5939
  • Borg
    Bizony, mint ahogy Skyline kedvenc játékában is megoldották már 6 éve.
  • TomDantes
    Miért, a vízben hogy követnének? Utánad úsznak? Bár tehettek volna bele vizirendőröket. Kár hogy nem. De a helikopter követ, de azt meg meg lehet hackelni, pár másodpercre addig el lehet úszni.

De úgy is le lehet őket rázni ha megyünk egy mélygarázsba. Bár attól függ, volt hogy gyalog bejöttek utánam és keresni kezdtek.

De volt olyan is, úgy léptem meg : vonat jön, megállítom, felszállok, elindítom és ennyi. Jó hát lehetett volna, hogy körözzenek minden megállóban de...nem

Viszont többször minden ok nélkül elkezdtek már rendőrök kergetni. Ez elég furcsa volt.
  • Shep
    Helikopter tud követni a vízben is de az biztos, hogy sokkal egyszerűbb a vízen át szökni.
  • Totti5
    Ez az. Eszembe nem jutott még oda menni. Vagy be kell rongyolni a vízbe autóval, mert ez a logikus? le kell őket rázni a városban. Ennyi, nincs más opció.
  • Fpocok
    Igen. A vízben nem tudnak követni. Ez is egy hatalmas programozási hiba!
  • Hegi90
  • Skyline

Így is mondhatjuk....:D
  • Hegi90
    akkor téma lezárva
  • Skyline
    A lényegen nem változtat, nem a VRAM mennyisége a probléma ULTRA beállításnál.:)
  • Hegi90
    az, hogy a vrammal gond van, nem jelenti azt, hogy más részeiben jól optimalizált, sőt.

ubi nem fog javítani semmit, ahogy a korábbi játékaiban sem tette. tipikus nagyvállalati magatartás, ahogy viselkedik. Születik egy üzleti döntés, hogy na akkor srácok nincs tovább 1 hónap múlva kiadjuk, eleget húztuk már így is. Ezt írta le az az ex fejlesztő is, akit linkeltem még egy hete.
  • Skyline
    Merlinnel tőlem irogathattok amit akartok más játéknak is van 3gb vram igénye mégsincs probléma vele. Ha a vram lenne a probléma megoldaná az ultrán szarul futást egy mezei vga csere több vrammal de nem oldja meg, lásd 780 3gb-vel is van akinél akad....

Nem beszélve a linkelt tesztekről de számtalan tesztet találni a neten ami bőven bemutatja hogy nagy stratégiai játékokon kívül nincs különbség 2gb és 4gb között és nem az akadozás nem így jelentkezik amikor a vram elfogy...De mind1.:)

Nyilván nem hülyeség a vram kérdés, amikor valakinél 3-4gb vrammal akad valakinél 2gb-nél nem.:)

És nem, nem tök más téma a bf4, pont ugyan ilyen problémázás volt vele. Durva fps droppok, stutter. Volt akinél olyan konfig mellett dropolt 5-10 fps-ekre amit én talán 10 év múlva tudnék összerakni... Pont mint EBBEN a játékban. Neten számtalan megoldással amik vagy segítettek vagy nem. Nagyon is köze van hozzá. És ha Ubiék tudnák a megoldást és nem sötétben tapogatóznának ahogy a BF4 esetében a DICE tette már rég javították volna a problémát...
  • Hegi90
    erre inkább nem mondok semmit. hidd el a ubinál pontosan tudják, hogy miért fut szarul és hidd el, hogy a vramnak kurva nagy köze van hozzá. ha nem hiszed leszarom, de ne mondd, hogy hülyeségeket írok, mikor merlinnel már ketten is leírtuk ugyanazt, és nem úgy hogy a hasunkra csaptunk. Te pedig csak annyit hajtogatsz, hogy senki nem tudja mitől fut szarul. A bf4 pedig egy tök más téma, de már ezt is leírtam.
  • Hegi90
    többé kevésbé én is egyetértek ezzel amúgy, de nem tudok átsiklani elfintorodás nélkül pl, hogy a játék leakel...
  • TomDantes
    Az AC4-re is azt mondják szarul optimalizált. Én ezt nem tapasztaltam, nálam jól fut. De most mit csináljak? Csak azt mondhatom, amit tapasztalok.
  • Skyline
    Nem védtem lentebb szó szerint le is írtam hogy szarul optimalizált. Csak ne állítgassuk váltig hogy azért fut szarul ultrán mert 3-4 gb vram kell neki mert NEM azért fut szarul.:)
    Azért fut szarul és azért fut mindenmkinél teljesen máshogy mert optimalizálatlan. Elég durva hogy olyanokat is lehet találni akiknél ultrán 770 2gb mellett jobban megy a játék ultrán mint 780TI 3gb mellett...

