6314
banner
  • Evoluti0N
    Kérdés: Mindenhol azt olvastam, hogy a prológus 4-5 óra. Nekem alig volt több, mint 1 nomáddal. Meg láttam trailerben olyan részeket, h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ott vagy a nomád táborban, meg beszélsz ott tábortűz körül emberekkel. Meg van egy csaj, aki eredetileg az IGN-nél dolgozott és van a nomad path-ban egy rövid szerepe és őt sem láttam. Az a küldetés után vagyok, ami az első gameplay trailerben volt, amikor meg kell menteni a csajt a fürdőkádban. Szal elméletileg a prológus után. Főleg, h utána ki is írta az act 1-et. Mit nem látok? :D Vagy azok a jelenetek később lesznek, amikor írtam?
  • Hexex86 #2372
    Már vannak rendes virágbolti verziók igen.
  • krisztajo
    Köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget.
    Maxtreme: Én kipróbálnám. De egyáltalán már létezik virágbolti verzió?
  • Hexex86 #2370
    A 6 gb-osokon szépen tud muzsikálni valóban. Teljesítmény az jobb mint amire számítottunk.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.10. 12:25:19
  • jofer
    Köszönöm én is ezt a videót, mentettem. Este már csak annyira volt erőm, hogy Nvidia Drivert frissítsek, aztán Steamen ment az előtöltés, reggel meg kikapcsoltam a gépet. Este 21.30 előtt pedig esélytelen leülnöm kipróbálni. Kíváncsi leszek, hogy fog muzsikálni. Asszem ma veszek egy energiaitalt... Van vagy 8 éve, hogy nem ittam.
  • PiszkosFred
    Igen is, meg nem is. A fő cselekmény és a V-től független sztorik nagy része közös/azonos, de mivel a Lifepath, vagyis a származása végigkíséri a sztorik alatt, ezért azokra ki is hat. Vagyis mások lesznek az egyes küldetésekben a lehetőségek (mindegyik származás más extrákat ad és másként áll V a dolgokhoz - ez azért fontos, mert bár te irányítasz, de V származása alapján kapod a döntési lehetőségeket), stb. de a cél mindig az, hogy a feladat el legyen végezve, vagy így, vagy úgy.

Lesznek tartalmak,a melyeket csak bizonyo származással válik elérhetővé, lesznek szituk, amelyek a származás miatt eleve előnnyel/hátránnyal indulnak, stb.

Vagyis a három származás végig kihat a játékra, az általad elérhető döntési lehetőségekre, a viszonyokra, stb és majd a végén is számít (na nem kizárólagosan)...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.10. 11:59:59
  • MrAndree
    Nem. Bővebben kicsit az elejéről.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Corpo elősztori volt kb 20-30 perc, aztán "kirúgtak" a cégtől és volt egy rövid videó ahogy mercenaryként találunk munkát. Gondolom az azt
    pont ahol mindhárom életút összefut és onnantól a döntéseidtől függ majd a vége.
  • 6600GT
    Most akkor a három elotortenet különböző történet is végig?
  • PiszkosFred
    Olvastam egy olyat, hogy a jatekban van alapbol talan 3? lezaras, ha csak a main sztorit csinalod, semmi mast. De, ha csinalod az eredethez kapcsolodo, vagy az egyeb mellek sztorikat, plusz a jatekban fellelheto egyeb megbizasokat is megcsinalod (es ugy dontesz ezeknel, ahogy), akkor ujabb es ujabb lehetseges "vegek" valnak elerhetove es mas lesz minden karrier kifutasa.

