Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez a tudat kicsit zavar, vagy csak engem ???
Olyan érzésem volt, mintha ac és wd ugyanaz lenne csak ez modern korban, majdnem fc3 de az ugye fps lett.
If you give a little love you can get a little love of your own
A medve nem játék.
"Nulla tenaci invia est via"
Next PC upgrade: 2022
As promised the 0.97 version of the mod that will improve your Watch Dogs PC visuals has been released. The mod has also moved home to a new blog site set up by TheWorse which is probably due to all the drama that happened in the original forum thread last week.
The notes for this update are as follows.
*********************************************************************************
Game is now properly using its high textures for the next stuff:
*I also made several textures for the lensflares and so.*
Clouds
Sparks
Some lighting textures
lensflares
Smoke
Fire
Fog
Rocks
Some ground textures
Some sky textures
vegetation
water
explosions
debris
some atmospheric effects
*********************************************************************************
Headlight changes:
DISCLAIMER: HEADLIGHT SHADOWS FLICKERING COULD HAPPEN DEPENDING ON YOUR GAME PERFORMANCE AND MAYBE IF YOU ARE USING ANY TXAA CONFIGURATION.
-Headlight shadows are now working properly.
-Changed the distance of the actual texture in order to make the overall look more realistic
-Changed the intensity of the light reflection and the overall texture.
-Headlight colors are now properly applied to new and older cars.
-Made a new texture for the lensflares.
-Changed the shadow bias so flickering should be fixed, still read the big disclaimer.
Lighting changes:
The following changes has been specifically made and tested by myself. This will ensure the best quality possible for the game TOD (Time Of Day) Cycle day-night and Weather Clear-Cloudy-Storm.
-Sun light color has been changed for every tod in order to clean up the horrible washed up colors that ubisoft put into the final game.
-SSAO Visibility and strength has been increased for every tod.
-Exposure has been adjusted aswell for every tod. To ensure better colors and visibility.
-White point has been reduced for better white balance.
-Sun light intensity has been adjusted for every tod.
-Sky intensity has been adjusted for every tod.
-Shadows has been adjusted.
-Overall light intensity has been adjusted and/or increased for every tod.
-Headlights and streetlights are now enabled for every tod in storm weather. Due to being now really dark like it should be.
-Increased light probes intensity in order to make night not that dark.
-Other minor changes.
Rain changes:
-Intensity has been changed.
-Splashes intensity and size increased.
-Cascades intensity and distance changed.
-Rain streak intensity increased.
-Now it should rain more frequently
-Other changes.
The rest of the changes:
-Fog has been changed and increased for storm weather.
-Fog has been increased for clear day weather.
-New bloom adapted and changed for every tod and every weather.
-New colorgrading settings to adapt and change the new lighting.
-Added new sky settings for every tod and every weather.
-Civilian density increased to maximum values to ensure its not a ghost town.
-Helicopter and Police volumetric lights intensity increased.
-Aiden’s coat movement and wave speed reduced so it doesn’t wave like crazy.
-Normal Camera slighly changed.
-DOF intensity and distance slighly changed.
And many other changes and additions. This is almost the final version so I hope everything works correctly and fine. Sorry to dissapoint the trolls and haters
Kliki
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Segítséget kérnék.
Most vettem meg a játékot, elindítottam és a kis térkép nem mûködik rendesen, nem lehet látni rajta semmit.
Miért van ez?
A hacker-t változat rendesen mûködött. Azért is vettem meg, mert nagyon jó játék, de most az eredeti rosszabb mint a leszedett.
Az eredetit szeretném használni.
Na itt nincs olyan ergo nem jó semmire csak idõhúzásra.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha nem vadásztál meg nem mellékküldiztél a kezdeti felszereléssel simán végig lehetett vinni ergo nem kellett egyáltalán.
De persze training erejéig muszáj volt csinálni.
Anno volt szó,hogy titokban egy kalandjátékon dolgoznak csak ahhoz tesztelték az alapokat szerintem. Sajnos errõl a kaland cuccról azóta is kuss van 😞
Talán, egyszer, mikor már Uplay-en meglesz...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem baj az, hogy neked tetszik, csak gondoltam leírom nekem mi a bajom vele.
Én meg pont a millió apró bizbasz tevékenységért döglök megfele. <#smile>#smile>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem is értem, hogy nem gondoltak a vízizsarukra. Mondjuk vízen nehéz lenne eléjük akadályt hackelni....XD
Bár én legtöbbször inkább hajót spawnoltam volna magamnak 😄 Kb minden egyes rendõrüldözésbõl vízben menekültem el, annyira kifelejtették a motorcsónakos rendõröket. 10bõl 9 esetben bejön, a maradék egyben is max azért nem, mert nem tudok elég gyorsan motorcsónakot találni, és lelõnek úszás közben a helibõl.
Plussz még ehhez hozzájön, hogy nem lehet küldetés közben rendelni! Miért?
