5939
-
#1614 Akkor az összes híroldalon elírták... -
#1613 30 fps lesz nem 60. Ez egy elírás -
#1612 nem érdekel az fps, inkább jönne már... -
Borg #1611 "The PlayStation 4 version of Watch Dogs will run at 1080p, 60 frames per second according to Sony, who claims that the PS4 version will feature "the best graphics on any console"."
Nocsak... végre lesz egy ilyen játék is? Persze kérdés, hogy meddig kell butítani nekik ehhez a grafikát a PC-hez képest... -
#1610 Igen... valószínűleg :) -
#1609 Ez lehet inkább Uplayes kérdés, de még a videókártya mellé kaptam Watch Dogs kódot (GTX 760), aktiváltam Uplayen stb, de még nem látom a játékaim között. A megjelenés napja körül lesz látható csak, vagy hogy működik ez? -
#1608 Akkor sok értelme volt az előző hozzászólásodnak. -
#1607 Szerintem mindenki annyira várja :D -
#1606 Miért, ennyire várod a halálod? -
#1605 Nem, nem vagyok tisztában vele, nem ismerem mindenki életét, sőt igazából senkiét nem ismerem innen. -
#1604 :( -
#1603 ááá lassan mennek a napok :) -
#1602 Mint írtam évente van 2-3 játék ami leköt. Idén az az egyik. A 4-5 óra az átlag. Természetesen ezzel te is tisztában vagy, csak hát ugye kössünk bele minden szarba... -
#1601 úgy legyen! :) -
#1600 Mindig kiküldik megjelenés napján, max másnap. -
#1599 cdgalaxis azt írta hogy a kiadás napján kiküldik, kíváncsi leszek én arra :D -
#1598 05.27 -
RYO21 #1597 Mikor jelenik meg? -
Nulla7 #1596 Pont erről beszélek, hogy de, mindegy, ha órákon keresztül nézed.
Arra kéne példát hoznod, hogy amikor az 1624. ellenséget ölöd le, akkor is azon élvezkedsz/bosszankodsz, hogy hány poligonra mekkora felbontású textúrák feszülnek. Mert én biztos vagyok benne, hogy ilyen nem történik, vagy ha igen, akkor az a játék eleve olyan volt, amibe kár volt órákat ölni, mert játszani vele szar.
-
#1595 Tessék hajcibálást máshol folytatni plz! -
#1594 Vicces fiú vagy te :D:D -
#1593 Jó helyen tapogatózol, így tovább! -
Nulla7 #1592 Akkor most ezt én visszakérdezném, TE néztél ma már tükörbe?
Leidiótáztál azon az alapon, hogy nem arról beszélgetek, amit te látni szeretnél. Még finoman jártam el, amikor nem csuklóból a kurvaanyádba küldtelek el. -
#1591 Öcsém látod magad? ásd már el magad. addig csinálod a hype-ot hogy tiltani fognak, de áldani fogom azt a pillanatot! na peace! -
Nulla7 #1590 Nem tetszik, nem olvasod. Ugye nem gondoltad egy pillanatig sem, hogy majd te fogod nekem megmondani, hogy mit csináljak? -
#1589 Látom a sok agy tard megint nem éri fel épp ésszel hogy ez egy játék topic.
Van sok más fórum ahol tudtok vitatkozni azon ki a nagyobb kocka, ki játszik még 2D-be mert az olyan menő O_o -
#1588 Azért nem értek egyet, mert igen is a jó grafika hozzá tud adni az élményhez, marhára nem mindegy ,hogy egy 2 textúrás valamit nézegetsz órákon keresztül ,vagy egy kidolgozott pályán bolyongsz. Ékes példája ennek a Dark Souls 2. hiába jó a játékmechanika ha a pályák 2 kivételtől eltekintve élettelenek és üresek, ez annyira rányomja a bélyegét az egészre, hogy rengeteget ront az összhatáson. Nem elsődleges a grafika de igen is hozzá ad az élményhez, ha megfelelő a megvalósítás. -
Nulla7 #1587 Dwarf Fortress-szel játszom. Van benne vagy kétszáz órám. Másik kedvenc játékom a Space Station 13. Folyamatosan játszom olyan régi játékokkal, amik anno kimaradtak, C64-től kezdve mindenféle platformon.
Kell még érv, hogy én bizony ezt így gondolom, vagy elég ennyi?
Esetleg te le mered írni, hogy miért is gondolod, hogy ez így nem igaz? -
Nulla7 #1586 Nem, értelmetlen az, ha ellentmondasz érvek nélkül. Az úgy nem beszélgetés, csak baszakodás. Arra viszont én nem vagyok hajlandó.
Egy vita meg már csak olyan, hogy vagy van érved, vagy nekem van igazam.
Egyébként érdekelne, hogy miben nincs igazam szerinted, de ha nem akarod elmondani, az sem baj. -
#1585 Ha így fellázadsz akkor szerintem inkább nem folyok bele, mert értelmetlen lenne. -
#1584 ugye ezt így kompletten magad se hiszed el.... -
Nulla7 #1583 Cáfolj, vagy ne mondj ellent! -
#1582 Persze, a DS2-be is a heti 4-5 óra alatt toltál bele vagy 80 órát? -
#1581 Azért ez így nem teljesen igaz. -
Nulla7 #1580 Átlag egy óra alatt úgy megszokod a grafikát (HA a játék leköt), hogy onnantól nem látod, csak ha hirtelen látsz egy kiemelkedően szép vagy ronda elemet. A grafika a leglényegtelenebb eleme egy játéknak, csak az a leglátványosabb, azt lehet a legjobban reklámozni.
A grafika csak ahhoz "kell", hogy a vérpistikék is _elkezdjenek_ játszani. A tartósságon és az élvezhetőségen semmit nem befolyásol, csak az első benyomást határozza meg. -
TomDantes #1579 Az a ajánlott és nem a minimum, és ki mondta hogy a legújabb i7-es kell? Nagyon nem mindegy, hogy első generációs, vagy a legutolsó i7-es kell, és bizonyára mivel a VGA-ból sem kell oda túl acélos, nem a legújabb i7-esről van szó, hanem egy régebbi verzió is bőven elég lesz. -
SergioAmigo #1578 Intel Core i7 az azért kicsit erőnek tünik ahhoz a játékhoz -
TomDantes #1577 A Wolfenstein-nek nincs is nagy gépigénye, amit megadtak az eleve az ajánlott, és az sem vészes. -
#1576 Akkor csak tudod. Azért a röhejes már-már epic dual facepalm gépigény (az új wolfenstein egy vicc azzal a trágya motorral együtt) hogy ne haljanak éhen a hw gyártók sem. Vídiáék szólnak egy játékkészítő brigádnak hogy legyenek oly kedvesek egy olyan kikapcsolhatatlan elemet tenni a játékukba ami miatt csak az új hipersuperextrém titan vidia kártyán fut maxon a játék.
Undorító. -
jocking #1575 Igaz. Azt viszont továbbra sem értem, hogy miért kell röhejesen magas gépigényt csinálni egy játéknak. Szerintem a watchdogs akkor is bőven tökéletes játék lenne (már ha betartanak minden játékmenettel kapcsolatos ígéretet), ha csak Black Flag minőségű grafikája lenne.
(Csak akkor nyilván borulna a sw gyártók megállapodása a hw gyártókkal és az emberek nem lennének rákényszerítve, hogy megvegyék a legújabb pc alkatrészeket.)