Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Nem tudom mi lehet a baj, nekem is UPC-m van és tegnap egész nap onlineoztam.

Lehet öngólt lõssz ezzel, hogy ennyire fáj, hogy szarabb lett a wd 😊
enlightened
Végre valaki, egyszerûen és frappánsan megfogalmazta amit már én is rég szeretnék. Ment a plusz neked!

Na akkor a gyengébbek és ostobák kedvéért:

Ez a Watch Dogs címû játék !!

Aki GTA -ni akar elõveszi szépen a konzolját és csendben, kultúráltan szórakozik. Ha anya szól, mész ebédelni, ha apa szól lemosod a kocsit b+.

Fenti elfoglaltságok alatt a kis fejedben össze lehet hasonlítani a két játékot, ezen a fórumon a továbbiakban ne tedd. Köszi.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Overburner
Na most már nem egészen 2 napja nem tudok online csinálni semmit, hála az uborkának és a UPC-nek. Még jó hogy megvettem a játékot, pont ennyit tudnék elérni egy rohadt le warezolt verzióval mint amennyit most tudok ezzel 10k-ért. Hát benyalhatnak mindketten oda ahova akarnak. Már kb mindent megpróbáltam ami lehetséges hogy mûködésre bírjam de semmi. Egyedül az Inviteles nettel megy de az meg muteroméké szóval kissé körülményes bedugni ide. Most mi a tököm váltsak szolgáltatót hogy játszhassak a WD-vel? Hát ez már vicces egy szituáció.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

enlightened
Nekem az a bajom, hogy nehéz pozitívba tartani, mert míg fixer mission alatt amíg a fél rendõrörs a nyakamba van tuti legázolok egy két járokelot már vonja le a reput. Ugyanakkor pozitív reput nem tudsz szerezni, csak küldetések árán. Tehét negatív vinni rohadt könnyû free roaming kozben is csak el kell utni mindenkit, de pozitív reput szerezni rohadt nehéz viszont elveszíteni annál könnyebb.

Kandurex
Nem erre gondoltam,...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szabi
röviden összegezve, a WD legnagyobb hibája, hogy nem GTA5 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Kandurex
Minden kritika a szokásos betegséget mutatja...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Kit--Kat
Nekem is az egyik legnagyobb szívfájdalmam, hogy elcseszték a várost. Talán még annyira sem idézi meg Chicagot a játék, mint a GT IV Liberty Cityje New Yorkot, vagy a GT V Los Santosa Los Angelest. Ami bûn és egyben szégyen is. Az 1 dolog, hogy összehúzták a térképet, de nem tudom miért kellett fiktív földrajzzal átszabni, kiegészíteni és a meglévõ dolgokat is falsan interpretálni.

Azt hittem komolyan veszik magukat és L.A. Noire szerûen utcáról - utcára lemodellezik legalább Loopot és szûken vett környezetét.

A másik nagy minusz, hogy a jármûvek irányítása nagyon rosszul sikerült. Én nem értem, ezt hogy tudták így benézni, ott az ubisoft zsebében a Reflextions igazán megkérhették volna, hogy hangolják finomra az autós részt.

Ezt leszámítva nekem tetszik a játék, de ez a 2 elem nálam nagyon vissza húzza a játékot (fõleg a kamu Chicago.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MerlinW
Szerintem nincs ilyen fícsör a játékban. Én legalábbis egy Ultra videóban sem láttam ilyet.

[merlinw.org]

Tikal
detail level ultra, és nem látom, hogy tapicskolna a tócsákban... autóval sem..<#conf>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shep
Na végre kezd alakulni a játék, az akciók pl, tök jók, fõleg a pisztolyos kivégzések.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NagyiBMX
Vezetés közben ha elhaladsz ezek közelében (közlekedési lámpák, blokkolók) akkor a 'Q' lenyomva tartásával tudod aktiválni õket. Ezek közül mondjuk van egy két olyan amit skill-el tudsz feloldani (pl. hidak, útblokkolók).

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

és ehhez a telefont kell használni?
Shep
Ja, de legalább már úgy ahogy tudok autót vezetni, meg a robotos mini játék az jópofa.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Komolytalan az egész. A zsaruknak kifogyhatatlan tárjuk van. Az meg végképp vicces, hogy egy szaros autó rablásért a város összes rendõrje a nyakamban van.

Arra még nincs megoldás hogy a saját zenéinket importáljuk a játékba, ugye?
Sir Quno Jedi
Nekem is majd maxos pozitívba lett vége, csakhogy rengeteg küldi van, amit nem lehet békésen megoldani, vagy csak ultranehezen. Menekülések közben meg az össze áldozatot a nyakadba varrja a játék. Pediga rendõrök képesek a fél várost kiírtani, csakhogy elkapjanak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

enlightened
Én stealthben tolok mindent, és menekulok általában, nem ölök, az én reputation a jobb oldali irányba megy. Bár mivel lehetetlen bezetni a verdákat néha eutok jo pár járokelot azt vonják le a reput, igy nehéz felhuzni.

Sir Quno Jedi
Például komponenseket (fontos, hogy mindent le tudjunk craftolni, jók azok az IED-ek), lõszert, fegyókat. Érdemes a legjobb fegyókat megvenni, mert küldibõl nem feltétlen esnek jobbak. Néha igen.

