Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Felfogtuk, nem tetszett a GTA IV, de mostmár kiveheted a nyelved az Ubisoft seggébõl.
Kit--Kat
Voltak negatív kritikák, de összességében hiába mondod el 5x nem ilyen szélsõséges a megítélése.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Fizika szempontból, meg pár városi helyzet szempontból és itt ki is merült.
Egy dögunalmas monoton fos volt minden tekintetben, hatalmas pozitív csalódás lett az 5 utána. És nem ezt nem a csak magam nevében mondom.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kit--Kat
Nekem összességébe tetszik a Watch Dogs, bár sok csalódás keltõ részlete van. De ezzel együtt azért a GAT IV-et csak a magad nevében ekézd így, mert sok szempontból jobban sikerült az a 6 éves játék.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Online hogyan lehet játszani haverral ? Mert rámegyek hogy pl online versenyzés privát
meghívom a haverom nála kiírja hogy a játék már nem elérhetõ
fordítva ugyan ez ,ha nyilvánosra megyek ott meg kiírja hogy ált. várakozási idõ 3perc de nem történik semmi 10 percig... ? beállításokba az onlnie résznél minden engedélyezve van... :/

Ha elsõre sikerült egy GTA 4 szégyenítõ GTA 5 közeli játékot kihozni remélhetõleg másodjára is sikerül, és akárcsak az AC1-2 esetében itt is tanulni fognak a hibákból.😊

Sir Quno Jedi
Valószínûleg aki vezet, az nem lõ. Ez a reális amúgy. És õk ugye többen vannak egy kocsiban, így aki nem vezet az rád lõhet. Neked meg hekker módszerekkel kell megállítanod õket.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kuzco007
Rettenetes szerintem, hogy míg a fixerek a kocsiból lõnek szét, én ugye nem tudok lõni az autóból...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

TDC Geronimo
day 1!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hegi90
akkor meg pláne nem értem a kérdést, nem is jött ki több játék tõlük, mint amit õ is leírt

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

enlightened
Áááá, de idegesítõ, 101 audio log van a játékban megtaláltam 98-at. És kiderült, hogy 3 mission közben volt elérhetõ, szóval vissza se tudok menni értük :S, AC-ban már megtanulták a fiúk, hogy olyan dolgot nem teszünk a játékba amit késõbb nem lehet megszerezni, erre itt simán beleteszik, úgy hogy a missiont ujrajátszani se lehet, AC-ban legalább ujrajátszani lehetett oket, hogy elérd a 100% syncet, itt meg ha ott hagytad mondjuk a 3 kuldetésnél az audio logot akkor buktad kész. Kezdd elõlrõl.

Valaki készíthetne már egy guideot az audio logokrol csomot hozzátesznek a játék sztorijához és olyan konnyu kihagyni õket ezzel együtt.

Törölt felhasználó
Nem baj, abból talán már ki is hoznak valamit.
Shep
SandBox, gondolom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hegi90
mi az az SB akkor? 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fpocok
Elsõ héten 4 milliót adtak el. Jövõ ilyenkor jön a folytatás.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Törölt felhasználó
kiakad az irónia-mérõ.
Óóóó ha te a "nextgentõl" ezt várod akkor igen szomorú leszel...😊

//A GTA 5 kifejezetten sokszínû volt.

AnuluWork
Max Payne nem SB.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hegi90
Max Payne.

L.A. Noire port egyébként szintén hagyna némi kívánni valót maga után, de ja, nem annyira gáz mint a gta 4 volt.

AnuluWork
Várj! Olyan ötletek, mint mész az utcán és belekönyökölsz egy futó arcába hol maradnak? 😊

Kandurex
Még kiadhatják, bár õszintén szóval nem érdekelne a GTA V, tekintve, hogy játékmenetileg az is egy merõ unalom...viszont jöhetne egy GTA VI, only next-gen és egy olyan világba ahol nem az a legnagyobb esemény hogy:

1 puff, puff lelõttél valakit,
2 kergetsz valakit
3 puff, puff lelõttél valakit,.... kergetés közben <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AnuluWork
Azért ne felejtsük el, hogy ha az AC aktuális része nem jön ki ugyanakkor, akkor ez a játék tervek szerint a GTA 5 elõtt jelent volna meg. Aztán áttolták novemberre, majd idén májusra. Így nyugodtan lehet a IV. részhez hasonlítani. 😊

Egyébként szégyen, hogy a Rockstar nem merte bevállalni PCre a GTA V. részét, miközben az UBI még PrevGenre is kiadta a WDt. A IV. részt is inkább felejtsük el, hogy milyen port jött ki belõle. Viszont mindezek után Rokiék sokkal inkább lehetnének análisan megmérettetve, mint Ubiék.

