Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van.A számok csak tájékoztató jellegûek😊

Most Rockstar ezek láttán mit gondolhat?Várjuk mi még GTA5-t PC-re?😄
A GTA-nál is töredékét adták el PC-re az egésznek. (és sokszorosát warezolták le)De a mostani esetben is könnyen lehet, nincsenek benne a steam-es számok. De hiába adtak el akármennyit steam-en, azzal együtt is töredéke a PC-s példányszám.

Shep
Na ez jó, végre nem a fileban kell bogarászni! Köszi!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hagyjuk màr ezt a digitàlis eladàs tabu dolgot...Komolyan van aki elhiszi hogy a kiadò nem tudja és nem szàmolja mennyit adtak el a kiadott cìmböl digitàlisan??😄
Shep
80e db PC-re

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Aztán matekból te hányas voltál? 😊

Kandurex
49+27+13+9=99?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kicsivel több!2%😊
Aki akarja elhiszi aki nem..az majd megérti..
a.carkey
Persze. 1% volt a PC eladás? 😄

A medve nem játék.

Van valakinek mentése az elsõ fejezet végérõl? Át tudnád dobni nekem? (uplay verzió patchelve)
Nincs erõm újrakezdeni és elszállt a mentés. Köszi

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Törölt felhasználó
CalebJoe
jóvan hagyjuk látom értetted mire célzok
Hegi90
úgy hívják, hogy business model, de neked elfogadjuk az agymosást is 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

CalebJoe
Ez a globális agymosás egyik mintája<#vigyor>
Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Törölt felhasználó
Jó is hogy fent voltak, olyan játékot eszem ágában sincs megvenni amit nem próbálok ki elõtte.

Ez a pre-order meg early-access a játékfejlesztés rákfenéje, a kiadókat semmi nem motiválja arra hogy igényes és befejezett játékokat adjanak ki, amíg birkák milliói már megjelenés elõtt fél évvel elõrendelik.
IMYke2.0.0.0
Watch Dogs 1. csúnya releasek:

* X360: 2014.05.22
* PS3: 2014.05.22
* PC: 2014.05.23

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Teljesen nyilvánvaló hogy PC-re megy el a legkevesebb. Ha több platform van, a PC gyengébben teljesít jóval. Persze a többség leugatott a faszba, hogy mit képzelek, mi az hogy ne warez-oljon, nincs azzal semmi gond. Persze hogy nincs, csak annyi hogy PC-re megy el a legkevesebb, és a PC-t mint platformot lenézik , lesajnálják a fejlesztõk és vajon mi is lesz ennek a következménye? Na tök mindegy.

Különben , lehetségesnek tartom ,hogy ezekben a számokban(már ha igazak) a steam-es példányok nincsenek benne, így szokott ez lenni, és szerintem steam-en eleve többen rendelték elõ, mint ahányan a dobozos verziót. De a steam-el együtt is jóval kevesebb megy el PC-re mint a többi platformra.

Hegi90
ebben lehet igazság

meg gondolom az sem segített, hogy pc-re már egy héttel a megjelenés elõtt kint voltak a kalózverziók - és kiderült hogy alulopti... inkább nem mondok semmit 😊

Nem kell ezt komolyan vegyed mivel inkább egy konzol játékról van szó.
Egy kimondott PC-s játéknál ilyen nincs vagyis ott nem kell hánnyál itt viszont ez van el kell fogadni
Sir Quno Jedi
Akár még érthetõ is a tendencia, mivel nextgenen annyira nincs SEMMI, hogy megváltóként mindenki berendelte aki él és mozog, akkor is ha egy vagyonba fájt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
PC 2% Igen biztos hogy csak 80ezer db fogyott pc-re.
Ha van olyan hülye a földön aki ezt elhiszi az meg is érdemli a nyomorát!
Fõleg pc-n a digitális eladás tabu kb soha nem mond senki eladási infot....

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Már behányok ettõl a globális PC-lenézõs attitûdtõl. <#unalmas>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

The PS4 version of Watch Dogs accounted for 49% of first week sales, followed by the Xbox One edition (27%), the Xbox 360 version (13%) and the PS3 edition (9%).

PC-t gondolja oda mindenki magában😄
Kandurex
vagy lesz 😊

Tessék:link
IMYke2.0.0.0
Lehet is kapaszkodni - már megkezdõdött a DLC-áradat...

Hegi90
source?

CalebJoe
ja amikor még voltak demók nem voltak ilyen eladások
PC?Ennek elenyészõ százaléka voltak az eladások PC-re.Next.gen-re ment a játék ha az nem lett volna akkor sehol nem lennének.
Amúgy összesen ennyi
Multiplatform,elõrendelések évek óta aztán játék csúszás,Hardver Bundle,hatalmas hype közben titok fedte a játékot,semmi Demo se béta.Hát nem kell csodálkozni 4 milliós eladáson😊

Nálam sokat rontott a játékélményen az autók pattogása a vonat megállása ahogy elé érkezek(nem tudom miért hogyan de sokat kerülök vonat elé) a motorozás borzalmas ráadásul el se lehet esni vele.Meg még lenne pár dolog de azok csak "kicsit" idegesítenek😊

Annyira durván 100%-os játékot lehetett volna készíteni,hogy aranyba foglaltam volna Ubisoft nevét de így nem.
Élvezem a játékot nem gond de ha elõjönnek a hibák akkor kedvem el is megy tõle,haver eladta az account-ot 2e.ft-ért,nem pénz.
Én azért nem vártam volna ettõl a cégtõl,hogy ilyen hibákkal kiadják ezt az évek óta várt játékot
Hegi90
de amúgy jó lenne valami forrás
4 millió eladott.. a végfelhasználónak? vagy csak a kiskereknek? minden platformra összesen, vagy ez csak pc? stb

Hegi90
utána? azaz ma? 😄

Kandurex
arról már nem szól a fáma, hogy utána milyen volt az eladás <#levele>

IMYke2.0.0.0
Nos...

