5939
-
Valaki tud küldeni 100% savet? -
Ez elég tisztességes mod lett:) -
Gta4 keresztezve Watch Dogsal :DD
-
EFRM #5492 megneztem tegnap a palace-t az a moci az elso tipusu, sztem a legjobban iranyithato cucc (en mindenhova azzal megyek - kiveve ha zenet akarok hallgatni)) hat izlesek es pofonok... : ) -
rugabi #5491 Nem tudom konkrétan mennyit érhet, akkor akinek kellene írjon ajánlatot, csak alapjáték. -
rugabi #5490 Hajrá :) -
amikkamakka #5489 Ha az alap verzió akkor igen, sok érte...DLC,SP jár hozzá? -
Még jó, hogy 3500-ért lehet WD-t vásárolni:) -
rugabi #5487 UPlay account eladó Watch Dogs van rajta irányár 6ezer Ft érdeklődni: [email protected] -
Egy technikai kérdésem lenne.
Hallottam valahol, hogy az időnként fellépő lag azért van, mert a program gyárilag nem engedi bizonyos terhelés fölé a procikat, tehát csak korlátozott kapacitással működnek. Van valami megoldás, amivel el lehet érni, hogy 100%-ban operáljanak.
Állítólag van youtube vidi is róla. Kerestem, de nem találtam. Erről hallottatok valamit?
-
EFRM #5485 erdekes, eddig pont a palace-t hagytam ki, este megnezem.
nekem pont a mocik jonnek be a legjobban, a normal es a cross is fasza
(choppert nem probaltam)
speed a legjobb kozlekedesre (a gyengebbik) szvsz -
EFRM #5484 latom felfogtad a lenyeget
-
Egy olyan jármű volt számomra, amivel szoptam az irányításnál, az a Palace missionnél a moci. Egyébként meg gombokkal semmi gondom nem volt vele. -
Értjük, szeretsz kontrollerrel játszani. Téma lezárva, vagy lehet az OFF topikban folytatni:) Kösziköszi. -
EFRM #5481 nem fogjak. szokd meg+szopj ha ugy van v alkalmazkodj -
EFRM #5480 egy dolog h mit kene figyelembe venni, meg egy masik, hogy mit csinalnak..
én nem szeretek szopni, inkabbb jokat jatszom ezert nyitottam a kontroller fele.
lehet ezt nektek nyubiknak nehez megerteni, de a konzolos jatekokat konzolos kontrollerre fejlesztik elso es utolsosorban, szoval sokkal authentikusabb iranyitasuk lesz a szajbabaszott kontrollerrel, lehet akarmilyen port. vagy elfogadhato v szar lesz a kb+m iranyitas. en is toltam pl batman-t (aa, ac) full jo kb+m-mel, de azert egy kontival meg ratesz egy lapattal. (ao). ACk detto. -
Madi92 #5479 Leírtad amit akartam!
Pc = Egér+Billentyűzet, ha kiadják, akkor tessék átportolni rendesen.
-
lol... ugye mondanom se kell de a GTA-ban egy bokorban is el lehet bujni, hamár bujkálás a téma ;) -
krisztajo #5477 Egyetértek MerlinW és Madi92 hsz-ével.
Egy normális portolásba az irányítás is beletartozik.
Utálom a kontrollert és az lenne az elvárható, ha PC-n is tökéletesen működne egér+bill kombóval.
Végigtoltam így az összes AC-t és a Batmant is és egyiknél sem volt gond, de itt tragikus.
Ha azoknál tökéletesen megtudták oldani itt miért nem?
Ez csak az igénytelenség a PC-s átirattal szemben.
Lehet hogy csak én gondolom így, de PC-re is megjelent címeknél még mindig figyelembe kéne venni, hogy azokat legtöbben nem kontrollerrel játszák, pontosabban játszanák ha lehetne.
Ha kontrollerrel szeretnék játszani nem PC-m lenne, de ez csak magánvélemény.
-
EFRM #5476 egy alapvetoen konzolra irt jatekot (pl ez, batman, AC, gta stb) szted mivel lehet a legjobban iranyitani?! ez jozan paraszti esz kerdese semmi mas.
-mindenkinek aki kepes a fejet kihuzni a seggebol es gondolkodni, esetleg uj dolgokat megtapasztalni, jatekokat elvezni, annak batran ajanlom, hogy a _alapvetoen_ konzolra irt jatekok portjait probalja kontrollerrel jatszani, megeri!
en sem reg tolom, a metal gear revengeancet ota, ami jatszhatatlan volt kb+m-val na mondom kiprobalom dogoljenek meg es OMG konzolos cuccra tenyleg a kontroller a tuti.. az elite dangeroust meg x52pro-val tolom mert az az isten.
a BFet meg kb+m-el

capis?
-
Madi92 #5475 Ez a Pécén használj kontrollert szöveg... bah -
Én kérek elnézést, de ha valaki átír egy játékot PC-re az irányítás legyen az első amit átpofoz. Mert úgy illik:) -
EFRM #5473 gondolom nem x360 kontrollerrel jatszod, (ahogy minden rendes konzolos jatekot kene..)
sztem full jo az iranyitas -
Dayz Standalone-ra cserélnék Watch Dogs-ot, akit érdekel írjon privátban! :) -
Engem nem az irányítás zavar - az végül is abszolválható - hanem az olyan dolgok mint pl. az elején le kell szállítani egy kocsit a rendőrök elöl kb. észrevétlenül.
