Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A repetitív a kedvenc divatszavam.

gergou
Jah, Ps4 a platform amin tolom, és az állítólagos photosoppolt képek látványát látom a TV-n 😊

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
Picit állítgattam a TV-m képfunkciói között... Eszméletlen a látványvilág! Sztem nyitott világú játékban ekkorát még senki nem tett le az asztalra. Jah, és az arányok is nagyon be vannak lõve. A GTA részeiben, az 5. -ben is valahogy az épületek túl picik voltak a karakterek méreteihez viszonyítva. Itt teljesen rendben van. A város él, valóságos, és nagyon hangulatos. Sztem nagyon korrekt munka van a játék mögött.

`Take a look to the sky just before you die`

Repetitìv??? Unalmas??? Legalàbb olyanok ne hordjanak màr össze baromsàgokat a topikban akiknek fingjuk sincs a jàtékròl,csak gta fanboyként fikàzni jöttek...😄
CalebJoe
Vágom, de én direkt a GTA stílusú játékokat emeltem ki amik hasonlítanak a Watch Dogs-hoz, nem a FPS/RPG jellegû játékokat.
elite
A változatosság kedvéért egy kérdés. PS4-en hogyan oldható meg, hogy egy másik user-el egy másik játékot indítsak párhuzamosan? Menüben egy szem continue illetve new game opció van, de ha újat indítok, felülvágná a jelenlegi állásomat.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

elite
Bug az régóta van minden játékban.

Tikal
Legkevésbé a bug-ok a zavarnak, sõt, talán még egyet se említettem meg...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fpocok
Engem igazán két dolog zavart nagyon. A vezetés és a regenerálódó hp. Az nem való OW játékokhoz. Ha kevés a hpd, bemész egy boltba és veszel páncélt.
Az fpseknél is szar, de egy open world játékba EGYÁLTALÁN NEM VALÓ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tikal
ez a része tényleg jó a játéknak, kár hogy nincs blind fire....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kár erre kihegyezni a dolog... sosem a bugokkal volt a baj a WD-ben sem, hanem az általános élvezeti faktorral. Azzal, hogy repetitív, unalmas, szar a fizika, az irányítás, és hogy a város csak a 10 méteres körzetedben él, ott is csak addig, amíg arra nézel.
Szóval attól, hogy van itt 1db ember aki tûzzel vassal próbálja lehúzni a IV-et, úgy hogy a fasságaiból ítélve nem is játszott vele, az még egy hosszútávon sokkal élvezhetõbb játék mint a WD.
elite
Farcry 2,3 - szintén sandbox szerintem

Nem teljesen, mert a GTA sorozatnak önmagában véve van egy nagyon komoly rajongótábora. Vagy inkább egy jó nagy fanboy klubb. Hiába volt egy csomó probléma a IV PC-s megjelenésekor, a fanboy-okat mindez nem zavarta. Vagy, lásd a bug-okról klszült videók, a Watch Dogs esetében dühöngeni és fujjolni kell, hogy jaj de szar tele bug-al, a GTA-k esetében a bug-ok hát jó pofa dolgok, poénos vicces dolog.

CalebJoe
Scarface
Godfather 1,2
True Crime LA és New York
Just Cause 1,2
The Saboteur
Mercenaries
The Simpsons Hit & Run

Most így hirtelen ennyi, tudom nem mindegyik lett jó játék (bár nekem a Saboteur az egyik kedvenc), de azért van bõven ebben a sandboxos témában.
a.carkey
Mafia I-II?

A medve nem játék.

grebber
Nem felesleges mert mivel nincs más ilyen kategoriában csak a WD, GTA összes, és a Sleeping Dogs amik említésre méltoak a Saints Row-ot hagyjuk mert az komolytalan.

Nyilván nem a Toca szériához fogjuk hasonlítani....

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Szerintem felesleges összehasonlítani a kettõt. A WD inkább egy modern AC franci lesz, és a következõ rész jövõre már kicsit többet fog mutatni, ahogy az AC2 esetében is tette az elsõ részhez képest.

A medve nem játék.

grebber
Számomra ez a WD jobb volt mint a GTA5.

Azt kb végigszenvedtem több nap alatt.
A WD-ot meg 2 nap alatt vittem végig 22 órát tettem bele ennyi idõ alatt.Az igaz hogy egybõl töröltem mert már nem érdekel ,de szinte egy ültõ helyemben végigvittem ellenben a GTA5-el ahol csak szenvedtem.

