5939
-
TomStorm #1734 Early Acces nincs Pc-re? -
TomStorm #1733 G szériás Intel:22nm Ivy Bridge/3MB L3 Cache meg a 4GB Ram(1333mhz).
Akkor én azt mondom neki,hogy elindul és ha szerencse is társul hozzá még játszható is lesz.
Max.majd eladja ha nem lesz elég a gépe,kösz
-
#1732 Elindulni biztos elfog de, hogy nem igazán lesz élvezhető az elég valószínű. -
#1731 2 magos procin esélytelen. -
TomStorm #1730 Ismerősöm is meg szeretné venni de nem tudja,hogy egyáltalán elindulna e a gépén mert gépigény minimum 4 magos processzort ír és 6GB RAM-ot.
Neki pedig Dual Core 3GHz-es processzora van és 4GB RAM,VGA van neki HD 7870.
Mit mondjak neki szerintetek?El fog indulni ha low is de menni fog vagy egyáltalán el se lehet majd indítani?
Nekem ez fontos lenne tudnom a multi miatt mert jó lenne ha ő is ott lenne. -
#1729 színészek.. de azért jó... -
TomStorm #1728 -
#1727 Ügyes. Nagyon ügyes. -
#1726 -
#1725 Hát jó, de ezt nem lehet előre tudni. -
#1724 Direkt nem mutatott küldetéseket írta is. Én se néztem volna, ha azokat csinálja. Így meg simán mehetett volna tovább... -
Skyline #1723 Ez csak attól függ hogy mennyire sikerült és pozitív-e a reklám. A nézők között igen pozitív volt a hozzáállás, vagyis ez is jó reklám a játéknak...ráadásul ingyé.:) -
#1722 Te mit szólnál ahhoz, hogy dolgoznál valamin éveket, aztán a megjelenés előtt két héttel valaki ellenőrizetlenül mutogatni kezdené?
Nem tűnt rossznak, de továbbra sem tudom támogatni a hozzáállást. Persze azért csekkoljuk. -
Skyline #1721 Nemhogy örülnének hogy ilyen is van, ezzel csak vásárlókat nyernek..:)
Csak megerősítettek a látottak abban hogy 0-day megyek az előrendelt példányért.:) -
TomStorm #1720 Na valamelyik köcsög reportolta:((azthiszem ennyi volt -
#1719 :( -
TomDantes #1718 Nem is tudom, a térkép nem tűnt túl nagynak, bár nem látszott az egész. Nem baj ha nem hatalmas persze, de olyan óriási szerintem nem lesz. -
#1717 profiler meg van nyitva azért. Anélkül nem mutatja -
#1716 'The community has closed this channel due to terms of service violations' -
#1715 Lelőtték a közvetítést :D -
TomStorm #1714 Jó bizony.És szanaszét törik,megáll,kész kipurcant ahogy annak lennie kell egy nagy ütközéskor!! -
#1713 :D:D -
RYO21 #1712 Elég szar az, hogy akármerre forgatja a kamerát, mindig bedobja a járókelők adatait. -
TomStorm #1711 Ezt így kell csinálni,bűnözhetsz kedvedre csak a rendőrök elé ne kerülj.Persze keresnek de nem úgy mint GTA-ban,hogy fél percen belül egy hadsereg jött ellened. -
TomStorm #1710 Ez hülye b+ szed mindenkit:DDDDD -
#1709 Elég jónak tűnik a kocsi irányítás :) -
TomStorm #1708 Hát ez a sakk meg mi volt?LOL Chicago-i sakk:D -
TomStorm #1707 Jó sokáig tartanak a napszakok,így az igazi -
#1706 Elég fos :D
De ha már ő kihozta a lemezt, akkor lassan a kalóz verzió is fent lesz, 27 én meg mehet az eredeti :D -
Skyline #1705 na...Ez a rózsaszín "idegenekre" lövöldözés kilóra megvett...Csodás...:D -
TomStorm #1704 PS4 -
#1703 xD -
#1702 Full. Mexikóba dolgozik lemezgyárba :D -
#1701 PS4
Már megy megint -
#1700 Ez most béta vagy mi? :D -
TomStorm #1699 Ja megy tovább -
#1698 milyen platform? -
#1697 Most írta lehet visszakapcsolja amíg főz. Lehet nézni a napszakváltozást meg időjárást addig :d -
#1696 kajálni ment lehet 1 óra múlva streamel megint. Úgy hagyom ablakot hátha. Remélem nem bannoklják csatit addigra :y
Elég szar nete így minőség meg frame nem a legjobb. Mondta is, hogy sok a frame dropja streamen net miatt. -
TomStorm #1695 Ennyi volt:)
Én néztem vagy 20 percet.Hát nagyon zsír,komolyan.Van bullet time is:)
Igaz ez a nagytudásu halomra lőtte a civileket úgy játszott de legalább megmutatott sok mindent.
Ahogy megáll a csónak a vizen,bámulatos,úgy meg van csinálva mint a való életben.
Észrevettem néhol arra fújta a szél Aiden kabátját amerre a fű és a fák mozogtak,eltérés nélkül,durva-.-
Fegyverek hangja teljesen jó sandbox játékhoz képest.Rendőröknél figyeltem AI-t nekem jónak tünt de ez a srác nem volt szívbajos-lerohant mindenkit.
A füst kegyetlen jó,mintha film jelenet lenne.
Engem nagyon meggyőzött,veszem is meg a héten!!