5939
  • TomDantes
    Állj. Nem értem mit magyarázol. Azt kérted számon, hogy a Watch Dogs-ban nincs olyan hogy minden tükröződő felület mindent vissza tükröz valós időben. Minden üveg felület, minden pocsolya, mindent. Hiányolod hogy nem így van. Mert? Miben van így? Semmiben. Akkor meg? Miről beszélsz?
  • Tikal #4574
    Keress rá youtube-n, épp most nyomtam online és esett az eső, én meg tocsogtam a pocsolyában, Aiden meg csak áll a pocsolya texturán és semmi...
  • Tikal #4573
    Én is, mivel nincs benne ilyen :D Olvasd már vissza miről beszélek és mi a vicc 2014-ben egy olyan játékban amit az esővel adtak el többek között...
  • Hegi90
    screenshotot pls
  • TomDantes
    Mindent, valós időben visszatükrözött minden felület? Kissé nehezen hiszem.
  • rage
    Talán a Max Payne első részében volt először tükörben is látható főhős.
  • Tikal #4569
    gta v :)
  • elite
    Nyitott világúban egyre sem emlékszem.
  • elite
    A halálom amúgy nekem is, mikor valamelyik játékban bemégy a nyilvános mosdóba, és vagy a tükör egy pléh-színű, matt szar. Ennél egy fokkal jobb, mikor legalább a szoba tükröződik, de a karaktered nem... És nem, nem Drakula.
  • TomDantes
    Hm, miért melyik nyitott világú játékban oldották már ezt meg? Ha már a vicceknél tartunk.
  • elite
    Viccet félretéve, nagyon kevés játékban láttam valódi tükröződést eddig. Általában ott is csak zárt kis helyeken. Itt még nem tart a technológia hogy bírja a vas.
  • elite
    Menjetek le eső után az utcára. Garantáltan látni fogtok realtime tökéletes tükröződéseket. Még kafább ha tökörbe néztek...
  • Tikal #4563
    a tükrözödést leszarom, de az hogy ott állok a pocsolyában és semmi nyoma, az így 2014-ben vicc :)
  • TomDantes
    És a pocsolya tükröződése a legnagyobb probléma, vagy legérdekesebb része a játéknak?
  • Sir Quno Jedi
    Emberek. Hogy egy pocsolyából, vagy ablakból valós reflekció látszódjon (emberekkel stb.) ahhoz abból a szemszögből is le kell generálni azt a kurva scene-t. Azaz pár kis tükröződő felület megsokszorozhatja a kiszámolandó dolgokat. nyilván megérné az 1-2FPS átlag speed a 60 helyett, hogy "ríől tükröződjön" az a kibeb@szott pocsolya. Gondolkodjatok már az istenért! Nem kéne full retard-ba nyomni!
  • Tikal #4560
    ha belelépek egy pocsolyába semmi nyoma.... :(
  • Hegi90
    a pocsolyákban sem tükröződnek az emberek
  • Gabesssz19
    Viszont ami érdekes ,hogy azzal jönnek a fikázó videókban, hogy az ablakokban nem az tükröződik aminek kéne , talán mindegyikben ugyan az a kép van , de viszont azt nem mutatják ,hogy eső után a pocsolyák milyen kegyetlen jól néznek ki, és majdnem tökéletesen tükröződnek ...
    Miért nem tudták az ablakokat is megoldani ? a pocsolyákat meg igen. vicc
  • MerlinW
    Ehhez azért hozzájárul az is, hogy az SG közösség kb a tizedére apadt az elmúlt években.
    miért is?
  • simonl #4555
    Szerintem kérd meg anyukádat, hozza fel a pincéből a csattógószárnyú falepkédet, menj le a játszótérre és nevess.

Kérlek soha ne ülj PC elé, és ha mégis, ne terjeszt magvas gondolataidat a net -en.
  • TomDantes
    Na most nevettem. Mert ebből kettő olyan mint a jeti. Sőt, a jetit inkább elhiszem hogy van. Azt talán látták páran.
  • Hegi90
    * Grand Theft Auto V - PC-verzió
    * Red Dead Redemption - PC-verzió
  • IMYke2.0.0.0
    "Kíváncsi vagyok legközelebb melyik lesz az a game ami olyan lesz mint régen hogy szinte félpercenként jönnek új infok a játékélmény miatt stb."

