5939
  • AnuluWork #4655
    Régi kedvenc. Steamen is fent van, bárki megveheti. Mondjuk nem tudom milyen oprendszeren indul el egyáltalán, de régen nagyon tetszett.
  • gergou
    Majd egyszer, ha tényleg sok időm lesz, kiprószálom :) Nekem a nagyon-nagyon favorit még mindíg az Anachronox c. játék, bármíly notebookom is legyen, azon rajta van :)
  • AnuluWork #4653
    A második rész nagyon jó, a többi meg főleg nagyon szép. Az első nekem, mint történet nagyon bejött, de az az első rész, és olyan, amilyen, de nem rossz.
  • gergou
    Kihagytam az összeset :D
  • AnuluWork #4651
    Talán az AC sorozat.
  • gergou
    Egyébiránt visszatérve a Watch Dogs-ra, rég nem volt olyan játék, amiben csak úgy sétálgattam, és nézelődtem. Szinte autóba se akarok ülni, csak sétálgatni a városban, annyira szép és hangulatos :)
  • AnuluWork #4649
    És ugyanezek csinálják most a Kingdom Come: Deliverance-t. :)
  • CalebJoe
    Ez az hogy ma egyik sem tud olyat mutatni mivel már szinte mindent megcsináltak a cégek, nagyon nehéz lesz a jövőben újat mutatni főleg egy sandbox stílusban.
  • gergou
    Annó még patch is jött ki hozzá, ami könnyített azon a versenypályás részen. Hozzáteszem, sokat kinlódtam vele, de még azelött megcsináltam :) Akkor abban az időben az a játék olyat mutatott minden téren, amit ma sem tudnak elérni. Ez bizony tény.
  • TomDantes
    A Mafia 1 kivételével melyikben törekedtek legalább csak kicsit a valóságosra hasonlító vezetésre? Szerintem egyikben sem. De viszont a Mafia versenyautós pályája, na az igen nehéz is volt. Szerintem az akkor sokakat elriasztott. Árkádosra kell venni a vezetést, hogy a szélesebb közönségnek is tetsszen
  • gergou
    Mindemellett a Watch Dogs jármű és ütközés fizikáját illetően:

Nem akar realisztikus lenni, ezt hívjuk arcadeosnak. Én úgy vélem, sokkal rosszabb az, ha valami realisztikus akar lenni, és nem jön neki össze, pl a GTA 5 törésmodellje. Kicsit rajzfilmes hangulatot kölcsönöz a Watch Dogs járműfizikája, és törésmodellje, de nekem ez tetszik, valahogy nem oly rideg, és visszataszító, mintha a valóságban történne.
  • gergou
    Az első helyezettel teljesen egyet értek :)
  • TomDantes
    Na jó ha már úgyis összehasonlítás:
    Mafia 1. Legjobb volt.
    GTA Vice City . Második helyezett.
    Watch Dogs. Harmadik.
    Mafia 2. Negyedik
    GTA San Andreas. ötödik.
    Sleping dogs. Hatodik.
    GTa 3 Hetedik.
    GTA IV: nyolcadik

Egyéni személyes ízlés alapján.
  • gergou
    Én annó a GTA 5. részével nagyon sokat játszottam. Hajdanán a GTA 3. részével is. Nem sokkal a PC-s megjelenése után jött a Mafia 1. része. Sokkal jobban tetszett, mert tartalom és művészi szintű grafika társult hozzá. Az első napon vettem meg a GTA 4. részét x360-ra, amikor megjelent, mivel azt hittem végre valami hasonlót kapok mint a Mafia 1. Tévedtem, nagyon uncsi játék volt ( a Vice cityvel sokat játszottam, leginkább a 80-as évek hangulata miatt, de az is unalmas lett). A Mafia 2 sztem jobb játék lett a GTA 4 nél. Valahogy a hangulat, a világ nagyon megfogott. Na aztán a GTA 5. részével jött el az, amire én rég vártam. Nagyon tartalmas minőségi játék lett. Jött a Watch Dogs aztán. Sztem igenis méltó konkurenciája a GTA játékoknak. A város hangulata felépítése megvalósítása, élettel megtöltése a Mafia játékok minőségét idézi, egyszóval veri a GTAákat e téren de nagyon. Aki meg vak az vak. Én látom a TV-men amit látok.
  • Skyline
    Hát pedig a gúgli a Boring szó mellé nem a WD-re dob ki kismillió találatot hanem a GTA 4-re..:)
  • elite
    Kihagytad a valós tükröződéseket!
  • TomDantes
    Mert tudod van különbség aközött, hogy valamit nagyon szeretek, és a elvakult rajongás között. Az utóbbi úgy hiszi hogy nála az egyetemleges igazság, és aki nem az ő ízlése mellet van az már elve degenerált. Ha valaki pedig veszi a bátorságot, és az ő rajongásának tárgyára mer rosszat mondani, hát, azt tarkón kell lőni. Ami pedig a negatívumokat illeti: vagy nem veszi figyelembe, vagy ha mégis, akkor a rossz is jó. Lehet rajongani így filmért, hírességért, játékért, könyvért, vagy politikusért akár. egy CoD rajongót lehetetlen arról meggyőzni hogy van élet a CoD-on kívül, és van más FPS is, sőt aki más FPS-t mert elindítani az hülye, aki pedig azt mondja vannak hibái a CoD-nak, azt tényleg szét kellene tépni. A CoD helyére egyébként bármi behelyettesíthető, a Barátok közttől fogva a akármiig.
    És mindezt visszaforgatva a watch Dogs-ra, lehet ezt tagadni, de bizony így van, vannak elvakult GTA rajongók, akik már eleve az ötletet felháborítónak tartják ,hogy mi???? GTA konkurencia?! Pusztuljon!

