5939
-
#1934 pfff, a GTA nem Call of Duty vagy Battlefield :D -
#1933 WD Nyereményjáték - PlayOn -
#1932 nem hiszem, h nem megoldható, kis ügyeskedéssel, meg egyébként is láttunk már hasonlókat..egyértelműen R* bénázás, h a GTA játékok nem tudnak többet -
Zero 7th #1931 Egyetlen ilyen jelenet köré egy teljes játékot felépítenének, ha bírna ilyet a fos konzolos hardver. De amíg azon kell a fejlesztőknek balanszírozni, hogy vagy grafika, vagy nagy pályák, vagy jó AI, vagy összetett játékmechanika (és ezekből csak egy vagy kettő per játék), addig ilyen soha nem lesz. -
#1930 Nekem a GTA -ból a grandiózus dolgok hiányoznak. Pl. tornádó tör a városra és brutális viharba kerülsz, vagy átszakad a gát és a jó féle látvány filmekben megszokottan hömpölyög az iram, vagy leomlik egy toronyház vagy kisiklik egy vonat és begázol az utcákra stb. stb ezeregy izgalmas dolog...de ehelyett csk a puff - puff és üldözés a maximális történés.... -
Skyline #1929 A GTA 4 az SD-hez képest egy minden tekintetben full monoton szar volt, több hónap volt mire végigtoltam, annyira unalmas vontatott volt a sztori az ismétlődő küldetésekkel. Gyakorlatilag a sorozat leggyengébb darabjának tartom, hiába a frankó ütközés fizika. -
Borg #1928 Hát nemtom, én a GTA4-et a mai napig előszedem, a rengeteg moddal, míg a SD kb két hétig volt a gépemen... a röhejes játékmenetre meg irányításra, még a konzolos körökben megfelelően csillogó grafika se volt mentség. Az hogy verekedni lehetett, meg új környezet, új ötletek, az vajmi kevés volt ahhoz, hogy élvezetes legyen. Ráadásul a városban is mindig az volt az érzésem, hogy ugyanaz ismétlődik mindenfelé... -
Skyline #1927 Mert a keletiben baromi sok van de mégsem annyi hogy pillanatok alatt összeverődjön több ezer, és azért láncfűrésszel mert kivégzésre alkalmas, ugyanakkor hivatalosan munkaeszköz tehát a retkeket csak még jobban megrettenti. -
Mester01 #1926 Mehetsz Miskolcra is ha az neked jobban tetszik.... :D -
#1925 -
és miért pont láncfűrésszel? -
RYO21 #1923 De miért pont a keletire? -
#1922 Állat! XD -
Mester01 #1921 Istenem mit tudtok ennyit sírni a rohadt grafikán!!!
Sok ember örülni fog hogy ha elindul ez a tetves játék... Ti meg folyton a kurva grafikáról beszéltek vagy 1 hete....
Ha megy tetszik, örülsz neki, elvagy....
Ha meg nem tetszik letörlöd a játékot kimész a keleti pályaudvarra és elkezded kergetni lánc fűrészel a cigányokat! PEACE :) -
#1920 SD nagyon jó játék. 1x már végig vittem. -
ratgab #1919 50 órát beleraktam én is, egyetértek. -
#1918 Eleinte tényleg gáz volt az irányítás de pár patch után már nem volt vele gond. Amúgy meg szerintem pl. egy GTA4-től sokkal jobb és érdekesebb, meg hát nem fulladt unalomba, mint a nagy előd. -
TomStorm #1917 Én motorral mentem végig.Az még tűrhető volt.A bunyó viszont tetszett meg a sztori is.Vettem 4e.ft megjelenéskor dobozosan,simán megérte.Sz.tem jó kis game -
#1916 Eredeti True Crime név jobban ment volna hozzá, ott mindegyik olyan fos volt :D -
#1915 SD jól nézet ki, de a irányítás és a játékmenet egy rakat hoki volt. Amikor abba hagyták a fejlesztést, és a just cause fejlesztői vették meg a jogot, ott el is rontották a gamet, vagy már úgy vették át. -
#1914 Bár, hülye kérdés a válsz úgyis a FC3 lesz :D -
#1913 Ja, világos :) -
#1912 Jól van akkor, több éves játék. Akkoriban melyik sandbox játék nézett ki jobban? -
Borg #1911 Persze, ha sok a csillvilli fény, akkor már jól is néz ki, más nem is kell... persze a ház textúrák közelről már egyáltalán nem, meg ahogy az aló kép is látszik, 150 méternél már olyan homályt csinál a dof, hogy "élvezet" száguldozni...
