Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Marcinko
sirály .....legyen így

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Prince23
Május 27-én jön a WD. Hivatalos

Marketing nem marketing, lehet úgy van, de majd kiderül ha kész lesz.

Malakai
Azért eleve nyílt világú játékhoz egyáltalán nem rossz a grafika sem.

Ez a minden egyes lakos csinál valamit dolog viszont csak marketing. Procedurálisan fogja a körülöttünk lévõ emberek hátterét, cselekvéseit legenerálni, amikor épp kell és csak addig amíg kell. Ha nem nézünk rá semmire, akkor valószinüleg csak elvétve akad majd egy-egy random eset, egyébként kétlem, hogy az átlag járókelõk élõbbek lennének majd egy GTA IV-V-nél. Érdekes valószinüleg akkor lesz, ha hackelgetjük a mobilokat és odafigyelünk, amit ezekbõl összerak a gép.

Hozzáteszem ez nem baj, a játékfejlesztés az illúzióról szól, amíg az érzés megvan, addig oké.

De a 4GB minimumon én nem lepõdök meg, már a videókban látott (az újabbakban is) részletesség és az elméleti szabadságból kiindulva eleve. Korábbi teljesen más mûfajú játékokhoz kizárólag a grafika alapján pedig nem érdemes hasonlítani.
És igen, 4GB manapság nem sok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szerintem az AC4-se volt semmi gond, nálam tökéletesen futott. 6 giga ram, meg nem sok. Most komolyan, a ram a legnagyobb bajotok? Nem a ram miatt nem fog futni, hanem prici+videókártya . A ram a legolcsóbb, azt lehet bõvíteni, nem kell sok pénz hozzá. A másik nem a feltétlenül a grafika miatt kell nagy gépigény, hanem mert marha sok dolgot számít a játék, elvileg egy teljes város, minden egyes lakos csinál valamit, megy valahová, ezt lemodellezni, na ehhez kell a gép.

Mindezzel együtt a gépigény túlzó, és azért ekkora hogy vegyél új PC-t.
De ez most tûnt fel nektek? Nem tudom, ez 10 éve is így volt.

grebber
De én már beletörödtem és nem érdekel a gépigénye.Majd jõvõre tolom maxon kb akkor veszek új gépet.
Ugyse 1x fogom végigvinni ;-)

Next PC upgrade: 2022

Ozzyehh
elnézést, most direkt utánanéztem😄 angol fórumokon írják, bf4--->

my sys spec are

win7 ultimate 64 bit
4 gig gskill 1600
amd phenom 560 x2 3.3 gig
asrock 990fx extreme 3
power colour hd 6870 1 gig

and the graphics settings on bf4 beta are set at mid to high which the game set them at

I have 8GB of ram and the game uses around 3GB so

csak pár példa😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
ne haragudj, de hol számít 4 gb elavultnak? én inkább azt gondolom, hogy a játék fejlesztõk túloznak olykor... Ac-nak 4gb ram kell fullon, crysis 3 majdnem maxra téve 4gb-al haveromnál😄, battlefield 4 is fut neki 4gb-al nem is olyan szar grafon, rome total war2 is elmegy, koránt sem hiszem azt, hogy hirtelen megugrott 8gb-ra az átlag játékok futtatásához szükséges ram mennyisége, nyilván tudom jól, hogy fejlõdik a technika, de ha vegyük azt megnézed a bf4 alatti memória kihasználtságot, nem emészt fel 8 gigát korántsem 😊 legalábbis nekünk nem emésztett annyit.

JaSoN HuNTeR
nyugi a te gépeden még lowon se fog futni ez a játék. Játszhatsz majd DX9-es elsõvilágháborus konzolon <#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

speed01
Annó azt írták hogy a black flag motorja fut alatta, lehet hogy nem igaz, de kitudja. jobban megnéznéd a játékot még a 6 gigát is keveselnéd! 2014 van, 4 giga már régen elavultnak számít.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Ozzyehh
Nem errõl van szó.... engem nem zavarnak a konzolok, nekem is van egy ps4-em, de ettõl függetlenül irreálisan magas az egész 😄 , viszont akkor is azt vallom, hogy teljesen kizárt , hogy EKKORA eltérés legyen két játék motorja között amikor ugyan az a cég fejleszti õket... mi az isten értelme lenne, hogy az egyiknek elég 4gb ram a másiknak 8gb-kell amikor valószínûleg ugyan azt a technikát használják, mert nem hinném, hogy két külön motort használnak, mert teljesen felesleges, de ez csak az én véleményem 😄

grebber
A vizet lemodellezni 3 hajóval meg egy fullos élõ várost igen bõségesen más.
Akinek nem tetszik ott vannak a next gen cuccok azon megy maxon.

Ozzyehh
azért ez nem teljesen igaz... az ac4-nek is eléggé kemény grafja van fõleg a carib tenger néz ki durván, most szerinted az egy logikus dolog, hogy ugyan azon a cégen belül ekkora a két motor közti különbség? ugyan már lófaszt

grebber
És Ubi-t mit érdekelje a pc? Konzolon a többszörösét adja el úgyis!

AC4 példa meg vicces mert ott nincs ilyen nagy város hanem picsányi szigetek vannak ehhez képest üresen és mégis milyen okádék az optimalizációja!

