Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ennek nem így kellene lennie csak az a gond,hogy amíg kiadják prev.gen-re is addig ez visszatartó tényezõ grafikában.
De még mindig ott van AC4 upgrade példa next.gen-re ami milyen jól sikerült már,tehát tudják a fejlesztõk.
Az,hogy WD grafikus motorral mit lehet kezdeni,már kérdéses.Elõfordulhat,hogy semmit és akkor "szopacs mivel anno választották ezt az engine-t mikor még sehol nem volt next-gen.

Én még mindig azt mondom,hogy PC-n k..va jó lesz viszont konzolon meg nem
grebber
Ezzel nyugtatgassad magad, mert látom jó érzéssel tölt el téged.

"A konzolok visszafogják a fejlõdést" Ezen is jót röhögtünk.<#taps>

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
Te vagy a másik fele. <#idiota><#nevetes2>

Fpocok
A konzolok visszafogják a fejlõdést. Csak az nem látja, aki nem akarja...

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Ez amit elmond kerek perec baromság.
Attól még hogy megjelenek okosgyûrûre is nem jelenti azt hogy a csúcsukon megjelenõ (pc, ps4, xbox one) verziókat butítani kell.

BoneDragon
"Azóta sok fórumon folyik a vita a Watch Dogs címû játék grafikájának butításáról, melybe bekapcsolódott az Epic Games volt pályadizájnere, Cliff Bleszinski is. Elmondása szerint azért kellett lebutítani a játék grafikáját, mert a program megjelenik jelenlegi generációs hardverekre is."

Ha már más fejlesztõ is bekapcsolódik a témába akkor azt tényleg lebutították. De rain mindjárt megmondja, hogy csak a napszak más, mert õ szakértõ.

grebber
Sajnos azt 100%-os biztonsággal kijelenhetem ,hogy az elsõ 2-3 óra után miután már széthekkelted még a jövõ hetet is töménytelen unalomba fog fulladni az egész<#rinya>
(Ne legyen igazam)

Így érthetõ..Bioshock és Borderlands is egy full monoton repetitív tartalommal bélelt játék...

A Bioshockban egy ideig a hanguat visz mindent majd 1-2 óra után az egész átmegy egy monoton Bigdaddy vadászatba...A Borderlands pedig az FPS-ek MMO-ja, harmatsztori, dögpusztító unalomig ismétlõdõ nulla primitív küldetésekkel, az egészet csak azt tartja életben ha többedmagaddal tudod tolni jó hangulatban...
Az AC4-el is pont ez volt a baj, hiába a tartalom, ha egyszer egy része semmit nem ér csak bele lett rakva hogy legyen (lásd pl kereskedelem,karakterfejlesztés)), és a küldetések színe java gyakorlatilag mindig ugyan az csak más helyszínen más szereplõkkel...Monoton ismétlõdõ dögunalmas, hiába a tartalom ha a fõ és mellékküldetések is unalomba fulladnak, nem beszélve arról hogy maga a játék rengeteg olyan elemében butult ami régen az egész játék varázsát adta, például a harcrendszer nehézsége (régen jóval nehezebb volt, jelenleg annyira gyenge hogy a karakterfejlesztés is értelmetlen mert alapemberrel bárki levágható bármilyen mennyiségben), vagy a "járókelõk" cselekedetei, tevékenységei esetleg reakciói a tetteinkre, akárcsak az ellenfelek reakciói...Régi AC-ben nekedtámadt 4-5 ellenfél eleve nehéz volt lekaszabolni õket seb nélkül, de miután a 4-5 emberbõl lekaszaboltuk majdnem mindet a többiek nem ostoba bunkóként próbáltak csakazértis levágni az esélytelenek nyugalmával, hanem pánikszerû menekülésbe kezdtek, akárcsak a járókelõk....

Ha már tartalom akkor GTA 5 aminek minden pillanatát élveztem, ritkán ismétlõdõ feladatok/jelenetek,ellenben tömve tartalommal fõ és mellékküldetések tekintetében egyaránt... Elég magasra tette a lécet amit nem hiszem hogy a watchdogs megüt de talán a sztori és talán a multi rész hozni fog hasonló szintet...Talán.
MerlinW
Ízlések és pofonok. Én alapvetõen nem szeretem az FPS-eket, (pár kivétel van, mint Bioshock vagy Borderlands). Szerintem nem is nagyon játszottam 20 percnél többet más FPS-el az elmúlt 5-6 évben. Sosem kötöttek le a COD, BF, Crysis, FC és hasonló játékok.

