5939
  • TomStorm
    Multiplatform,előrendelések évek óta aztán játék csúszás,Hardver Bundle,hatalmas hype közben titok fedte a játékot,semmi Demo se béta.Hát nem kell csodálkozni 4 milliós eladáson:)

Nálam sokat rontott a játékélményen az autók pattogása a vonat megállása ahogy elé érkezek(nem tudom miért hogyan de sokat kerülök vonat elé) a motorozás borzalmas ráadásul el se lehet esni vele.Meg még lenne pár dolog de azok csak "kicsit" idegesítenek:)

Annyira durván 100%-os játékot lehetett volna készíteni,hogy aranyba foglaltam volna Ubisoft nevét de így nem.
    Élvezem a játékot nem gond de ha előjönnek a hibák akkor kedvem el is megy tőle,haver eladta az account-ot 2e.ft-ért,nem pénz.
    Én azért nem vártam volna ettől a cégtől,hogy ilyen hibákkal kiadják ezt az évek óta várt játékot
  • Hegi90
    de amúgy jó lenne valami forrás
    4 millió eladott.. a végfelhasználónak? vagy csak a kiskereknek? minden platformra összesen, vagy ez csak pc? stb
  • Hegi90
    utána? azaz ma? :D
  • Kandurex
    arról már nem szól a fáma, hogy utána milyen volt az eladás
  • IMYke2.0.0.0
    Nos...

"4 millió Watch Dogs

A megjelenés óta eltelt egy hét alatt több, mint 4 millió Watch Dogs kelt el - tudatta büszkén a Ubisoft. A játék ezzel iparági rekordot is döntött: ez a leggyorsabban fogyó teljesen új cím, ami valaha megjelent."
    Játszok vele és minden faszsága ellenére tetszik a játék, csak én nem erőltetem görcsösen másokra a saját véleményem.
  • Fpocok
    Nekem az jön le, hogy nem a játékot szereted, csak szopni. Ajánlom a Dark Soulst :D
  • Tikal #4448
    gránátvető. más fegyvert már nem is használok, convoyoknál pláne :)
  • Tikal #4447
    a csajod nem egy termék bazz, a játék meg az, amiért fizetsz, persze ha fizetsz a csajodért, akkor már őt is lehet hasonlítani :D
  • Skyline
    Avagy veszel egy mesterlövészpuskát (m107 ajánlott) és jó távolról kiszeded a célszemélyt / avagy a sofőrjét ha ki kell ütni és leszeded az embereit majd odamész és paffneki. Avagy ha a célszemély vezet és le kell ütni, a kocsinak elég 3-4 lövés az m107-ből.:)
  • MerlinW
    Nem muszáj semmilyen fegyver oda. Simán mész a konvoj előtt, majd kereszteződésekben hekkeled a lámpát. magad mögött. A civilek összetörik a páncélautót, a többit meg lerázod. Ha nem hal meg a páncélautó vezetője, akkor áthajtasz rajta. Később ott lesznek a csatornafedők is.
  • KaOz
    i5-4570 van 8gb ram és gtx 650ti = akadás mentes
  • Gabesssz19
    Arra van valami megoldás ,hogy 100 %-ra megeszi az I5-3570K -ás procimat és belaggolok , és csak ez használja multiban pedig még jobban laggol, nem tudom, hogy ez azért van mert konzol port és PC-én tolom , vagy mert radeonos a videókártyám ....feladtam, hátha valami patch megoldja majd ..
  • KaOz
    köszi a tanácsot, legutóbb bementem egy fegyó boltba, mondom veszek valami ágyút, erre mellényomtam és kiraboltam a boltot :DDD
  • Sir Quno Jedi
    IED Improvised Explosive Device

Tudsz olyanokat gyártani. Sima hekkelhetőt, meg proximity-set is. Kell hozzá pár alkatrész, meg robbanóanagy stb. Azokat lehet találni, de később venni is a sztoriban egy underground boltból készen akár (pawn-shopban meg korábban is lehet alapanyagokat). Legyártod, örülsz, mindenkit aláaknázol...
  • KaOz
    óóó, köszi, annyira az elején vagyok, azt sem tudom hol kell rakétavetőt venni (az a kis ikon, ami a fegyó boltot jelöli ?
    az útból kiemelkedő akadályokra még nincs tapasztalati pontom, nem is választható. Mi az IED???
    Lehet wolfenstein egyszerűbb lenne ,hahaha :D
    na megpróbálom keresztbecsapatni a tűzoltót :D
  • Sir Quno Jedi
    Gránátvető és IED. IED-eket leteszed az útra, ahol kanyarodni fognak (ott lassítanak) és BENG robbantasz rejtekből. Aki/ami marad azoknak gránátvető és kézigránát. Ha akkor is élnek, add fel... :D De amúgy mindig vannak az ilyen küldiknél az útvonalukon szűk részek stb. ahol be tudod szivatni őket, csak keresztbe kell állni valami nagyobb autóval (pl. tűzoltó). Nomeg ha már sokmindent tudsz hekkelni, akkor az úton számos lehetőség van, amivel szénné szopathatod őket. Földből kiugró rudak, gőzrobbanás stb.
  • KaOz
    Skacok, inkább segítsetek.
    Annyira nyomi vagyok ehhez, hogy felvettem valami küldit, hogy egy páncélautót kell semlegesíteni, ami konvojban közlekedik.
    Állandóan kinyírnak,most próbáltam 10x, nem jövök rá. Hackelni kell az autókat vagy mi a gyík? mondtam ez nem az én játékom. :DDD
  • Skyline
    *Te pedig elkotródhatsz innen ha nem is tetszik nem is játszol vele.:)

