Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

speed01
Köszi a választ! Az elég pff 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Overburner
Igen van hogy ha szar az Uplay jobban szaggat a gáma. Legalábbis gyanus ez nekem.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Azt hiszem most volt valahol cikk róla, hogy az eredeti a csodás DRM miatt szaggat idõnként. azaz a másolásvédelem miatt, ami ugye a nem gyáriban pont nincs.

Akkor lehet nagy kamu,marketing az egész😊

Más:Nagyon nem tetszik megint valami.Méghozzá ez a kis ideig irányíthatatlan jármûvek.Mikor ütközök vagy néha akár magától is csak egyenes megy semmit nem tudok csinálni kb 1 mp és utána jó megint.
PC+x360 kontroller.Ilyenkor villog a zöld jelzés is gamepadon
Prince23
Most épp kipróbáltam a Watch Dogsozás után a Saints Row 3-at. hát ÉG és FÖLD a különbség az iránítáûs között.
Nagyon elkúrták ezt a WD irányítást.

Overburner
Nekem jelenleg jobban fut ATI-val mint havernak Nvidiával xD

Csak nincs ilyen látványos a különbség az AMD javára, max hozzák az intel/nvidia szintet, de nem "büntetik" a konkurenciát...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

speed01
Lehet leírtátok már, sõt biztos. De erre a fps lagg-ra van valami megoldás?
40-50 fps-el megyek és mini laggjaim vannak, meg 20-30 percenként lemegy 15-re az fps. Az itt a probléma hogy ez tört verzióban nem volt, eredetiben kezdte el csinálni! Ha tudja valaki rá a választ és leírná, azt megköszönném! 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

grebber
Pedig raklap gaming evolved -es amd-s cím van és jönnek folyamatosan.

Next PC upgrade: 2022

ennek szvsz vajmi kevés köze van a konzolokhoz, fõleg ha erre a felkapott sandbox játékokra gondolok
én azt látom inkább hogy azért ilyenek ezek a játékok mert erre van igény, mainstream a gaming már, ezt lehet tömegeknek eladni
jó példa erre pl a resident evil is, az elsõ részhez képest (ami konzol timed excl volt) az uccsók natur akciójátékok, de ha megnézem a unchartedlike új tomb raidert arra is rá lehet mondani, mindkét játék esetében annyira nem láttad borúsan a jövõt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Az biztos,hogy engem a GTX VGA-m mentett meg.Vagy a driver-ek.De szerintem azonos kategóriás AMD-vel esélytelen lettem volna normális FPS-re-.-
Így is necces volt megoldani a stabil FPS-t.
De hát ilyen ez.
Mondjuk én nagyon AMD logos játékot nem is látok már.Régen ATI volt bõven de azóta semmi
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Annyira nem is jó nõ, sõt igazából szerintem tök átlagos, csak jó a sminkese 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem, az AMD-sek toltak ki saját magukkal 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hegi90
és ennek a srácnak miért nem szakadozik a játék 10 másodpercenként? 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fpocok
lol. Jól kibasztak az AMDsekkel...

Parasite Eve 2, best game EVER!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

a.carkey
Ja, szarkszik. Felkeltek az amerikaiak, és péntek is van. 😊

A medve nem játék.

Overburner
Nála nem lehet szebb senki! Nõi hozzáállás a témához 😄

a.carkey
Keres a franc, tök jól elvagyok eresztve, csak mivel jónõ az Ubi fõnökasszonya, kicsit idegesítõ már az a hozzáállás, hogy egyszerûen nem látni a játékban még az utcán sem olyat, aki nem néger, kövér, nagyseggû, stb. És ha még csak errõl a játékról lenne szó ...

A medve nem játék.

Overburner
Francba. :I Már próbáltunk port forwardingot is de nem tudom hogy kéne megoldani.

Fölvettelek!
Sajnos nem tudom kipróbálni, mert egyben van a kettõ!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Overburner
Haverom is routeren keresztül nyomja akkor lehet ezzel kapcsolatos a probléma. Ki tudod probálni úgy hogy modemet egyböl gépbe dugod? Ha akarod fel vehetsz azt probálgathatjuk. Overburner15

Csak most, megint nem enged csatlakozni a Uplay. <#boxer>

Jaja, routeren keresztül. Szolgáltatótól, modem+router egyben, így nincs más lehetõségem (max. MobilNet, de azt nem erõltetném).

Ha gondolod, tesztelhetjük a multit. Küldök pajtáskérõt, dre4mw4r néven.

Barátom! Ha te játékban keressel jó nõi karaktereket ott szerintem nagy baj van nálad!!! 😄
Kurva gyorsan menj el a való életben egy kurvához! 😄 😄😄😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Törölt felhasználó
thx, átsiklottam felette. akkor még filózok rajta, addig meg hátha lejjebb mennek az nvidia kupon árak is. 😄

Sok a kihagyott ziccer, van még hova fejlõdni, de ettõl még messze nem olyan rossz a helyzet ahogy a divatfikázók és a divatfika tesztek leírják.
A GTA 5 teljesen más élményt nyújtott a karakterei, sztoria miatt, ugyanakkor össze lehet hasonlítani a városi életet az eseményeket. Abban jobb az 5. Ha nem játszottam volna vele akkor toronymagasan a WD-t tartanám a legjobb városi sandbox címnek. Játszottam, így nem tartom és érzem hogy vannak hányosságok, de még így is jól szórakozom mert tényleg tömve tartalommal, jópofa multiplayer ötletekkel (amikbe bizony még némi innováció is szorult), némi fejlõdésrendszerrel simán jó játék lett ez a kisebbnagyobb betegségei ellenére is.

