Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
<#eplus2><#eplus2>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Most látom, bennmaradt az egyik felesleges layer. Sebaj, a lényeg átmegy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak neked, elvakult rajongónak készítettem:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem tudom, szerintem biztos arabul írhattam, azért nem érthetõ. Pedig nekem magyarnak tûnt.

Fpocok
Ennek semmi értelme.
Amúgy nézd meg a képet. Ubi azt mondta, hogy simán jobb, mint a GTA5 (közben meg beszartak tõlük és inkább eltolták).

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mégegyszer: még csak hír volt arról hogy lesz Watch Dogs, és már arról szóltak a fórumok ,hogy a GTA márpedig akkor is jobb. Az Ubisoft még akkor semmit se mondott. De ugass le...

IMYke2.0.0.0
Azért igazán felnyithatnád már a szemed, vagy levehetnéd a napszemüveget, amikor monitor elé ülsz: Stop playing GTA 5 when Watch Dogs comes out, asks Ubisoft 18th Sep, 2013

Ez nem így van. Amikor még csak hírek voltak arról ,hogy jön a Watch Dogs, már akkor kezdõdött, hogy úgyse lesz olyan jó mint a GTA. Aztán, hogy az Ubi mitt mondott, kit érdekel? Nem, itt csak is, a nagy fene GTA-rajongásról van szó, semmi másról.

TBTPumpa
A GTA-val való összehasonlítgatás miatt nem a játékosokat kell hibáztatni, hanem az Ubisoft-ot.
A GTA 5 megjelenése után (tavaly õsszel) õk nyomattak a Watch Dogs-ról olyan szövegeket, hogy: EZ JOBB, MINT A GTA 5.
2 hónap elég lesz Los Santosban, utána irány Chicago és hasonlók. Mert akkor még úgy volt, hogy novemberben megjelenik a WD, de aztán áttették 2014-re, hogy jobb minõségû játékot tegyenek le az asztalra/pénzügyi döntés miatt.
El nem tudom képzelni, milyen lett volna a játék, ha ez tavaly megjelenik.
És mivel az Ubi úgy promózta a játékot, mint a GTA nagy ellenfele/GTA verõ játék. Akkor nem kéne azon csodálkozni, hogyha "mindenki" a GTA-hoz hasonlítja! De tudom, 2013. október már régen volt, kutya sem emlékszik már rá, hogy akkor milyen faszságokat mondott az Ubi.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

a.carkey
Ha ez trollkodás, akkor bravó. Ha amiatt törölted mert bénázol, pláne bravó!

A medve nem játék.

<#idiota>
alt+enter nem mûködött, beállításokban hiába volt beállítva.de már mindegy mert töröltem az egészet, mert egy nagy rakás szar 😊
DarkSector
beállításokban : Windowed -> Fullscreen

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
ALT+ENTER

üdv

tudnátok segíteni hogy mit lehet tenni ha folyton ablakos üzemmódban fut a játék akárhányszor elindítom?
Fpocok

Laza
De a csapdák jók voltak, fõleg a pókos 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
OMG, amikor a T-Bone-t kell megvédeni a bombarakosgatásnál és jönnek ezerrel az ellenfelek, mi az a trágya zene? Üvöltött a fülembe, kiba hangosan, elnyomva mindennek a hangját, és vmi minõsíthetetlen kalapálás meg ordibálás .............

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
Milyen kártya?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

spoiler-es köcsög.Ki nem állhatom ezt az embert
CalebJoe
kicsit koraérett volt a csávó😊
Tikal
az nem, de DLC már igen, egy fantasztikus mini játékkal 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TBTPumpa
Teljesítménybeli javulást várnék, nem DLC-ket... El nem hiszem, hogy egy teljesen új AMD kártyán ez az egy játék ilyen siralmasan fusson.

Tikal
ha az akkor az, itt minden lakos egyedi, saját életük van, megmondták 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shep
Dehogy, de szerintem kár attól várni a csodát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Érkezett már valami javítás/patch a játékhoz?

Fpocok
wat ?

