Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Ez a konzolverzió sajátossága. PCn picit stabilabb a helyzet.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Shep
*ujjával.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem amúgy az átvezetõk is rohadtul tetszenek, nagyon élethû az egész, most volt pl. egy olyan, hogy Aiden megsimította a száját az újával és teljesen életszerû volt az egész. Ezek ugyan apróságok és nem ettõl lesz jó a játék, de hozzá ad a hangulathoz, szerintem. Persze majd jönnek a köpködõk ,hogy igen, de a játék szar, meg a víz átspriccel a kocsin, meg unalmas, meg x nyomkodás, pedig nem az, csak ahhoz adni kell neki 1-2 órát, míg beleszokik az ember.

Ja, kocsiban ülve nem tudom zavarni a koptert, csak ha kiszállok és ránézek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megvolt az elsõ sikeres hekkelésem! :Ð
Szerencsémre, az autók torlódtak az épület egyik oldalán, a másik oldalon egy polcokkal szúfolt udvar volt. A polcokon csövek. Fölmásztam az egyik polcra és elbújtam a csövek mögé. Direkt rácsatlakoztam a kamerákra, hogy lehet-e látni, de sehonnan nem lehetett, viszont én szépen tudtam követni a kamerákkal.
Ellõtt egy zavarót is, de nem talált meg, pedig rendesen körbeszaladta többször is a tömböt.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kell hozzá kontroller,azzal viszont jó
Shep
A játékok elég nagy hányada ilyen, szóval ezzel, most igen nagyot akartál mondani, csak nem sikerült 😄

Az se semmi mikor a Helikopter alatt állunk.Hogy takarja el Aiden az arcát és fújja a szél
JaSoN HuNTeR
Egyszer végigjátszod aztán többet elõ nem veszed játék.

Autók mozgása vicc. GTA 3 hasonló.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shep
Az megvan ,hogy ha esik az esõ és jön egy széllöket akkor az esõcseppek is annak megfelelõen ferdén esnek? Mit ne mondjak, elég pofás.

Hegi90
keresztül sprintelsz egy kávézónál 3 asztalon meg 12 széken és szétrepülnek mint a madarak, pl.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sir Quno Jedi
Az irányítást simán meg lehet szokni, gyorsabbn, mint a Sleeping Dogs-ban. A fizikával meg sosem volt bajom. Mire gondolsz?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Igaz. Majd legközelebb úgy teszek.<#integet2>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ennek fenyeben ket megjegyzesem van.

1) Elnezest kerek, ezt nem lattam, nem tudtam rola.
2) Ezt a linket siman berakhattad volna a keppel egyutt, es akkor nicsen ez a felreertes. En arra kovetkeztettem a kepbol, hogy valaki a toltest kritizalja.

<#law>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Fpocok
Eleg kamu... PS4en tolom, meghalas utan es invadeleskor van toltes, ennyi.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Laza
Ja, jól érted ... de nem kell kamion, elég egy furgon vagy bármi, ami olyan magas, hogy a fejed fölé és ... és sima furgont szoktam kerülgetni, mert az elég rövid is ahhoz, hogy ha látom a kocsin keresztül hogy jön akkor át tudok szaladni a másik oldalára. Folyamatosan takarásban vagyok, sosem vesznek észre 😊
A legutóbb volt, hogy szintén dugóban állt egy jármû és néha araszol elõle ... pont akkor ment el, mikor az emberke a másik oldalán szaladt és simán elgurult a kocsi, én meg ott álltam vele szemben ... aztán futottam vissza az autó mögé és nem vett észre.

De engem is szívattak már meg hasonlóval, mikor az emberke a folyó partján a víz felõl egy szikla mögött állt 😊 pedig én lövöldözni szoktam, hogy a járókelõk elszaladjanak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Prince23
Én is alkalmazkodtam hozzá, de attól még nem jó 😊
Fpocok

Tikal
én az irányítással már megbarátkoztam, a fizika hiányával még nem😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

És nálad a fizika meg az irányítás is jó?
Mert akkor én is ilyet szívnék amit te 😊
Tikal
super stakes pokernál már csak a stressz szint hack van?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mûanyag. 😉

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Tikal
én csak azt nem értem, milyen faoszlopokat és közlekedési lámpákat fejlesztettek ki Chicagoban, hogy ha nekimegyek egynek, akkor mindegyik tûzifa méretûre törik egybõl 😄D

Fpocok
Hát ez nem semmi. Többet tud, mint az eredeti 😄

Nem azóta van fizika fizika fika meg gagyi gta 4 összehasonlítás, csak kár hogy a gta 4 tartalmát egy 10mp-es videóban be lehet mutatni...Ütközölde+gyenge lövölde. PONT.<#kuss>

