Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem pattognak az autók WTH?!
Lehet ám,hogy a régebbi warez verza zavart be még W8-on mert arra tettem az eredetit.De bazze nem mondta ám volna senki,hogy hé hülye tegyél új win-t-.-
Laza
Igen, azt én is kerestem 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Egyébként ma vicces volt, hogy láttam a játékban az elsõ szirénázó mentõautót, ami ezerrel száguldott a városban, majd tõlem nem messze az úton egyszerûen eltûnt menet közben ... kár h nem lehet kinyomozni, jó kis X akta lenne 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Visszaraktam Win7 OS-t és fele annyi bug nincs mint W8.1-el.Furcsa volt nekem mert mikor kezdtem a játékot akkor nem voltak gondjaim de felraktam W8.1-et és azóta voltak.Fene se érti ezt..
Tikal
kár hogy a mesterlövészre nincs hangtompító...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
van még valami hangtompítos uzi is vagy mi

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Még te legyél felháborodva, mert elvesztetted a fonalat 😄DD

Laza
A lopakodósan kinyírok mindenkit játékstílus egyre jobban bejön ... bár van amikor brutál mindenki megy a levesbe ... de azért azzal egy cseppet szenvedek, hogy úgy am blokk a játékot X360 kontrollerrel irányítani jobb, mégis ha precízen kell ölni akkor dobom az ölembe és fogom az egér+bill-t ... aztán meg ha precizen kell mozogni vagy gyorsan fegyvert váltani, kapom vissza a kontrollert 😊

A hangtompítós pisztolyon kívül van még fegyver, ami hangtompítós és csendben lehet vele ölni? Mert a boltban nem találtam.

Lovagolj a szavakon, ettõl lesz igazad. Áh, tudod mit? Olyan rohadt unalmas, hogy naponta hat különbözõ új dologba kell bele kötni. Bocs, hogy nem tudom nyomon követni, hogy most épp miért szar a watch Dogs.

Tikal
hol hiányoltam én ezt ember, kérlek mutasd már meg!!! Pont hogy leszarom van e vagy nincs 😄

egy kicsit figyeljünk már oda jobban mit írtam

Állj. Nem értem mit magyarázol. Azt kérted számon, hogy a Watch Dogs-ban nincs olyan hogy minden tükrözõdõ felület mindent vissza tükröz valós idõben. Minden üveg felület, minden pocsolya, mindent. Hiányolod hogy nem így van. Mert? Miben van így? Semmiben. Akkor meg? Mirõl beszélsz?

Tikal
Keress rá youtube-n, épp most nyomtam online és esett az esõ, én meg tocsogtam a pocsolyában, Aiden meg csak áll a pocsolya texturán és semmi...

Tikal
Én is, mivel nincs benne ilyen 😄 Olvasd már vissza mirõl beszélek és mi a vicc 2014-ben egy olyan játékban amit az esõvel adtak el többek között...

Hegi90
screenshotot pls

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mindent, valós idõben visszatükrözött minden felület? Kissé nehezen hiszem.

rage
Talán a Max Payne elsõ részében volt elõször tükörben is látható fõhõs.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tikal
gta v 😊

elite
Nyitott világúban egyre sem emlékszem.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

elite
A halálom amúgy nekem is, mikor valamelyik játékban bemégy a nyilvános mosdóba, és vagy a tükör egy pléh-színû, matt szar. Ennél egy fokkal jobb, mikor legalább a szoba tükrözõdik, de a karaktered nem... És nem, nem Drakula.

Hm, miért melyik nyitott világú játékban oldották már ezt meg? Ha már a vicceknél tartunk.

elite
Viccet félretéve, nagyon kevés játékban láttam valódi tükrözõdést eddig. Általában ott is csak zárt kis helyeken. Itt még nem tart a technológia hogy bírja a vas.

elite
Menjetek le esõ után az utcára. Garantáltan látni fogtok realtime tökéletes tükrözõdéseket. <#idiota> Még kafább ha tökörbe néztek...

Tikal
a tükrözödést leszarom, de az hogy ott állok a pocsolyában és semmi nyoma, az így 2014-ben vicc 😊

És a pocsolya tükrözõdése a legnagyobb probléma, vagy legérdekesebb része a játéknak?

Sir Quno Jedi
Emberek. Hogy egy pocsolyából, vagy ablakból valós reflekció látszódjon (emberekkel stb.) ahhoz abból a szemszögbõl is le kell generálni azt a kurva scene-t. Azaz pár kis tükrözõdõ felület megsokszorozhatja a kiszámolandó dolgokat. nyilván megérné az 1-2FPS átlag speed a 60 helyett, hogy "ríõl tükrözõdjön" az a kibeb@szott pocsolya. Gondolkodjatok már az istenért! Nem kéne full retard-ba nyomni!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
ha belelépek egy pocsolyába semmi nyoma.... 😞

Hegi90
a pocsolyákban sem tükrözõdnek az emberek

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Viszont ami érdekes ,hogy azzal jönnek a fikázó videókban, hogy az ablakokban nem az tükrözõdik aminek kéne , talán mindegyikben ugyan az a kép van , de viszont azt nem mutatják ,hogy esõ után a pocsolyák milyen kegyetlen jól néznek ki, és majdnem tökéletesen tükrözõdnek ...
Miért nem tudták az ablakokat is megoldani ? a pocsolyákat meg igen. vicc
MerlinW
Ehhez azért hozzájárul az is, hogy az SG közösség kb a tizedére apadt az elmúlt években.