Törölt felhasználó
akkor mégegyszer, most hátha: van olyan tartalmas a multi része a játéknak, hogy megérje megvenni miatta?
Tikal
😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Semmi baj sincs vele. Ok, tény, más, mint az 5. GTA, de nem feltétlenül rosszabb, csak más. Minden máshoz tök értelmetlen lenne hasonlítani, mert van benne Splinter Cell, van benne Max Payne, és van benne Mafia I-II szintû közlekedés, autókázás. A grafika a legszebb az összes sandbox közül, a szereplõk jók, a város elég nagy. Nincsenek benne hülyeségek, mint a Saints Rowokban, pontosabban max. hülye minijátékok formájában. Hiányoznak - tényleg kimaradtak - a rádióállomások, a jó nõk akik a GTA sorozatban alapból percenként voltak, de a zene, a körítés még ezek nélkül is kb. tökéletes. Nálam fut, maxon, úgyhogy még azt sem tudom mondani, hogy szarul fut. Ami egyedül zavar az az, hogy bár nem kitalált város, mint pl. a GTA sorozatokban, viszont maga a játékbéli Chicago kamu. Sokminden benne van ami IRL létezik, de rakat dolog hülyeség.

Szóval nem panaszkodom, nekem bejön.

A medve nem játék.

Tikal
Mondjuk azt, hogy letették a minimumot az asztalra, ennyit ma már illik mutatni 2014-ben. Sok kihagyott ziccer maradt még a játékban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem akarlak elkeseríteni, de a legutóbbi világszenzáció játék a Flappy Birds volt, ami KONKRÉTAN egygombos.

Sandboxok között pedig bizony az. Gyönyörûen beékelõdve messze a Gta 4 fölé és valamivel a pc-re meg sem jelenõ Gta 5 alá (bizonyos elemekben több, bizonyos elemekben kevesebb)

Tikal
Ha 80-as évek óta nem játszottál, hanem csipkerózsika álomba merültél, és csak két hete ébredtél fel, akkor elhiszem, hogy a Watch Dogs-ot komplex játéknak tartod és lenyûgöz az "élõ" város 😊

Fizetett vagy sem, erre a játékra a 8-9 pont a reális, és az hogy bizony rohadtul nem olyan unalmas ahogy lefestik egyes cikkek.

IMYke2.0.0.0
Hát lassan tényleg egygombos játékok jönnek... 😞

//bevallottan kicsit pesszimista vagyok a játékok jövõjét illetõen, ebben a konzol-fertõzött közegben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a.carkey
Ok. Egy. 😊

A medve nem játék.

Igen, azokat neveztem hurráoptimista fizetett mélyrenyalásnak, de nem figyelsz.

Tikal
A multit dicsérik szinte minden fika tesztben...

Kandurex
hm

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tikal
gyalog nincs rendszámod...

egyébként a mozgás animáciook kurva jók, folyamatosnak tünik mindig a mozgása... legutobb becsusztam valami épitkezésre, már szarrá lõtték az automat, kipattantam, de megcsuszott, aztán bebujtam egy másik auto mögé és menekülés újra, és mindez elég filmszerû volt

Hát a 8-9 pontos értékelésekben nagyon nem tartják unalmasnak.
Szemben a fikatesztekkel, meg azokkal akik az elvakult fikázáson kívül a közelében nem voltak komolyabban a játéknak, sem a multinak.😊

enlightened
Amikor köröznek valaki bejelenti hogy éppen hol látott, mert mondjuk kirángattad a kocsijábol, ott a környéket szkennelik rendszámot keresnek és megtalálnak onnan meg, már ennyi. Van azért benne realitás.

enlightened
Nekem az tetszik, hogy ha elokapd a stukkert, akkor felteszi egybol a kendot a szájára, ha elteszed a fegyot , meg leveszi.

Tikal
ja tényleg, és gondolom mikor már köröznek akkor mindig a pixeles embert keresik, ezért találnak meg 😄

enlightened
Ez így van. De azért vannak ezek a fixer missionok 40 darab, ahol a hajamat tépem, amikor 50 edszerre kezdem ujra. Mert idore kell eljuttatni a kocsit 19 checkpointon keresztul ugy hogy 4 rendor a nyakadba és még ne is tedd tonkre a kocsit.

Sir Quno Jedi
Nagy baj az, ha a saját szememnek hiszek és én magam döntöm el, hogy tetszik-e?! Ugyehogynem... 😄

Újságírónak meg akkor hiszek, ha lovak legelnek a sírján.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Overburner
Te routeren keresztül játszol?