5939
  • Kandurex
    Még kiadhatják, bár őszintén szóval nem érdekelne a GTA V, tekintve, hogy játékmenetileg az is egy merő unalom...viszont jöhetne egy GTA VI, only next-gen és egy olyan világba ahol nem az a legnagyobb esemény hogy:

1 puff, puff lelőttél valakit,
    2 kergetsz valakit
    3 puff, puff lelőttél valakit,.... kergetés közben
  • AnuluWork #4414
    Azért ne felejtsük el, hogy ha az AC aktuális része nem jön ki ugyanakkor, akkor ez a játék tervek szerint a GTA 5 előtt jelent volna meg. Aztán áttolták novemberre, majd idén májusra. Így nyugodtan lehet a IV. részhez hasonlítani. :)

Egyébként szégyen, hogy a Rockstar nem merte bevállalni PCre a GTA V. részét, miközben az UBI még PrevGenre is kiadta a WDt. A IV. részt is inkább felejtsük el, hogy milyen port jött ki belőle. Viszont mindezek után Rokiék sokkal inkább lehetnének análisan megmérettetve, mint Ubiék.

Apropó, mondjon már valaki egy jó kezdetekkor is bugmentes, faszán futó Rockstar SB PC átiratot (az egy szem LA Noire-t leszámítva), mielőtt az UBIt anyázza a "bugok" miatt, miután sokadik ACjüket adják ki minden értelmes generációra!
  • Skyline
    Ha nem hívják nem jönnek.:)
  • Skyline
    Csak az online feature nem megy ami a játék nagyrészét biza kiteszi.:)
  • Laza
    Igaz, itt nem kell küzdeni a primitív rendőrökkel ... mert nem is jönnek ... most végeztem mészárszéket a város közepén lévő kereszteződésben egy küldi során, percekkel később is szedegettem fel a fegyvereket/lőszert meg pénzt, lángokban minden, de valahogy ez senkit nem zavar itt :D
  • Laza
    Tekintettel arra, hogy EZ a játék nem csak PC-re jelent meg, hidd el, hogy van akit érdekel, még ha Téged nem is ;)
  • Hegi90
    igazából több helyről jelezték nekem is hogy warez jobban megy az originél
  • Skyline
    Az meg ha valakit az elégít ki hogy a város gyakorlatilag halott és a freeroamin másból nem áll csak autókázásból, ütközésből és primitív rendőrök elleni akcióból...Az nem az én gondom, márpedig a GTA 4 itt ki is merült (+ néhány gyorsan beletákolt mellékküldetésben..:D)
  • Skyline
    SZERINTED baromság, számtalan ember szerint pedig a GTA 4 a sorozat egyik legalja része mert monoton unalmas szemét. Cáfolhatod ahova akarod ezt a játékot már a megjelenése elött fikáztad és ezt folytatod, úgy hogy közben jóesetben a warez változattal játszottál, ergo reális rálátásod NULLA.:)
    És itt be is fejeztem divatfikázókkal semmi kedvem szövegelni.
  • Skyline
    Tekintettel arra hogy EZ van és AZ nincs így az nem érdekel senkit mit tud a GTA 5 főként nem olyat aki emiatt nem vesz konzolt.
  • Shep
    Elején én is úgy jártam ,de most már egész jól irányítom a gépeket.
  • KaOz
    Vajon aki hasonlítja a játékot egy másikhoz, a csajait is hasonlítja az előzőhöz? Akkor elég tré élete lehet. haha Játszatok már függetlenül.
    Végigtoltam a gta-t, nem jött be. Egyszerűen ellaposodott a sztori.
    Szépnek szép de ennyi, nem tetszett. Itt van ez a kis finomság, tetszik, mert marha szép a város, egy csomó lehetőséget látok benne de valahogy az irányítás nekem nem megy. A zsaruk elől nem bírok megszökni, mert összetörök az autóval mindent. Az első autós küldit vagy 20 x kellett megcsinálnom mire sikerült de nem rinyálok, nyomom, ennyi. Élvezzétek, ha nem jön be nem kell kínlódni. TOLJÁTOK :D
  • Shep
    Akkor rosszul tűnt!
  • Hegi90
    te, #4371-ben.

legalábbis mindkettőnknek úgy tűnt az alapján
  • Shep
    Ki állította az ellenkezőjét? Szerintem senki, bár van egy topic ahol ezt a 2 dolgot nem tudják összeegyeztetni :)
  • Laza
    Lehet nyomtam az MK-t meg a Street-et billel, de hogy borzalmas volt az biztos :) ezeket eleve mindig is konzolon játszottam ... játékteremben meg joyal ... és gondolom nem kell mondani, hogy ezeket normálisan, profi szinten mivel nyomja a nép.