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Ráadásul ez a játék a GTA V elõtt jelent volna meg tavaly májusban, PCre és a két prevgenre, aztán novemberre tolták át, aztán az AC miatt idén májusra. 2012es E3 változatához képest sokkal jobban lebutították, hogy a nextgen családnak is ugyanúgy nézzen ki, mint nézett volna PCn. Na most ezek után GTA5özni folyamatosan, amikor a Rockstar cseszett kiadni már a sokadik kasszasikerébõl egy PC verziót, és qurogatni az Ubit, miközben az még prevgenre is kiadta, na ez már komolyan tényleg fárasztó.

Ha kiadják a GTA5öt PCre, ugyanaz lenne, mint volt a Bully és a GTA IV kapcsán, és tk. a Max Payne 3 esetében is tele volt sírva a topik megjelenéskor: bugos, szar, PCn rosszul futó konzolport.

Qurvára megértem Skylinet, hogy a GTA4hez hasonlítja, ugyanis az legalább megjelent PCre.

De tudjátok mit!? Ha kijönne a GTA5 PCre, ugyanaz menne, mint a WD esetében: szarul fut, azonnal elõjönnének a sok GTA 5 videóban látható bugok, és ugyanúgy nem tükrözõdne a város üvegeiben a környék, mint a WDben, és ugyanazokat a hibákat karolnátok fel, és még játszani sem tudnátok vele, ismerve a Rockstart portjait.

A medve nem játék.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nincs ennek a topicnak egy qrva házigazdája?
Tüntesse már el ezt a sok hülyegyereket akik csak azért írnak ide kínjukban mert elviselhetetlen flusztrációt okoz nekik, hogy ez nem GTAV.

És most hozzátok szólok kedves hülyegyerekek: azért mert ebben is házak autók és emberek vannak, azért ez még nem a GTAV.
Most ez a menõ srácok? Mindent fikázni amire, vagy aminek a futtatásához nincs pénzetek??

Kevesebbet kell szívni srácok.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hegi90
Dukeban csináltak egy klónt arról a szobáról ahol a tükör volt, tehát nem valós tükrözõdés volt. pl a mostani fényeffektusok nem mûködtek volna vele/szintén kurva sok számításba került volna. Noclip cheat kóddal pl át tudtál bele menni. Ja, és az nem open world játék volt. Ahogy a Max Payne sem.

De egyébként bírom hogy arról megy a vita, amirõl az egyik él sem tud semmit 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ennél jobb, élvezetesebb fedezékharcos játékkal nem sokkal találkoztam. Sandbox-ban egész biztos, hogy nem. Nagyon jól mozog a figura a fedezékek közt, jól, pontosan vált fedezéket. Nem is a hackelés, hanem ez a legjobb része a játéknak, persze használva a környezeti dolgokat is.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Tudod én belátom ha vannak hibái egy játéknak, és bizony ennek is vannak ezt le is írtam amikor leírtam az egészrõl a véleményem..Ellenben vannak pozitívumai is..Ehhez képest a jelenlevõ fikázók színe java mást sem tud csak fennakadni mindenen. Ha nem tetszik nem kell vele játszani és nem kell ide irogatni.😊
Én se járkálok a GTA 4 topikba minden nap leírni hogy a hiába a nagy látványmodok ettõl még egy unalmas repetitív szemét marad a játék.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Tikal
nem te vagy itt véletlenül a fanboy, tudod WD fanboy 😄

Valahogy egyre inkább kezdek immunissá válni az idióta fanboyokra és haterekre hála az sg-nek.😊

Tikal
LOL, mi van ha akkor írtam mikor még a te hozzászólásod nem jelent meg... elképesztõ... vagy gondolod nehéz volt kitalálni mit is fogsz írni neki erre? 😄D

Micsoda varázsló egy perccel késöbb megmondod mitfogok mondani. Hogy csinálod. Nevetséges....😊

Tikal
LOL

Tikal
Majd erre azt mondja, hogy de az nincs PC-re... én meg azt hogy WD meg van PS3-ra és ott is gyenge 😄

Ki beszél az 5-rõl. Nincs pc-n.
A GTA 5 etalon és trónon csücsül egyébiránt, messze pozitív csalódás volt a 4 után minden tekintetben.

Tikal
hahó, már kijött egy GTA V is... õsszel ettõl ijedtek meg a srácok... joggal..

Persze, hogy nem olyan szar, de nem is olyan jó mint amilyennek megpróbálták eladni az elmúlt hónapokban, és persze hogy idegesítõ egy csomo hibája, mikor ott volt elõttük egy GTA amibõl lehetett volna tanulni. Pl melyik idióta fejlesztõ találta ki, hogy akármikor autoba ülök elõröl kezdi a zenéket, már minden dal elsõ másfél percétõl hányingerem van, egyszerûen nem autozol többet míg egyik helyrõl a másikra érsz. Ha séta közben kapcsolom be a zenét, akkor fasza, mert bármit csinálok szól a zene, DE, ha közben bejön egy CRIME akkor a zene megáll majd mikor végzek vele akkor megint elõröl, ja és nincs PAUSE vagy FAST FORWARD 😊 Miért nem volt jó a Rádiós megoldás???

