5939
-
TomDantes #4375 Nem, egyszer fordult elő viszont olyan bug, hogy a magasból leugrattam a kocsival, és ráestem egy parkoló teherautóra, majd valahogy keresztül estem rajta. Furcsa volt, de ennyi. -
smog15 #4374 Én nem találkoztam még ilyen jelenséggel, se buggal. -
TomStorm #4373 Eddig szemet hunytam minden felett de ez most nagyon kikészít -
TomStorm #4372 Nálatok nem pattan fel az autó ha ugratásból földet értek?Én szinte felrepülök.Ha meg valami szegélynek érkezek akkor olyan gravitáció keletkezik mintha az űrben lennék-.- -
#4371 Kár erőlködnöd, a jónép elkönyvelte, hogy ez egy szar játék és élvezik ,hogy rakhatják be az újabb és újabb, idióta összehasonlító videokat. Persze olyat egyik sem rak be amiben a játék apró igen pofás fícsörjeit mutatják be. -
#4370 Hát akkor jó ritkán lehet, mert még egyet sem láttam. Pedig azért lehetnének gyalogos járőrök. -
#4369 Még1x és utoljára. A játék tökéletesen végigtolható, semmiféle olyan bug nincs benne, ami ezt akadályozná akár kicsit is. Sőt, van aki semmiféle látványos buggal nem találkozott (én sem). -
#4368 Jah és ha ezért csúsztattak annyi hónapot, akkor nem tudom milyen lehetett tavaly őszi állapotában:D -
#4367 Hát ez a játék egy bughalmaznak tűnik:D Kicsit gyomorba vágó, hogy amit mutattak még első vidit, azon milyen szép volt és klappolt minden(akárcsak az Aliens Colonial Marines-ban). Ilyenek után nem várok sokat a The Division-től sem. Jó tanulópénzek ezek, hogy már nem érdemes előrendelni, hanem megvárni míg kijönnek az értékelések róla stb(persze nem minden játéknál van ez, de egyre trendibb kezd lenni) -
barmi #4366 Erre tud valaki megoldást ?? [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1338858145&no=4361]#4361[/URL] -
TomDantes #4365 Egyszer volt olyan is, hogy elkezdtek kergetni, pedig csak beültem egy parkoló autóba. Épp arra járőröztek. Amúgy azért nem járőröznek állandóan, mert mindenhol kamerák vannak, azok figyelik az utcát. -
TomDantes #4364 Érdekes ezt olyantól hallani, aki szerint sehol nem megy fullossan... -
#4363 Szoktak járőrözni, csak baromi ritkán. -
#4362 Egyébként az azért fura, hogy az egész városban egy rohadt rendőrrel nem találkoztam csak úgy járőrözni, vagy akármi, ellenben ha hívják őket 5mp alatt a nyakamban a fél város. Ez azért elég béna. -
barmi #4361 Üdv ! Az elmulsztott feladatokat fel tudom venni valahol ismét ? Arra gondolok, hogy pl. az emberkereskedelem feladatnál lehallgatom a tag telefonját, fél órát pofázik, majd beadja, hogy majd ő megjelöli, hogy hova kell mennem. Na én ezt elmulasztottam elfogadni és így nem tudok mit csinálni és az ürgét sem tudom újra lehallgatni és így nem tudom megcsinálni a feladatot. Van rá lehetőség, hogy elfogadjam a felajánlott infót utólag ? -
#4360 Haló
Mi alapjan dob be playereket mellem a game, amikor invaziot inditanak ellenem csak random. Pl volt olyan, hogy csak beneztem egy raktarba raneztem unalmamban egy kamerara, en egy lepcso korlatjanal altam meg, minden riasztas nelkul ott guggolt egy player mogottem, kileptem es lelottem.
Szoval a kerdes h queue nelkul mikor es hogy dob ossze -
#4359 pff, egy alapvetően kontrollerre irt játékot billentyűzettel játszani a régen rossz... -
Madi92 #4358 Hát de ez PC-s, az már régen rossz, ha PC-n kontroller KELL.
Utoljára még Nintendos korszakomban fogtam a kezembe kontrollert, nem ez miatt fogom elkezdeni! :D Akkor inkább sétálok. -
Skyline #4357 A vezetési modell továbbra sem élvezhetetlen, csak controller és ANALÓG kell hozzá, és lám máris teljesen frankó, és jól lehet csapatni.:) -
#4356 Annyit szarakodtam egyéb dolgokkal (na meg még az utóbbi napokban lezsíroztam a DaS2 végét), hogy mikor az előbb egy főküldiben megjelent a régi társam, azt sem tudtam mi a szent szar történt a játék elején, honnan indult az egész :D meg kellett nézzem yt-on ... gáz? :D :D -
#4355 Lekerült a tiltólistáról! -
#4354 Én most X360 kontrollerre váltottam, azzal már tűrhetően lehet vezetni a járműveket, de ott is inkább a gyorsabb autókat, a terepjárók pl szarul mennek.
