5939
-
#1694 Stream
Gondolom nem sokáig lesz. -
#1693 Simán hozni fogják -
#1692 Lesznek ott gondok szerintem, nekem a szaladás sem tetszik benne, azt is AC Black Flag-ből szedték ki. -
TomStorm #1691 "Ubisoft Hopes to Sell Over 6 Million Copies of Watch Dogs" -
Skyline #1690 Igazság szerint jól csinálják.
Pozitív reklámok...Negatív reklámok... Sandbox címben full holtidőszak...
És egyszerre PAFF minden platformra.
Már csak a játék hozza a szintet és ne fulladjon dögvész unalomba mint a legutóbbi és a legelső AC.... -
#1689 Watch Dogs - előrendelési rekordokat döntöget -
#1688 Hát erre a kérdésre itt választ kapsz szerintem :D -
#1687 Az lesz itt a kérdés hogy szaggatni fog-e mindenkinek vagy sem! Ha fps drop lesz, rage time lesz :D -
#1686 Ideje volt. :D -
#1685 Bearanyozódott a Dogs, kész van a játék -
#1684 az lehet :) kicsit elragadtattam magam :D -
#1683 Nem, nem ezért, hanem a stílusod miatt... ami miatt később elnézést is kértél :) -
#1682 3 éves? ?? én aki azt merészeltem mondani, hogy azért hülyék az emberek, mert az érdekli őket, hogy mennyi fps-el megy a játék és ahelyett, hogy élveznék a játékot inkább rinyálnak és sírnak mint valami óvodás :D és ezért én vagyok a 3 éves?:D rendben van, igazad van :) -
#1681 dlc, artbook, papír térkép? eltérő kiadások? mi a gondod? -
#1680 Ezek nélkül semmi hátrányba nem szorulsz, amúgy meg nekem speciális kiadásom lesz, ahhoz is 3 DLC jár, legalább is azt írták. a többit meg majd feltörik. -
#1679 És még meg sem jelent basszátok meg. Ezért nem vesszük meg.
-
#1678 ... -
#1677 hahaha, talán a kettővel előttem lévő kommentre reagáltál, mi? Hagyjuk már... De azért köszönjük a mai bölcsességet is :D -
#1676 Tán neked címeztem? Akinek inge... -
#1675 Ha meg a többiekre gondoltál, akkor ámen. -
#1674 Akkor most miért is kellett ez a megjegyzés? Talán vitatkoztam vele? Nem. Akkor minek kell okoskodni? ... -
#1673 Itt az igazság. -
#1672 Meg azok is, akik vitatkoznak vele:) -
#1671 szerintem itt pont te vagy aki 3 éves módjára viselkedik... -
#1670 lehet te alig veszed észre.... -
#1669 Akkor viszem a zaciba. -
#1668 Arany lett a játék amúgy. -
#1667 Ha nincs más konzolod meg normális géped, akkor nem sok választásod maradt. -
#1666 Szia. A legjobb megoldás szerintem, hogy megvárod amíg megjelenik a játék, nézel róla pár gameplay videót vagy streamet, és utána eldöntöd kell-e neked. Hiába írnék véleményt, ami nálam negatívum az nálad lehet pozitívum, ember függő a dolog. :) -
#1665 Na... kezdődik megint. -
jocking #1664 Halkan megsúgnám, hogy amit a TV-ben látsz műsort, az mind 24 fps-el "fut". Nálad röcögnek a műsorok a tv-ben? Nálunk nem... -
matecsavo #1663 Sziasztok. Szerintetek érdemes előrendelni a játékot XBOX 360-ra vagy mit gondoltok róla? -
#1662 -
#1661 Watch Dogs-ban így fogunk autót lopni. Még mindig sírok :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1660 Én attól félek hogy a GTX 660-t élve megeszi majd a játék. -
#1659 Bocs srácok kicsit túlzásba vittem, de azért jó volt vitatkozni egyet nem? :D -
#1658 Felesleges tovább erőltetni a témát, sose ismeri be. -
Nulla7 #1657 Na, kitalálod magadtól, hogy miért baj az, hogy ha egy konzolgeneráció a megjelenése pillanatában már egy elavult fos, vagy fejtegessük még neked? -
#1656 Youtube kicsit poénos szerintem, ugyan azok a videók vannak fent kb 100x csak össze-vissza vannak vágva. :D:D -
#1655 Csak benéztem és ezt látom. Amúgy játszatok valami játékot és ne itt flémeljetek.