Van pár tippem:
    * Grand Theft Auto V - PC-verzió
    * Red Dead Redemption - PC-verzió
    * The Witcher 3
    * Dragon Age: Inquisition
  • grebber
    Mostanában valahogy olyan semmilyenek ezek a játékok.
    A topik hozzászólások száma is jól tükrözi ezt (Nyilván nem ez a mérvadó,de akkor is.)
    Régen kijött valami akár warezba majd hivatalosan és kedvencekbe volt egyszerűen nem lehetett követni napi több száz komment hegyekbe.
    Most meg itt van 3 új game Watch Dogs,Wolfenstein,Murdered Soul Suspect és kihaltak a topikok.Jó itt van pár db de ez is semmi nulla.

Kíváncsi vagyok legközelebb melyik lesz az a game ami olyan lesz mint régen hogy szinte félpercenként jönnek új infok a játékélmény miatt stb.
  • Tikal #4550
    madarakat láttál e? :)
  • IMYke2.0.0.0
    És a szemek is felnyílnak?
  • elite
    No, úgy tűnik két hét után kezd lecsengeni a játék körüli felhajtás.
  • TomDantes
    Nem mondtam hogy nincs, de még nem láttam. Egymást ölelgető részegeket, azt igen.
  • elite
    Rókázót már én is láttam.
  • MerlinW
    Pedig vannak vizelő meg rókázó emberek. többnyire a parkokban, csövesek lakóhelyei környékén.
  • TomDantes
    Érdekes, se vizelő, se rókázó, embereket nem láttam, se olyat hogy pattogok ha leugratok valahonnan. Olyat már láttam, hogy beragad, sőt az oszlopon átfolyó részeget is. Előfordul. Meg párszor azt is ,hogy mintha szándékosan gyalogolna némelyik hülye gyalogos a kocsi elé. De ilyen ordító nagy hibákat egyet se. Az AI meg néha egész jó, néha egész rossz. Harcban néha igen meglepek tudnak lenni, bekerítenek, dobálnak gránátot, erősítést hívnak, többen több irányból kerítenek be, máskor meg hát elég fura amit produkálnak.
  • HeadHunter86
    Okosak? Marhára. Bebújnak egy bokorba míg te keresed őket. Ennyi a tudományuk körübelül. Legtöbb azt se tudja mit kell csinálni. Profiloznia kellene erre elkezd autóval követni :D Elég sok a gyökér, gondolom korosztály miatt...
  • Borg
    Szerintem tovább ne bizonygasd, hogy nem is játszottál vele...
  • MerlinW
    Hát, bárcsak minden játék olyan rossz lenne, mint az AC4:)
  • TomStorm
    Ja a Multiplayer még azt mondom oké,rendben van.Rendesen felüdülés kicsit okosabb ellenfelekkel harcolni egy ilyen single kampány közben:)
  • TomStorm
    Ez van.Sandbox kell,GTA5-t már 2X végigvittem marad AC4
  • TomStorm
    Ide fog kelleni minimum 5 GB update és nem a DLC-k amiket kivágtak és már reklámozzák hanem PATCH!Reméljük tudják mit jelent ez a szó
  • Shep
    AC4, hát az aztán a bámulatos játék :)
  • TomStorm
    Én nem akarok senkit megbántani és ezzel most magamnak is ellentmondok mert eleinte oly dicsőítettem a játékot DE MINÉL többet játszok ezzel annál szarabb lesz:D
    Egyszerüen beleuntam a hibákba,bugokba olyan mértékben szar az AI,hogy én ilyet régen láttam.
    Ezek a járókelők olyan idegesítőek basszák meg,miért rókázik minden 4.-ik a búszmegállóban,miért vizelnek az utcán,miért néz engem mindegyik mintha ufót látnának.Járkálnak az úttesten nem is jön autó de ők megijednek és ott be is ragad az út közepén ide-oda futkárózik mikor nincs is senki körülötte.
    Poénból karon lőttem párat,mindegyiket a karján és mind meghalt:D
    Motorra rá se ülök,autó egy darab van ami tetszik azzal megyek és azt lopok el mindig.Rohadt változatos-.-
    A sztori tetszik,a rendőrös üldözések is tetszenek és úgy ennyi kb.
    Nem az,hogy meguntam hanem inkább felidegesít a játék,tolnám mert érdekel de ennyi hiba közepette nem megy.
    Ugratni nem is merek már mert tudom,hogy az autóm pattogni fog.Inkább melléhajtok és leesek és itt is poén mert mindig felborul és Aiden egyszer csak ki teleportál a kocsiból az úttestre,hát szóval kegyetlen:)

Fel se soroltam mindent,szerintem annyi hiba van,hogy nem is lehet mindent leírni.
    És most beteszem Assassin Creed 4-et és végigviszem mégegyszer mert az a játék 10X többet ér mint ez..