Ozzyehh
nem is értem 😄 , teljesen abszurd.... 4gb ram kell az új Ac-nak..., legalábbis ez a recommended, ellenben itt 8gb ram a recommended, na most hogy is van ez? nem hiszem el, hogy a dogsnak annyival jobb lenne a motorja, hogy ennyivel több kellene neki az ac-nál😊 kicsit marketing szagot érzek

BoneDragon
Nem csak te gondolod így, vicc kategória. Majd rábasznak ha nem veszi senki a szarjukat a gépigény miatt. 😄

Ozzyehh
Valaki mondja meg nekem, egy kicsit le vagyok maradva és most jutottam el a gépigényig... hogy ez valami rossz vicc... ne mondja azt senki nekem, hogy ennek brutálisabb gépigény kell mint egy black flagnek ami gyönyörû... hát amikor megláttam ezt én beszartam 6gb ram minimum... most nem rinyálok mert 8gb ramom van, de komolyan hülyék ezek? a gameplay felvételeken abszolút nem látszik annyira durvának, hogy ez egy reális követelmény legyen..., de lehet csak én gondolom így 😊

Mr_no_NaMe
azigen ._. 😄
BoneDragon
Hát remélem ezt a fél év+ csúszást optimalizálással töltötték, de nem sok esély van rá...

Shiwo
szerintem kevesebbel is el fog indulni, max beszaggat néha

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Ez a minimum 6 giga ram ez valós? Vagy csak valami fals hír.
grebber
A sztoriról egyébként van valami magyar leírás, mert eddig nem sok mindent tudni ezen kívül. Vagy csak szimplán a társadalom rosszakaróit takarítjuk el, azt annyi <#fejvakaras>
Malakai
Öntörvényû igazságosztó karaktert alakítunk, de nem kimondottan negatívat, küldetéseknél meg rajtunk múlik, hogy az ártatlanokra mennyire vigyázunk.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fpocok
Az aláírást is hamisították, szóval elég egyértelmûnek tûnt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

a.carkey

A medve nem játék.

Azért ha belegondolunk elég durva egy hackelgetõs-orientált játék, fõleg, hogy (ahogy kivettem) nem pozitív szereplõt alakítunk és a warez már karnyújtásnyira így 2014-ben, erre még ez ad egy lapáttal, nem csoda, hogy áll a bál a játék körül.

Kapcsolódó hír
Az király hogy megnyugodtál, de egy hülye ellenõrizetlen hír hallatán egybõl AC 5 lesz belõle és bekaphatják...elõbb talán megfelelõen tájékozódni, nem? Nem így kéne?

BoneDragon
Egy laza kis reklám volt, valahogy magukra kellett vonni a figyelmet, mert már a kutya se emlékszik erre a játékra, pedig még ki se jött.

Fpocok
Valaki csak szórakozott
Na megnyugodtam.

Fpocok
Nem.

ProGabe
Nem kevered az új Gyûrûk ura játékkal? 😄

https://twitter.com/UbisoftMTL/statuses/430425347570798593

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fpocok
Nem kapott cancel-t csak a nevet törölték. Egy gagyi Assassins Creed 5 lesz belõle. Ettõl féltünk. Bekaphatják a FASZOM!

ProGabe
LOL. Felröppent a pletyka (valaki kitwittelte, egy 'kovács jános'), hogy cancelt kapott a játék. Aki ilyet elhisz, az miért minõsül életképesnek?!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
15+ stúdiója van Ubinak, simán belefér 3-4 játék szimultán fejlesztése😊 AC Liberation-t is az Ubisoft Sofia dobta össze, aminek nem sok köze volt a korábbi AC játékokhoz😊

[merlinw.org]

Malakai
Meglehet, elméletileg továbbra is éves iterációjú franchise.

És ¾ év csak elég nekik. Az hogy nagy a halgatás, hát gondolom a csúsztatás miatt azért nem akarnak több pénzt ölni a promócióba.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wedge31
Az minden évben jön.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Jó lesz az majd októbernek is szerintem, vagy akkor jön valami új AC?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Megjelenés április és június között.

[merlinw.org]

speed01
Még mindig semmi hír a játékról? 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Caliph
vagy kizsebel...meg valahogy barnább is lett a bõre😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ryder62
Nem a mozgássérült parkolóba állókat csesztetik már Ezioék? <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

V43 1105
Ezio meg megnézi érvényes-e a bérleted a 4-6oson... <#idiota> viccet félre téve már GTA V is volt reklámozva meg talán BF4 ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Caliph
amúgy aki pesten mozog láthatja hogy az assasin'creed 4 reklámja ezerrel dübörök,minden második villamoson fentvan+nyomatják a tv reklámot is...majd ha ez lecsengett jön a watch dogs.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Egyébként készülhetünk egy nagyon jó kis játékra függetlenül a várakozástól.Ha így összerakja UbiSoft WD-t mint az új AC4 Black Flag-et akkor bizony nagyon jó lehet majd a Watch Dogs.
a.carkey
a.carkey
Kedves Nép!

Ja hogy így? Igazatok van. Persze Sonybácsi is szólt, hogy mégis adjuk ki idén, ha már PS4-hez pl. csomagban már elõrendelhetõ volt, mert ez nekik nem túl jó marketing szempontból.

Üdv.
"Az Uborka Istenei"

A medve nem játék.

wedge31
Csak a szokásos marketing bullshit lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Krisztiam
majd kommenteld be mit válaszoltak 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus