Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régen én is így voltam, még volt x360 korszakba, volt 3 is. De meguntam hogy médiumon szebb a játék pc-n mint konzolon.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

enlightened
Fejlesztõként, egy két dolgot átéreztem benne. Meg tetszettek az utalások, pl az elsõ trophy neve "Hello world", minden programozónak az az elsõ programja, hogy kiíratjuk a képernyõre hogy "Hello world". Ez még régrõl eredeztethezõ, nem tom melyik csóka íratta ezt ki a képernyõre elõször.

TDC Geronimo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Act 3ba mikor T-bonet kellett a roncsteleprõl kivinni és szólt a punck rock. Az volt az egyik legjobb 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

enlightened
A fõszál nekem nagyon tetszett, kifejezetten zenei téren is nagyon ott volt, ott mindig más zene volt nem ez az auto rádio vagy mittudomén. Nagyon sokszor izgi volt, megmenteni a kissrácot vonaton stb...

Az nem, de optimalizálási kódokat javíthatnak.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

enlightened
Mindig reménykedtem régen PC-sként hogy az utó patchek minden javulást hoznak majd. Soha se hoztak, ha most nem megy valakinek normális jelen formájában, akkor kár várni messiásként a patchet, nem fog javítani semmit. Ezért vettem konzolt, ebbõl lett elegem, ez van.

Konzolon vidáman végigvittem semmilyen problémám nem volt.

A gépigény nem lesz kisebb, bár nekem mindegy, nálam ultrán fut.

Az sg. értékelésében azért van igazság. Csak felnagyítják a negatívumokat, az a baj. Jó, sablonosak a karakterek, de azért annyira nem rossz ez. Sablonos a történet? Persze semmi olyat nem mutat amit már ne láttunk volna, nem lep meg, de nem rossz, kellemes, érdekes. A GTA imádó idióta, meg csak egy idióta, ennyi.

Nem, mer NV re van optimalizálva a játék.

enlightened
3 bár van. Egy Ward distrcitben egy a loopban egy Pawnee-ban. Minden 3 nak 10 szintje van. Az összesen 3 x 10 level. Abban a sorrendben csináld amit leírtam, mert a Pawnee-ban lévõ csávónál nagyon durva már, ott már párszor majdnem tört a kontroller, amikor tartsd benn mindkettõt a 2 körben ugyhogy osszevissza mozog nyomkodj kulonbozo gombokat, na ott már ki voltam az már nem embernek való.

Shep
Olyan ivós küldiket hol lehet kapni, felvenni, akármi? Egyel sem találkoztam még pedig már a 2. fejezetben vagyok úgy a felénél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
Na most olvasd el az SG értékelését, és a frensys23 nevû idióta kommentjét! 😄

A medve nem játék.

Lesz, de nem fog jobban futni.

Fpocok
Jönni fog. Elvileg már tesztelik is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

enlightened
Kész a játék, 100% progression. Total time played: 89,2 hours.

Hogy is mondjam egy ideje nem volt olyan sandbox amibe ennyi idõt bele lehetett rakni újrakezdés nélkül. Ár érték arányban ez a 90 óra élvezetes játék megérte a ráköltött pénzt. Manapság ennyi pénzért 8 órás játékokat dobnak ki.

Most egy kicsit félreteszem addig amíg ki nem jön egy guide, a 101 audio log hollétérõl, mert sajnos szerintem egy kettõt main mission alatt, és azokat nem lehet újrajátszani, ez egy nagy hiba, AC-ben pedig megtanulták a fiúk nem raknak olyan dolgot a játékba ami (missable) tehát amiért késõbb már semmiképpen se tudsz visszamenni.

Történet: 10/10
Grafika(PS4): 8/10
Lasting appeal: 10/10 (89,2 óra, egy végigjátszás)

Erõsen ajánlom a játékot, mindenkinek, bár inkább next gen konzolra, vagy egy erõs PC-re, az old-geneken amit haveromnál láttam nagyon kiábrándító volt a PS4 után, tiszta kihaltnak tûnt a város meg a textúrák minden, bár lehet csak azért tûnt nagyon rossznak mert PS4 után néztem meg.

Jó játékot! És ne hagyjátok ki az ivós küldiket(legjobbak) meg a sakk is.

Jönni fog valami patch ehhez valaha vagy nem? 20fps el kapják már be ilyet hogy.

Shep
Pocoknak mindig gondja van az egérrel, mert noob, nem is értem miért nem játszik akkor kontrollerrel 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
Nem akadékoskodásból, de nálam 1xûen ilyen nem jött soha elõ. Az autókkal sincs semmi bajom. Nem lehet, hogy joy, kormány vagy kontroller is rá van dugva a gépre? Olyankor szokott bezavarni, meg a vsync is behülyít sokszor.

