Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helyes, jól tetted <#eljen>
Prince23
A levelet elküldtük Ubiéknak. Többek között a #527, #525, #520 kommentket küldtük be, lefordítva.

Holnap vagy legkésõbb pénteken reagálnak egy EMEA közleménnyel...

-Anyagi háttér belekeverése.Akár a nagy gépigényre fogva vagy a konkurens kiadókra,tök mindegy.
-Ismét ferdített marketing akár az elõrendelõk felé vagy szimplán a játékot érdeklõdõk felé.

De úgy igazán nem érdekel már.
Itt a GTA5 jön a Batman,AC4 és a többi
wedge31
Van egy pár fontos változás az elözõ részekhez képest.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
AC az jön szép számban nem kell félteni.
AC4 , Assassin\'s Creed: Liberation HD, és a tabletes ,mobilos Assassin\'s Creed: Pirates

Közben olvasom a hírt hogy nem telejt jól a Splinter Cell Blacklist és a Rayman Legends sem.

Next PC upgrade: 2022

Mondjuk nálam nyertek, mert novemberben csak az egyiket vettem volna meg fulláron, így mindkettõt meg fogom venni megjelenéskor.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Prince23
TBTPumpa
Én már leírtam a gondolataimat a dologgal kapcsolatban.
Szerintem szó sincs itt GTA 5 ellenfélrõl, a játék teljesítményének polírozásáról (hogy kisebb gépigénye legyen) - itt pénzrõl van szó. A pénz miatt csúszik a játék. Az idén is rengetegen elõrendelték és jövõre is elõ fogják rendelni ugyanúgy. És akkor új AC-t sem kell kiadniuk, mert a Watch Dogs hozni fog a konyhára rendesen.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Prince23
Lehet szándékosan keresik a kihívást a Ubiék. GTA 5 vs WD. Itt akarják megnézni véglegesen, hogy az új IP-ben mennyi erõ lakozna...

Több indok is van erre.

A Ubi pedig nagyon kiváncsi a tapasztalatokra, kíváncsi minden véleményére, hogy miért késik a Watch Dogs. Írjátok le ide, megpróbáljuk elküldeni nekik a forrást, pár idézetet kiemelve innen. angolra fordítva

JaSoN HuNTeR
Remélem ezt az idõt kihasználják és addig is optimalizálják a játékot mind a pc és a konzolra is, ez lenne szerintem a legfontosabb!

GTA V is 2014 tavasszal jön, hát érdekes lesz.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Prince23
Pedig tavaly az AC 3 mellé jött a FC3 is... elég közeli megjelenéssel (pár hét volt köztük a különbség) Itt ezt nem merik bevállalni valamiért. Egyszerûen nem érteni õket. a GTA 5 szeptemberi megjelenésû, simán jöhetne novemberben a WWD :S
Aki nagy GTA fan az úgy megvette még szeptemberben a GTA-t.

grebber
Szerintem meg az a valószínûbb hogy a AC4-bõl annyi elõrendelés van,hogy vígan hátradõlhetnek és erre az évre elég is a zseton.

Jövõre meg ott a Watch Dogs ,Crew meg ki tudja még mik.
GTA 5 semmi esetre se lehet halasztás tárgya mivel jövõre tuti jön pc-re szóval...

Next PC upgrade: 2022

Valószínûleg így van, de erre októberben jöttek rá?? Nyugodtan az E3-on is mondhatták volt, hogy jövõ tavasz...

Hát igen. Ez egy nagyon jogos észrevétel!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Gondolj bele! A hónap végén megjelenik az AC4 (PC-re majd november közepén).
Látták, hogy mennyi elõrendelõ van az AC4-re és a Watch Dogs-ra - és mivel az AC4-nek nagyobb rajongói bázisa van, mint a Watch Dogs-nak, így értelemszerûen azt csúsztatják, ami kevésbé rizikós (nincs akkora tábor - nincs akkora anyagi kiesés).
Biztos vagyok benne, hogy mindkét játékra sok elõrendelés érkezett és az Ubisoft szerintem rájött, hogyha tavasszal adják ki a játékot (addig nyomatják a marketinget), akkor is minimum ennyi elõrendelõjük lesz (addig még tovább is nõhet), mint most, így az akkori bevétel is garantálva van. Jövõre nem kell új AC-t kiadni, mert a Watch Dogs simán hozni fog a konyhára.
Ha most kiadnák az AC4-gyel együtt, akkor csak ebben a pénzügyi negyedévben lenne kimagasló eredmény náluk. De gondolni kell a jövõ évre is.
Az Ubi gondolt és így biztosította a 2014-es év bevételeit is.

jarlaxxe
és erre csak most jöttek rá? nehéz elhinni...

