6314
-
#2333 Én nem adnám a TLOU2-nek az év játéka címet. Ghost of Tsushima akkor már. De sanszos, hogy TLOU2 fog nyerni.
CP szerintem is lemaradt, de a fene se tudja, lehet, hogy ekkora játékért kivételt tesznek. Mondjuk amilyen szar év volt ez, nem tudom pl. Oscaron mi lesz, amikor szinte semmi film nem jött ki idén a járvány miatt. -
nordan #2332 Köszönöm -
#2331 elvileg van egy ilyen megoldás is a beégett gombok feloldására, még nem próbáltam ki mert kezdődik a meeting :D
Step 1. Locate your Cyberpunk files
Step 2. Cyberpunk 2077 > r6 > config
Step 3. Open "inputUserMappings.xml" using notepad++ or the like
Step 4. Ctrl+F > replace
Step 5. replace every instance of "IK_F" (WITH QUOTES!!) to "IK_G"(or whatever you want your "use" key to be)
Step 6. Save the file and launch the game
after that you should be able to bind F to whatever you want; In my case walk right is now bindable to F.
Edit: Make sure you do it with quotes or else replacing all IK_F will also replace your F1 - F12 binds and will likely break the game -
#2330 #2322 -
nordan #2329 Szia! megtudod mondani hol kell átírni hogy WASD helyett a nyilakkal tudjak játszani? köszönöm szépen -
caps lock #2328 Akkor most lecsúszott a Cyberpunk a The Game Awards-ról? Nem lesz év játéka az év játéka? Amúgy The Last of us Part 2 egyértelműen, más komoly vetélytárs nem volt idén. -
nordan #2327 megtudja nekem valaki hackelni,hogy az iránygombokkal is tudjak mozogni? nem engedi a fel és a le nyilat,hogy W illetve S helyett használhassam -
#2326 Hát, ha csak azt nézem, hogy 1,003,264 játékosban tetőzött csúcsidőben ma hajnalban a játékosok száma, csak steamen, akkor nem csoda, hogy szarakodott a rendszer, akár még most is :)
Én úgy döntöttem - ezek szerint jól -, hogy kihagyom az 01:00-es premiert és inkább reggel nézem meg, úgy beleszaladt 57 percnyi játékidő, hogy közben a kávém is kihült, és nagyon elgondolkoztam azon, hogy beszólok telefonon, miszerint kezdek lázasodni - az idén instant két hét szabi :) De nem, napközben olvasok inkább pár okosságot még kezdéshez melóban és estétől mehet a komolyabb móka is. -
#2325 na igen. Mondjuk én ezt már rég megoldottam magamnak, mert sajna nem ez az első játék amivel szívok a billbeállítások miatt :)
https://www.rewasd.com/
Pár hónapja akciós volt (5 juro tán a combo lisence) vettem is meg azonnal -
#2324 Tök ugyanez volt ott is, hihetetlen. Az ember azt gondolná, hogy 5 év alatt fejlődnek valamit UI meg user friendly-ség terén. És ami a vicc: ha átírod IK_Up ... Down stb-re a mozgást, akkor a játék menüjében szépen meg is jelenik. Szóval ott a lehetőség rá, csak szándékosan letiltották, gondolom, hogy a dialógusoknál ne zavarjon be vagy nem tudom.
Ehhh... Azért jól kibasztak a balkezesekkel, nem lett ez átgondolva. -
#2323 azért az vicces hogy ugyanezt eljátszották anno a wicsernél' is. Átkonfigurálhatatlan gombok, ráadásul 1 csomót lehetőség sincs átlőni, mert egyszerűen nincs rá opcio. -
#2322 Ja, tipp: aki szeretné a WASD-ot átkonfigurálni másra, annak javaslom, hogy a ...Users/név/AppData/Local/CD Projekt Red/Cyberpunk 2077 könyvtárban a UserSettings.json könytárban át tudja szimple text editorral írni. Pl. balkezesek kurzorbillentyűkre vagy akármi. -
Daermon #2321 Nyelvek nálam is volt gond.
Kari: alap férfi V. Nem spiláztan :D -
#2320 Befejezte közben nekem is, csak a szokásos bénázás a GOG-nál. Gyanúsan sok az fps nekem is, még a ray tracinget is bekapcsoltam, de inkább 80-90 fps ultrán, mint 50-60 ray tracinggel.
