Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hibátlan.<#eljen>#eljen>
... Watch Dogs – updated profile ..."
"Nulla tenaci invia est via"
Persze VGA kupon nem ér (feltéve ha lesz majd belõle ilyen valaha)
[merlinw.org]
Jó tudod mit? Csúnyább lett. De talán meg kéne várni a megjelenést nem?
Ha megjelenéskor is csúnyább, és akkor mi van? A grafika az csak egy része az egésznek. A játékmenet milyen? Tudunk róla valamit? Nem. Akkor várjuk ki talán.
De ez már tényleg, ekkora ökör buta hülyeséget...GTA3 szint?! Mi a franc? Miért kell ilyen mértékben túlozni?
GTA3
Így néz ki szerinted?!Igen?
De mondom, oké kijött egy videó ami csúnyább, de nem elviselhetetlenül szar bûn ronda lett ezen a videón se a grafika! Így is teljesen elfogadható lenne!
A másik, hogy PC-n bizonyára skálázható lesz, ha nem...majd modderek megoldják, sok játékot jóvval szebbé varázsoltak mod-okkal. Ha ki lehet belõle hozni a csúcs grafikát, PC-n azt megoldják. A konzolos verzió meg engem nem érint.
De tök mindegy, mert ez a lényeg meg kéne várni a megjelenést, és az meg rohadtul baromira nagy túlzás, hogy mennnyire ronda meg GTA3 szint...jó hogy nem super mario szint már tényleg!
Nem rossz eddig a grafikaflém és a fröcsögés ment, induljon egy kis konzolhater háború is szintén fröcsögve...
Mantle,open gl, dx12 nem poénból lesznek egyre konzol közelibbek mint valaha!
Ezt csak a konzol elavult dolgot direkt szajkozó debilek nem veszik észre.
Parasite Eve 2, best game EVER!
2012 E3-kor még nem volt meg a "next-gen" gépek specifikációja, pcn mutatták, azt hitték elég lesz a konzol is erre. Nem lett. Tehát a konzolok visszafogják a fejlõdést.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A vicc az hogy echte a pc-s kretének nyomják a baromságaikat, akik mindig verik a mellüket hogy elég a látványból tartalom kell egy játékba...😊
Semmi nem megy ebben a topikban is csak a fröcsögés...Még hogy szaklapok is megírták..Ja azt amit nyilatkoztak az ubisok és azt hogy egy oldal lehozott egy összehasonlítást. Ennyit nem többet...😊
Na mind1.
Ez mocskosul erõs túlzás, tényleg nevetséges amit itt egyesek lemûvelnek...😄
Azért a GTA 3 szintjét alulról sem súroló grafika 2014-ben szerintem de. Szakmai oldalon meg nem az SG-t értem, de most nem keresem meg a rengeteg játék oldal cikkeit, riportjait ami mostanában ezer helyrõl lett linkelve a témában ... nehogy olyan legyen a butítás szintje mint a szerencsétlen Alien játékban, ahol a játékmenetet és a pályákat is szénné butították a demóhoz képest is a grafika mellett.
Tényleg, gratulálok...😊
Szánalmas az egész összehasonlítgatós videó ahogy van, de lássa bele aki amit akar...😄
Gratulálok hozzá a készítõnek..😊
Értem én, hogy gáz a grafikai butítás és nekem se tetszik ez a hazudozás, de ugyanakkor a sírás oka sokaknál nem az, aminek lennie kéne.
AC4 upgrade jól sikerült next.gen-re.Valahogy azért itt is meg kellene oldaniuk ezt a dolgot és nem visszafejlõdni.
Mondjuk már lehet,hogy mindennel "elkéstek".Én azért sajnálom de ha így lesz akkor most biztosan tanultak belõle.
Azon is gondolgoztam hány ember röhögne fel ha most hirtelen kicserélnék a videot honlapon:-)