5939
-
TomStorm #4735 Nagy picsákat remek.Ugyanúgy tele van hibákkal -
#4734 Vegyél egy jobb gépet, és remek. A GTA4nél jó gépnél is szoptál megjelenéskor. -
#4733 mert a WD pc-s portja olyan remek lett :D -
#4732 :)
"So much for The Division" - milyen igaz -
#4731 Most már abba kellene hagyni a tök értelmetlen GTA V vs WD dumát. Majd ha a WD is az ötödik résznél tart, szépen újrakezdhetitek. Ha a RS és az UBI játékait nézzük, akkor még mielőtt kijön a GTA 6 erre simán sor kerül.
Egyébként meg hogy most tükröződik-e a főhős pöcse a ház falán, vagy a szomszéd utcai tűzoltóállomást mutatja, leszarom. Ha már ennyire zseniális ez a Rockstar, akkor hogy nem volt képes a remekművét, mit remekművét, remekműveit (RDR, GTA5, stb.) pécére kiadni, de nem akarom őket nagyon bántani - bár kb. mindet elqurtak a portolással amit PCre kiadtak -, legalább NG konzolra benyomni, ha már ennyire zseniálisak, miközben a ND épp most jön ki NGre a TLoUval? Mert ugye annyira zseniálisak, hogy van fizika, van lövésnyom, van minden szar, de annyira lusta pöcsök, hogy a megjelenés óta eltelt időben sem PC verzióra nem írtak dátumot - muhaha -, sem NG konzolra - muhaha -, hogy más is megismerje a játékot, akinek nincs prevgen konzolja, vagy már ismeri, de nem felt. két általános iskolás korba is belépett gépen szeretne rajongani érte.
Most csak azért Mafia Iet meg GTA 3 (stb.) betenni, hogy jé, már ott mi volt, miközben pl. egy Mafia II. is kevesebb volt az első részhez képest, kb. mindenben?! :D
Ha más nyavajgást nem tudtok, csak hogy mennyire ismétlődik minden, meg "hekkelni" kell (jé, egy ilyen típusú játékban nem ejtőernyőzni kell sokat?), meg a régebbi E3 videókon mást mutattak, mint ami lett (és még ez a mostani sem fut normálisan sokaknál - muhaha)?
A játék akinek bejön, az játszik vele, akinek meg nem, az fikázza, vagy - tisztkiv. - játszik mással és nem perverziója a WDt fikázni.
Legalább vettétek volna meg, bakker, hogy még értelme is legyen a sértődöttségnek, de többségetek szépen lewarezolta, mert "nincs demo".
Ez csak egy játék. Azon röhögni, hogy kevesen vették meg PCre, miközben mindenki csak warezol mindent? Még jó, hogy NGn milliós az eladás! :) Pontosabban inkább azt mutatja, hogy jó sok embernek, akik NGre vártak valamit, azoknak ez bejön, vagy megvették, mert sokminden nem jött ki.
Egy SShez képest ebben több tartalom van, rövidnek se rövid, és csúnyának sem csúnya, mint ahogy sokan már a megjelenés előtt GTA3hoz hasonlították (ez az ágazat viszont azóta eltűnt, mert legalább nem akart még nagyobb bohócot csinálni magából, mint amilyen). De maradtak a susogás, fahajlékonyság, nem fújja a szél, nem tükröződik a valós kép, ismétlődő, szar a fizika antirajongók, GTA 5 hasonlítgatásokkal, miközben a GTA sorozatnak is öt (5) kurva rész kellett, mire kijöttek egy kb. tökéletes játékkal úgy, hogy tk. a Vice City, de inkább a San Andreas után szépen vissza is létek egy szintet.
Ez volt az UBI első WD játéka. Mondom, majd az ötödiknél térjünk vissza a hasonlítgatásokra, ami - ismerve az UBI fraci vonalát - kb. abban az évben lesz, amikor a GTA 6 megjelenik ... :D -
#4730 Valaki találkozott már a híres "Game Breaking Bug"-al? Link itt
Lényeg az, hogy ha online játékba megölnek vagy megölöd magad elvesznek a fegyvereid (vissza se tudod venni őket), a rejtekhelyek, nem tudsz craftolni stbstb. Sajnos velem is megtörtént, állítólag már készül a patch a játékhoz, de nagyon vigyázzatok, használhatatlan lesz a mentés, elveszi a kedved az egész játéktól..Pedig már 70% körül kijátszottam. Remélem hamarosan javítják. -
#4729 hanem miről, az időjárásról? :) -
#4728 Biztos fasza játék lehet, aminek a topikjába akárhányszor benézek, még véletlen sem a játékról van szó. :D -
#4727 Azt ugye tudod, hogy igen magasról lekaksizom, mit hiszel el és mit nem?:) Ettől függetlenül rugózhatsz még ezen 10-20 hozzászólásnyit, én élvezem:) -
#4726 Egyébként nem tudom mi a hihetetlen. Volt szabadidőm és ehhez volt kedvem. Szerintem ezen nincs mit magyarázkodni. -
TomDantes #4725 Én is elhiszem. Csak nagyon hiteles ez olyantól aki előtte az ellenkezőjét mondta. -
TomStorm #4724 Én kb 5X telepítettem újra és közben 2 OP rendszert próbáltam ki,hogy menjen jobban szal.én elhiszem:D -
TomDantes #4723 Hát arra büszke is lehetsz. Ez már valami. -
#4722 -
TomDantes #4721 Persze, persze persze. Aha, hogyne persze. Teljesen hihető ám. Meggondoltad magad, és mégis vissza telepítetted. Persze. Hogyne. Ez akkor volt, amikor az ígérted szerint csak kipróbálod és ha szar letörlöd? Értem én, hogy ez se úgy volt, majd mindjárt fogadjunk ezt is sikerül megmagyarázni. Szerintem jó politikus válna belőled. -
#4720 Átléptük a 100 ezret! Yay! :D -
#4719 Nem értem hogy jön ez ide. Azt mondtad a játékról beszéljünk. Azonban ha személyeskedni szeretnél szólj bátran, mert abban jó vagyok. -
TomStorm #4718 Kicsit nőtt a PC-s eladások:D
Weekly Chart Index -
TomDantes #4717 Igen persze. Kicsit ellentmondásba keveredtél önmagaddal. De semmi baj. Pár nappal a megjelenés előtt letöltötted, mert te nem warez-olsz ám, csak kipróbálod. Hát végig játszani az nem kipróbálás. Kamu egy. Ja, és azt is állítottad, hogy letörlöd, mert nem jó. Akkor még se törölted le? Végig játszottad ennek ellenére? Kamu kettő.