Ahogy írtam ugyan az van ami a BF4-nél. Vagy valamelyik neten írt megoldás a sok közül segít, vagy szopóág, és soha az életbe nem jön rá a user mi a gond....
  • Sir Quno Jedi
    Én másképpen látom. Annyira durván jó a grafika néhol, hogy számomra az a meglepő, hogy ez egyáltalán játszhatóan fut (sőt).
  • Hegi90
    nem kételkedek, és nem magyarázok baromságot. az emberek túlnyomó részének szarul fut, akár mit csinál, de neked és még egy két embernek mindig közbe kell szólnia, hogyha feljön a téma, hogy márpedig nálatok fullosan fut. Oké, fullosan fut, elhiszem, de attól még szarul van optimalizálva a játék - hiába véditek. Erre akartam kilyukadni.
  • Skyline
    Az hogy te nem vagy képes elhinni/elviselni hogy itt is akad akinél hibátlanul fut ultrán is nem az én gondom.:)
    BF4 is tele volt kétkedőkkel akiknél még 780-as mellett is fps droppokat és stuttert produkált miközben másnál nem volt gond...Itt is van kétkedő...Csak legalább ne magyarázná a baromságot.:)
  • Hegi90
    én amúgy azt hiányolom a legjobban a játékból, hogy nem nagyon lehet épületek tetejére feljutni sehogy. mesterlövész puskát nem nagyon tudom így használni csak néhány küldetésnél, ahol jó a terep.
  • TomDantes
    Nekem az a mondat tetszik, 15 óra de akár 30 órát is maximalisták eltölthetnek benne. Hm. 46. óránál járok, a harmadik fejezetben. És nem vagyok maximalista minden szart nem gyűjtök össze. Hát izé.
  • Shep
    Igen azzal, hát már nem fogok bemenni, hogy előröl kezdjem az egészet, kemény vagyok és megoldom így, valahogy :D Mondjuk Iraq is lazán kibírt 4-5 bombát, ami azért cseppet vicces, ok ,hogy nagy túlélő meg minden de ennyire azért ne!
  • Laza
    Ketten vannak ott ... kivel van bajod? A páncélossal?
    Menj be a boltba és vedd meg a gránátvető fegyvereket.
  • Laza
    Hát ezen én is meglepődtem, mikor egyébként van 3-4 féle jármű szisztéma, amire 20 féle kasznit húztak.

És az valóban számít milyet kötünk el ... mert bár kontrollerrel irányítom a járműveket, így is vannak olyan típusok, amiket messzire kerülök :)
  • Tikal #5072
    LOOOOL
  • CamelX
    Nekem ez vágta ki a biztosítékot:

"Az autók viselkedése jóval realisztikusabb, mint a GTA-ban, így vezetésük nagyobb odafigyelést kíván, illetve jobban számít, milyen járgányt kötünk el. Én ezt nagyon élveztem, más kérdés, hogy a GTA-n szocializálódott játékostömeg mennyire tudja majd ezt megemészteni."

Még utólag is körbeforgópörgő agyfaszt kapok eme véleménytől, és nem fér a fejembe hogy nem -e az ellenkezőjét akarták kifejezni
  • Gary
    Ja, a verseny is szokott akadni, ilyenkor el is húznak a többiek. Csak azt látom, hogy nekem megáll a kép pár mp-re, és amikor tovább indul, akkor már csak integetni tudok a többieknek.
    Van, hogy annyira lemaradok az állóképek miatt, hogy be sem érek a célba.

Párszor meg jött az üzenet, hogy áttelepíti a játékot. Viszont, az nem rémlik, hogy ez után jobb vagy rosszabb lett.
  • Gary
    Nekem is, közel diavetítés volt az Online kódfejtés. :(
    Először csak a teleportáló karaktereken lehetett észrevenni. Majd, mikor beültem egy csapattárs autójába, onnantól csak azt láttam, hogy pár másodpercig megyünk, majd ugrás és máshol vagyunk. Esélyem sem volt az ellent lövöldözni, mert mire becéloztam, már ugrottunk is!
    Megnyertük, de többször nem kérnék ilyet!

• Shep
    Hát én is így csináltam de semmi, lehet kifogtam valami bugot, ma majd újra próbálom hátha megoldódik!
  • a.carkey
    A warezhoz nincs kézikönyv? :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah ezek sem játszottak a játékkal. Eleve a temetős jelenetet nem látták a végén (se).
  • a.carkey
    "a Mátrixhoz hasonló lassítás"

A focus b+ az mi? :D
  • Sir Quno Jedi
    jah én nem is láttam ott élve a csávót :D csak felszereltség kérdése

ied, proxy ied, kézigránátok, auto gránátvető pumpálva, ez mindég bejön
  • Laza
    A többszereplős multi mindenkinek lagol, vagy csak nálam szarakodik szinte mindig? Az 1v1-el semmi gond, de ha már a kódfejtőset nyomnám, akkor baromi nagyokat akad állandóan.
  • Laza
    Én a pofázása alatt szétszórtam egy rakat mozgási és aktiválós bombát, meg persze ilyen helyen a gyors lövetű automata shotgun van a kezemben ... nem tartott sokáig :)
  • NagyiBMX
    dat spoiler tho
  • Shep
    Iraq-ot nem bírom megölni, ha nem rájuk dobtam 6-8 bombát akkor egyet sem és csak vigyorognak a képembe.
  • TomStorm
    Állítsd át full frame-re(afterburner/video capture/frame size) ha már full HD a felbontás.
  • Hegi90
    király. konfig?
  • scomcomputers
    Bocsánat ha ilyenek látszik, de nem szaggat, az afterburner-rel rögzítettem, nem vagyok egy nagy videós....
  • rage
    Megnéztem, de mintha folyamatosan akadna/szaggatna kicsit...
    De lehet, csak a video ilyen.