Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet ám,hogy a régebbi warez verza zavart be még W8-on mert arra tettem az eredetit.De bazze nem mondta ám volna senki,hogy hé hülye tegyél új win-t-.-
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A hangtompítós pisztolyon kívül van még fegyver, ami hangtompítós és csendben lehet vele ölni? Mert a boltban nem találtam.
egy kicsit figyeljünk már oda jobban mit írtam
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Miért nem tudták az ablakokat is megoldani ? a pocsolyákat meg igen. vicc
[merlinw.org]
Kérlek soha ne ülj PC elé, és ha mégis, ne terjeszt magvas gondolataidat a net -en.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
* Red Dead Redemption - PC-verzió
<#hehe>#hehe>
Van pár tippem:
* Grand Theft Auto V - PC-verzió
* Red Dead Redemption - PC-verzió
* The Witcher 3
* Dragon Age: Inquisition
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A topik hozzászólások száma is jól tükrözi ezt (Nyilván nem ez a mérvadó,de akkor is.)
Régen kijött valami akár warezba majd hivatalosan és kedvencekbe volt egyszerûen nem lehetett követni napi több száz komment hegyekbe.
Most meg itt van 3 új game Watch Dogs,Wolfenstein,Murdered Soul Suspect és kihaltak a topikok.Jó itt van pár db de ez is semmi nulla.
Kíváncsi vagyok legközelebb melyik lesz az a game ami olyan lesz mint régen hogy szinte félpercenként jönnek új infok a játékélmény miatt stb.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyszerüen beleuntam a hibákba,bugokba olyan mértékben szar az AI,hogy én ilyet régen láttam.
Ezek a járókelõk olyan idegesítõek basszák meg,miért rókázik minden 4.-ik a búszmegállóban,miért vizelnek az utcán,miért néz engem mindegyik mintha ufót látnának.Járkálnak az úttesten nem is jön autó de õk megijednek és ott be is ragad az út közepén ide-oda futkárózik mikor nincs is senki körülötte.
Poénból karon lõttem párat,mindegyiket a karján és mind meghalt😄
Motorra rá se ülök,autó egy darab van ami tetszik azzal megyek és azt lopok el mindig.Rohadt változatos-.-
A sztori tetszik,a rendõrös üldözések is tetszenek és úgy ennyi kb.
Nem az,hogy meguntam hanem inkább felidegesít a játék,tolnám mert érdekel de ennyi hiba közepette nem megy.
Ugratni nem is merek már mert tudom,hogy az autóm pattogni fog.Inkább melléhajtok és leesek és itt is poén mert mindig felborul és Aiden egyszer csak ki teleportál a kocsiból az úttestre,hát szóval kegyetlen😊
Fel se soroltam mindent,szerintem annyi hiba van,hogy nem is lehet mindent leírni.
És most beteszem Assassin Creed 4-et és végigviszem mégegyszer mert az a játék 10X többet ér mint ez..