Sikerült eljutnom egy búvóhelyig - egy zárt garázssor - kihekkeltem a kaput, majd becsuktam szépen magam mögött kiválaszottam egy garázst és ajtó lecsuk. Mondom elszívok egy cigit amíg cirkáló zsernyákok leakadnak, de nem a scan mindenen átmegy. Persze a lezárt kapuk miatt nem tudtak bejönni csak ment a nénózás ezerrel. -
krisztajo #5470 Én még csak most kezdtem el játszani a játékkal és remélem nem harapjátok le a fejemet a véleményem miatt.
Szerintem a járművek irányítása valami katasztrofális, teljesen hazavágja a játékélményt.
Nem értem, hogy lehet ennyire elrontani egy olyan játékban amiben ennyit kell vezetni.
Ha máshol megtudták oldani, hogy az egérrel lehessen fordulni itt miért nem?
Jó lenne ha valahogy át lehetne rá állítani, de gondolom erre nincs lehetőség.
Számomra hatalmas csalódás.
Amúgy érdekelne, de sikítófrászt kapok az irányítástól, ez így csak szenvedés.
Azt is megértem akinek tetszik, de nekem így nem jön be. -
Ajaj, fanboy szagot érzek. -
amikkamakka #5468 Látom gyorsan utána olvastál a játékmódoknak....Nem értem miért kell állítani egy játékról olyat ami nem jellemző rá, ezzel csak félre vezeted azokat akik még ezután vennék meg / játszanának vele.....Tipikus ide is oda is okoskodok stílusból vissza lehet venni ( csak hogy idézzelek)...TomStorm a véleményeden nem csodálkozom, ha jól emlékszem vagy 3 játék fórumán is olvasom ia hisztis hozzászólásaidat... -
TomStorm #5467 Ez még rövidtávon is gyenge.Eleinte még erőltettem a játékot de mindig valahogy fél óra elteltével kiléptem és napokig el se indítottam.
Egyszerüen semmink sincs a játékban egy senkivel vagyunk aki elvileg hekker de ez a hekkelés sem az mert inkább óvodásoknak való "fejtörő".
Ez a mobillal való szarakodás a játékban borzasztó és felesleges.
Nagyon gyenge egy szerencsétlen játék:DD -
Megvettem, játszottam vele és már el is felejtettem. A multi meg konkrétan rossz. Az egymást hekkelős érdekes egy rövid ideig, de a többi játékmód gáz.
A stílusból vissza lehet venni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.17. 14:45:31 -
Borg #5465 Nekem pölö megvan eredetiben, és a multiból fél óra is elég volt... nem kell ahhoz agysebésznek lenni, hogy valamiről lássa az ember hogy szar.
De az egész játékot az is jól jellemzi, ahogy ez a topik kihalt a kezdeti hype után. A történetet még végigvitte mindenki, volt egyfajta hangulata, újdonság varázsa stb, de legkésőbb ezidő alatt minden 0-tól különböző IQ-val rendelkező rájött arra is, hogy milyen gyenge minőségben előadott az egész, így a játékélmény semmilyen hosszútávú terveket nem támogat a WD-ben. (ellentétben ugye bizonyos más, azonos kategóriájú, több éves játékkal pl) -
amikkamakka #5464 ezek szerint te is virágbolti verzióval játszol...(jah hogy csak olvastál róla és itt osztod az észt? - csak aktív forumózóként mindenképp hozzá kell szólni valamihez amiről gőzöd sincs, ez valami kényszer érzet biztos honnan veszed hogy a multi rész agyatlan lövölde?)
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2014.08.17. 08:54:35 -
Ha megvette volna más lenne a single? Nem látom az összefüggést. A kétfős multi vagy a többszemélyes agyatlan lövölde mellet is ugyanúgy egyedül fogja érezni magát a városban... -
amikkamakka #5462 bizony nem éreznéd magad egyedül ha megvetted volna, számomra nagyon kellemes csalódás, ha akarok egyedül játszom, ha akarom másokkal:) a járművek fizikája tényleg hagy maga után javítani valót, de az összkép nálam nagyon jó :) -
TomStorm #5461 Nekem van olcsón egy WD(digitális) ha érdekel valakit.Egyszer voltam vele online -
A multi része az egyetlen ami engem is érdekelne, de csak azért nem fogom megvenni. Pedig a megjelenése idején annyira vártam, már elő volt rendelve, amit aztán lemondtam. Az autók irányítása nálam még csak egy dolog, de én annyira "egyedül" éreztem magamat a városban. Volt egy pár activity, meg vidd ide-oda az autókat meg ilyen side mission hülyeségek, de nem volt egy GTA V szintű élet a városban. -
Madi92 #5459 Nem vettem meg, így ahhoz nem tudok hozzászólni. Tudom, akkor minek dumálok... Btw tényleg vannak jó dolgok benne, viszont én nem tudtam szemet hunyni az ilyen hibák/hiányosságok felett. Egyszerűen nem élveztem. :\
Talán a következő részben jobban odateszik magukat. -
amikkamakka #5458 és az online "mókákhoz" mit szólsz? -
Madi92 #5457 Hát már nem azért, de ilyen látványvilág mellé, ilyen pocsék fizikát implementálni... Értem én, hogy jó játék meg minden, de ha kocsiba kell szállni, akkor oda az egész hangulat. -
Ironman2 #5456 Maldo textures csomag miben különbözik az alap The Worse modtól?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.10. 01:52:33