Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Nem veszed meg, szar letörölted
-Nem vetted meg, de mégis feletted vissza, és végig is játszottad
-Meg vetted 0 day.
És bevallottan trollkodni jársz ide. Egy elvileg felnõtt értelmes ember, össze-vissza hazudozik egy játék kapcsán, és az neki a szórakozás hogy trollkodik. Hát oké...értelmes, érett viselkedés. Ez tényleg az.
Nekem van benne 10+ nem tudom mennyi órám, vagy a duplája, és alig haladtam a fõküldikkel, viszont minden térképrész teljes, ami kellett, pls hangtompítós szirszarok, az megvan, és amikor van idõm, nyomom, de közben járom a várost (JÁROM!!!, gyalog, t. konzoltulajok! :D), és néha csak ámulok-bámulok mennyire hangulatos egy-két hely, az idõjárás, a napszakváltások, stb. De mivel foci vébé van, melózni is kell, és közben ha gamerõl van szó fõleg War Thunderezem - ami jó sok idõt elvesz tõlem december közepe óta (plusz ott a feleség, a két gyerek) -, így nem csapkodok, hogy ez most miért így, miért csak ennyi, miért most, miért bugos, mert örülök, ha van idõm ezzel is gamelni. Amit eddig láttam, nekem tök okés, ennél kevesebbet egy játék se nyújtson élményben. Vannak hülyeségei, de hogy unalmas vagy amit az sg fikamûvészek folyamatosan írnak az és csakis az jelen lenne, nos ebben kételkednék.
A medve nem játék.
Itthon a nagy Full HD cucc,High E.PC minden game full hd de mégis haver kiröhögött akinek PS4-e van az pedig,hogy egy madzagos X360 kontrollerel irányítom a játékokat<#idiota>#idiota>XD
Amúgy azt mondta le a kalappal a PC elött is mert igencsak brutál a látvány rajta..
Láttam már többször PS4-en is a játékot.Ugyanolyan mint egy normál PC-n se jobb se rosszabb.Láttam gyenge gépen is és erõsebb PC-n is.
Egy hatalmas különbség van,PC-re kb 4000ft-ba kerül:DDD
i3 AC4??Teljesen kibebaszottul gyönyörûen fut vele a game!!
[merlinw.org]
Ha szeretnéd, visszakeresem ezt a kommentedet! Kicsit össze vissza beszélsz és ez nem tetszik nekem se most már.
Azért mezei i3-al már az AC4 se nagyon fut jól, túlzásokba ne ess légyszíves.
Ha jól megnézed én csak két konkrét személyt (gondolom mindenki tudja kikrõl van szó:)) szoktam itt idegesíteni, ha éppen nagyon unatkozom, miután õk máig nem képesek emberhez méltóan kommunikálni a másikkal. Azt õk nem tudják, hogy én már 0day megvettem a játékot (ellenben velük) és már az elsõ két nap végigjátszottam:) Alapvetõen sosem fikáztam a játékot, sosem játszottam végig egy GTA-t sem, a WD-vel pedig sosem volt különösebb bajom. Ettõl függetlenül egy középkategóriás feledhetõ alkotásnak tartom, amit tuti, hogy soha többet nem veszek elõ megint.
Szóval ha visszaolvasunk én a játékot nem igen fikáztam, leírtam a relatív semleges véleményemet. Én inkább azokat a bizonyos személyeket fikáztam, akiknek a stílusa vetekszik egy 4 éves orangutánnal. No offense:)
[merlinw.org]
Amúgy az összes Pentium G-szériás processzor is viszi a játékot 4Gb RAM meg egy Hd7770 de akár alatta is.
Persze lehet már,hogy 10 éves celeron gépen 512MB Rammal:D meg MX440-en nem fut de hát kinek van ilyene lolXD
Ennek ellenére MINDENKINEK fut a játék.Megfelelõ beállítással kis trükkel meg nem is akad:-)
Tehát ez na megmondod a frankót mert van egy PS4-ed most nem jött be:D
Nekem annyira tetszik, hogy a season pass-t is berendeltem. Meg a patch óta tök jó, tényleg javították az onlineon. Sokkal gyorsabban talál bármelyik játékmódhoz ellenfelet. Meg mondjuk a retaliation egyáltalán nem mûködött ezelõtt, most meg szépen megy, úgy hogy lehet bosszút állni ha valaki meghackelt minket egybõl, ezek üde színfoltok, látszik, hogy foglalkoznak a játékkal, kicsit megint jobb lett a patch óta, de mondom eddig se volt bajom vele, tehát csak jobb és jobb lesz.
A medve nem játék.
Csak a topik hemzseg a divatfikázó baromarcúaktól, meg a tipikus gta fanoktól.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Lehet, hogy velem van a baj nem tudom, de nekem bejön, hogy sok mindent lehet csinálni, meg a 101 db audio log, amelyik mindegyik tök érdekes és hozzáad a sztorihoz, tehát nem ilyen összedobott hanganyag, eléggé látszik, hogy foglalkoztak azért ezzel a játékkal. Rengeteg mellékküldetés, gyönyörû grafika, élvezetes játékmenet, könnyû irányítás, jó karakterek, 100 óra játékidõ elsõ végigjátszásra. Nekem ezt nyújtja a játék. Azért a 100 órát nem nagyon tudta mostanában egy sandbox se nyújtani 1 végigjátszással, még az AC4 sem, pedig ott is 100% synchet csináltam, de úgy is 50 óra körül volt. Szóval le a kalappal az Ubi elõtt.
És akkor most repülhetnek azok a kövek felém!
Parasite Eve 2, best game EVER!
A medve nem játék.
[merlinw.org]
LOL....
Hány darab exkluzív is jelent meg ezidáig a nextgenekre amik miatt esetleg érdemes lehet Nextgen konzolt venni? 1-2....
A multiplatform címek jóval gyengébben muzsikálnak konzolon, ugyanakkor rendszerint közel kétszer annyiba kerülnek mint pc-n? Igen...
Van még mirõl beszélni??? nem igazán...
A konzol arra jó egy közepes pc mellett hogy majd ha már lesz rá 4-5 minõséginek is nevezhetõ exkluzív (ez olyan 2-3 év a megjelenés után) megvegye a pc mellé az ember a gépet is és a játékokat is jóval olcsóbban....
Hogy ez a játék az élõ példa...Két dologra: Optimalizálni tudni kell, nálam tökéletesen megy a játék 1080p ultrán egy 2gigás 770-essel stutter nélkül átlag 40-50 fps-el. Továbbá arra hogy azért hogy a csodás agyonanározott nextgengépek ne tûnjenek a p-hez képest már most elmaradottnak, emiatt ha a nextgen gép nem tudja azt nyújtani amit annó bemutattak akkor fogják és a pc változatot is direktbe lebutítják a nextgen szintre....
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 videokártyám 10 gb ram van és szaggat a játék ha low grafikán tolom akkor is mi lehet a hiba maga játék szar kösz elõre is
[merlinw.org]
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
[merlinw.org]
A nõk csak a problémák forrása.D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11