5939
  • Shep
    Nekem bejön a játék a végére is értem a minap de még be-beugrok kocsikázni, meg mellékküldetéseket csinálni, viszont amit te itt előadsz az ebben a stílusban egyszerűen minősíthetetlen!
  • Fpocok
    De basszad meg, ki kezdte ezt a vitát megint? TE! #5184 Nyomod itt a "felfogtuk" dumát, de mégis te vagy az, aki most is gerjesztette. Nézzél már magadba ember.
  • TomDantes
    Igenis tartom. Sok hülye fasz. Magát kurva értelmesnek hiszi, és az a szórakozása, hogy nap mint nap be jár ide, ide hány valami fikázást, és rohadt elégedett magával. Aztán meg a hülye hazugságok: aki nem fikázza állandóan az UBi seggét nyalja és elfogult? Hát el lehet ám húzni a picsába! Aki csak fikázni tud, az persze nem elfogult. Ha többség meg nem is játszik, mi a bánatos fasznak ír ide? Felfogtuk: rakás moslék kurva nagy rakás büdös szar az egész. Oké. Mindenki felfogta, úgy hogy ellehetne húzni a halál véres faszára.

És kurvára nem arról vann ám szó, hogy nem lehet véleményt mondani. Ne hazudozzatok már. Ez nem véleményezés, csak fikázás megy semmi más.
    Még mindig ezen izzadtok? Már kivehetitek a nyelveteket az Ubi ánuszából, a többség már nem is játszik és a topic is tetszhalott állapotba került.
  • Hegi90
    igazából másról se szólt a topik az elejétől fogva, úgyhogy biztos a játék vonzza be ezt a társaságot.

na mindegy, halott a téma
  • Skyline
    A gond az hogy igaza van, egyesek másért sem járnak ide csak fikázni minden nap. Lehet véleményt alkotni csak ez már rég nem az, csak mezei fikázás.
  • Skyline
    Szerintem te aki nagyban ostobaságokat fröcsög konzolosként a pc-ről és életében egy darab játékot nem vett, na te tengermélyen kussolj.
  • IMYke2.0.0.0
    S mivel arra fókuszálsz, a homályos részt nem is "látod".
    A periférikus látásodban ott lesznek az információk (ezért van az, hogy az ember például odakapja hirtelen a tekintetét a "homályos"-nem-fókuszált-és-ezért-perifériában-lévő mozgásra), de tudatosan nem is látod.

Képernyőn, játékban ezt próbálja - meglehetősen hiteltelenül - reprezentálni a depth of field (ami jópofa trükk filmen, fényképen a néző tekintetének fókuszálására - ezt-ne-nézd-és-ne-mást-a-kép(ernyő)n -, de megöli a kíváncsiságot).
  • Fpocok
    Ez még csak a patch note. Tényleges patchre még napokat kell várni.
  • Tikal #5206
    faszkalap....hm...
  • bruna #5205
    Kijött az első patch !
  • kill3r21
    Hát nem tudom, én ha ráfókuszálók egy közelebbi tárgyra, de megnézem mi van mögötte, akkor ha megfigyelem akkor homályos, lehet a szemem rossz? xD
  • Borg
    Dehogy kell... Oda fókuszálok ahova akarok.
  • Shep
    Éljen a szóismétlés :)
  • Shep
    Hát igen, filmben ezek jók, de játék közben mikor azt kell nézni hol tudsz majd elslisszolni két autó között nem igazán nyerő ha csak egy homályos pacát látsz magad előtt. Az persze tény ,hogy a jótékony paca miatt nem látszik a tőled 20m-re kirajzolódó autó, tehát jótékony hatása is van azért :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk.
    Ráadásul, hiteltelenné - túl kamerássá teszi.
    Ha beleképzeli magát [már pedig, jó játékos így tesz] magát az ember a főszereplő helyébe, akkor a DOF a világ legnagyobb röhej-faktora.
    Az emberi szem ugyanis nem így viselkedik.

Egyértelműen "hálivúdi" látványelem, de nem élményjavító.
  • TomStorm
    Úgy tudom te is nagy TV-n játszod.Oda meg szerintem kell.Egyszerüen nem látjuk be az egész képet nem?
  • a.carkey
    Ahogy Fikamen is meg van tűrve, simán befér bárki más is ide, akinek bejön ez a fos.
  • Shep
    Fantasztikus de ezért a beírásért kár volt billentyűzetet ragadnod :)
  • Shep
    Engem meg rohadtul idegesít az összes ilyen homályosítós effekt. Az persze tény, hogy ilyen videokon látványos is tud lenni de játék közben szerintem inkább zavaró.
  • a.carkey
    Sebaj, ő viszont letöltött téged. :)
  • a.carkey
    Elqurták a tolódást is.
  • J i GS a W
    Mi megy ez a játék körül vicc :D nem véletlenül nem méltattam még annyira se ,hogy letöltsem.
  • grebber
    Mert ő megvette ezáltal ő lett itt az isten! Legalábbis ő így gondolja.És senkinek nincs joga bármi rosszat is írni a játékról ha nemtetszik neki...
  • TBTPumpa
    Ilyen viselkedéssel és kommunikációval hogyhogy még meg vagy tűrve a fórumon?
  • kill3r21
    Én imádom a DOF effektet, de hogy miért azt nem tudom :)
    Videó :)
  • kill3r21
    Aham, alapból azt raktam be :)
  • TomDantes
    Én meg a kibaszott fikázást unom kurvára. És? Remélem a többi faszkalap is beszól mindjárt.
  • Fpocok
    Kurvára fárasztó vagy. Hagyd abba.
  • Sir Quno Jedi
    Én már le is montam az előrendelésemet a WD3-ra, annyira szar a WD2...
  • Sir Quno Jedi
    Akkor ide is szintén :D