Fpocok
Ha egyet nem tudtál végigjátszani, akkor mibõl gondolod, hogy jó ötlet megvenni? <#fejvakaras>

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Ha ez igy volna az elég sok kérdést vetne fel a management hozzá értésérõl ugyanis mindkét játék boritékolható sikeréröl már fél évvel ezelött is lehetett tudni.

off: az AC4 lesz az elsö amit megveszek a frencsájzból a többi részböl egyet se tudtam végigjátszani...

Fpocok
Pedig valószínûbb, hogy csak simán visszatartják a gta meg az ac miatt.

jarlaxxe
Én inkább a fejlesztöknek hiszek, hogy egyszerüen nincs még kész a játék, ennyi és nem több.

bakkerman
nem nyúlkálnak bele,a játék már kész van,1 hónappal a novemberi megjelenési dátum elõtt még max finomítgatni tudtak volna rajta,marketing szempontból tették át tavaszra,én ebben biztos vagyok. Nem fognak már hozzányúlni,csak épp nem novemberben dobozolják be a cuccot,hanem majd valamikor tavasszal. Két nagy címük lett volna õszre,az AC4 tutisiker,húztak egy merészet,és megcélozták a tavaszt is,a Watch Dogs-al. Aki most azt reméli,hogy ez idõ alatt lejjebb viszik a gépigényt,meg jobban optimalizálják,mert "most több idejük lesz erre",az csalódni fog,ugyanazt a játékot fogjuk megkapni tavasszal,amit most kiadtak volna novemberben.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
A hír mellett, egy ilyen kép ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nos, szopjanak le ha ez nem fake.

A medve nem játék.

Nem akarom elhinni... Ha igaz akkor komoly gondok vannak a játékkal. Azt, hogy egy idõben fog kijönni az AC4-gyel, kb fél éve tudja a kiadó, ez nem indokolná a bejelentést. Mivel itthon magyarul jön ki(?) a végleges, kész szövegnek hónapok óta meg kell lenni. Ha esetleg meglátták, hogy a GTA5 milyen lett és emiatt visszatartják egy kis feljavításra - láttunk már ilyet - a legrosszabb, ezekbõl lesznek a Duke Nukem féle ordas bukták. Egy ilyen komplex játékba alapoknál belenyúlni, életveszély. Persze csak találgatok, remélem ez egész álhír. Pont a minap döntöttem el, hogy ezt veszem meg elsõnek, nem az AC4-et😞

speed01
Ha így állnak hozzá akkor a GTA 5 lefogja söpörni a föld színérõl. Legalább is pc-n, majd még több pénztõl esnek el 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Krisztiam
kabbe Ubi <#violent>

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Shep
Lesz abból majd õsz is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Bekaphatják...

TBTPumpa
Nem véletlen!
Minek házon belüli konkurencia? Ez egy új cím. Ha jövõre kiadják, akkor is tejel bõven az Ubi számára. Az idén pedig az AC4 sikere már úgyis borítékolható. Most minek 2 cím (1-2 hét megjelenés különbséggel), ami hatalmas bevételt hoz?
Gondolom jövõre nem érkezik új AC játék - és mivel nem akarnak jelentõs összegtõl elesni, így inkább átteszik az új címet jövõre (aminek még ninc akkora rajongói tábora, mint az AC játékoknak), hogy biztosítva legyen a 2014-es pénzügyi helyzet is.

