5939
-
#4775 Olyan ivós küldiket hol lehet kapni, felvenni, akármi? Egyel sem találkoztam még pedig már a 2. fejezetben vagyok úgy a felénél. -
#4774 Na most olvasd el az SG értékelését, és a frensys23 nevű idióta kommentjét! :D -
TomDantes #4773 Lesz, de nem fog jobban futni. -
#4772 Jönni fog. Elvileg már tesztelik is. -
#4771 Kész a játék, 100% progression. Total time played: 89,2 hours.
Hogy is mondjam egy ideje nem volt olyan sandbox amibe ennyi időt bele lehetett rakni újrakezdés nélkül. Ár érték arányban ez a 90 óra élvezetes játék megérte a ráköltött pénzt. Manapság ennyi pénzért 8 órás játékokat dobnak ki.
Most egy kicsit félreteszem addig amíg ki nem jön egy guide, a 101 audio log hollétéről, mert sajnos szerintem egy kettőt main mission alatt, és azokat nem lehet újrajátszani, ez egy nagy hiba, AC-ben pedig megtanulták a fiúk nem raknak olyan dolgot a játékba ami (missable) tehát amiért később már semmiképpen se tudsz visszamenni.
Történet: 10/10
Grafika(PS4): 8/10
Lasting appeal: 10/10 (89,2 óra, egy végigjátszás)
Erősen ajánlom a játékot, mindenkinek, bár inkább next gen konzolra, vagy egy erős PC-re, az old-geneken amit haveromnál láttam nagyon kiábrándító volt a PS4 után, tiszta kihaltnak tűnt a város meg a textúrák minden, bár lehet csak azért tűnt nagyon rossznak mert PS4 után néztem meg.
Jó játékot! És ne hagyjátok ki az ivós küldiket(legjobbak) meg a sakk is. -
janihunk #4770 Jönni fog valami patch ehhez valaha vagy nem? 20fps el kapják már be ilyet hogy. -
#4769 Pocoknak mindig gondja van az egérrel, mert noob, nem is értem miért nem játszik akkor kontrollerrel :D -
#4768 Nem akadékoskodásból, de nálam 1xűen ilyen nem jött soha elő. Az autókkal sincs semmi bajom. Nem lehet, hogy joy, kormány vagy kontroller is rá van dugva a gépre? Olyankor szokott bezavarni, meg a vsync is behülyít sokszor. -
#4767 FPS meglett volna, de az egér össze vissza ugrált. -
#4766 Akkor gondolom ebben a kukarész azért is volt, mert nem futott. :) -
#4765 lelkifurkád...meg az anyá...
-
TomDantes #4764 Veszel gránátvetőt. Megállsz egy jó ponton, keresztbe a kocsiddal, bebúj mögé, az gránátvetővel adsz nekik, persze a célpontot ne nyírd ki, kiszállnak, leszeded gépfegyverrel a többi delikvenst, majd lecsapod a célpontot.
De ha akarod nehezíthetsz: kergesd őket végig a városon, és a forgalmi lámpákkal, gőzvezetékekkel iktasd ki a kocsikat egymás után. De ez sokáig tart, nehéz, és közben a fél várost sikerül leamortizálni. Az első módszer a tuti. -
#4763 végigjátszani én sem tudok már demó verziót, mert lelkifurkám lesz. Kipróbálásra viszont nagyon jó.
Az egyik elvem az, hogy nem veszek olyan játékot, ami nem fut gépemen :D -
Borg #4762 Ha egy kupacban leállsz velük harcolni, akkor a kiváló irányítás miatt tuti halott vagy.
Neki kell menni a célpont autójának, ő ekkor kiszáll. Őt megölöd, vagy fegyverrel, vagy elütöd, majd szépen elcsalod kocsival a testőröket, és apránként csinálod ki őket. Vagy valami sikátorban, ahol nem tud mind egyszerre lőni rád, meg mögéd kerülni. -
#4761 Na látod. Remélem azóta nem bántad meg!
Én elvből évek óta nem warezolok 0day játékot, de 1x nem keféltem rá arra, hogy nem jött be, és megvettem. -
#4760 Van olyan feladat is, hogy 4 embert kell kinyírni egy lövéssel :D -
#4759 Dark Souls 2. Kipróbáltam a "demót", láttam, hogy ez jó lesz, megvettem. -
#4758 Mondj már egy nevet - csak úgy - amit nem leárazva vettél meg! Qurva kíváncsi lennék ... -
#4757 A többit láttuk milyen. Megj. pont a két legjobb címük nem jött ki. Ráadásul a GTA4 naná, hogy nem egyszerre jelent meg a PC változattal, még idejük is volt rá, de még azt is elqurták? :D A WD legalább együtt jött ki minden platformra, ami szintén nem jellemző az Ubira, hisz ők is szoktak minimum egy hónapot csúsztatni a konzol-PC verzió között. -
#4756 Most mondjam neked én is, hogy béna vagy, nem szar, kapcsold ki a vsyncet, fejlessz gépet és nem lesz darabos? Vannak benne bugok, ahogy a GTA5ben is. De ettől még hogyhogynem csak a warezghuszároknak szar az irányítás? :D -
#4755 "Legalább vettétek volna meg, bakker, hogy még értelme is legyen a sértődöttségnek, de többségetek szépen lewarezolta, mert "nincs demo"."
Egy ilyen szart miért vegyünk meg? Hülyék vagyunk mi? Le kell demozni mindent, főleg egy olyan játékot, aminek ilyen a gépigénye. -
#4754 Összesen két, azaz két RS játék nem jött ki pcre. GTA5 és RDR (egyelőre).