Kezdetben az A B es C kezdes mindannyian D-be fut es ott kezdodik V kalandja igazan, a D pontban, de aztan megint elagazik. Elvileg, de javitson ki vki, aki mar tobbet jatszott, mint en az egy kis oracskammal :)
  • PiszkosFred
    Erdemes ezt a videojat is megnezni, itt mar nem csak a low-medium-high-ultra settingset nezi meg egy regi 1060-ason, hanem belovi az aranylag legjobb beallitasokat, nyilvan temerdek kompromisszummal, de a 55-60 fps erdekeben 1080ban.
  • Kmarha
    sajnos ezek az eredetet történetek (legalábbis a corpos) elég gyorsan lezajlik, aztán az egységes tutorial megy tovább mindhárom kezdőtörténetnél (amennyire én így hirtelen láttam.. aztán lehet tévedek és később még majd fontos eleme lesz a kezdő kaszt, nem csak a mellékküldetéseknél jön majd elő)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.10. 11:32:23
  • lonvard
    Nessaj a corpos történetszálat tolja, nagyon tetszik. Egy ilyen nagyvállalat pszichopata főnökének intézőjeként indulsz, kicsit olyan James Bond-Hitman jellegű, de nem egy terminátor vagy, pl. azzal kezdődik, hogy idegességedben hánysz a csapnál. Imádom. Nem is nagyon nézek bele, még egy fél órácskát. Az van, hogy ez a szerepkör férfi karaktert követel meg, a nomád lesz a pöcsös nő, a street kid szál egyelőre nem érdekel, az nem is tudom hogy kezdődik. Utcai piti bűnözőként majd esetleg harmadjára vágok neki. Az mondjuk lehet csaj is. Lehet abba leszek echte csaj. :P Uh, ezek az identitászavarok. :D
  • Zsoltee_a_bator
    Kb 50 fps-re szamits low-on: https://www.youtube.com/watch?v=Tm_DISjWRV4

Szelektiven felkapcsolhatsz medium, vagy akar high -ra is par dolgot anelkul, hogy nagyot utne.. altalanos eszrevetel, hogy textura felbontas altalaban siman mehet, shadow sokat lassit
    Utoljára szerkesztette: Zsoltee_a_bator, 2020.12.10. 11:24:43
  • xido
    elindul..de kompromisszumokkal..ha nem félsz a gyengébb teljesitménytől,akkor bátran...rdr2-nél csúnyább és lassabb lesz..
  • Maxtreme
    próbáld ki a virágboltit, vagy ott a steam refund.. Csodákra viszont ne számíts
  • krisztajo
    Sziasztok! Adjatok tanácsot.
    Szeretném megvenni a játékot, de nem tudom hogy elég-e hozzá a gépem.
    I5-2300 2,8 GHz
    GTX 1060 6 GB
    16 GB RAM
    Ezen elindul vagy ne is álmodjak?
    Előre is köszi a válaszokat.
  • nordan
    az oké,de nem tudok kijonni a lakásból :D 2esta2tolgattad a játékot vagy a wasd p2ogit?
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.12.10. 11:01:11
  • Maxtreme
    az elején nekem sem engedett (meg kocsiba ki-be szállni sem) de később megjavult. Fura. Aztán hogy délután jó lesz e még az kiderül :D
  • nordan
    nem engedi nyitni az ajtókat.....,de az ágyat tudom használni meg a tük2öt.........eszem megáll

• lwb
    Uhh, én bele se tudtam kezdeni. :D Nem jött be egyáltalán a világa.
  • PiszkosFred
    Horizon Forbidden West-nek már most odaadnám a 2021-es GOTYt, pedig egy kumma másodpercet sem láttam belőle, akkora élmény volt a HZD, örökranglistán nálam top3-ba anno azonnal beúszott. Még PC-n is megvettem instant, ahogy ott is kijött. :) Érdekes lesz a jövő év is, de ezzel csak mi játékosok járunk jól.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.10. 10:43:52
  • RedRiot
    Én balkezes vagyok, a mozgásnak beállítottam a numerikus 8-4-5-6-ot, ugrás a numerikus plussz, guggolás a 3.

Egyelőre szépen és jól fut a játék, fix 60 eddig megvan, csak egyszer láttam leesni 48-ra de ha nincs számláló akkor nem vettem volna észre semmit. GPU is alig melegszik, bár igazából még olyan sűrű jelenet nem volt eddig.

