok az autóban mintha parkolnék, vagy ha a belvárosban vagyok felmegyek a vonatsinekre. -
#4297 azért egy olyan 2-300 kilo különbség lehet köztük, mindenesetre szép karambol volt :) -
TomStorm #4296 A Madness rémálomban mennyi kombót kell elérni,hogy sikerüljön végre?
Már mentem 3 kört és nem adja meg