A medve nem játék.

Fpocok
FPS meglett volna, de az egér össze vissza ugrált.

a.carkey
Akkor gondolom ebben a kukarész azért is volt, mert nem futott. 😊

A medve nem játék.

Kandurex
lelkifurkád...meg az anyá... <#banplz>

<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Veszel gránátvetõt. Megállsz egy jó ponton, keresztbe a kocsiddal, bebúj mögé, az gránátvetõvel adsz nekik, persze a célpontot ne nyírd ki, kiszállnak, leszeded gépfegyverrel a többi delikvenst, majd lecsapod a célpontot.

De ha akarod nehezíthetsz: kergesd õket végig a városon, és a forgalmi lámpákkal, gõzvezetékekkel iktasd ki a kocsikat egymás után. De ez sokáig tart, nehéz, és közben a fél várost sikerül leamortizálni. Az elsõ módszer a tuti.

Fpocok
végigjátszani én sem tudok már demó verziót, mert lelkifurkám lesz. Kipróbálásra viszont nagyon jó.
Az egyik elvem az, hogy nem veszek olyan játékot, ami nem fut gépemen 😄

Ha egy kupacban leállsz velük harcolni, akkor a kiváló irányítás miatt tuti halott vagy.
Neki kell menni a célpont autójának, õ ekkor kiszáll. Õt megölöd, vagy fegyverrel, vagy elütöd, majd szépen elcsalod kocsival a testõröket, és apránként csinálod ki õket. Vagy valami sikátorban, ahol nem tud mind egyszerre lõni rád, meg mögéd kerülni.
a.carkey
Na látod. Remélem azóta nem bántad meg!

Én elvbõl évek óta nem warezolok 0day játékot, de 1x nem keféltem rá arra, hogy nem jött be, és megvettem.

A medve nem játék.

Deluxe22
Van olyan feladat is, hogy 4 embert kell kinyírni egy lövéssel 😄
Fpocok
Dark Souls 2. Kipróbáltam a "demót", láttam, hogy ez jó lesz, megvettem.

a.carkey
Mondj már egy nevet - csak úgy - amit nem leárazva vettél meg! Qurva kíváncsi lennék ...

A medve nem játék.

a.carkey
A többit láttuk milyen. Megj. pont a két legjobb címük nem jött ki. Ráadásul a GTA4 naná, hogy nem egyszerre jelent meg a PC változattal, még idejük is volt rá, de még azt is elqurták? 😄 A WD legalább együtt jött ki minden platformra, ami szintén nem jellemzõ az Ubira, hisz õk is szoktak minimum egy hónapot csúsztatni a konzol-PC verzió között.

A medve nem játék.

a.carkey
Most mondjam neked én is, hogy béna vagy, nem szar, kapcsold ki a vsyncet, fejlessz gépet és nem lesz darabos? Vannak benne bugok, ahogy a GTA5ben is. De ettõl még hogyhogynem csak a warezghuszároknak szar az irányítás? 😄

A medve nem játék.

Fpocok
"Legalább vettétek volna meg, bakker, hogy még értelme is legyen a sértõdöttségnek, de többségetek szépen lewarezolta, mert "nincs demo"."

Egy ilyen szart miért vegyünk meg? Hülyék vagyunk mi? Le kell demozni mindent, fõleg egy olyan játékot, aminek ilyen a gépigénye.

Fpocok
Összesen két, azaz két RS játék nem jött ki pcre. GTA5 és RDR (egyelõre).
Az irányítás akkor is szar marad, ha fejreállsz. Persze biztos van, akit ez sem érdekel, de attól még szar marad. A port meg egyértelmûen utóbbi évek legszarabbja lett. Nincs optimalizálva. Mondjuk amikor olyat mondanak az ubinál, hogy akinek szarul megy, az vegyen új gpu-t, nem csodálkozom.

AnuluWork
Senki sem mondta, hogy fsz vagy vagy gykr. Ha ebbõl ez jött le, akkor betalálhattam.

Hol volt itt agy nélkül érvelés? Pont hogy betaláltam, mert mibe tudtál belekötni a haverokkal?

Szar az irányítás, ami ált. vagy bejön valakinek, vagy nem. Ennyi. Minden más áll. Cáfold meg! Bármelyiket. Egy olyan Rockstar céget dicsõítesz WD fikával, aki baszik bármit is kiadni másra, hogy legyen már összehasonlítási alap pl. PCn, mennyire faszul programoznak a csókák. De még NGre sem jön, ez benne a szép, miközben a ND TLoUval lep meg minket JÚNIUSBAN, tehát lehet felvarrni prevgen címet gyorsan.

