Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Watch Dogs topic-ban mindenrõl szó esik, kivéve a játékról.

Igazából csak egy dolog kérdéses, hogy mennyire lesz optimalizálva. Nem is a gépigénytõl tartok, ha magas lesz, hát magas lesz. Ez ilyen dolog, csak olyan ne legyen, hogy megadnak egy gépigényt, de azon mégse élvezhetõ. Amúgy biztos jó lesz. De nem olyan jó mint a Mafia 1. <#idiota>De tényleg, a melyik a jobb kérdés szerintem butaság, én örülök hogy két ilyen játék is lesz egy évben.

Hegi90
unom, hogy 2 hete gta a téma a watch dogs topikban

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Neked mi bajod van?

Hegi90
elég legyen már

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

a.carkey
Biztos vagyok benne, hogy ez a GTA 5 jobb lesz, mint a korábbi GTA 5, de nem lesz olyan jó, mint a WD2! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Minden esetre biztató. Ja, és már most látni, hogy jobb, mint a GTA 5. <#banplz>

A medve nem játék.

Én örülök hogy jön a GTA, bár biztosra vettem úgy se jön. Viszont én továbbra se akarom összehasonlítani. Az a véleményem, lesz idén két nyitott világú játék, Watch dogs, és GTA, ez jó és ennyi, mind kettõvel játszunk.Ez a jobb meg a az a jobb, egy baromság, csak egyszerûen jól kell szórakozni mind kettõvel. De hát én bizonyára hülye vagyok, mert nem így van ám ez.

Shep
Hát ez így hangulatos volt meg minden, de attól tartok, hogy egy valódi multi meccs során ebbõl vajmi kevés fog megvalósulni és fele ilyen hangulatos nem lesz, inkább csak ész nélküli rohangálás és gyors lövöldözés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Micsoda? Mi offolunk? 😄

A medve nem játék.

Fpocok
Nekem nem úgy tûnt. De a lényeg, hogy ugyanaz a motor. Csak tanultak valamit.
De gyertek át a topikjába, ne itt offoljatok már faszom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Dehogynem. Annyi minden van benne hogy a GTA4 fapados mellette, nomeg grafban óriási a kontraszt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Kb. semmiben.

A medve nem játék.

Fpocok
A 3 és a 4 között nagy ugrás volt, új motor stb... most nem lesz ilyen.

Hegi90
mindenkinek mondom

A GTA4-nél nem lehet rosszabb. És már az is jobb volt a WD-nél 😄DD (na jó, nem mindenben)
a.carkey
Milyen fika lesz itt, ha szar lesz a PC port. 😄 És szar lesz, mert Rockstar! 😄

A medve nem játék.

Totti5
Ezt miért nekem mondod?

Hegi90
E3-on jelentették be.

a.carkey
Ja, látom a honlapjukon.

A medve nem játék.

a.carkey
?

A medve nem játék.

a.carkey
Köszönd a srácoknak, akik fikázni járnak ide, idiot!

A medve nem játék.

Hegi90
most már igazán be lehetne kussolni a WD vs GTA V témával, hogy a GTA V is jönni fog õsszel minden platformra

Totti5
Hasonlíthatod. GTA5be nincs lopakodós, hekkelõs játékmenet. Viszont van cover, futsz, ölsz lõsz ami a WDben is ugyan úgy adott. Vagy mit hasonlítunk? ami éppen a kedvünkre van? tök egyértelmû mi a GTA5 és mi a WD erõssége.

Hegi90
csak azért mondom, mert én annak a híve vagyok, hogy ha valamit csinál az ember, akkor azt csinálja rendesen, ne csak úgy félvállról. Többet is kihozhattál volna a videóból (magadból) kis extra ráfordítással. Egy profibbat 😊

Fpocok
Mondanám, hogy majd õsszel a GTA5-el is hasonlítgatjuk, de kétlem akkor még fog ezzel játszani 😄

AntiHero
Hát ezt nézd el nekem, ez több órás gameplayek-bõl, trailerek-bõl összevágott videó.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tikal
nem is lett 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hegi90
minek hagytál egyáltalán a játékon feliratot?

MerlinW
Az irányításról volt szó, nem a fizikáról😊 Egyébként jah, ez utóbbi valóban elég vicces.

