Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A GTA 4 egy monoton klisésztoris parasztfõhõsös szemét volt dögvész freeroaminggal..Az 5-ben mindent jóvátettek. Szó szerint mindent. A sztori, a karakterek mintha egy Guy Ritchie filmbõl pattantak volna ki,komoly és mégis poén az egész (a feka klisékarakterét leszámítva). És a freeroaming is élmény a számtalan váratlan véletlenszerû esemény miatt (például van hogy felveszünk egy stoppost aki végigpofázza az utat ha elvisszük, avagy ugyanez az egyik karakterrel akár odáig is fajulhat hogy eladjuk rabszolgakereskedõknek,stbstb:D)...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ellenben pl egy Sleepeng Dogs-ot most hogy van magyarítás tolom végig harmadjára majd<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Sajnos nem annyira jó, mint ahogy itt egyesek ajnározzák. Van bõven hibája, de persze van pozitív oldal is a játéknak. Ha van rá igény bemásolom ide is az észrevételeimet, amiket az Eredeti játékaink topikban is leírtam.
Többet nagyon nagy eséllyel nem fogom elõvenni.
A medve nem játék.
"Let me explain the whole thing to you,
For most asian they don't know the watch_dogs they bought is a censored version.
At least they censored:
1. Nude girl in some scene ( by adding bra for them )
2. Change the score of killing civilians in Spider Tank mode from +500 to -500
3. Blood effect
It censored to obey the CERO law in Japan. ( Ubi just picked one with the most strict law to obey so they can publish single asian version )
The problem is the release date of asian version is one month later than worldwide one, and the most important is NONE of the retailer or Ubisoft mentioned it is a censored one during the preordered period. The non-censored contents is not restricted in all asian countries.
However, the censored information was leaked and people at least here in Taiwan is angry.
In the steam online shop page claims that watch_dogs support 18 languages, however, there are only 4 in asian version.
These facts pointed out that Ubisoft treated asian customers like idiot, they claim the one month delay is for Chinese language , but some found that it was already shipped in the released watch_dogs in 27, May.
And on the release day, the serial issues happened plus steam 20% off on watch_dogs. For asian, it is just their launched day. Ubisoft tried to give out free season pass to satisfied them but they did not consider those who also preordered season pass.
For now, steam and ubisoft have not give me any response yet in the support ticket. This is just ing me off.
And that is the reason that the forum is full of asians, because they got delayed, censored, and even unplayable in release date game.
"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem bírjátok ki flame nélkül? Pár napig csend volt ...
A medve nem játék.
S persze új játékként ott a 20% OFF is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valaki esetleg találkozott vele akkor meg köszönném ne legyen felesleges köröm garanciáztatással.Kérem az Nvidiásokat jelezzék mit tapasztalnak MSAA 2/4/8 TXAA.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
335.23 whql nem próbáltam,334.89 whql nem próbáltam,332.21whql nem próbáltam.Kérlek ha tudsz melyiket teszem föl,hogy az MSAA menjen nagyon hálás lennék,és egy kérdés ugye nem VGA hiba,mert egy szaki azt mondta neki így kezdõdött utána jöttek a durungok,és behalt a kártya.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A következõ a problémám.Néha mikor üldözök valakit villognak a fák,és idõnként mikor ki megyek a lakásomból a túlsó oldal mert u alakú az épület villog.Amolyan fényes normáslis fényes normális.Egyszer volt,hogy egy ipsét üldöztem az aluljáróban a földön madzag szerû recés fehér csík volt.Közelebb mentem,vagy oldalra szaggatott lett.Ha kártya hiba lenne akkor nem jelenne meg ugyanott,mert lementette a gép azt a részt ki léptem,és be léptem a játékba FXAA eltûnil az MSAA,ésa TXAA ná jön elõ.
337.50-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-beta Drivert használok,mert6 sok esetben a Valley tesztprogram villog fehéren,de mindenkinél ezért nem tettem fel újabbat,de ez a driver már gyorsít a játko ami fent van az újabbak a 1920x1080,és az SLI re fekszenek.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én ennek nyomát sem látom
The mod has just been updated to v0.8 and changes include:
You’ll be able to choose if you want a light dof, a strong dof or to be default (disabled) Thanks to VAAS for doing a great job!
