Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Egyszer elfelejthetnék már a fanok ezt a "gta klón" baromságot...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Mr_no_NaMe
Na gyerekek, tegnap haveromnál kipróbáltam ezt a "csodálatos" játékot.

Igazából nem szapulom, mert semmi értelme. Egy alsókategóriás GTA klónt vártam, azt is kaptam. Ha nem lenne GTA, akkor jó lenne, de így, hogy a GTA minden tekintetben elõrébb jár ennél a játéknál, így semmit nem ér.

Kocsikáztam, idementem-odamentem, romboltam, hekkeltem, öltem, ruházkodtam, sétálgattam, káoszt teremtettem lopakodtam, és meguntam 2 óra múlva, fõleg úgy, hogy az utolsó fél órában már sírtünk a röhögéstõl ahogy a csávó vezeti a motort, mert balesetet csinálsz és eltûnnek az autók. A vizen nincs rendõrség, õk a parton megvárják míg a tömeggyilkos kimegy. Vicc kategória.

Az egyedüli érdekessége a játéknak, hogy a karakter mozgása és gesztusai szerintem hibátlanok. Ahogy zsebre rakja a kezét, ahogy mozog, beszáll-kiszáll az autóból az zseniális. De sajnos SZERINTEM ennyi.

Én errõl a játékról 2 hete hallottam elõször, de ha igaz, hogy ezt 2-3 éves über hype elõzte meg, akkor nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek..
Azt észrevettétek, hogy soha senki nem száll fel vagy le a vasútra? Elég sokat vonatozok és feltûnt.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Mert konzolon nyomtad. 😊

Majd mutass egy shotot hasonlóról PCn!

Amúgy meg, ami itthon speckó verzióban elsõnek fogyott el, az a Vigilante Edition volt PCre. Nem is értem ezt a 2%ot. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Szóljatok ha sikerült pc-n csak megközelítõleg hasonló színvonalú városi sandbox címet kiadni kevesebb hibával, akkor lesz mirõl beszélni.😊

grebber
WD-ben volt olyan terület a térképen ahol vagy 400 autót láttam jöttömben és mind ugyanaz a típus volt csak a szín volt más.
Vicces volt ...

Next PC upgrade: 2022

Szuper, ugyan ez jelen van a GTA-ban is, de bizonyára ott is felróttad hibának hogy egy keresztezõdésben csak forgolódva is rendszerint más autók állnak egy forgás után sokszor.😊

Tépek a városban ezerrel, egyszer csak az egyik sarkon tüntetõk kis csoportja. Hopp fék, mondom visszatolatok megnézni mi van a táblákra írva, stb. Mire a 20 métert visszatolattam, már nyomuk se volt. Épp csak egy pillanatra kerültek ki a kamerából. Well done.
grebber
Már letöltöttem és sajnos végig is szenvedtem! WD-nál is rosszabb volt részemrõl már fikarcnyit se érdekel micsinálnak vele

Igen, mindent kiadnak PC-re, mint a GTA V-öt igaz? Pedig kiadhatnák hogy letölthesd.

grebber
Szerencsére ezek pénzemberek.Látható a tendencia hogy minden utolsó szart kiadnak már pc-re is az ezer éves xbox360-as múlt után is hogy miért?
Mert kibekurt módon megéri nekik ezért a "pár db-ért" is!

Van összesen 3 (amúgy teljesen felesleges) ingame tartalom, kevés pontért. Nem véletlen nem ad a játék sem sûrûn pontot...😊

Már amelyikhez hozzá teszik a hivatalos eladásokban amit KIADNAK szerepel.
GTA-nál is sipákoltak hogy "deadigitdisztrib nemszerepel"...szerepelt a végleges éves statokban.
A PC eladás tetszik nem tetszik általában a nagy húzócímeknek jó ha a tizedét kiteszik. Ugyanakkor vagy 10szer többen lewarezolják alaphangon. De mind1.
Nem csodálkoznék ha akárcsak a Rockstar, telibefosnák egy idõ után a pc-t....

Déjà vu? Van valakinek hasonló érzése a videoklip nézése közben? :Ð
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Fpocok
Tudtommal nem. Tbone például.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
A Season pass ugye csak only multiplayer cuccokat tartalmaz?

Amúgy sz.tem nincs is szerver lehet ez a gond.Multizni se enged
Ranglistát se dobja ki sehol.Azt se mutatja,hogy tölt vagy v.mi.Tiszta bug az egész
Azt néztem basszus játszok itt több órája eredetivel és semmit nem kapok,mindent oldjak fel uplay pontokért??Hogy a francba ha nem ad.

AC4 ilyenkor szórta a pontokat volt vagy 200 itt meg van a regisztrációért 20-.-
Ettõl még nem lesz a szememben szimpatikusabb, hogy konzolra lop le mindent.

Fpocok

Watch Dogs Uplay bugs linked to Uplay rewards

Nesze neked eredeti játék, trololo

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ez is igaz.
De a Watch Dogsnál is megcsinálták. Lásd az E3-as videót (aminek fele garantáltan render és ügyes vágás volt), és a véglegest.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Kizárt,mert akkor összedobtak volna egy olyan szösszenetet ami kurvajó és úgyse lesz bent a játékban.
Akkor meg mehetett volna megint mint az Aliennél hogy nem ezt várták stb 😄

Ez az ipar már csak ilyen.