Ultra setting,3440x1440, RT off, DLSS quality-n, film grain és motion blur off (utálom mindkettőt), vsync off (gsync a monitorom)
80-110 fps
i7-7700k, 2080 Ti, 16 GB ram -
Pár perc alatt. Kinek mit sikerült összehozni? :D
Szerk: A nyelvbeállítást nálam is elfelejti mindig sajna.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.10. 07:20:20 -
xido #2318 hát részemről annyi...hogy akárhányszor inditom el,elfelejti hogy a nyelvet átállítottam....valamint hajszálpontosan ugyanott ki is dob a desktopra...gyakorlatilag a játék netto első 10 perce után,mikor kimennék zárt térből az utcára..minden újra inditáskor..odabent ellehetnék én
órákat is,ha lenne értelme :))
közben steam fórumot is találtam,ahol mindhárom kaszt esetében találkoztak prológus utáni folyamatos crasheléssel
Utoljára szerkesztette: xido, 2020.12.10. 07:19:09 -
6600GT #2317 Köszönöm -
#2316 akkor meg is válaszoltam :D -
#2315 Jótanács. Az uj Nv drivert tegyétek fel, nálam piszok sok fps-t hozott. (lakásban eddig 58 fps volt, most 70+) -
6600GT #2314 Valaki nem tudja a legfrisebb nvidia driver dob a teljesítményén? -
#2313 Na kb egy óra szittkzódás után végre letöltötte a steam a rohadt patchet :D Egyébként a steam fórumokon is szidják nagyon a játékot. -
#2312 700GB hely tuti elég kell legyen az ssd-n, próbáltam már kilőni a steamet a taskmanagerből, próbáltam már uninstallálni, majd újra letölteni az egészet, próbáltam magas prioritást adni a steamnek, de semmi nem segit. Köszi azért az infókat :-) -
#2311 Steamen nem tudom, de gog-on tele a fórum emberekkel, akik a 92%-nál megál 2 órára hibát jelentik. Egyelőre 100%-os megoldás nincs, van akinek az segít, hogyha előről kezdi, van akinek a rendszer drive-ján kell több helyet csinálni (???), de konzisztens megoldás nincs. Várni kell. -
#2310 Nálam a steam is szarakszik a maradék 3 gigával, fél hat óta teker, csak üresen nem csinál kb semmit ... -
#2309 Ennek ehhez nincs köze szerintem. A letöltés 10 perc alatt megvolt, 9.9 giga. Ez az applying patch bénázás. A BG3 béta peccseit is ilyen szarul és kurva lassan csinálja, nem tudom miért. Helyem van (180 giga szabad), valamit csinál, mert jelzi a gép, hogy a merevlemez dolgozik erősen, meg hallani is picit. -
#2308 jah itt sem a steam verzioval. -
Daermon #2307 Nekem semmi gond nem volt, reggel 5 után oylan 15 perc alatt lefrissített. -
#2306 Day 1 nagy cimeknel mindig ilyen! -
#2305 Én még szenvedek a GOG galaxy szuperszar peccsrendszerével. Fél órája 92%-on áll, van akinek másfél óra is volt. Azért vicc, hogy közben meg a warez kint van és simán nyomják, akik egy forintot se fizettek érte, mi meg szopunk a GOG szarjával, a letöltés már rég véget ért, de Lengyelországban nem tudnak rendes platformot csinálni, ezért egy peccselés átlag 3-4 óra szopás.
Ugyanez van BG3 patcheknél is, ott is órák letöltés után, mire a fasz tudja mit csinál, de azt befejezi. Ezt érdemli az, aki a fejlesztőket akarja támogatni. -
#2304 tőlem is egy kis statisztika, hátha valakinek hasonló gépe van:
gtx 1080
i7 6700k (stock 4ghz)
16gb ddr4
..és még nem tettem fel az uj nv drivert.
Ultra és high között fhd-be a legkevesebb fps amit láttam az 47 volt. Általában 52-63 között ingadozik, szóval teljesen jól játszható.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.10. 05:45:02 -
xido #2303 nem röhögni...csak elrettentésként irom le,hogy mindenki be tudja lőni a tényleges legalját a minimumnak..:))
i7-920
16g ram
rx550 4g
automata közepesre adta,persze lomha is mint a fene meg csúnyácska is..de elsőre indult és köszöni jól van (bár kidobott egyszer )
(rdr2 gyorsabb és szebb valamivel..nyilván az is csak kompromisszumos "dejó hogy még megy ezen" élmény ) -
6600GT #2302 ki próbáltam én is,de most mennem kell dolgozni..:( meglepően jól fut a gépemen azt hittem rosszabb lesz(10400,1660,16gb)
megérte nem aludni :D szerintem nagyon jól sikerült végre egy játék ami újra le tud kötni...
mindenkinek kellemes időtöltést kíváok hozzá!
A lengyelek ismét mint a witchernél meg mutatták mit tudnak,ebben a műfajban is kiemelkednek most már,legalábbis számomra mindenképp. -
#2301 Márpedig fut! :) És nem is rosszul.. magas részletesség mellett 50Fps körüli... :) (FullHD,1660ti) Mondjuk nomádként indultam, a városban nem tudom milyen lesz.. -
#2300 Jaja, RTX nélkül nekem is felmegy 90-re, ami alapvetően annyit nem számítana, viszont g-sync-nek jót tesz :) -
MrAndree #2299 Ja RTX-et offoltam azonnal. :D -
Evoluti0N #2298 Nekem az RTX levitte 45-re 60-ról a semmi közepén. :D Legkisebb beállítással. -
MrAndree #2297 Egyelőre nálam se nagyon nézett be 60 alá, talán egyszer egy másodpercre. Meg bugba se futottam, ott tartok ahol te.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.12.10. 02:51:22 -
#2296 Jah RTX-et lehet én is kilövöm, csak a hőt termeli.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.10. 02:50:32 -
Evoluti0N #2295 Toltam én is másfél órát. DLSS-sel 4K-ban lazán hozza nálam a 60-at. RTX nélkül. Bug, crash eddig nem volt. Valamint a kártya is meglepően halk és hűvös. A Valhalla sokkal jobban begfűtötte. :D -
#2294 1 órát játszottam, fut szépen, jónak néz ki. Streetkid-ként kezdtem. 1440p-n mindenmaxon olyan 65-70fps körül mozog a csilivili városban. Ja és még a szobát is 4 fokkal befűtötte :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.10. 02:52:12