De persze nem csak belőlük áll fika-tábor, mert a birka hatás is van ám. A watch dogs repetitív és unalmas. Van is benne némi igazság, de tök mindegy, ezt kell mondani, mivel mindenki ezt mondja: én is ezt mondom. Meg milyen menő már ezt mondani,. Fú. Mint amikor előtte a hiszti ment, hogy jaj mennyire ronda lett, fúj de ronda lett, nem is volt érdekes, hogy jól néz ki, mivel sokan azt mondják hogy ronda, én is azt mondom. Azóta a rondázók elfogytak, mert elég égő már ezt felhozni, és helyette jött a tűzcsaposok, valamint a repetitív és unalmas. Most ezeket kell minden nap hatszor elmondani.
  • CalebJoe
    Régen ha valaki rajongott valamiért vagy valakiért nem bélyegezték meg, ez is a mai társadalom egyik rákfenéje.
    Próbálja mindenki ráadni az igazát a másikra hogy márpedig az úgy van ahogy én állítom, tiszta vicc az egész, mindenki azt kedvel amit akar az egy más dolog hogy ha valakinek rossz az ízlése de akkor se kell leoltani.
  • Tikal #4637
    tényleg nem repetitiv, hiszen még csak egy olyan küldetés volt, ahol be kellett lopakodnom valahova, meghekelni valamit, majd kifelé menet megölni mindenkit.... ..
  • IMYke2.0.0.0
    Azért a "fanboy" is ott van a top 3-ban :))))
  • TomDantes
    A repetitív a kedvenc divatszavam.
  • gergou
    Jah, Ps4 a platform amin tolom, és az állítólagos photosoppolt képek látványát látom a TV-n :)
  • gergou
    Picit állítgattam a TV-m képfunkciói között... Eszméletlen a látványvilág! Sztem nyitott világú játékban ekkorát még senki nem tett le az asztalra. Jah, és az arányok is nagyon be vannak lőve. A GTA részeiben, az 5. -ben is valahogy az épületek túl picik voltak a karakterek méreteihez viszonyítva. Itt teljesen rendben van. A város él, valóságos, és nagyon hangulatos. Sztem nagyon korrekt munka van a játék mögött.
  • Ra1n
    Repetitìv??? Unalmas??? Legalàbb olyanok ne hordjanak màr össze baromsàgokat a topikban akiknek fingjuk sincs a jàtékròl,csak gta fanboyként fikàzni jöttek...:D
  • CalebJoe
    Vágom, de én direkt a GTA stílusú játékokat emeltem ki amik hasonlítanak a Watch Dogs-hoz, nem a FPS/RPG jellegű játékokat.
  • elite
    A változatosság kedvéért egy kérdés. PS4-en hogyan oldható meg, hogy egy másik user-el egy másik játékot indítsak párhuzamosan? Menüben egy szem continue illetve new game opció van, de ha újat indítok, felülvágná a jelenlegi állásomat.
  • elite
    Bug az régóta van minden játékban.
  • Tikal #4628
    Legkevésbé a bug-ok a zavarnak, sőt, talán még egyet se említettem meg...
  • Fpocok
    Engem igazán két dolog zavart nagyon. A vezetés és a regenerálódó hp. Az nem való OW játékokhoz. Ha kevés a hpd, bemész egy boltba és veszel páncélt.
    Az fpseknél is szar, de egy open world játékba EGYÁLTALÁN NEM VALÓ.
  • Tikal #4626
    ez a része tényleg jó a játéknak, kár hogy nincs blind fire....
  • Borg
    Kár erre kihegyezni a dolog... sosem a bugokkal volt a baj a WD-ben sem, hanem az általános élvezeti faktorral. Azzal, hogy repetitív, unalmas, szar a fizika, az irányítás, és hogy a város csak a 10 méteres körzetedben él, ott is csak addig, amíg arra nézel.
    Szóval attól, hogy van itt 1db ember aki tűzzel vassal próbálja lehúzni a IV-et, úgy hogy a fasságaiból ítélve nem is játszott vele, az még egy hosszútávon sokkal élvezhetőbb játék mint a WD.
  • elite
    Farcry 2,3 - szintén sandbox szerintem
  • TomDantes
    Nem teljesen, mert a GTA sorozatnak önmagában véve van egy nagyon komoly rajongótábora. Vagy inkább egy jó nagy fanboy klubb. Hiába volt egy csomó probléma a IV PC-s megjelenésekor, a fanboy-okat mindez nem zavarta. Vagy, lásd a bug-okról klszült videók, a Watch Dogs esetében dühöngeni és fujjolni kell, hogy jaj de szar tele bug-al, a GTA-k esetében a bug-ok hát jó pofa dolgok, poénos vicces dolog.
  • CalebJoe
    Scarface
    Godfather 1,2
    True Crime LA és New York
    Just Cause 1,2
    The Saboteur
    Mercenaries
    The Simpsons Hit & Run