Pont amikor a legjobban szükség lenne rá, akkor lopnod kell egy kocsit! Érthetetlen!
Össze mellékküldit kipróbáltam. A legtöbbre az achi-t is begyûjtöttem. Ami egyedi az a virtuális valóság játékok, amiktõl nem voltam elájulva. Ott van még a pár darab ivós játék, amitõl befonod a hajad olyan nehéz és nem is lehet rajta keresni. Apropó van szerencsejáték az ivósjáték (ez inkább skill alapú amúgy), utcai itt a golyó hol a golyó (itt a piros hol a piros mintájára), fél karú rabló. Mindegyik olyan kevés pénzt ad, hogy nem érdemes velük foglalkozni. Mész az utcán 2 embertõl összehackeled a legnagyobb nyereményt is, amit bármely játék adhat. Kivétel a póker, amit jól sikerült összerakni és kivitelezni is.
CTOS tornyok megközelítését és hackelését élveztem. Kukkoldát is élveztem, legalábbis mikor már a lakásokba nézünk be. CTOS dobozok hackelése elmegy kategória. Hotspot ötletes dolog, hogy lehet benne ajándékozni a többi játékosnak, amúgy értelme semmi. Investigation-ök nagyon élvezetesek voltak, fõleg az utolsó küldik. Na ebbõl ha lett volna több az nagyon jót tett volna a játéknak, de sajnos csak 3 volt összesen.
Fixer küldik: 1000 ilyet fogunk csinálni a fõszál során is. Felesleges dolog volt.
Bandatagok levadászása: Ötletes, hogy nem ölhetjük meg õket távolról, ezeket amúgy élveztem is, mert rambó módra nehéz és itt lopakodni és taktikázni is kell.
Konvojok semlegesítése: Nem értem, hogy miért kellett némelyik ellenfelet csak leütéssel elkapni. Fõleg, mikor rendõrök kísérik a célszemélyt és én nem lõhetem õket le, mert akkor rosszfiú vagyok, de õk sorozhatnak a géppisztolyokkal.... Érthetetlen. Korrupt zsaruk lelövetelét miért díjazza minusz pontokkal a játék? Nem értem!
Nagyjából le is fedtem a fõ mellékes dolgokat. Ezek a legfontosabbak gyakorlatilag a többi csak töltelék.
Tipphopp: Jövõre Watchdogs 2 szerintem. Tuti már fejlesztik is.
Sandboxhoz mérten vannak ennél sokkal jobb és fõleg tartalmasabb játékok.
Ami nagyon jó benne az az NPC-k és az élõ és lélegzõ város. Az tényleg nagyon jó. Kellemes volt számomra a vezetés is és kellemes volt a lövöldözés is, a fegyverhangok (mp5 hangja mondjuk érdekes), a robbanások, a karambolok is nagyon bejöttek és az ellenfelek is meglehetõsen okosan taktikáznak és pontosan céloznak.
Ami nem jött be, hogy nagyon kevés a melléktevékenység a játékban és azok is olyan dolgok fõleg, amiket állandóan a fõszálban is csinálnunk kell. Egyszerûen kevés benne a tartalom játékmenet szempontjából. Ugyanazokat a dolgokat ismételgeted újra és újra és újra. Van benne pénz is, de minek. Ellenfelek tonnaszám szórják a fegyvereket (ezeket lehetne venni), meg a lõszereket (ezeket is lehetne venni) meg ugye lehet unlockolni autókat is pénzzel, de a végére annyi lesz már nálad, hogy nem tudsz vele mit kezdeni (GTA4 esetleg valakinek eszébe jut errõl?). Ez is egy hatalmas kihasználatlan ziccer. Vagy legyen pénz és akkor legyen haszna, tudd felhasználni, vagy ne legyen.
A város felépítése is bejött egyébként, fõleg a vidéki részek.
Egy jó közepes, nagy jóindulattal jó játék a WD, de ennél semmiképp se több. Sandboxnak meg iszonyat halovány a kevés mellékes miatt. Fõszál nélkül nem lett volna kedvem végigjátszani sem, pedig döglök megfele a sandbox játékokért. Történet rendkívül egysíkú, kiszámítható és néhol egyenesen bugyuta.
Pedig tudod, hogy én nagy Ubis vagyok, de ebben találtam hibát nem is keveset. Persze szigorúan magánvélemény, nem kell egyetérteni. Érdekes próbálkozásnak jó és érdemes egyszer kipróbálni, de hogy szuper sandbox az nagy csúsztatás. Freeroamozni lehet megannyi játékban is, nem az a sandbox gerince szerintem. Ha üres homokozó, akkor hiába jó a lapátod meg a vödröd.
Tessék, csak kihoztad belõlem ezt a hosszú véleményt. :-)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A medve nem játék.
De messze még az a 3 hónap-.-
Most hirtelen nem tudom felidézni, hogy a mûszerfal animálva van-e WD-ben, de állítólag GTA 5 pc-s verzióban lesz.