5939
-
simonl #4615 Nincs ennek a topicnak egy qrva házigazdája?
Tüntesse már el ezt a sok hülyegyereket akik csak azért írnak ide kínjukban mert elviselhetetlen flusztrációt okoz nekik, hogy ez nem GTAV.
És most hozzátok szólok kedves hülyegyerekek: azért mert ebben is házak autók és emberek vannak, azért ez még nem a GTAV.
Most ez a menő srácok? Mindent fikázni amire, vagy aminek a futtatásához nincs pénzetek??
Kevesebbet kell szívni srácok.....
-
#4614 Dukeban csináltak egy klónt arról a szobáról ahol a tükör volt, tehát nem valós tükröződés volt. pl a mostani fényeffektusok nem működtek volna vele/szintén kurva sok számításba került volna. Noclip cheat kóddal pl át tudtál bele menni. Ja, és az nem open world játék volt. Ahogy a Max Payne sem.
De egyébként bírom hogy arról megy a vita, amiről az egyik él sem tud semmit :) -
mike01010101 #4613 Ennél jobb, élvezetesebb fedezékharcos játékkal nem sokkal találkoztam. Sandbox-ban egész biztos, hogy nem. Nagyon jól mozog a figura a fedezékek közt, jól, pontosan vált fedezéket. Nem is a hackelés, hanem ez a legjobb része a játéknak, persze használva a környezeti dolgokat is. -
Skyline #4612 Tudod én belátom ha vannak hibái egy játéknak, és bizony ennek is vannak ezt le is írtam amikor leírtam az egészről a véleményem..Ellenben vannak pozitívumai is..Ehhez képest a jelenlevő fikázók színe java mást sem tud csak fennakadni mindenen. Ha nem tetszik nem kell vele játszani és nem kell ide irogatni.:)
Én se járkálok a GTA 4 topikba minden nap leírni hogy a hiába a nagy látványmodok ettől még egy unalmas repetitív szemét marad a játék.:) -
#4611 nem te vagy itt véletlenül a fanboy, tudod WD fanboy :D -
Skyline #4610 Valahogy egyre inkább kezdek immunissá válni az idióta fanboyokra és haterekre hála az sg-nek.:) -
#4609 LOL, mi van ha akkor írtam mikor még a te hozzászólásod nem jelent meg... elképesztő... vagy gondolod nehéz volt kitalálni mit is fogsz írni neki erre? :DD -
Skyline #4608 Micsoda varázsló egy perccel késöbb megmondod mitfogok mondani. Hogy csinálod. Nevetséges....:) -
#4607 LOL -
#4606 Majd erre azt mondja, hogy de az nincs PC-re... én meg azt hogy WD meg van PS3-ra és ott is gyenge :D -
Skyline #4605 Ki beszél az 5-ről. Nincs pc-n.
A GTA 5 etalon és trónon csücsül egyébiránt, messze pozitív csalódás volt a 4 után minden tekintetben. -
#4604 hahó, már kijött egy GTA V is... ősszel ettől ijedtek meg a srácok... joggal..
Persze, hogy nem olyan szar, de nem is olyan jó mint amilyennek megpróbálták eladni az elmúlt hónapokban, és persze hogy idegesítő egy csomo hibája, mikor ott volt előttük egy GTA amiből lehetett volna tanulni. Pl melyik idióta fejlesztő találta ki, hogy akármikor autoba ülök előröl kezdi a zenéket, már minden dal első másfél percétől hányingerem van, egyszerűen nem autozol többet míg egyik helyről a másikra érsz. Ha séta közben kapcsolom be a zenét, akkor fasza, mert bármit csinálok szól a zene, DE, ha közben bejön egy CRIME akkor a zene megáll majd mikor végzek vele akkor megint előröl, ja és nincs PAUSE vagy FAST FORWARD :) Miért nem volt jó a Rádiós megoldás??? -
#4603 " Az akció minősége és a fedezékrendszer a lopakodás bizony messze a GTA 4 fölött áll..."
Felejtsd már el a 6 éves 4. rész, mikor már az 5. is 9 hónapja kint van ... attól, hogy Te még utoljára négyszögletes kereket gurítottál, már régen 32+ millióan kör alakút gurítanak .... -
#4602 Ha tippelnem kéne Te még közelről sem szagoltad a GTA5-öt ;) -
Skyline #4601 Nincs forradalmi, de a sztori változatosabb, a freeroaming szintén, az autó irányítása pedig controllerrel nem rossz, pontosan a GTA és a Saints Row közé ékelődik. Az akció minősége és a fedezékrendszer a lopakodás bizony messze a GTA 4 fölött áll...
A fő probléma az hogy ha egy játék körül nagy a hype (és persze itt valóban túl nagy volt) rögtön megjelennek a divatfikázók akik mindenben a hibát keresik, ráadásként ide még a GTA fanok is betévednek,akik persze minden olyan hibát kiemelnek ami a GTA-kban is jelen van csak ott ugye nem zavar senkit mert rockstar játék (kezdve a bugokkal amiből van ott is dögivel ha nem több)...:)
Messze nem olyan szar ez a játék ahogy itt egyesek próbálják lefesteni. Persze mindenki többet várt, de még így is sikerült pc-n megalkotni az eddigi legjobb városi sandbox játékot. :-P -
#4600 Hát, kb Act2 közepén járhatok, de már unom a küldiket, már lelőttek mindent amit a játékmenetre építeni lehet :D
Egyébként a lövöldözés az jól meg van csinálva ... bár pont ez a része már a GTA5-nek is jó lett.
