Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Jelents fel az adminoknál ha így gondolod, a két acc. használata szabályellenes tudtommal. Vagy halgass és fejezd be a hülye személyeskedést. Ahogy jobbnak érzed tényleg.

Ha észérv nincs jöhet az hogy aki csak röhög rajtatok és a hülyeségeteken az alreg. Értem. <#idiota>
Shep
Ja én is így érzek ,hogy 2 accal próbálod nyomni a hülyeséget 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jól nyomod, 2 accal egyszerre 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen. Igazad van. GTA elsõ része szebben nézett ki.

BoneDragon
Ilyet ne írj neki, mert 2 napig itt fog fröcsögni. 😄

Shep
Igen, pont ugyanaz a gyenge grafika, mint ami miatt lázadás volt pár napja 😄 Az a fõ probléma amúgy, hogy egy csomó effekt hiányzik (2 éve még megvolt) és az árnyékolás is gyenge, egy csomó helyen emiatt túlságosan sterilnek hat az egész, leginkább a nappali fényes helyszíneknél feltûnõ. Az Amazing Spiderman játékban volt hasonló steril az utca, a járdák csak úgy világítottak, na itt is hasonló a helyzet.

Ebben a videóban is egyértelmûen látni mekkorát butítottak és hogy ronda...😄
Hibátlan.<#eljen>
Szabi
"New in GeForce 335.23 WHQL drivers
... Watch Dogs – updated profile ..."

"Nulla tenaci invia est via"

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Adok 4000ft-ot vegyél majd nekem is.Ha egy héttel a megjelenés után ennyiért veszel isten vagy!
Persze VGA kupon nem ér (feltéve ha lesz majd belõle ilyen valaha)

MerlinW
Te pénzed....😊 Én megjelenés után egy héttel megveszem féláron. Feltéve, ha tetszik a demo.

[merlinw.org]

CD Galaxisnál elõrendelve egy PC verzió!

Hagyd felesleges flémelõk fröcsögõk. Kell egy HG aki törli a hsz-eket, és nyugiba tartja a topikot, ennyi.
Na ekkora hülyeséget leírni...
Jó tudod mit? Csúnyább lett. De talán meg kéne várni a megjelenést nem?
Ha megjelenéskor is csúnyább, és akkor mi van? A grafika az csak egy része az egésznek. A játékmenet milyen? Tudunk róla valamit? Nem. Akkor várjuk ki talán.

De ez már tényleg, ekkora ökör buta hülyeséget...GTA3 szint?! Mi a franc? Miért kell ilyen mértékben túlozni?

GTA3

Így néz ki szerinted?!Igen?

De mondom, oké kijött egy videó ami csúnyább, de nem elviselhetetlenül szar bûn ronda lett ezen a videón se a grafika! Így is teljesen elfogadható lenne!

A másik, hogy PC-n bizonyára skálázható lesz, ha nem...majd modderek megoldják, sok játékot jóvval szebbé varázsoltak mod-okkal. Ha ki lehet belõle hozni a csúcs grafikát, PC-n azt megoldják. A konzolos verzió meg engem nem érint.

De tök mindegy, mert ez a lényeg meg kéne várni a megjelenést, és az meg rohadtul baromira nagy túlzás, hogy mennnyire ronda meg GTA3 szint...jó hogy nem super mario szint már tényleg!

BoneDragon
Szerintem elsõnek téged moderálnak. Amit itt lenyomsz... azért ne vágd fel az ered kérlek.

A játék hamarosan jön, a topikban rég nem a játékrl van szó csak fröcsögés és flémelés megy aki gondolja, jelentkeznék HG-nek rendetrakni, köszi!
Logikus gondolatmenet egy francot, csak a szokásos minden alapot és bizonyítékot nélkülözõ konzolhater szöveg...
Nem rossz eddig a grafikaflém és a fröcsögés ment, induljon egy kis konzolhater háború is szintén fröcsögve...
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Láthatóan fingod nincs a témáról, de most jót mosolyogtam.

grebber
Cáfolni mit?Ha kinézel a fejedbõl láthatód hirtelen elkezdett mindenki fejleszteni hogy ne maradjon le mégjobban a pc a konzolhoz képest.
Mantle,open gl, dx12 nem poénból lesznek egyre konzol közelibbek mint valaha!

Ezt csak a konzol elavult dolgot direkt szajkozó debilek nem veszik észre.

Fpocok
*levezettem

Fpocok
Szerintem nekem írta. Én levezettek egy logikus gondolatmenetet, de mivel nem tudott cáfolni, ezért simán csak "hülye vagyok".

Maxtreme
Örülök hogy jól szórakozol, de miért is?

grebber
Ez így reggel jól esett , kösz jót röhögtünk!

Maxtreme
Grafikai skálázhatóságról hallottál e már?

Fpocok
Amúgy olvastam egy nagyon jó kommentet, ami szerintem megmagyarázza:
2012 E3-kor még nem volt meg a "next-gen" gépek specifikációja, pcn mutatták, azt hitték elég lesz a konzol is erre. Nem lett. Tehát a konzolok visszafogják a fejlõdést.

grebber
Pedig az sokkal szebb nemtudtad,nem hogy az új már az ezer éves GTA3 is Lol!!

