Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ne hazdugáljál, olyan szar gépen el sem indul a játék, mint ami neked van 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HeadHunter86
Rohadt unalmas, hogy ugyanazt a 15 bugot mutogatja mindenki.
Én inkább játszom, mert szerintem jó lett.
Lehet tényleg néhol repetitív, viszont én már beleöltem 10-15 órát, 2. fejezet elején vagyok és még egyáltalán nem unom. Harcokat kifejezetten szeretem, ráadásul elég sokszor meg lehet benne halni, ha nem figyel az ember.

Törölt felhasználó
Amit a legjobban hiányolok a játékból: Euphoria

Enélkül egyszerûen nincs élvezet a tûzharcokban és az emberek elütésében. 😄
Overburner
Magyarok vagyunk itt csak ez megy xD

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

dartonite
Nem vedem,de az indokolatlan tamadas is eleg butasag.Szeretnem ha a topikba tevedo emberke nem csak a folyamatos szapulasat latna hanem a benne rejlo lehetosegeket is es a sok szorakoztato jatekorat.
Ja es nekem csak medium/high-on megy a jatek,szoval nem is lattam minden szepseget.Ennek ellenere fenntartom hogy keszultek ennel joval bugosabb AA+ jatekok is.
Az tuti. A GTAIV, az elõzõ gépemen, miniumum se futott élvezhetõen, és az min. grafon még ronda is volt mint a bûn. Ez jól néz ki, jól i fut. Oké, rohadt drága PC-t vettem egy fél éve, de hát ilyen a PC-s ipar. Nagyok a gépigények, egy drága hobbi. Azért mindezzel együtt jöhetne valami patch, és például a sokat emlegetett bug-okat ( víz meg tûzcsap stb) javíthatnák, meg egy kis optimalizáció és ráférne, a gyengébb gépekhez.

Sir Quno Jedi
Jah full ultrán szépen megy. Szebben, mint a GTA4 az elõzõ VGA-mon és az elõzõ I7-emen (az is a maximumig kitolva, de nem full maxon (látótáv ilyesmi), mert ahhoz már kevés volt a VGA RAM-ja).

Hozzá kell tenni és nem használok AA-t sosenem, mert minek. Felbontás kell nagyobb, nem pedig AA.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Overburner
Nekem is ultrán van kivéve árnyék meg textúra és faszán megy 😄

Nálam is ultra grafikán megy. Én is hazudok? Meg van itt még kolléga akinek szintén. Szerinted hogy van ez? Nem is fut full grafikán, szar, bugos, szaggat, utáljuk, unjuk, fos az egész, de azért hazudjuk az ellenkezõjét...mert mégis miért? Ez nekünk a szórakozás, hogy ilyeneket találunk ki, vagy valaki lefizetett minket, vagy mégis hogy gondolod?

Sir Quno Jedi
???? nóóómális ??? miért mondanám hogy jól fut, ha NEM futna jól ??? ráadásul én nem is fullhd-ban tolom, hanem afelett...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hegi90
ilyen szánalmas az életed, hogy azzal akarod magad felsõbbrendûnek feltüntetni, hogy nálad fullosan megy egy olyan játék, ami senkinek nem megy fullosan? OK, én hiszek neked <#vigyor5>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sir Quno Jedi
Naés? Nekem saaajns sem nem optimalizálatlan nem volt, sem nem bugos. Szép volt, szépen futott és nem bugzott. Most akkor hazudjam az ellenkezõjét?!?!?!?!?

Aha, tehát ha valaki nem lát benne ilyen bug-ot, akkor az védi. Ez azért már fájdalmas.

IMYke2.0.0.0
"amikor már mûbránerrel lehet leütni az embereket egy játékban ott már"

Csak hogy, nem kötelezõ használnod! Az ugyanis egy fegyver, egy tárgy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Overburner
Szerintem nem baj hogy nincs reflektorfényben árnyék és el is magyarázom miért. Amikor GTA4 be bekapcsoltam a Night Shadow-okat kb -20fps-t kaptam és meghalt a gép de rendesen szoval soha a büdös életbe nemvolt bekapcsolva a night shadow. Ha itt beépitették én ugy gondolom még nagyobb lett volna a gépigény és ezt nem igazából engedhették. Bár kikapcsolósra megcsinálhatták volna és akkor akinek birja bekapcsolhatja. De ez csak egy teória de logikus szerintem.

