5939
-
pHNxX89 #1774 Van benne magyar felirat ha originről rendelem? -
#1773 Tegnap csak felvették a streamet! :D:D
-
#1772 Hát azért remélem hogy valahova csak felrakják, mielőtt kihozza a futár jó lenne kipróbálni :D -
#1771 Csak a kettő legnagyobbra. -
#1770 i -
#1769 Haza torrent oldalak alatt név szerint melyikre gondolsz? :D -
#1768 :D -
#1767 A hazai torrentoldalakon wrz sem lesz belőle. Szinte mindenhol tiltólistán van a játék feltöltése (valahol csak a magyar verzió, valahol az egész játék).
Ezeknek kenőpénzt adott az Ubi. -
#1766 Vácsdogsz:
-
#1765 Egy kód amit be kell írni a geforce oldalán, az ad egy másik kódot azt pedig a kifizetésnél kell promó kódként beírni. Ráadásul a Special Edition-t kapjuk, amihez járna 5 skin, persze ebből a PC-seknek csak 1 jár (kösziubi). Én nem találtam az oldalukon infót arról, hogy milyen nyelvek lesznek elérhetők. -
xido #1764 kérdés feléd,vga mellé kapva..gondolom digitális verzió,csak kód..honosítható verzió vagy csak angol?..mert itthon magyar feliratosnak ígérik -
drago14 #1763 Már csak 10 nap! -
#1762 bocs... a béta szón átsiklottam :D -
#1761 Szerintem ez nem egy Assetto Corsa, vagy akármilyen autós szimulátor. Egy idő után meg úgyis megszokja az ember az irányítást. -
#1760 PS4-es bétából mire lehet következtetni grafika terén? Semmire se. -
#1759 egyébként ahol azt írja, hogy néhány helyen jól nézki néhány helyen meg a textúra nem az igazi, nem következtetne bika gépre :/ de majd meglátjuk -
#1758 "full impressions of the ps4 beta
Framerate is solid. Haven't encountered any areas where there's any drops at all. No screen tearing either.
The aliasing is pretty bad, but again this could be due to the downgraded beta.
Some areas look fantastic, others not so much. In some areas the textures look flat. Again tho, could be due to the fact its the beta. Overall tho the game looks really good.
Being hunted by the police chopper at night as it's scanning with its search light is damn impressive. Police chases are a lot of fun. If you time your hack correct ( changing traffic lights, activating security bollards etc ) the camera will switch to a slow mo shot of the cops as they crash and burn. The overall AI of the cops seems really good.
The pedestrians of Chicago are quite abundant too. There's lots more people walking the streets than there is in GTAV for instance. One of the early tutorials has you trying to find a hacker who has hacked into your phone. It leads you too a small open park type area and there was at least 50+ NPCs wandering around. But yeah the city seems "alive" I guess.
One of the multiplayer modes ( 1 v 1 ) has you hack into a rivals phone and initiate a backdoor exploit. Once you do this, the rival will know he's being hacked and will try to hunt you down and kill you before the exploit succeeds ( hits 100% ). You cannot kill them or it's a mission fail. All of this takes place in a radius from the person your hacking, which you cannot leave or you'll lose the signal. The area radius gets smaller the longer you keep the hack going for, so you've got to be careful and keep out of sight of the person your hacking. If your spotted a chase will ensue with you trying to get as much distance between yourself and your rival so as not to be shot dead.
There's no in game music unless your in a vehicle from what I can tell. I wasn't keen on the music so I turned it off." -
Skyline #1757 Hát...ez bizony látványilag aláz minden sandbox cuccot... -
#1756 Az azért, ahogy a gifben is látszik amikor belülről vezeti az autót... valszeg minden egyes közlekedési lámpát váltani tudsz majd :D nagyon beteg -
#1755 Ugyan olyan mint a GTA v-ben legalábbis a motornál.... ami egyáltalán nem baj :D nem kell fennakadni ilyen apróságokon, fun lesz -
#1754 Nagyon jól néz ki a játék! Én is ingyen kaptam a VGA mellé, de amúgy is megvettem volna :) -
RYO21 #1753 Nagyon battlefieldes irányítása van a járműveknek. -
#1752 hogy lebeg a kabát, kurva jó:D -
#1751 not bad
még onboard is van:O
Még jó hogy adták a vga mellé, ez must have. -
#1750 Legyen igazad de szerintem meg olyan sírás lesz itt, hogy alig van fps, meg el sem indul meg kifagy meg hasonló dolgok miatt, hogy 1 hétig ez lesz a sláger :) -
#1749 Amúgy srácok én azt gondolom, hogy egy 4 magos proci 8gb rammal és egy mondjuk egy mid range 2 gigás vidikari maxon fogja vinni... nem hinném, hogy több kellene neki:) szerintem az r9-es radeon szériák és az újabb esetleg egy két évvel öregebbi nvidiákkal maxolni lehet majd -
#1748 Engem megvettek kilóra :D -
#1747 Vagy ezeket...
-
#1746 Ha fel is vette valaki, sok értelme nincs közzé tenni, mert az ubisoft úgy is leveteti rögtön. -
Mester01 #1745 hehe vicces fiú vagy te!! :D -
#1744 Csak a legjobb részt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mester01 #1743 Senki nem vette föl a streamet? :'( -
TomStorm #1742 Belső nézetre viszont nem váltott egyszer sem.Talán mert nincs is!? -
#1741 Jó ott minden, perpillanat én csak azt figyeltem meg hogy minden kocsi úgy indul el hogy kapar a kerék előtte :D:D -
TomStorm #1740 Azon nagyot lestem mikor összetört az autó amit lopott a délutáni stream alatt.
Nem is tudom ilyet láttam e már bármilyen játékba is(vagy csak nem emlékszem).Bevállalták ezt a dolgot a játékkészítők az egyszer biztos.Pár koccanás majd egy nagyobb és vége a verdának.Hummer az kelleni fog:-)
-
TomStorm #1739 Azért sajnálom,hogy ilyen gépigénnyel jön a játék.
Az ő gépe se mondható olyan rossznak hiszen tényleg COD Ghost-on kívül(RAM miatt csak az is) mindennel FullHD szokott játszani(tudom mert látom) és semelyik alkatrész nem régebbi 2013-nál(talán HDD kivétel).No mindegy majd letölti akkor máshonnan. -
Skyline #1738 Ha vásárlást tervez ilyen géppel én a helyébe elöbb futnék egy kört a warez változattal, mert nincs rá semmi garancia arra hogy egyáltalán elindul 2 maggal....Hiába írják hogy lehet hogy elindul de szarul fog futni. Elképzelhető hogy kiírja egyszerűen hogy CPU nemjó és csá...Akkor kidobott egy adag pénzt a semmire és eladni nem fogja tudni Uplay miatt.... -
TomStorm #1737 Ok akkor szólok nekik.Végülis már inkább úgy vagyok vele,hogy mégse.Ne az legyen,hogy "mert én azt mondtam el fog futni" -
RYO21 #1736 Hát torrentezze le előtte, és próbálja ki, hogy hogy fut. Ha jól fut akkor nyugodtan megveheti. -
#1735 Az a baj ,hogy az a 4 giga memória is necces. Eladni nem igen fogja, lévén uplay reget igényel.