5939
  • Hegi90
    "Dobj fel egy témát,"

Watch Dogs
  • Hegi90
    csak.
  • TomDantes
    És ezt miért nekünk mondod? Meg miért most? Amikor a huszonnyolcadik mennyivel jobb a GTA a watch Dogs-nál összehasonlító videót tették be, naponta! akkor miért nem jutott eszedbe? Miért nem jut akkor ez eszedbe, amikor a napi harminckettedik fikahegy zúdul ide be, hogy jaj tűzcsap, meg víz ,meg tükröződés jajdeszar.

Volt itt két -három ember, aki tett be képeket, leírta épp milyen küldetést talált, én tettem be képeket, írtam küldetésről, csak épp ez senkit nem érdekel. Hiába akar valaki a játékról írni, ha senki nem reagál rá, nem válaszol, nem érdekel senkit. Miért mondod nekünk? És ha meg ennyire zavar: tessék beszéljünk a játékról. Én örülnék neki, de most se arról van szó. Dobj fel egy témát, majd kiderül lesz-e rá reagálás. Most azzal előbbre jutottunk hogy jól lebaszol minket.
  • Hegi90
    és? ki nem szarja le a másik véleményét. ahelyett, hogy leállnál velük vitázni, inkább mutasd meg valami érdekes tartalommal, hogy a játék fasza. Én is beletoltam már vagy 20 órát simán és nem unom, még 20 óra simán belemegy mégegyszer.
  • a.carkey
    Én tényleg nem akarok offolni, de ami itt ment a megjelenés előtti warez óta, sőt, már előtte, hogy a játék a GTA 3 grafikai szintjén sincs, 5 óra a játékidő, stb., ..., már a nevetségesség határát súrolta. Az, hogy egy stílus kinek jön be, meg emberfüggő, és tk. azon kaptam magam itt a WD topikban, hogy én vagyok a kisebbség, a hülye, hogy játszom vele és még élvezem is, ahelyett, hogy GTA 5öznék, mert az annyira jó.
  • Hegi90
    két ember kell egy vitához, szerintem vagytok annyira értelmesek, hogy belássátok.

de akkor oké, -fav csá
  • a.carkey
    Ja, és ez a WD topik jobb, mint a WD2 topik lesz! :D
  • a.carkey
    Nem mi kezdtük. :)
  • a.carkey
    És az AC Unity sem lesz kaki!

:)

• Hegi90
    gratulálok neked hozzá
  • TomDantes
    A Watch Dogs topic-ban mindenről szó esik, kivéve a játékról.
  • TomDantes
    Igazából csak egy dolog kérdéses, hogy mennyire lesz optimalizálva. Nem is a gépigénytől tartok, ha magas lesz, hát magas lesz. Ez ilyen dolog, csak olyan ne legyen, hogy megadnak egy gépigényt, de azon mégse élvezhető. Amúgy biztos jó lesz. De nem olyan jó mint a Mafia 1. De tényleg, a melyik a jobb kérdés szerintem butaság, én örülök hogy két ilyen játék is lesz egy évben.
  • Hegi90
    unom, hogy 2 hete gta a téma a watch dogs topikban
  • TomDantes
    Neked mi bajod van?
  • Hegi90
    elég legyen már
  • a.carkey
    Biztos vagyok benne, hogy ez a GTA 5 jobb lesz, mint a korábbi GTA 5, de nem lesz olyan jó, mint a WD2! :D
  • a.carkey
    Minden esetre biztató. Ja, és már most látni, hogy jobb, mint a GTA 5.
  • TomDantes
    Én örülök hogy jön a GTA, bár biztosra vettem úgy se jön. Viszont én továbbra se akarom összehasonlítani. Az a véleményem, lesz idén két nyitott világú játék, Watch dogs, és GTA, ez jó és ennyi, mind kettővel játszunk.Ez a jobb meg a az a jobb, egy baromság, csak egyszerűen jól kell szórakozni mind kettővel. De hát én bizonyára hülye vagyok, mert nem így van ám ez.
  • Shep
    Hát ez így hangulatos volt meg minden, de attól tartok, hogy egy valódi multi meccs során ebből vajmi kevés fog megvalósulni és fele ilyen hangulatos nem lesz, inkább csak ész nélküli rohangálás és gyors lövöldözés.
  • a.carkey
  • a.carkey
    Micsoda? Mi offolunk? :D
  • Fpocok
    Nekem nem úgy tűnt. De a lényeg, hogy ugyanaz a motor. Csak tanultak valamit.
    De gyertek át a topikjába, ne itt offoljatok már faszom.
  • Totti5
    Dehogynem. Annyi minden van benne hogy a GTA4 fapados mellette, nomeg grafban óriási a kontraszt.
  • a.carkey
    Kb. semmiben.
  • Fpocok
    A 3 és a 4 között nagy ugrás volt, új motor stb... most nem lesz ilyen.
  • Hegi90
    mindenkinek mondom
  • Borg
    A GTA4-nél nem lehet rosszabb. És már az is jobb volt a WD-nél :DDD (na jó, nem mindenben)
  • a.carkey
    Milyen fika lesz itt, ha szar lesz a PC port. :D És szar lesz, mert Rockstar! :D
  • Totti5
    Ezt miért nekem mondod?
  • Hegi90
    E3-on jelentették be.
  • a.carkey
    Ja, látom a honlapjukon.
  • a.carkey
    ?
  • a.carkey
    Köszönd a srácoknak, akik fikázni járnak ide, idiot!
  • Hegi90
    most már igazán be lehetne kussolni a WD vs GTA V témával, hogy a GTA V is jönni fog ősszel minden platformra
  • Totti5
    Hasonlíthatod. GTA5be nincs lopakodós, hekkelős játékmenet. Viszont van cover, futsz, ölsz lősz ami a WDben is ugyan úgy adott. Vagy mit hasonlítunk? ami éppen a kedvünkre van? tök egyértelmű mi a GTA5 és mi a WD erőssége.
  • Hegi90
    csak azért mondom, mert én annak a híve vagyok, hogy ha valamit csinál az ember, akkor azt csinálja rendesen, ne csak úgy félvállról. Többet is kihozhattál volna a videóból (magadból) kis extra ráfordítással. Egy profibbat :)
  • Fpocok
    Mondanám, hogy majd ősszel a GTA5-el is hasonlítgatjuk, de kétlem akkor még fog ezzel játszani :D
  • AntiHero
    Hát ezt nézd el nekem, ez több órás gameplayek-ből, trailerek-ből összevágott videó.
  • Tikal #4857
    nem is lett :D
  • Hegi90
    minek hagytál egyáltalán a játékon feliratot?