Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Ezen mit nem ertesz?
Valaki megnezte 2012-ben az elozeteseket (in-game), elorendelte. Nem azzal szorakozik leszamitva a kockakat, hogy minden honapban ellenorzi mennyit csunyult a jatek, es meg meguti neki azt a szintet, amit elvar a penzeert cserebe vagy sem.

Ha megjelenskor hasonlo lesz a kinezete 2012-es videohoz, akkor termeszetesen nem tortent meg a nagy atveres 😊

szerintem

Nem értem miért mondjátok hogy ronda. Egyfelõl , talán megkéne várni a játékot. Aki meg becsapva érzi magát: ne vegye meg. Nem kötelezõ.
Aztán szerintem PC-n a grafika skálázható, szóval...majd meglátjuk milyen.
De eleve nem értem: mitõl lett ez csúnya?

grebber
Kit csapnak be ember?
Megjelent már? Látod a mostani videokat amiket kb rajtam kívül mindenki csak fikázik?(Gondolom igen mert sírsz te is)

Akkor kit vernek át és mivel? Ha elõrendelted visszamondhatod.Senki nincs átverve.
Ha át lenne verve bárki is ezek az új szerintetek csira grafikás videokat nem tennék fel a netre!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Rájöttek ,hogy nincs az a pc, konzol, kutyafüle amin élvezhetõ sebességgel futna az a látvány amit régen mutogattak, így aztán lebutították 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nos, csak ennyit a marketing félrevezetésrõl, egy jó kis összehasonlítás, ami részletesebben rávilágít dolgokra, mi az, ami változott a 2012-es build óta ITT
Egyébként ezzel nem az a baj, hogy valaminek híg fekália grafikája van 2014-ben a "next-gen" korszakban, hanem az, amikor a leendõ vásárlót becsapják és végül nem azt és nem olyan minõségben kapja, mint ahogyan azt a szájába tették a trailerek és bemutatók, nyilatkozatok alkalmával. A Ubi már többször eljátszotta ezt a játékainál és mindaddig megteszi ezt, amíg nem pártolnak el tõlük a játékosok, mert szinte csak negatív kommenteket lehet olvasni mindenhol a játékról, amióta újra a köztudatban van. Nem véletlen a reakció, mert ez valóban megtévesztés a fejlesztõk/kiadó részérõl. Már látom, hogy hónapról-hónapra hogyan fogják leépíteni a The Division-t is... az is Ubi termék.
Shep
Max Payne 3

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az lehet, de én még mindig nemtudok rájönni, hogy mit értesz MP3 alatt.

Shep
Nagyon gyenge vicc volt.

Shep
Az ilyen kiadott gépigények semmit nem jelentenek, elég csak a MP3-ra gondolni 😊

Pontosan a skálázhatóság végett vagyok kiváncsi
Én tudom,hogy még PC gameplay-t nem láttunk a napokban és ezért bizakodó is vagyok csak azt írták itt,hogy Ps4=Pc.Nem adtam neki hangot de azért csak megvárom mi lesz a Pc-s verzióbol.

Én lennék a legboldogabb ha Pc-n olyan lenne amilyennek indult
Persze van minimum követelmény de ezt hova butítsa már le az ember!?
Most akkor mit hasonlítunk mivel? Mert ott lejjebb PS4 grafika van, ez meg PC gépigény...

PS4-en meg XBO-n több más játék sem váltotta be az AMD csodahardveréhez fûzött reményeket. Vagy az 1080p nincs meg, vagy a 60 fps, vagy egyik se, vagy még ocsmány is... Ettõl még PC-n skálázható lehet felfelé a grafika.
Végülis nem persze csak a gépigény maradt ugyanaz ehez a low graf.-hoz is:

-Processzor: Core i7 3770 3.5Ghz, vagy AMD FX-8350 4.0Ghz
-RAM: 8 GB
-Videokártya: 2048 VRAM DirectX 11 - Shader Model 5.0, vagy nagyobb

lol😄
Shep
NE sírjatok, így hátha nem kell majd neki erõmû 😊

Tényleg arra hasonlít😊)
Maxtreme
jah, csak ezt ígérték, és ismét hazudtak:

Az ultra grafika csúszkát, lehúzták very low-ra..

