5939
  • MerlinW
    Hátbazzeg, fogalmad sincs miről beszélsz :D Két perce szakadok a röhögéstől:)))
  • TomDantes
    De hazudtál. Ami az kérdéses, hogy egy elvileg 30+ éves, ember miért hazudozik egy játék kapcsán? Normális az ilyen? Vagy unalmában trollkodik?

De ha legalább bekussolnál és elkullognál, de nem. Még van bőr a hazug rohadt pofádon itt ugatni. Hihetetlen.

De vegyük csak újra sorra a hazugságodat.

Amiket állítottál:
    -Nem veszed meg, amíg ki nem próbáltad.
    -Kipróbáltad megjelenés előtt, nem veszed meg, le is törlöd
    -Mégis csak vissza tetted, mert végig vitted
    -0 day vetted meg.

Most pedig: megvetted mielőtt kipróbáltad volna.

Mekkora egy hazug féreg, de nem is ez a lényeg: miért kell ilyen teljesen ostoba baromságban hazudozni?
  • MerlinW
    Dehogynem szereted, élvezed ezt csinálni:) Én egy szóval sem hazudtam, egyszerűen csak tudod összerakni ezt a bonyolult történetet. Ne is erőlködj, tök felesleges. A végén még neked kellene tőlem bocsánatot kérni. Ez viszont sosem fog megtörténni, inkább megpróbálod még jobban kielemezni a szavakat, majd végül elkezdesz szövegeket álmodni a sorok között, stb. Ismerem én ezt, hidd el, nem akarod csinálni. Persze ha ennyire ráérsz és szeretsz hozzám beszélni, hát hajrá:) Engem egy cseppet sem zavar, hidd el:)

Meanwhile... ti flémelitek szanaszét a topikot:)
  • TomDantes
    Megvetted mielőtt kipróbáltad volna? Hm. Elfelejtetted, hogy azt írtad többször is: nem veszed meg hanem előbb letöltöd és kipróbálod. Ejnye-ejnye. Nem stimmel.
  • enlightened
    Egyre jobban belegabalyodsz a hazugságaidba. Akkor mégegyszer.

"Alapvetően nem lenne rossz játék, és biztos vagyok benne, hogy sokan örömüket fogják lelni benne, én csak azt tudom, hogy nem én lettem a célcsoport:) No, ezért jó a "demózás". Így most maradt 6-8k forintom másra. Veszek belőle új lámpákat a bringámra :)"

Ezt 24.-én írtad, ergo, te 24-én kipróbáltad a játékot, akkor még nem volt kinnt ugyanis 27.én jött ki. Tehát még ha pre orderen is lett volna azt is visszamondhattad volna. Mintahogy meg is tetted hiszen mondtad hogy a 6-8k-d megmarad lámpára, mert nem veszed a játékot.

Kipróbáltad, nem tetszett, azt mondtad nem veszed megmarad a pénzed lámpára!!! Most meg azt állítod, hogy megvetted mielőtt kipróbáltad volna. 24-én tele van a fórum vele, hogy kipróbáltad az állításod szerint a "demo"-t és nem jött be. Ezek után ne állítsd azt hogy megvetted mielőtt kipróbáltad volna.

Nagyon nem szeretem ezt csinálni, de utálom amikor valaki hazudik aztán magyarázkodik és bele is gabalyodik a saját hazugságaiba, az a baj, hogy az összes hozzászólásod visszaolvasható.
  • MerlinW
    "Miért vetted meg0Day amikor neked 10 20 perc elég eldönteni egy játékról hogy jó lesz e vagy nem???"

Mert én hülye megvettem mielőtt kipróbáltam volna. Első benyomásom abszolút negatív volt, kukáztam, töröltem. Aztán bennem volt a bugi, hogy mégiscsak 50-60€-t ba**tam el, akkor már legalább a főszálat. A véleményem pedig azután sem változott, a karakterek semmilyenek, a sztori 0, a küldetések rosszak, a hekkelés unalmas. Ennyi a nagy történet, részemről téma lezárva.
  • enlightened
    "Szóval ha visszaolvasunk én a játékot nem igen fikáztam, leírtam a relatív semleges véleményemet. Én inkább azokat a bizonyos személyeket fikáztam, akiknek a stílusa vetekszik egy 4 éves orangutánnal. No offense:)"

Te nem személyeket fikáztál, te adtál a játéknak ami a csövön kifért, aztán van képed azt állítani, hogy megvetted és végigvitted, akkor minek volt ez a sok negatív hozzászólás, minek nyúltál hozzá a billentyűzethez, hogy leírd mindezt, ha utána visszakozol???

