Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendesen elgurult a gyógyszere a kollégának...<#shakehead>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Caliph
nézz be a modi topicba,azért kapott permát,addig csak átmeneti volt

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

enlightened
Egy kis idõre igen, de nem örökre!

Gratulálok a sikeres party-hoz! Nekem nem megy a kártya 😞
Csak a 100-as összegûekhez csatlakoztam, de... Egyszer volt, hogy már csak ketten játszottunk a négybõl és az egyik kör végén véletlenül kiléptem (nem gondoltam át és B gomb, majd A). Morcos is voltam magamra!

Tegnap, az elbukott Madness móka után, kb. 15mp-cel kaptam a nyakamba egy elkövetõt... Beazonosítottam, de folyton elugrált a célkeresztbõl. Nem akart jármûre/be szállni, így utána rohantam és megdádáztam a viperával! :Ð

A rendõrautót elkötõs fixer megbízással, vagy 40 percet szenvedtem és nem bírtam lerázni a zsarukat. Pedig ki is szálltam az autóból és úgy hatástalanítottam a helikoptereket (folyton rám másztak). Mikor meg már jól elhúztam elõlük, egy rendõrautó elõttem materializálódott és újra az egész. Föladtam!
Második nekifutásra, 6-8 perc alatt megvolt.

A följelentõs telefonálókat már csak zavarással hatástalanítom, vezetés közben meg használom a fókuszt! Veszem is az italokat, hogy bõvüljön az ideje!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Épp az imént volt egy ilyenem is. CTO tornyot unlockoltam volna éppen (bitang rossz helyen volt egyébként is, nehezen megközelíthetõ helyen). Erre jön az invader (elõtte hackeltem egy járókelõt, aki befújt) elkezd hackelni én meg nem tudtam föl menni a hídhoz ahol valószínû volt.

NAgy nehezen átúszom a folyót föl a hídre erre meg blackoutol híd felemelkedik.... Mondom átugrok a sinekre... erre visszaestem a folyóba. Kimászok a partra na mondom elkezdem lõni azt a furcsán mozgó motorcsónakost. Ö volt a hacker, de sajnos másik hajó nem volt a közelben így meg tudott lépni.

Apropó ki mennyit szívok a mellékküldikkel? Most nagy nehezen sikerült a pókerparty-t megnyeri (super stakes-en nyomtam, ami azt jelenti, hgoy a beugró 100 000 pénz. vagy 4x elbuktam, tehát ott hagytam már 400 000 dolcsit. Szerencsére a belvárosban vannak vastag bukszás járókelõk fõleg ha megvan a moneyhack upgrade maximális szintje is). De így is megizzasztottak a pókerpartik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ja, meg szoktam szeretni a hekkelésre elõre készülõket, akik valahová fölmásznak és a füljutás útját aláaknázzák. Kamerákkal meg többnyire befoghatóak. :Ð
Persze volt már olyan, hogy hagytam a fenébe, mert egyszerûen nem lehetett a közelébe jutni. A mocsok gép meg levont vagy 300 pontot tõlem, pedig még meg sem profiloztam! :/

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kösz az infót! Majd figyelek erre!

ratgab: Hát, igen! Viszont, bármelyik jármûvet ki lehet iktatni a Pusztító egyetlen lövésével! Akkor már ki kell ugrania és másikat keresnie! A nagyobb, illetve teherautóknak nem tudom, hogy elég-e egy lövés, de ki akar olyannal menekülni? :Ð

Tikal
az hogy valaki hazudik az egy dolog, vagy hogy nem értesz egyet vele és vitatkoztok, de ha valaki bunkó módjára viselkedik, személyeskedik az megérdemli a kispadot egy kis idõre...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
De hát õ nem akar, pont ez a baja. 😊

A medve nem játék.

Ma volt, hogy bejött egy invader. Pillanat alatt megtaláltam, elkezdett rohanni, nekem meg pont ott volt a kocsim. Elütöm nem hal meg aztán addig szerencsétlenkedtem, hogy eljutott egy saját kocsiig és meglépett.

Ha kiszállok és fejbelövöm jobban járok. Simán meglett volna.