Nem a kapcsolat szakad meg hanem a paraszt lelövi a netjét ha nagyon vesztésre áll..Számtalanszor történt meg velem 90-95%-nál....

oneal1
nekem is fullhd ultra settings.

egyedül az élsimitás van az elsõ szinten és 35-55 fps között megy.
i5 4670
radeon 7950 4GB
8gb ram

!Forza Ferrari!

gránátvetõ az bugos! engem is lõttek vele sokszor és semmi bajom nem volt! hehe 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Nekem se mindig jön be az autóban bújkálós megoldás, de a metrósines mindig bejött! És jó messze menj az állomástól, majd ott kezdd el a hackelést. De az autókerülgetõs megoldás is jó amit Laza ajánlott. Egyszer elbújtam egy furgonba, 80%-nál kirántott, beszállt, és szerencsére nem volt bekapcsolva a profilere, majd elfutottam mint egy civil.<#eplus2>
Igen, a steames biztos magyar

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Hát, a hekkelés nekem sem megy. Párszor megszakadt a kapcsolat (persze, akkor, mikor sikerült volna), de legtöbbször megszívom.
Utolsó akciómban szépen profiloztam, elindítottam a föltöltést, majd egy mélygarázs ajtaját magamra zárva elbújtam a fölfelé vezetõ lépcsõn. Majdnem 100% volt, mikor nem az utcára, hanem le a garázsba indultam. Hiba volt, szembe jött. Odalapultam az ajtó mellé, sikerült is elsurranni mellette, de visszafordult és pár golyóval mexakította a föltöltést 😄

A legutóbbi megfigyelésem is a halálommal végzõdött.

Viszont, amikor engem figyeltek meg egy parkolóházban, profiloztam az elkövetõt. Beszállt egy autóba. Elkezdtem lõni, majd elhajtott. Gránátvetõvel utánalövöldöztem, kiugrott az autóból, beszállt egy másikba és fölfelé indult vele.
A másik oldalon fölszaladtam és továbbra is gránátvetõvel lõttem az autót. Megint kiugrott és elszaladt a lépcsõhát felé, ekkor golyószóróval lõttem, de nem sikerült levadászni, pedig többször is eltaláltam, látszott a célkereszten.
Ez meg hogy?

Engem egy két lövéssel leszednek, ez meg egy csomó gránátot meg lövedéket is túlél?
Cheater?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

az autót én is kipróbáltam már sokszor! folyamatosan megtalálnak hogy szopjanak le :S vasúti sín meg sokszor nincs :s de majd kipróbálom :p

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Sziasztok!

Egy kérdés:

Ugye a játék alapból magyar felrattal jelenik meg. Nos, ha nem lemezes, hanem digitális változatot választok (pl. Steam), akkor is elérhetõ a magyar felirat?

YouTube: 23Drazse

magyarul ha neked kell meg hackelni valakit! akkor keresel egy kamiont és azt kerülgeted folyamatosan? jól értem?

Tikal
lol

Laza
Ha én támadok akkor megkeresem a legmagasabb autót és azt kerülgetem átellenben ... eddig bejött, baromi nagy szopás 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Vagy elbújok az autóban mintha parkolnék, vagy ha a belvárosban vagyok felmegyek a vonatsinekre.
Tikal
azért egy olyan 2-300 kilo különbség lehet köztük, mindenesetre szép karambol volt 😊

A Madness rémálomban mennyi kombót kell elérni,hogy sikerüljön végre?
Már mentem 3 kört és nem adja meg
Inkább arról beszélgessünk hogy ti hogyan szoktátok megoldani a 1vs1 hekkelést? Eleinte nagyon ment! De már vagy zsinórban elkaptak vagy 10*! :S

Az a "kis" autó élõben simán van olyan nehéz mint a jeep, akárcsak a legtöbb muscle kocsi, nemhiába kell beléjük 6-800 ló hogy mutassanak valamit amit egy 300 lovas japán autó tud...😊...😊

Hegi90
a pickup felment valami cuccra, attól röpült ki.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A multi része megy rendesen vagy csak nálam laggol mint állat ?
Olyan mintha szerver probléma lenne ,a netem az jó , mi lehet a gond ?
Singleben megy szépen akadás mentessen.
Laza
Ez ám, mikor a kisautó a nagyobbat úgy eltaszítja, mint a zsömlét 😄

Hegi90

Laza
Lehet volt már, de ez de szar 😄 kinek van erre ideje, komolyan? 😊

Grand Theft Auto IV - Watch Dogs

Akit érdekel a játék olcsón, az írjon privát üzenetet! 😊
Shep
Akkor meg ne próbáld itt félrevezetni a tisztességes fórumtársakat! 😄

Sir Quno Jedi
tény

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3