5939
  • Hegi90
    Ubisoft Game: The Review
  • Skyline
    Egyszer elfelejthetnék már a fanok ezt a "gta klón" baromságot...:)
  • Mr_no_NaMe
    Na gyerekek, tegnap haveromnál kipróbáltam ezt a "csodálatos" játékot.

Igazából nem szapulom, mert semmi értelme. Egy alsókategóriás GTA klónt vártam, azt is kaptam. Ha nem lenne GTA, akkor jó lenne, de így, hogy a GTA minden tekintetben előrébb jár ennél a játéknál, így semmit nem ér.

Kocsikáztam, idementem-odamentem, romboltam, hekkeltem, öltem, ruházkodtam, sétálgattam, káoszt teremtettem lopakodtam, és meguntam 2 óra múlva, főleg úgy, hogy az utolsó fél órában már sírtünk a röhögéstől ahogy a csávó vezeti a motort, mert balesetet csinálsz és eltűnnek az autók. A vizen nincs rendőrség, ők a parton megvárják míg a tömeggyilkos kimegy. Vicc kategória.

Az egyedüli érdekessége a játéknak, hogy a karakter mozgása és gesztusai szerintem hibátlanok. Ahogy zsebre rakja a kezét, ahogy mozog, beszáll-kiszáll az autóból az zseniális. De sajnos SZERINTEM ennyi.

Én erről a játékról 2 hete hallottam először, de ha igaz, hogy ezt 2-3 éves über hype előzte meg, akkor nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek..
  • mike01010101
    Azt észrevettétek, hogy soha senki nem száll fel vagy le a vasútra? Elég sokat vonatozok és feltűnt.
  • AnuluWork #4531
  • AnuluWork #4530
    Mert konzolon nyomtad. :)

Majd mutass egy shotot hasonlóról PCn!

Amúgy meg, ami itthon speckó verzióban elsőnek fogyott el, az a Vigilante Edition volt PCre. Nem is értem ezt a 2%ot. :)
  • Skyline
    Szóljatok ha sikerült pc-n csak megközelítőleg hasonló színvonalú városi sandbox címet kiadni kevesebb hibával, akkor lesz miről beszélni.:)
  • grebber
    WD-ben volt olyan terület a térképen ahol vagy 400 autót láttam jöttömben és mind ugyanaz a típus volt csak a szín volt más.
    Vicces volt ...
  • Skyline
    Szuper, ugyan ez jelen van a GTA-ban is, de bizonyára ott is felróttad hibának hogy egy kereszteződésben csak forgolódva is rendszerint más autók állnak egy forgás után sokszor.:)
  • Borg
    Tépek a városban ezerrel, egyszer csak az egyik sarkon tüntetők kis csoportja. Hopp fék, mondom visszatolatok megnézni mi van a táblákra írva, stb. Mire a 20 métert visszatolattam, már nyomuk se volt. Épp csak egy pillanatra kerültek ki a kamerából. Well done.
  • grebber
    Már letöltöttem és sajnos végig is szenvedtem! WD-nál is rosszabb volt részemről már fikarcnyit se érdekel micsinálnak vele
  • TomDantes
    Igen, mindent kiadnak PC-re, mint a GTA V-öt igaz? Pedig kiadhatnák hogy letölthesd.
  • grebber
    Szerencsére ezek pénzemberek.Látható a tendencia hogy minden utolsó szart kiadnak már pc-re is az ezer éves xbox360-as múlt után is hogy miért?
    Mert kibekurt módon megéri nekik ezért a "pár db-ért" is!
  • Skyline
    Van összesen 3 (amúgy teljesen felesleges) ingame tartalom, kevés pontért. Nem véletlen nem ad a játék sem sűrűn pontot...:)
  • Skyline
    Már amelyikhez hozzá teszik a hivatalos eladásokban amit KIADNAK szerepel.
    GTA-nál is sipákoltak hogy "deadigitdisztrib nemszerepel"...szerepelt a végleges éves statokban.
    A PC eladás tetszik nem tetszik általában a nagy húzócímeknek jó ha a tizedét kiteszik. Ugyanakkor vagy 10szer többen lewarezolják alaphangon. De mind1.
    Nem csodálkoznék ha akárcsak a Rockstar, telibefosnák egy idő után a pc-t....
  • Gary
    Déjà vu? Van valakinek hasonló érzése a videoklip nézése közben? :Ð
  • Fpocok
    Tudtommal nem. Tbone például.
  • Prince23
    A Season pass ugye csak only multiplayer cuccokat tartalmaz?
  • TomStorm
    Amúgy sz.tem nincs is szerver lehet ez a gond.Multizni se enged
  • TomStorm
    Ranglistát se dobja ki sehol.Azt se mutatja,hogy tölt vagy v.mi.Tiszta bug az egész
  • TomStorm
    Azt néztem basszus játszok itt több órája eredetivel és semmit nem kapok,mindent oldjak fel uplay pontokért??Hogy a francba ha nem ad.