Amit pedig írsz, nettó hülyeség, mert köze nincs ahhoz, amit írtam, hiába mosolyog tikal is.

Ráadásul meg se vetted, csak a szokásos warezfika megy.

Ha béna vagy irányítani, akkor keresd a problémát magadnál. Másnál, pl. nálam, megy, de szerintem többen vagyunk így, mint a GTA divatfikázók, akiknek semmi sem jó.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ja majd holnap próbálom ki.Ilyen késõn már csak nyugis Swtor-ozás van😊
Úgy 12 óra folyamatos WD után kell kis szünet.Majd megírom holnap bejött e:-)
Wanted
Lõttem pár képet a screenshotok topicba azoknak, akik szerint nem szép a játék.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

V43 1105
Kamion? Bejött? 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Lehet ez is bug nem biztos de a Sniper puskám átvisz 2 emberen:p
Legalábbis már 2X elõfordult,hogy a célpontom elé lépett egy civil és mind a kettõ meghalt,egy lövéstõl persze.Durva:o
Na,kipróbálom😊
V43 1105
Verd telibe kamionnal a célpontot 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Bûnözõ konvojt nem tudom kiírtani.Hogyan kell?Van v.mi tipp?
Ha leállok harcolni a kisérõkkel akkor megszökik a célpont de a fõ probléma,hogy sokan vannak és csak úgy szórják a gránátot:/

A lopakodás valahogy jobban megy😊
Nahjó az Uborka bekaphatja a kis kukimat , többet se veszek tõlük játékot , úgy laggol mint az istenfasz.a hajnal 1-kor is tök játszhatatlan átportolják szarul PC-re aztán van pofájuk eladni ennyiért. Battlefield 4 ben 64 fõs szerveren is lehet tolni szépen az uborka szarja meg laggol mint atom. kabaré komolyan mondom.
Tikal
😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

WD alapszabály nálam:csak arra nézz amerre mész,ha már hátranézek vagy megállok és csekkolom mi történik akkor kerülget a rage quit érzése😊

De hogy már megtanultam így vele játszani nincs semmi gond😄
Laza
Bocs, de most jöttél megmondóembert játszani? Hogy milyen értelmetlen szerinted ezt meg azt hasonlítgatni, aztán meg itt megmondod, hogy mindenki mekkora fsz meg gykr, mert neked minden tökéletes az irányítástól elkezdve mindenig ... szóval akkor most beálltál az agy nélkül érvelõk társaságába? 😉

Btw, az, hogy ez az elsõ ilyen játéka az Ubinak egyáltalán nem érv semmire ... mivel 10+ évnyi ellopható alapanyag állt a rendelkezésükre ... no meg nem is az elsõ játékukat csinálják, évente fossák a hasonló 'lélektelen' játékokat.

De ha mégis érv lenne akkor holnap elkezdek csinálni egy hasonlót pálcikaemberekkel, stb, lécci rendeld elõ, kibabehugy jó lesz ... de pszt, elsõ játékom lesz, no para ... majd a 10. jobb lesz 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Hehe, az a rendõrautó nem akarta feladni, ha bukdácsolva is de talpraállt valahogy 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

AnuluWork
Én meg fogom magam és a nyilakkal remekül boldogulok. Megnyomom az egér középsõ gombját, leveszem a kezemet az egérrõl, nyomok egy fel nyilat, egy lépésbõl lemegy a zenékhez, kiválasztom amit akarok, és csak ha nagyon kell, pl. autórendelés, veszem újból elõ.

Vezetésnél wsadspace, és kész. Nem kell túllihegni.

Tikal
pl ugy hogy elõveszed a telefonod és probálsz navigálni az app-ok között... szinte minden review-ban megemlítik hogy szar az egeres támogatottsága a játéknak...

mondjuk engem nem zavar mert controller-rel játszom.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AnuluWork
Ez a nem PCre lett tervezve dolog megj. nem tudom honnan jön folyton ...
Ott ülsz, és látod, hogy egy multi címet nem PCre tervezik, vagy hogy? 😄

AnuluWork
Lófarkat nem remek. Vegyél jobb gépet.

Tikal.
Irányítás pedig vagy bejön neked, vagy nem. Ez kb. minden gamenél így van. Nekem spec nem jött be a Sleeping Dogsnál, itt bejött.

Tikal
kibeszél itt a vasról...az irányítás van el baszva többek között, mert nem PC-re lett tervezve 😊 persze beszélhetünk az optimalizáltságáról is...