Hozzáteszem mint írtam, jó lenne ennek az irányítása egér+billel, a célzás miatt adná is magát ... de ez nem azt jelenti, hogy PC-n hülyeség kontrollerért kiáltani ... amihez az kell, ahhoz az kell.
  • Laza
    Mondjuk eleve Én nem a 10 ezer éves GTA4-hez hasonlítom ... mint ahogy ha ma veszek egy TV-t azt sem egy Junoszty TV-hez :D
    elég rosszul állnánk, ha még ma sem érne fel semmi a GTA4-hez ... bár sajna azt kell mondani, van amiben nem érnek fel hozzá ... de ez más tészta.

Én ha MA GTA-ról beszélek, akkor az 5. részről ... hogy most az van PC-n vagy sincs, senkit nem érdekel :)
  • Borg
    Attól hogy valaki objektíven fel tudja mérni egy játék hiányosságait, még élvezheti is úgy összeségében...
  • Shep
    Miért pont nekem írod a fekete fehér dolgot? Azoknak írd akik köpködnek ahelyett ,hogy engednék ,hogy a játék jó oldalai előtáruljanak.
  • Borg
    Irhatnék erre most megint litániát, de látszik hogy téged nem bántanak a gondolatok....

A GTA IV fényében kb az összes állításod baromság, de azzal hogy a freeroaming élvezet pont WD-ben lenne jobb, megkoronáztad az ökörségek áradatát.

Mindegy, egyszer majd elmúlik a WD-nél is az újdonság varázsa, aztán akkor talán az is értelmesen hasonlítja máshoz, akit most elvakít a lila köd. És nem kell kiforgatni a szavaimat, ne is fáradj megint olyasmit állítani amit nem mondtam.
  • Skyline
    "Ugyan ez a GTA-nál"

A 4-ben nem volt sem "irul pirul" a város sem tartalom sem semmi. Egy gyenge sztori klisé karakterekkel ostoba főszereplővel, vontatott dögunalmas játékmenettel, silány akcióval (ritkagyenge fedezkrendszerrel egyberakva), mindez nulla freeroaming élvezettel. Az egészet az akkoriban ütős grafika és fizika vitte el a hátán semmi más. Sajnálatos hogy a WD-ben nincs olyan jó fizika ütközésekkor és elütéskor (ugyanakkor sokkal több midnen pusztítható a városban), de ez minden amiben a GTA 4 több volt a WD-nél. Ezt leszámítva egy minden tekintetben gyengébb dögvész unalmas techdemó volt. Aki azt állítja hogy jobban élt a város/nagyobb tartalom volt bene/több lehetőség mint a WD-ben az szimplán hazudik.
  • Skyline
    Hát, pedig bugos, aluloptimalizált és a jármű és ragdol fizika is gyengécske...De ettől leszámítva simán 8-9/10-es játék teletartalommal és frankó akcióval.
    + a vezetés sem rossz csak továbbra is controller kell hozzá analógokkal..
  • Hegi90
    miért kell mindennek fekete-fehérnek lennie? Már ezerszer leírtam, hogy a Watch Dogs gecijó játék. ÉS tele van bugokkal (kivéve SQJ-nél). A kettő nem feltétlen zárja ki egymást, de egyesek itt állandóan védik, hogy márpedig nem is bugos, nem is aluloptimalizált, stb stb.

Legjobb játékélményem eddig a Diablo 2 nyújtotta. 14 éves játék, kijött hozzá 1 kieg + ~15 patch, és a mai napig tele van bugokkal.

Szerintem SQJ egyébként titokban Ubisoftos QA, aki itt kampányol :D
  • Hegi90
    ezt most nem értem mire írtad
  • koschwarz
    Én egyet próbáltam ki, a Vice City-t annak idején, de pont ugyanezt éreztem...azóta sem izgat egyik GTA sem.
  • Shep
    Na ezt jól leírtam :(
  • Shep
    Hát nem tudom, de számomra a GTA-k többnyire unalmas küldetések és debilségek tömkelege, ráadásul pl. a 4 dögunalom is volt.
  • Shiwo
    nagy ritkán én is belefutok 1-1 járőrbe, volt, hogy meg is szívtam miatta, mert az utcán épp letámadtak valakit (nem jelezte előre a rendszer, csak úgy random), elkaptam a csávót, a járőr meg pont kiszúrt és elkezdtek körözni -.- (hát igen, nem csak Arrow az egyedüli önbíráskodó..)

