Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Azért lenyilatkozta a fejes ,hogy nincs butítás 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme

56k-s modemesektõl bocs. <#idiota>

grebber
Az kutyát nem érdekel,mert nem jön pc-re!<#mf2><#mf2><#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

gergou
Tudjátok mit, az Everybody's gone to the rapture játékig olyat nem fogunk kapni, mint amit ígérnek 😊

`Take a look to the sky just before you die`

Bucser
Tudtommal a 2012-es E3-on egy konzolon sem futott Watch dogs, hanem target hardveren PC-t hasznaltak.

2013-as E3-on pedig Specializalt demot hasznaltak amiben igencsak kontrollalt korulmenyek kozott mozogtal meg a konzolos verioban es sehol nem nezet ugy ki mint a PC-s perf target prezikben.

PC-verziorol pedig a halasztas ota meg par kepet sem lathattal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BoneDragon
Nem vetted volna észre te sírsz a legtöbbet és ez a legunalmasabb.

Tudom mirõl van szó, de abszolút nem izgat, ettõl a játékot még várom és meglátom milyen lesz.
Shep
Az nem tûnt fel neked, hogy ezzel a folyamatos rákontrázássál pont te magad gerjeszted dolgot? Nem írnál mindig vissza elcsendesülne a dolog és szépen lassan mindenki elfelejtené az egészet, egészen a megjelenésig amikor kiderülne az igazság.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gergou
Egyet értek.

Nem, te nem érted. UNALMAS a sírás, egy dolog hogy van, de az hogy napokig ezt kell olvasni, és állandóan ugyan az van leírva, meg már egyesek arról fröcsögnek hogy ez a játék egy szar és megmondták elõre miközben meg sem jelent...
Ha sírni akartok menjetek Ubi fórumra, ott még talán eredménye is lesz...
gergou
Itt a felháborodás oka 2 video, ha jól tudom. Az egyik az új trailer, a másik a gamespotos kis ízelítõ "elvileg" a ps4 verzióból. Megjelent pár új kép a játékból, gamespoton is fent van, egészen mást tükröz, mint a videók. Még ha fotosoppoltak is 😊 Nézzétek meg, s mondjátok el, mi a véleményetek róluk.

Fpocok
De látom továbbra sem érted.
Nem lenne sírás, ha csak ezt láttuk volna, nem pedig amit két éve belengettek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez esetben át lehet fáradni a konzolosok topikjába és ott telesírni mindent mert itt kezd mocskosul unalmas lenni.
Tényleg itt ütközik ki a sok álszent pc arc akik mindig fröcsögik hogy a látvány helyett tartalom kéne, mennyit is ér amit beszélnek. Semmit...

Kell ide egy HG aki rendet tesz.
Fpocok
De mi nem a PC-rõl beszélünk, hanem a konzolosról. Next gen rõl, hogy pontos legyek.

Igen. Kamu volt. Be kéne perelni õket. Látta már egyébként valaki ,hogy fut a PC-jén? Látta már valaki mennyire skálázható? És akkor mi van ha csúynább? Levették a grafikát ebben a verzióban. De PC-n bizonyára lehet majd feljebb is venni. Az is lehet, hogy nem, és PC-n is ennyi a csúcs...de Majd MEGLÁTJUK HA KÉSZ LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fpocok
1. Nem az a baj, hogy csúnya, hanem az, hogy két éve ezerszer jobban nézett ki. Mi történt? Szóval az csak kamu volt?
2. Persze... mert pc-re csak csúnya sandbox van? Mivan?
3. Nincs HG 😄

Kicsit kezd unalmassá válni az egész, egy meg sem jelent játékról fröcsögik páran hogy fos...
Eleve unalmas a sok grafika búvár, fõleg amikor más topikban meg álszent módon elõadják hogy milyen szar játékok jönnek pécére, semmi tartalom..
A játék még ebben az állapotában is messze szebb mint bármelyik sandbox cím pc-n, ugyanakkor tény nem úgy néz ki ELMÉLETILEG (továbbra is más napszak más idõjárás...Egy kis köd-nedvesség igen sokat tud dobni egy látványon fõként esti fények mellett..) mint ahogy az elsõ videókban festett, de ki nem sz*rja le ha a játék jó lesz (már ha jó lesz)...
1-2 napja mást sem lehet olvasni csak ugyanazon emberek ugyanazon sírását fröcsögését kritikáját feleslegesen egy még meg sem jelent játékról, aminek még elõdje sincs...
Mocskosul unalmas, a HG pedig szarik rendet tenni...
Shep
Szerintem te nem nagyon értetted meg, hogy õ mirõl beszél, különben nem lennél így felháborodva.

Fejezd már be a fröcsögést meg a flémelést de komolyan....Kezd idegesítõ lenni. Kit érdekel hogy van szebb???? Az meg hogy "neked" mindegy hogy csõjáték vagy sandbox de szebb az a te észjárásod minõsíti....
Unalmas...
Ki se jött a játék de telifröcsögik itt páran az egész topikot.
HG hol van hogy rendet rakjon? Ez már tényleg szánalmas kezd lenni...
Nekem így is megfelel a grafika, mert ha a játék jó lesz, akkor sokat lehet vele játszani.
Szerintem mond vissza. Ilyen ocsmány grafikával...tûrhetetlen.

gergou
Lévén, látok még potenciált a játékban, az elõrendelésem sem mondtam vissza. Persze a grafika nem minden, sõt. Ott van pl. az Anachronox c. játék, annó quake 2 grafikus engine-vel jött ki 2001 ben, és máig az egyik kedvencem azzal a homályos low res. grafikával együtt 😊 Szóval a hangulat és a körítés legyen rendben, aztán egy rossz szavam nem lesz. Bár félek, hogy valami Thief 4-es csalódással lesz dolgom megint :S

BoneDragon
Ki beszélt itt sandbox játékokról? Az engem teljesen hidegen hagy, hogy egy sandboxnak vagy egy csõjátéknak van szebb grafikája. Van szebb, ennyi.

grebber
"hanem a szemünk látott szebbet"

Írd már azokat a cimeket ,mert nekem biztos kimaradtak amik ilyen sandox játékok és szebbek!

