5939
  • Ozzyehh
    Te is ott ülsz a gép előtt és azt nézed ahogy mi ezen veszekszünk, szal ki az élettelen ? :D
  • speed01
    1-2 ember jelentkezését szívesen várom majd multira! :)
  • JaSoN HuNTeR #1652
    Nekem meg attól megy fel az agyvizem hogy ilyeneken veszekedtek.

Élettelenek vagytok, ott ültök a gép előtt és ilyeneken veszekedtek. ÓVODA!!
  • Ozzyehh
    ennyi. köszönöm
  • speed01
    Játék menet legyen jó, más nem számít szerintem.
  • Ozzyehh
  • Ozzyehh
    :)
  • RYO21
    Oké akkor élvezd az igénytelen 30 fpst 900p-ben. Ja és a személyeskedést is abba lehet hagyni!
  • Ra1n
    A sírás inkább abból indul hogy az előző gen is így indult...Volt aminek ment a 60 fps...de ritka...eleinte voltak fps gondok de nagyjából megvolt a stabil 30...aztán széplassan amikor nem akarják a látványt butítani a 30-ból a legtöbb játékban 25 körül ingadozás lett (volt ami vastagon lement még 20 alá is sokszor)...És így kihúztak közel 8 évet...Francnak se hiányzik hogy megint 8 évig tartsák fel a fejlődést azért mert egyes igényteleneknek nem folyik ki a szemük a röcögősditől...:)
  • BoneDragon
    Senki nem sírt, te vergődsz, ha nem vennéd észre. :)
  • Ozzyehh
    lassított film.. hülye vagy mint a seggem.. 15 fps na az lassított film :D
  • Ozzyehh
    de hát, nektek nehezen lehet megmagyarázni ezt a dolgot, mert megsértődtök mint valami hároméves aki nem kap meg egy nyalókát :D
  • Ozzyehh
    annyira idegesítő barmok vagytok, hogy az nem igaz, sírni emiatt azért elég szánalmas :) csak úgy elmondanám, hogy játszottam már alacsony és magas fps-el is játékot... van egy ps4-em is, de mégsem rinyálok azért, mert nincs meg a 60, mert leszarom és egyáltalán nem akkora különbség, hogy sírni kelljen miatta :D és ez így van
  • Evoluti0N
  • Ra1n
    Az a baj hogy sokan élőben nem tapasztalták, csak youtube-os összehasonlító videókról, amikben roppant "zseniális" módon fog az idiótája egy 30 és egy 60fps-el készült videót és egybeexportálja...X fps-es videóba. Amitől kijön valamennyi különbség de nem amennyi amennyi valójában van.

Indítson el bárki mondjuk egy Half Life-ot, korlátozza be 30-ra az fps-t játszon 5 percet. Majd rakja 60-ra...Ég és föld az élmény....
  • BoneDragon
    Látom te se játszottál még 60 fps-el. Nembaj neked jó lesz a 25 is. :D
  • RYO21
    Inputlagról hallottál már? Pl számomra egy NFS vagy Burnout szinte játszhatatlan ha csak 30 FPS van. Olyan az egész mintha egy lassított film lenne, amig még késik is egy picit.
  • Ra1n
    Hát aki alig veszi észre a különbséget annak javaslom a szemészetet, mert gyakorlatilag mozgásban látványban ég és föld..A 30 lassú...mármár röcögős. A 60 lemászik a képről.
    Bizony brühühü....
  • Ozzyehh
    am árulja már el valaki nekem, hogy kinek milyen hátránya lesz abból, hogy ha 60 helyett 30 fpsel fog futni?? az ég világon rohadtul semmi annyira idegesítő egy két ember, hogy az hihetetlen és felmegy az agyvizem amikor valaki ilyen miatt sírni képes, brühühhü nem 30 hanem 60 elárulom, hogy alig veszed észre a különbséget sőt....
  • Ra1n
    Remélhetőleg a magyar felirat még áll.....
  • Ozzyehh
    Nem tudom ki hogy van vele de pont leszarom az fps-t és azt, hogy hány p-be fog futni:) csak legyen már 27.-e és minden kiderül:)
  • jocking
  • BoneDragon
    Ezek minden nap mást írnak, csak hogy figyeljenek a játékra... Ingyenreklám.
    Azon se lepődnék meg ha a végén 360-ba futna.
  • Fpocok
    lol fail
    Watch Dogs runs 900p on PS4 and 792p on Xbox One, both at 30 frames-per-second

• Ozzyehh
    Alig várom, hogy letölthessem és kipróbálhassam aztán megveshessem
  • AntiHero
  • speed01
    Még 2 hét -.-'
  • TDC Geronimo
    9 perces trailer

• Nulla7
    Ahogy én képzelem, lesz kb egy tucatnyi hekkelhető dolog, ránézel, press X to hack, megnyomod a gombot, karakter pötyög, animáció közben QTE vagy minijáték. Hekkelés a hekkelt dolog típusától függ, és mindig ugyanazt az egy hatást váltja ki objektumonként. Nyílt világban sok ilyen lehetőség, de konkrétan a továbbjutáshoz egyszer a tutorialban kell majd, meg még maximum egyszer a játék során, de egyébként opcionális. Néhány óráig érdekes, onnantól a játék egyszerű GTA-klónná változik.

Jelenlegi példák és mostani trendek alapján.
  • speed01
    Arra mindenki szerintem :)
  • grebber
    Én arra leszek kíváncsi majd ,hogy mennyire erőltetik ezt a "mindent hekejjé szarrá" dolgot!
  • speed01
    Az a baj ahogy közeledik a játék egyre többen lenézik mert nem adnak ki róla értelmes videót.
  • BoneDragon
    Rosszul érzed. :D
  • speed01
    Én megrendeltem, úgy érzem nem fogom megbánni.
  • NagyiBMX
    Ha nem akarsz csalódni akkor most még ne vedd meg, nézzél róla pár gameplay videót ha megjelenik. Esetleg streamet, vagy próbáld ki a virágbolti verziót. Ha már van egy véleményed róla, utána egyszerűbben tudsz dönteni, hogy kell-e eredetiben vagy sem. :)
  • Fpocok
    A hivatalos oldalon írták 60-nak, sok mindenki megörült és megírta, aztán másnapra eltűnt a 60.
  • Krisztiam #1618
    sziasztok
    nem tudom megvegyem-e a játékot?! nem akarok csalódni
  • TDC Geronimo
    Igen, mivel mind innen szedi ezt a baromságok.
  • speed01
    Mikorra várható új videó?
  • Tikal #1615
    csak egy helyen kell elírni, aztán mindenki szarul veszi át :)