5939
-
#4815 OMG, amikor a T-Bone-t kell megvédeni a bombarakosgatásnál és jönnek ezerrel az ellenfelek, mi az a trágya zene? Üvöltött a fülembe, kiba hangosan, elnyomva mindennek a hangját, és vmi minősíthetetlen kalapálás meg ordibálás ............. -
#4814 Milyen kártya? -
TomStorm #4813 spoiler-es köcsög.Ki nem állhatom ezt az embert -
#4812 kicsit koraérett volt a csávó:) -
#4811 az nem, de DLC már igen, egy fantasztikus mini játékkal :D -
#4810 Teljesítménybeli javulást várnék, nem DLC-ket... El nem hiszem, hogy egy teljesen új AMD kártyán ez az egy játék ilyen siralmasan fusson. -
#4809 ha az akkor az, itt minden lakos egyedi, saját életük van, megmondták :D -
#4808 Dehogy, de szerintem kár attól várni a csodát. -
#4807 Érkezett már valami javítás/patch a játékhoz? -
#4806 wat ?
-
#4805 Ok, és erre most mit kellene reagálnom? Senki nem állította az ellenkezőjét, vagy ezt csak így nyomatékosítás céljából jegyezted meg? -
#4804 Nálam faszán futott, semmi bajom nem volt vele. Pár sec alatt megszoktam az új hülyeségeket is. Nem zavartak az ikonok, stb. -
mike01010101 #4803 Nem kötekedés, de jobb ha úgy írjuk, hogy az utolsó két játéka nem jött ki PC-re. És ez akár egy tendencia is lehet (remélem nem lesz az) -
TomDantes #4802 Csalódott vagyok. A GTA-val se hasonlítja össze hogy a GTA 1 is mennyivel szebb és jobb volt? Így már az egész videó szar. -
#4801 7 per 10 pont egy jó játékot takar. Ha annyit ér neki akkor annyi. -
#4800 7/10-et adott rá Joe, és nagyjából annyit is ér. -
TomDantes #4799 De jó! Hiánypótló videó! Ügye valami Watch Dogs fikázós cucc? Olyan még egy se volt eddig. Kell ez, unalmas már a sok ömlengő Watch Dogs-ot dicsérő videó után. Végre valami hasznos. -
#4798 -
SAFIII #4797 Na nekem is sikerült megnéznem, bár nem toltam végig, de a látottak alapján nem is igazán volt kedvem tovább ülni előtte így ennek fényében írom le a véleményemet, ami valszeg egy végigjátszás után se változna meg.
Teljes mértékben a Gamestar meg az Sg újságíróival tudok egyetérteni, nem mondanám, hogy rossz játék, de a hype nem kellett volna, mert ahhoz képest, amit beharangoztak messze alulmaradt.
A grafika szép, de a már felsoroltak valóban eléggé érdekesek, azért csak egy next gen cím és akkor visszafelé megyünk?
Az irányítás, már mint az autóké nekem gagyi.
Vannak benne jó ötletek, de igazából ez kevés hogy úgy emlékezzek rá, mint az a játék, ami mennyire nagyon jó volt, sokaknak az emlékezetében inkább csak úgy fog élni, mint a beetetős játék, ami a végén a saját vermébe esett bele.
Állítom, h év végére már senki nem fog rá emlékezni....
Majd legközelebb!
-
#4796 feladatkezelőbe lépj ki játék közben, ha 100% pörög a procid akkor bizony az lesz a gyenge pont :) -
TomDantes #4795 Egy szó: uninstall. -
#4794 8:10-től és 23:40-től, de biztos ő is warezolta ezért van baja az irányítással...