Ezt jó tudni, köszi. Mondjuk annyira nem gyakran jön elõ. És azért nagyrészt én nyerek...XD

Online este már leszek elvileg ha Uplay néven akkor:Storm-TH
Majd vegyetek fel aki tud,ez már saját regisztráció mehet online:-)
Oyeah,sikerült behúznom 3000-ért kupont már be is aktiváltam😄
Ne várj csodát egy olyan admintól aki ok nélkül osztogat büntetõpontokat, sosem mérlegel, és mindig a VIP-ek javára dönt. Most sem mérlegelt semmit, nem a probléma forrását vágta ki hanem azt aki a problémán kiakad....
Persze ha kérdõre vonják bárhol akkor gyorsan a hozzászólást is törli...
Írtam az adminoknak mert Johnnyka alkalmatlan a feladatára...Ugyan ezt játsza a CARS topikban is, nem véletlen olyan kihalt..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

enlightened
Gery, az úgy hogy magából ajánlja föl, mint a fixer contractot meg crime detectiont meg ilyeneket. Egyszer csak megjelenik oldalt, hogy retaliation és press up button, ami up a controlleren és akkor jöhet a bosszú. Nem tudom mi alapján ajánlja fel, nyilván játékban kell lennie annak aki meghekkelt, meg nem missionben meg mittomén, ha jó a csillagok állása akkor felkínálja magától másképp nem tudod elõcsalogatni sajnos. Viszont a bosszú mindig édes, fõleg ha sikerül, mert ha nem, akkor még nagyobb az égés.

enlightened
Ha kikapcsolja, akkor 0-zzák notoriety pointjait amiket szerzett onlineban, szóval azt csak érdemes kikapcsolni ha tényleg nem akar késõbb multizni, mert akárhányszor kikapcsolja mindig ki fogják 0ázni így nehéz lesz elérnie a végsõ perket.

Azt a hekkelõs bosszúállást hol találni, amit enlightened említett az #5273-abn, a javítással kapcsolatban?

"Meg mondjuk a retaliation egyáltalán nem mûködött ezelõtt, most meg szépen megy, úgy hogy lehet bosszút állni ha valaki meghackelt minket egybõl..."

Persze, megszólíthattam volna õt, is mert lehet, hogy PC-n is ugyan úgy elérhetõ... :Ð

Nekem is bejött, én is jól elszöszmötöltem a mellékesekkel is. Kb. 62%-ra pörgettem ki, mikor folytattam a II. felvonásban a fõ szálat. Közben a maradékot, végére a csak a fixer küldetések fele marad.
Ami még nincs meg, az a 3 piás küldetés, meg a kártyaasztal lesöprése.
Ja, meg a pszicho virágos-ugrálós és a Madness sincs teljesítve a mini játékok közül.
A Madness...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

... elég szívatós a vége felé, nem tudtam lerázni a zsarukat. Már nincsenek a pályán csak a robbantós, lélekerõt leszívó rohangászók, de azok rengetegen! Igaz, csak egyszer jutottam el idáig, de adok még neki esélyt! Kíváncsi vagyok a ruhára, amit kapok (ha kapok), ha végigtolom. :Ð

Nekem az 1920-as, "üzletember" öltözék jött be, 80%-ban abban mászkáltam.

Ja, a multis betöréseket ki lehet kapcsolni, de akkor nullázódik a multis pontszám.
Egyébként, van jó pár csíter, akiket nem lehet megölni megfigyelés, hekkelés közben. Ellenük csak a fejlövés és/vagy a mesterlövész, illetve a 2 lövetû Pusztító hatásos.
Van már az autót láthatatlanná tevõ (igaz az fizetõs) trainer is!
Sokan "panaszkodnak" a cheaterek miatt a Ubi fórumán!

a.carkey
Kapcsold ki, omg! 😄 Ott a lehetõség a menüben! 😄

A medve nem játék.

Shep
Hát igen, volt némi ellentmondás a hozzászólásaiban de kár volt ebbõl ekkora ügyet csinálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amúgy ami nem tetszik, hogy bizony ránk van eröltetve a multi. Legalábbis az eredeti tulajoknál mindenképp. Idõrõl idõre jönnek az invaderek, sokszor teljesen rossz idõben.