Még további jó társalgást is kívántál is kívántál, ami rendben lenne, ha távoztál volna de utána itt maradtál, szóval ezt se igazán értem.

2014. máj. 24. 00:05 | privát | galéria | válasz | #235
    Szóval izé. A játékról, a sztori jól indul, de a játékmenet, irányítás nem tetszik, szóval keresünk más szórakozást. Delete, -fav, további jó társalgást:)
  • a.carkey
    A megvette, nem vette meg nem érdekel, de ez:

"a főküldetéseket kötelező módon megszakítják mellékküldetéses baromságokkal"

A GTAban biztos nem volt ilyen ... :D
  • enlightened
    Nem szükséges. Kicsit felfrissítem a memóriád, mert eléggé szelektív, nem szeretem amikor valamikor össze vissza beszél, a stílus amiben az elején leszóltad a játékot, helytálló lenne, de hogy ezek után megvetted, és végig toltad akkor mire volt ez a szöveg.

Nem szeretem ezt csinálni de most tényleg TomDantesnek van igaza. Emlékfrissités MerlinW nevű felhasználótól:

2014. máj. 24. 13:16 | privát | galéria | válasz | #2428

"Kérdeznék valamit: a GTAV-el is ezt csináltátok? Pár óra játék és kész, meg van a vélemény hogy milyen?"

Persze. Az ember már 10-20 perc után érzi, hogy szívesen játszik-e az adott játékkal vagy sem. Semmi többre nincs szükség. WD-nél nekem nem az fps droppokkal volt bajom, mert én 32x32-es felbontású texturák mellett is élvezem a játékot, ha az jó (nekem). WD-bel játszottam talán 2 órát, megcsináltam 2-3 főküldetést, 2-3 mellékest és éreztem, hogy ott a "Quit to desktop" ideje. Nem éveztem, nem volt jó játszani vele, nem tetszett.
    Ez ilyen egyszerű.

2014. máj. 24. 13:44 | privát | galéria | válasz | #2431
    A karakter, autók mozgása, a kamerakezelés, az bill-egér irányítás megoldása, hogy a főküldetéseket kötelező módon megszakítják mellékküldetéses baromságokkal. Pl. megy a főszál, éppen történik valami izgalmas, érdekes, mész a folytatásért, mert kíváncsi vagy mi fog történni, erre beba**a neked, hogy most online fogsz hekkelni, keress egy ellenfelet. Oké, miután "offline" voltam, ezt ki is hagyta magától, de akkor is...
    Az AI meg olyan buta, mint a segg.

Alapvetően nem lenne rossz játék, és biztos vagyok benne, hogy sokan örömüket fogják lelni benne, én csak azt tudom, hogy nem én lettem a célcsoport:) No, ezért jó a "demózás". Így most maradt 6-8k forintom másra. Veszek belőle új lámpákat a bringámra :)

Kedves Merlin megengedsz egy kérdést? Mi lett azokkal a lámpákkal ha 0Day vetted meg????? Miért vetted meg0Day amikor neked 10 20 perc elég eldönteni egy játékról hogy jó lesz e vagy nem???

Szeretném ha válaszolnál is a kérdésekre. Köszönöm.

• TomDantes
    Nem érdekel. összevissza hazudsz egy játék kapcsán hogy megvetted, nem vetted, letörölted nem törölted. És bevallottan az a szórakozásod hogy a neten trollkodsz. Elvileg 30 éves múltál, hát igazán értelmes, érett viselkedést mutatsz.
  • MerlinW
    Fotózzak neked dátumozott számlát és játékdobozt?:)
  • TomDantes
    Jobb lenne ha kevesebbet hazudnál. Az állításaid:
    -Nem veszed meg, szar letörölted
    -Nem vetted meg, de mégis feletted vissza, és végig is játszottad
    -Meg vetted 0 day.