Ez rucsok-nek szólt nem neked Kit-Kat.
  • Skyline
    Te pedig elkotródhatsz innen ha nem is tetszik nem is játszol vele.:)

Kit-Kat: Voltak negatív kritikák - a userektől akik nem ültek a gta hype vonatra... A WD-nél a negatív kritikák jórésze a gta fanoktól ered.:)
    Van benne negatívum de messze feledteti a játékélmény, pontosan az ami a gta 4-ből hiányzott.:)
    Felfogtuk, nem tetszett a GTA IV, de mostmár kiveheted a nyelved az Ubisoft seggéből.
  • Kit--Kat
    Voltak negatív kritikák, de összességében hiába mondod el 5x nem ilyen szélsőséges a megítélése.
  • Skyline
    Fizika szempontból, meg pár városi helyzet szempontból és itt ki is merült.
    Egy dögunalmas monoton fos volt minden tekintetben, hatalmas pozitív csalódás lett az 5 utána. És nem ezt nem a csak magam nevében mondom.:)
  • Kit--Kat
    Nekem összességébe tetszik a Watch Dogs, bár sok csalódás keltő részlete van. De ezzel együtt azért a GAT IV-et csak a magad nevében ekézd így, mert sok szempontból jobban sikerült az a 6 éves játék.
  • bruna #4431
    Online hogyan lehet játszani haverral ? Mert rámegyek hogy pl online versenyzés privát
    meghívom a haverom nála kiírja hogy a játék már nem elérhető
    fordítva ugyan ez ,ha nyilvánosra megyek ott meg kiírja hogy ált. várakozási idő 3perc de nem történik semmi 10 percig... ? beállításokba az onlnie résznél minden engedélyezve van... :/
  • Skyline
    Ha elsőre sikerült egy GTA 4 szégyenítő GTA 5 közeli játékot kihozni remélhetőleg másodjára is sikerül, és akárcsak az AC1-2 esetében itt is tanulni fognak a hibákból.:)
  • Sir Quno Jedi
    Valószínűleg aki vezet, az nem lő. Ez a reális amúgy. És ők ugye többen vannak egy kocsiban, így aki nem vezet az rád lőhet. Neked meg hekker módszerekkel kell megállítanod őket.
  • kuzco007
    Rettenetes szerintem, hogy míg a fixerek a kocsiból lőnek szét, én ugye nem tudok lőni az autóból...
  • TDC Geronimo
    day 1!
  • Hegi90
    akkor meg pláne nem értem a kérdést, nem is jött ki több játék tőlük, mint amit ő is leírt
  • enlightened
    Áááá, de idegesítő, 101 audio log van a játékban megtaláltam 98-at. És kiderült, hogy 3 mission közben volt elérhető, szóval vissza se tudok menni értük :S, AC-ban már megtanulták a fiúk, hogy olyan dolgot nem teszünk a játékba amit később nem lehet megszerezni, erre itt simán beleteszik, úgy hogy a missiont ujrajátszani se lehet, AC-ban legalább ujrajátszani lehetett oket, hogy elérd a 100% syncet, itt meg ha ott hagytad mondjuk a 3 kuldetésnél az audio logot akkor buktad kész. Kezdd előlről.

Valaki készíthetne már egy guideot az audio logokrol csomot hozzátesznek a játék sztorijához és olyan konnyu kihagyni őket ezzel együtt.
    Nem baj, abból talán már ki is hoznak valamit.
  • Shep
    SandBox, gondolom.
  • Hegi90
    mi az az SB akkor? :)
  • Fpocok
    Első héten 4 milliót adtak el. Jövő ilyenkor jön a folytatás.
    kiakad az irónia-mérő.
  • Skyline
    Óóóó ha te a "nextgentől" ezt várod akkor igen szomorú leszel...:)

//A GTA 5 kifejezetten sokszínű volt.
  • AnuluWork #4418
    Max Payne nem SB.
  • Hegi90
    Max Payne.

L.A. Noire port egyébként szintén hagyna némi kívánni valót maga után, de ja, nem annyira gáz mint a gta 4 volt.
  • AnuluWork #4416
    Várj! Olyan ötletek, mint mész az utcán és belekönyökölsz egy futó arcába hol maradnak? :)