Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Konklúzió? pixelpapírok a GTA3ba is mozogtak a födön, juhé! Nézzük meg akkor hogy a szél hogyan mozgatja a növényzetet. Ja hogy ott akkora az eltérés, hogy nem érdemes ( még a GTA5el szemben sem ). Tükrüzõdés volt 2 generációval ezelõtt is MINDEN játékban, juhé...

Ez a ruszki vagy mi direkt jártja le magát?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

JÓ LETT! 😄 köszi ! 😄 Ez volt a gond...

Prince23
Nem te voltál, kocsiból megfigyeltem, egyszer csak meghaltam csak úgy ni...

Ez lehet segít egy másik forumból : ' MINDEN EGYES KÖCSÖG VIRTUÁLIS hálókártyát le kell tiltani mert úgytûnik, hogy a játék vagy az uplay kliens nem képes eldönteni melyik a fõ internet csatlakozás. Azt olvastam ugyanez a hiba megvolt már Far Cry 3-nál is.
Itt a video ami alapján megtudtam a hibát: https://www.youtube.com/watch?v=79nETFmUtZ8 "

'(az uplayben a beállításoknál(jobb felsõ sarok ott is lehet ügyeskedni , ha írja hogy nat probléma ott lehet a gond. )
Az a srác, aki veszett távolról leszedett, nem egy hídnál, ott is a híd mellett egy beton oszlopon állt?
Ha igen, akkor az én voltam! 😊
Pont egy nyomozád helyszíne van a híd alatt és a karakterem a folyó felé nézett, de a kamerával a háta mögé néztem. Ekkor látom, hogy egy autó csapódik az épületnek... Lehet, hogy nem tarolt, de nem úgy közlekedett, mint az NPC-k. Ráadásul ki is ugrik belõle valaki, aki berohan a ház mögé, majd rövid idõ múlva kiszalad és közelebb bújik el. Majd az úton keresztbe próbál közelíteni. Picit gyanús volt, így elõkaptam a távcsövest és löttem. Talált. Sajnos a nevére nem emléxem...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Az lehet gond hogy a windows nem eredeti ? Vagy hogy a tûzfal csinál valamit ?
Megnéztem ezt : Watch Dogs Multiplayser Issues Próbáltam meg nézni ezt azt ,de gõzöm sincs hogy a tûzfal csinál e valamit ,meg hogy mik azok a portok... nem vagyok én ilyen profi 😄 én csak játszanék neten ,de kikapcsoltam a tûzfalt meg az Eset Smart Securityt de úgy sem volt jó semmi...

Meghack-eltem egy lakást, ahol a következõ jelenet fogadott, egy félmeztelen nõ, + a csávója az ágyon, a csaj pisztolyt fog a csávóra és orosz rulettet játszanak, és a pasas biztatja, hogy lõjj lõjj...a perverz mindenségit.
kép1

kép2
kép3

Deluxe22
A megjelenést követõen amikor túlterheltek voltak a szerverek nálam is elõfordult ilyen. De azóta nem tapasztaltam.
Szóval szerintem naponta vagy hat ilyet még. Kell ez.

Prince23
Mentem pár online követést, de nem tudtam hogy már ebben a kis egyszerû játékmódban is csalók vannak.

Házmögött voltam, bevonultam fedezékbe és a falon át kiszedett a csávó. a másik, meg hogy távolról követem a srácot, elbújva, õ meg veszett távolról valamivel csak úgy kiszedett. sniper kizárva.
a harmadik ilyen esetem pedig egy GL vetõs buzival esett meg, hiába lõttem rá, semmit sem ért.
azért durva hogy már itt ilyenek is elõfordulnak.

TDC Geronimo
86. ilyen barom videó ez azt még kell ide.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Ezt még nem láttam belinkelve, szal...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én rámegyek és ki írja hogy ált. várakozási idõ 2-3 perc ,de nem történik semmi 5 percig ,egyszer csak eltûnik a balfelsõ sarokból, ha meg haverral játszanánk privátba akkor meg akár melyikõnk meghívja a másikat a meghívottnak kiírja hogy a játszma már nem elérhetõ ,nincs ötletetek hogy mi lehet a baj ?Én nem állítottam be semmit sehol ,feltettem a játékot és kész 😊

Deluxe22
Nekem mûködik, tegnap pl. teljesen jó volt, rámentem hogy online hekkelés, 5 mp-n belül már csatlakoztam valakihez. Egyébként meg 1-2 perc a válaszidõ.
Ti tudtok online játszani ? Mert én hiába megyek rá akár melyik online feladatra ,nem történik semmi... Se privátban se nyíltan.

a.carkey
Tény, tény.

A medve nem játék.

Tikal
motorral még csak egyszer sikerült elesnem 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

wollnerd
Mit látok, mit látok? 😄DD

XD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nekem két méltatlanul elfeledett sandbox ott van a kedvencek közt, a Godfather 2 (sajnos a grafikája miatt nem futott be, pedig feature-ban ott volt: választható küldönbözõ képességû társak, elfoglalható bázisok, fejleszthetõ bandatagok, bankrablás stb) a másik pedig a Saboteur, ami mindent tudott, amit az Assassin's Creed 2 csak kicsit szerényebben és WWII környezetben, ja és hatalmas pályával.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

"majd most" ehh leülhetek..
Fantasy környezetbe próbálkozik majd most a Cenega a Witcher 3-al és a Shadow of Mordor-al.Ezekbe lesz bõven újítás és sandbox.
Ilyen modern kori Open world játékról nem tudok.Úgy látszik ezt a stílust nem szeretik a fejlesztõk😊nincs bennük fantázia,pedig annyi mindent ki lehetne találni..
Prince23
Ó, köszi😊

Deluxe22
Pl Itt 😊
A 6. szám amit keresel.
Prince23
A küldetés közbeni zenéket hogy lehet meghallgatni külön?

Pl. Ezt

Laza
Ez az online kódtörés játékmód király, olyan mint a GTA4-ben volt a Maffia Work, egyik kedvenc játékmódom ... csak itt az a baj, hogy kapkodom folyamatosan a kontroller és a bill+egér között, mert autózni a kontrollerrel kell, olyan gyors az action ... de lõni meg az egérrel kéne, mert szintén gyors az action és célozni ezzel lehet normálisan 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Miért akarna realisztikus lenni a GTA5 törésmodellje? 😊 nem realisztikus, de ha ütközés van akkor ütközés van és nem taszít el minden autót mint a gyufásdobozt, és akad törés 😊

Btw engem eléggé fel tud néha bni, mikor itt megyek mindenen át mint a majom, mert az autónak semmi baja ha a fél világot összetöröm vagy nekimegyek egy teherautónak, mindenkit eltaszít ... aztán meg egy sima földbõl kiálló faág vagy vmi piszok full satuba megrántja az autót 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Eddigi kedvenc ilyen képem: kép
Mondjuk nem olyan nagy poén, de a pasas ábrázatát és foglalkozását tekintve, van benne némi irónia, bár gondolom ezt csak véletlen.

Seth
LOL

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/img]

PSN ID.: Beegabor

AnuluWork
Majd rászánok két eurót a következõ leárazáskor. Valahol még a cd verzió is megvan.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

gergou
Win7-en fut, tökéletesen 😊

`Take a look to the sky just before you die`

AnuluWork
Régi kedvenc. Steamen is fent van, bárki megveheti. Mondjuk nem tudom milyen oprendszeren indul el egyáltalán, de régen nagyon tetszett.

gergou
Majd egyszer, ha tényleg sok idõm lesz, kiprószálom 😊 Nekem a nagyon-nagyon favorit még mindíg az Anachronox c. játék, bármíly notebookom is legyen, azon rajta van 😊

AnuluWork
A második rész nagyon jó, a többi meg fõleg nagyon szép. Az elsõ nekem, mint történet nagyon bejött, de az az elsõ rész, és olyan, amilyen, de nem rossz.

gergou
Kihagytam az összeset 😄

AnuluWork
Talán az AC sorozat. <#idiota>

gergou
Egyébiránt visszatérve a Watch Dogs-ra, rég nem volt olyan játék, amiben csak úgy sétálgattam, és nézelõdtem. Szinte autóba se akarok ülni, csak sétálgatni a városban, annyira szép és hangulatos 😊

AnuluWork
És ugyanezek csinálják most a Kingdom Come: Deliverance-t. 😊

CalebJoe
Ez az hogy ma egyik sem tud olyat mutatni mivel már szinte mindent megcsináltak a cégek, nagyon nehéz lesz a jövõben újat mutatni fõleg egy sandbox stílusban.
gergou
Annó még patch is jött ki hozzá, ami könnyített azon a versenypályás részen. Hozzáteszem, sokat kinlódtam vele, de még azelött megcsináltam 😊 Akkor abban az idõben az a játék olyat mutatott minden téren, amit ma sem tudnak elérni. Ez bizony tény.

