5939
-
#5536 Kár, hogy nem javították még ki (tudomásom szerint), hogy belenézek egy kisház ablakába pl. egy kertben a külvárosban, viszont a visszatükröződésben egy Wall Street szintű utat látni.
-
#5535 A GTA5 gépigény tudatában már kezd vicces lenni ez a hsz :)
Apropó WD, nem tudja valaki mivel lehet eltüntetni az aktuális célt jelző kis bigyulát(ami nyíllá változik a kép szélén ha nem előtted van a cél) a screenről? Illetve arra nincs mód, hogy a random emberekről infó csak akkor legyen kitolva a képernyőre, ha elő van véve a telefon? Press valami to jump üzenetek eltüntetése?
Sok más dolgot már sikerült eltakarítani(pl. a bazi nagy kék nyilakat az úttestről, és a villogó hidakat, ajtókat) szóljon ha valakit érdekel a módszer. -
#5534 The Worse Mod
-
#5533 köszönöm szépen,
pókereztem és drillem lett: :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5532 valaki törölné ezt a hozzászólásomat? nem lett jó a videó, rakok fel másikat -
#5530 én játszok, most rakok fel egy videót worse mod-al majd belinkelem ide -
Gary #5529 Wazz, totál amnéziás voltam!
Megnéztem és egyből beugrott, hogy miről is beszélsz! Az volt a baj, hogy random társakkal mindig buktuk az opcionális "ne vegyenek észre" lehetőséget. A respawn ponttól rohanás és lövöldözés.
A kötelező mennyiséget lenyomtam, utána egyedül próbáltam a listákra fölkerülni. Ezért felejthettem el... -
#5528 Köszönöm a válaszokat akkor lehet benevezek majd a dlcre is -
#5527 Ctos mobil app felkeltette a figyelmen le is szedtem a tabra tettszik az ötlet ha vana valakinek kedve ilyet tölni irjon ! -
Gary #5526 Hmm... meg kell nézzem, filmszakadás van. Úgy toltam végig, hogy nem is emléxem erre?!
Mea Culpa cody1994! Ezek szerint a Bad Blood DLC-ben van co-op, a sima Watch Dogs-ban nincs!
Overburner, kösz a korrigálást!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2014.12.25. 20:24:49 -
#5525 BadBlood-ba vannak 2 fős coop küldik. Elég szórakoztatók. -
Gary #5524 Co-op igazán nincs benne. Közös bejárás van, ahol lehet együtt tombolni a városban.
A kódfejtésnél esetleg, lehet egy csapatban lenni a pajtással, a többi 1 vs 1 (hackelés, megfigyelés). Ok, a verseny 1 vs n, ahol n 2-8 lehet, de az mégsem co-op.
Küldetéseket sajnos nem lehet közösen letudni.
Ja, van még a CtOS mobilos összekapcsolódás, mikor Te járművel próbálod teljesíteni a pályát, a másik meg molilos app-ról próbál szivatni. Szintén nem co-op.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2014.12.25. 20:19:46 -
Fernandooo #5523 Én ma kezdtem el (sikerült 1800-ért kulcsot vennem a G2A-n, ennyiért kockáztattam), egyelőre csak kóborlok a városban, azt sem tudok ki kivel van, meg hány óra. Nem tudom, egyelőre nem kapott el a hangulata. Viszont a károgásokkal ellentétben mindent maxra állítva remekül fut.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.12.25. 20:00:52 -
#5522 Üdv! Játszik még valaki a dogs világában? Most vettem meg a gamet embereket keresek coopra persze ha van lehetőség rá a játékban . Uplay: GeRI0104 -
#5521 az elején vaktölténnyel lő azokra az autósokra? csak mert nem haltak meg LOL
Egyébként Chicago-ban is esett a hó? vagy az UBI már a következő évi kiadásra koncentrál? :) -
janihunk #5520 -
#5519 A kód „visszahívása” az általában a revoke. Pl.: programnév.exe /revoke -
#5518 Többértelmű szó, az egyik jelentése a kiváltás, másik a visszaváltás, de jelenthet még jóvátételt és törlesztést is. Az meg érdekes, hogy egy játékdisztribúciós kliens "redeem code" szövegét visszaváltásnak fordítják, hiszen elég egyértelmű, mindenhol használják webszerte (áruházak kuponjainak, kedvezmények beváltása, stb, mindenhol a redeem coupon, redeem code, redeem akármi kifejezést használják).
