5939
-
Gary #1814 Összehasonlító táblázat az oldal alja felé:
http://watchdogs.wikia.com/wiki/Watch_Dogs -
ratgab #1813 Mert mondjuk ez is üzlet és szeretnék hogy a tetves kis szarjukra is átszokj. És ha már ott vagy költs némi pénzt ott is. Ezen kívül más oka nincs.... :-) -
#1812 igen, csak legalább steam-en ott lesz a listádon. Mondjuk azt nem tudom, hogy a barát listámat átviszi e oda, vagy uplay-en megint mindenkit fel kell vennem... ilyenkor fog el a düh, hogy mi a faszért kellett ezeknek is megcsinálni a tetves kis szarukat -
#1811 Elvileg igen, szóval tök 8. -
Borg #1810 De a steames is olyan nem, hogy uplayt fog indítani valójában? -
#1809 steam-en is fenn van, nekem pár hozzászólással lentebb ajánlottak egy oldalt, de az szerintem uplay kulcs -
#1808 Mint a játék :) -
Borg #1807 Most digitálisan csak uplayen lehet megvenni/regisztrálni? Se steam, se semmi más? -
#1806 Színészek. Nagyon gagyi. -
#1805 Csak úgy mellesleg megsúgnám emberek, hogy azokon a bizonyos oldalakon ahol tiltva van az csak a magyar verzióra vonatkozik :) ha kiveszik a magyar lokalizációt akkor bárhová fellehet rakni még a hazai legnagyobb oldalakra is és általában ilyenek a repack-ok (de ezt nem láttátok és én nem mondtam semmit) -
#1804 Biztos nagy Shakespeare rajongó vagy :) -
Evoluti0N #1803 Szerintem meg mindegyik színész. -
#1802 Ez jó, és még be is vették ,hogy egy gombnyomással megy a dolog :D -
Ironman2 #1801 -
Evoluti0N #1800 A dobozos kiadások akkor vesztették legnagyobb értelmét (nálam), amikor kinyírták PC-n a használt játék kereskedelmet azzal, hogy szinte mindegyiket be kell regisztrálni valahova: Origin, Steam, Uplay, stb. -
#1799 Nem kell folyamatosan a DVD szerintem, aktiválod a kulcsot, és az Uplay berakja a játékaid közé. -
#1798 Még DVD meghajtó sincs a gépemben... de ha lenne se akarnék minden alkalommal azzal szarakodni mikor játszani akarok :) -
#1797 Nvidia kuponért itt nézelődj! -
TomStorm #1796 Én mindig dobozosan veszem.Csak most éppen nincs annyim rá és gondoltam olcsón jó lenne kód.Nekem az "szent",hogy itt legyen kitéve szépen a doboza a játéknak.
Hazaérek,végignézek rajtuk és eldöntöm melyikkel fogok játszani:D
Most nagyon be vagyok indulva erre a játékra és el is késtem vele mivel ugye Stream előtt fogalmam sem volt jó e vagy sem aztán kiderült,hogy klassz game csakis azért venném meg digitálisan.De végülis tökmind1 mert 9000-ért se tudom megvenni csak egy kódot,ez így bullshit akkor is.
Esetleg elkezdek vadászni ilyen VGA mellé kapott kódokat,hátha szerencsém lesz.. -
Evoluti0N #1795 Három számjegyű az eredeti játékaim száma. Köztük van egy csomó dobozos is, de még életemben nem voltam játéküzletben. :D -
#1794 Nem, mert akkor a boltok tönkremennek, szóval direkt egy szinten tartják a kettőt, nem mintha olyan nagy szükség lenne a boltokra... ti szoktatok ilyen helyen vásárolni? Én már legalább 5 éve nem vettem dobozos cuccot, de azt is online rendeltem, nem a boltban vettem le a polcról. -
#1793 az ár az jó, de nem látom hol írják, hogy Steam-es -
TomStorm #1792 Egy nyamvadt Uplay kulcs is minimum 9000ft.Nem igaz nem lehet különbséget tenni egy letöltő kód meg egy dobozos verzió között mivel majdnem rohadtul ugyanannyiba kerülnek -
#1791 Talán itt! -
VJP #1790 A Season Pass tartalmazza a CD Galaxis féle "Ajándék Tripla DLC csomag: három tartalom egy kóddal" DLC-ket is?
A GOTY jó ötlet, de nem biztos hogy akarok várni. -
#1789 steam kulcs merre a legolcsóbb most? -
#1788 "Abban minden benne van" Sajnos ez rég nem igaz már 28 millió dlc lesz még mellette amit nem fog tartlamzni.
Majd 2 év múlva a Goty Complete Collectiont kell megvenni! -
Gary #1787 Vegyél új Nvidia videokártyát, amihez adják, majd veszel egy Season Pass-t. :Ð
Egyébként meg a legolcsóbbat keresd és Season Pass 20 euróért. Abban minden benne van. -
VJP #1786 Ez eddig is egyértelmű volt!
De viszont úgy döntöttem érdekel a multis rész is, így eredetiben kellene. -
#1785 A virágboltban. -
VJP #1784 Honnan érdemes megrendelni, ha minél több DLC tartalmat akarok? Poszterek és hasonlók nem érdekelnek. -
TomStorm #1783 GTA5 is tartalmazott ilyesmit.Lényegtelen,egyszer elindítod és ha nem tetszik többet nem lépsz be.Biztos lesz viszont olyan minigame ami tetszeni fog.Pl az a nagy Robospider vagy mi:)az sz.tem jó lesz,meg a többi amiről még nem tudunk -
#1782 Hát ez stream-ből van. amúgy meg nem vagy köteles majd azt csinálni, szóval lényegtelen nem? -
#1781 Hányás az egész. Mi a faszért kellett? Aki ilyet akar, az játszik a saintsrowwal. -
#1780 Atya ég de béna az a paca lövölde, ez aztán nagyon hiányzott a játékba. -
#1779 Csak jönne már! :D -
#1778 cdgalaxis. -
#1777 Elméletileg van benne magyar felirat:
Supported Languages: Èeský, Deutsch (DE), English (US), Español (ES), Français (FR), Magyar, Italiano, Nederlands, Norsk, Polski, Português (BR), Português (PT) -
#1776 Attól függ, AC is felvolt törve 7 nappal megjelenés előtt :D -
#1775 Külföldire, esetleg kisebb hazai oldalakra biztos kikerül, de mire letöltöd, a futár 2x kihozza.