Ma nyomtam pár versenyt, de komolyan, az utána lévő 15mp-es lövöldözés a legjobb, mikor mindenki halhatatlan és megy a rombolás :) -
nem akartam leírni újra, kösz -
#4598 ...
hova megy a tűzoltó autó ha nincs tűz? :) -
#4597 bezzeg a watch dogsban hű milyen lehengerlő sztori, forradalmi AI és harcrendszer, na meg változatos küldetések vannak:D A freeroaming valóban élvezetesebb, amíg az ember be nem száll egy autóba. -
Skyline #4596 Feldughatod a fizikát ha a játék tartalma és az akció minősége nulla, és a fő eleme, a sztori, a missziók unalmasak, a freeroaming pedig autókázáson és a primitív lövöldözésen kimerül.... -
#4595 ez már izlés kérdése... az autok fizikája, a sok apróság amiktől mindig jó volt a sorozat az ott volt abban is, és az V-ben is -
#4594 Duke Nukem 3D-ben volt. -
Skyline #4593 Értem. És a frankó San Andreas után mégis Rockstaréknak hogy sikerült a hulladék 4-et összehozni? Pedig volt elötte jópár amiből tanulhattak... :) -
#4592 pontosan, tehát volt öt GTA játék amiből tudtak volna tanulni, de nem tették.... sőt még a kiadást is eltolták fél évvel, úristen, mi volt itt akkor fél éve :) -
#4591 Dehogy, már a Duke-ban is volt. -
Skyline #4590 Csak azt felejti el mindenki hogy a GTA-ból ez már a sokadik rész és kellett egy botrányosan szar GTA 4 és sok hőbörgés hogy a GTA 5 olyan legyen amilyen..Míg a WD nem a sokadik rész...:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4588 Nem mennek sehova soha... egyszer követtem egy tűzoltót pár percig, de csak összevissza ment, majd nekihajtott egy keritésnek, kiment offroad majd vissza egy egyirányúba és megállt, mert jöttek szembe, aztán hallottam hogy beszólnak nekik rádión, hogy a tűz eset lefújva, már nem kell erősítés :D
( Mondanom sem kell ugye, hogy GTA V-ben a tűzoltó autók valós tüzekhez kijönnek, mentő szintén ha baleset van, vagy lelősz valakit, de ki is tudod őket hívni ) -
Skyline #4587 Nekem semmi gondom a 8.1 rendszerrel de lehet azért mert eredeti, naprakész? -
#4586 Miért, mondani kell, hogy 'hé, hülye aki W8-at használ'? :D -
TomStorm #4585 Nem pattognak az autók WTH?!
Lehet ám,hogy a régebbi warez verza zavart be még W8-on mert arra tettem az eredetit.De bazze nem mondta ám volna senki,hogy hé hülye tegyél új win-t-.- -
#4584 Igen, azt én is kerestem :( -
#4583 Egyébként ma vicces volt, hogy láttam a játékban az első szirénázó mentőautót, ami ezerrel száguldott a városban, majd tőlem nem messze az úton egyszerűen eltűnt menet közben ... kár h nem lehet kinyomozni, jó kis X akta lenne :D -
TomStorm #4582 Visszaraktam Win7 OS-t és fele annyi bug nincs mint W8.1-el.Furcsa volt nekem mert mikor kezdtem a játékot akkor nem voltak gondjaim de felraktam W8.1-et és azóta voltak.Fene se érti ezt.. -
#4581 kár hogy a mesterlövészre nincs hangtompító... -
#4580 van még valami hangtompítos uzi is vagy mi -
#4579 Még te legyél felháborodva, mert elvesztetted a fonalat :DDD -
#4578 A lopakodósan kinyírok mindenkit játékstílus egyre jobban bejön ... bár van amikor brutál mindenki megy a levesbe ... de azért azzal egy cseppet szenvedek, hogy úgy am blokk a játékot X360 kontrollerrel irányítani jobb, mégis ha precízen kell ölni akkor dobom az ölembe és fogom az egér+bill-t ... aztán meg ha precizen kell mozogni vagy gyorsan fegyvert váltani, kapom vissza a kontrollert :)
A hangtompítós pisztolyon kívül van még fegyver, ami hangtompítós és csendben lehet vele ölni? Mert a boltban nem találtam. -
TomDantes #4577 Lovagolj a szavakon, ettől lesz igazad. Áh, tudod mit? Olyan rohadt unalmas, hogy naponta hat különböző új dologba kell bele kötni. Bocs, hogy nem tudom nyomon követni, hogy most épp miért szar a watch Dogs. -
#4576 hol hiányoltam én ezt ember, kérlek mutasd már meg!!! Pont hogy leszarom van e vagy nincs :D
egy kicsit figyeljünk már oda jobban mit írtam