"4 millió Watch Dogs

A megjelenés óta eltelt egy hét alatt több, mint 4 millió Watch Dogs kelt el - tudatta büszkén a Ubisoft. A játék ezzel iparági rekordot is döntött: ez a leggyorsabban fogyó teljesen új cím, ami valaha megjelent."

Törölt felhasználó
Játszok vele és minden faszsága ellenére tetszik a játék, csak én nem erõltetem görcsösen másokra a saját véleményem.
Fpocok
Nekem az jön le, hogy nem a játékot szereted, csak szopni. Ajánlom a Dark Soulst 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tikal
gránátvetõ. más fegyvert már nem is használok, convoyoknál pláne 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
a csajod nem egy termék bazz, a játék meg az, amiért fizetsz, persze ha fizetsz a csajodért, akkor már õt is lehet hasonlítani 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Avagy veszel egy mesterlövészpuskát (m107 ajánlott) és jó távolról kiszeded a célszemélyt / avagy a sofõrjét ha ki kell ütni és leszeded az embereit majd odamész és paffneki. Avagy ha a célszemély vezet és le kell ütni, a kocsinak elég 3-4 lövés az m107-bõl.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

MerlinW
Nem muszáj semmilyen fegyver oda. Simán mész a konvoj elõtt, majd keresztezõdésekben hekkeled a lámpát. magad mögött. A civilek összetörik a páncélautót, a többit meg lerázod. Ha nem hal meg a páncélautó vezetõje, akkor áthajtasz rajta. Késõbb ott lesznek a csatornafedõk is.

[merlinw.org]

i5-4570 van 8gb ram és gtx 650ti = akadás mentes
Arra van valami megoldás ,hogy 100 %-ra megeszi az I5-3570K -ás procimat és belaggolok , és csak ez használja multiban pedig még jobban laggol, nem tudom, hogy ez azért van mert konzol port és PC-én tolom , vagy mert radeonos a videókártyám ....feladtam, hátha valami patch megoldja majd ..
köszi a tanácsot, legutóbb bementem egy fegyó boltba, mondom veszek valami ágyút, erre mellényomtam és kiraboltam a boltot 😄DD
Sir Quno Jedi
IED Improvised Explosive Device

Tudsz olyanokat gyártani. Sima hekkelhetõt, meg proximity-set is. Kell hozzá pár alkatrész, meg robbanóanagy stb. Azokat lehet találni, de késõbb venni is a sztoriban egy underground boltból készen akár (pawn-shopban meg korábban is lehet alapanyagokat). Legyártod, örülsz, mindenkit aláaknázol...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

óóó, köszi, annyira az elején vagyok, azt sem tudom hol kell rakétavetõt venni (az a kis ikon, ami a fegyó boltot jelöli ?
az útból kiemelkedõ akadályokra még nincs tapasztalati pontom, nem is választható. Mi az IED???
Lehet wolfenstein egyszerûbb lenne ,hahaha 😄
na megpróbálom keresztbecsapatni a tûzoltót 😄
Sir Quno Jedi
Gránátvetõ és IED. IED-eket leteszed az útra, ahol kanyarodni fognak (ott lassítanak) és BENG robbantasz rejtekbõl. Aki/ami marad azoknak gránátvetõ és kézigránát. Ha akkor is élnek, add fel... 😄 De amúgy mindig vannak az ilyen küldiknél az útvonalukon szûk részek stb. ahol be tudod szivatni õket, csak keresztbe kell állni valami nagyobb autóval (pl. tûzoltó). Nomeg ha már sokmindent tudsz hekkelni, akkor az úton számos lehetõség van, amivel szénné szopathatod õket. Földbõl kiugró rudak, gõzrobbanás stb.

Skacok, inkább segítsetek.
Annyira nyomi vagyok ehhez, hogy felvettem valami küldit, hogy egy páncélautót kell semlegesíteni, ami konvojban közlekedik.
Állandóan kinyírnak,most próbáltam 10x, nem jövök rá. Hackelni kell az autókat vagy mi a gyík? mondtam ez nem az én játékom. 😄DD
*Te pedig elkotródhatsz innen ha nem is tetszik nem is játszol vele.😊

Ez rucsok-nek szólt nem neked Kit-Kat.

Te pedig elkotródhatsz innen ha nem is tetszik nem is játszol vele.😊

Kit-Kat: Voltak negatív kritikák - a userektõl akik nem ültek a gta hype vonatra... A WD-nél a negatív kritikák jórésze a gta fanoktól ered.😊
Van benne negatívum de messze feledteti a játékélmény, pontosan az ami a gta 4-bõl hiányzott.😊