Többszor szóltak a kollégának. Még akkor sem szabad ilyen stílusban beszélni, ha még igaza is lenne.

Amúgy a játék maga nekem eddig bejön. Sztorit csak kóstolgatom, de elvagyok a freeroammal és a mellékküldetésekkel.

Tegnap sikerült 10 000 creditet elbukni pókere úgy, hogy volt, hogy 30000-em volt már. Volt 2 elhibázott party-m és így bukó.

Ami mindenképp lényeg, hogy bizony nem világmegváltó játék, de vannak jó elemei. Van pár jármû, amit kifejezetten szeretek vezetni.

enlightened
Szerintem is így van.

Amúgy a hazugoknak nem jár ban? Nem tartom jó dolognak, hogy következmények nélkül bárki hazudozhat itt ezzel befolyásolva azokat akik megveszik és élvezik a játékot.

Kandurex
talán egy heti kitiltás is elég lett volna, nem kell azonnal permbanra küldeni :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

enlightened
TomDantes stílusa nem nagyon állta meg a helyét éz jogos teljesen, de a mondandója igaz volt és ezt szépen le is vezette, míg Merlin már nem tudott észérvekkel védekezni, csak röhögött meg hárított.

Mindenki eldönti majd a kommentekbõl, hogy milyen emberek járnak ide, a hazugokat nem szeretem nagyon, nálam ez kiveri a biztosítékot, ettõl függetlenül, higgadt marad a stílusom...javascript:document.newmessage.submit();

Talán azokat kéne kipakolgatni akik nem képesek a játékról beszélni csak fikázni járnak ide nap mint nap és le se szarják amúgy a játékot, meg se vették nem is tolják... Akkor nem ez menne ami megy nap mint nap...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

wollnerd
Óó, köszi! Így már jobb. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Rossz a hang.Én Loudness kiegyenlítéssel tudom megoldani.Úgy már szépn szól
Fpocok
Nem nálad van a gond. A hangot is elkúrták.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wollnerd
Sziasztok!
Van egy talán fura kérdésem.
Nektek ez a játék nem halkabb jóval a többi játékhoz képest? Nekem kb. felével halkabb a hangereje ez a egész játék a többi játéknak! a watch dogs hangbeállításai max.-on van és még így is sokkal halkabb az egész! NEM a hangfal a gond. ha a hangfalnak a hangereje a felén van, más játékokban igazán megfelelõen hangos, de a WD-ban ennél a 50 %-os hangerõn olyan a halk a játék hogy a beszélgetéseket szinte nem hallok. Oké, felhúzom a hangfalt max.-ra, akkor se igazán hangos ahogy más játékokban...<#fejvakaras>
Nincs vmi (szoftveres) megoldás erre?
Köszi.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Shep
Hú mi van itt! Látom tiltás is lett ennek a Háry Jánosozásnak a vége! Csak gratulálni tudok minden résztvevõnek!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mission accomplished

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nem rossz.Kicsit várok még azért és ha nem lesz akkor megveszem innen,thx
Stílus mi? Ja. Hazudni azzal semmi gond. Meg azzal se hogy bevallottan jár ide trollkodni. Klassz. Tudod mit? Bassza meg a kurva anyját az a rohadt kis buzi hazug féreg. Nesze stílus.

MerlinW

[merlinw.org]

Ja és nem felhasználtat mert az van.Érintetlen kód érdekel doboz nem fontos kösz-kösz
Keresek WD-t olcsón.Kupon elõnyben.PM
j0nNyKa
stílus, utoljára szóltam, köszi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Állításod

Nem veszel meg semmit csak miután kipróbáltad.

Ezzel szemben azt mondod

Megvetted kipróbálás elõtt.

Újabb álítás

Feltetted, letörölted

Aztán meg azt mondod:

Nem fogod megvenni.

Ehhez képest ma meg azt állítod megvetted kirpóbálás elõtt.

Összegezve, sorrendben:
Megjelenés elõtt kirpóbáltad, mert semmit se veszel meg kipróbálás nélkül.
Nem tetszik. Letörlöd. Nem fogod megvenni.

Ma pedig ennek a teljes ellentettjét mondod:kipróbálás elõtt vetted meg.

