5939
  • Shep
    Azért szar is lenne ha a te gépeden is gondok lennének.
  • Shep
    Enslaved, az annyira nulla az a játék minden szempontból, hogy szégyen a többi címre nézve, hogy egy mondatban említetted velük.
  • Sir Quno Jedi
    Eredeti, full ultra, kivéve AA (az off), 2560x1440, semmi hekkelés, semmi külső program, semmi spéci driver, ahogy Isten megteremtette.
  • Hegi90
    de neked 4 gigás vga-d van ember
  • Hegi90
    az előbbit akkor neked is írom
  • Hegi90
    akkor NAGYON kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen beállításokat használsz a játékban, hekkelted-e valamilyen 3rd party progival vagy manuálisan a konfig fájlt, illetve, hogy eredetit vagy wirág verziót használsz-e.
  • Sir Quno Jedi
    Nálam is, jelen!
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy Aiden-nel semmi gond, ő az ütőember, a többi szereplő meg mísz, de ez sem gond, mer végül is hekkerek szerencsétlenek, milyenek legyenek?! Azok kurvára nem izgalmas emberek. Rohadnak a gép előtt egész nap a nyomorultak. Antiszoc kockák. (annak meg még túl jó fejek is a játékban)

Ami gázabb, hogy Aiden tényleg pitiáner bűnöző wannabe. De a végére kinövi magát.
  • Skyline
    Ilyenekből még 780 sli-seket is találsz, ettől még számtalan embernél gond nélkül megy, nálam is.
  • Hegi90
    "Even on a GTX 770 with “High” Texture quality (recommended for GPUs with a 2GB frame buffer), the game tends to skip and stutter with unexplained performance drops."

szorsz
  • Skyline
    Arról nem beszélve hogy a Mass Effect 3-beli főszereplő története és karaktere nem a 3-ban alakult ki....:)

Utálkozó idióták fröcsögése nem több...
  • Skyline
    Értem tehát mindennek az utolsó részét nézzük, akkor alakult ki a karakter és története, véletlenül sem az ELSŐ részben amik biza több évesek...
    És nem nem írtam sehol hogy Aiden álomkarakter csak azt hogy semmivel sem átlagosabb a mostanában jelenlevőknél amiknél érdekesmód nem hangsúlyozza ki a sok idióta mennyire "semmilyen"...

Valóban lezárva a vita, időpocsékolás....
  • Jim Morrison
    köszi (+TomDantes)!
    Akkor lehet teszek egy próbát :)
  • TomDantes
    Aki nem utálkozik=fanboy. Te meg= idióta.
  • TomDantes
    Mass Effect 3 : kiadási dátum 2012. Tényleg egy éves.
  • MerlinW
    Az is. Tudnék még én is sokat sorolni, de látod semmi értelme. Aiden az álomkarakter, mindenki példaképe :) Legyen így, ne bántsuk a fanboy-okat, ez mégiscsak a WD topik.
  • Hegi90
    The Last of Us
  • MerlinW
    Mass Effect és Tomb Raider 1 évesek, Walking Dead pár hónapos, de veled is időpocsékolás vitatkozni, téma lezárva:)
  • Tikal #4917
    pff, na az AC wow, bemutató első mondata valami olyasmi volt, hogy még jobb lett az egygombos mászás... két perc után meg már ki is kapcsoltam, mert semmi érdekes... de majd meglátjuk..
  • Hegi90
    az érdekes, mert én nem. textúra is ultrára van véve?
  • Skyline
    Szuper. Mint több éves címek.
  • MerlinW
    Enslaved, Alan Wake, Splinter Cell, Tomb Raider, Mass Effect, Dragon Age, Metal Gear Solid, Uncharted, Walking Dead csak hogy egy pár címet említsek ahol a karakterek izgalmasak és érdekfeszítőek. Sosem voltak alacsonyak az igények, egyszerűen rossz játékokkal játszol:) Még a legutóbbi Mortal Kombat-ben is több karakterisztika volt mint itt:)
  • Borg
    Valszeg ezért adták ki úgy a WD-t, ahogy.
  • Skyline
    Az igények évek óta alacsonyak....
  • MerlinW
    Akkor elég alacsonyak az igények:)
  • Skyline
    Már rég kéne ide egy HG aki ezt a sok GTA / fika / flém majmot kibassza....
  • Skyline
    " Kell hozzá a 4GB vga ram, ha high-on vagy ultrán akarod játszani."

Gtx 770-el 2gb-al ultrán nyomom 1080p-ben gond nélkül...
    Haver gtx 660 2gb-al highon nyomja 1080p-ben szintén gond nélkül...

• Totti5
    Biztos így van. Szerintem töröljük a WD topikot, aki meg játszik vele és élvezi akasszuk fel. Úgy sem létezik jobb, szebb, okosabb, intelligensebb sandbox játék mint a GTA. Nem is értem minek erőlködnek a többiek. AC Unitity is zúzzák be, mert a GTAba lehet a legjobban mászni is.
  • Tikal #4907
    Amugy hekkelni a GTAV-ben is lehet, talán még komolyabban is van megoldva mint a WD-ben :DD
  • Hegi90
  • Skyline
    Nem de Aiden simán hozza a mostani játékok karaktereinek szintjét, és legalább nem egy szerb pöcs egy idióta családdal akinek az egyetlen motivációja a pénz.:)
  • Hegi90
    szerintem se volt róla szó, de amúgy zsoldosok, bérgyilkosok. Ha láttad a Bourne trilógiát, akkor kb az ottani "szakértők", mint ami pl Bourne is, felelnek meg az itteni fixereknek.
  • Shep
    Amúgy én a 2. fejezet végére sem jöttem rá kik is a fixerek, biztos volt róla szó, csak én átsiklottam felette.
  • Shep
    Alap, hogy a PC-s GTA, jobb lesz :D
  • TomDantes
    Nem volt még patch, de nálam nincs gond, Ati 7950-VGA-val.
  • Hegi90
    és az a medium/high is kurva jól néz ki a mai játékokhoz képest.
  • Hegi90
    nvidia kártyákhoz a megjelenés után kijött pár nappal egy új driver. Ezzel egy fokkal jobb lett a játék, bár így se az igazi. Kell hozzá a 4GB vga ram, ha high-on vagy ultrán akarod játszani. Egyébként medium/high beállításokon elmegy egy korszerű gamer gépen.

ati kártyákról nem tudom, hogy lett-e előre lépés
  • Jim Morrison
    Hali!
    Hallottam, hogy kezdetben sok hiba volt a játékkal, meg ati kártyákon nem fut annyira jól. Ezek jórészt már javítva lettek (ergó jól játszható már a játék)?
  • Hegi90
    te nem érted. ha naponta 5 hsz jön a topikba, de az témába vág és érdekes (nem az amit te is írtál példának, bár az is jobb, mint a 2124123. sírást olvasni a pocsolyákról meg a gta-ról), akkor én már örülök.
  • TomDantes
    Nem érted? Hiába írnám például le, hogy volt egy olyan fixer megbízás, hogy időre vigyem el a kocsit, vért izzadtam, nem lehetett megcsinálni, egyszerűen két-három másodperc kellet volna még, aztán rájöttem át lehet egy helyen ugratni, ezzel levágva egy kanyart és könnyen megcsinálható. Na, lehetne ilyeneket megosztani,de érdekel valakit is?