Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw a SR3 is iszonyat idegesített az elején a jármûvek mozgása miatt, de a játék egyszerûen olyan élmény volt, fõleg coop-ban végigjátszva az egészet, hogy elfeledtetett velem minden egyebet ... ugyanez egy GTA-nál, ahol szinte él és virul a város a világ, az ember sok minden felett simán szemet huny ... bár tegyük hozzá, a GTA5-ben (PS3) nem is találkoztam buggal meg semmivel ... legalábbis amennyire emlékszem.
Ennyi ... ha az emberek nem a frenetikus játékmenettel és az élménnyel vannak elfoglalva, akkor marad a kukacoskodás 😄
Én elvagyok ezzel a játékkal, de az unalmat és nehézkes, nem 100% élvezetes játékélményt, ürességet érzek közben ... de legyen az én problémám 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Most újratelepítek mindent de próbáld ki azért
Mióta játékok léteznek, ezek egyik fõ beviteli eszköze a joystick/kontroller, és ez nem igazán változott az elmúlt 25+ évben, max rengeteg PC-s lusta volt valami normálisat beszerezni ... pedig aztán az elmúlt 8 évben még panasz sem lehet erre, mert az X360 kontrollerrel egy olyan eszköz került a PC-sek látókörébe, ami szinte minden játékban alapból támogatott, semmilyen konfigurálást nem igényel.
Persze ettõl még akadnak olyan játékok, amelyeket egér+billel jobb irányítani, pl az FPS-ek vagy stratégiák ... de ez egy réteg.
Rengeteg játékot jobb kontrollerrel irányítani, mert a stílus alapvetõen ezt követeli ... ezen nem háborogni kéne, hanem megérteni 😊
Btw ettõl függetlenül ennek a játéknak lehetett volna jobb is az egér+billes irányítása, de ez már egy másik tészta, ez a fejlesztõk hanyagsága.
A lényeg, hogy egyáltalán nem baj az, ha PC-n kontroller kell ... sõt ... 😉
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Most mit csináljak?Ne ugrassak?lol
"Nulla tenaci invia est via"
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mi alapjan dob be playereket mellem a game, amikor invaziot inditanak ellenem csak random. Pl volt olyan, hogy csak beneztem egy raktarba raneztem unalmamban egy kamerara, en egy lepcso korlatjanal altam meg, minden riasztas nelkul ott guggolt egy player mogottem, kileptem es lelottem.
Szoval a kerdes h queue nelkul mikor es hogy dob ossze
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára még Nintendos korszakomban fogtam a kezembe kontrollert, nem ez miatt fogom elkezdeni! 😄 Akkor inkább sétálok.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A motorok is, izé, gyors meg minden, de úgy szaggatok bele padlógázzal mindenbe, ahogy nem szégyellem, semmi bajom tõle 😊
Viszont kontrollerrel meg a tûzharcok szarok ... fõleg ha sokan jönnek. Mondjuk szerencsére itt van elõttem a bill, szóval ilyenkor gyors eldobom a kontrollert aztán azzal megyek ... csak akkor van gáz, mint az elõbb is, hogy már nem emlékeztem melyik gomb micsoda 😄
Én jelenleg a fõküldiken kívül nem csinálok semmit, mert bár kiba sok egyéb küldi van, de az olyan szinten repetitív, hogy elmegy az életkedvem is. aktiváltam pár tornyot meg az azokhoz tartozó szürke ikonos küldiket is csinálgattam, de halálra unom ezt a részét.
A játék közben megjelenõ egyéb kis kék küldiket simán skippelem, nem is foglalkozom velük mikor felugrik oldalt. Néha ha éppen elõttem szalad vmi bûnözõ. azt jól elütöm, de ennyi 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ez egy újságos bódé volt...
Ja, áramszünet esetén meg tud profilozni? Illetve, akkor megáll a backdoor feltöltés?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Aztán a város ÉL, tényleg fasza, de pl a kocsikban, mindegyikben 1 ember ül. Aztán balesethez nem jön senki, sem mentõ, rendõr tûzoltó valami, (direkt figyeltem) Földön jajgat a sebesült, mindenki elsétál mellette, 0 reakció.
Az oszlopok szétesése szintén vicces, illúzió romboló.
De mégis, ez az elsõ játék, ahol simán benyomom a sétát, és csak mászkálok a városban, profilozok, mert amúgy, ha nem lépünk "interakcióba" a környezettel, nem csinálunk semmit csak megyünk, akkor nem lesznek fura helyzetek, és mûködik minden.
Btw ha a vezetést jól megcsinálták volna, akkor egy szavam nem lenne a többi miatt, de így...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Viszont, most pont egy olyan bug miatt haltam meg, amikor nem lehet elmenni két tárgy között. Egy újságos mögött lapultam és az utolsó fázisban, mikor közel jött az áldozatom, akkor nem tudtam megkerülni a bódét a rohadt szemetes miatt. Utána persze, nem éles helyzetben, simán elsétáltam közöttük!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Úgy értsem, hogy a "kapcsolati szálat" fogja látni, hogy honnan indul a csatlakozás? Vagy ha több kamerán keresztül figyelem, akkor is visszavezet a rejtekhelyemre? Addig látszik, míg le nem kapcsolódom a kamerákról?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0