5939
  • TomStorm
    Nem.PC-re semmit nem fejlesztettek.Maximum portolták és nem kell ezen kiakadnod,hidd el tisztában voltak ők ezzel mennyi fog PC-re elkelni.
    Viszont +pont,hogy megcsinálták de a 2% megállja a helyét ettől még,hogy te itt toporzékolsz:D
  • Kandurex
    Én nem értem ezt.

Ilyen eladási statisztikákat általában minden PC -s elutasít,a konzolos meg leszarja, pedig ilyenek a tények.

Egyébként az az 50.000 üszke kópia első hétre a PC -től teljesen jó. Majd felmegy az döcögve fél millióra az év végére és máris megérte.
  • grebber
    Hinni a templómba kell! Kizárt a 2% lehetetlen csak a VGA-k mellé többet csomagoltak az már eleve több mint 2%.
  • Kandurex
    Egyébként ez a 2% körüli dolog teljesen hihető, általában az ilyen AAA+ játékoknál a PC-k a teljes eladások maximum 5% szokta elérni. Elég sok eladási statisztikát meglehet nézni a neten.

Szóval ez a 2%, mondjuk hogy átlagos.
  • grebber
    Általában az ilyen eladási híreknél mindig hozzáteszik,hogy de ebben a digitális eladás nincs benne!

A kiadó persze hogy tudja,de mégse közli le a pc-s eladásokat ezért mondom a tabut-t. Mintha a kiadók direkt égetnék a pc-t hogy kevés fogy rá és hagyják is hogy ez a látszat fennmaradjon ,mert soha nem közlik a valóságot.
    Konzolra kb minden nap jön a hír hogy a szappanszimulátor már 500ezer eladott dbnál van meg ez meg az már 1milliónál.
    PC-n ilyen nem hallasz csak nagyon ritkán.
    Az meg kurvásul mocskos mod 100% tutibiztos hogy nem 50 ezer db eladásért fejlesztenek pcre bármit is....
  • Shep
    Ezt azért írtam, mert szerintem a WD a jó kezdés után vissza fog esni és olyan brutálisan már nem fog nőni a szám, de majd meglátjuk.
  • Shep
    Na de a GTA-ból eladtak valami 12 milliót, vagy rosszul emlékszem?
  • TomDantes
    Ne.Felesleges.
    Visszakerestem hírekben, na most ha jól számoltam, akkor a GTA IV-nél is olyan 4-5% volt az egésznek a PC-s eladása. Szerintem a Watch Dogs-nál is örülhetnek ha lesz ennyi. Ráadásul az hogy napokkal a megjelenés előtt tölthető volt a warez verzió szintén sokat rontott a PC-s számokon. Ez van.
  • Shep
    Viszont a PC-st úgyis az Nvidia pénzelte úgyhogy ... :D
  • Shep
    Szerintem PC-re ha mindent összeadunk, digitális, dobozos, nvidia kód, kutyafüle akkor is max 200e ha lehet és még lehet sokat is mondtam.
  • TomStorm
    Így van.A számok csak tájékoztató jellegűek:)

Most Rockstar ezek láttán mit gondolhat?Várjuk mi még GTA5-t PC-re?:D
  • TomDantes
    A GTA-nál is töredékét adták el PC-re az egésznek. (és sokszorosát warezolták le)De a mostani esetben is könnyen lehet, nincsenek benne a steam-es számok. De hiába adtak el akármennyit steam-en, azzal együtt is töredéke a PC-s példányszám.
  • Shep
    Na ez jó, végre nem a fileban kell bogarászni! Köszi!
  • Ra1n
    Hagyjuk màr ezt a digitàlis eladàs tabu dolgot...Komolyan van aki elhiszi hogy a kiadò nem tudja és nem szàmolja mennyit adtak el a kiadott cìmböl digitàlisan??:D
  • Shep
    80e db PC-re
  • Shep
    Aztán matekból te hányas voltál? :)
  • Kandurex
    49+27+13+9=99?
  • TomStorm
    Kicsivel több!2%:)
    Aki akarja elhiszi aki nem..az majd megérti..
  • a.carkey
    Persze. 1% volt a PC eladás? :D
  • mike01010101
    Van valakinek mentése az első fejezet végéről? Át tudnád dobni nekem? (uplay verzió patchelve)
    Nincs erőm újrakezdeni és elszállt a mentés. Köszi
    Watch Dogs Configuration Utility
  • CalebJoe
    jóvan hagyjuk látom értetted mire célzok
  • Hegi90
    úgy hívják, hogy business model, de neked elfogadjuk az agymosást is :D
  • CalebJoe
    Ez a globális agymosás egyik mintája
  • Hegi90
    Jó is hogy fent voltak, olyan játékot eszem ágában sincs megvenni amit nem próbálok ki előtte.