És bevallottan trollkodni jársz ide. Egy elvileg felnőtt értelmes ember, össze-vissza hazudozik egy játék kapcsán, és az neki a szórakozás hogy trollkodik. Hát oké...értelmes, érett viselkedés. Ez tényleg az.
  • a.carkey
    Tök mindegy.

Nekem van benne 10+ nem tudom mennyi órám, vagy a duplája, és alig haladtam a főküldikkel, viszont minden térképrész teljes, ami kellett, pls hangtompítós szirszarok, az megvan, és amikor van időm, nyomom, de közben járom a várost (JÁROM!!!, gyalog, t. konzoltulajok! :D), és néha csak ámulok-bámulok mennyire hangulatos egy-két hely, az időjárás, a napszakváltások, stb. De mivel foci vébé van, melózni is kell, és közben ha gameről van szó főleg War Thunderezem - ami jó sok időt elvesz tőlem december közepe óta (plusz ott a feleség, a két gyerek) -, így nem csapkodok, hogy ez most miért így, miért csak ennyi, miért most, miért bugos, mert örülök, ha van időm ezzel is gamelni. Amit eddig láttam, nekem tök okés, ennél kevesebbet egy játék se nyújtson élményben. Vannak hülyeségei, de hogy unalmas vagy amit az sg fikaművészek folyamatosan írnak az és csakis az jelen lenne, nos ebben kételkednék.
  • TomStorm
    Ja és a kontroller,igenDS4 azért odab@sz:)
    Itthon a nagy Full HD cucc,High E.PC minden game full hd de mégis haver kiröhögött akinek PS4-e van az pedig,hogy egy madzagos X360 kontrollerel irányítom a játékokatXD
    Amúgy azt mondta le a kalappal a PC elött is mert igencsak brutál a látvány rajta..
  • TomStorm
    Warez nekem is szarul futott aztán megvettem és semmi gond nem volt.
    Láttam már többször PS4-en is a játékot.Ugyanolyan mint egy normál PC-n se jobb se rosszabb.Láttam gyenge gépen is és erősebb PC-n is.
    Egy hatalmas különbség van,PC-re kb 4000ft-ba kerül:DDD

i3 AC4??Teljesen kibebaszottul gyönyörűen fut vele a game!!
  • MerlinW
    Ez pontosan így volt. Aztán másnap adtam neki még egy esélyt és befejeztem (csak a főszálat, mert a mellékesek valóban gyatrák). Erről is beszéltem mát valakivel itt korábban, képet is linkeltem a progression ablakról.
  • enlightened
    MerlinW nagyon nagy ellentmondásba kerültél. 0Day megvetted és végigjátszottad??? Te voltál az első aki 1 óra játék utána közölte hogy neki nem jön be az egész, meg mi az hogy megszakítják a főküldetést hülye mellékküldivel. Aztán közölted, hogy te itt be is fejezted a játékot, nem játszol ezzel, mert neked ez nem jön be.

Ha szeretnéd, visszakeresem ezt a kommentedet! Kicsit össze vissza beszélsz és ez nem tetszik nekem se most már.
  • enlightened
    Ha ilyen királyul fut, akkor nem tudom az előző 100 hozzászóló miről beszél, amikor optimalizálatlannak hívja a játékot és panaszkodik hogy a patch lassította és nem javított sokat stb stb.. Meg stutter, meg lagról beszél. Ezek szerint mindenkinek faszán megy, akkor nem értem a sok negatív kommentet, mindenki élvezi a játékot. Örülök neki.

Azért mezei i3-al már az AC4 se nagyon fut jól, túlzásokba ne ess légyszíves.
  • MerlinW
    Oké, tiszta vizet a pohárba:)

Ha jól megnézed én csak két konkrét személyt (gondolom mindenki tudja kikről van szó:)) szoktam itt idegesíteni, ha éppen nagyon unatkozom, miután ők máig nem képesek emberhez méltóan kommunikálni a másikkal. Azt ők nem tudják, hogy én már 0day megvettem a játékot (ellenben velük) és már az első két nap végigjátszottam:) Alapvetően sosem fikáztam a játékot, sosem játszottam végig egy GTA-t sem, a WD-vel pedig sosem volt különösebb bajom. Ettől függetlenül egy középkategóriás feledhető alkotásnak tartom, amit tuti, hogy soha többet nem veszek elő megint.

