Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Lehúzták õk a CoH2t is azonnal, meg a Romeot, mert a fosgépükön nem úgy futott, ahogy képzelték 2013-ban ...

A medve nem játék.

TDC Geronimo
Metacritic. Aki az alapján vásárol meg is érdemli.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"GTA V on x360 have better graphics (maybe everything ?) than this game on PC"
Ez csak elsõ user review volt amibe bele olvastam😄

Az emberek ostobák.

Fpocok
Helyes.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Ok, köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Castlevania, Dark Souls.
Most kb ez a két cím jutott eszembe, amiért szarok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Overburner
Vagyis úgy mûködik hogy ha valaki meghív egy játékra nekem annyit ír ki hogy ez a játszma már nem elérhetõ. Óriási

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Nem volt igazából UPC-m van. De tegnap még jó volt, bár igy most müködik.

Tikal
A szolgáltatód zárhatja. Szólni kell nekik, hogy engedjék. Más játékkal nincs ilyen problémád? Nekem PS3-al volt gond...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Overburner
Na akinek ilyen problémája van mint nekem akkor annyit kell csinálni hogy a config file-ban EnableNatTraversal="1" rõl 0-ra kell rakni és kész.

Tikal
Legyen nálad mindig legalább 3 jam comm vagy mi, a keresést zavard mindig, várj amig a Sárga keresés majdnem befejezõdik, nyomsz egy jam com-ot és akkor fehér lesz megint, így nyersz egy csomó idõt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Overburner
De most NAT hibám van amikor nincs is Routerem hogy a vicceskedvûgyalogosnémberdisznóannyába nyissam ki a NAT-om igy? WTF

"Cserébe most szenvedhetsz a win8 hülyeségeivel."
Na erre nem gondoltam,amúgy ja😄D
CalebJoe
Jaj de utálom ezt a "szar az irányítás" dumát miért nem tanult meg játszani ha már százszámra tolják a teszteket. (amúgy nekem csak a csávó nem szimpi aki beszél valahogy nekem olyan mindent jobban tudok flegma hangja van)<#smile>
TBTPumpa
1 fokkal jobb, de már ez a Gergõ is segget csinált a szájából. Ripacskodik, meg csak új játékokat mutatnak be, miközben korábban folyton azt hangoztatták, hogy a régebbi játékokat fogják részletesen bemutatni.
Sehol régebbi játék, sehol részletes bemutatás...

Overburner
Én simán felnézek YT-re ha van új videójuk akkor megnézem de ettöl nem leszek én se fanboy xD Am nekem nincs bajom velük, van amikor egyetértek van amikor nem. Más szemszögböl nézik a dolgokat az is biztos legalább megint nem azt lehet hallani hogy szar az irányitás szar a tükrözödés az épületekben meg stb ez már könyökömön jön ki. xD

Bár azzal a meglátással egyet értek amit #4014 kollega mondott

kill3r21
Ez a teszt még istenes XD
TBTPumpa
Nem gyûlölöm õket. Attól, hogy nem értek velük egyet/nem tetszik amit és ahogy csinálnak, még nem jelenti azt, hogy gyûlölöm õket.
A gyûlölet és nem tetszés nem ugyanaz.

Attól, hogy csinálnak 2 "korrekt" tesztet és 8 nem megfelelõ tesztet, attól nem lesz jó a csapat. A játékok többségét végig sem játsszák és legtöbbször olyat emelnek ki HIBÁNAK, ami nem is az és azzal a dologgal baszakodnak egész végig (Tomb Raider 2013: Lara megsiratja Roth elvesztését, miközben lemészárol 500 embert), ahelyett hogy tényleg a valós hibákat sorolnák.
De mivel ez nem OW topik, így fölösleges több szót pazarolni rájuk.

Nem értem. Most mia a gond az Otherwolrd-el? (nem vagyok ám fanjuk vagy ilyesmi, bár tök mindegy, aki jót mond rájuk biztos elfogult)Úgy önmagában sikk utálni õket, vagy az a baj, hogy tetszett nekik a Watch Dgos, és voltak olyan szemtelenek, hogy jót mondtak róla? Mert hát persze, akinek a Watch Dogs tetszik az elfogult. De most tényleg, az egész OW bandával baj van, vagy csak a tesztjükkel vagy mindkettõvel egyszerre?

A tesztet végignézve, hát végülis egyetértek, bár én személy szerint több negatívumot megemlítenék , mindegy.

