Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Õ is pont arról beszélt, csak te nem értetted 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
Egyik kedvenc 😊

Komolyan, életemben nem hallottam még róluk. 😊

A medve nem játék.

Fpocok
Új trailer

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tikal
vajon hogy nézett ki ez a játék fél éve ha nem merték kiadni akkor? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BoneDragon
Ahogy az is bug, hogy nincs reflektorfénybe árnyék? Komolyan ezeket nem vették észre +fél éves csúsztatás alatt? Naiv emberkék gyülekezete.

egyébként ez hogy a vízben nem látszik a lövés ez tuti hogy bug. Mindenhol látszik a lövés, kivéve a víz meg a föld. Felrobbantok egy kocsit, és ha a leszakadt ajtajába belelövök, ott a golyó nyom. Mindenbe ott van, apróbb tárgyakba is.

Vannak elvárások 2014-ben!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Lényeg, hogy felismered a szarkazmust.

[merlinw.org]

Tikal
én a deadsec-es megszakításokat, mert kurva hangosak 😄 ( a zenét alapból hangosra vettem, így mikor megszólal az a fasz rohadt idegsítõ 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Overburner
Szerintem is de lehet van 1-2 cucc amit kikapcsolnék de hirtelen nem tudom melyik az 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Úgy járt már valaki hogy az Uplay nem jött be in-game? Tehát az in-game felületet sehogy sem lehet behozni. Havernak van egy ilyen problémája Win 8.1-et használ és igy nem tud meghivást elfogadni meg küldeni se 😄

Tikal
egyébként a játékhoz írt zene szerintem nagyon jó...

Engem csak a vezetés zavar, nem szeretek száguldozni, de sajna itt nincs olyan limiter mint a Maffiákban volt.
Ha jól emlékszem, mikor Maffia2-ben a speed limiter off-on volt, akkor a kocsik ugyan így indultak mint itt is, kerékkipörgéssel, de ha benyomta az ember, akkor máris kezesbárányként lehetett õket vezetni. Kéne szerintem ilyen minden sandboxba, aztán aki akarja benyomja, aki nem nem.
a.carkey
Ugyanazt talán nem is, de ugyanazoktól tuti hallunk hasonlókat.

A medve nem játék.

TBTPumpa
Nem csodálkozom azon, hogy minden második emberhez betörtek. Ez a MacCallister családdal is elõfordult.
Chicago ilyen hely, ahogy már az 1990-es Reszkessetek betörõk filmben is látni lehetett. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Na én ezt amúgy fõleg arra fel mondtam ,hogy azt hangoztatták ,hogy nem fogjuk 2x ugyanazt a beszélgetést hallani, ezzel szemben én 1 percen belül 2x is belefutottam a betöréses dumába de az biztos, hogy sokkal élõbb a város, mint eddig bármely más PC-s, hangsúlyozom PC-s sandbox játékban volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Találkoztam már olyannal akinek roma õsei vannak, és a digi bigyókat árulja.

a.carkey
Szerintem elõször Detroitot akarták megcsinálni, aztán a kamerák miatt lett Chicago, viszont ha már megírták, a fájlok maradtak. <#bohoc>

A medve nem játék.

Shep
Mondjuk azért Csikágó érdekes hely lehet, ha mindenki vagy rákos, vagy drogos, vagy büntetett elõéletû, és minden második embernek pont tegnap törtek be a házába 😊

Mi a baj vele? Arra gondolsz szarul fut? Nálam jól fut.

J,de vigyázz rájuk amikor hatan kergetnek már eleve, és 200-al berongyolsz egy kanyarba. Vagy amikor leakarok várni egy sikátort, és hát nem elém vetik magukat?

Meg ha már irányítás, párszor lelõttek, mert nem abba a fedezékbe bújt el, ahová én akartam. Néha ez kissé fura.

