5939
  • Totti5
    Lövésem sincs hogy GTA5ben mi tükröződik vissza, pedig játszottam vele 30 órát.

Ami biztos az én szemszögemből így 5 óra WD után. Ez egy hekkelős, lopakodós sandbox amiben nagyon jó és érdekes, s új élmény. GTA5 egy shúter sandbox amiben nagyon jó. WD nagyon szép, s mivel a GTA5 prevgen össze sem mérhető... WD grafban sokkal-sokkal szebb. Részletekben, minden apróságban meg a GTA5 a legjobb, és az is marad amíg a R* sandboxot csinál és lesz uj GTA.
  • MerlinW
    Engem is zavar néha a dolog, de kárpótol az a tény ahogy minden alkalommal felkapod a vizet ezen. Bűnös élvezet:)
  • MerlinW
    Miután maga a játékmenet, a karakterek és a sztori egyszerű mint az 1x1, sok mindenről nem is igen lehet beszélni. Max a multis élményekről, már ha van olyan.
  • TomDantes
    És ez valakinek szórakoztató? Ez egy szórakozás a videók linkelése, és minden nap elmondani hogy tükröződés meg víz csap meg stb. Jobb elfoglaltság nincs?
  • TDC Geronimo
    Akit érdekel a játék az játszik/játszott vele, akit meg nem az meg idejár videókat linkelgetni. Itt értelmes beszélgetés nem lesz róla.
  • MerlinW
    Engem speciel semmilyen effekt nem érdekel, csak reagáltam:) Egyébként elég idiótán tud kinézni, mikor egy játékban dél van, napsütés, az ablakokról meg egy napnyugta kép tükröződik vissza:) Vagy mikor egy nagyvárosban a panorámaablakokról - amit nem lehet nem észrevenni - kertvárosi kép köszönt vissza:)
  • TomDantes
    És mi lenne ha mondjuk befejeznétek a GTA és a Watch Dogs állandó összehasonlítását? talán lehetne a játékkal is foglalkozni. Vagy ez hülyeség? Minden áldott nap, a szokásos baromságok, fikázások és bezzeg a GTA mennyivel jobb videók? Nem unalmas? Hülye ötlet magával a játékkal foglalkozni?
  • Totti5
    Az lényeges hogy a házak abalakáról pontosan az a kép türköződjön vissza ami a hátérrban van, mert ezt mindenki kifgyeli és kivizsgálja, de a szél és növényzet mozgása már nem lényeges, mert az kit érdekel.

Minden szar ami a WDben van, ami nem olyan mint más játékban, és nem lényeges az ami WDben van ami jobb mint más játékban.

Értem, így már érdemes videókat csinálni:)
  • MerlinW
    Elmagyarázom a videót:)

GTA-ban lehet hogy nem volt globális légmozgás, viszont az objektumok hatással voltak a "szemétre", ami szerintem látványosabb. Tükröződés a WD-ben nincs, csak illuzió - tehát nem a valós objektumot tükrözi vissza, hanem egy statikus képet, míg a GTA3-ban valós tükröződés volt.

A globális légmozgásnak szvsz semmi értelme egy játékban, hiszen a játékos úgysem érzi honnan fúj a szél, ergo simán elég lett volna, ha statikusan random irányból fújna mindenhol a szél.
  • Tikal #4686
    ...olyan szépen mozognak a fák a WD-ben....a játék összes hibáját el is fújta a szél...
  • Totti5
    Konklúzió? pixelpapírok a GTA3ba is mozogtak a födön, juhé! Nézzük meg akkor hogy a szél hogyan mozgatja a növényzetet. Ja hogy ott akkora az eltérés, hogy nem érdemes ( még a GTA5el szemben sem ). Tükrüződés volt 2 generációval ezelőtt is MINDEN játékban, juhé...

Ez a ruszki vagy mi direkt jártja le magát?
  • bruna #4684
    JÓ LETT! :D köszi ! :D Ez volt a gond...
  • Prince23
    Nem te voltál, kocsiból megfigyeltem, egyszer csak meghaltam csak úgy ni...
  • Gabesssz19
    Ez lehet segít egy másik forumból : ' MINDEN EGYES KÖCSÖG VIRTUÁLIS hálókártyát le kell tiltani mert úgytűnik, hogy a játék vagy az uplay kliens nem képes eldönteni melyik a fő internet csatlakozás. Azt olvastam ugyanez a hiba megvolt már Far Cry 3-nál is.
    Itt a video ami alapján megtudtam a hibát: https://www.youtube.com/watch?v=79nETFmUtZ8 "

'(az uplayben a beállításoknál(jobb felső sarok ott is lehet ügyeskedni , ha írja hogy nat probléma ott lehet a gond. )
  • Gary
    Az a srác, aki veszett távolról leszedett, nem egy hídnál, ott is a híd mellett egy beton oszlopon állt?
    Ha igen, akkor az én voltam! :)
    Pont egy nyomozád helyszíne van a híd alatt és a karakterem a folyó felé nézett, de a kamerával a háta mögé néztem. Ekkor látom, hogy egy autó csapódik az épületnek... Lehet, hogy nem tarolt, de nem úgy közlekedett, mint az NPC-k. Ráadásul ki is ugrik belőle valaki, aki berohan a ház mögé, majd rövid idő múlva kiszalad és közelebb bújik el. Majd az úton keresztbe próbál közelíteni. Picit gyanús volt, így előkaptam a távcsövest és löttem. Talált. Sajnos a nevére nem emléxem...
  • bruna #4680
    Az lehet gond hogy a windows nem eredeti ? Vagy hogy a tűzfal csinál valamit ?
    Megnéztem ezt : Watch Dogs Multiplayser Issues Próbáltam meg nézni ezt azt ,de gőzöm sincs hogy a tűzfal csinál e valamit ,meg hogy mik azok a portok... nem vagyok én ilyen profi :D én csak játszanék neten ,de kikapcsoltam a tűzfalt meg az Eset Smart Securityt de úgy sem volt jó semmi...
  • TomDantes
    Meghack-eltem egy lakást, ahol a következő jelenet fogadott, egy félmeztelen nő, + a csávója az ágyon, a csaj pisztolyt fog a csávóra és orosz rulettet játszanak, és a pasas biztatja, hogy lőjj lőjj...a perverz mindenségit.
    kép1

