Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Mondjuk magam is nagy GTA fan vagyok, magát a stílust szeretem, egyszer nem hasonlítottam össze a két játékot (pedig percekig sorolhatnám azon apróságokat, amelyektõl egy GTA több, amitõl jobban él, és amelyek itt hiányoznak de nagyon, hiába a csili vili grafika) ... mégis szögesen eltérõnek látom a kettõt, mind hangulat és élmény szempontjából ... és mikor egy ilyen játékban konkrétan csak a kényszer visz, az, hogy kifizettem az árát, akkor nálam az eléggé lehúzza az értékét.
Btw a SR3 is iszonyat idegesített az elején a jármûvek mozgása miatt, de a játék egyszerûen olyan élmény volt, fõleg coop-ban végigjátszva az egészet, hogy elfeledtetett velem minden egyebet ... ugyanez egy GTA-nál, ahol szinte él és virul a város a világ, az ember sok minden felett simán szemet huny ... bár tegyük hozzá, a GTA5-ben (PS3) nem is találkoztam buggal meg semmivel ... legalábbis amennyire emlékszem.

Ennyi ... ha az emberek nem a frenetikus játékmenettel és az élménnyel vannak elfoglalva, akkor marad a kukacoskodás 😄

Én elvagyok ezzel a játékkal, de az unalmat és nehézkes, nem 100% élvezetes játékélményt, ürességet érzek közben ... de legyen az én problémám 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ja, én is ritkán látok ... onnan tudom, hogy a térképen megjelenik a villogó kocka ... de amúgy sehol senki, azt csinálok amit akarok, lövöldözök, bármi. Csak akkor jönnek ha valaki telón hívja õket.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ez egy butaság. A GTA-k esetében nem volt hype? De volt. Bugosak ? Bizony, elõfordulnak, nem is ritkán. Még sincs ilyen felháborodás. Ott ha az ember átesik a falon az jópofa, ha aWatch Dogs-ban történik valami bug, akkor szörnyû rémes, borzasztó jajdeszar. Ez nem a hype miatt van, szimpla kettõs mérce a GTA-fanklubbtól( nekem a GTA sorozat is nagy kedvenc pedig)

Laza
Azért a bugot és a feature-t ne keverjük 😊 a bug egy rosszul mûködõ kód, feature ... míg az, hogy baromi sok mindent nem modelleztek, alakítottak ki rendesen, az nem bug ... egyszerûen ilyen a játék 😊

Ma kezdõdött eddig ilyen nem volt,ráadásul ilyenkor nem is törik az autó:/
Most újratelepítek mindent de próbáld ki azért
Laza
Attól, hogy a PC-sek elkényelmesedtek, és mindent a szövegbeviteli eszközzel akarnak irányítani, még nem jelenti azt, hogy az a normális 😊
Mióta játékok léteznek, ezek egyik fõ beviteli eszköze a joystick/kontroller, és ez nem igazán változott az elmúlt 25+ évben, max rengeteg PC-s lusta volt valami normálisat beszerezni ... pedig aztán az elmúlt 8 évben még panasz sem lehet erre, mert az X360 kontrollerrel egy olyan eszköz került a PC-sek látókörébe, ami szinte minden játékban alapból támogatott, semmilyen konfigurálást nem igényel.
Persze ettõl még akadnak olyan játékok, amelyeket egér+billel jobb irányítani, pl az FPS-ek vagy stratégiák ... de ez egy réteg.

Rengeteg játékot jobb kontrollerrel irányítani, mert a stílus alapvetõen ezt követeli ... ezen nem háborogni kéne, hanem megérteni 😊

Btw ettõl függetlenül ennek a játéknak lehetett volna jobb is az egér+billes irányítása, de ez már egy másik tészta, ez a fejlesztõk hanyagsága.

A lényeg, hogy egyáltalán nem baj az, ha PC-n kontroller kell ... sõt ... 😉

Érdekes mióta van ez nálad? Tegnap nem játszottam most meg melózok délután megnézem.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Most próbáltam még1x ugratni,ugyanúgy pattog.Nem igaz már😞
Most mit csináljak?Ne ugrassak?lol
Szabi
nem dühöngésrõl van szó, hanem csalódásról.. a hájp hadjárat túl magasra tette a lécet, a játék meg szépen leborította azt.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Aha, na most keressek GTA-s bug videókat? Százszámra van tele a youtube. Úgy is mindig a GTA-hoz hasonlítjátok, és annyi féle bug-ot gyûjtöttek már össze videókban hogy egy hétig lehetne nézni. Csak a különbség, hogy ha a GTA-ban vannak bug-oko akkor az vicces, ha a Watch Dogs-ban, akkor meg dühöngeni kell hogy mekkora szar az egész.

Nem, egyszer fordult elõ viszont olyan bug, hogy a magasból leugrattam a kocsival, és ráestem egy parkoló teherautóra, majd valahogy keresztül estem rajta. Furcsa volt, de ennyi.