AC4 ilyenkor szórta a pontokat volt vagy 200 itt meg van a regisztrációért 20-.-
  • TomDantes
    Ettől még nem lesz a szememben szimpatikusabb, hogy konzolra lop le mindent.
  • Fpocok

Watch Dogs Uplay bugs linked to Uplay rewards

Nesze neked eredeti játék, trololo
  • IMYke2.0.0.0
    Ez is igaz.
    De a Watch Dogsnál is megcsinálták. Lásd az E3-as videót (aminek fele garantáltan render és ügyes vágás volt), és a véglegest.
  • grebber
    Kizárt,mert akkor összedobtak volna egy olyan szösszenetet ami kurvajó és úgyse lesz bent a játékban.
    Akkor meg mehetett volna megint mint az Aliennél hogy nem ezt várták stb :D

Ez az ipar már csak ilyen.
  • IMYke2.0.0.0
    Telitalálat :)
    Hát ha még lett volna demo vagy open beta, záporoztak volna a pre-order visszamondások.:D
  • Shep
    Csak konzolra nem vásárol, PC-re, minden szir-szart megvesz ha olcsó :D
  • TomDantes
    Te magad mondtad, sőt dicsekedtél vele.
  • IMYke2.0.0.0
    Valamivel muszáj a vásárlókat a konzolok [és a röghöz kötöttség] felé terelni - nem véletlen, hogy sosincs darabra pontosan megadva sehol a PC verziók eladása, ellenben a konzol verziókéval, ahol még a digitálist is, és még a bolti eladók köhintését is rögzítik...
  • grebber
    Kb mindenki ezt tapasztalja.Uplay nincs felkészítve ekkora rohamra!
    Ezen is látszik nem 2%-ról van szó pc-n hogy azóta is szarakodik.
  • Gabesssz19
    Játszik itt valaki multiban ezzel a gameval ? Az lenne a kérdésem ,hogy másnak is laggol az ellenfél vagy csak nekem ? Kabaré ,hogy nem tudom megnézni se a pingem se az ellenfelek pingjét sem , szervert se lehet választani , lehet ,hogy Kínába irányít ez a kaka és azért pattognak az ellenfelek 3-4 métereket egy mozgásból, más is tapasztalt hasonlót PC-én ?
  • grebber
    "úgyse veszel meg semmit" Nyilván te már csak tudod! Amihez lövésed sincs minek kötsz bele?

• Hegi90
    borzasztó problémák
  • TomStorm
    Ja.Topikokat meg nyitja ész nélkül azt se tudja mi micsoda.Nehogy véletlenül más is tudjon nyitni néha-.-
  • TomDantes
    És mennyivel magasabb lenne a PC-s eladás, ha csak feleennyien töltötték volna le. Még egy kisebb magyar oldalon is több mint ezren, nagy külföldi oldalakon sok ezren, tízezres nagyságrend, és persze sokuk soha nem venné meg, biztos van aki letöltötte, belenézett, letörölte, de az egész világot nézve biztosan lehetne pár tízezer plusz vásárló, ha nem tölti le. Pár tízezer eladott plusz példány, az első héten, meg csak jobban mutat.
  • TomDantes
    Nem tudom minek szólsz bele egyébként, úgyse veszel meg semmit, te meg se jelensz ezekben az adatokban.
  • TomDantes
    Többet is, de az a összes eladás. A PC ennek nagyon kis %-a.
  • Shep
    Az hogy van ,hogy a WD originen is megvehető?
  • TomStorm
    Vagy akár 3-6%,teljesen mindegy szerintem