Szóval ha visszaolvasunk én a játékot nem igen fikáztam, leírtam a relatív semleges véleményemet. Én inkább azokat a bizonyos személyeket fikáztam, akiknek a stílusa vetekszik egy 4 éves orangutánnal. No offense:)
  • TomStorm
    Mezei i3-al is jó volt a game de most dobtam rá kis pénzt beszereztem i5-t kb 1 nap volt az egész és gyönyörű szépen fut a játék.
    Amúgy az összes Pentium G-szériás processzor is viszi a játékot 4Gb RAM meg egy Hd7770 de akár alatta is.
    Persze lehet már,hogy 10 éves celeron gépen 512MB Rammal:D meg MX440-en nem fut de hát kinek van ilyene lolXD
  • TomStorm
    Ahoz képest úgy volt,hogy minimum gépigény ALATT nem is fog futni a játék.
    Ennek ellenére MINDENKINEK fut a játék.Megfelelő beállítással kis trükkel meg nem is akad:-)
    Tehát ez na megmondod a frankót mert van egy PS4-ed most nem jött be:D
  • enlightened
    Mondjuk az tény, hogy a SONY valószínűleg megint fizetett, hogy az ő konzoljukon ne legyenek gondok, ezért van az is, hogy valamiért megint a PS tulajok kaptak +1 óra exkluzív tartalmat csak úgy mert ők a SONY konzolján tolják. Ezért én egy PS4 tulaj vagyok.

• enlightened
    Az a baj, hogy a topik, nem csak a divatfikázoktól hemzseg azok is vannak bőven. A keserű igazság, hogy a PC-sek nagy százaléka nem bírt itt normálisan játszani a játékkal, mert már nem vitte el a vas, ez lehet azért mert optimalizálatlan lehet hogy újítani kéne egy procit memóriát VGA-t, de úgy hogy laggol meg minden baja, nem tudják élvezni természetesen és ezért úgy töltik a haragjukat, hogy fikáznak, ha már nem tudnak vele normálisan játszani.

Nekem annyira tetszik, hogy a season pass-t is berendeltem. Meg a patch óta tök jó, tényleg javították az onlineon. Sokkal gyorsabban talál bármelyik játékmódhoz ellenfelet. Meg mondjuk a retaliation egyáltalán nem működött ezelőtt, most meg szépen megy, úgy hogy lehet bosszút állni ha valaki meghackelt minket egyből, ezek üde színfoltok, látszik, hogy foglalkoznak a játékkal, kicsit megint jobb lett a patch óta, de mondom eddig se volt bajom vele, tehát csak jobb és jobb lesz.
  • a.carkey
    Azért Merlin is néha elnézhetne abba a topikba ahol neki kedves UBI játékról van szó, és elgondolkodhatna mit is szokott írni a fikázóknak! :)
  • Skyline
    Nem veled van a baj én is végigvittem és élveztem, pc-n a GTA 5 megjelenéséig a legjobb városos sandbox cím a hibái ellenére is.
    Csak a topik hemzseg a divatfikázó baromarcúaktól, meg a tipikus gta fanoktól.
  • enlightened
    Lehet, hogy gáz, de nekem állatira tetszik a játék és második végigjátszást tolom. Jó oké PS4-en szóval ebbe az optimalizálatlan meg laggol meg ilyesmi problémába nem tudom beleélni magam mert PS4-en vidáman fut, mondjuk ez várható is egy új konzol esetében.

Lehet, hogy velem van a baj nem tudom, de nekem bejön, hogy sok mindent lehet csinálni, meg a 101 db audio log, amelyik mindegyik tök érdekes és hozzáad a sztorihoz, tehát nem ilyen összedobott hanganyag, eléggé látszik, hogy foglalkoztak azért ezzel a játékkal. Rengeteg mellékküldetés, gyönyörű grafika, élvezetes játékmenet, könnyű irányítás, jó karakterek, 100 óra játékidő első végigjátszásra. Nekem ezt nyújtja a játék. Azért a 100 órát nem nagyon tudta mostanában egy sandbox se nyújtani 1 végigjátszással, még az AC4 sem, pedig ott is 100% synchet csináltam, de úgy is 50 óra körül volt. Szóval le a kalappal az Ubi előtt.