IMYke2.0.0.0
Telitalálat 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Hát ha még lett volna demo vagy open beta, záporoztak volna a pre-order visszamondások.😄
Shep
Csak konzolra nem vásárol, PC-re, minden szir-szart megvesz ha olcsó 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Te magad mondtad, sõt dicsekedtél vele.

IMYke2.0.0.0
Valamivel muszáj a vásárlókat a konzolok <és a röghöz kötöttség> felé terelni - nem véletlen, hogy sosincs darabra pontosan megadva sehol a PC verziók eladása, ellenben a konzol verziókéval, ahol még a digitálist is, és még a bolti eladók köhintését is rögzítik...

grebber
Kb mindenki ezt tapasztalja.Uplay nincs felkészítve ekkora rohamra!
Ezen is látszik nem 2%-ról van szó pc-n hogy azóta is szarakodik.

Játszik itt valaki multiban ezzel a gameval ? Az lenne a kérdésem ,hogy másnak is laggol az ellenfél vagy csak nekem ? Kabaré ,hogy nem tudom megnézni se a pingem se az ellenfelek pingjét sem , szervert se lehet választani , lehet ,hogy Kínába irányít ez a kaka és azért pattognak az ellenfelek 3-4 métereket egy mozgásból, más is tapasztalt hasonlót PC-én ?
grebber
"úgyse veszel meg semmit" Nyilván te már csak tudod! Amihez lövésed sincs minek kötsz bele?

Hegi90
borzasztó problémák

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ja.Topikokat meg nyitja ész nélkül azt se tudja mi micsoda.Nehogy véletlenül más is tudjon nyitni néha-.-
És mennyivel magasabb lenne a PC-s eladás, ha csak feleennyien töltötték volna le. Még egy kisebb magyar oldalon is több mint ezren, nagy külföldi oldalakon sok ezren, tízezres nagyságrend, és persze sokuk soha nem venné meg, biztos van aki letöltötte, belenézett, letörölte, de az egész világot nézve biztosan lehetne pár tízezer plusz vásárló, ha nem tölti le. Pár tízezer eladott plusz példány, az elsõ héten, meg csak jobban mutat.

Nem tudom minek szólsz bele egyébként, úgyse veszel meg semmit, te meg se jelensz ezekben az adatokban.

Többet is, de az a összes eladás. A PC ennek nagyon kis %-a.

Shep
Az hogy van ,hogy a WD originen is megvehetõ?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vagy akár 3-6%,teljesen mindegy szerintem
Nem.PC-re semmit nem fejlesztettek.Maximum portolták és nem kell ezen kiakadnod,hidd el tisztában voltak õk ezzel mennyi fog PC-re elkelni.
Viszont +pont,hogy megcsinálták de a 2% megállja a helyét ettõl még,hogy te itt toporzékolsz😄
Kandurex
Én nem értem ezt.

Ilyen eladási statisztikákat általában minden PC -s elutasít,a konzolos meg leszarja, pedig ilyenek a tények.

Egyébként az az 50.000 üszke kópia elsõ hétre a PC -tõl teljesen jó. Majd felmegy az döcögve fél millióra az év végére és máris megérte.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Hinni a templómba kell! Kizárt a 2% lehetetlen csak a VGA-k mellé többet csomagoltak az már eleve több mint 2%.

Kandurex
Egyébként ez a 2% körüli dolog teljesen hihetõ, általában az ilyen AAA+ játékoknál a PC-k a teljes eladások maximum 5% szokta elérni. Elég sok eladási statisztikát meglehet nézni a neten.

Szóval ez a 2%, mondjuk hogy átlagos.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Általában az ilyen eladási híreknél mindig hozzáteszik,hogy de ebben a digitális eladás nincs benne!

A kiadó persze hogy tudja,de mégse közli le a pc-s eladásokat ezért mondom a tabut-t. Mintha a kiadók direkt égetnék a pc-t hogy kevés fogy rá és hagyják is hogy ez a látszat fennmaradjon ,mert soha nem közlik a valóságot.
Konzolra kb minden nap jön a hír hogy a szappanszimulátor már 500ezer eladott dbnál van meg ez meg az már 1milliónál.
PC-n ilyen nem hallasz csak nagyon ritkán.
Az meg kurvásul mocskos mod 100% tutibiztos hogy nem 50 ezer db eladásért fejlesztenek pcre bármit is....

Shep
Ezt azért írtam, mert szerintem a WD a jó kezdés után vissza fog esni és olyan brutálisan már nem fog nõni a szám, de majd meglátjuk.

Shep
Na de a GTA-ból eladtak valami 12 milliót, vagy rosszul emlékszem?

Ne.Felesleges.
Visszakerestem hírekben, na most ha jól számoltam, akkor a GTA IV-nél is olyan 4-5% volt az egésznek a PC-s eladása. Szerintem a Watch Dogs-nál is örülhetnek ha lesz ennyi. Ráadásul az hogy napokkal a megjelenés elõtt tölthetõ volt a warez verzió szintén sokat rontott a PC-s számokon. Ez van.

Shep
Viszont a PC-st úgyis az Nvidia pénzelte úgyhogy ... 😄

Shep
Szerintem PC-re ha mindent összeadunk, digitális, dobozos, nvidia kód, kutyafüle akkor is max 200e ha lehet és még lehet sokat is mondtam.