Én nem találkoztam még ilyen jelenséggel, se buggal.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Eddig szemet hunytam minden felett de ez most nagyon kikészít
Nálatok nem pattan fel az autó ha ugratásból földet értek?Én szinte felrepülök.Ha meg valami szegélynek érkezek akkor olyan gravitáció keletkezik mintha az ûrben lennék-.-
Shep
Kár erõlködnöd, a jónép elkönyvelte, hogy ez egy szar játék és élvezik ,hogy rakhatják be az újabb és újabb, idióta összehasonlító videokat. Persze olyat egyik sem rak be amiben a játék apró igen pofás fícsörjeit mutatják be.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát akkor jó ritkán lehet, mert még egyet sem láttam. Pedig azért lehetnének gyalogos járõrök.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Még1x és utoljára. A játék tökéletesen végigtolható, semmiféle olyan bug nincs benne, ami ezt akadályozná akár kicsit is. Sõt, van aki semmiféle látványos buggal nem találkozott (én sem).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zegi Norbi HUN
Jah és ha ezért csúsztattak annyi hónapot, akkor nem tudom milyen lehetett tavaly õszi állapotában😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Hát ez a játék egy bughalmaznak tûnik😄 Kicsit gyomorba vágó, hogy amit mutattak még elsõ vidit, azon milyen szép volt és klappolt minden(akárcsak az Aliens Colonial Marines-ban). Ilyenek után nem várok sokat a The Division-tõl sem. Jó tanulópénzek ezek, hogy már nem érdemes elõrendelni, hanem megvárni míg kijönnek az értékelések róla stb(persze nem minden játéknál van ez, de egyre trendibb kezd lenni)

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Erre tud valaki megoldást ?? #4361

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Egyszer volt olyan is, hogy elkezdtek kergetni, pedig csak beültem egy parkoló autóba. Épp arra járõröztek. Amúgy azért nem járõröznek állandóan, mert mindenhol kamerák vannak, azok figyelik az utcát.

Érdekes ezt olyantól hallani, aki szerint sehol nem megy fullossan...

Törölt felhasználó
Szoktak járõrözni, csak baromi ritkán.
Shep
Egyébként az azért fura, hogy az egész városban egy rohadt rendõrrel nem találkoztam csak úgy járõrözni, vagy akármi, ellenben ha hívják õket 5mp alatt a nyakamban a fél város. Ez azért elég béna.

Üdv ! Az elmulsztott feladatokat fel tudom venni valahol ismét ? Arra gondolok, hogy pl. az emberkereskedelem feladatnál lehallgatom a tag telefonját, fél órát pofázik, majd beadja, hogy majd õ megjelöli, hogy hova kell mennem. Na én ezt elmulasztottam elfogadni és így nem tudok mit csinálni és az ürgét sem tudom újra lehallgatni és így nem tudom megcsinálni a feladatot. Van rá lehetõség, hogy elfogadjam a felajánlott infót utólag ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

foxpal
Haló
Mi alapjan dob be playereket mellem a game, amikor invaziot inditanak ellenem csak random. Pl volt olyan, hogy csak beneztem egy raktarba raneztem unalmamban egy kamerara, en egy lepcso korlatjanal altam meg, minden riasztas nelkul ott guggolt egy player mogottem, kileptem es lelottem.
Szoval a kerdes h queue nelkul mikor es hogy dob ossze

Tikal
pff, egy alapvetõen kontrollerre irt játékot billentyûzettel játszani a régen rossz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hát de ez PC-s, az már régen rossz, ha PC-n kontroller KELL.
Utoljára még Nintendos korszakomban fogtam a kezembe kontrollert, nem ez miatt fogom elkezdeni! 😄 Akkor inkább sétálok.
A vezetési modell továbbra sem élvezhetetlen, csak controller és ANALÓG kell hozzá, és lám máris teljesen frankó, és jól lehet csapatni.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Laza
Annyit szarakodtam egyéb dolgokkal (na meg még az utóbbi napokban lezsíroztam a DaS2 végét), hogy mikor az elõbb egy fõküldiben megjelent a régi társam, azt sem tudtam mi a szent szar történt a játék elején, honnan indult az egész 😄 meg kellett nézzem yt-on ... gáz? 😄 😄

Fpocok
Lekerült a tiltólistáról!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Én most X360 kontrollerre váltottam, azzal már tûrhetõen lehet vezetni a jármûveket, de ott is inkább a gyorsabb autókat, a terepjárók pl szarul mennek.
A motorok is, izé, gyors meg minden, de úgy szaggatok bele padlógázzal mindenbe, ahogy nem szégyellem, semmi bajom tõle 😊

Viszont kontrollerrel meg a tûzharcok szarok ... fõleg ha sokan jönnek. Mondjuk szerencsére itt van elõttem a bill, szóval ilyenkor gyors eldobom a kontrollert aztán azzal megyek ... csak akkor van gáz, mint az elõbb is, hogy már nem emlékeztem melyik gomb micsoda 😄