Most így hirtelen ennyi, tudom nem mindegyik lett jó játék (bár nekem a Saboteur az egyik kedvenc), de azért van bőven ebben a sandboxos témában.
  • a.carkey
    Mafia I-II?
  • grebber
    Nem felesleges mert mivel nincs más ilyen kategoriában csak a WD, GTA összes, és a Sleeping Dogs amik említésre méltoak a Saints Row-ot hagyjuk mert az komolytalan.

Nyilván nem a Toca szériához fogjuk hasonlítani....
  • a.carkey
    Szerintem felesleges összehasonlítani a kettőt. A WD inkább egy modern AC franci lesz, és a következő rész jövőre már kicsit többet fog mutatni, ahogy az AC2 esetében is tette az első részhez képest.
  • grebber
    Számomra ez a WD jobb volt mint a GTA5.

Azt kb végigszenvedtem több nap alatt.
    A WD-ot meg 2 nap alatt vittem végig 22 órát tettem bele ennyi idő alatt.Az igaz hogy egyből töröltem mert már nem érdekel ,de szinte egy ültő helyemben végigvittem ellenben a GTA5-el ahol csak szenvedtem.
  • a.carkey
    Ráadásul ez a játék a GTA V előtt jelent volna meg tavaly májusban, PCre és a két prevgenre, aztán novemberre tolták át, aztán az AC miatt idén májusra. 2012es E3 változatához képest sokkal jobban lebutították, hogy a nextgen családnak is ugyanúgy nézzen ki, mint nézett volna PCn. Na most ezek után GTA5özni folyamatosan, amikor a Rockstar cseszett kiadni már a sokadik kasszasikeréből egy PC verziót, és qurogatni az Ubit, miközben az még prevgenre is kiadta, na ez már komolyan tényleg fárasztó.

Ha kiadják a GTA5öt PCre, ugyanaz lenne, mint volt a Bully és a GTA IV kapcsán, és tk. a Max Payne 3 esetében is tele volt sírva a topik megjelenéskor: bugos, szar, PCn rosszul futó konzolport.

Qurvára megértem Skylinet, hogy a GTA4hez hasonlítja, ugyanis az legalább megjelent PCre.

De tudjátok mit!? Ha kijönne a GTA5 PCre, ugyanaz menne, mint a WD esetében: szarul fut, azonnal előjönnének a sok GTA 5 videóban látható bugok, és ugyanúgy nem tükröződne a város üvegeiben a környék, mint a WDben, és ugyanazokat a hibákat karolnátok fel, és még játszani sem tudnátok vele, ismerve a Rockstart portjait.
  • Fpocok