Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Igazából nem szapulom, mert semmi értelme. Egy alsókategóriás GTA klónt vártam, azt is kaptam. Ha nem lenne GTA, akkor jó lenne, de így, hogy a GTA minden tekintetben elõrébb jár ennél a játéknál, így semmit nem ér.
Kocsikáztam, idementem-odamentem, romboltam, hekkeltem, öltem, ruházkodtam, sétálgattam, káoszt teremtettem lopakodtam, és meguntam 2 óra múlva, fõleg úgy, hogy az utolsó fél órában már sírtünk a röhögéstõl ahogy a csávó vezeti a motort, mert balesetet csinálsz és eltûnnek az autók. A vizen nincs rendõrség, õk a parton megvárják míg a tömeggyilkos kimegy. Vicc kategória.
Az egyedüli érdekessége a játéknak, hogy a karakter mozgása és gesztusai szerintem hibátlanok. Ahogy zsebre rakja a kezét, ahogy mozog, beszáll-kiszáll az autóból az zseniális. De sajnos SZERINTEM ennyi.
Én errõl a játékról 2 hete hallottam elõször, de ha igaz, hogy ezt 2-3 éves über hype elõzte meg, akkor nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek..
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Majd mutass egy shotot hasonlóról PCn!
Amúgy meg, ami itthon speckó verzióban elsõnek fogyott el, az a Vigilante Edition volt PCre. Nem is értem ezt a 2%ot. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Vicces volt ...
Next PC upgrade: 2022
Mert kibekurt módon megéri nekik ezért a "pár db-ért" is!
GTA-nál is sipákoltak hogy "deadigitdisztrib nemszerepel"...szerepelt a végleges éves statokban.
A PC eladás tetszik nem tetszik általában a nagy húzócímeknek jó ha a tizedét kiteszik. Ugyanakkor vagy 10szer többen lewarezolják alaphangon. De mind1.
Nem csodálkoznék ha akárcsak a Rockstar, telibefosnák egy idõ után a pc-t....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
AC4 ilyenkor szórta a pontokat volt vagy 200 itt meg van a regisztrációért 20-.-
Parasite Eve 2, best game EVER!
De a Watch Dogsnál is megcsinálták. Lásd az E3-as videót (aminek fele garantáltan render és ügyes vágás volt), és a véglegest.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor meg mehetett volna megint mint az Aliennél hogy nem ezt várták stb 😄
Ez az ipar már csak ilyen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezen is látszik nem 2%-ról van szó pc-n hogy azóta is szarakodik.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont +pont,hogy megcsinálták de a 2% megállja a helyét ettõl még,hogy te itt toporzékolsz😄
Ilyen eladási statisztikákat általában minden PC -s elutasít,a konzolos meg leszarja, pedig ilyenek a tények.
Egyébként az az 50.000 üszke kópia elsõ hétre a PC -tõl teljesen jó. Majd felmegy az döcögve fél millióra az év végére és máris megérte.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szóval ez a 2%, mondjuk hogy átlagos.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A kiadó persze hogy tudja,de mégse közli le a pc-s eladásokat ezért mondom a tabut-t. Mintha a kiadók direkt égetnék a pc-t hogy kevés fogy rá és hagyják is hogy ez a látszat fennmaradjon ,mert soha nem közlik a valóságot.
Konzolra kb minden nap jön a hír hogy a szappanszimulátor már 500ezer eladott dbnál van meg ez meg az már 1milliónál.
PC-n ilyen nem hallasz csak nagyon ritkán.
Az meg kurvásul mocskos mod 100% tutibiztos hogy nem 50 ezer db eladásért fejlesztenek pcre bármit is....
Visszakerestem hírekben, na most ha jól számoltam, akkor a GTA IV-nél is olyan 4-5% volt az egésznek a PC-s eladása. Szerintem a Watch Dogs-nál is örülhetnek ha lesz ennyi. Ráadásul az hogy napokkal a megjelenés elõtt tölthetõ volt a warez verzió szintén sokat rontott a PC-s számokon. Ez van.