5939
-
#1854 Nagyon gondolkozom rajta, hogy megrendeljem e, mert másra is kéne a pénz, de a fenébe is D: -
Borg #1853 Bal alul a fekete fehér ikon vajon minek van ott állandóan? Már látom előre, hogy hetekig azt fogom lesni még windowsban is a plazmámon :P -
Borg #1852 Annyiért lőttem nvidia kupont. -
#1851 ????? -
#1850 -
Ironman2 #1849 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kinyílott a wirágbolt:
http://sg.hu/listazas.php3?id=1400367972
-
#1848 Nem viccelsz. :D -
TomStorm #1847 Én ezzel már készültem:Nvidia GeForce 337.81 Beta Driver Released, Ideal Driver For Wolfenstein: The New Order & Watch_Dogs -
TomStorm #1846 Hát azért a robbanás szétszedte az autót meg mikor a rendőrautó hátulját lőtte az se volt semmi:) -
#1845 Reméljük az nv addigra kiad még egy WD optimalizált drivert és lesz a 15 helyett 17 fps :D -
#1844 Nincs? Teljes szél szimuláció is van, ami kihatással van a ruhákra meg tárgyakra is. Milyen semmilyen fizika sincs? Továbbá NPC ai stb. Fog az a proci izzadni rendesen... -
#1843 Na meg fizika gyakorlatilag nincs is, úgyhogy remélem nem fog annyira izzadni a proci. (Bár az AC-ben se volt, mégis milyen trehányul futott) -
TomStorm #1842 Ja lehet,még meglátjuk de szerintem inkább VGA igényes lesz a játék nem processzor.Akkora tömeg nincs sem forgalom viszont effektek,tesselation és társai dögivel:)
A konzolhoz visszakanyarodva amit írtam azért írtam mert kb.100e.ft és itt a példa.Nincs kivetni való benne sz.tem teljesen korrekt.
PC-re is biztos jó lesz csak jöjjön már!!:-) -
#1841 PC-n ugyanez meg szebb lesz, csak 15 fps-el fog futni :D -
TomStorm #1840 Nagyon szép X.One verzió is.Simán hozza az elvárt Next.Gen szintet és Sandbox ez a durva:) -
#1839 Mert szerinted az a béta amit többen kipróbáltak, pár napos build? Valószínűleg jó pár hónaposról van szó. -
#1838 8 perces xbox one gameplay -
Inquisitor #1837 10 nappal megjelenés előtt? Na ne. A játék goldban van, kétlem, hogy most állnak neki textúrákat újrarajzolni.
Amúgy az eddig kiszivárgott anyagok sokkal jobban néznek ki hál' Istennek, mint a hivatalos gameplay videók. -
#1836 akkor tényleg nincs sok értelme steam-esnek... -
#1835 hol kapni 6,5k ért?? -
Borg #1834 Végülis 6.5k-t megért... ha meg tényleg jó, max később veszek egy season passt is mellé. -
#1833 Hát remélem hogy benne lesz mert én is ezt rendeltem meg! :) -
#1832 Éppen ezért érdeklődtem én is 1827. hsz-ben. -
#1831 Speckó kiadásban elméletileg benne lesz!
Ezen kívül, a készletek erejéig ajándékba adjuk:
* Ajándék poszter
* Ajándék Tripla DLC csomag: három tartalom egy kóddal
– Untouchables pack: Tommy Gun (ikonikus gépfegyver 1920-as évekből) + 1920-as korhű öltözet,
– Cyberpunk pack: cyberpunk öltözet és fegyver,
– X2 Egyjátékos csomag: Dedsec Shadow + Chicago Club: DedSec öltözet, South Club Enforcer öltözet, Hacker bónusz, Vezetési bónusz -
#1830 Nekem ez az outfit kell :(
-
VJP #1829 A játék az egyértelmű volt, a Season Pass volt nekem újdonság. Köszi a segítséget! -
#1828 A játékot megveheted dobozosan is, abban lesz a kód. A season pass-t... elvileg csak online. -
#1827 Ez alapján akkor amit mondjuk a CD Galaxis-nál lehet rendelni Special Edition, az nem is tartalmazza az Untouchables, Cyberpunk, DedSec Shadow és Club Justice dolgokat? -
#1826 Már csak 10 nap O_o_o_O -
TomStorm #1825 GTX660 és ettől feljebb mindegyikhez -
Mester01 #1824 Milyen videokártyák mellé lehet kapni a game-t? -
TomStorm #1823 Nahát,képesek odaadni 1000ft-al olcsóbban az ajándékba kapott kuponjukat?
Jól van lesz az még olcsóbb is.Azért köszi a tippet persze.Majd ha lesz 5000ft-ért arra azonnal lecsapok,Háhá!!:D -
#1822 Srác csinálhatott volna más twitch accot és nyomhatta volna tovább. Nézném :( -
#1821 [url=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1338858145&no=1765]#1765[/url] -
VJP #1820 Igazad van Uplay! Lehet venni kódot boltban is (pl.: Bioware pontok), vagy ez kizárólag virtuális? A lényeg lehet venni készpénzért vagy mindenféleképpen bankkártyás, PayPal, stb. (Biztos én vagy a hülye, de semmi infót nem találok a vásárásáról) -
#1819 Nincs Origin. Uplay van. A kódot beváltod és majdnem az összes DLC-t megkapod. Azt is ami még nem jelent meg. -
Borg #1818 nvidia kuponhoz melyik watch dogs verzió jár? -
VJP #1817 Köszi!
Ha már most ennyi extra tartalom van, mi lesz itt később?
Még egy kérdésem had legyen: A Season Pass-t hogyan kell elképzelni? Egy kód amit be lehet váltani Originben? És hol lehet venni? -
#1816 Nem visz át semmit, uplayen kell felvenned akit akarsz, legalábbis eddig így volt és szerintem most is így lesz. -
Gary #1815 Az előbb linkelt oldalon lévő táblázat összehasonlítása alapján igazad van!
A White Hat Pack nem lesz benne!