[merlinw.org]

Tikal
FC3-at messze jobban élveztem mint az AC4-et, az egy jó játék volt, végig is toltam...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hát én meg nagyon remélem hogy jobban megerõltetik magukat. AC4-ben élveztem a hajókázást, de a béna csaták miatt hamar meguntam azt is, a 34. szigetre kiúszás után meg a kövesd és hallgatózd küldetések után már a pokolba kivántam a TARTALMAT is, mert nekem ez nem az. Ha legalább a kereskedelmet jobban kidolgozták volna....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
jaa nem, rohadt sok a REPETITIV tartalom! egészségedre.

grebber
Aztán ki tudja lehet annyira sikeres lesz, hogy ez is évente lesz majd meg a dlc-k külön gameként jönnek stb<#nyes>

Össszetenném a két kezem, ha annyi tartalom és mellék szál is ilyen minõségben lenne benne mint az AC4-ben! Azt hiszem Ubi-ék marha jól tudnak sandbox játékba tartalmat vinni. Egyik AC se panaszkodhat ilyen téren( és most nem a fõ szálra gondolok) vagy a Far Cry 3, nem gondoltam volna, egy voltaképp szimpla szigetet is megtudtak tölteni ha nem is AC4 méretkeben de lett benne tartalom. Ezért szavazom meg a bizalmat.

Ha azt nézzük hogy az egész játékban nincs más csak: Lopakodj valaki után / Öld meg a célpontot / Süllyeszd vagy foglald el a hajóját / lopakodj be egy területre a raktárig és ürítsd ki, és mindez folyamatosan ismétlõdve dögvész unalomba fulladva, kiegészítve a tengeri hajókázással + peca + mélybúvárkodás ahol csak úszni és cuccokat összeszedni kell a tengerben...Nos nincs.
A kereskedelem bele lett b*szva, mindenhol minden ugyan az és ugyan annyiba kerül, a karakterfejlesztésnek nincs értelme, a hajófejlesztés meg max akkor érdekes ha az unalomba fulladó mellékküldetések és hajólövöldözõsdi érdekel....

Az AC4-et egyedül a kalózvilág és a hangulata vitte el valameddig, de egyébként egy dögunalmas vész az egész....
MerlinW
Tehát azt mondod, hogy az AC4-ben kevés a tartalom? Az vicces😊

[merlinw.org]

Tikal
ja trololol, ezért halasztották fél évet, mert tele volt a játék tartalommal, mi? 😄

MerlinW
Trololololol

[merlinw.org]

Shep
Ja, tényleg 😊 Mondjuk ha itt is úgy kell majd a 6 giga akkor nincsen gond 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solid Snake
Shep
Melyikbe volt még 6 giga, nekem most nem ugrik be?:

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Caliph
ennyi,a konzolosok megveszik a next gen,a pcsek meg a procit ramot vid karit 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

grebber
A min 6GB ram kicsit dézsávû valahonnan ....<#banplz>

Fpocok
Ja igen... mert a PC-s csak vesz egy jobb VGAt azt annyi.

BoneDragon
Ubifosnál mostanában nem divat az optimalizálás.

Fpocok
Mármint úgy értem, hogy ez nagyon durva minimum gépigény. Nehéz elhinni.

Fpocok
Bazdmeg...

Tikal
nna ettõl félek, hogy olyan szar lesz mint az AC4.... fõszál vacak, a többi meg csak grindelés, unalmas lopakodás, szigetre kiuszás nyamvadt ládáért... pff, remélem itt tényleg lesz tartalom.

Továbbra is a jelenet jelentõs része a 2012-es gameplayben ESTE ESÕBEN vagyis MÁS IDÕJÁRÁS/MÁS NAPSZAK mellett játszódik amely effektusok igencsak meg tudják dobni a gameplay-t, a többi jelenetben pl beszélgetés pedig abszolút nincs szinte semmi különbség.
JaSoN HuNTeR
és mi az ajánlott?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
PC-n állatian néz ki a Watch Dogs, itt a minimum rendszerigény

CPU: IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz vagy AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz
Memória: 6GB RAM
Videokártya: 1024VRAM DirectX 11 Shader 5.0
Hangkártya: DirectX9
Szabad hely: 25GB

AC4-et végigjátszottam konzolon és most elkezdtem Pc-n.Itt már sokkal szebb a grafika,jól skálázható ugye.
Na most ez a video WD esetében amit bemutattak szerintem prev.gen konzolra jó.
Nehogy már egy régebbi sandbox játékuk szebb legyen mint a mostani.
Itt valami kamu van a háttérben.Vagy,hogy elhúzhassák a megjelenést és prev.gen videot láthattunk vagy szimplán nem mûködik jól Havok engine-el a játék mivel sandbox és tényleg butítani kellett durván
Na igen. Épp ez az. Ott az AC4. Szép volt? Szerintem az. Nálam jól is futott. A fõ szál, pár kivételtõl eltekintve, ötlettelen és idegesítõ és vacak küldetés volt. Ellenben nagyon sok volt a mellékszál, melléktevékenység, ami növelte a játék értékét. Na most itt, errõl egyelõre semmit se tudni. Lehet akármilyen a fõszál, jó vagy rossz, ha sandbox világ nincs megtöltve tartalommal, nincsenek jó mellék feladatok, akkor unalmas lesz. De az AC4-be is raktak annyi tartalmat, hát bízok bennük.

speed01
Én magára a játékra leszek kíváncsi 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