Ezek amik engem zavarnak benne, de ettõl még nagyon élvezem. Még az I. fejezetben vagyok, és eltelt 20 óra. Más ennyi idõ alatt lassan a végére ért...

Két fajta Vsync van a játékban. Mi a különbség? Az egyik 60 FPS-re zárja, a másik 30-ra? Vagy mi?
Ja most,hogy említed minap egy tûzoltó száguldott végig az úton hát gondoltam meghekkelem a lámpákat,csak úgy tolt el mindenkit az útjából<#idiota>
a.carkey
Többet ütött el közülük hozzájuk kiérkezõ mentõ, mint én. 😊

A medve nem játék.

Mondjuk elég szépen elugrálnak elõlem meg a jármûvek is jó irányt vesznek ha dudálok azt észrevettem
Ez nem lenne probléma,ha nem az Ubisoft Montreal lenne a név mögött! (meg a Dunia engine)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Gyalogosokra nagyon kell figyelni/vigyázni.Most Hard nehézségen játszok és üldözésnél ahol csak személyi sérülést okozok még nem nagy gond de ha közben meghal akkor iszonyat rámszállnak a zsaruk.
Szerintem ettõl lett most nehezebb mióta váltottam nehézséget.Meg a radar rohadtul bekövet.Normálba még kitolattam akar hatótávból de már esély sincs rá.
Overburner
Hát azt berakhatták volna hogy a dallista szerkesztésénél meghallgathasd mi micsoda mert igy nem tudod mit kapcsolj ki xD

Ja, meg a másik: nincs élet a városban? Nincs élet? Mi a szar? Állandóan érdekes, poénos beszélgetéseket lehet lehallgatni, némelyik küldetést is ad. Aztán megismernek az emberek, lefényképeznek! De fényképezik magukat is, aztán vannak részegek, szerelmes párok, utca zenészek, láttam teniszezõket, kosarazókat, horgászókat, meg valami küzdõsportot gyakorlókat. Csak akik eddig feltûntek, és akinek ez semmi...

Unalmas lenne? Lehet, hogy unalmasnak hangzik hogy egy rakás mellékküldetés annyi: menj be X épületbe mindenkit ölj le, kivéve egy embert, õt le kell ütni. Ráadásul hülyeség is,az nem baj ha száz embert agyonlövök, de azaz egy, õt le kell ütni. De ettõl eltekintve, marha izgalmas, mert minden épület más mindegyik helyzet más egy kicsit, kicsit más taktika kell ellenük.

És tényleg van ami lehetne jobb, az irányítás, nem is az hogy nehéz, vagy rossz, de hogy azért csapok el járókelõket, mert az irányítással vannak gondok, és emiatt csökken a jó hírem, na ez zavaró. Ez inkább zavaró mint a júj tûzcsap, júj ha belelövök a vízbe mi van...kit érdekel ilyen apróság? De ez a irányítás dolog se annyira zavaró, néha idegesítõ, de meg lehet szokni.

Tikal
engem most épp a zenék kezelése bosszant a legjobban... rohadtul elbaszták..

Hülye trollkodás, semmi több( pedig a Mafia a kedvencem) Komolyan, hány videót kell még készíteni arról hogy júj tûzcsap, júj nincs effekt amikor belelõ a vízbe júj júj júj. Unalmas és szánalmas. Igen, vannak benne hibák, problémák, rossz megoldások, grafikai bug-ok, és lefogadom ezek egy részét majd javítani fogják. Majd lesz patch. Ez a mindenbe kössük bele...valahogy a tûzcsap probléma és a vízprobléma nélkül is jól tudok vele szórakozni. Szerintem nem én vagyok a hülye fasz a ki van már de tényleg! Ettõl nem lesz szar a játékélmény. Akinek mmeg ez bassza el az élményt...így élvezzen minden mást is az életben! Ilyen hozzáállással!