Én jelenleg a fõküldiken kívül nem csinálok semmit, mert bár kiba sok egyéb küldi van, de az olyan szinten repetitív, hogy elmegy az életkedvem is. aktiváltam pár tornyot meg az azokhoz tartozó szürke ikonos küldiket is csinálgattam, de halálra unom ezt a részét.
A játék közben megjelenõ egyéb kis kék küldiket simán skippelem, nem is foglalkozom velük mikor felugrik oldalt. Néha ha éppen elõttem szalad vmi bûnözõ. azt jól elütöm, de ennyi 😄

Hegi90
látom nem megy, itt egy másik példa

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Laza
Én is úgy látom, hogy az éjszakai meg esõs város tök jól néz ki, de a nappali fény valami baromi 'steril', semmi atmoszférája nincs, semmi valódi fény hatása ... jó lenne ehhez vmi beállítás vagy bármi, mert így elég érdekes.

Nem én voltam! Remélem! :Ð
Ez egy újságos bódé volt...
Ja, áramszünet esetén meg tud profilozni? Illetve, akkor megáll a backdoor feltöltés?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Én felemásnak érzem a játékot, vannak benne nagyon jó fasza ötletek, amiket az apróbb figyelmetlenségekkel középszerûvé redukáltak. Ott a vezetés, kocsik brutál jól néznek ki, erre beraknak egy ilyen vezetési modelt, ami egyszerûen élvezhetetlen.
Aztán a város ÉL, tényleg fasza, de pl a kocsikban, mindegyikben 1 ember ül. Aztán balesethez nem jön senki, sem mentõ, rendõr tûzoltó valami, (direkt figyeltem) Földön jajgat a sebesült, mindenki elsétál mellette, 0 reakció.
Az oszlopok szétesése szintén vicces, illúzió romboló.
De mégis, ez az elsõ játék, ahol simán benyomom a sétát, és csak mászkálok a városban, profilozok, mert amúgy, ha nem lépünk "interakcióba" a környezettel, nem csinálunk semmit csak megyünk, akkor nem lesznek fura helyzetek, és mûködik minden.

Btw ha a vezetést jól megcsinálták volna, akkor egy szavam nem lenne a többi miatt, de így...
Shep
Nagyon el vn találva az éjszakai város, annyira jók a fények, meg ahogy a képébe világít a telefon, meg úgy az egész nagyon rendben van, tényleg él az egész, bár az elég égõ azért, hogy emberünknek nincs árnyéka a fényekben, pedig az engine nyilván képes lenne rá, vagy esetleg valamilyen paranccsal elõ lehet csalni?

Tikal
én igy értem utol egy bûnözõt, nem tudott átfutni valami kuka meg egy oszlop között 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kösz! Majd figyelek erre!

Viszont, most pont egy olyan bug miatt haltam meg, amikor nem lehet elmenni két tárgy között. Egy újságos mögött lapultam és az utolsó fázisban, mikor közel jött az áldozatom, akkor nem tudtam megkerülni a bódét a rohadt szemetes miatt. Utána persze, nem éles helyzetben, simán elsétáltam közöttük!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

PSN karbantartas volt/van.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Azt nem tudom hogy több kamerán t hogy mutat, én már rengetegszer buktattam le hekkereket azzal hogy ránéztem a kamerára és láttam a "kapcsolati zálat" hova fut..Szerintem mindig az aktuális kamerától mutatja a szálat mert volt hogy a kamerától baromi messze volt az illetõ.

enlightened
Nekem ma valami gáz van PS4 en multival ma nem akart nagyon csatlakozni egy játékhoz sem. Mind1 közben letoltam egy két konvoj missiont, amik elõször nehéznek tûntek, amíg be nem szereztem egy gránátvetõt, ezzel meg már szinte csalásnak érzez, csak bevárom oket és jöhet a gránát.

Kit--Kat
Nagyon tetszik, hogy a missziókat csendben, ésszel is meglehet oldani a hentelések helyett. Ezért engem a kocsiból lövöldözés hiánya sem zavar. Viszont az autók hangja... 1-2 kivételével borzalamasak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Aham! Kösz az infót!
Úgy értsem, hogy a "kapcsolati szálat" fogja látni, hogy honnan indul a csatlakozás? Vagy ha több kamerán keresztül figyelem, akkor is visszavezet a rejtekhelyemre? Addig látszik, míg le nem kapcsolódom a kamerákról?

Úgy használgasd hekkerként a kamerát hogy ha a telefonja be van kapcsolva és ránéz a kamerára jelzi hogy hekkelik és beméri az irányt.😊

Teljesen felesleges ebben a játékban.Egyedüli haszna esetleg a rendõrautók kerekeinek kilövése de erre van más megoldás:-)
JaSoN HuNTeR
😊 Hát azért elég hasznos dolog lenne, kár hogy nincs.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Miért/kit akarsz lövöldõzni a kocsiból ebben a játékban?
JaSoN HuNTeR
Miért nem lehet lõni a kocsiból? <#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sir Quno Jedi
?????

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3