Hát röhögj csak.

De attól még egy idióta hazug kis senki vagy, aki buta játék miatt hazudozik.

Aha. Bemásoljam a mondataidat te kis hazug féreg? Tõlem.

MerlinW
Hátbazzeg, fogalmad sincs mirõl beszélsz 😄 Két perce szakadok a röhögéstõl😊))

[merlinw.org]

De hazudtál. Ami az kérdéses, hogy egy elvileg 30+ éves, ember miért hazudozik egy játék kapcsán? Normális az ilyen? Vagy unalmában trollkodik?

De ha legalább bekussolnál és elkullognál, de nem. Még van bõr a hazug rohadt pofádon itt ugatni. Hihetetlen.

De vegyük csak újra sorra a hazugságodat.

Amiket állítottál:
-Nem veszed meg, amíg ki nem próbáltad.
-Kipróbáltad megjelenés elõtt, nem veszed meg, le is törlöd
-Mégis csak vissza tetted, mert végig vitted
-0 day vetted meg.

Most pedig: megvetted mielõtt kipróbáltad volna.

Mekkora egy hazug féreg, de nem is ez a lényeg: miért kell ilyen teljesen ostoba baromságban hazudozni?

MerlinW
Dehogynem szereted, élvezed ezt csinálni😊 Én egy szóval sem hazudtam, egyszerûen csak tudod összerakni ezt a bonyolult történetet. Ne is erõlködj, tök felesleges. A végén még neked kellene tõlem bocsánatot kérni. Ez viszont sosem fog megtörténni, inkább megpróbálod még jobban kielemezni a szavakat, majd végül elkezdesz szövegeket álmodni a sorok között, stb. Ismerem én ezt, hidd el, nem akarod csinálni. Persze ha ennyire ráérsz és szeretsz hozzám beszélni, hát hajrá😊 Engem egy cseppet sem zavar, hidd el😊

Meanwhile... ti flémelitek szanaszét a topikot😊

[merlinw.org]

Megvetted mielõtt kipróbáltad volna? Hm. Elfelejtetted, hogy azt írtad többször is: nem veszed meg hanem elõbb letöltöd és kipróbálod. Ejnye-ejnye. Nem stimmel.

enlightened
Egyre jobban belegabalyodsz a hazugságaidba. Akkor mégegyszer.

"Alapvetõen nem lenne rossz játék, és biztos vagyok benne, hogy sokan örömüket fogják lelni benne, én csak azt tudom, hogy nem én lettem a célcsoport😊 No, ezért jó a "demózás". Így most maradt 6-8k forintom másra. Veszek belõle új lámpákat a bringámra 😊"

Ezt 24.-én írtad, ergo, te 24-én kipróbáltad a játékot, akkor még nem volt kinnt ugyanis 27.én jött ki. Tehát még ha pre orderen is lett volna azt is visszamondhattad volna. Mintahogy meg is tetted hiszen mondtad hogy a 6-8k-d megmarad lámpára, mert nem veszed a játékot.

Kipróbáltad, nem tetszett, azt mondtad nem veszed megmarad a pénzed lámpára!!! Most meg azt állítod, hogy megvetted mielõtt kipróbáltad volna. 24-én tele van a fórum vele, hogy kipróbáltad az állításod szerint a "demo"-t és nem jött be. Ezek után ne állítsd azt hogy megvetted mielõtt kipróbáltad volna.

Nagyon nem szeretem ezt csinálni, de utálom amikor valaki hazudik aztán magyarázkodik és bele is gabalyodik a saját hazugságaiba, az a baj, hogy az összes hozzászólásod visszaolvasható.

MerlinW
"Miért vetted meg0Day amikor neked 10 20 perc elég eldönteni egy játékról hogy jó lesz e vagy nem???"

Mert én hülye megvettem mielõtt kipróbáltam volna. Elsõ benyomásom abszolút negatív volt, kukáztam, töröltem. Aztán bennem volt a bugi, hogy mégiscsak 50-60€-t ba**tam el, akkor már legalább a fõszálat. A véleményem pedig azután sem változott, a karakterek semmilyenek, a sztori 0, a küldetések rosszak, a hekkelés unalmas. Ennyi a nagy történet, részemrõl téma lezárva.