Hegi90
nem tudom mit véditek ennyire, szerintem is kibaszott jó játék, de még a fejlesztõk is elismerték, hogy szedett-vetett, végére összecsapott optimalizálatlan termékrõl van szó

dartonite
Egyetlen hasonlo bugom sem volt.Igaz nem is keresem szandekosan az ilyesmit, csak jatszom.Nem az evszazad jateka es tud unalmas lenni, de a legjobb open-world jatek eddig pcre.Az pedig nem kis szo.
Hegi90
Kocsilebegés nálam az elsõ 10 percben kijött, a vonat szintén, a lámpaoszlop hitboxa fõleg vezetés közben vicces.

De olyan is volt pl, hogy beleszáguldottam egy garázsajtóba, a kocsi átment KERESZTÜL rajta, én meg kint ragadtam 😄

IMYke2.0.0.0
Meggyõzõ trailer. Kell ez a játék. Minden áron.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
Végre valaki megfogalmazta, amit én is gondolok. Nekem mindenhol a sztori az elsõdleges sandboxokban és utána legyen még nagyon sok minden benne amit lehet csinálni. És ezért nem nyomom sem a GTA-t sem a Saint's Row-ot. Utóbbiban kifejezetten zavar, hogy abszolút nem lehet komolyan venni a játékot, amikor már mûbránerrel lehet leütni az embereket egy játékban ott már a sztoritól tényleg nem kell komoly dolgokat várni.

enlightened
Szerintem is nagyon jó a játék, bár a mellékküldetések néha unalmasak, de elég sok variáció van benne, meg nekem a sztori is bejött és a karakter.

De az ivós versenyeknél, meg a sakknál nincs jobb 😄

enlightened
Nem.

Van a játékban repülõtér? Lehet benne pl. helikopterrel menni?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

ezzel szerintem középfokon már mennie kell kellemesen
Shep
Hát gyerekek tudom ,hogy senkit nem érdekel de szerintem egész jó ez a játék, legalábbis az utóbbi AC-kat simán üti.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mi az a vga amivel már jó lenne? Gépem alul.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Hát igen, nem úgy mint TE. Szerencsére mindig igen hasznos, a játékhoz kapcsolódó dolgot írsz mint most is. <#eljen>

MerlinW
Elhiszem, én is csak leírtam 😄

[merlinw.org]

a.carkey
Én csak leírtam amit gondolok. Hidd el, marhára meg vagyok elégedve vele. 😊

A medve nem játék.

MerlinW
De ez a játék nem GTA, nem is volt soha célja hogy az legyen. Ez egy sztoriközpontú TPS, némi szabadsággal. Mint pl. a Mafia-k, vagy a Sleeping Dogs.
GTA meg egy nagy játszótér, meghintve egy kis sztorival, hogy játéknak tûnjön.

[merlinw.org]

MerlinW
Lehet hogy van köze, én a mai napig fenntartom hogy ez a játék egy kalap kaki, de egyszer már elmondtam a véleményemet, és én nem szajkózom nap mint nap. A másik, hogy sokan valószínûleg nem céljuk hogy lealacsonyodjanak a primitív szintedre és úgy vitatkozzanak a semmin. Pont. Téma lezárva.

Te is inkább beszélgetnél a játékról, ahelyett hogy feleslegesen kelted a feszültséget.

[merlinw.org]

a.carkey
Van pár dolog, ami pl. a GTAkban volt és hiányzik, mint pl. rádióadók, lakások, speckó elfoglaltságok, melyek valamilyen formában itt is jelen vannak, bár kevésbé jól átgondoltan, mint ott, de ez van. Az autóválaszték, város változatossága jó. A profilozás járás közben jó ötlet, mert úgyse csinált a GTAban mást az ember, még ha itt többet is ki lehetett volna hozni belõle, de mivel AC szinten van a game, még simán DLC formájában kiadhatják, mert vannak benne lehetõségek, és (lsd. belinkelt képet a nagyorrú bácsival! 😄 ) Akivel harcolsz, azt le lehet ütni, akivel nem, azt nem. Ebben is különbség van. Van a játékban jópár órám, de még a szorival alig haladtam, csak járom a várost, nézegetek, a minijátékokhoz pedig egyáltalán hozzá sem értem, az online mókából is csak a kötelezõ egy amit letudtam, szóval a GTA remek minijátékai sem hiányoznak. Úgyhogy meg vagyok vele elégedve. Nem kaptam többet, mint egy AC résznél, de az bõven elég.