Arról amit meg nyújt a játék, szó nem esik. Pedig, rohadt jó, hogy egy küldetést sokféle képpen meg lehet csinálni. Belopakodhatok, vagy lövöldözni ész nélkül, vagy a hack-eléssel trüközzve, vagy mindezt kombinálva. Marha nagy poén ám, szép csendben leszedegetni hangtompítóval akiket lehet, ha meg már nem lehet, megzavarni õket, beindítok egy riasztót, arra figyelnek, sunyi módon felrobbantani a csávó gránátjait, majd a maradékot szitává lõni.
Vagy menekülésnél, ha sikerül pont idõben kiiktatni a rendõröket...egyébként nagyon jó ahogy üldöznek, ha szem elõl tévesztenek ,keresnek, körbe járnak benéznek a parkoló kocsikba, mellék utcákba.

Nagyon sokan.pl

Shep
A tûzcsapos megoldás a legbénább, a többi olyan, fel sem tûnik játék közben kategória.

Overburner
Abba egyet értek de hát istenem nem olyan gáz mint sokan mondják. El lehet benne funolni meg stb, arra jó amire kitalálták.

Én nekem se olyan nehéz vezetni, de akkor is távol áll a realisztikustól a fizika.
Shiwo
egyet értek, szerintem sem olyan vészes az autók irányítása, mint amit mondanak páran (: csak jó érzékkel kell leszállni a padlógázról illetve néha nem árt a kézifék sem (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gergou
Jó videó, ettõl függetlenül nekem nagyon tetszik a Watch Dogs 😊 Sztem nagyon látványos lett, mondjuk annyira nem hiányzik a fröcskölõ víz a lövések után. Látom vagy 30 video van jutyubon, ami feldolgozza ezt a témát. Nahát, ez aztán nagyon hiányzik a játékból, kb 20 perc munka a programozásban, és patch-be konvertálás...

`Take a look to the sky just before you die`

Overburner
Nos én leszarom jelen pillanatban, ettõl nekem nem lett szarabb a játékélményem mivel 10 óra játékidõ nem azzal fog eltelni hogy lövöldözöm a földet a vizet meg a kocsi ablakait. Idõm nincs ilyesmire figyelni játék közben.

Fpocok
Valóban mocskos lejáratókampány van... 2014-ben ki az, aki elvárja, hogy a vízen látszódjon a lövés? VAgy a földön... pff...

Ryder62
Szánalmas.

Mafiában nemcsak porfelverõdés van mikor belelõsz a földbe, hanem meg is marad a nyoma, ahogyan a kilõtt töltényhüvelyek is és a tár is ott marad a földön.

WD-ben meg átlõsz az aszfalton. Mintha nem lenne ott semmi.

A tûzcsapról ne is beszéljünk.

És mennyi a difi? 12 év lol basszus

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

TDC Geronimo
De ráérnek egyesek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Overburner
Akkor mehet mindenki játszani a Mafiával xD Bár gyerekkorom egyik kedvenc játéka azért ez már lol WD hátrányait tudják csak is összehasonlitani mindennel, lejárató kampány van rendesen.

Overburner
Hát azért nem mondanám hogy realisztikus a vezetés de nem szar. Nekem nincs bajom a sztoryval? Mégis mit akartatok látni? hollywood-i kasszasiker filmeknek néhol szarabb story-ja van és mégis imádják az emberek. Nekem nincs bajom Aidennel idáig tudok azonosulni a bajaival bár már megint vendetta. Szerintem van élet a városba, van hogy karamboloznak az emberek meg a rablások stb mindig történik valami.

Fpocok
Szerintem itt még nem volt.

Overburner
Én már inkább meg se nézek semmi ilyet úgyis a saját véleményed számít csak de egyébként WTF XD az már kemény.

MerlinW
Mert sajnos ez így van.

[merlinw.org]

Mármint a kritika szerzõje állítja ezeket.
Realisztikus vezetés, béna sztori, béna karakter, 0 élet a városban WTF?
Overburner
Vágom ezt is nagyon állat 😄