A Mafia 1 kivételével melyikben törekedtek legalább csak kicsit a valóságosra hasonlító vezetésre? Szerintem egyikben sem. De viszont a Mafia versenyautós pályája, na az igen nehéz is volt. Szerintem az akkor sokakat elriasztott. Árkádosra kell venni a vezetést, hogy a szélesebb közönségnek is tetsszen

gergou
Mindemellett a Watch Dogs jármû és ütközés fizikáját illetõen:

Nem akar realisztikus lenni, ezt hívjuk arcadeosnak. Én úgy vélem, sokkal rosszabb az, ha valami realisztikus akar lenni, és nem jön neki össze, pl a GTA 5 törésmodellje. Kicsit rajzfilmes hangulatot kölcsönöz a Watch Dogs jármûfizikája, és törésmodellje, de nekem ez tetszik, valahogy nem oly rideg, és visszataszító, mintha a valóságban történne.

gergou
Az elsõ helyezettel teljesen egyet értek 😊

Na jó ha már úgyis összehasonlítás:
Mafia 1. Legjobb volt.
GTA Vice City . Második helyezett.
Watch Dogs. Harmadik.
Mafia 2. Negyedik
GTA San Andreas. ötödik.
Sleping dogs. Hatodik.
GTa 3 Hetedik.
GTA IV: nyolcadik

Egyéni személyes ízlés alapján.

gergou
Én annó a GTA 5. részével nagyon sokat játszottam. Hajdanán a GTA 3. részével is. Nem sokkal a PC-s megjelenése után jött a Mafia 1. része. Sokkal jobban tetszett, mert tartalom és mûvészi szintû grafika társult hozzá. Az elsõ napon vettem meg a GTA 4. részét x360-ra, amikor megjelent, mivel azt hittem végre valami hasonlót kapok mint a Mafia 1. Tévedtem, nagyon uncsi játék volt ( a Vice cityvel sokat játszottam, leginkább a 80-as évek hangulata miatt, de az is unalmas lett). A Mafia 2 sztem jobb játék lett a GTA 4 nél. Valahogy a hangulat, a világ nagyon megfogott. Na aztán a GTA 5. részével jött el az, amire én rég vártam. Nagyon tartalmas minõségi játék lett. Jött a Watch Dogs aztán. Sztem igenis méltó konkurenciája a GTA játékoknak. A város hangulata felépítése megvalósítása, élettel megtöltése a Mafia játékok minõségét idézi, egyszóval veri a GTAákat e téren de nagyon. Aki meg vak az vak. Én látom a TV-men amit látok.

Hát pedig a gúgli a Boring szó mellé nem a WD-re dob ki kismillió találatot hanem a GTA 4-re..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

elite
Kihagytad a valós tükrözõdéseket! <#banplz>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Mert tudod van különbség aközött, hogy valamit nagyon szeretek, és a elvakult rajongás között. Az utóbbi úgy hiszi hogy nála az egyetemleges igazság, és aki nem az õ ízlése mellet van az már elve degenerált. Ha valaki pedig veszi a bátorságot, és az õ rajongásának tárgyára mer rosszat mondani, hát, azt tarkón kell lõni. Ami pedig a negatívumokat illeti: vagy nem veszi figyelembe, vagy ha mégis, akkor a rossz is jó. Lehet rajongani így filmért, hírességért, játékért, könyvért, vagy politikusért akár. egy CoD rajongót lehetetlen arról meggyõzni hogy van élet a CoD-on kívül, és van más FPS is, sõt aki más FPS-t mert elindítani az hülye, aki pedig azt mondja vannak hibái a CoD-nak, azt tényleg szét kellene tépni. A CoD helyére egyébként bármi behelyettesíthetõ, a Barátok közttõl fogva a akármiig.
És mindezt visszaforgatva a watch Dogs-ra, lehet ezt tagadni, de bizony így van, vannak elvakult GTA rajongók, akik már eleve az ötletet felháborítónak tartják ,hogy mi???? GTA konkurencia?! Pusztuljon!

De persze nem csak belõlük áll fika-tábor, mert a birka hatás is van ám. A watch dogs repetitív és unalmas. Van is benne némi igazság, de tök mindegy, ezt kell mondani, mivel mindenki ezt mondja: én is ezt mondom. Meg milyen menõ már ezt mondani,. Fú. Mint amikor elõtte a hiszti ment, hogy jaj mennyire ronda lett, fúj de ronda lett, nem is volt érdekes, hogy jól néz ki, mivel sokan azt mondják hogy ronda, én is azt mondom. Azóta a rondázók elfogytak, mert elég égõ már ezt felhozni, és helyette jött a tûzcsaposok, valamint a repetitív és unalmas. Most ezeket kell minden nap hatszor elmondani.

CalebJoe
Régen ha valaki rajongott valamiért vagy valakiért nem bélyegezték meg, ez is a mai társadalom egyik rákfenéje.
Próbálja mindenki ráadni az igazát a másikra hogy márpedig az úgy van ahogy én állítom, tiszta vicc az egész, mindenki azt kedvel amit akar az egy más dolog hogy ha valakinek rossz az ízlése de akkor se kell leoltani.
Tikal
tényleg nem repetitiv, hiszen még csak egy olyan küldetés volt, ahol be kellett lopakodnom valahova, meghekelni valamit, majd kifelé menet megölni mindenkit.... ..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Azért a "fanboy" is ott van a top 3-ban 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.