Laza
" Az akció minõsége és a fedezékrendszer a lopakodás bizony messze a GTA 4 fölött áll..."

Felejtsd már el a 6 éves 4. rész, mikor már az 5. is 9 hónapja kint van ... attól, hogy Te még utoljára négyszögletes kereket gurítottál, már régen 32+ millióan kör alakút gurítanak ....

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ha tippelnem kéne Te még közelrõl sem szagoltad a GTA5-öt 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nincs forradalmi, de a sztori változatosabb, a freeroaming szintén, az autó irányítása pedig controllerrel nem rossz, pontosan a GTA és a Saints Row közé ékelõdik. Az akció minõsége és a fedezékrendszer a lopakodás bizony messze a GTA 4 fölött áll...
A fõ probléma az hogy ha egy játék körül nagy a hype (és persze itt valóban túl nagy volt) rögtön megjelennek a divatfikázók akik mindenben a hibát keresik, ráadásként ide még a GTA fanok is betévednek,akik persze minden olyan hibát kiemelnek ami a GTA-kban is jelen van csak ott ugye nem zavar senkit mert rockstar játék (kezdve a bugokkal amibõl van ott is dögivel ha nem több)...😊
Messze nem olyan szar ez a játék ahogy itt egyesek próbálják lefesteni. Persze mindenki többet várt, de még így is sikerült pc-n megalkotni az eddigi legjobb városi sandbox játékot. :-P

Laza
Hát, kb Act2 közepén járhatok, de már unom a küldiket, már lelõttek mindent amit a játékmenetre építeni lehet 😄

Egyébként a lövöldözés az jól meg van csinálva ... bár pont ez a része már a GTA5-nek is jó lett.

Ma nyomtam pár versenyt, de komolyan, az utána lévõ 15mp-es lövöldözés a legjobb, mikor mindenki halhatatlan és megy a rombolás 😊

Tikal
<#eljen>

nem akartam leírni újra, kösz

Tikal
...

hova megy a tûzoltó autó ha nincs tûz? 😊

Törölt felhasználó
bezzeg a watch dogsban hû milyen lehengerlõ sztori, forradalmi AI és harcrendszer, na meg változatos küldetések vannak😄 A freeroaming valóban élvezetesebb, amíg az ember be nem száll egy autóba.
Feldughatod a fizikát ha a játék tartalma és az akció minõsége nulla, és a fõ eleme, a sztori, a missziók unalmasak, a freeroaming pedig autókázáson és a primitív lövöldözésen kimerül....

Tikal
ez már izlés kérdése... az autok fizikája, a sok apróság amiktõl mindig jó volt a sorozat az ott volt abban is, és az V-ben is

MerlinW
Duke Nukem 3D-ben volt.

[merlinw.org]

Értem. És a frankó San Andreas után mégis Rockstaréknak hogy sikerült a hulladék 4-et összehozni? Pedig volt elötte jópár amibõl tanulhattak... 😊

Tikal
pontosan, tehát volt öt GTA játék amibõl tudtak volna tanulni, de nem tették.... sõt még a kiadást is eltolták fél évvel, úristen, mi volt itt akkor fél éve 😊

Shep
Dehogy, már a Duke-ban is volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak azt felejti el mindenki hogy a GTA-ból ez már a sokadik rész és kellett egy botrányosan szar GTA 4 és sok hõbörgés hogy a GTA 5 olyan legyen amilyen..Míg a WD nem a sokadik rész...😊

NagyiBMX
<#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Tikal
Nem mennek sehova soha... egyszer követtem egy tûzoltót pár percig, de csak összevissza ment, majd nekihajtott egy keritésnek, kiment offroad majd vissza egy egyirányúba és megállt, mert jöttek szembe, aztán hallottam hogy beszólnak nekik rádión, hogy a tûz eset lefújva, már nem kell erõsítés 😄

( Mondanom sem kell ugye, hogy GTA V-ben a tûzoltó autók valós tüzekhez kijönnek, mentõ szintén ha baleset van, vagy lelõsz valakit, de ki is tudod õket hívni )

Nekem semmi gondom a 8.1 rendszerrel de lehet azért mert eredeti, naprakész?<#confused><#kuss>

Laza
Miért, mondani kell, hogy 'hé, hülye aki W8-at használ'? 😄