[merlinw.org]

enlightened
"Szóval ha visszaolvasunk én a játékot nem igen fikáztam, leírtam a relatív semleges véleményemet. Én inkább azokat a bizonyos személyeket fikáztam, akiknek a stílusa vetekszik egy 4 éves orangutánnal. No offense😊"

Te nem személyeket fikáztál, te adtál a játéknak ami a csövön kifért, aztán van képed azt állítani, hogy megvetted és végigvitted, akkor minek volt ez a sok negatív hozzászólás, minek nyúltál hozzá a billentyûzethez, hogy leírd mindezt, ha utána visszakozol???

Még további jó társalgást is kívántál is kívántál, ami rendben lenne, ha távoztál volna de utána itt maradtál, szóval ezt se igazán értem.

2014. máj. 24. 00:05 | privát | galéria | válasz | #235
Szóval izé. A játékról, a sztori jól indul, de a játékmenet, irányítás nem tetszik, szóval keresünk más szórakozást. Delete, -fav, további jó társalgást😊

a.carkey
A megvette, nem vette meg nem érdekel, de ez:

"a fõküldetéseket kötelezõ módon megszakítják mellékküldetéses baromságokkal"

A GTAban biztos nem volt ilyen ... 😄

A medve nem játék.

enlightened
Nem szükséges. Kicsit felfrissítem a memóriád, mert eléggé szelektív, nem szeretem amikor valamikor össze vissza beszél, a stílus amiben az elején leszóltad a játékot, helytálló lenne, de hogy ezek után megvetted, és végig toltad akkor mire volt ez a szöveg.

Nem szeretem ezt csinálni de most tényleg TomDantesnek van igaza. Emlékfrissités MerlinW nevû felhasználótól:

2014. máj. 24. 13:16 | privát | galéria | válasz | #2428

"Kérdeznék valamit: a GTAV-el is ezt csináltátok? Pár óra játék és kész, meg van a vélemény hogy milyen?"

Persze. Az ember már 10-20 perc után érzi, hogy szívesen játszik-e az adott játékkal vagy sem. Semmi többre nincs szükség. WD-nél nekem nem az fps droppokkal volt bajom, mert én 32x32-es felbontású texturák mellett is élvezem a játékot, ha az jó (nekem). WD-bel játszottam talán 2 órát, megcsináltam 2-3 fõküldetést, 2-3 mellékest és éreztem, hogy ott a "Quit to desktop" ideje. Nem éveztem, nem volt jó játszani vele, nem tetszett.
Ez ilyen egyszerû.

2014. máj. 24. 13:44 | privát | galéria | válasz | #2431
A karakter, autók mozgása, a kamerakezelés, az bill-egér irányítás megoldása, hogy a fõküldetéseket kötelezõ módon megszakítják mellékküldetéses baromságokkal. Pl. megy a fõszál, éppen történik valami izgalmas, érdekes, mész a folytatásért, mert kíváncsi vagy mi fog történni, erre beba**a neked, hogy most online fogsz hekkelni, keress egy ellenfelet. Oké, miután "offline" voltam, ezt ki is hagyta magától, de akkor is...
Az AI meg olyan buta, mint a segg.

Alapvetõen nem lenne rossz játék, és biztos vagyok benne, hogy sokan örömüket fogják lelni benne, én csak azt tudom, hogy nem én lettem a célcsoport😊 No, ezért jó a "demózás". Így most maradt 6-8k forintom másra. Veszek belõle új lámpákat a bringámra 😊

Kedves Merlin megengedsz egy kérdést? Mi lett azokkal a lámpákkal ha 0Day vetted meg????? Miért vetted meg0Day amikor neked 10 20 perc elég eldönteni egy játékról hogy jó lesz e vagy nem???

Szeretném ha válaszolnál is a kérdésekre. Köszönöm.

Nem érdekel. összevissza hazudsz egy játék kapcsán hogy megvetted, nem vetted, letörölted nem törölted. És bevallottan az a szórakozásod hogy a neten trollkodsz. Elvileg 30 éves múltál, hát igazán értelmes, érett viselkedést mutatsz.