5939
-
#4855 Az irányításról volt szó, nem a fizikáról:) Egyébként jah, ez utóbbi valóban elég vicces. -
Madi92 #4854 Hát, szerintem is nagyon rossz lett. Konkrétan ezzel ásta el magát a játék nálam.
Olyan megoldást szeretnék látni, minden ilyen játékban, ami a Maffiában is benne volt. Kéne egy gomb, amivel lehetne váltani a normál és a dúvad közlekedést, tehát bekapcsolva, az autó olyan sebességgel menne, mint a többi NPC jármű, míg kikapcsolva jönne az NFS életérzés. Persze így is kéne még hozzá valami normális fizika, de kezdetnek megtenné. -
#4853 Én pl. képtelen vagyok túltenni magam azon, hogy ütközésnél egyszerűen összeolvadnak az autók és háborítatlanul száguldok tovább.. értem én hogy könnyíteni akarnak ezzel, de valami siralmasan néz ki. :D
https://farm6.staticflickr.com/5078/14063183428_196b61c3e8_o.png -
#4852 Ezzel mondjuk személy szerint nem értek egyet, szerintem tök jó az irányítás. Hozzá kell szokni, de azután nagyon precíz manővereket lehet végrehajtani. Az egész furcsaságát az adja, hogy lassabban fordul a kerék kanyarodáskor, mint a többi árkád játékban. Viszont pont emiatt gyönyörűen lehet korrigálni minden mozdulatot. -
#4851 Ez igazán vicces, mert ez a játék rendelkezik az egyik legszarabb autós irányítással. -
#4850 Tehát szerinted Aiden egy érdekfeszítő, izgalmas karakter, akit játszva átéled annak minden kínját baját, alig várod hogy kiderüljön mi a sorsa. Ha ez így van, az nagyon nagy baj:) -
#4849 Tény, hogy a karakterek nem a legjobbak, vagyis inkább azt mondanám, hogy hamar kifullad a szerepük, nincs igazán kibontva a személyiségük, nem lehet elmélyülni bennük, így olyan felületes, sótlan az egész.
Nem beszélve a "boss fight"-okról... nincs más szó erre, minthogy gagyi, egyszerű, semmi kihívás, hamar megadják magukat.
Példának okáért ott van Iraq, aki az elején még érdekesnek indult, aki majd biztosan jól megnehezíti a dolgunkat a játék során, aztán 2 lövéstől kiterült , semmi extra, semmi emlékezetes pillanat... számomra kiforratlannak tűnik az egész.
Sajnos, de én a csalódottak táborát erősítem. Nem azt mondom, hogy nagyon rossz játék, de koránt sem érdemli meg azt a nagy hírverést, amit csaptak körülötte, főleg nem a sok előre kiosztott magasztaló díjat, amit kapott az előző game expo-k alkalmával. 6 év után ennyi telt a fejlesztőktől? Hmmm... kevés. -
#4848 Az egyik kedvenc filmem "DRIVE" trailerét vágtam össze a Watch Dogsal.
(Magyar felirat hamarosan, addig itt van angolul)
-
#4847 Aidan karaktere nagyon is rendben van -
Skyline #4846 Értem tehát ez a "semmilyen főhős" és hasonló értelmetlen szövegelések csak a szokásos divatfikák.:) -
#4845 Thx...
a.carkey.... thx idiot... -
Skyline #4844 Mitől semmilyen a főhős? Vagy a hölgy?:)
Várom...:) -
#4843 Azt hittem ő lesz az egyetlen értelmes karakter a játékban. De ugyanolyan semmilyen volt, mint a főhős. Nem igaz, hogy Ubi-nál nem tudnak megírni egy női karaktert! -
Skyline #4842 És? Ha felveszek egy alkaida szimbólumos pólót lecsapnak rám szerinted mert alkaidás vagyok?:) -
#4841 Mi a mondanivalója ennek? :D -
zsoca6 #4840 megnyomni azt a gombot(számot)amit a körbe irányítol -
#4839 Itt nem beszélgetünk a játékról. Csak GTA istenítés engedélyezett, és WD fika. -
#4838 Sziasztok egy kis help kellene, ITT mit kell csinálni??
Köszi!
-
#4837 Ha tompítani akarnám a lejjebb látható kép élét, akkor akár ilyesmit is mondhatnék... :))) -
#4836 Na de várjatok, azt nem mondta, hogy jobb a WD, csak hogy 2 hónap után tartsál szünetet és kicsit látogass el Csikágóba :D -
#4835 -
#4834 -
#4833 Most látom, bennmaradt az egyik felesleges layer. Sebaj, a lényeg átmegy. -
#4832 Csak neked, elvakult rajongónak készítettem:
-
TomDantes #4831 Nem tudom, szerintem biztos arabul írhattam, azért nem érthető. Pedig nekem magyarnak tűnt. -
Borg #4830 -
#4829 Ennek semmi értelme.
Amúgy nézd meg a képet. Ubi azt mondta, hogy simán jobb, mint a GTA5 (közben meg beszartak tőlük és inkább eltolták). -
TomDantes #4828 Mégegyszer: még csak hír volt arról hogy lesz Watch Dogs, és már arról szóltak a fórumok ,hogy a GTA márpedig akkor is jobb. Az Ubisoft még akkor semmit se mondott. De ugass le... -
#4827 Azért igazán felnyithatnád már a szemed, vagy levehetnéd a napszemüveget, amikor monitor elé ülsz: Stop playing GTA 5 when Watch Dogs comes out, asks Ubisoft 18th Sep, 2013
-
TomDantes #4826 Ez nem így van. Amikor még csak hírek voltak arról ,hogy jön a Watch Dogs, már akkor kezdődött, hogy úgyse lesz olyan jó mint a GTA. Aztán, hogy az Ubi mitt mondott, kit érdekel? Nem, itt csak is, a nagy fene GTA-rajongásról van szó, semmi másról. -
#4825 A GTA-val való összehasonlítgatás miatt nem a játékosokat kell hibáztatni, hanem az Ubisoft-ot.
A GTA 5 megjelenése után (tavaly ősszel) ők nyomattak a Watch Dogs-ról olyan szövegeket, hogy: EZ JOBB, MINT A GTA 5.
2 hónap elég lesz Los Santosban, utána irány Chicago és hasonlók. Mert akkor még úgy volt, hogy novemberben megjelenik a WD, de aztán áttették 2014-re, hogy jobb minőségű játékot tegyenek le az asztalra/pénzügyi döntés miatt.
El nem tudom képzelni, milyen lett volna a játék, ha ez tavaly megjelenik.
És mivel az Ubi úgy promózta a játékot, mint a GTA nagy ellenfele/GTA verő játék. Akkor nem kéne azon csodálkozni, hogyha "mindenki" a GTA-hoz hasonlítja! De tudom, 2013. október már régen volt, kutya sem emlékszik már rá, hogy akkor milyen faszságokat mondott az Ubi. -
#4824 Ha ez trollkodás, akkor bravó. Ha amiatt törölted mert bénázol, pláne bravó! -
Bazsalusz #4823 -
Borg #4822 -
Bazsalusz #4821 alt+enter nem működött, beállításokban hiába volt beállítva.de már mindegy mert töröltem az egészet, mert egy nagy rakás szar :) -
#4820 beállításokban : Windowed -> Fullscreen -
#4819 ALT+ENTER -
Bazsalusz #4818 üdv
tudnátok segíteni hogy mit lehet tenni ha folyton ablakos üzemmódban fut a játék akárhányszor elindítom? -
#4817 -
#4816 De a csapdák jók voltak, főleg a pókos :)