5939
  • TomDantes
    A szervereket biztos tesztelik, az Ubi-nál.

De a játék meg se jelent, mégis hogy kerültek fel a szerverre a cikk írói? Őket felengedték a még nem éles szerverekre? Mert bizonyára nem élesek még. Vagy ha mégis, kikkel multizott ez a jó ember? Az Ubi munkatársaival, mert nincsenek játékosok.

A következőt gondolom. Ki se próbálta. Vagy ha igen, épp csak belenézett, mert a tesztben leírt információkat eddig is tudtok. Én is írhattam volna akár. Semmitmondó teszt, egy ekkora kaliberű címről?! Szóval jó esetben van valami úton-módon egy példányuk, belenéztek, és fél óra után írt is róla egy cikket. Miért? Mert mindenki az ő honlapjukra fog kattintani az első Watch Dogs cikkért. Kattintás-szám generálás. Semmi több.

Maga a honlap is egy vicc. A kecskeszimulátorra 10 pontot adtak. Erre meg hetet? Aha. Ja, és alapvetően hardveres dolgokról írnak, na majd pont ők kapják a lehetőséget az UBi-tól hogy teszteljék. Nem ám a leghíresebb gamer oldal, nem. Pont ők. Na persze.
  • speed01
    hát megjelenés előtt 9 nappal vagyunk, gondolhatod hogy már tesztelik a szervereket, nem akarnak bakit.
  • matecsavo
    Hogy írtak a multiplayerről, de ki tudja, hogy egyáltalán fel van e a serverek lőve, meg kikkel játszottak volna stb.
  • ratgab
    Érdekes nekem ez meghozta a játékhoz a kedvem. A freeroam az nagyon pofás, a vezetés is jónak tűnik, lövölde rész is korrektnek tűnik.

Még a végén kénytelen leszek megvenni.
  • TomDantes
    elég érdekes, egy ekkora kaliberű játékról, rövid és semmit mondó ,,teszt" és pont nekik van meg már a tesztpéldány na mindegy.
  • speed01
    Van egy multis videó is, 15 perc.
  • TBTPumpa
    Ki ez az aranyos fickó? Ő szerezte a Vácsdogsz zenéjét vagy mi?
  • TomDantes
    Na és úgy mégis mi a baj vele?
  • matecsavo
    Valahogy gondoltam, hogy baj van vele.
  • TDC Geronimo
    jaj ezt ne... Ez egy baromság. Nincsenek is tesztpéldányok, mert review event volt Ubinál. Max beta alapján tesztelhetett, de olyan baromságokat hord össze az xboxos videó elején is, hogy komolytalan az egész.
  • matecsavo
    http://wccftech.com/review/watch-dogs-review-hacker-hoped/ Ki jött az első teszt 7.2 pont a 10-ből.
    http://www.liveleak.com/view?i=2e9_1400371115 Nem tudom, hogy ez a videó volt e már.
  • JaSoN HuNTeR #1883
    Ne okoskodjatok már annyit. Majd ha kijön akkor kiderül minden.!
  • speed01
    Én még csak másodjára jártam így!!!! :D
  • TDC Geronimo
    Be kéne talán másolni a te linkedet és nem a defaultot kirakni és akkor nem ez lenne mindig...
  • Malakai
    De ugye tudod, hogy miért ez jelenik meg?
  • speed01
    Bazzeg hogy megint. xD
  • speed01
  • speed01
    De lehet rosszul tudom :)
  • speed01
    Hát pc verzió esetében gondolom ott aktiválod a játékot, írták is hogy internet nélkül offos a játék. de attól függetlenül offline módban gondolom majd tolhatod. Feltételezem berakja a játékaid közé mikor aktiválod, ugyan úgy mint a Origin-nél
  • TomStorm
    Attól Single kampányt még lehet játszani ha nem regisztráljuk be Uplay-t én úgy tudom.
    Mert ha így van akkor felesleges aggódni ezen a megvegyem v.sem dolgon.Mert ha nem regisztrálod be akkor jó pénzért el lehet adni a játékot akkor is ha kijátszottuk
  • TomStorm
    Egyébként a Uplay-t csak akkor kell aktiválni ha multira lépünk be vagy a DLC-ket akarjuk indítani nem?
  • matecsavo
    Nekem első sorban nem grafika a lényeg, csak a szaggatás miatt izgultam, ezért nem tudtam rendeljem e elő.
  • TomStorm
    Tippre sz.tem még jobb Frame lesz mint GTA5 esetében..
  • TomStorm
    Nem fog szaggatni.Prev.gen bemutató volt pár és teljesen jó frame volt.
    Itt egyedül csak PC-n van a hangsúly milyen lesz.
    Persze grafikailag X360-on sokat ne várj de ez a játék elsősorban Prev.gen-re készült(Xbox+Ps3) + PC így megvan ez csinálva.
    Az csak hab a tortán,hogy mit alkottak Ps4 és X1-ra:)
  • matecsavo
    Én azon izgulok, hogy 360-on ne szaggasson, mert gondolkozok rajta, hogy megveszem. Csak ezen izélek, hogy nem fog e szaggatni stb.
  • speed01
    Nekem így is jó volt :)
  • TDC Geronimo

Ezt linkeltem sokkal jobb minőségben.
  • speed01
    ohh

• Kandurex
    Nem teljesen így megy, ha a grafika parádés akkor tökéletes a beleélés és valóban nem figyelsz rá, viszont ha veszít a minőségből egyből kizökkensz a hangulatból és az élmény faktor is csökken!

...a grafika nagyon, nagyon fontos dolog, az adhatja a játékélmény jelentős részét!
  • speed01
    Minden játékban van hiba, WD-ben se lesz másképp :)
  • grebber
    Sok esetben így van ahol jó a game és magával ragad ott nem is nézi az ember,de van ahol annyira szembetűnően ocsmány hogy elront mindent nem tudsz mellette szó nélkül elmenni!
  • speed01
    Őszintén, sose volt konzolom, de nem csak a grafika a lényeg. Számomra a játék menet fontosabb lesz mint a grafika, egy darabig biztos hogy a grafikát is nézni fogom, hogy szép stb. de több óra játék után már úgy sem a grafikát figyeled. Szerény véleményem szerint
  • grebber
    És én mit szóljak az ezer éves fosommal?
    De erre tartom az xbox360-at és a ps3 kettőst. Igaz a látványról ott le kell mondani ,de legalább lehet játszani velük.
  • speed01
    hát a 6 magos procimal és a GTX 660-al nemtom mit művel majd a játék, de félek :D
  • TDC Geronimo
    Mi másra venném? :p
  • Fpocok
    PS4-re veszed?

Jól néz ki amúgy. Remélem PCn is jól fog menni.
  • TDC Geronimo
    1080p PS4 direct feed videó. Marha jó minőségű.

Jöjjön már :y
  • kirol
    Ja, remek lesz, ha nem tűnik el sose. Nekem is plazmám van.
    De lehet menüben majd el lehet rejteni.
  • speed01
    Videóban is lehet látni, szóval ja :D
  • zzeN
    Azt hiszem a mobilnak a "töltöttsége", használatkor csökken. De nem vagyok biztos benne.