Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Ha jól emlékszem, mikor Maffia2-ben a speed limiter off-on volt, akkor a kocsik ugyan így indultak mint itt is, kerékkipörgéssel, de ha benyomta az ember, akkor máris kezesbárányként lehetett õket vezetni. Kéne szerintem ilyen minden sandboxba, aztán aki akarja benyomja, aki nem nem.
Chicago ilyen hely, ahogy már az 1990-es Reszkessetek betörõk filmben is látni lehetett. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A medve nem játék.
Meg ha már irányítás, párszor lelõttek, mert nem abba a fedezékbe bújt el, ahová én akartam. Néha ez kissé fura.
Ezek amik engem zavarnak benne, de ettõl még nagyon élvezem. Még az I. fejezetben vagyok, és eltelt 20 óra. Más ennyi idõ alatt lassan a végére ért...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szerintem ettõl lett most nehezebb mióta váltottam nehézséget.Meg a radar rohadtul bekövet.Normálba még kitolattam akar hatótávból de már esély sincs rá.
Unalmas lenne? Lehet, hogy unalmasnak hangzik hogy egy rakás mellékküldetés annyi: menj be X épületbe mindenkit ölj le, kivéve egy embert, õt le kell ütni. Ráadásul hülyeség is,az nem baj ha száz embert agyonlövök, de azaz egy, õt le kell ütni. De ettõl eltekintve, marha izgalmas, mert minden épület más mindegyik helyzet más egy kicsit, kicsit más taktika kell ellenük.
És tényleg van ami lehetne jobb, az irányítás, nem is az hogy nehéz, vagy rossz, de hogy azért csapok el járókelõket, mert az irányítással vannak gondok, és emiatt csökken a jó hírem, na ez zavaró. Ez inkább zavaró mint a júj tûzcsap, júj ha belelövök a vízbe mi van...kit érdekel ilyen apróság? De ez a irányítás dolog se annyira zavaró, néha idegesítõ, de meg lehet szokni.
Arról amit meg nyújt a játék, szó nem esik. Pedig, rohadt jó, hogy egy küldetést sokféle képpen meg lehet csinálni. Belopakodhatok, vagy lövöldözni ész nélkül, vagy a hack-eléssel trüközzve, vagy mindezt kombinálva. Marha nagy poén ám, szép csendben leszedegetni hangtompítóval akiket lehet, ha meg már nem lehet, megzavarni õket, beindítok egy riasztót, arra figyelnek, sunyi módon felrobbantani a csávó gránátjait, majd a maradékot szitává lõni.
Vagy menekülésnél, ha sikerül pont idõben kiiktatni a rendõröket...egyébként nagyon jó ahogy üldöznek, ha szem elõl tévesztenek ,keresnek, körbe járnak benéznek a parkoló kocsikba, mellék utcákba.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
`Take a look to the sky just before you die`
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mafiában nemcsak porfelverõdés van mikor belelõsz a földbe, hanem meg is marad a nyoma, ahogyan a kilõtt töltényhüvelyek is és a tár is ott marad a földön.
WD-ben meg átlõsz az aszfalton. Mintha nem lenne ott semmi.
A tûzcsapról ne is beszéljünk.
És mennyi a difi? 12 év lol basszus
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018