5939
  • Ozzyehh
    Nagyon gondolkozom rajta, hogy megrendeljem e, mert másra is kéne a pénz, de a fenébe is D:
  • Borg
    Bal alul a fekete fehér ikon vajon minek van ott állandóan? Már látom előre, hogy hetekig azt fogom lesni még windowsban is a plazmámon :P
  • Borg
    Annyiért lőttem nvidia kupont.
  • Ozzyehh
    ?????
  • NagyiBMX
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

kinyílott a wirágbolt:

http://sg.hu/listazas.php3?id=1400367972

• NagyiBMX
    Nem viccelsz. :D
  • TomStorm
    Én ezzel már készültem:Nvidia GeForce 337.81 Beta Driver Released, Ideal Driver For Wolfenstein: The New Order & Watch_Dogs
  • TomStorm
    Hát azért a robbanás szétszedte az autót meg mikor a rendőrautó hátulját lőtte az se volt semmi:)
  • Shep
    Reméljük az nv addigra kiad még egy WD optimalizált drivert és lesz a 15 helyett 17 fps :D
  • TDC Geronimo
    Nincs? Teljes szél szimuláció is van, ami kihatással van a ruhákra meg tárgyakra is. Milyen semmilyen fizika sincs? Továbbá NPC ai stb. Fog az a proci izzadni rendesen...
    Na meg fizika gyakorlatilag nincs is, úgyhogy remélem nem fog annyira izzadni a proci. (Bár az AC-ben se volt, mégis milyen trehányul futott)
  • TomStorm
    Ja lehet,még meglátjuk de szerintem inkább VGA igényes lesz a játék nem processzor.Akkora tömeg nincs sem forgalom viszont effektek,tesselation és társai dögivel:)
    A konzolhoz visszakanyarodva amit írtam azért írtam mert kb.100e.ft és itt a példa.Nincs kivetni való benne sz.tem teljesen korrekt.
    PC-re is biztos jó lesz csak jöjjön már!!:-)
  • Shep
    PC-n ugyanez meg szebb lesz, csak 15 fps-el fog futni :D
  • TomStorm
    Nagyon szép X.One verzió is.Simán hozza az elvárt Next.Gen szintet és Sandbox ez a durva:)
  • zzeN
    Mert szerinted az a béta amit többen kipróbáltak, pár napos build? Valószínűleg jó pár hónaposról van szó.
  • TDC Geronimo
    8 perces xbox one gameplay
  • Inquisitor
    10 nappal megjelenés előtt? Na ne. A játék goldban van, kétlem, hogy most állnak neki textúrákat újrarajzolni.
    Amúgy az eddig kiszivárgott anyagok sokkal jobban néznek ki hál' Istennek, mint a hivatalos gameplay videók.
  • Tikal #1836
    akkor tényleg nincs sok értelme steam-esnek...
  • Ozzyehh
    hol kapni 6,5k ért??
  • Borg
    Végülis 6.5k-t megért... ha meg tényleg jó, max később veszek egy season passt is mellé.
  • speed01
    Hát remélem hogy benne lesz mert én is ezt rendeltem meg! :)
  • NagyiBMX
    Éppen ezért érdeklődtem én is 1827. hsz-ben.
  • speed01
    Speckó kiadásban elméletileg benne lesz!

Ezen kívül, a készletek erejéig ajándékba adjuk:
    * Ajándék poszter
    * Ajándék Tripla DLC csomag: három tartalom egy kóddal
    – Untouchables pack: Tommy Gun (ikonikus gépfegyver 1920-as évekből) + 1920-as korhű öltözet,
    – Cyberpunk pack: cyberpunk öltözet és fegyver,
    – X2 Egyjátékos csomag: Dedsec Shadow + Chicago Club: DedSec öltözet, South Club Enforcer öltözet, Hacker bónusz, Vezetési bónusz
  • TDC Geronimo
    Nekem ez az outfit kell :(

• VJP
    A játék az egyértelmű volt, a Season Pass volt nekem újdonság. Köszi a segítséget!
  • MerlinW
    A játékot megveheted dobozosan is, abban lesz a kód. A season pass-t... elvileg csak online.
  • NagyiBMX
    Ez alapján akkor amit mondjuk a CD Galaxis-nál lehet rendelni Special Edition, az nem is tartalmazza az Untouchables, Cyberpunk, DedSec Shadow és Club Justice dolgokat?
  • speed01
    Már csak 10 nap O_o_o_O
  • TomStorm
    GTX660 és ettől feljebb mindegyikhez
  • Mester01
    Milyen videokártyák mellé lehet kapni a game-t?
  • TomStorm
    Nahát,képesek odaadni 1000ft-al olcsóbban az ajándékba kapott kuponjukat?
    Jól van lesz az még olcsóbb is.Azért köszi a tippet persze.Majd ha lesz 5000ft-ért arra azonnal lecsapok,Háhá!!:D
  • TDC Geronimo
    Srác csinálhatott volna más twitch accot és nyomhatta volna tovább. Nézném :(
  • zzeN
    [url=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1338858145&no=1765]#1765[/url]
  • VJP
    Igazad van Uplay! Lehet venni kódot boltban is (pl.: Bioware pontok), vagy ez kizárólag virtuális? A lényeg lehet venni készpénzért vagy mindenféleképpen bankkártyás, PayPal, stb. (Biztos én vagy a hülye, de semmi infót nem találok a vásárásáról)
  • MerlinW
    Nincs Origin. Uplay van. A kódot beváltod és majdnem az összes DLC-t megkapod. Azt is ami még nem jelent meg.
  • Borg
    nvidia kuponhoz melyik watch dogs verzió jár?
  • VJP
    Köszi!
    Ha már most ennyi extra tartalom van, mi lesz itt később?

Még egy kérdésem had legyen: A Season Pass-t hogyan kell elképzelni? Egy kód amit be lehet váltani Originben? És hol lehet venni?
  • Shep
    Nem visz át semmit, uplayen kell felvenned akit akarsz, legalábbis eddig így volt és szerintem most is így lesz.
  • Gary
    Az előbb linkelt oldalon lévő táblázat összehasonlítása alapján igazad van!
    A White Hat Pack nem lesz benne!