Apropó, mondjon már valaki egy jó kezdetekkor is bugmentes, faszán futó Rockstar SB PC átiratot (az egy szem LA Noire-t leszámítva), mielõtt az UBIt anyázza a "bugok" miatt, miután sokadik ACjüket adják ki minden értelmes generációra!

Ha nem hívják nem jönnek.😊

Csak az online feature nem megy ami a játék nagyrészét biza kiteszi.😊

Laza
Igaz, itt nem kell küzdeni a primitív rendõrökkel ... mert nem is jönnek ... most végeztem mészárszéket a város közepén lévõ keresztezõdésben egy küldi során, percekkel késõbb is szedegettem fel a fegyvereket/lõszert meg pénzt, lángokban minden, de valahogy ez senkit nem zavar itt 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Tekintettel arra, hogy EZ a játék nem csak PC-re jelent meg, hidd el, hogy van akit érdekel, még ha Téged nem is 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hegi90
igazából több helyrõl jelezték nekem is hogy warez jobban megy az originél

Az meg ha valakit az elégít ki hogy a város gyakorlatilag halott és a freeroamin másból nem áll csak autókázásból, ütközésbõl és primitív rendõrök elleni akcióból...Az nem az én gondom, márpedig a GTA 4 itt ki is merült (+ néhány gyorsan beletákolt mellékküldetésben..😄)

SZERINTED baromság, számtalan ember szerint pedig a GTA 4 a sorozat egyik legalja része mert monoton unalmas szemét. Cáfolhatod ahova akarod ezt a játékot már a megjelenése elött fikáztad és ezt folytatod, úgy hogy közben jóesetben a warez változattal játszottál, ergo reális rálátásod NULLA.😊
És itt be is fejeztem divatfikázókkal semmi kedvem szövegelni.

Tekintettel arra hogy EZ van és AZ nincs így az nem érdekel senkit mit tud a GTA 5 fõként nem olyat aki emiatt nem vesz konzolt.

Shep
Elején én is úgy jártam ,de most már egész jól irányítom a gépeket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vajon aki hasonlítja a játékot egy másikhoz, a csajait is hasonlítja az elõzõhöz? Akkor elég tré élete lehet. haha Játszatok már függetlenül.
Végigtoltam a gta-t, nem jött be. Egyszerûen ellaposodott a sztori.
Szépnek szép de ennyi, nem tetszett. Itt van ez a kis finomság, tetszik, mert marha szép a város, egy csomó lehetõséget látok benne de valahogy az irányítás nekem nem megy. A zsaruk elõl nem bírok megszökni, mert összetörök az autóval mindent. Az elsõ autós küldit vagy 20 x kellett megcsinálnom mire sikerült de nem rinyálok, nyomom, ennyi. Élvezzétek, ha nem jön be nem kell kínlódni. TOLJÁTOK 😄
Shep
Akkor rosszul tûnt!

Hegi90
te, #4371-ben.

legalábbis mindkettõnknek úgy tûnt az alapján

Shep
Ki állította az ellenkezõjét? Szerintem senki, bár van egy topic ahol ezt a 2 dolgot nem tudják összeegyeztetni 😊

Laza
Lehet nyomtam az MK-t meg a Street-et billel, de hogy borzalmas volt az biztos 😊 ezeket eleve mindig is konzolon játszottam ... játékteremben meg joyal ... és gondolom nem kell mondani, hogy ezeket normálisan, profi szinten mivel nyomja a nép.

Hozzáteszem mint írtam, jó lenne ennek az irányítása egér+billel, a célzás miatt adná is magát ... de ez nem azt jelenti, hogy PC-n hülyeség kontrollerért kiáltani ... amihez az kell, ahhoz az kell.

Laza
Mondjuk eleve Én nem a 10 ezer éves GTA4-hez hasonlítom ... mint ahogy ha ma veszek egy TV-t azt sem egy Junoszty TV-hez 😄
elég rosszul állnánk, ha még ma sem érne fel semmi a GTA4-hez ... bár sajna azt kell mondani, van amiben nem érnek fel hozzá ... de ez más tészta.