Hát nem volt könnyű dolguk. Modern világ, már nem az űbermacsók uralják egy ilyen hekkernyálgeekkocka figurából hőst faragni és AKCIÓT párosítani hozzá gyakorlatilag szinte lehetetlen. Mármint úgy hogy ne röhögjük szét a tüdőnket. Ez a Mátrixban működött, mer ott nem számított a valós fizikai állapotuk, de ugye ebben a sztoriban nem.

Manpság egyet köhentesz és egy modern, bekamerázott behúrozott, szénné megfigyelt városban fél percen belül lekapcsolnak, ha akarnak. Amint a nagyok levesébe beleköpsz, gyakorlatilag azonnal hulla vagy, csak még nem tudsz róla. Ez nem a rambókorszak...
  • TomDantes
    A Watch Dogs 2 már most szar. Csúnya is. A GTA3 szebb. Tiszta bug az egész. Unalmas. Fos. Szar. Át megy víz. Meg nem is tükröződik. Meg még hazudtak is. Bénák a karakterek. Unalmas a történet. REPETITÍV. REPETITÍV. REPETITÍV. REPETITÍV. REPETITÍV. Meg ja, a víz meg át megy és nem is tükröződik, és a GTA 3 is szebb és jobb.
  • Hegi90
    nagyon misztikusak akarnak lenni a sztorival, de egy szar volt, és szar lesz az is.
  • IMYke2.0.0.0
    Ide is:

"Watch Dogs 2 - Más lesz a főszereplő?

Felemás fogadtatás ide, az ígértnél gyengébb grafikai megjelenítés oda, a Watch Dogs üzletileg sikeres volt, így egy pillanatig sem volt kérdés, hogy a Ubisoft folytatni fogja a játékot.

A Watch Dogs karaktereinek papírmasé vékonyságára és a főhősre például így reagált a vezér:

"Számítottunk rá, hogy megosztó lesz; volt, aki imádta a karaktereket, volt, aki nem. Nehéz lett volna mindenkit lenyűgözni azzal a karakterrel (Aidennel). Most, hogy láttuk a reakciókat, tudjuk mit kell tennünk legközelebb a fejlődés érdekében."

Arra a kérdésre, hogy Guillemot el tudja-e képzelni Aident a Watch Dogs 2 főszereplőjeként, kétértelmű választ adott:

"Nem mondhatnám, mivel még nem tudom. Meglátjuk." A riporter arra is kitért, hogy a legtöbb karakter a mai kasszasiker játékokban ugyanarra a sémára épül: a 'mérges fehér emberére'. "Dolgozunk rajta. Több időt szeretnénk tölteni a világgal és a karakterekkel a játékainkban... egyre többet fogtok ebből látni a Ubisoftnál. Igyekszünk majd kevésbé olyanok lenni, mint amilyenek a múltban voltunk néhány karakterrel kapcsolatban. Igyekszünk minél nagyobb változatosságot hozni."
  • Borg
    A játék menüjéből az alap DOF-ot lehet kikapcsolni, az ki is volt nálam mindig is. A kérdés nyilván valóan a képen látható mod még százszor homályosabb verziójára irányult.
  • a.carkey
    Ez a gyári DoF mod. Ha lesz, ENB DoF biztosan jobban fog kinézni. Ez sem rossz, csak nem az igazi.
    Persze, guru3d-n belinkelte valaki a modot vanilla DOF beállítással, de a játék menüjéből is kikapcsolhatod.
  • Borg
    A DOF-ot ki lehet kapcsolni?
    Utálom ha egy program akarja megmondani hová fókuszáljon a szemem... GTA4-hez is volt egykét idióta enb mod, ami véresre erőltette ezt a bugyuta effektet...
  • DarkSector
    Sokkal, éppen néztem a GTA5-öt ps3/ps4, na igen itt észrevenni a nextgen-t.
    Ezen is észrevenni, nekem még PC-n az alap grafika is messze szebb mint a többi előző SB.
  • Tikal #5176
    ha több autó parkol egymás mellett, akkor csak a szélsőkbe lehet beszállni :)