Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Érdekes, hogy a képek mást mutatnak, akkor most melyik a valós? 😊 Egyébként meg marhára nem érdekel az E-On új játéka, meg ahogy írtam szépnek-szép de azért ,hogy mindent aláz az kicsit erõs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
nézegesd a #927 és elõbb utóbb csak mondasz magasabb számot is 😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
nem ide vág, de valahogy ide keveredett,már ha olvasol is,...persze nem tolom tovább, mert annyira nem érdekes

Shep
Akkor legyen 30-40, aki akarja látja a lényeget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

*jelentkezik* <#vigyor3>
Prince23
PS4 fanokat biztos 😄

Azthiszed érdekel itt bárkit is ez a varázslós hülyeség?

Kandurex
10, 20 méter...

Fpocok
Ez a trükk 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kandurex
10-20? ...alálõsz egy kissé...

Shep
Azért túlzásokba ne essünk, szépnek szép de 10-20m-tõl kezdve már minden a jótékony ködbe burkolózik 😊

Kandurex
30 fps...:/

Fpocok
Szép szép... de azért megnézném futás közben 60fpsen.

Kandurex

Tikal
egy kicsivel? játszottál egyáltalán a GTA V-tel? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
Ez így van ami jó és leköt másodlagos a grafika.De ma már elvárja az ember ,hogy valami ki is nézzen valahogy.
Jelen esetben a WD grafikája bõven elég nekem,csak az unalomtól félek hogy 2-3 óra mindent és mindenkit szarrá hackelés után kurva uncsi lesz már.

Ha nem lesznek ultra változatosak a küldetések halott a game.Ettõl jobban félek mint attól,hogy csúnya lesz vagy sem.

Next PC upgrade: 2022

Shiwo
és van aki máig szívesen eljátszik egy C64-es játékkal, csak mert van hangulata, és nagy ívben tesz a grafikára...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

grebber
Ezért a grafika a legmegosztóbb dolog egy játékban!
Van aki egy xbox 360/ps3 játék grafikájától és szétfossa magát a gyönyörtõl holott a legtöbb pc-s csak egy recés pixelhalmazt vél felfedezni a prev gen game-ek 99%-ában!

Az még ingyen se kellene nem,hogy 18 ezer ft.-ért!?Egyszer már vettem egy részt belõle PS3-ra annyi bõven elég volt.
Meg a grafika se döbbentett le egyáltalán:
http://www.youtube.com/watch?v=qx0GRG_mhew
Kandurex
kb. viszont konzolon az infamous olyan ledöbbentõ látványt tol, hogy minden játékot kettéhugyoz

ez az átka, ha prevgenre is jön

JaSoN HuNTeR
Egy kicsivel szebb mint a GTA V konzolon azt kb ennyi.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

speed01
2 hónapig még a grafikán fogtok rágódni? 😄😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Shep
Persze, minimum 6 giga ram kell neki. Elég barátságos? 😊

Jónak tûnik a gameplay. De a grafika mondjuk tényleg lehetne egy kicsit szebb.
Remélem, hogy ehhez akkor valami barátságos gépigény is társul.
MerlinW
<#szomoru2>

[merlinw.org]

Ez valami GTA IV mod?

Ezen még mindig nem sikerült túl jutni? Szerintem minden áldott nap írja be ezt ide valaki és mutogassa. Ez hasznos információ, újra és újra és újra és újra...valamivel el kell ütni az idõt megjelenésig.

Caliph
1: sajnos a grafika nem olyan mint anno bereklámozták
2: így sem csúnya
3: ha a gameplay jó lesz kb leszarom a grafikát

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Shep
Megnéztem, közelében sincsen a másiknak és nem csak az esõ és a vizes út tükrözõdései miatt.

Bucser
es allitsd a felbontast 1080-re es vard meg, hogy bestreamelje.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
akkor 2:14-re tekerj bele a videoba.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fpocok
De igazad van, most nem volt esõ 😄

Fpocok
Két éve... SÖTÉTBEN ÉS ESÕBEN ezerszer jobban nézett ki, mint most sötétben.

Bucser
Igazabl nem tudom kinek mi baja van ezzel. Meg most sem ertem a nyavajgokat. Nem esik az eso. ennyi.

BoneDragon
Ehhez csak ennyit fûzök: <#nevetes2>

Fpocok
muhaha

He he:

Graphic in 2014 xd

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

😄
Ha a normális mellékküldetések + kampány lenne 40 óra, már elégedett lennék, legalábbis manapság nagyon rövidek a játékok.

grebber

Fpocok
Ja igen... fogalmam sincs miért írtam azt. Azt nem akartam 😄

grebber
De akkor mindenki bekussolna és a megjelenésig nem errõl a játékról beszélnének a világsajtóban<#eplus2>

Milyen lopás, milyen hazudozás? Most már lopnak is? <#falbav><#falbav><#falbav>

Bucser
Mondjuk a fejlesztok egyszeruen el tudnak vagni a negativ hype train vaganyat. Kiadnak valos felvetelt a jatekbol. Mind a PC mind a PS4 verziobol.

Shep
Képekrõl mindenki tudja de itt nem a képekrõl van szó hanem mutattak egy videot ami ááááááááá de állat kategória volt erre kaptunk egy ááááááááá hát ez mi-t, legalábbis eddig úgy fest és mivel azóta csak a nem butítottunk és PC-n durva lesz üzenetek érkeztek a fejlesztõk részérõl, így az egész felettébb gyanús.

Az a baj, hogy elvileg már 2012-ben megkellett volna jelennie a játéknak.
Másik pedig, hogy ittvannak a nextgen konzolok is, még mégis olyan grafikát tudnak felmutatni ami kb a GTA 4-el vetekszik. Sandbox ide vagy oda, én azt mondom, hogy ez gáz fõleg azok után ahogy az elsõ videók kinéztek.

MerlinW
Itt sír mindenki a "csúnyább lett" témán, miután az elmúlt 25 évben minden játékról fotosoppolt képek kerülnek a magazinokba. Igen, van a marketing anyag és a végtermék. Ez van, ez ilyen. Mindig így volt. Most meg mindenki úgy csinál, mintha ez új dolog lenne és átverve érzi magát...

[merlinw.org]

Fpocok
Az állandó fikázásnál csak egy rosszabb van: Amikor valaki azt mondja, hogy a lopás, hazudozás stb normális, elfogadja és minket is arra agitál, hogy fogadjuk el. Szerintem az utóbbi nagyobb gond, ott gond van a fejekben.

Shep
Már volt róla szó :d