Én ha MA GTA-ról beszélek, akkor az 5. részrõl ... hogy most az van PC-n vagy sincs, senkit nem érdekel 😊

Attól hogy valaki objektíven fel tudja mérni egy játék hiányosságait, még élvezheti is úgy összeségében...
Shep
Miért pont nekem írod a fekete fehér dolgot? Azoknak írd akik köpködnek ahelyett ,hogy engednék ,hogy a játék jó oldalai elõtáruljanak.

Irhatnék erre most megint litániát, de látszik hogy téged nem bántanak a gondolatok....

A GTA IV fényében kb az összes állításod baromság, de azzal hogy a freeroaming élvezet pont WD-ben lenne jobb, megkoronáztad az ökörségek áradatát.

Mindegy, egyszer majd elmúlik a WD-nél is az újdonság varázsa, aztán akkor talán az is értelmesen hasonlítja máshoz, akit most elvakít a lila köd. És nem kell kiforgatni a szavaimat, ne is fáradj megint olyasmit állítani amit nem mondtam.
"Ugyan ez a GTA-nál"

A 4-ben nem volt sem "irul pirul" a város sem tartalom sem semmi. Egy gyenge sztori klisé karakterekkel ostoba fõszereplõvel, vontatott dögunalmas játékmenettel, silány akcióval (ritkagyenge fedezkrendszerrel egyberakva), mindez nulla freeroaming élvezettel. Az egészet az akkoriban ütõs grafika és fizika vitte el a hátán semmi más. Sajnálatos hogy a WD-ben nincs olyan jó fizika ütközésekkor és elütéskor (ugyanakkor sokkal több midnen pusztítható a városban), de ez minden amiben a GTA 4 több volt a WD-nél. Ezt leszámítva egy minden tekintetben gyengébb dögvész unalmas techdemó volt. Aki azt állítja hogy jobban élt a város/nagyobb tartalom volt bene/több lehetõség mint a WD-ben az szimplán hazudik.

Hát, pedig bugos, aluloptimalizált és a jármû és ragdol fizika is gyengécske...De ettõl leszámítva simán 8-9/10-es játék teletartalommal és frankó akcióval.
+ a vezetés sem rossz csak továbbra is controller kell hozzá analógokkal..

Hegi90
miért kell mindennek fekete-fehérnek lennie? Már ezerszer leírtam, hogy a Watch Dogs gecijó játék. ÉS tele van bugokkal (kivéve SQJ-nél). A kettõ nem feltétlen zárja ki egymást, de egyesek itt állandóan védik, hogy márpedig nem is bugos, nem is aluloptimalizált, stb stb.

Legjobb játékélményem eddig a Diablo 2 nyújtotta. 14 éves játék, kijött hozzá 1 kieg + ~15 patch, és a mai napig tele van bugokkal.

Szerintem SQJ egyébként titokban Ubisoftos QA, aki itt kampányol 😄

Hegi90
ezt most nem értem mire írtad

koschwarz
Én egyet próbáltam ki, a Vice City-t annak idején, de pont ugyanezt éreztem...azóta sem izgat egyik GTA sem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Shep
Na ezt jól leírtam 😞

Shep
Hát nem tudom, de számomra a GTA-k többnyire unalmas küldetések és debilségek tömkelege, ráadásul pl. a 4 dögunalom is volt.

Shiwo
nagy ritkán én is belefutok 1-1 járõrbe, volt, hogy meg is szívtam miatta, mert az utcán épp letámadtak valakit (nem jelezte elõre a rendszer, csak úgy random), elkaptam a csávót, a járõr meg pont kiszúrt és elkezdtek körözni -.- (hát igen, nem csak Arrow az egyedüli önbíráskodó..)

azt nem tudom, hogy mennyire figyeltétek, ha valakit kikaptok az autóból és hívni akarja a 911-et, akkor a kocsiból kiszállva le lehet fenyíteni (az F-fel), és az ember csak fél percet ha veszít a dologgal, nem kell utána még kergetõznie a yarddal (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shep
Ezzel nem értek egyet a legtöbb játékhoz (van pár kivétel, de a WD momentán nem az) tökéletesen jó kellene, hogy legyen a bill+egér csak a tisztelt fejlesztõknek kényelmesebb a vegyél kontrollert megoldás. Régen is biztos mindenki joyyal nyomta innen is az MK meg a Street szériát, ugye? (csak költõi kérdés volt)

Szerintem is hülyeség összevetni, de 10-bõl 8 ember aki véleményezi a Watch Dogs-ot azzal kezdni bezzeg a GTA. Pedig ami jó vagy rossz aWatch Dogs-ban az a GTA-tól függetlenül az.