Cyberpunk 2077

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Geforce NOW-t próbáld ki mindenképp. Azon tuti nem lesz ilyen gondod. Ha sokat játszol, az áram számlán visszajöhet a havi kevesebb, mint 2e forint. 😊
Láttam folytatódott a "global illumination" ( inkáb gettó illumination) önszopatás

van újabb patchekben egy eldugott opció
Cyberpunk 2077\r6\config\settings\platform\pc
"name": "GlobaIlluminationRange",
"display_name": "UI-Settings-Video-Advanced-GlobaIlluminationRange",
"description": "LocKey#73662",
"order": 28,
"is_visible": true,
"in_pre_game": true,
"in_game": true,
"update_policy": "immediately",
"type": "string_list",
"index": 0,
"can_be_restored_to_default": false,
"default_index": 0,
"values": <
"High",
"Ultra"
> "High",
"Ultra"
>,
"display_values": <
"UI-Settings-Video-QualitySetting-High",
"UI-Settings-Video-QualitySetting-Ultra"
> "UI-Settings-Video-QualitySetting-High",
"UI-Settings-Video-QualitySetting-Ultra"
>

<--- "is_visible": true, alapból "false"-nek beállítva 😄 , ha átbillented kapsz két opciót , high, és ultra

de hogy ennek milyen elképesztő durva háttere van.. JAJJ...

Hogy ezek mit csináltak..........

minden egyes képkockánál (!!!!!!!!!) , felbontja az egész látóteret 64*64*64 voxelre ( igen , minecraft kategóriás v. rosszabb) és azon számol fényterjedést...

A TRAGÉDIA:

a 64^3 nem hogy GI-re nem elég, hanem még ambient occlusion-re sem , hogy kiváltaná az SSAO-jukat... Ráadásul távolságba vesző dolgok is kellenének nekik KEVÉSBŐL...

http://developer.download.nvidia.com/gameworks/events/GDC2016/atatarinov_alpanteleev_advanced_ao.pdf

srácoknak elég nehéz lehet elengedni ezt.

Öröm az ürömben, hogy jobb technológiával (ami nincs képkockánként újraszámolva többnyire fölöslegesen) ugyanezek az assetek sokkal jobbak lesznek 😊.

https://www.gog.com/forum/cyberpunk_2077/any_way_to_rollback_constant_crashing_since_105_patch

igy lehet verziót állítani

GTX1060on meg egyéb pascal gpu-n ajánlott async computet kikapcsolni segédprogrammal a volumetric clouds meg off (azon látszik) +sok fps-ért
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.02.14. 18:01:18

PiszkosFred
Nézd meg a jogosultságokat és adj neki kivételt ha kell, plusz rendszergizda jogokat, a CP install könytárat is meg a dokuban találhatót is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

geforce now-n most néztem meg neked..van gog-könyvtáros verzió is...csinálj egy ingyenes accountot és nézd meg azzal elindul-e...vagy nézz meg egy file ellenőrzést..
HöfEE
Minden gyári, nem is nyúltam hozzá soha. Hozzáteszem több, magasabb gépigényt követelő játék probléma nélkül fut.
Utoljára szerkesztette: HöfEE, 2021.02.14. 17:16:37

Overclockolsz ramot, cpu-t, gpu-t? Nehany jatek erzekenyebb lehet ra.

Szomorú. Nem mondom az a gond nekem steames van, mint a legtöbb embernek arra vettem. Gond nélkül fut.Nem gondolom a szolgáltató a gond. De fura HD-re a géped 40-60 között kellene fusson.
HöfEE
A konfigom alapján mennie kellene, alapból med-high beállításokat lőtt be magának a játék.
Ryzen 5 1500x, geforce 1060gtx 6gigával, 16 GB hyperx ram, a játék pedig SSD-n van. Full HD Monitorom van.

A hivatalos fórumot böngészve úgy látom nem én vagyok az egyetlen. Megmondom őszintén 20 éve játszom PC-n, de ilyet még legálisan vásárolt játéknál nem tapasztaltam.

hykao
Ennyire azért nem tragikus a helyzet általánosságban, főleg PC-n. Ez valami egyedi gond lehet nálad. A konfigod ha leírnád, esetleg talán el lehetne indulni valahogy. 😊 Amúgy ha van Geforce Now előfizetésed esetleg, illetve FHD-nál nagyobb felbontásban nem gondolkodsz, akkor azon keresztül érdemesebb fáradni vele mindenképp.
Carlos
Ennyire nálunk azért nem volt szar. Bár én leálltam az 1.06-nál, a többi patch-et nem raktam fel, de a release verzió day 1 patch-el nem volt ilyen.
Vasad elég hozzá? Mert úgy vettünk/vették észre minél régebbi a gép annál többet hal a játék.
Mondjuk tisztelem a bátorságodat hogy megvetted annak ellenére amikkora foscunami van most a játék körül.

