Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egy dögunalmas monoton fos volt minden tekintetben, hatalmas pozitív csalódás lett az 5 utána. És nem ezt nem a csak magam nevében mondom.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
meghívom a haverom nála kiírja hogy a játék már nem elérhetõ
fordítva ugyan ez ,ha nyilvánosra megyek ott meg kiírja hogy ált. várakozási idõ 3perc de nem történik semmi 10 percig... ? beállításokba az onlnie résznél minden engedélyezve van... :/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Valaki készíthetne már egy guideot az audio logokrol csomot hozzátesznek a játék sztorijához és olyan konnyu kihagyni õket ezzel együtt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
//A GTA 5 kifejezetten sokszínû volt.
L.A. Noire port egyébként szintén hagyna némi kívánni valót maga után, de ja, nem annyira gáz mint a gta 4 volt.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
1 puff, puff lelõttél valakit,
2 kergetsz valakit
3 puff, puff lelõttél valakit,.... kergetés közben <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként szégyen, hogy a Rockstar nem merte bevállalni PCre a GTA V. részét, miközben az UBI még PrevGenre is kiadta a WDt. A IV. részt is inkább felejtsük el, hogy milyen port jött ki belõle. Viszont mindezek után Rokiék sokkal inkább lehetnének análisan megmérettetve, mint Ubiék.
Apropó, mondjon már valaki egy jó kezdetekkor is bugmentes, faszán futó Rockstar SB PC átiratot (az egy szem LA Noire-t leszámítva), mielõtt az UBIt anyázza a "bugok" miatt, miután sokadik ACjüket adják ki minden értelmes generációra!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
És itt be is fejeztem divatfikázókkal semmi kedvem szövegelni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Végigtoltam a gta-t, nem jött be. Egyszerûen ellaposodott a sztori.
Szépnek szép de ennyi, nem tetszett. Itt van ez a kis finomság, tetszik, mert marha szép a város, egy csomó lehetõséget látok benne de valahogy az irányítás nekem nem megy. A zsaruk elõl nem bírok megszökni, mert összetörök az autóval mindent. Az elsõ autós küldit vagy 20 x kellett megcsinálnom mire sikerült de nem rinyálok, nyomom, ennyi. Élvezzétek, ha nem jön be nem kell kínlódni. TOLJÁTOK 😄
legalábbis mindkettõnknek úgy tûnt az alapján
Hozzáteszem mint írtam, jó lenne ennek az irányítása egér+billel, a célzás miatt adná is magát ... de ez nem azt jelenti, hogy PC-n hülyeség kontrollerért kiáltani ... amihez az kell, ahhoz az kell.
elég rosszul állnánk, ha még ma sem érne fel semmi a GTA4-hez ... bár sajna azt kell mondani, van amiben nem érnek fel hozzá ... de ez más tészta.
Én ha MA GTA-ról beszélek, akkor az 5. részrõl ... hogy most az van PC-n vagy sincs, senkit nem érdekel 😊
A GTA IV fényében kb az összes állításod baromság, de azzal hogy a freeroaming élvezet pont WD-ben lenne jobb, megkoronáztad az ökörségek áradatát.
Mindegy, egyszer majd elmúlik a WD-nél is az újdonság varázsa, aztán akkor talán az is értelmesen hasonlítja máshoz, akit most elvakít a lila köd. És nem kell kiforgatni a szavaimat, ne is fáradj megint olyasmit állítani amit nem mondtam.
A 4-ben nem volt sem "irul pirul" a város sem tartalom sem semmi. Egy gyenge sztori klisé karakterekkel ostoba fõszereplõvel, vontatott dögunalmas játékmenettel, silány akcióval (ritkagyenge fedezkrendszerrel egyberakva), mindez nulla freeroaming élvezettel. Az egészet az akkoriban ütõs grafika és fizika vitte el a hátán semmi más. Sajnálatos hogy a WD-ben nincs olyan jó fizika ütközésekkor és elütéskor (ugyanakkor sokkal több midnen pusztítható a városban), de ez minden amiben a GTA 4 több volt a WD-nél. Ezt leszámítva egy minden tekintetben gyengébb dögvész unalmas techdemó volt. Aki azt állítja hogy jobban élt a város/nagyobb tartalom volt bene/több lehetõség mint a WD-ben az szimplán hazudik.
+ a vezetés sem rossz csak továbbra is controller kell hozzá analógokkal..
Legjobb játékélményem eddig a Diablo 2 nyújtotta. 14 éves játék, kijött hozzá 1 kieg + ~15 patch, és a mai napig tele van bugokkal.
Szerintem SQJ egyébként titokban Ubisoftos QA, aki itt kampányol 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
azt nem tudom, hogy mennyire figyeltétek, ha valakit kikaptok az autóból és hívni akarja a 911-et, akkor a kocsiból kiszállva le lehet fenyíteni (az F-fel), és az ember csak fél percet ha veszít a dologgal, nem kell utána még kergetõznie a yarddal (:
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../