JaSoN HuNTeR
Én a magyar feliratra leszek kiváncsi 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Caliph
mindegy is,ha a játékmenet jó , és benne lesz minden amit ígértek a grafika sokadrendû lesz az értékelésben.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
ez a 2012es gameplay(pc)

Caliph
én a 2012(?)ben kijött promora ,és a mostanában(elmúlt hónapok) megjelent videokra gondoltam fõleg. És úgy gondolom hogy promó célokra kiadott videot,gameplay-t nem low grafikán szoktak mutogatni,hanem fullon.
Az meg hogy gta3 szintû a graf tényleg hülyeség 😊

Shep
Jó ez a topic, mindig jobb kedvem lesz ha ide benézek 😄

Az lehetséges. De a alapból a GTA4 pláne low grafikán se ütötte meg messze ezt a szintet. Modolva, lehetséges, úgy egész jól néz ki. De aWatch Dogs-ot látta már valaki max grafikán? Esetleg mod-olva? Megjelent már? Szerintem továbbra is várjuk meg.

Low-on még lehet ilyen WD<#idiota>
BoneDragon
Én inkább gta4-nél kicsivel szebb szintet mondanám. Viszont a szét modolt gta4 sokkal szebb, mint ez.

Értem. Aki nem ért hozzá, az nem látja a különbséget. Tehát ez GTA32 szint? Bocs,

Hát...aki szerint így néz ki Watch Dogs is...tudod mit? Oké én nem értek hozzá.

Nem. Te szerinted ez GTA3 grafikai szint. Ez pedig baromság. A többi duma nem kell. Ennyi. Az meg külön szánalmas , hogy magyarázod a baromságodat. Ismételten, ide figyelj már, neked GTA3 szint? Mutass már egy képet a GTA3-ból ami szerinted így néz ki aztán mondjál ekkora ökörséget!

Ja, és továbbra se jelent még meg. Errõl hogy bánatba tudsz megfeledkezni?

Ti nem tudtok gondolkodni? Azt hülyézitek le, aki megvárná a megjelenést?!
Ez már fájdalmas hülyeség részetekrõl. Komolyan, mi lenne ha megvárnák a megjelenést?

Épp ezaz hogy nincs értelmes összehasonlítás ami miatt kijelenthetõ hogy nem olyan, ráadásul már ott tartanak egyesek hogy a gta3 szebb holott messze hasonló címek között a játék az új videk alapján a legszebb, de teljesen mind1.😊
Aki nem ért hozzá az úgyse látja a különbséget hiába van megmagyarázva.
Annak ez így jó ezzel nincs gond csak ne akarják már bemagyarázni nekünk akik értenek hozzá,hogy ez jó mert nem az😄
Fpocok
Haggyad... én már próbálkoztam ezzel, de egyesek hülyék.

Caliph
tisztázni kéne már hogy nem azért sírnak itt többen mert olyan a grafika ,amilyen,hanem azért mert nem olyan mint amivel promozták a játékot.
Részemrõl tuti torrentes kipróbálós lesz az elsõ pár mission erejéig,aztán ha meggyõzött már megyek is megvenni.
Gta4-nél is így történt,az is itt virít a polcon az episodes of liberty cityvel egyetemben.

"tényekkel"
Pár szerencsétlen kapálózása és nevetséges kijelentése igen messze áll a tényektõl.😊
Sokáig kerestél a GTA3-ról olyan shotot ahol a talaj textúra még a Quake 1-nél is gázosabb? De komolyan?

Akkor leírom, az elsõ játék ami multitextúrát használt az az Unreal (1) volt. Állejtõs volt a több rétegû textúra, csillogás, tükrözõdés, nedvesség, stb. okán. Most tekerj vissza az elsõ hozzászólásban látható videóhoz, nézd meg a dolgokon a textúrákat, kb. leggagyibb részen is min. 4 réteg van, meg bump, tükrözõdés, stb. Utána nézd meg a 2013-as videót, majd a legutolsó videókat és képeket. Ha csak a talajt nézem egy rohadt nagy elken, elnagyolt sima textúra, részletesség, bump, tükrözõdés nélkül, teljesen 2D szeméttel, kosszal, csatornafedõvel, akármivel.

Ahova járok fórumra, ott tele van filmiparban és játékiparban dolgozó emberkékkel és sokan közülük várták ezt a játékot, szerinted ott ki szerint nem romlott nagyságrendeket a kinézete?

Ez a vita azért fura, mert pont én elõtérbe helyezem a játékmenetet a grafikával szemben, de jelen esetben orbitális átverésnek tartom ezt így. Ha hiszed ha nem egy csomó ember azért vett Xbox One vagy PS4 gépet, mert Watch Dogs-szal, Division-nel vagy más promobóan gyönyörû UBI termékkel akart játszani. Mostantól a grafikáról nem írok, a játékmenetre és/vagy annak butításaira meg a multira kíváncsi leszek, ha utána megüti a mércét, nálam nem lesz a GFX akadálya a jó játéknak. De ez a szemellenzõs, tényekkel szemben állós, széllel szembe h*gyozós mentalitás felhúzott. Nyilván mindenki vak?