Ez a pre-order meg early-access a játékfejlesztés rákfenéje, a kiadókat semmi nem motiválja arra hogy igényes és befejezett játékokat adjanak ki, amíg birkák milliói már megjelenés előtt fél évvel előrendelik.
  • IMYke2.0.0.0
    Watch Dogs 1. csúnya releasek:

* X360: 2014.05.22
    * PS3: 2014.05.22
    * PC: 2014.05.23
  • TomDantes
    Teljesen nyilvánvaló hogy PC-re megy el a legkevesebb. Ha több platform van, a PC gyengébben teljesít jóval. Persze a többség leugatott a faszba, hogy mit képzelek, mi az hogy ne warez-oljon, nincs azzal semmi gond. Persze hogy nincs, csak annyi hogy PC-re megy el a legkevesebb, és a PC-t mint platformot lenézik , lesajnálják a fejlesztők és vajon mi is lesz ennek a következménye? Na tök mindegy.

Különben , lehetségesnek tartom ,hogy ezekben a számokban(már ha igazak) a steam-es példányok nincsenek benne, így szokott ez lenni, és szerintem steam-en eleve többen rendelték elő, mint ahányan a dobozos verziót. De a steam-el együtt is jóval kevesebb megy el PC-re mint a többi platformra.
  • Hegi90
    ebben lehet igazság

meg gondolom az sem segített, hogy pc-re már egy héttel a megjelenés előtt kint voltak a kalózverziók - és kiderült hogy alulopti... inkább nem mondok semmit :)
  • TomStorm
    Nem kell ezt komolyan vegyed mivel inkább egy konzol játékról van szó.
    Egy kimondott PC-s játéknál ilyen nincs vagyis ott nem kell hánnyál itt viszont ez van el kell fogadni
  • Sir Quno Jedi
    Akár még érthető is a tendencia, mivel nextgenen annyira nincs SEMMI, hogy megváltóként mindenki berendelte aki él és mozog, akkor is ha egy vagyonba fájt.
  • grebber
    PC 2% Igen biztos hogy csak 80ezer db fogyott pc-re.
    Ha van olyan hülye a földön aki ezt elhiszi az meg is érdemli a nyomorát!
    Főleg pc-n a digitális eladás tabu kb soha nem mond senki eladási infot....
  • IMYke2.0.0.0
    Már behányok ettől a globális PC-lenézős attitűdtől.
  • TomStorm
    The PS4 version of Watch Dogs accounted for 49% of first week sales, followed by the Xbox One edition (27%), the Xbox 360 version (13%) and the PS3 edition (9%).

PC-t gondolja oda mindenki magában:D
  • Kandurex
    vagy lesz :)
  • TomStorm
    Tessék:link
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet is kapaszkodni - már megkezdődött a DLC-áradat...
  • Hegi90
    source?
  • CalebJoe
    ja amikor még voltak demók nem voltak ilyen eladások
  • TomStorm
    PC?Ennek elenyésző százaléka voltak az eladások PC-re.Next.gen-re ment a játék ha az nem lett volna akkor sehol nem lennének.
    Amúgy összesen ennyi