Maxtreme
<#guluszem1>
Kb olyan feeling kapott el mint anno a godfathernél..

grebber
Nincs ezzel semmi baj!

drop
grebber
PC-seknek annál nagyobb öröm nem kell,hogy egyáltalán kiadják oda is!

BoneDragon
Hát ez is a programozókon múlik. Ahelyett, hogy optimalizálnák inkább visszaveszik a grafikát 3 évvel ezelõtti szintre és még úgy is atomerõmû kell neki! Pénz beszél, játékos sz*pik. 😄

grebber
Az nem is baj ha butítanak a grafikán, kell a tökömnek hogy csak NASA + részecskegyorsító kettõsön fusson!

BoneDragon
Ne erõlködj, ez úgy lesz szar ahogy van. Szerintem még azt az idõjárási effektet is kivették ami az elsõ videóban volt. Ubi minden egyes játékával eljátssza ezt, hogy visszaveszi a végére a grafikát. Nézd meg a FC3-at is, milyen videókat mutattak és milyen lett... Valahogy fel kell kelteni az érdeklõdést a játékkal kapcsolatba ha már a játékmenet egy talicska fos.

Ez tavalyi gameplay csak a feltöltõ azt hitte hogy evvel sok nézettséget szerez.
Fpocok
Azért halasztották el, mert nem akarták kb egyszerre kiadni az AC-del.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez is egy PS4 gameplay és sz.tem itt jól néz ki:
A lentebbi trailer pedig nem youtube-os változatban bizony úgy szerepel mint x360 trailer...

http://www.dailymotion.com/video/x1ezs5d_videogames?start=54
Azért azt a nagy összehasonlításokban meg a videókban elfelejti mindenki hogy teljesen más napszakban/idõjárásban játszódnak a jelenetek...Egyébként 1080p-re rakva jobban megnézve nem gáz ez, sõt mint Sandbox cím simán a legszebb lesz...
Akkor mégis mi a francért halasztották el?Ebben a formában kiadhatták volna tavaly is
Hát nemtudom a tavaly év közbeni ingame videók jónak tüntek. Meglátjuk
TDC Geronimo
Persze majd hónapok után az elsõ videó, amit kiadnak a rondább prevgen verzióból lesz nem? 😄

Ez így fog kinézni. Ég és föld 2 évvel ezelõtti E3as bemutatóhoz képest. Ubinak meg ezek után még van pofája ilyen képeket ma kiadni, mint amit a #591-ben is linkelnek. Ilyenekért miért nem büntetik meg õket?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ha PS4-en tényleg így néz ki, akkor PC-n se lesz jobb.
Tehát nem PC.Megnyugodtam😊
Fpocok
A beszédstílúsa hasonlít John Reese-ére. Á... biztos csak véletlen 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát pedig állítólag PlayStation 4 videók ... 😞

BoneDragon
Kb.

Ez még Prevgen-ek is sz@r graf😄
Szabi
a sárga autós részlet a mobilos verzióból van ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nem hiszem.

BoneDragon
Na majd meglátjuk. Sajnos igazam lesz.

Hülyeség lévén ingame videók is vannak a neten amik különbül néznek ki ez bizony prevgen videókból összeollózott trailer.
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

BoneDragon
Én ezt már az elsõ videónál megmondtam, hogy messze nem így fog kinézni mikor megjelenik. Hát tessék... Azért ültek fél évet rajta, hogy kiadják wii grafikával 0 optimalizációval. Akkora bukta lesz ez a game, hogy ihaj. 😊

JaSoN HuNTeR
motor van a játékban?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

"Azért eleve nyílt világú játékhoz egyáltalán nem rossz a grafika sem."

És akkor nézzük meg a legutoljára kiadott gameplay videókat ... 😞
Komolyan mondom a Doom3, Half Life 2 és Crysis játékokon kívül volt olyan játék, ami kijövetel felé haladva nem lett SOKKAL rondább, mint az elsõ screenshotokon és videókban???

Ez valami prevgen konzol trailer? Erõsen nem úgy fest mint a nextgen és pc videókban...😊
Király, pont a szülinapom után jön!<#vigyor2>
Már ideje lesz,végülis csak fél évet csúszott az elõrendelésem😄