You’ll be able to choose different bloom presets (E3 Bloom, Light Bloom or default)
You’ll be able to choose different types of colorgrading( E3, Default, Red-Ish or Blue-Ish)
You’ll be able to choose if you want default lensflares, anamorphic lensflares or SpotLight Volumes (Volumetric light)
You’ll be able to use a texture patch made by MalDo (Thank you so much!) for reducing stuttering!
Headlight shadows have been fixed
Lighting have been changed
Pharmacy Lighting have been slighly changed.
E3 Wind environment added
Particle respawn time reduced to be able to see more fog and smoke in streets.
Problems and Bugs related to HDR should be fixed
Fully integrated to Ubisoft’s patch (No effects or shaders have been disabled)
Included several high textures from the game to be used instead of low quality ones.
Rain, bloom, ssao changes
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tudtátok, hogy elõször C64-re jelent meg még '89-ben és kazettán?! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz
Na ja, néha elég makacsok tudnak lenni a zsaruk! :Ð
Tegnap volt két érdekes hekkelõs esetem. Az egyik, mikor én támadtam, de a célpontom menekült. Elrohant/úszott arra a részre, ahol gyaloghidakkal vannak összekötve kisebb szigetek. Nagy nehezen profiloztam, majd pont ott állt egy pickup, abba beugrottam és elhajtottam, de figyeltem hátra, hogy követ-e. Hát, pont belehajtottam a vízbe, elkezdtem úszni, de a túloldalon nagyon magas volt a beton, így csak áztam, de nem tudtam érdemben semmit tenni. El is buktam!
A másik, egy elhagyatottabb részen történt, ahol van menedék és sínek is. :)
Autóval rongyoltam a síneken és nagyon rányúltam a kézifék B gombjára, meg az Y-ra is, így sikerült kiugranom. Ennek következtében, valahogy szépen átestem a textúrán és hason lebegtem a mindenség alatt! :Ð
Gondoltam, gyors utazás segíthet, de nem tudtam, mert megtámadtak. Láttam a szerencsétlent magam fölött rohangálni. Utána, gondolom dühében, mert nem talált ott, ahol lennem kellett volna, elkezdett lövöldözni, robbantgatni. Jöttek a zsaruk, õ elmenekült. Így kaptam vagy 15 pontot :Ð
A gyors utazás, ezután mûködött.
Egyébként, nekem is volt ilyen esetem, mikor kerestem a célpontomat, de egy épületen belül jelezte a gép. Ám, az épületbe NEM lehetett sehogy se bemenni!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Viszont ezzel a moddal rohadt jól néz ki a játék, mindennek van árnyéka, nem csak átvezetõk alatt van Depth of Field, stb. Szerintem sokat dob rajta. Most már közel úgy néz ki mint anno E3-mon. Kb. -5 FPS lehet, de egyáltalán nem zavar.
Valami isteni csoda folytán nem vettek észre és abbahagyták a keresést. Na ekkor jöt a feketeleves, mert én hülye elõre indultam és ugyan volt egy kisebb domb hogy ugrassak, de kevésnek bizonyoult. Elõre nem tudam kimenni, jobb oldalt domb tetején beton alappal ellátott kerítés így arra se tudtam kimenni. Bal oldalt meg az autópályát szegélyezõ betonkerítés. A híd pillér alatti betonozott rész meg kicsit ki volt emelve így ott se tudtam kimenni. Aztán sikeresen beakadtam a betonkerítésbe a kocsival. Kiszálltam, de vissza már nem sikerült. Letelt az idõ és buktam a küldit....XD
Póker: Ha tudsz pókerezni és biztonsági játékot választod (csak akkor emelsz és adsz meg ha tényleg van valamid), akkor nem olyan nehéz. Amúgy a 100 000 pénzbõl így tudtam 400 000-et csinálni. Kb. visszanyertem amit korábban elbuktam. Amúgy az ellenfelek csak akkor adnak meg, ha van valamilyük. Figyelik az emeléseidet is. Ha blöffbõl emelsz egyik körben, aztán a másikban nem akkor nagy eséllyel õk fognak ha van figurás lapjuk. Figyelik a következetességet. Ha blöffölni akarsz ilyenkor akkor nagyot kell emelni. Amúgy meg a legbiztosabb módszer lassan megjátszani a hand-edet. Volt, hogy a top kétpáromra se emeltem egyszer sem. Megvártam míg felbátorodik az ellenfél, na aztán voltak megadások szép piánóban. Legtöbb nyeremény egy körben 190 000 pénz volt ezzel a módszerrel.