A motorok is, izé, gyors meg minden, de úgy szaggatok bele padlógázzal mindenbe, ahogy nem szégyellem, semmi bajom tőle :)
Viszont kontrollerrel meg a tűzharcok szarok ... főleg ha sokan jönnek. Mondjuk szerencsére itt van előttem a bill, szóval ilyenkor gyors eldobom a kontrollert aztán azzal megyek ... csak akkor van gáz, mint az előbb is, hogy már nem emlékeztem melyik gomb micsoda :D
Én jelenleg a főküldiken kívül nem csinálok semmit, mert bár kiba sok egyéb küldi van, de az olyan szinten repetitív, hogy elmegy az életkedvem is. aktiváltam pár tornyot meg az azokhoz tartozó szürke ikonos küldiket is csinálgattam, de halálra unom ezt a részét.
A játék közben megjelenő egyéb kis kék küldiket simán skippelem, nem is foglalkozom velük mikor felugrik oldalt. Néha ha éppen előttem szalad vmi bűnöző. azt jól elütöm, de ennyi :D -
#4353 látom nem megy, itt egy másik példa -
#4352 Én is úgy látom, hogy az éjszakai meg esős város tök jól néz ki, de a nappali fény valami baromi 'steril', semmi atmoszférája nincs, semmi valódi fény hatása ... jó lenne ehhez vmi beállítás vagy bármi, mert így elég érdekes. -
Gary #4351 Nem én voltam! Remélem! :Ð
Ez egy újságos bódé volt...
Ja, áramszünet esetén meg tud profilozni? Illetve, akkor megáll a backdoor feltöltés? -
Madi92 #4350 Én felemásnak érzem a játékot, vannak benne nagyon jó fasza ötletek, amiket az apróbb figyelmetlenségekkel középszerűvé redukáltak. Ott a vezetés, kocsik brutál jól néznek ki, erre beraknak egy ilyen vezetési modelt, ami egyszerűen élvezhetetlen.
Aztán a város ÉL, tényleg fasza, de pl a kocsikban, mindegyikben 1 ember ül. Aztán balesethez nem jön senki, sem mentő, rendőr tűzoltó valami, (direkt figyeltem) Földön jajgat a sebesült, mindenki elsétál mellette, 0 reakció.
Az oszlopok szétesése szintén vicces, illúzió romboló.
De mégis, ez az első játék, ahol simán benyomom a sétát, és csak mászkálok a városban, profilozok, mert amúgy, ha nem lépünk "interakcióba" a környezettel, nem csinálunk semmit csak megyünk, akkor nem lesznek fura helyzetek, és működik minden.
Btw ha a vezetést jól megcsinálták volna, akkor egy szavam nem lenne a többi miatt, de így... -
#4349 Nagyon el vn találva az éjszakai város, annyira jók a fények, meg ahogy a képébe világít a telefon, meg úgy az egész nagyon rendben van, tényleg él az egész, bár az elég égő azért, hogy emberünknek nincs árnyéka a fényekben, pedig az engine nyilván képes lenne rá, vagy esetleg valamilyen paranccsal elő lehet csalni? -
#4348 én igy értem utol egy bűnözőt, nem tudott átfutni valami kuka meg egy oszlop között :D -
Gary #4347 Kösz! Majd figyelek erre!
Viszont, most pont egy olyan bug miatt haltam meg, amikor nem lehet elmenni két tárgy között. Egy újságos mögött lapultam és az utolsó fázisban, mikor közel jött az áldozatom, akkor nem tudtam megkerülni a bódét a rohadt szemetes miatt. Utána persze, nem éles helyzetben, simán elsétáltam közöttük! -
heady #4346 PSN karbantartas volt/van. -
Skyline #4345 Azt nem tudom hogy több kamerán t hogy mutat, én már rengetegszer buktattam le hekkereket azzal hogy ránéztem a kamerára és láttam a "kapcsolati zálat" hova fut..Szerintem mindig az aktuális kamerától mutatja a szálat mert volt hogy a kamerától baromi messze volt az illető. -
#4344 Nekem ma valami gáz van PS4 en multival ma nem akart nagyon csatlakozni egy játékhoz sem. Mind1 közben letoltam egy két konvoj missiont, amik először nehéznek tűntek, amíg be nem szereztem egy gránátvetőt, ezzel meg már szinte csalásnak érzez, csak bevárom oket és jöhet a gránát. -
#4343 Nagyon tetszik, hogy a missziókat csendben, ésszel is meglehet oldani a hentelések helyett. Ezért engem a kocsiból lövöldözés hiánya sem zavar. Viszont az autók hangja... 1-2 kivételével borzalamasak. -
Gary #4342 Aham! Kösz az infót!
Úgy értsem, hogy a "kapcsolati szálat" fogja látni, hogy honnan indul a csatlakozás? Vagy ha több kamerán keresztül figyelem, akkor is visszavezet a rejtekhelyemre? Addig látszik, míg le nem kapcsolódom a kamerákról? -
Skyline #4341 Úgy használgasd hekkerként a kamerát hogy ha a telefonja be van kapcsolva és ránéz a kamerára jelzi hogy hekkelik és beméri az irányt.:) -
TomStorm #4340 Teljesen felesleges ebben a játékban.Egyedüli haszna esetleg a rendőrautók kerekeinek kilövése de erre van más megoldás:-) -
#4339 :) Hát azért elég hasznos dolog lenne, kár hogy nincs.
-
TomStorm #4338 Miért/kit akarsz lövöldőzni a kocsiból ebben a játékban? -
#4337 Miért nem lehet lőni a kocsiból? -
#4336 ?????