MerlinW
Na, ez a topik is GTA színvonalú lett...

[merlinw.org]

Shep
Csak tudnám akkor te mit pörögsz ennyire a dolgon?

Az a szép hogy a legtöbb helyen röhög a sok idiótán egy rakás ember és ugatja hogy más napszak más idõjárás..De nem..Már ott tartunk hogy rondább a GTA3-nál is...Nevetséges...😄
A vicc az hogy echte a pc-s kretének nyomják a baromságaikat, akik mindig verik a mellüket hogy elég a látványból tartalom kell egy játékba...😊

Semmi nem megy ebben a topikban is csak a fröcsögés...Még hogy szaklapok is megírták..Ja azt amit nyilatkoztak az ubisok és azt hogy egy oldal lehozott egy összehasonlítást. Ennyit nem többet...😊
Na mind1.

Shep
Magadra gondolsz? 😊

"Azért a GTA 3 szintjét alulról sem súroló grafika 2014-ben szerintem de"

Ez mocskosul erõs túlzás, tényleg nevetséges amit itt egyesek lemûvelnek...😄
"Ráadásul erõs a túlzás a dolog, mert nem lehet azt mondani, hogy annyira ocsmány lenne egy videó alapján hogy ..."

Azért a GTA 3 szintjét alulról sem súroló grafika 2014-ben szerintem de. Szakmai oldalon meg nem az SG-t értem, de most nem keresem meg a rengeteg játék oldal cikkeit, riportjait ami mostanában ezer helyrõl lett linkelve a témában ... nehogy olyan legyen a butítás szintje mint a szerencsétlen Alien játékban, ahol a játékmenetet és a pályákat is szénné butították a demóhoz képest is a grafika mellett.

A legjobb az 1:20 körüli összehasonlítás ahol egy szemmel láthatóan fakóbb, gyengébb minõségû videóból hasonlítja össze a jobb minõségû (kontrasztosabb,élesebb) képû videót, mint különbséget....😄
Tényleg, gratulálok...😊
Szánalmas az egész összehasonlítgatós videó ahogy van, de lássa bele aki amit akar...😄
Zseniális összehasonlítás..Egy rakás helyen abszolút nincs különbség, egy rakás helyen ahol meg van ahogy eddig is írtam teljesen más napszak/idõjárás...😊
Gratulálok hozzá a készítõnek..😊
Kéne legalább még 10 ilyen videó, az sokkal meggyõzõbb lenne, mindennapra juthatna egy ilyen, sírásból sosem elég.

Az eddig megjelent és a már bejelentett PS4 játékokból látszik, hogy a baloldalit is tudnia kéne a PS4-nek, vagy legalábbis ahhoz közeli szintet (lásd Infamous Second Son, ami szintén nyílt világú). Szóval ez alapján nem kéne ekkora különbségnek lennie a két verzió között. Aligha valószínû, hogy a PC-s verzió úgy fog kinézni, mint a lenti videóban.
Mivel multiplatform így igen,bármi megtörténhet
A másik poén meg a sírás a hozzászólásoknál, hogy a konzolok miatt néz ki szarul. Ha meg brutális grafikája lenne, akkor meg azért menne a sírás, mert senkinek se fut a gépén (lásd: Crysis). Persze, hogy PC-s verzióból szebbet lehet csinálni, de mi a jó az olyan játékban, amivel csak a pénzesek tudnak játszani?
Értem én, hogy gáz a grafikai butítás és nekem se tetszik ez a hazudozás, de ugyanakkor a sírás oka sokaknál nem az, aminek lennie kéne.
Komolyan van, aki elhiszi, hogy ha így néz ki a PS4 verzió, akkor a PC-s verzió úgy fog kinézni, mint a baloldali E3 demó?
..ez a játék
Nem a legjobb reklám Sony-nak😄D
Fpocok

Milyen szakmai oldal anyázik? Sz sg.hu fórumozói? Az nem szakmai oldal. Amúgy meg azért anyázik meg sír mindenki, mert hülyék. Valaki elkezdett sírni hogy jaj de eszméletlenül borzasztóan csúnya, és mind követitek a példáját, pedig lefogadom a többségnek fel se tûnne a dolog. Ráadásul erõs a túlzás a dolog, mert nem lehet azt mondani, hogy annyira ocsmány lenne egy videó alapján hogy az már játszhatatlan kategória...mégis akkora a hiszti, mintha nem is tudom mi történt volna.

Legyen is.
AC4 upgrade jól sikerült next.gen-re.Valahogy azért itt is meg kellene oldaniuk ezt a dolgot és nem visszafejlõdni.

Mondjuk már lehet,hogy mindennel "elkéstek".Én azért sajnálom de ha így lesz akkor most biztosan tanultak belõle.
Azon is gondolgoztam hány ember röhögne fel ha most hirtelen kicserélnék a videot honlapon:-)
Lehet hogy a végén lesz még egy kis csúszás 😄

Ha nem lett butítva, akkor mitõl anyázik szinte minden szakmai oldal? Miért sírták tele a játékot várók összes fórumot? Miért mentegetõznek a készítõk riportokban, videókban, twitteren és Facebookon? 😄