[merlinw.org]

Hát, szerintem is nagyon rossz lett. Konkrétan ezzel ásta el magát a játék nálam.
Olyan megoldást szeretnék látni, minden ilyen játékban, ami a Maffiában is benne volt. Kéne egy gomb, amivel lehetne váltani a normál és a dúvad közlekedést, tehát bekapcsolva, az autó olyan sebességgel menne, mint a többi NPC jármû, míg kikapcsolva jönne az NFS életérzés. Persze így is kéne még hozzá valami normális fizika, de kezdetnek megtenné.
Törölt felhasználó
Én pl. képtelen vagyok túltenni magam azon, hogy ütközésnél egyszerûen összeolvadnak az autók és háborítatlanul száguldok tovább.. értem én hogy könnyíteni akarnak ezzel, de valami siralmasan néz ki. 😄

https://farm6.staticflickr.com/5078/14063183428_196b61c3e8_o.png
MerlinW
Ezzel mondjuk személy szerint nem értek egyet, szerintem tök jó az irányítás. Hozzá kell szokni, de azután nagyon precíz manõvereket lehet végrehajtani. Az egész furcsaságát az adja, hogy lassabban fordul a kerék kanyarodáskor, mint a többi árkád játékban. Viszont pont emiatt gyönyörûen lehet korrigálni minden mozdulatot.

[merlinw.org]

Fpocok
Ez igazán vicces, mert ez a játék rendelkezik az egyik legszarabb autós irányítással.

MerlinW
Tehát szerinted Aiden egy érdekfeszítõ, izgalmas karakter, akit játszva átéled annak minden kínját baját, alig várod hogy kiderüljön mi a sorsa. Ha ez így van, az nagyon nagy baj😊

[merlinw.org]

machirarium
Tény, hogy a karakterek nem a legjobbak, vagyis inkább azt mondanám, hogy hamar kifullad a szerepük, nincs igazán kibontva a személyiségük, nem lehet elmélyülni bennük, így olyan felületes, sótlan az egész.
Nem beszélve a "boss fight"-okról... nincs más szó erre, minthogy gagyi, egyszerû, semmi kihívás, hamar megadják magukat.
Példának okáért ott van Iraq, aki az elején még érdekesnek indult, aki majd biztosan jól megnehezíti a dolgunkat a játék során, aztán 2 lövéstõl kiterült , semmi extra, semmi emlékezetes pillanat... számomra kiforratlannak tûnik az egész.
Sajnos, de én a csalódottak táborát erõsítem. Nem azt mondom, hogy nagyon rossz játék, de koránt sem érdemli meg azt a nagy hírverést, amit csaptak körülötte, fõleg nem a sok elõre kiosztott magasztaló díjat, amit kapott az elõzõ game expo-k alkalmával. 6 év után ennyi telt a fejlesztõktõl? Hmmm... kevés.

AntiHero
Az egyik kedvenc filmem "DRIVE" trailerét vágtam össze a Watch Dogsal.
(Magyar felirat hamarosan, addig itt van angolul)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Prince23
Aidan karaktere nagyon is rendben van

Értem tehát ez a "semmilyen fõhõs" és hasonló értelmetlen szövegelések csak a szokásos divatfikák.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

scomcomputers
Thx...
a.carkey.... thx idiot...

* Scomcomputers the future of computing!*

Mitõl semmilyen a fõhõs? Vagy a hölgy?😊
Várom...😊

TBTPumpa
Azt hittem õ lesz az egyetlen értelmes karakter a játékban. De ugyanolyan semmilyen volt, mint a fõhõs. Nem igaz, hogy Ubi-nál nem tudnak megírni egy nõi karaktert!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

És? Ha felveszek egy alkaida szimbólumos pólót lecsapnak rám szerinted mert alkaidás vagyok?😊

DarkSector
Mi a mondanivalója ennek? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

megnyomni azt a gombot(számot)amit a körbe irányítol

a.carkey
Itt nem beszélgetünk a játékról. Csak GTA istenítés engedélyezett, és WD fika.<#idiota>

A medve nem játék.

scomcomputers
Sziasztok egy kis help kellene, ITT mit kell csinálni??
Köszi!
<#vigyor2>

* Scomcomputers the future of computing!*

IMYke2.0.0.0
Ha tompítani akarnám a lejjebb látható kép élét, akkor akár ilyesmit is mondhatnék... 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Na de várjatok, azt nem mondta, hogy jobb a WD, csak hogy 2 hónap után tartsál szünetet és kicsit látogass el Csikágóba 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!