Kvarcjátékon lehet hogy jónak számított, PC-n aligha. -
#1910 Nem érted!
Nem úgy néz ki, mint a Vácsdogsz = szar. -
ratgab #1909 Ott a pont! -
#1908 Aha, tényleg szarul néz ki
-
#1907 Igen, mert egyelőre semmit nem tudunk arról ,hogy PC-n hogyan is fog futni. -
ratgab #1906 7000 jó magyar forintért szerintetek rossz vétel lenne az uplay-es verzió (sima, standard kiadás, szinte semmi nem jár hozzá). Erősen gondolkodóba estem... Így a lenti videó alapján meg főleg. -
Borg #1905 SD jó játék??? Hát... nekem valahogy a törhetetlen autók, a béna irányítás, és városkivitelezésben az interaktivitás teljes hiánya jut eszembe róla.Nem beszélve a PS2 szintű textúrázási művészetükről...
De végülis verekedni lehetett benne... -
Evoluti0N #1904 Ne akard úgy beállítani, hogy ez lett volna az általános vélekedés a játékról, mivel igencsak pozitív volt a fogadtatása. -
#1903 Már nem azért de a SD egy jó játék, ha a WD legalább olyan jó lesz akkor nagy baj már nem lehet. -
#1902 Előbb várd ki ,hogy hogy fut a gépeden, szerintem, hacsak nem a ps3 verzióra gondoltál. -
TomDantes #1901 Igen, igen persze, persze. Kamu az egész. vagyis, azt lehetségesnek tartom, hogy van nekik teszt példány, de ennyi? Az egész teszt? Pikk-pakk összecsaptak róla egy oldalt? Ugyan már, marha sok órát kell bele ölni ahhoz, hogy fogalmunk lehessen a játékról. Mondom, csak az a lényeg, hogy mindenki az ő oldalukra kattintson. -
TomStorm #1900 Ja,hogy béta.Az más.
Meg különben is észbe kaptam mivel még mindig az új konzolokból látunk hallunk dolgokat amihez bármennyire is szeretném de semmi közöm nincs és nem is lesz jó darabig(sajnos):D
PC sehol semmi:( -
Borg #1899 Ugyanakkor a videókból mi sem tudunk mindent leszűrni. Ott volt a Sleeping Dogs is, elsőre mindenki fel volt tüzelve tőle, hogy milyen jól néz ki, meg GTA szerű, aztán ahogy elkezdtél játszani vele, akkor derült ki, hogy egy cukormázas szarkupac az egész. -
#1898 A tesztverziók már kint vannak sajtónak, itt meg nagy cégről van szó, ők biztosítanak nekik szervert, hogy egymás közt (meg a dev-ekkel együtt általában) tudjanak multiplayert is játszani.
Általában azoknál a játékoknál nem tudnak a multiról előre szólni, amik kis kiadósak/indiek, mert azok nem mindig biztosítanak szervereket és/vagy nem játsszák elegen, mert nem foglalkozik vele annyi ember. -
#1897 PS4-nél már nemtom mi a helyzet :D -
#1896 Xbox One-ra zárt béta van, olvass utána. -
TomStorm #1895 Nem hiszem,hogy van public szerver.Leak játékkal meg,hogy menne már online?
Ha csak nem egy Dev.adja itt az infókat