-
Gary #5517 Oh, értem!
Mindig játékon belül aktiváltam. Viszont, megtévesztő a "re" előtag... -
#5516 Az egy csúnya félrefordítás. Annak a gombnak az angol felirata: "redeem code", azaz ott lehet aktiválni a játékokat. Ezért kerüljük a magyar nyelvet:) Steam-ben is olyan orbitális baromságok vannak néha, hogy csak nézek. -
Gary #5515 Én ugyan még nem próbáltam, de Uplay-en már jó ideje megjelent a kód visszahívása menüpont a játékoknál! Ez, nem pont erre az esetre van?! -
#5514 Uplay accountot (már ha már aktiváltad és játszottál vele) amúgy se nagyon vesznek az emberek. -
bruna #5513 Akkor lehet el se adom... :D -
#5512 2500ftnál többre ne nagyon számít annyiért lehet szerezni! -
bruna #5511 Nem kell valakinek egy Watch Dogs? Eladnám :D Vagy esetleg tudtok valami helyet (oldalt) ahol el lehet talán még adni ? Meg ha igen kb mennyiért... -
#5510 Bad Blood utolsó küldetésénél amikor bemegyek egy szobába mindig kifagy a játék. Valami ötlet vagy hasonlók? Lassan szétverek valamit mert felidegesit -.-'
http://youtu.be/R3sejkzNCbs?t=9m38s Itt
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.01. 17:39:25 -
NiGhTM4R3 #5509 Kösz, ez segített.
A legújabb patch van fent (azt hiszem 1.05) de most a 3. küldetésem bugos. A 'húgocska' küldetés, mikor megtalálom akkor beakadt a szinkron nála "Aiden, Aiden, Help, Help Aiden Aiden Help Help,' ezt ismételgeti folyamatosan. Ha kiiktatom az őrt akkor sem történik semmi. Ezt a küldit már újrakezdtem 4x, remélem ha visszalépek a játékba már jobb lesz... -
#5508 Indítsd újra a küldit -
NiGhTM4R3 #5507 Srácok tudnátok segíteni mi lehet a baj?
Valamilyen bunkerbe hatolnánk be Clarával, az átvezető után mikor kezdődik a küldetés rögtön failed, mert megsebesítettem Clarát. ? -
#5506 Rövid steam véleményem a játékról. -
#5505 Ha valaki írna egy rövid ismertetőt a most megjelent DLC-ről,természetesem spoiler nélkül,akkor azt megköszönném. Megvan az alapjáték és kíváncsi vagyok,hogy megérné-e megvenni a kiegészítőt is. -
#5504 lol -
NpontPeti #5503 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, bár nem tudom, mennyire van helye az ilyennek!? Ha nincs akkor bocsánat! Elindítom a játékot, de a monitorom olyat ír ki, hogy "rossz felbontás". Ajánlott felbontás : 1680X1050. Ez egy kis ablakban jelenik meg. Akkor csinált ilyet, amikor nem telepítettem még videókártyához drivert, és magasabb felbontásban akartam használni a vezérlőpult, képernyő felbontás menüben. De az akkor megszűnt a driver telepítésével. A játék indításánál viszont újra jelentkezik a probléma... Legújabb Nvidia driver illetve DirectX telepítve van. Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv NpontPeti -
#5502 Oké, de SD-nek volt hangulata meg izgi karakterei meg története:) Ennek meg... -
#5501 Az autók fizikája volt csak rossz. SLeeping Dogs ugyan ez. -
Borg #5500 Hja, milyen szar is lett volna, ha jó fizika van az első részben... -
#5499 "Visszafogtunk egy pár dolgot az eredetiből, mert úgy éreztük, hogy az nem fér bele az első részbe, és félretettük a folytatásra.”.... -.- -
#5498 Watch Dogs folytatás - a fejlesztők nagy változásokkal készülnek -
janihunk #5497 -
#5496 Ha valaki tudna is sem tudnád használni, hiszen Uplay account-hoz titkosítja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha meg wirágbolti, akkor gamecopyworld, mint mindig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.31. 18:34:39