Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a Watch Dogs címû játék !!
Aki GTA -ni akar elõveszi szépen a konzolját és csendben, kultúráltan szórakozik. Ha anya szól, mész ebédelni, ha apa szól lemosod a kocsit b+.
Fenti elfoglaltságok alatt a kis fejedben össze lehet hasonlítani a két játékot, ezen a fórumon a továbbiakban ne tedd. Köszi.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azt hittem komolyan veszik magukat és L.A. Noire szerûen utcáról - utcára lemodellezik legalább Loopot és szûken vett környezetét.
A másik nagy minusz, hogy a jármûvek irányítása nagyon rosszul sikerült. Én nem értem, ezt hogy tudták így benézni, ott az ubisoft zsebében a Reflextions igazán megkérhették volna, hogy hangolják finomra az autós részt.
Ezt leszámítva nekem tetszik a játék, de ez a 2 elem nálam nagyon vissza húzza a játékot (fõleg a kamu Chicago.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én pl. rengeteg szituban nem tudtam már gránátvetõ nélkül boldogulni. Mikor 2-3 páncélos bogár ugrik rá az emberre, akik tucat fejlövést is túlélnek akár fejenként, akkor bezony még a kézi gépágyú sem elég oda, pofán kell durrantani õket gránáttal TÖBBSZÖR is. Persze gyakran van hozzájuk sniper-es helikopter, még sniperek, meg rakat spéci kommandós, meg faszomsetuggyami. Ja és fél másodpercenként hvíják az erõsítést. Az vicces, mikor jön az erõsítés és elsõ dolga a tisztnek hogy erõsítést hív. Meg sem próbál rád támadni... 😄DD
A legidegesítõbb, hogy jó néhány szituban gyakorlatilag sosem fogynak el, így frutti helyett dobálhatják nyugodtan a gránátokat rám stb. Az egész játék észveszejtõen gyors. Mintha idõgyorsítót szednének a rohadékok. Néha annyi idõ alatt halok meg, míg beszálok a kocsiba, ami mellett állok (vagy elõbb).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vagy éppen kocsikázom, kiszállok, hallgatnám tovább az éppen hallgatott dalt, de nem lehet, kezdi elõrõl, tekerni nem tudok....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha beülsz egybe onnantól rendelhetõ, de nem mind ingyenes. Viszont amiért fizetni kell, csak egyszer kell fizetni, onnantól ingyen rendelhetõ.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Leírom, mert én is késõbb jöttem rá: Az autókat elég egyszer megvenni, utána ingyen rendelhetõ!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Amúgy tetszik a játék, és tényleg ki tolom 100%.
Egyetlen baj van hogy az audio logok közül csomót mission kozben lehet megszerezni, ha kihagytad, akkor már az életbe nem tudsz visszamenni érte, mert ujrajátszani nem lehet a fokuldetéseket és az épuletekbe se enged be. :S
Amúgy nyomom az onlinet is, sakkot is, az ivós küldetésekben 3x 10 szint van az nagyon király. Az egyetlen a hajam tépem amikor checkpointokat autoval érinteni, és jonnek a zsaruk meg az online race, hogy ezek hogy lesznek meg, azt nem tudom.
[merlinw.org]
és kompromisszumokat kötve nekem 1920x1080-ban textura ultra vsync off,viz magas árnyék közepes bemozdulás meg egyéb szirszarok off,FXAA-ra állítva egy stabil 30fps és szépnek mondható ezzen a majd 3 éves gépen is...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
esõben szép,
vizes ruha szép,
szépek a színek,
nappal szép,
éjjel szép,
külvárosban szép,
belvárosban szép,
üldözéskor szép,
mindenbõl egy kicsi és úgy szép,
és a végén csak összejön a "Honda". 😄
Viszont elég nehéz összehozni a "Hondát", amire azt mondod, hogy: "gyönyörûszép".
A medve nem játék.