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
miért is?
Szerintem kérd meg anyukádat, hozza fel a pincébõl a csattógószárnyú falepkédet, menj le a játszótérre és nevess.

Kérlek soha ne ülj PC elé, és ha mégis, ne terjeszt magvas gondolataidat a net -en.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Na most nevettem. Mert ebbõl kettõ olyan mint a jeti. Sõt, a jetit inkább elhiszem hogy van. Azt talán látták páran.

Hegi90
* Grand Theft Auto V - PC-verzió
* Red Dead Redemption - PC-verzió
<#hehe>

IMYke2.0.0.0
"Kíváncsi vagyok legközelebb melyik lesz az a game ami olyan lesz mint régen hogy szinte félpercenként jönnek új infok a játékélmény miatt stb."

Van pár tippem:
* Grand Theft Auto V - PC-verzió
* Red Dead Redemption - PC-verzió
* The Witcher 3
* Dragon Age: Inquisition

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Mostanában valahogy olyan semmilyenek ezek a játékok.
A topik hozzászólások száma is jól tükrözi ezt (Nyilván nem ez a mérvadó,de akkor is.)
Régen kijött valami akár warezba majd hivatalosan és kedvencekbe volt egyszerûen nem lehetett követni napi több száz komment hegyekbe.
Most meg itt van 3 új game Watch Dogs,Wolfenstein,Murdered Soul Suspect és kihaltak a topikok.Jó itt van pár db de ez is semmi nulla.

Kíváncsi vagyok legközelebb melyik lesz az a game ami olyan lesz mint régen hogy szinte félpercenként jönnek új infok a játékélmény miatt stb.

Next PC upgrade: 2022

Tikal
madarakat láttál e? 😊

IMYke2.0.0.0
És a szemek is felnyílnak?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elite
No, úgy tûnik két hét után kezd lecsengeni a játék körüli felhajtás. <#circling>

Nem mondtam hogy nincs, de még nem láttam. Egymást ölelgetõ részegeket, azt igen.

elite
Rókázót már én is láttam.

MerlinW
Pedig vannak vizelõ meg rókázó emberek. többnyire a parkokban, csövesek lakóhelyei környékén.

[merlinw.org]

Érdekes, se vizelõ, se rókázó, embereket nem láttam, se olyat hogy pattogok ha leugratok valahonnan. Olyat már láttam, hogy beragad, sõt az oszlopon átfolyó részeget is. Elõfordul. Meg párszor azt is ,hogy mintha szándékosan gyalogolna némelyik hülye gyalogos a kocsi elé. De ilyen ordító nagy hibákat egyet se. Az AI meg néha egész jó, néha egész rossz. Harcban néha igen meglepek tudnak lenni, bekerítenek, dobálnak gránátot, erõsítést hívnak, többen több irányból kerítenek be, máskor meg hát elég fura amit produkálnak.

HeadHunter86
Okosak? Marhára. Bebújnak egy bokorba míg te keresed õket. Ennyi a tudományuk körübelül. Legtöbb azt se tudja mit kell csinálni. Profiloznia kellene erre elkezd autóval követni 😄 Elég sok a gyökér, gondolom korosztály miatt...

Szerintem tovább ne bizonygasd, hogy nem is játszottál vele...
MerlinW
Hát, bárcsak minden játék olyan rossz lenne, mint az AC4😊

[merlinw.org]

Ja a Multiplayer még azt mondom oké,rendben van.Rendesen felüdülés kicsit okosabb ellenfelekkel harcolni egy ilyen single kampány közben😊
Ez van.Sandbox kell,GTA5-t már 2X végigvittem marad AC4
Ide fog kelleni minimum 5 GB update és nem a DLC-k amiket kivágtak és már reklámozzák hanem PATCH!Reméljük tudják mit jelent ez a szó
Shep
AC4, hát az aztán a bámulatos játék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én nem akarok senkit megbántani és ezzel most magamnak is ellentmondok mert eleinte oly dicsõítettem a játékot DE MINÉL többet játszok ezzel annál szarabb lesz😄
Egyszerüen beleuntam a hibákba,bugokba olyan mértékben szar az AI,hogy én ilyet régen láttam.
Ezek a járókelõk olyan idegesítõek basszák meg,miért rókázik minden 4.-ik a búszmegállóban,miért vizelnek az utcán,miért néz engem mindegyik mintha ufót látnának.Járkálnak az úttesten nem is jön autó de õk megijednek és ott be is ragad az út közepén ide-oda futkárózik mikor nincs is senki körülötte.
Poénból karon lõttem párat,mindegyiket a karján és mind meghalt😄
Motorra rá se ülök,autó egy darab van ami tetszik azzal megyek és azt lopok el mindig.Rohadt változatos-.-
A sztori tetszik,a rendõrös üldözések is tetszenek és úgy ennyi kb.
Nem az,hogy meguntam hanem inkább felidegesít a játék,tolnám mert érdekel de ennyi hiba közepette nem megy.
Ugratni nem is merek már mert tudom,hogy az autóm pattogni fog.Inkább melléhajtok és leesek és itt is poén mert mindig felborul és Aiden egyszer csak ki teleportál a kocsiból az úttestre,hát szóval kegyetlen😊

Fel se soroltam mindent,szerintem annyi hiba van,hogy nem is lehet mindent leírni.
És most beteszem Assassin Creed 4-et és végigviszem mégegyszer mert az a játék 10X többet ér mint ez..