Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
`Take a look to the sky just before you die`
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az fpseknél is szar, de egy open world játékba EGYÁLTALÁN NEM VALÓ.
Parasite Eve 2, best game EVER!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szóval attól, hogy van itt 1db ember aki tûzzel vassal próbálja lehúzni a IV-et, úgy hogy a fasságaiból ítélve nem is játszott vele, az még egy hosszútávon sokkal élvezhetõbb játék mint a WD.
Godfather 1,2
True Crime LA és New York
Just Cause 1,2
The Saboteur
Mercenaries
The Simpsons Hit & Run
Most így hirtelen ennyi, tudom nem mindegyik lett jó játék (bár nekem a Saboteur az egyik kedvenc), de azért van bõven ebben a sandboxos témában.
Nyilván nem a Toca szériához fogjuk hasonlítani....
Next PC upgrade: 2022
A medve nem játék.
Azt kb végigszenvedtem több nap alatt.
A WD-ot meg 2 nap alatt vittem végig 22 órát tettem bele ennyi idõ alatt.Az igaz hogy egybõl töröltem mert már nem érdekel ,de szinte egy ültõ helyemben végigvittem ellenben a GTA5-el ahol csak szenvedtem.
Next PC upgrade: 2022
Ha kiadják a GTA5öt PCre, ugyanaz lenne, mint volt a Bully és a GTA IV kapcsán, és tk. a Max Payne 3 esetében is tele volt sírva a topik megjelenéskor: bugos, szar, PCn rosszul futó konzolport.
Qurvára megértem Skylinet, hogy a GTA4hez hasonlítja, ugyanis az legalább megjelent PCre.
De tudjátok mit!? Ha kijönne a GTA5 PCre, ugyanaz menne, mint a WD esetében: szarul fut, azonnal elõjönnének a sok GTA 5 videóban látható bugok, és ugyanúgy nem tükrözõdne a város üvegeiben a környék, mint a WDben, és ugyanazokat a hibákat karolnátok fel, és még játszani sem tudnátok vele, ismerve a Rockstart portjait.
A medve nem játék.
Tüntesse már el ezt a sok hülyegyereket akik csak azért írnak ide kínjukban mert elviselhetetlen flusztrációt okoz nekik, hogy ez nem GTAV.
És most hozzátok szólok kedves hülyegyerekek: azért mert ebben is házak autók és emberek vannak, azért ez még nem a GTAV.
Most ez a menõ srácok? Mindent fikázni amire, vagy aminek a futtatásához nincs pénzetek??
Kevesebbet kell szívni srácok.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
De egyébként bírom hogy arról megy a vita, amirõl az egyik él sem tud semmit 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Én se járkálok a GTA 4 topikba minden nap leírni hogy a hiába a nagy látványmodok ettõl még egy unalmas repetitív szemét marad a játék.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A GTA 5 etalon és trónon csücsül egyébiránt, messze pozitív csalódás volt a 4 után minden tekintetben.
Persze, hogy nem olyan szar, de nem is olyan jó mint amilyennek megpróbálták eladni az elmúlt hónapokban, és persze hogy idegesítõ egy csomo hibája, mikor ott volt elõttük egy GTA amibõl lehetett volna tanulni. Pl melyik idióta fejlesztõ találta ki, hogy akármikor autoba ülök elõröl kezdi a zenéket, már minden dal elsõ másfél percétõl hányingerem van, egyszerûen nem autozol többet míg egyik helyrõl a másikra érsz. Ha séta közben kapcsolom be a zenét, akkor fasza, mert bármit csinálok szól a zene, DE, ha közben bejön egy CRIME akkor a zene megáll majd mikor végzek vele akkor megint elõröl, ja és nincs PAUSE vagy FAST FORWARD 😊 Miért nem volt jó a Rádiós megoldás???
Felejtsd már el a 6 éves 4. rész, mikor már az 5. is 9 hónapja kint van ... attól, hogy Te még utoljára négyszögletes kereket gurítottál, már régen 32+ millióan kör alakút gurítanak ....
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A fõ probléma az hogy ha egy játék körül nagy a hype (és persze itt valóban túl nagy volt) rögtön megjelennek a divatfikázók akik mindenben a hibát keresik, ráadásként ide még a GTA fanok is betévednek,akik persze minden olyan hibát kiemelnek ami a GTA-kban is jelen van csak ott ugye nem zavar senkit mert rockstar játék (kezdve a bugokkal amibõl van ott is dögivel ha nem több)...😊
Messze nem olyan szar ez a játék ahogy itt egyesek próbálják lefesteni. Persze mindenki többet várt, de még így is sikerült pc-n megalkotni az eddigi legjobb városi sandbox játékot. :-P
Egyébként a lövöldözés az jól meg van csinálva ... bár pont ez a része már a GTA5-nek is jó lett.
Ma nyomtam pár versenyt, de komolyan, az utána lévõ 15mp-es lövöldözés a legjobb, mikor mindenki halhatatlan és megy a rombolás 😊
nem akartam leírni újra, kösz
hova megy a tûzoltó autó ha nincs tûz? 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
( Mondanom sem kell ugye, hogy GTA V-ben a tûzoltó autók valós tüzekhez kijönnek, mentõ szintén ha baleset van, vagy lelõsz valakit, de ki is tudod õket hívni )