Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Konzolon vidáman végigvittem semmilyen problémám nem volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A medve nem játék.
Hogy is mondjam egy ideje nem volt olyan sandbox amibe ennyi idõt bele lehetett rakni újrakezdés nélkül. Ár érték arányban ez a 90 óra élvezetes játék megérte a ráköltött pénzt. Manapság ennyi pénzért 8 órás játékokat dobnak ki.
Most egy kicsit félreteszem addig amíg ki nem jön egy guide, a 101 audio log hollétérõl, mert sajnos szerintem egy kettõt main mission alatt, és azokat nem lehet újrajátszani, ez egy nagy hiba, AC-ben pedig megtanulták a fiúk nem raknak olyan dolgot a játékba ami (missable) tehát amiért késõbb már semmiképpen se tudsz visszamenni.
Történet: 10/10
Grafika(PS4): 8/10
Lasting appeal: 10/10 (89,2 óra, egy végigjátszás)
Erõsen ajánlom a játékot, mindenkinek, bár inkább next gen konzolra, vagy egy erõs PC-re, az old-geneken amit haveromnál láttam nagyon kiábrándító volt a PS4 után, tiszta kihaltnak tûnt a város meg a textúrák minden, bár lehet csak azért tûnt nagyon rossznak mert PS4 után néztem meg.
Jó játékot! És ne hagyjátok ki az ivós küldiket(legjobbak) meg a sakk is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A medve nem játék.
<#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De ha akarod nehezíthetsz: kergesd õket végig a városon, és a forgalmi lámpákkal, gõzvezetékekkel iktasd ki a kocsikat egymás után. De ez sokáig tart, nehéz, és közben a fél várost sikerül leamortizálni. Az elsõ módszer a tuti.
Az egyik elvem az, hogy nem veszek olyan játékot, ami nem fut gépemen 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Neki kell menni a célpont autójának, õ ekkor kiszáll. Õt megölöd, vagy fegyverrel, vagy elütöd, majd szépen elcsalod kocsival a testõröket, és apránként csinálod ki õket. Vagy valami sikátorban, ahol nem tud mind egyszerre lõni rád, meg mögéd kerülni.
Én elvbõl évek óta nem warezolok 0day játékot, de 1x nem keféltem rá arra, hogy nem jött be, és megvettem.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Egy ilyen szart miért vegyünk meg? Hülyék vagyunk mi? Le kell demozni mindent, fõleg egy olyan játékot, aminek ilyen a gépigénye.
Az irányítás akkor is szar marad, ha fejreállsz. Persze biztos van, akit ez sem érdekel, de attól még szar marad. A port meg egyértelmûen utóbbi évek legszarabbja lett. Nincs optimalizálva. Mondjuk amikor olyat mondanak az ubinál, hogy akinek szarul megy, az vegyen új gpu-t, nem csodálkozom.
Hol volt itt agy nélkül érvelés? Pont hogy betaláltam, mert mibe tudtál belekötni a haverokkal?
Szar az irányítás, ami ált. vagy bejön valakinek, vagy nem. Ennyi. Minden más áll. Cáfold meg! Bármelyiket. Egy olyan Rockstar céget dicsõítesz WD fikával, aki baszik bármit is kiadni másra, hogy legyen már összehasonlítási alap pl. PCn, mennyire faszul programoznak a csókák. De még NGre sem jön, ez benne a szép, miközben a ND TLoUval lep meg minket JÚNIUSBAN, tehát lehet felvarrni prevgen címet gyorsan.
Amit pedig írsz, nettó hülyeség, mert köze nincs ahhoz, amit írtam, hiába mosolyog tikal is.
Ráadásul meg se vetted, csak a szokásos warezfika megy.
Ha béna vagy irányítani, akkor keresd a problémát magadnál. Másnál, pl. nálam, megy, de szerintem többen vagyunk így, mint a GTA divatfikázók, akiknek semmi sem jó.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Úgy 12 óra folyamatos WD után kell kis szünet.Majd megírom holnap bejött e:-)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Legalábbis már 2X elõfordult,hogy a célpontom elé lépett egy civil és mind a kettõ meghalt,egy lövéstõl persze.Durva:o
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha leállok harcolni a kisérõkkel akkor megszökik a célpont de a fõ probléma,hogy sokan vannak és csak úgy szórják a gránátot:/
A lopakodás valahogy jobban megy😊
De hogy már megtanultam így vele játszani nincs semmi gond😄
Btw, az, hogy ez az elsõ ilyen játéka az Ubinak egyáltalán nem érv semmire ... mivel 10+ évnyi ellopható alapanyag állt a rendelkezésükre ... no meg nem is az elsõ játékukat csinálják, évente fossák a hasonló 'lélektelen' játékokat.
De ha mégis érv lenne akkor holnap elkezdek csinálni egy hasonlót pálcikaemberekkel, stb, lécci rendeld elõ, kibabehugy jó lesz ... de pszt, elsõ játékom lesz, no para ... majd a 10. jobb lesz 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Vezetésnél wsadspace, és kész. Nem kell túllihegni.
mondjuk engem nem zavar mert controller-rel játszom.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ott ülsz, és látod, hogy egy multi címet nem PCre tervezik, vagy hogy? 😄
Tikal.
Irányítás pedig vagy bejön neked, vagy nem. Ez kb. minden gamenél így van. Nekem spec nem jött be a Sleeping Dogsnál, itt bejött.