5939
  • Rita79
    Na az ilyen felfogások miatt van az a "jelenség" mára már, hogy eltűnt a játékokból a hangulat... Nem lehet az, hogy annyira ki van szolgálva az ízlésünk, hogy a nagy látvány orgiában nem is becsüljük meg a játékot a játékban? Érdekes anno a darabos grafikájú Hexen, Doom, aztán az Unreal (orgia a köbön), Quake2 idejében hogy megbecsültük és csöpögtünk a monitor előtt az ultra gagyi tartalmak ellenére is. Most meg szinte pár év alatt valóra válik álmuk és a szemünk láttára fejlődik ki egy fotó-realisztikus világ a játékokban, de mi mást se csinálunk csak köpködjük őket.
    Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.08.09. 19:36:57
  • Borg
    És a tudat, hogy az odautad egy flippert megszégyenítően árkádos lesz, kb mint egy forint előtti needforspeed amiben még az autók se törtek....
  • Rita79
    Ja és az a tudat, hogy a képen látható terület bármely legapróbb részére, pontjára el tudsz jutni, megélve az ottani miliőt, az fenomenális.
  • Deluxe22
    Szerintem nagyon hangulatos :)

• Deluxe22
    Mai Patch infók
  • amikkamakka
    szeretném megkérdezni hogy mindegyik verzió tartalmazza a magyar nyelvet? én a digital deluxe editionnal szemezek de a leírásban ez nem szerepel
  • LoSA
    Kb én is így álltam a játékhoz.... Egynek jó volt.
  • Béluska74
    Én éppen most végeztem vele,de nem mondhatnám,hogy csalódtam benne. Egyszerűen egy olyan játéknak tartom amit egyszer végigjátszok és soha többé nem veszek elő. Végigtoltam de csak a főszálon mentem végig,csak kevés mellékküldetést csináltam és online hekkerkedés egyszer sem volt (hála az égnek!) Lekötött végig,néha felkúrta az agyamat,de összességében jó volt.
  • LoSA
    Noh, végignyomtam a játékot... Nem volt olyan rossz, de jó sem! :) Eladtam, most várom, hogy megjöjjön a Last of Us.... :) Egy kicsit egyébként tényleg többet vártam ettől a játéktól.
  • Borg
    Tuti hogy semmiféle optimalizálás nem lesz már hozzá. Bár ez lényegében már az első napon is borítékolható volt :)
  • TomStorm
    Sajnos nincs ilyenről info.Nekem is jól jönne mert a 4GB RAM eléggé visszafogja
  • starPresident
    Sziasztok, lenne egy kis problémám a játékkal:/ gondoltam hátha tudtok segíteni . Ha sli al akarom elindítani leáll a játék. y510p-m van sli 755m el.
  • janihunk
    Üdv, valami optimalizáló javítás nemvárható?
  • Deluxe22
    Köszi. Ezt csak érdekességnek szántam. :)
  • TomStorm
    Na most kedvet kaptam megint a játékhoz ilyen jó kis képek láttán:)
  • Deluxe22
    Gyülekezet :D

• janihunk
    A TheWorse Mod 1.0 ban nem lehet kikapcsolni ezt az elmosódóst, homolyosodást?
  • crygaan
    Ja mert nem ugyan azokat a dolgokat csinálod Wd.ben mint az AC sorozatokban...? A parkour részeken kívül majdnem minden elem ugyan az a két játékban.
  • Shep
    Nem hát, AC-től (utóbbi pár rész) sokkal jobb a WD.
  • Totti5
    Nem az.
  • crygaan
    Mondtam én is ismerőseimnek, hogy a WD az kb. egy AC játék a 21. században. De nem hittek nekem :D
  • Lacee86
    A kreatív team-et ki kell rúgni. :)
  • Tikal #5433
    nem vagy egyedül, és most már három ugyanolyan sorozata lesz az UBI-nak, éljen :)
  • KaOz
    Végigtoltam én is ezt a játékot. Kb. a 75%-ig élveztem utána kezdett ellaposodni. Az elején nagyon tetszett. Játszottam a FC3-al és az assassins sorozatokkal is és győzzetek meg de mintha mind a 3 játék egy sémára épülne. Fc3-ban szabadítsd fel a tornyokat, ac-ben szinkronizáld a kilátókat, wd-ben ctos központokat kell feloldani vagy mi. FC-ben és ac-ben nyúzz állatokat hogy eladd a bőrüket, ebben kukkolj be más lakásba, stb...
    Ez a tudat kicsit zavar, vagy csak engem ???
    Olyan érzésem volt, mintha ac és wd ugyanaz lenne csak ez modern korban, majdnem fc3 de az ugye fps lett.
  • Borg
    Én egy hónapig elvoltam vele kb... de azért mindent így se csináltam meg. A fixerküldik meg az ivós téma bazi idegesítő...
  • Béluska74
    Lassú kivesézős tempóban kinek mennyi volt a végigjátszás?
  • a.carkey
    Azt sehol sem mérik. Az UBI ráadásul nem csinál ilyet, ellenben az EA és Rockstar ...
  • Szabi #5428
    majd az fogja megdobni az eladásokat amikor bekerül egy 1dolcsis csomagba
  • grebber
    8 milla fogyott
  • TomStorm
    Van 2 Dat file ezeket kellene valahova bemásolni és kész?
  • Fpocok
    TheWorse comes through with the latest build of his Watch Dogs graphical enhancement mod for the PC version.