Vagy tavasszal jön a PC-s GTA 5 és kell valami konkurencia. Vagy csak sokan sírtak a gépigény miatt, és azért tették késõbbre a megjelenést, hogy még faragjanak valamit a gépigénybõl. Bár ebben nem lennék biztos. Pénz van a dologban és nem pedig az, hogy tényleg minõségi terméket adjunk el a vásárlóknak.

NagyiBMX
Ajj tényleg, köszi, tudom csak annyira felhúztam magam ezen, hogy már nem is látom mit írok. De most komolyan, már megvolt a gépigény, oké, hogy eléggé elvetemült volt de legalább már volt. Van csomó gameplay videó, van a külön oldaluk a we are data, most ezt nem értem. Pont most, megjelenés elõtt egy hónappal jönnek rá, hogy "bocsi srácok kellene még egy félév, hogy befejezzük és tökéletesítsük a dolgot". Aztán ugyanolyan végeredménye lesz a dolognak mintha most novemberben adnák ki.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

MerlinW
A spring tavaszt jelent😊

[merlinw.org]

Krisztiam
milyen szeptember? nem 2014 tavaszán jön? gs-en azt olvastam..
amúgy elég ciki egy hónappal megjelenés elõtt ezt bejelenteni..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hát ez marha jó. Most nem azért de valami nagyon nem stimmel, ha ennyit késik pár hét elõfordul, de ez sok. Persze, igaz, óh hát örüljünk neki, legalább a fejlesztõk ennyi idõ alatt kijavítják a hibákat, és jobb játékot kapunk, ugyankérem. Majd jövõ tavaszra tesznek bele több bugot, meg több gépigényt, oszt készen van. Itt valami nem stimmel, fél éves késés, egy hónappal a bejelentett megjelenés elõtt? Valamit nagyon elszúrtak.

NagyiBMX
He? És akkor most mi lesz az elõrendelõkkel? Csücsülünk és várunk 2014 szeptemberig? De jó is lenne, ha fake lenne ez a hír.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Shep
Remélik ,hogy addigra mindenki vesz megfelelõ gépet 😄 Na de hogy lesz így ps4+WD bundle?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

oks, köszönöm a válaszokat. a gépigényre való tekintettel még vagy két évig úgyse játszok vele

MerlinW
Ugyanannyi mint pl. a Mafia-nak😊 A játékstílus, semmi más.

[merlinw.org]

Fpocok
open world autós mászkálós TPS. Ennyi.

ennem amúgy van valami köze a gta sorozathoz ?

- nem kérek felháborodott reakciókat, nem érek rá csak néha játszani, mélyebben nem foglalkozok a dologgal

vagy csak hasonló mászkálós lövöldözõs autózós stílus ?

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Hehe, egyébként engem meg pont nem ezért érdekel, pont az ellenkezõje vagyok a mobilbuziknak, nem szeretem a mobilkütyüket, mert úgy érzem, csapdába ejtenek, és milyen érdekes, ez a játék pont errõl szól. Szóval a mobildevice-okat utálókat meg pont ezért érdekelheti a játék, mert megmutatja, hogy a "Hálózat csapdába zár" mindenkit.

Tikal
<#eljen>

+ realisztikusabb, már hiányoltam egy ilyen játékot...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én azért mert mire kijön kb.végzek GTA5-el és WD hasonló stílus😊
wedge31
Részemröl egy megrögzött pacifista vagyok, minden játék bejön ahol gyilkolás nélkül lehet feladatokat megoldani.

Prince23
Sok a mobilbuzi <#taps>

Én is valószínûbbnek tartom, hogy ez a "már hivatalos" gépigény csak még 1 kamu. Ubiéknak egyébként se szokásuk túl hamar kiadni az infókat, emlékszem, hogy amikor az AC4 már réges-rég kapható volt elõvételben, a gépigényérõl még csak kamu infó se volt, a hivatalos megjelenés elõtti utolsó hétig. (ami egyébként fail, mert ki vesz úgy elõvételben játékot, hogy nem tudja, hogy fog-e egyáltalán futni a gépén?😄)

Egyébként mi ez a nagy felhajtás ennél a játéknál?
Miért tetszik nektek annyira?
A Ghostsé se hiteles, csak behúzás, hogy kelljenek az új dolgok, biztos vagyok benne én is.