CalebJoe
a szemem a legjobb teszt😊
Overburner
Tegnap óta NAT tipus hibával lószart se enged csinálni, hogy a tökszárba lehet ezt megoldani?

zzeN
Olyan nincs, csak a saját élmény számít.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Overburner
Mert akkor csak igy infó kérés érdekében akkor mi a best játéktesztelõs oldal?😄

Overburner
Hát egyéni vélemények de nekem nincs bajom velük és biztos nem vagyok egyedül de nem vagyok "fanboy" ettõl.

TBTPumpa
OW fanboy szagot érzek. Kapásból 3 mínusz. Nemsemmi.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk úgy, hogy annál a csatornánál már alig van lejjebb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Overburner
LoL OW gyülölõ mindenki?😄

IMYke2.0.0.0
Embert kedvenc Youtube-csatornájáról...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Részvétem! <#szomoru1>

TBTPumpa
"Mondjuk én nagyon AMD logos játékot nem is látok már."

Wut? Ezek mégis milyen logóval voltak ellátva?
Sleeping Dogs
Tomb Raider
Bioshock Infinite
Hitman Absolution
Deus Ex Human Revolution
Battlefield 4
Saints Row 4
Thief
Blabalbla - itt a teljes lista az AMD logós játékokról!

Vagy te átaludtál pár évet?

Overburner
Kedvenc YT csatornám kb az OW 😄

DarkSector
.....rossz ember nem lehet. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
akkor már inkább.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

TBTPumpa
Aki Ádörwörld videót linkel az...

Overburner

Végre egy értelmes kritika

DarkSector
Bocs BF3-4 az Ultra-n fut, nem High-on.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Azt mester hogy LOW-on tudjak játszani mondjuk 20-25fps-el , csak ne fagyon le a játék, 5-10 másodpercre, mikor utána 1-2 percig suhan a játék, és ugyanazon a területen vagyok, nem arról beszélek amikor gyenge a gép és én állítom be hogy max grafika sé egy fix kis fps-en akad a játék, hanem ez a befagyás csak kb 1 perc után van. de ettõl játszhatatlan lesz, és tudom hogy elvárhatok többet a játéktól mert tudom mit bír a gépem a többi játéknál.

Wolfnak sem kellene futnia High-on papir szerint. Meg sok másnak sem....BF 3-4 pl.
Vagy lehet én nem értem akkor.

Shep
Na ez jó hír, akkor remélem belejövök!

Amúgy az volt a gondom, hogy hiába ráztam le a zsarukat, mikor el kell menni a lerakóhelyre, akkor elkezdenek háromszögleni ,vagy mi és a végén már egybe érnek a barnás körök és megint egybõl rajtam a zsaruk, a helikopterek, meg az egész város.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

enlightened
Késõbb egyre könnyebb lesz egyrészt megszokod, és ha csinálod a fixer missionoket kapsz upgradeket a kocsihoz, meg vehetsz is, könnyebb irányítás stb, amikor jam com meg disable helicopter meg mindened meglesz, kb már az lesz a baj, hogy semmi kihívás nincs a játékban és még a legnehezebb fokozaton sem.

Az elején kicsit szenvedni kell, de az upgradek nagyon meg fogják könnyíteni. késõbb, kb amikor már minden méteren fel tudsz robbantani valamit, vagy rájuk csukni stb... A rendõröket egy perc alatt el teheted láb alól.

Én nagyon élvezem, amikor belassítom a focus-sal jön mögöttem a rendõr, lámpa átállít és szépen két oldalról, belerohannak. De ha felcsukod a hídat azon se ugratnak át, meg a roadblockokba is belecrashelnek szépen. Helikoptert, meg disablelni lehet 20 másodpercre, az elég hogy lekopjon rólad. Kb ennnyi...

Persze az elején marad a kocsiban bujkálás ahogy más is írta, de az is elég.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
A 2. legjobb max .Az elsõ a Infamous SS

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
kb. ma már netezni is komolyabbat ajánlanak. A WD meg a jelenlegi legjobb grafós sandbox játék ami van, messze magasan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
S a nõk is ugyanezt gondolják rólunk... de leginkább a pénztárcánk függvényében 😊

alma2
Most oszinten, nem ertem az embereket. Mit varsz egy olyan processzortol, amikor kiadtak, akkor az egy olcso kozepkatogira alja volt, aminel meg az irodai gepunkbe is jobb volt anno, mindezt 2007 juliusi megjelenesi datummal...

szerintem

IMYke2.0.0.0
Smink nélkül is fincsi.
Tudod, ízlések és pofonok különbözõek.

Shep
Egyébként én amit nem értek ,hogy miért kell még magas textúrákhoz is két giga video memória, mikor még azok is csúnyák, a közepes meg kifejezetten ronda, ilyen ps3 szint.

Shep
Kösz.

a.carkey
ÖöööÕ ?

A medve nem játék.