Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki megnezte 2012-ben az elozeteseket (in-game), elorendelte. Nem azzal szorakozik leszamitva a kockakat, hogy minden honapban ellenorzi mennyit csunyult a jatek, es meg meguti neki azt a szintet, amit elvar a penzeert cserebe vagy sem.
Ha megjelenskor hasonlo lesz a kinezete 2012-es videohoz, akkor termeszetesen nem tortent meg a nagy atveres 😊
szerintem
Aztán szerintem PC-n a grafika skálázható, szóval...majd meglátjuk milyen.
De eleve nem értem: mitõl lett ez csúnya?
Megjelent már? Látod a mostani videokat amiket kb rajtam kívül mindenki csak fikázik?(Gondolom igen mert sírsz te is)
Akkor kit vernek át és mivel? Ha elõrendelted visszamondhatod.Senki nincs átverve.
Ha át lenne verve bárki is ezek az új szerintetek csira grafikás videokat nem tennék fel a netre!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként ezzel nem az a baj, hogy valaminek híg fekália grafikája van 2014-ben a "next-gen" korszakban, hanem az, amikor a leendõ vásárlót becsapják és végül nem azt és nem olyan minõségben kapja, mint ahogyan azt a szájába tették a trailerek és bemutatók, nyilatkozatok alkalmával. A Ubi már többször eljátszotta ezt a játékainál és mindaddig megteszi ezt, amíg nem pártolnak el tõlük a játékosok, mert szinte csak negatív kommenteket lehet olvasni mindenhol a játékról, amióta újra a köztudatban van. Nem véletlen a reakció, mert ez valóban megtévesztés a fejlesztõk/kiadó részérõl. Már látom, hogy hónapról-hónapra hogyan fogják leépíteni a The Division-t is... az is Ubi termék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én lennék a legboldogabb ha Pc-n olyan lenne amilyennek indult
PS4-en meg XBO-n több más játék sem váltotta be az AMD csodahardveréhez fûzött reményeket. Vagy az 1080p nincs meg, vagy a 60 fps, vagy egyik se, vagy még ocsmány is... Ettõl még PC-n skálázható lehet felfelé a grafika.
-Processzor: Core i7 3770 3.5Ghz, vagy AMD FX-8350 4.0Ghz
-RAM: 8 GB
-Videokártya: 2048 VRAM DirectX 11 - Shader Model 5.0, vagy nagyobb
lol😄
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
http://www.dailymotion.com/video/x1ezs5d_videogames?start=54
Ez így fog kinézni. Ég és föld 2 évvel ezelõtti E3as bemutatóhoz képest. Ubinak meg ezek után még van pofája ilyen képeket ma kiadni, mint amit a #591-ben is linkelnek. Ilyenekért miért nem büntetik meg õket?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Parasite Eve 2, best game EVER!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
És akkor nézzük meg a legutoljára kiadott gameplay videókat ... 😞
Komolyan mondom a Doom3, Half Life 2 és Crysis játékokon kívül volt olyan játék, ami kijövetel felé haladva nem lett SOKKAL rondább, mint az elsõ screenshotokon és videókban???