Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a ruszki vagy mi direkt jártja le magát?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Itt a video ami alapján megtudtam a hibát: https://www.youtube.com/watch?v=79nETFmUtZ8 "
'(az uplayben a beállításoknál(jobb felsõ sarok ott is lehet ügyeskedni , ha írja hogy nat probléma ott lehet a gond. )
Ha igen, akkor az én voltam! 😊
Pont egy nyomozád helyszíne van a híd alatt és a karakterem a folyó felé nézett, de a kamerával a háta mögé néztem. Ekkor látom, hogy egy autó csapódik az épületnek... Lehet, hogy nem tarolt, de nem úgy közlekedett, mint az NPC-k. Ráadásul ki is ugrik belõle valaki, aki berohan a ház mögé, majd rövid idõ múlva kiszalad és közelebb bújik el. Majd az úton keresztbe próbál közelíteni. Picit gyanús volt, így elõkaptam a távcsövest és löttem. Talált. Sajnos a nevére nem emléxem...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Megnéztem ezt : Watch Dogs Multiplayser Issues Próbáltam meg nézni ezt azt ,de gõzöm sincs hogy a tûzfal csinál e valamit ,meg hogy mik azok a portok... nem vagyok én ilyen profi 😄 én csak játszanék neten ,de kikapcsoltam a tûzfalt meg az Eset Smart Securityt de úgy sem volt jó semmi...
Házmögött voltam, bevonultam fedezékbe és a falon át kiszedett a csávó. a másik, meg hogy távolról követem a srácot, elbújva, õ meg veszett távolról valamivel csak úgy kiszedett. sniper kizárva.
a harmadik ilyen esetem pedig egy GL vetõs buzival esett meg, hiába lõttem rá, semmit sem ért.
azért durva hogy már itt ilyenek is elõfordulnak.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
XD
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ilyen modern kori Open world játékról nem tudok.Úgy látszik ezt a stílust nem szeretik a fejlesztõk😊nincs bennük fantázia,pedig annyi mindent ki lehetne találni..
A 6. szám amit keresel.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Btw engem eléggé fel tud néha bni, mikor itt megyek mindenen át mint a majom, mert az autónak semmi baja ha a fél világot összetöröm vagy nekimegyek egy teherautónak, mindenkit eltaszít ... aztán meg egy sima földbõl kiálló faág vagy vmi piszok full satuba megrántja az autót 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mondjuk nem olyan nagy poén, de a pasas ábrázatát és foglalkozását tekintve, van benne némi irónia, bár gondolom ezt csak véletlen.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
`Take a look to the sky just before you die`
Nem akar realisztikus lenni, ezt hívjuk arcadeosnak. Én úgy vélem, sokkal rosszabb az, ha valami realisztikus akar lenni, és nem jön neki össze, pl a GTA 5 törésmodellje. Kicsit rajzfilmes hangulatot kölcsönöz a Watch Dogs jármûfizikája, és törésmodellje, de nekem ez tetszik, valahogy nem oly rideg, és visszataszító, mintha a valóságban történne.
Mafia 1. Legjobb volt.
GTA Vice City . Második helyezett.
Watch Dogs. Harmadik.
Mafia 2. Negyedik
GTA San Andreas. ötödik.
Sleping dogs. Hatodik.
GTa 3 Hetedik.
GTA IV: nyolcadik
Egyéni személyes ízlés alapján.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
És mindezt visszaforgatva a watch Dogs-ra, lehet ezt tagadni, de bizony így van, vannak elvakult GTA rajongók, akik már eleve az ötletet felháborítónak tartják ,hogy mi???? GTA konkurencia?! Pusztuljon!
De persze nem csak belõlük áll fika-tábor, mert a birka hatás is van ám. A watch dogs repetitív és unalmas. Van is benne némi igazság, de tök mindegy, ezt kell mondani, mivel mindenki ezt mondja: én is ezt mondom. Meg milyen menõ már ezt mondani,. Fú. Mint amikor elõtte a hiszti ment, hogy jaj mennyire ronda lett, fúj de ronda lett, nem is volt érdekes, hogy jól néz ki, mivel sokan azt mondják hogy ronda, én is azt mondom. Azóta a rondázók elfogytak, mert elég égõ már ezt felhozni, és helyette jött a tûzcsaposok, valamint a repetitív és unalmas. Most ezeket kell minden nap hatszor elmondani.
Próbálja mindenki ráadni az igazát a másikra hogy márpedig az úgy van ahogy én állítom, tiszta vicc az egész, mindenki azt kedvel amit akar az egy más dolog hogy ha valakinek rossz az ízlése de akkor se kell leoltani.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''