Shep
Ok, és erre most mit kellene reagálnom? Senki nem állította az ellenkezõjét, vagy ezt csak így nyomatékosítás céljából jegyezted meg?

a.carkey
Nálam faszán futott, semmi bajom nem volt vele. Pár sec alatt megszoktam az új hülyeségeket is. Nem zavartak az ikonok, stb.

A medve nem játék.

Nem kötekedés, de jobb ha úgy írjuk, hogy az utolsó két játéka nem jött ki PC-re. És ez akár egy tendencia is lehet (remélem nem lesz az)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Csalódott vagyok. A GTA-val se hasonlítja össze hogy a GTA 1 is mennyivel szebb és jobb volt? Így már az egész videó szar. <#shakehead>

Totti5
7 per 10 pont egy jó játékot takar. Ha annyit ér neki akkor annyi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
7/10-et adott rá Joe, és nagyjából annyit is ér.

De jó! Hiánypótló videó! Ügye valami Watch Dogs fikázós cucc? Olyan még egy se volt eddig. Kell ez, unalmas már a sok ömlengõ Watch Dogs-ot dicsérõ videó után. Végre valami hasznos.

Fpocok

Na nekem is sikerült megnéznem, bár nem toltam végig, de a látottak alapján nem is igazán volt kedvem tovább ülni elõtte így ennek fényében írom le a véleményemet, ami valszeg egy végigjátszás után se változna meg.
Teljes mértékben a Gamestar meg az Sg újságíróival tudok egyetérteni, nem mondanám, hogy rossz játék, de a hype nem kellett volna, mert ahhoz képest, amit beharangoztak messze alulmaradt.
A grafika szép, de a már felsoroltak valóban eléggé érdekesek, azért csak egy next gen cím és akkor visszafelé megyünk?
Az irányítás, már mint az autóké nekem gagyi.
Vannak benne jó ötletek, de igazából ez kevés hogy úgy emlékezzek rá, mint az a játék, ami mennyire nagyon jó volt, sokaknak az emlékezetében inkább csak úgy fog élni, mint a beetetõs játék, ami a végén a saját vermébe esett bele.
Állítom, h év végére már senki nem fog rá emlékezni....
Majd legközelebb!
Tikal
feladatkezelõbe lépj ki játék közben, ha 100% pörög a procid akkor bizony az lesz a gyenge pont 😊

Egy szó: uninstall.

Tikal
8:10-tõl és 23:40-tõl, de biztos õ is warezolta ezért van baja az irányítással...

Tikal
Total War-t szoptam be legutóbb 0day....

Tikal
jaa, hogy egyik review sem említi hogy szar a PC-s irányítás? ha te mondod...

Tikal
gránátvetõ.

Shep
Köszi.

enlightened
Biztos a videókártya a gond, nem lehet hogy a proci fogja vissza a videókártyát? Nekem mindig az volt a baj, egészen addig amig amig nem vettem egy i7-est utána megszuntek a FPS gondok.

Végül is igaz. Na egy szónak is száz a vége. Vennem kell vga-t mindenhogy így is úgy is egy 2gb minimum. Mer erre a 6850 hiába jön patch szerintem se fog jobban menni max 2-3fps el.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

enlightened
Ez így lesz pár éve múlva valószínûleg, mert le fogja hagyni mindenképpen a PC. Egyelõre nem sok különbséget látok. És én inkább ugy vagyok vele, hogy fusson a játék lagok nélkül normálisan esetleg nem olyan durva grafikával, minthogy PC-n órás beállítgatások és patch várások után, sikerül elérni ugyanaz a sima futást. Én ezt meguntam, évekig csináltam. Már nem akarok ezzel bajlódni, eleget bajlódok a melóhelyen ilyesmikkel.

Ha hazajövök és van 2 órám, akkor azt nem beállítgatással akarom tölteni csak be akarom tenni a játékot elterülni a kanapén és nyomatni a játékot.

enlightened
A kivégzések is tetszettek ha fegyverrel a kézbe akarsz leutni valakit, akkor nem a viperával uti szét, hanem a kézbe lévo fegyverrel végzi ki.