Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Hát igen, az tényleg mókás, hogy konkrétan küldetés közben azt csinálok az utcán amit csak akarok, se rendõrök se semmi ... követnek autóval? Oda se neki, kiszállok az elsõ háznál, elbújok a sarkon és gránátvetõvel vagy közelségi bombával 1 perc az egész ... meneküljön a fene, mikor nem lehet valósan lerázni õket, ugyanis valami hihetetlen jármûvekben ülnek és hihetetlenül rongyolnak mindenen, fõleg ha nincsenek a látómezõben, akkor szerintem még a falakon is átmennek 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Így van, a hangtompítós pisztoly az elég imba lett. Tényleg csak akkor használom ha nincs kedvem megerõltetni magam 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tikal
Same here <#eljen>

Utcai harcoknál meg gránátvetõ, zsaruk ugyse jönnek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Egy két fejtörõ nem ártott volna, legalább mellék küldetésekben, mint régen voltak az AC-ban, de már azokban sincs semmi rejtvény, csak gyûjts a galambokat..pff

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ezt a feature-t már rég bele kellett volna rakni, mert az rohadt gagyi volt.. pláne mikor bementem egy boltba és három oldalán is ablakok voltak,... és még csak nem is a sarkon volt 😄

Fpocok
Most már tényleg hagyjuk az összehasonlítást, mert engem zavar.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Nem érted, hogy MÉG NINCS PC-re??? Nem is létezik, senki nem is ismeri, nem is játszottak még vele ... ez csak egy fantom ... és hisszük ha már a gépünkön lesz 😄

Btw azt eddig is csak összesen 6-8x annyian vették meg két platformon (32 milla), mint ezt 5-ön 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ami nekem biztos szembetûnõ különbség a két játék között, azok a fények ... a GTA javára 😊

Laza
Hát abba biztosan nem ... ott csak úgy bóklászni is külön élmény ... amikor azon kaptam magam, hogy képes vagyok a víz alatt gyûjtögetni tengeralattjáróval meg búvárkodva a dolgokat, magam is meglepõdtem, mert egyébként nem szoktam ilyesmit 😊

Nem mondanám, hogy ebben nincs tennivaló, full tele a térképem szürke ikonokkal, egyszer elkezdtem megcsinálgatni, de a 10. után majdnem eret vágtam 😄

Laza
Én az elején még terelgettem a népet meg használtam mindenféle csapdát, egyebet ... aztán rájöttem, hogy igazából a hangtompítós pisztollyal bárkit nagyjából bármilyen messzirõl fejbe lehet lõni, és a haverok kb ebbõl semmit nem vesznek észre ... úgyhogy én már jó ideje úgy játszom, hogy bujkálok, fejlövés, tovább kúszom, fejlövés, és pikk pakk kiírtok mindenkit.

Ebben a taktikában az volt a legviccesebb, hogy mikor nemrég be kellett törni a központba törölni bigyókapitány adatait, kb 3 perc alatt végigszaladtam mindenkit fejbe lõve. És nagyjából ahol nem direkt combat van, mindig ugyanez a helyzet.

Aztán még jobban egyszerûsödik a helyzet, ha az ember a lvl2-es erõsítés blokkolást is megszerzi, onnantól szembe is mehet velük egyesével, nem kell félni, hogy hívnak még pár emberkét 😊

Megvettem minden fegyvert a boltból, de nagyjából mindig a hangtompítós fegyvert használom 😊

Shep
Miben, unalomban? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
Nagyon csúnyán el fog vérezni a gta mellett...

Sir Quno Jedi
Végre lesz mivel összehasonlítani TÉNYLEGESEN a WD-t PC-n. Jó lesz ez. Majd toljuk alá a vasat, csak toljuk ééés beszabehu lesz. GTA4-ben is volt, hogy csak úgy autozgattam, városnézegettem, pedig azt rühellem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Ez next gen? Csúnyább mint a GTA 3<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Totti5
A Q-t nem nyomogatni kell, hanem kitaktikázni az õröket, terelni õket, megvárni amíg oda érnek ahova kell, használni a környezetet, de nem végirotálni mindent..... Egy kérdés, hogy szeretnél hekkelni ha te lennél a fejlesztõ, hogy oldottad volna meg? hány gombot használnál hozzá? QTE? minden hekkelésnék minijáték?

Amikor berontasz gépfegyverrel akkor meg nyomni kell a ravaszt, az miben más?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Van lopakodás a GTA V-ben, de maradjunk a témánál... A hackelés lenne elvileg az erõssége, de nem nevezném annak mivel úgy 5perc után borzasztóan unalmas és az állandó Q nyomogatás meg késõbb idegesítõ is.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW

[merlinw.org]

Szia, ne haragudj ha kéretlenül megszólítalak, de kicsit lejjebb olvastam, hogy GTX 770 2GB -as VGA -val játszol.
Megosztanád pár szóban a tapasztalatokat , FPS értéket, esetleg egy útmutatót a beállításaidhoz?
Pont egy ilyen kártyán agyalok de nem tudom, hogy elég e a 2GB vagy legyen a 4Gb -as változat.
A tervezett proci a kártya mellé egy i7 4770k.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

MerlinW
Ezzel arra szeretnél utalni, hogy zöld utat kapott a személyeskedés?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Speciel nálam a minden idõk top10-ében van az Enslaved.

[merlinw.org]

Neki nem kellett, nála hibátlan volt.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Pont a hozzád hasonlók miatt.