BoneDragon
Na megnéztem a régi videót ami anno "állejtõs" volt. Ööö, mai szemmel már az se nagy szám, sõt eléggé középkategóriának mondható. Nem a grafika lett rondább, hanem a szemünk látott szebbet. 😄

Tikal
Nézem ezt a régi gameplay videot.. és nem vagyok elragadatva... assassin's creed modern környezetben... meg ilyen gagyisgáok lesznek, hogy be kell törni valahova és a kerítésen pont van egy rész ahol nincs szögesdrót persze, aztán megöl minden õrt, és meghackeli a rendszert... ami senkinek nem tûnik fel, vagy másnapra elvesztem ezt a "tornyot" mert kijön a rendrség és észreveszik hogy itt emberek haltak meg és valami csak történt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
Már volt next gen trailer!Attól mindenki összeszarta magát.
Most kijött a prev gen trailer mindenki hanyatfossa magát csak most rossz értelembe hogy milyen fos.
Jó lesz ez.

gergou
Ezt a Snowdrop enginevel nem mernék megtenni, ezek után biztos nem. Mondom várjunk pár napot még, nagyon friss ez az egész, talán nem is igaz az egész. Ha igen, a Division is erre a sorsra jut sajna :S

Közben sokan gondolják úgy, hogy kb. ez lesz az állejtõs Division játékkal is. Ott is az egyre újabb anyagokban egyre rondább.

gergou
Ha ezt nem teszik meg, sok millió dollárt buknak, és miért akarnának maguknak ártani... 3 hónappal a megjelenés elött elmondják, hogy rakás szar amit csináltak. Na ez a vicc.

gergou
2 nap múlva elõállnak a next gen trailerrel, és mindenki õket figyeli, van benne logika. Mindemellett ahogy Tango, vagy Cash mondta, bíró úr nekem ez az egész bûzlik, ez az egész egy nagy rakás szar 😄

Tikal
Milyen marketing húzás? az hogy leégették magukat? Jó reklám, tényleg 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gergou
Gondoljatok bele, olcsón és egyszerûen akkora reklámot csináltak a játéknak, hogy talán októberben sem figyeltek ennyien rá. Ügyes húzás.

gergou
kicsit fura, és gyanus a dolog 😄

gergou
Ha ez az egész nem marketing húzás volt a ubi részérõl, akkor buktak rengeteg dolcsit... Ennyit nekik 😄

Fpocok
Volt most Q&A a játékkal kapcsolatban. Kerülték az összes ezzel kapcsolatos kérdést és utólag le is törölték az oldalukról. Persze ami a neten van egyszer, az ott is marad. 😄

Fpocok

gergou
Csodálkoznék ha ezután kiadnák május 27.-én 😊 Egyébként ez már kora délutáni info.

grebber
" A Ubisoft vezetõit teljesen ledöbbentette a játékosok nemtetszése, állítja Ahsan Rasheed.

A Ubisoft fejeseit megdöbbentette, hogy ennyi negatív visszajelzés érkezett a játék látványvilága kapcsán.

Rasheed szerint a játékosok túl magas elvárásokat támasztottak a címmel szemben."

A játékosok? Azt se tudja miket beszél. Õk adták ki a bokalefosos trailereket nem a játékosok.
De mivel most olvastam hogy a WII verzió sincs még kukában így már értem a legutóbbi videót<#banplz>

Shep
Hát igen, egy pc-s nem lenne rossz.

Eddig tetszett amit láttunk annak is adtunk hangot meg is dicsértük de most ha látványba rosszabb v.mi akkor arra mit írjon az ember?

Na Pc-s videot a népnek de nagyongyorsan:-)
Shep
A sokkal többet érnek persze nem szó szerint értendõ.

Shep
Persze de ezek a fajta reklámok sokkal többet érnek, elég csak megnézni a topicot, eddig alig írt ide valaki, most meg boldog, boldogtalan meg akarja mondani ,hogy mennyire szar már ez az egész de azért majd jól eljátszogat vele mindenki ha kijön, és talán még meg is veszik páran.

MerlinW
Hát eddig majdnem $70 milliót költöttek a játékra, valószínûleg ment ebbõl reklámra is pár millió😊

[merlinw.org]

Shep
UBi jól csinálja, egész jó kis reklámot nyomott 0 pénzbõl.

Nem lepett el, csak továbbra is teljesen más napszak/idõjárás melletti képeket videókat hasonlítgatnak páran miközben egy kis nedvesség és köd + esti fények igencsak meg tudják dobni az összképet. A nappali graffal pedig semmi gond messze az eddigi sandboxokhoz képest. De nekem 8, ha a játékmenet jó lesz már megérte várni rá, addig meg lehet fröcsögni de gyakorlatilag senki nem tud semmit.
speed01
:=)

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

MerlinW
Soha sem volt úgy.

[merlinw.org]

speed01
Amúgy nem úgy volt hogy AC Black Flag motor fut alatta?

speed01
Szerintem tûrhetõ grafika. amúgy meg a játék menete a lényeg, a játék élvehetõsége! 😊