Nincs golyónyom a vízben és a földön? Keveset nyomom hétköznap, hétvégén volt idõm rá, és még így is remekül szórakozom vele.

Van egyfajta Max Payne feelingje. A map nem annyira változtatos, mint a már linkelt Mafia I.-ben volt, viszont nagyobb, mint a II.-ben. Hiányzik belõle a GTA "harsánysága", engem is zavar a mû-Chicago, viszont nem annyira statikus és unalmas, mint az AC4, vagy PS4en a SS volt. Mókában nem közelíti meg a RDRt, de jobban szórakozom vele, mint a Saints Row részekkel. Ami ott van, az ide nem hiányzik.

Szimpatikus a fõhõs, a mellékszereplõk, meg is lepõdtem, mert az AC utolsó két és fél részében nagyon pocsék volt a felhozatal. VANNAK! poénok, sok hülyeséget lehet elõidézni, de tény, hogy az AI városban mászkáló és vezetõ része síkhülye. Inkább sokszor, mint kevésszer.

A város él, bár azért egy bizonyos 5. részben jobban élt, az is tény. Viszont felesleges összehasonlítGATNI vele, mert sajnos azt MÉG nem adták ki PCre, ezzel viszont megtisztelt minket az UBI.

Úgyhogy, bár vannak hiányosságai, és van ami hiányzik belõle, nem szart kaptunk, mint sokan itthon és külföldön ezt próbálják belehypeolni az emberek agyába.

A medve nem játék.

Persze. Semmi köze ahhoz, hogy kibaszott nagy faszságot beszéltek, és rohadtul nincs igazuk. Nem, egész biztos nem így van.

MerlinW
Valószínûleg mert nem foglalkoznak a játékkal.

[merlinw.org]

sajnálom, de ettõl még a GTA3 is szebb...<#banplz>Amúgy de érdekes, hogy be kussoltak azok akik hápogtak hónapokig, hogy milyen ronda lesz, ocsmány, ronda ronda ronda...aztán megjelentek a videók, képek PC-s ultra beállításokról, és valahogy bekussoltak. Nem is értem miért.

Te például biztosan hiba nélkül dolgozol mindig. Ügye?

a.carkey
És nem csak a belváros szép, hanem a külváros is!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

a.carkey
Amikor pedig elered az esõ, akkor a Second Son is picit meghúzza magát a sarokban, pedig õ sem csúnya ...

A medve nem játék.

a.carkey
De most õszintén? Olyan robbanások és effektek vannak benne, hogy néha a SSben sem voltak ilyenek. Nem látszódnak meg a golyónyomok a vízben és a földön? Kit érdekel? A játék gyönyörû. Kell hozzá gép, de gyönyörû. Minden platformhoz képest PCn még szebb. Sandboxként meg a legszebb game. És most nem az esõs helyzetekre gondolok, ami ugye mindent üt.

A medve nem játék.

Sir Quno Jedi
Jah olyan volt nekem is, de az ember az ilyen gammákban gyorsan megtanulja, hogy ne menjen szûk helyekre és utána fel sem tûnik.

Tikal
mondjuk az hogy két objektum között nem tud átfutni mindig az rohadt idegesítõ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
Az oszlopos megtörténhetett volna velem, de sosem történt, mindég kidõlt rendesen. Vízcsapra nem álltam rá. Hidak nyitásánál köpninyelni sem volt idõm. Autók nekem nem lebegtek sosem. A vonatok elé nem ugráltam be, pláne nem motoroztam eléjük (eleve hogyan kerülsz oda). Tán 1x-2x láttam olyat, hogy valaki beleragadt a falba holtában, de lehet azt is csak álmodtam.

Lehet csak a tört verzió bugos.Ha kiderülne,hogy beégne már a gyerek lol
a.carkey
😊

Meg a gyerek gyúr a focivébére:

A medve nem játék.

Sir Quno Jedi
Ez fura, én végigtoltam, de semmi ilyesmi nem tûnt fel. Evvan.

bajgunar
Na akkor röviden.Nálam a train bug van,hogy megáll meg 2 tereptárgy között nem tudok elmenni de mással még nem találkoztam.
Aztán,hogy szégyelheti magát az Ubisoft ennyi studióval+dolgozóval,hogy így adták ki a játékot.
+még írtam,hogy a játék jó meg ilyenek na ennyi:-)
Shep
Azért minden játékból lehet ilyeneket csinálni de a becsúszó szerelés ütött 😄

kiütötted a hozzászólásom omg😄