Mostmár minek...
Hegi90
és akkor a haverod is megcsinálta ugyanezt?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Örülj neki van ilyen is....😄

Hegi90
ha nem jelentkezik senki, akkor jelentkeznék

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
de te ubi QA vagy <#idiota>

Hegi90
elég gáz lenne az nvidia részérõl, ha tényleg ez oldotta meg, de majd ezt is kipróbálom

Sir Quno Jedi
Háak nekem meg gyárilag experience-bõl whql, csontnélkül semmi gond.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

j0nNyKa
szavazzatok már meg egy házigazdát, nincs az a manpower amivel itt rendet lehet tartani

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nálam is voltak problémák kezdetben de ezt írtam is annó, az Nvidia Xperience és a driverek teljes programmal való leírtása csökkentett módban, majd friss driver telepítése NEM EXPERIENCE-bõl, valamint a belenyúlkált konfigfájl kitörlése és játékon belül újra konfigolás oldotta meg. Nem az SSD, azon van a játék kezdetek óta.

Ahogy írtam ahány gép+probléma, annyi megoldás. Sokaknál ez segített, ami nálam is.

Hegi90
jó, küldd majd a screenshotot, este átpakolom ssd-re aztán majd meglátjuk lesz-e kokid vagy sem 😄

A BF4-ben a mikrolagokat a tickrate okozza? Lol...
Ugyan ez van BF4-ben is, van akinek a kezdetek óta jelen vannak a mikrolagok. Van akinél jóval gyengébb hardveren komolyabb grafbeállítás mellett nincs probléma.
Ennél a játéknál ugyan ez megy, a sok megoldás netszerte vagy segít vagy nem, van akinél az segített ha 2gb kártyát 4gb-re cserélt..Van akinél egy szaros töredezettségmentesítés..Van akinél a driver frissfelrakás....Teljesen random, és ahogy írtam nálam is és ismerõsnél is (de találsz netszerte hasonlókat) problémamentes a játék 2gb vrammal...

Hegi90
bf4-nél a mikrolagokat a server alacsony tickrate-je okozza.

Shep
Én azt hittem áramkörök ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja amúgy cooppal az a bajom, hogy marhára nehéz összeegyeztetni még 1 emberrel is a játékot, nem hogy hárommal.

Hegi90
de az okozza, mert tökmindegy a többi beállítás hogy van: ha a textúra ultra, akkor bereccen, ha high akkor csak ritkán reccen be, ha medium akkor nem reccen be.
A vga memóriában textúrák vannak. Mindenki vonja le a következtetést.

Amikor "bereccen" akkor a memóriából üríti ki a régi textúrákat, majd tölti be az újakat. Megfigyelheted, hogy a játék egyik helyszínén, egyik küldetés között sem használ töltõképernyõket, mindig "online" - játék közben tölti be az új dolgokat. A videókártya használatnál a játékoknál nem a számítások (fények, shaderek, stb) a szûk keresztmetszet az esetek nagyrészében, hanem a textúrák újra és újra betöltése.

videókártya programozásból írtam a szakdogámat, jól vigyázz 😄

Shep
Nem döntöttem el, mert úgyis megnézem majd de ezt éreztem a video alapján. Bár amíg évente jönnek a részek csodát nem szabad várni. Jó tudom, másik stúdió készíti már 10 éve, meg mindig van újdonság, meg millió vackeráj amit össze lehet gyûjteni. Hurrá!

Shep
Az már lepattan rólam, annyit szidják itt a Crysisokat 😊

a.carkey
Azért ne egy videó alapján döntsünk már. Korrekt volt a coop is.

A medve nem játék.

Shep
Ja amúgy a legfrissebb whql driverrel nekem pár perc után kifagy a játék, ellenben a 337.81 bétával szépen megy, ami azért érdekes kicsit, hiszen elvileg a whql-nek kellene stabilabbnak lennie.

Hegi90
este átpakolom ssd-re én is,de ha nem megy reccenésmentesen kapsz egy kokit.

a.carkey
Várjál. Visszafikáz mindjárt a kedvenc játékod kapcsán. 😊

A medve nem játék.

Teljesen mindegy a mikrolagokat nem a vga memória okozza, ahogyan a Battlefield 4-nél sem tudni egyeseknél a mai napig mi a franc okozza...
Van akinél 2gb-al gyönyörûen megy van akinél 3-4 gb-al kisebb grafbeállítás mellett is szar.

Shep
Új Ac-ban én annyi érdekeset láttam ,hogy be lehet menni (gondolom csak pár) az épületekbe, és ennyiben ki is fulladt, gondolom megint tele lesz kövesd Kis Pistát típusú küldetésekkel szokás szerint.

Sir Quno Jedi
Én még csak nem is SSD-re raktam, mer elfelejtettem.

Hegi90
ez nekem nem elég, ha hazaértél, küldj screenshotot plíz

Eredeti változat, nvidia driver leírtva fullra és frissen felrakva nem experience-bõl, játék konfig fájl kitörölve, és nem buheráltam fellõttem a játékot menüben 1080p ultrára és helló.
Játék SSD 840 evo-ra telepítve, win8.1 64 bit alatt 5ghz-n ketyegõ 3570k mellett.
És megy makulátlanul a 2gb kártyával, ritkán sportkocsival száguldozva esti fényekkel esõben van 1-1 röccenés és ennyi....

Ahogy írtam számtalan embernél nincs gond, nálam sincs. Optimalizálatlan sokmindenre a kicsike / user error, na az van nem más.

Hegi90
sli egyébként nem számít vga memória szempontjából, mivel azok tükörképei egymásnak (magyarul kettõ darab 2gb-os vga-t SLi-be kötsz, nem lesz 4 giga belõle, hanem marad 2gb)

a.carkey
Apa kezdõdik!

A medve nem játék.