As promised the 0.97 version of the mod that will improve your Watch Dogs PC visuals has been released. The mod has also moved home to a new blog site set up by TheWorse which is probably due to all the drama that happened in the original forum thread last week.

The notes for this update are as follows.

*********************************************************************************
    Game is now properly using its high textures for the next stuff:

*I also made several textures for the lensflares and so.*
    Clouds
    Sparks
    Some lighting textures
    lensflares
    Smoke
    Fire
    Fog
    Rocks
    Some ground textures
    Some sky textures
    vegetation
    water
    explosions
    debris
    some atmospheric effects
    *********************************************************************************
    Headlight changes:
    DISCLAIMER: HEADLIGHT SHADOWS FLICKERING COULD HAPPEN DEPENDING ON YOUR GAME PERFORMANCE AND MAYBE IF YOU ARE USING ANY TXAA CONFIGURATION.
    -Headlight shadows are now working properly.
    -Changed the distance of the actual texture in order to make the overall look more realistic
    -Changed the intensity of the light reflection and the overall texture.
    -Headlight colors are now properly applied to new and older cars.
    -Made a new texture for the lensflares.
    -Changed the shadow bias so flickering should be fixed, still read the big disclaimer.
    Lighting changes:
    The following changes has been specifically made and tested by myself. This will ensure the best quality possible for the game TOD (Time Of Day) Cycle day-night and Weather Clear-Cloudy-Storm.
    -Sun light color has been changed for every tod in order to clean up the horrible washed up colors that ubisoft put into the final game.
    -SSAO Visibility and strength has been increased for every tod.
    -Exposure has been adjusted aswell for every tod. To ensure better colors and visibility.
    -White point has been reduced for better white balance.
    -Sun light intensity has been adjusted for every tod.
    -Sky intensity has been adjusted for every tod.
    -Shadows has been adjusted.
    -Overall light intensity has been adjusted and/or increased for every tod.
    -Headlights and streetlights are now enabled for every tod in storm weather. Due to being now really dark like it should be.
    -Increased light probes intensity in order to make night not that dark.
    -Other minor changes.
    Rain changes:
    -Intensity has been changed.
    -Splashes intensity and size increased.
    -Cascades intensity and distance changed.
    -Rain streak intensity increased.
    -Now it should rain more frequently
    -Other changes.
    The rest of the changes:
    -Fog has been changed and increased for storm weather.
    -Fog has been increased for clear day weather.
    -New bloom adapted and changed for every tod and every weather.
    -New colorgrading settings to adapt and change the new lighting.
    -Added new sky settings for every tod and every weather.
    -Civilian density increased to maximum values to ensure its not a ghost town.
    -Helicopter and Police volumetric lights intensity increased.
    -Aiden’s coat movement and wave speed reduced so it doesn’t wave like crazy.
    -Normal Camera slighly changed.
    -DOF intensity and distance slighly changed.
    And many other changes and additions. This is almost the final version so I hope everything works correctly and fine. Sorry to dissapoint the trolls and haters

Kliki
  • Shep
    Jól van, továbbra sem érted miről beszélek de amúgy teljesen igazad van, mint mindig. Menjél igyál még egy pohárral!
  • Bal0924
    Sziasztok!

Segítséget kérnék.
    Most vettem meg a játékot, elindítottam és a kis térkép nem működik rendesen, nem lehet látni rajta semmit.
    Miért van ez?
    A hacker-t változat rendesen működött. Azért is vettem meg, mert nagyon jó játék, de most az eredeti rosszabb mint a leszedett.

Az eredetit szeretném használni.
  • grebber
    Egy játékban bármit is akkor van értelme gyűjtögetni ha azt kiberkúrt módon megkövetel hogy használd kell.
    Na itt nincs olyan ergo nem jó semmire csak időhúzásra.
  • Shep
    Ja és a helyiek által kapott mellékküldetések nagy része tök poénos volt. Ja ehhez kellene tudni angolul egy kicsit!
  • Shep
    Ne legyél már sötét! Persze ,hogy végig lehet vinni, azért mellékküldetés de míg máshol pontokat, aranyat meg semmire való cuccokat kapsz ott ha végigvadásztál mindent, a végén elejthettél egy ritka állatot és tudtál maxra fejleszteni belőle valamit, amit egyébként nem tehettél volna meg. Vagyis igenis volt értelme! A hozzád hasonló 5 óra alatt mindent végigjátszok szpídránnereknek persze ,hogy felesleges az ilyesmi.
  • Tikal #5419
    ja, én is azt hittem, hogy nagyobb jelentősége lesz a vadászatnak, sajnos nem így lett...
  • grebber
    Dehogy volt értelme csak el akarták a néppel hitetni szimpla időhúzás volt.
    Ha nem vadásztál meg nem mellékküldiztél a kezdeti felszereléssel simán végig lehetett vinni ergo nem kellett egyáltalán.
    De persze training erejéig muszáj volt csinálni.

Anno volt szó,hogy titokban egy kalandjátékon dolgoznak csak ahhoz tesztelték az alapokat szerintem. Sajnos erről a kaland cuccról azóta is kuss van :(
  • IMYke2.0.0.0
    Far Cry 3-at egyszerűen nem bírtam végigjátszani...
    Talán, egyszer, mikor már Uplay-en meglesz...
  • ratgab
    Jaja. FC3 nekem is nagyon tetszett minden szempontból!