De az is lehet, persze semmi kamu nincs itt, csak te valami csodagyerek vagy, aki pár óra alatt egyből a végére is ért. Ez végülis hihető is. -
#4716 Amit elkezdek, azt többnyire mindig be is fejezem, így volt ezzel. Újra feltelepítettem és befejeztem. Most nézzenek oda. Ettől még a játékról alkotott véleményem nem változott, kizárólag a sztori érdekelt - utólag persze kiderült, hogy nem vesztettem volna semmit, ha kihagyom - ezért értelemszerűen a főszálra koncentráltam. Az értelmetlen Q nyomogatás 50 órán át nem köt le. ~15 óra környékén végeztem a játékkal. -
#4715 Én 26 óránál tartok, és csak nemrég kezdtem el a második fejezet első küldetését.
nagyon-nagyon sok a tennivaló (+civilek, online emberek meghekkelésével) a városban, ezért húzódik a játékidő. -
TomDantes #4714 Érdekes. Mintha azt mondtad volna, hogy letörölted, nagyon hamar. Kurva ügyes lehetsz. Én 37 óra alatt se jutottam túl a második fejezeten, te meg pikk-pakk, hát nem lehetek olyan profi mint te. -
#4713 Komolyan írtam.
-
#4712 Nekem sem ment, mindig leugrottam. Általában ahol van létra ott le is lehet esni halál nélkül. -
TomDantes #4711 De rohadt poénos vagy. -
#4710 Neked már sikerült? Mert akármikor létrához megyek, hiába nyomkodom a gombot, nem megy....csak felfelé tudok mászni... -
#4709 Végigjátszottam, sőt az összes DLC-t is. Kérdezz bátran. -
#4708 Ezzel nincs is semmi probléma. -
TomDantes #4707 De komolyan, kotródj már innen. A játékhoz hozzárudsz szólni érdemben? Nem. Akkor húzz innen. Trollkodj máshol. Nem értem miért nincs valami moderálás itt, és basz ki téged innen . -
#4706 haha, és akkor most mégis miről beszéljünk még, mikor egy ilyen alapvető mozgás is hiányzik ebből a csoda next gen játékból... persze hogy minden nap jön valaki és fikázza mikor az a kevés jó ami a játékban van az nem kápráztat el csak néhány óráig, utána jönnek a bosszantó hibák amiatt nem élvezet vele játszani...
Fedezék lövés van- e? ... -
TomDantes #4705 Engem ez nem szórakoztat. Engem az szórakoztat, hogy mondjuk van egy jó játék, és azzal elvagyok. De hát kinek mi a szórakozás. -
#4704 Bekapnám, ha tudnám hogy nem élvezed, de így... számomra nem lenne benne semmi élvezet :) -
TomDantes #4703 Hát akkor kapd be a faszom. Erre most mi mást mondjak? -
TomDantes #4702 Most ez valami troll kérdés vagy mi van? Odalépsz, és lemászol. Úgy hogy fel. -
#4701 Már írtam hogy miért. Hogy téged idegesítselek. Mindenkinek kell egy életcél, nekem te jutottál. -
TomDantes #4700 És te amúgy minek írsz ide? Megjelenés előtt letörölted, mert hogy szar. Nem értem, én valahogy nem érzek ingerenciát arra, hogy ott pofázzak nap mint nap, amit már rég letöröltem, és rohadtul nem érdekel. De biztos velem van gond, nem érthetem én ezt. -
#4699 Sehogy, nem lehet :D -
#4698 Az a szórakoztató, hogy egy szarrá hypeolt next gen játék olyan dolgokat nem tud, amit már egy 2001 is tudott. Nem azt mondom, hogy tartalmazzon mindent, amit eddig láttunk, de basszus, csak pár alapdolog: tükröződés, kocsik nem törése, golyónyom a vízben... marketingen nagyobb hangsúly volt, mint a fejlesztésen. -
#4697 Még mindig a videóban szereplő GTA3-ról van szó. GTA5-öt nem is láttam (és nem is érdekel)
Örülök, hogy neked tetszik a játék, ezzel nincs is semmi gond. -
#4696 ez is a játékkal foglalkozás :)
De ha már ennyire ragaszkodsz hozzá, nekem lenne egy játékkal kapcsolatos kérdésem: hogyan kell lemászni a létrákon? :)