azt nem tudom, hogy mennyire figyeltétek, ha valakit kikaptok az autóból és hívni akarja a 911-et, akkor a kocsiból kiszállva le lehet fenyíteni (az F-fel), és az ember csak fél percet ha veszít a dologgal, nem kell utána még kergetőznie a yarddal (:
  • Shep
    Ezzel nem értek egyet a legtöbb játékhoz (van pár kivétel, de a WD momentán nem az) tökéletesen jó kellene, hogy legyen a bill+egér csak a tisztelt fejlesztőknek kényelmesebb a vegyél kontrollert megoldás. Régen is biztos mindenki joyyal nyomta innen is az MK meg a Street szériát, ugye? (csak költői kérdés volt)
  • TomDantes
    Szerintem is hülyeség összevetni, de 10-ből 8 ember aki véleményezi a Watch Dogs-ot azzal kezdni bezzeg a GTA. Pedig ami jó vagy rossz aWatch Dogs-ban az a GTA-tól függetlenül az.
  • Laza
    Mondjuk magam is nagy GTA fan vagyok, magát a stílust szeretem, egyszer nem hasonlítottam össze a két játékot (pedig percekig sorolhatnám azon apróságokat, amelyektől egy GTA több, amitől jobban él, és amelyek itt hiányoznak de nagyon, hiába a csili vili grafika) ... mégis szögesen eltérőnek látom a kettőt, mind hangulat és élmény szempontjából ... és mikor egy ilyen játékban konkrétan csak a kényszer visz, az, hogy kifizettem az árát, akkor nálam az eléggé lehúzza az értékét.
    Btw a SR3 is iszonyat idegesített az elején a járművek mozgása miatt, de a játék egyszerűen olyan élmény volt, főleg coop-ban végigjátszva az egészet, hogy elfeledtetett velem minden egyebet ... ugyanez egy GTA-nál, ahol szinte él és virul a város a világ, az ember sok minden felett simán szemet huny ... bár tegyük hozzá, a GTA5-ben (PS3) nem is találkoztam buggal meg semmivel ... legalábbis amennyire emlékszem.

Ennyi ... ha az emberek nem a frenetikus játékmenettel és az élménnyel vannak elfoglalva, akkor marad a kukacoskodás :D

Én elvagyok ezzel a játékkal, de az unalmat és nehézkes, nem 100% élvezetes játékélményt, ürességet érzek közben ... de legyen az én problémám :)
  • Laza
    Ja, én is ritkán látok ... onnan tudom, hogy a térképen megjelenik a villogó kocka ... de amúgy sehol senki, azt csinálok amit akarok, lövöldözök, bármi. Csak akkor jönnek ha valaki telón hívja őket.
  • TomDantes
    Ez egy butaság. A GTA-k esetében nem volt hype? De volt. Bugosak ? Bizony, előfordulnak, nem is ritkán. Még sincs ilyen felháborodás. Ott ha az ember átesik a falon az jópofa, ha aWatch Dogs-ban történik valami bug, akkor szörnyű rémes, borzasztó jajdeszar. Ez nem a hype miatt van, szimpla kettős mérce a GTA-fanklubbtól( nekem a GTA sorozat is nagy kedvenc pedig)
  • Laza
    Azért a bugot és a feature-t ne keverjük :) a bug egy rosszul működő kód, feature ... míg az, hogy baromi sok mindent nem modelleztek, alakítottak ki rendesen, az nem bug ... egyszerűen ilyen a játék :)
  • TomStorm
    Ma kezdődött eddig ilyen nem volt,ráadásul ilyenkor nem is törik az autó:/
    Most újratelepítek mindent de próbáld ki azért
  • Laza
    Attól, hogy a PC-sek elkényelmesedtek, és mindent a szövegbeviteli eszközzel akarnak irányítani, még nem jelenti azt, hogy az a normális :)
    Mióta játékok léteznek, ezek egyik fő beviteli eszköze a joystick/kontroller, és ez nem igazán változott az elmúlt 25+ évben, max rengeteg PC-s lusta volt valami normálisat beszerezni ... pedig aztán az elmúlt 8 évben még panasz sem lehet erre, mert az X360 kontrollerrel egy olyan eszköz került a PC-sek látókörébe, ami szinte minden játékban alapból támogatott, semmilyen konfigurálást nem igényel.
    Persze ettől még akadnak olyan játékok, amelyeket egér+billel jobb irányítani, pl az FPS-ek vagy stratégiák ... de ez egy réteg.

Rengeteg játékot jobb kontrollerrel irányítani, mert a stílus alapvetően ezt követeli ... ezen nem háborogni kéne, hanem megérteni :)

Btw ettől függetlenül ennek a játéknak lehetett volna jobb is az egér+billes irányítása, de ez már egy másik tészta, ez a fejlesztők hanyagsága.

A lényeg, hogy egyáltalán nem baj az, ha PC-n kontroller kell ... sőt ... ;)
  • smog15
    Érdekes mióta van ez nálad? Tegnap nem játszottam most meg melózok délután megnézem.
  • TomStorm
    Most próbáltam még1x ugratni,ugyanúgy pattog.Nem igaz már:(
    Most mit csináljak?Ne ugrassak?lol
  • Szabi #4377
    nem dühöngésről van szó, hanem csalódásról.. a hájp hadjárat túl magasra tette a lécet, a játék meg szépen leborította azt.. :D
  • TomDantes
    Aha, na most keressek GTA-s bug videókat? Százszámra van tele a youtube. Úgy is mindig a GTA-hoz hasonlítjátok, és annyi féle bug-ot gyűjtöttek már össze videókban hogy egy hétig lehetne nézni. Csak a különbség, hogy ha a GTA-ban vannak bug-oko akkor az vicces, ha a Watch Dogs-ban, akkor meg dühöngeni kell hogy mekkora szar az egész.