Én pl. rengeteg szituban nem tudtam már gránátvetõ nélkül boldogulni. Mikor 2-3 páncélos bogár ugrik rá az emberre, akik tucat fejlövést is túlélnek akár fejenként, akkor bezony még a kézi gépágyú sem elég oda, pofán kell durrantani õket gránáttal TÖBBSZÖR is. Persze gyakran van hozzájuk sniper-es helikopter, még sniperek, meg rakat spéci kommandós, meg faszomsetuggyami. Ja és fél másodpercenként hvíják az erõsítést. Az vicces, mikor jön az erõsítés és elsõ dolga a tisztnek hogy erõsítést hív. Meg sem próbál rád támadni... 😄DD

A legidegesítõbb, hogy jó néhány szituban gyakorlatilag sosem fogynak el, így frutti helyett dobálhatják nyugodtan a gránátokat rám stb. Az egész játék észveszejtõen gyors. Mintha idõgyorsítót szednének a rohadékok. Néha annyi idõ alatt halok meg, míg beszálok a kocsiba, ami mellett állok (vagy elõbb).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
rohadt idegesítõ, hogy zenét akarok hallgatni, de nem engedi, mert hogy mission van, de beszállok egy autoba akkor persze megszólal a zene rögtön, anyád...

vagy éppen kocsikázom, kiszállok, hallgatnám tovább az éppen hallgatott dalt, de nem lehet, kezdi elõrõl, tekerni nem tudok....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem arra gondolok!
Ha beülsz egybe onnantól rendelhetõ, de nem mind ingyenes. Viszont amiért fizetni kell, csak egyszer kell fizetni, onnantól ingyen rendelhetõ.

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Tikal
ok, de mit? 😊

Tikal
még egyet sem vettem, de már elég sok van 😄 elég csak feltörni õket egyszer, onnantól a tiéd

enlightened
Lehet majd évente nyomni ki a részeket mint az ACbol amibol már vagy 8 adik jön, csak mert közben Ezio papa 3 szor is szerepelt, meg Aveline is.

Mint GTA-ban online rendelés,ugyanaz
Dehogynem!Vásárolni tudsz dolgokat,megrendelni
Sir Quno Jedi
Persze. Aiden még csak itt lesz igazi Vigilante, aki majd jól rendetrak. Ez csak alapozás.

Jobb autókat tudsz rendelni!
Leírom, mert én is késõbb jöttem rá: Az autókat elég egyszer megvenni, utána ingyen rendelhetõ!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Tikal
ja, épp ezen gondolkoztam, hogy a bánatnak hekkelem az embereket, semmi jelentõsége a pénznek...

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

enlightened
Gondolom folytatás gyanús, mert hogy akarnak folytatást...

Sir Quno Jedi
Érdekes a vége...minimum...

enlightened
Arra mondjuk nem jöttem rá mondjuk, hogy a pénz mire jó ebben a játékban a ruhák vételén kívül, mert fegyvert loszert dogivel lehet találni, meg amugyis stealthben nyomom szóval nem nagyon kell. Ahhoz kellhet pénz hogy beszállj egy játékba amiben még tobb pénzt nyersz, de minek...

enlightened
Én azon nyomom a legnehezebben, õszintén szólva nekem ez is túl könnyû, bár lehet mert sok ilyet játszottam már. Túl nagy kihívás nincs benne sajnos, úgyhogy nyomhatod a legnehezebben.

Amúgy tetszik a játék, és tényleg ki tolom 100%.

Egyetlen baj van hogy az audio logok közül csomót mission kozben lehet megszerezni, ha kihagytad, akkor már az életbe nem tudsz visszamenni érte, mert ujrajátszani nem lehet a fokuldetéseket és az épuletekbe se enged be. :S

Amúgy nyomom az onlinet is, sakkot is, az ivós küldetésekben 3x 10 szint van az nagyon király. Az egyetlen a hajam tépem amikor checkpointokat autoval érinteni, és jonnek a zsaruk meg az online race, hogy ezek hogy lesznek meg, azt nem tudom.

Akit érdekel olcsón a játék az írjon privát üzenetet! 😊
Tikal
lámpák, blockers, spikers

MerlinW
Közúti lámpák kapcsolgatásával, útblokkolók felhúzásával, hidak felemelésével, csatornák felrobbantásával és egyéb tõrbe csalásokkal. Lökdösni õket tök felesleges.

[merlinw.org]

Az elõbb mentem egy online hekkelést Ps3-on, elbújtam egy furgonnal egy parkolóba nem fedezett fel, majd 90%-nál kiránt a furgonból de szerencsére nem volt bekapcsolva a Profilere és nem vett észre! <#wow1>
Addig kell lökdösni õket amíg totálkárosak nem lesznek. Sajnos nem lehet lõni az autóból, pedig hogy megkönnyítené az életünket. 😊
Üldözésnél hogyan lehet autókat kiiktatni?
Tatyla
AMD Phenom II. X4 965,Radeon 6870,8GB Ram
és kompromisszumokat kötve nekem 1920x1080-ban textura ultra vsync off,viz magas árnyék közepes bemozdulás meg egyéb szirszarok off,FXAA-ra állítva egy stabil 30fps és szépnek mondható ezzen a majd 3 éves gépen is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

:/
Shep
Neked amúgy milyen géped van?

Overburner
Uplay neved az ingame név nem lehet változtatni. De ez legyen a legkisebb baj mert én se meg haver se tud játsztani multit már vagy 2 napja. xD

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Multiplayer módba az Uplay nevet írja ki ingame?Vagy meg lehet adni más nevet?
a.carkey
Az a szép ebben a játékban, hogy ide-oda tologatással, kapcsolgatással olyan eredményt tudsz belõni, hogy:

esõben szép,
vizes ruha szép,
szépek a színek,
nappal szép,
éjjel szép,
külvárosban szép,
belvárosban szép,
üldözéskor szép,
mindenbõl egy kicsi és úgy szép,
és a végén csak összejön a "Honda". 😄

Viszont elég nehéz összehozni a "Hondát", amire azt mondod, hogy: "gyönyörûszép".

A medve nem játék.