Az UI-t szokni kell, a hekkelésnél pl., meg át fogom konfigurálni az interactot is F-ről mondjuk numerik csillagra.
  • nordan
    najó a ürdőszobában van enter ha kijök a nappaliba meg nins......ha az ajtóra klikkelek hogy nyissam nem nyitja ha a nyitás kasolónál használom az entert akkor engedi enterezni......

mi az istenért nem lehet bármelyik gombot használni, 2 órája szenvedek
  • caps lock
    Állítólag jövő márciusban jön az Elden Ring, bár az talán kevésbé mainstream de ha tavaly egy Sekiro tudott győzni, akkor a CD Projektnek igazán nagyot kell villantania a DLC tartalmakkal. Plusz lesz még egy Horizon Forbidden West is, az se lesz gyenge.
    Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.10. 10:29:13
  • lonvard
    Köszi köszi. Jaj holnap jaj holnap, izgulok. :)
  • nordan
    én is :D
  • lonvard
    :-D
  • nordan
    én is enterre akarom a USE-t a maskabetut /nem birom kiirni mert a progi átkonigolta/ pedig a bakspara
  • Maxtreme
    nem. Én ilyen beteg beállításokkal játszok, ez van :D (nyilak, enter, kp0 az ugrás stb)
    Mint írtam enterre raktam rá
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.10. 10:22:47
  • Maxtreme
    sajna emiatt a hülye TAA miatt most sem éles :/ Nem is értem miért nem lehet kikapcsolni a fakkba
  • lwb
    9 órája jelent meg a játék a kommentedkor, ha nem aludtál semmit éjfél óta, akkor is max ennyid lehet benne. Szerintem érjünk a végére előbb és utána eldöntjük, hogy milyen lett.
  • nordan
    mire tetted/sikerült rátenni ? te is balkezes vagy?
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.12.10. 10:20:59
  • PiszkosFred
    Vasam bőven elég neki (i7@8700), de a kártyám csak 1060 gtx (egyelőre), de 1080-ban mediumon + high opcióval hoz 30-40 fpst a városban/tömegben, zárt helyen 60. Mediumra levéve mindent plusz ha kikapcsolok/lejjebb veszek pár effektet (pl motion blurt, vagy reflectiont lentebb veszem, stb. extrákat), akkor picit jobb.

Elég sok lehetőség van belőni az optimális beállításokat minőség/performance téren.

Van scaling is, akinek nagyon kevés az FPS, az dinamikus 90-100% közötti automatikusan alakított resolution scalelel is megnézheti, nyilván nem lesz annyira éles így minden, de hát ilyen régi ócska kártyával ne várjon csodát senki, egyelőre én sem, majd az új kártyával, sooon(ish).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.10. 10:21:27
  • Maxtreme
    A reWASD nevű progival nálam müxik. érdekes a use gomb (f->enter) az elején nem ment, de később már működött.
    Át lehet írni fileba is, de ha minden f-et átírsz elszarja a játékot (legalábbis nálam gond volt utána a lootfelvétellel. Invalid keyt írt)
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.10. 10:15:51
  • nordan
    Valakinek sikerült az F gombot átconfigolni? mert se ezzel a WASDA progival nem lehet /de szerencsére az iránygombokat igen/ se a user iniből hiába írom át Num4 re az F et nem csinál semmit
  • lonvard
    A szeme és az orra tetszik, de egy kicsit legyél extrémebb, és legyen már ennek a nőnek valami tisztességes férfi nemiszerve. :D

Közepes konfiggal tolja valaki? Mondjátok, hogy low-medium beállításokkal fut azért. Csak holnap tudom kipróbálni. :-/
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.10. 10:08:25
  • botyika
    hát arra várhatsz :D
  • lwb
    Az első pár óra eléggé lineáris, de utána megnyílik a világ. állítólag, még nem tartok ott.
  • botyika
    hát, ez a játék minden csak nem open world meg nem RPG.
    nagyon jól néz ki, nagyon szépen megcsinálták az art-ot, de ennyi kb a pozitívum.
    nekem nagy csalódás.
  • PiszkosFred
    November 20-ig kell megjelennie minden jelöltnek, így igen, jövőre fog megmérettetni.