És akkor most repülhetnek azok a kövek felém!
  • MerlinW
    Okos enged...
  • Skyline
    Ugye tudod hogy te is hetek óta nyomod itt hasonlóan a flémelést a fikázást a többi utálkozóval,ergo nem igazán érdekel hogy TE mit írsz vagy mondasz.:)
  • Fpocok
    Szerintem mindenki elfér ebben a topikban. A játék ugyanolyan szar konzolon, mint pcn is :D
  • a.carkey
    Faszt ölitek egymást a PC-Konzol vitán. Aki akar olyannal játszani, ami nem jelenik meg PCn (Naughty Dog címek, Heavy Rain, Beyond, stb.), az vesz konzolt, akinek NG élmény kell és pl. a Rise, a Forzák, a SS, stb., az vesz legalább egy NG konzolt is, aki meg nem, az marad a PCnél és fejleszti ha akar új játékokkal is játszani, és kész. Ezen állandóan összeveszni, vitázni, ráadásul egy olyan topikban ahol csak a játékot lehet szidni, míg más topikban, ha valaki beszól azonnal jön az el lehet menni, takarodás, stb. duma, meg egy értelmes házigazda kibassza az illető fikaevőt? Nevetséges!
  • MerlinW
    Ha az előző kommentem nem lett volna egyértelmű: ugye tudod, hogy a flame keltés és abban való részvétel banánnal jár? Itt merülj bele a témába, ne itt.
  • Skyline
    "de mára már a PC-s gamelés leáldozóban van"
    LOL....

Hány darab exkluzív is jelent meg ezidáig a nextgenekre amik miatt esetleg érdemes lehet Nextgen konzolt venni? 1-2....
    A multiplatform címek jóval gyengébben muzsikálnak konzolon, ugyanakkor rendszerint közel kétszer annyiba kerülnek mint pc-n? Igen...

Van még miről beszélni??? nem igazán...
    A konzol arra jó egy közepes pc mellett hogy majd ha már lesz rá 4-5 minőséginek is nevezhető exkluzív (ez olyan 2-3 év a megjelenés után) megvegye a pc mellé az ember a gépet is és a játékokat is jóval olcsóbban....

Hogy ez a játék az élő példa...Két dologra: Optimalizálni tudni kell, nálam tökéletesen megy a játék 1080p ultrán egy 2gigás 770-essel stutter nélkül átlag 40-50 fps-el. Továbbá arra hogy azért hogy a csodás agyonanározott nextgengépek ne tűnjenek a p-hez képest már most elmaradottnak, emiatt ha a nextgen gép nem tudja azt nyújtani amit annó bemutattak akkor fogják és a pc változatot is direktbe lebutítják a nextgen szintre....
  • MerlinW
    Most ősszel jön a Dreamfall Chapters első része. A PC-konzol vitát meg kihagynám engedelmeddel xD
  • enlightened
    És nincs sehol sem feltüntetve, hogy ez PC-s topik lenne, szóval ez a közös topik. Régen voltak külön topikok, de mára már a PC-s gamelés leáldozóban van, itt is láthatjuk ezen a játékon miért. Szóval egyre több a konzolos. Ez már nem a longest journey ideje Merlin. Mondjuk azt is lassan folytathatnák...
  • MerlinW
    Én is tudom, "de attól még..." :D
  • enlightened
    Nem nagyon van a játéknak külön konzolos topikja, szóval én többet is tudok aki ide írogat és konzolon tolja.
  • MerlinW
    Ez a PC-s topik, senki sem beszélt a PS4-ről:) Nem direkt lassítják be, egyszerűen csak kapkodnak. A játékot eladták, nincs motiváció. Ubi sosem volt Valve vagy Blizzard akik 10 év után is foltozgatják a játékaikat.
  • Skyline
    Ultrán...Egy 270-essel...Ja.....:D
  • enlightened
    PS4-en nem lett lassabb a játék. Sőt semmi különbséget nem vettem észre, szóval valszeg PC-seknek mondtad. Konzolon nem hiszem, hogy direkt belassítanák eddig is jól futott, nem is nagyon hiányzott nekem semmilyen patch.
  • MerlinW
    Az érdekes:)