-
#4793 Total War-t szoptam be legutóbb 0day.... -
#4792 jaa, hogy egyik review sem említi hogy szar a PC-s irányítás? ha te mondod... -
#4791 gránátvető. -
#4790 Köszi. -
#4789 Biztos a videókártya a gond, nem lehet hogy a proci fogja vissza a videókártyát? Nekem mindig az volt a baj, egészen addig amig amig nem vettem egy i7-est utána megszuntek a FPS gondok. -
janihunk #4788 Végül is igaz. Na egy szónak is száz a vége. Vennem kell vga-t mindenhogy így is úgy is egy 2gb minimum. Mer erre a 6850 hiába jön patch szerintem se fog jobban menni max 2-3fps el. -
#4787 Ez így lesz pár éve múlva valószínűleg, mert le fogja hagyni mindenképpen a PC. Egyelőre nem sok különbséget látok. És én inkább ugy vagyok vele, hogy fusson a játék lagok nélkül normálisan esetleg nem olyan durva grafikával, minthogy PC-n órás beállítgatások és patch várások után, sikerül elérni ugyanaz a sima futást. Én ezt meguntam, évekig csináltam. Már nem akarok ezzel bajlódni, eleget bajlódok a melóhelyen ilyesmikkel.
Ha hazajövök és van 2 órám, akkor azt nem beállítgatással akarom tölteni csak be akarom tenni a játékot elterülni a kanapén és nyomatni a játékot. -
#4786 A kivégzések is tetszettek ha fegyverrel a kézbe akarsz leutni valakit, akkor nem a viperával uti szét, hanem a kézbe lévo fegyverrel végzi ki. -
janihunk #4785 Régen én is így voltam, még volt x360 korszakba, volt 3 is. De meguntam hogy médiumon szebb a játék pc-n mint konzolon. -
#4784 Fejlesztőként, egy két dolgot átéreztem benne. Meg tetszettek az utalások, pl az első trophy neve "Hello world", minden programozónak az az első programja, hogy kiíratjuk a képernyőre hogy "Hello world". Ez még régről eredeztethező, nem tom melyik csóka íratta ezt ki a képernyőre először. -
#4783 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Act 3ba mikor T-bonet kellett a roncstelepről kivinni és szólt a punck rock. Az volt az egyik legjobb :) -
#4782 A főszál nekem nagyon tetszett, kifejezetten zenei téren is nagyon ott volt, ott mindig más zene volt nem ez az auto rádio vagy mittudomén. Nagyon sokszor izgi volt, megmenteni a kissrácot vonaton stb... -
janihunk #4781 Az nem, de optimalizálási kódokat javíthatnak. -
#4780 Mindig reménykedtem régen PC-sként hogy az utó patchek minden javulást hoznak majd. Soha se hoztak, ha most nem megy valakinek normális jelen formájában, akkor kár várni messiásként a patchet, nem fog javítani semmit. Ezért vettem konzolt, ebből lett elegem, ez van.
Konzolon vidáman végigvittem semmilyen problémám nem volt. -
TomDantes #4779 A gépigény nem lesz kisebb, bár nekem mindegy, nálam ultrán fut. -
TomDantes #4778 Az sg. értékelésében azért van igazság. Csak felnagyítják a negatívumokat, az a baj. Jó, sablonosak a karakterek, de azért annyira nem rossz ez. Sablonos a történet? Persze semmi olyat nem mutat amit már ne láttunk volna, nem lep meg, de nem rossz, kellemes, érdekes. A GTA imádó idióta, meg csak egy idióta, ennyi. -
janihunk #4777 Nem, mer NV re van optimalizálva a játék. -
#4776 3 bár van. Egy Ward distrcitben egy a loopban egy Pawnee-ban. Minden 3 nak 10 szintje van. Az összesen 3 x 10 level. Abban a sorrendben csináld amit leírtam, mert a Pawnee-ban lévő csávónál nagyon durva már, ott már párszor majdnem tört a kontroller, amikor tartsd benn mindkettőt a 2 körben ugyhogy osszevissza mozog nyomkodj kulonbozo gombokat, na ott már ki voltam az már nem embernek való.