5939
  • Gary
    Összehasonlító táblázat az oldal alja felé:
    http://watchdogs.wikia.com/wiki/Watch_Dogs
  • ratgab
    Mert mondjuk ez is üzlet és szeretnék hogy a tetves kis szarjukra is átszokj. És ha már ott vagy költs némi pénzt ott is. Ezen kívül más oka nincs.... :-)
  • Tikal #1812
    igen, csak legalább steam-en ott lesz a listádon. Mondjuk azt nem tudom, hogy a barát listámat átviszi e oda, vagy uplay-en megint mindenkit fel kell vennem... ilyenkor fog el a düh, hogy mi a faszért kellett ezeknek is megcsinálni a tetves kis szarukat
  • Shep
    Elvileg igen, szóval tök 8.
  • Borg
    De a steames is olyan nem, hogy uplayt fog indítani valójában?
  • Tikal #1809
    steam-en is fenn van, nekem pár hozzászólással lentebb ajánlottak egy oldalt, de az szerintem uplay kulcs
  • Shep
    Mint a játék :)
  • Borg
    Most digitálisan csak uplayen lehet megvenni/regisztrálni? Se steam, se semmi más?
  • Tikal #1806
    Színészek. Nagyon gagyi.
  • Ozzyehh
    Csak úgy mellesleg megsúgnám emberek, hogy azokon a bizonyos oldalakon ahol tiltva van az csak a magyar verzióra vonatkozik :) ha kiveszik a magyar lokalizációt akkor bárhová fellehet rakni még a hazai legnagyobb oldalakra is és általában ilyenek a repack-ok (de ezt nem láttátok és én nem mondtam semmit)
  • Shep
    Biztos nagy Shakespeare rajongó vagy :)
  • Evoluti0N
    Szerintem meg mindegyik színész.
  • Shep
    Ez jó, és még be is vették ,hogy egy gombnyomással megy a dolog :D
  • Ironman2
  • Evoluti0N
    A dobozos kiadások akkor vesztették legnagyobb értelmét (nálam), amikor kinyírták PC-n a használt játék kereskedelmet azzal, hogy szinte mindegyiket be kell regisztrálni valahova: Origin, Steam, Uplay, stb.
  • speed01
    Nem kell folyamatosan a DVD szerintem, aktiválod a kulcsot, és az Uplay berakja a játékaid közé.
  • Tikal #1798
    Még DVD meghajtó sincs a gépemben... de ha lenne se akarnék minden alkalommal azzal szarakodni mikor játszani akarok :)
  • TBTPumpa
    Nvidia kuponért itt nézelődj!
  • TomStorm
    Én mindig dobozosan veszem.Csak most éppen nincs annyim rá és gondoltam olcsón jó lenne kód.Nekem az "szent",hogy itt legyen kitéve szépen a doboza a játéknak.
    Hazaérek,végignézek rajtuk és eldöntöm melyikkel fogok játszani:D

Most nagyon be vagyok indulva erre a játékra és el is késtem vele mivel ugye Stream előtt fogalmam sem volt jó e vagy sem aztán kiderült,hogy klassz game csakis azért venném meg digitálisan.De végülis tökmind1 mert 9000-ért se tudom megvenni csak egy kódot,ez így bullshit akkor is.

Esetleg elkezdek vadászni ilyen VGA mellé kapott kódokat,hátha szerencsém lesz..
  • Evoluti0N
    Három számjegyű az eredeti játékaim száma. Köztük van egy csomó dobozos is, de még életemben nem voltam játéküzletben. :D
  • Tikal #1794
    Nem, mert akkor a boltok tönkremennek, szóval direkt egy szinten tartják a kettőt, nem mintha olyan nagy szükség lenne a boltokra... ti szoktatok ilyen helyen vásárolni? Én már legalább 5 éve nem vettem dobozos cuccot, de azt is online rendeltem, nem a boltban vettem le a polcról.
  • Tikal #1793
    az ár az jó, de nem látom hol írják, hogy Steam-es
  • TomStorm
    Egy nyamvadt Uplay kulcs is minimum 9000ft.Nem igaz nem lehet különbséget tenni egy letöltő kód meg egy dobozos verzió között mivel majdnem rohadtul ugyanannyiba kerülnek
  • Skypack
    Talán itt!
  • VJP
    A Season Pass tartalmazza a CD Galaxis féle "Ajándék Tripla DLC csomag: három tartalom egy kóddal" DLC-ket is?

A GOTY jó ötlet, de nem biztos hogy akarok várni.
  • Tikal #1789
    steam kulcs merre a legolcsóbb most?
  • grebber
    "Abban minden benne van" Sajnos ez rég nem igaz már 28 millió dlc lesz még mellette amit nem fog tartlamzni.

Majd 2 év múlva a Goty Complete Collectiont kell megvenni!
  • Gary
    Vegyél új Nvidia videokártyát, amihez adják, majd veszel egy Season Pass-t. :Ð

Egyébként meg a legolcsóbbat keresd és Season Pass 20 euróért. Abban minden benne van.
  • VJP
    Ez eddig is egyértelmű volt!
    De viszont úgy döntöttem érdekel a multis rész is, így eredetiben kellene.
  • Fpocok
    A virágboltban.
  • VJP
    Honnan érdemes megrendelni, ha minél több DLC tartalmat akarok? Poszterek és hasonlók nem érdekelnek.
  • TomStorm
    GTA5 is tartalmazott ilyesmit.Lényegtelen,egyszer elindítod és ha nem tetszik többet nem lépsz be.Biztos lesz viszont olyan minigame ami tetszeni fog.Pl az a nagy Robospider vagy mi:)az sz.tem jó lesz,meg a többi amiről még nem tudunk
  • speed01
    Hát ez stream-ből van. amúgy meg nem vagy köteles majd azt csinálni, szóval lényegtelen nem?
  • Fpocok
    Hányás az egész. Mi a faszért kellett? Aki ilyet akar, az játszik a saintsrowwal.
  • Shep
    Atya ég de béna az a paca lövölde, ez aztán nagyon hiányzott a játékba.
  • speed01
    Csak jönne már! :D
  • speed01
    cdgalaxis.
  • TBTPumpa
    Elméletileg van benne magyar felirat:
    Supported Languages: Èeský, Deutsch (DE), English (US), Español (ES), Français (FR), Magyar, Italiano, Nederlands, Norsk, Polski, Português (BR), Português (PT)
  • speed01
    Attól függ, AC is felvolt törve 7 nappal megjelenés előtt :D
  • TBTPumpa
    Külföldire, esetleg kisebb hazai oldalakra biztos kikerül, de mire letöltöd, a futár 2x kihozza.