5939
  • ac
    Azt aláírom ,hogy "a játék kaki"de nekem jobban fut mint az AC4.
  • MerlinW
    Azzal a VGA-val ultrán tudna játszani 1080p-ben, ha lenne hozzá procija. Nálam sincs gond a teljesítménnyel, a játék kaki, nem az AMD:)
  • ac
    Szerintem ez a játék sem amd barát ,mert nekem core2 quad q9300 2,5 ghz Gainward gtx 560 Golden Sample 1GB GDDR5 és 4gb 1066 ddr2 ram-on közepes és low beállításokon full hd-ban 25-35 fps-el megy és csak akkor szaggat be egy kicsit ha sokan üldöznek.
  • Tikal #5252
    szerintem a procid nem valami erős... nekem is ilyen van csak 3.6-on..
  • tiesto26
    Valaki tudna segíteni amd phenom ii x4 955 processor 3.20 ghz
    SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 videokártyám 10 gb ram van és szaggat a játék ha low grafikán tolom akkor is mi lehet a hiba maga játék szar kösz előre is
  • speed01
    lol :D
  • MerlinW
    Lassabb lesz a játék, többet akadozik a multi és egy két gamebreaker küldetésbug javítva.
  • speed01
    Miket javít a patch?
  • smog15
    Nekem 100 mega fölött töltött le frissítést és az autók törése és irányítása elég zsír lett :) barátnőm hisztizik ha beülök a gép elé viszont van másik hobbim a kocsik azzal sokkal elnézőbb jár velem találkozókra meg minden :D
  • Fpocok
    PS4en elvileg annyi :D
    ez a 14 megás izé a várva várt patch? Én semmilyen változást nem vettem észre a játékban.
  • Shiwo
    izé, nem tabletet, notebookot (:
  • Shiwo
    nálunk ha asszony zizeg a sok játék miatt, odaadom neki a tabletet, hogy Sims-ezzen és csönd lesz... :D
  • CamelX
    Van ilyen biza :D Azért hogy reményt adjunk a jelen lévő szunnyadó Don Juan-oknak, minden normális embernek van hobbyja, és legtöbbször ezt a másik fél elfogadja szépen :)
  • MerlinW
    Ó dehogynem:) Öcsém barátnője cicceg és sértődik, ha leül a gép elé:)
  • Ironman2
  • CamelX
    Barátnő/feleség nem tudom elképzelni hogy jelentősen befolyásolja a game-el töltött időt. Gyerek már annál inkább, de attól ("egyelőre") istenments. :D
  • MerlinW
    Nálunk asszony nagyobb gémer mint én:) Egyszerűen csak jót kell kifogni)
  • kastil
    de 1 hónapot az elején rááldozol, utánna 2 évig azt csinálsz amit akarsz vazze, simán megfér a kettő, csak okosan kell választani
  • Ironman2
    Szerintem igaza van,teljesen egyetértek vele,ha most lenne nőm akkor jópár játékélményről lemaradnék.Amúgyis van 2 kezünk,nem?

A nők csak a problémák forrása.D

• enlightened
    Azért ez súlyos :D
  • enlightened
    Nem akarom megint elmondani, hogy miért mentem át konzolra a PC-ről 2 éve. Én ezt nem bírtam tovább.
  • enlightened
    hi,

Nem tudja valaki, mikorra várható az első DLC és mikorra javítják ki a season pass-t PS4-en hogy odaadja az összes outfitet ahogy járna? Már egy 1 hónapja kinn van a játék, de még semmi dlc, vagy plusz nincs hozzá.
  • Ironman2
    Akkor már ketten vagyunk
  • kastil
    komolyan kellene már valami jogszabály ezekre, hogy ne tehessenek meg minden szart. úgy meg kellene büntetni őket, hogy még fejlesztésre se merjenek gondolni
  • Shep
    És ráadásul ahogy írja az egyik tag még a "mod" sem működik már. Komolytalan az egész uborka, megint csak az eredetisek szívnak.
  • Skyline
    Az a szép hogy ezzel a nyilatkozattal csak magukat hazudtolták meg..:D
    Itt arról beszélnek hogy mit miért "kapcsoltak ki"...Márciusban pedig arról beszéltek hogy nem változott semmi az E3 videóhoz képest....
    Grat nekik...:D
  • Fpocok
    Sokkal szarabb lett.
    sokan nem merik elhinni, hogy ez volt a patch, amire vártak lol.
  • a.carkey
    Jobb helyeken kussolnak, nem pedig magyarázzák a bizonyítványt.
  • Fpocok
    ...számukra.
  • grebber
    Watch Dogs E3 2012 mod - a Ubisoft szerint káros lehet
  • Wanted
    Kijött a patch.
    Tapasztaltatok valami változást?
  • TomStorm
    De szar gép nélkül lenni már 2.napja:(
    Remélem megéri ez a várakozás..
  • TomStorm
    Miért más hogy hal meg?ketten?
  • grebber
    Én sehogy és nem is fogok engem csak a gépezés érdekel már évek óta szajkózom.
    Szar lesz egyedül meghalni,de ez van ezt választottam.
  • JaSoN HuNTeR #5220
  • JaSoN HuNTeR #5219
    Megy itt a f@sz méregetés. Lányokkal hogy álltok? XDDDDD
  • Prince23
    Nem ismered grebert, steamen több, mint 600 játéka van :D Ne ítélkezz csak úgy egy mondatból kiindulva, mert tényleg nem ismered őt :)
  • grebber
    "Szerintem te aki nagyban ostobaságokat fröcsög konzolosként a pc-ről és életében egy darab játékot nem vett, na te tengermélyen kussolj"

Ha fogalmod sincs valamiről arról nem hazudozzál bele nyíltan a nagyvilágba.Bármibe fogadok sokkal több eredeti játékom van mint neked.
    Szóval csak ésszel írogassál és informálódj mielőtt beböfögöd a hazugságaidat!

• TomStorm
    Na holnap jön az új processzor.Most kiderül az volt e a gond,hogy kicsi volt VGA-hoz a proci vagy sem,kiváncsi vagyok:)