Az irányítás akkor is szar marad, ha fejreállsz. Persze biztos van, akit ez sem érdekel, de attól még szar marad. A port meg egyértelműen utóbbi évek legszarabbja lett. Nincs optimalizálva. Mondjuk amikor olyat mondanak az ubinál, hogy akinek szarul megy, az vegyen új gpu-t, nem csodálkozom. -
#4753 Senki sem mondta, hogy fsz vagy vagy gykr. Ha ebből ez jött le, akkor betalálhattam.
Hol volt itt agy nélkül érvelés? Pont hogy betaláltam, mert mibe tudtál belekötni a haverokkal?
Szar az irányítás, ami ált. vagy bejön valakinek, vagy nem. Ennyi. Minden más áll. Cáfold meg! Bármelyiket. Egy olyan Rockstar céget dicsőítesz WD fikával, aki baszik bármit is kiadni másra, hogy legyen már összehasonlítási alap pl. PCn, mennyire faszul programoznak a csókák. De még NGre sem jön, ez benne a szép, miközben a ND TLoUval lep meg minket JÚNIUSBAN, tehát lehet felvarrni prevgen címet gyorsan.
Amit pedig írsz, nettó hülyeség, mert köze nincs ahhoz, amit írtam, hiába mosolyog tikal is.
Ráadásul meg se vetted, csak a szokásos warezfika megy.
Ha béna vagy irányítani, akkor keresd a problémát magadnál. Másnál, pl. nálam, megy, de szerintem többen vagyunk így, mint a GTA divatfikázók, akiknek semmi sem jó. -
TomStorm #4752 Ja majd holnap próbálom ki.Ilyen későn már csak nyugis Swtor-ozás van:)
Úgy 12 óra folyamatos WD után kell kis szünet.Majd megírom holnap bejött e:-) -
#4751 Lőttem pár képet a screenshotok topicba azoknak, akik szerint nem szép a játék. -
#4750 Kamion? Bejött? :D -
TomStorm #4749 Lehet ez is bug nem biztos de a Sniper puskám átvisz 2 emberen:p
Legalábbis már 2X előfordult,hogy a célpontom elé lépett egy civil és mind a kettő meghalt,egy lövéstől persze.Durva:o -
TomStorm #4748 Na,kipróbálom:) -
#4747 Verd telibe kamionnal a célpontot :D -
TomStorm #4746 Bűnöző konvojt nem tudom kiírtani.Hogyan kell?Van v.mi tipp?
Ha leállok harcolni a kisérőkkel akkor megszökik a célpont de a fő probléma,hogy sokan vannak és csak úgy szórják a gránátot:/
A lopakodás valahogy jobban megy:) -
Gabesssz19 #4745 Nahjó az Uborka bekaphatja a kis kukimat , többet se veszek tőlük játékot , úgy laggol mint az istenfasz.a hajnal 1-kor is tök játszhatatlan átportolják szarul PC-re aztán van pofájuk eladni ennyiért. Battlefield 4 ben 64 fős szerveren is lehet tolni szépen az uborka szarja meg laggol mint atom. kabaré komolyan mondom. -
#4744 :D -
TomStorm #4743 WD alapszabály nálam:csak arra nézz amerre mész,ha már hátranézek vagy megállok és csekkolom mi történik akkor kerülget a rage quit érzése:)
De hogy már megtanultam így vele játszani nincs semmi gond:D -
#4742 Bocs, de most jöttél megmondóembert játszani? Hogy milyen értelmetlen szerinted ezt meg azt hasonlítgatni, aztán meg itt megmondod, hogy mindenki mekkora fsz meg gykr, mert neked minden tökéletes az irányítástól elkezdve mindenig ... szóval akkor most beálltál az agy nélkül érvelők társaságába? ;)
Btw, az, hogy ez az első ilyen játéka az Ubinak egyáltalán nem érv semmire ... mivel 10+ évnyi ellopható alapanyag állt a rendelkezésükre ... no meg nem is az első játékukat csinálják, évente fossák a hasonló 'lélektelen' játékokat.
De ha mégis érv lenne akkor holnap elkezdek csinálni egy hasonlót pálcikaemberekkel, stb, lécci rendeld elő, kibabehugy jó lesz ... de pszt, első játékom lesz, no para ... majd a 10. jobb lesz :D -
#4741 Hehe, az a rendőrautó nem akarta feladni, ha bukdácsolva is de talpraállt valahogy :D -
#4740 Én meg fogom magam és a nyilakkal remekül boldogulok. Megnyomom az egér középső gombját, leveszem a kezemet az egérről, nyomok egy fel nyilat, egy lépésből lemegy a zenékhez, kiválasztom amit akarok, és csak ha nagyon kell, pl. autórendelés, veszem újból elő.
Vezetésnél wsadspace, és kész. Nem kell túllihegni. -
#4739 pl ugy hogy előveszed a telefonod és probálsz navigálni az app-ok között... szinte minden review-ban megemlítik hogy szar az egeres támogatottsága a játéknak...
mondjuk engem nem zavar mert controller-rel játszom. -
#4738 Ez a nem PCre lett tervezve dolog megj. nem tudom honnan jön folyton ...
Ott ülsz, és látod, hogy egy multi címet nem PCre tervezik, vagy hogy? :D -
#4737 Lófarkat nem remek. Vegyél jobb gépet.
Tikal.
Irányítás pedig vagy bejön neked, vagy nem. Ez kb. minden gamenél így van. Nekem spec nem jött be a Sleeping Dogsnál, itt bejött. -
#4736 kibeszél itt a vasról...az irányítás van el baszva többek között, mert nem PC-re lett tervezve :) persze beszélhetünk az optimalizáltságáról is...