kép2
    kép3
  • Deluxe22
    A megjelenést követően amikor túlterheltek voltak a szerverek nálam is előfordult ilyen. De azóta nem tapasztaltam.
  • TomDantes
    Szóval szerintem naponta vagy hat ilyet még. Kell ez.
  • Prince23
    Mentem pár online követést, de nem tudtam hogy már ebben a kis egyszerű játékmódban is csalók vannak.

Házmögött voltam, bevonultam fedezékbe és a falon át kiszedett a csávó. a másik, meg hogy távolról követem a srácot, elbújva, ő meg veszett távolról valamivel csak úgy kiszedett. sniper kizárva.
    a harmadik ilyen esetem pedig egy GL vetős buzival esett meg, hiába lőttem rá, semmit sem ért.
    azért durva hogy már itt ilyenek is előfordulnak.
  • TDC Geronimo
    86. ilyen barom videó ez azt még kell ide.
  • Fpocok
    Ezt még nem láttam belinkelve, szal...

• bruna #4673
    Én rámegyek és ki írja hogy ált. várakozási idő 2-3 perc ,de nem történik semmi 5 percig ,egyszer csak eltűnik a balfelső sarokból, ha meg haverral játszanánk privátba akkor meg akár melyikőnk meghívja a másikat a meghívottnak kiírja hogy a játszma már nem elérhető ,nincs ötletetek hogy mi lehet a baj ?Én nem állítottam be semmit sehol ,feltettem a játékot és kész :)
  • Deluxe22
    Nekem működik, tegnap pl. teljesen jó volt, rámentem hogy online hekkelés, 5 mp-n belül már csatlakoztam valakihez. Egyébként meg 1-2 perc a válaszidő.
  • bruna #4671
    Ti tudtok online játszani ? Mert én hiába megyek rá akár melyik online feladatra ,nem történik semmi... Se privátban se nyíltan.
  • a.carkey
    Tény, tény.
  • Tikal #4669
    motorral még csak egyszer sikerült elesnem :D
  • wollnerd #4668
    Mit látok, mit látok? :DDD

XD
  • mike01010101
    Nekem két méltatlanul elfeledett sandbox ott van a kedvencek közt, a Godfather 2 (sajnos a grafikája miatt nem futott be, pedig feature-ban ott volt: választható küldönböző képességű társak, elfoglalható bázisok, fejleszthető bandatagok, bankrablás stb) a másik pedig a Saboteur, ami mindent tudott, amit az Assassin's Creed 2 csak kicsit szerényebben és WWII környezetben, ja és hatalmas pályával.
  • TomStorm
    "majd most" ehh leülhetek..
  • TomStorm
    Fantasy környezetbe próbálkozik majd most a Cenega a Witcher 3-al és a Shadow of Mordor-al.Ezekbe lesz bőven újítás és sandbox.
    Ilyen modern kori Open world játékról nem tudok.Úgy látszik ezt a stílust nem szeretik a fejlesztők:)nincs bennük fantázia,pedig annyi mindent ki lehetne találni..
  • Prince23
    Ó, köszi:)
  • Deluxe22
    Pl Itt :)
    A 6. szám amit keresel.
  • Prince23
    A küldetés közbeni zenéket hogy lehet meghallgatni külön?

Pl. Ezt
  • Laza
    Ez az online kódtörés játékmód király, olyan mint a GTA4-ben volt a Maffia Work, egyik kedvenc játékmódom ... csak itt az a baj, hogy kapkodom folyamatosan a kontroller és a bill+egér között, mert autózni a kontrollerrel kell, olyan gyors az action ... de lőni meg az egérrel kéne, mert szintén gyors az action és célozni ezzel lehet normálisan :)
  • Laza
    Miért akarna realisztikus lenni a GTA5 törésmodellje? :) nem realisztikus, de ha ütközés van akkor ütközés van és nem taszít el minden autót mint a gyufásdobozt, és akad törés :)

Btw engem eléggé fel tud néha bni, mikor itt megyek mindenen át mint a majom, mert az autónak semmi baja ha a fél világot összetöröm vagy nekimegyek egy teherautónak, mindenkit eltaszít ... aztán meg egy sima földből kiálló faág vagy vmi piszok full satuba megrántja az autót :)
  • TomDantes
    Eddigi kedvenc ilyen képem: kép
    Mondjuk nem olyan nagy poén, de a pasas ábrázatát és foglalkozását tekintve, van benne némi irónia, bár gondolom ezt csak véletlen.
  • Seth
    LOL

• AnuluWork #4657
    Majd rászánok két eurót a következő leárazáskor. Valahol még a cd verzió is megvan.
  • gergou
    Win7-en fut, tökéletesen :)