Þór vígi þessi rúnar

HöfEE
Nos, megvettem tegnap a játékot, hallottam hogy vannak bugok de nem mélyedtem el a témában.
Feltelepítettem GOG-on, 5 alkalommal crashelt a játék zsinórban miután rányomtam GOG-ban a play gombra. Gyakorlatilag el sem indult. Aztán a hivatalos fórumon olvasgattam, hogy le kell tiltani a GOG Overlayt. Megtettem, ezután három próbálkozás után, negyedjére elindult a Game, új játék, nehezségi fokozat aztán Lifepathnél kattintva Crash... Ezek után megint általában negyedik ötödik próbálkozásra indul a játék, egyszer már túljutottam a karakterkészítőn is.. Lehet az a baj hogy Hard fokozatot állítottam be mert így tényleg elég nehéz a játék....

2 órája próbálkozom, de még nem jutottam el odáig, hogy játszak. Ez azért nevetséges. Azért megkérdezném van e bárkinek valami tippe..

lwb
Semmit nem érnek vele. Nincs az a bank a világon, ahol hitelt tudnál felvenni személyes azonosítás nélkül. Ráadásul az összes okmányszámod pontosan ugyanúgy letiltható, mint pl. egy bankkártyaszám. A személyes adatoknak nem ez a jelentőségük, ennél többet ér egy adatbázis emailekkel, ahová pl. spamet lehet küldeni és olyan személyes adatokkal, amelyekből jelszavakat lehet kitalálni. El sem hiszi az ember, hogy hány embernek a születési ideje a jelszava/pin kódja/ alkalmazás jelszava / jelkódja stb.
De már önmagában a név-lakcím-emailcím értékes. Még ha nem is azért, hogy bármit ellopjanak tőled.

A kínaiak meg reverse engineer-elhetik a retail szoftvert is, ha nagyon akarják. Az is pontosan ugyanúgy tilos, mint a lopott forráskóddal molyolni. A lényeg, hogy ezt a nyugati piacon nem tudják majd eladni, ezért fogalmam sincs, hogy mire fogják felhasználni. A CDPR helyében én sem fizettem volna egy kurva vasat sem.

Nemrég a Watch Dogs Legion forráskódjákt lopták el, abból nem lett ekkora hír mondjuk.

<#eljen> Pont most akartam beírni ezeket. Gyorsabban olvasol... <#nevetes1>
Szerintem ebben a sztoriban a cyberpunk az mellékszál, állítólag Gwent a legnépszerűbb kártyajáték kínában és a cdprojekt részvényára főleg abból van hogy az jól megy ott, és látszik hogy a gwent source-t azt ki is rakták helyből árubabocsájtás nélkül mert azzal van bajuk hogy abból ELEVE milyen jól megy ...

Na ezt én sem tudtam ...

Carlos
Ha eladtak valszeg tenyleg olyan vette meg akit ved a kormanya az esetleges perektol. Erre jo kina es oroszorszag. Bar az oroszok leszarjak a jatekfejlesztest. Szoval kina. Ha kijon egy jatek, sok sikert a perekhez kina ellen. Kb eselytelen. Megha witcher 4-et is csinalnak witcher 3-bol akkoris bebizonyitjak, hogy az nem is az. Lengyel kivizsgalokat meg mar a repteren megkerik hogy menjenek szepen haza...or else! (Erre "szemelyes" peldat is tudok mondani, igaz szingapurbol, de jatekfejlesztesbol).
Ha eladtak es nem csak emberkednek.
Viszont a szemelyes adatok tenyleg gaz. Bank/hitel- kartya adatokat nem tarol a ceg az alkalmazottakrol, "csak" szemelyi, lakcim, utlevel. Pont amivel szemelyi hitelt lehet felvenni.
Mas kerdes hogy a gog-hoz kotott jelszavakat es kartyakat vittek-e. Szerencsere nincs kartya a gog-on hozzaadva nekem. Elljen a fizikai jatekok szeretete!
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.14. 09:07:46

Þór vígi þessi rúnar

Rendben van megkövetlek, elnézést sir, akkor érted miről van szó. 😊
Mindössze számomra nem volt egyértelmű a megfogalmazásod.
Azért hangsúlyozom a forráskód részét mert ugye ez itt a játékkal kapcsolatos fórum, és ezen részét ide vonatkozóbbnak tartom tartom a Cyberpunkra nézve, mint a történet egyéb adatlopásos részét , most hogy ez a CD Projekt-t-el történt éppen vagy mással...
(Nem érzéketlenségből vagy érdektelenségből persze természetesen, sajnálom is őket, főleg azon dolgozókat akik ezt elszenvedték. )
Csupán érdekes lesz hogy a már a játékiparban (is) keményen nyomuló kínai piacról mikor érkeznek meg az első AAA-s játékok, amik "véletlenül" kísértetiesen hasonló script-eket, modelleket, asset-et tartalmaznak mint a CD Projekt munkái. Néhány helyen már a médiában tippre 2-4-évet mondtak, attól függetlenül mennyire készültek erre...XD
PiszkosFred
Na akkor fussunk neki, csak a te kedvedért.

A hack és a forráskód lenyúlása valid, köztudott, ezzel tele van a világsajtó. Igen kedves, olvastam én is. Az is köztudott napok óta, hogy emellett forráskódok mellett alkalmazottakhoz kapcsolódó egyéb adatokat is vittek, erről is szóltak a hírek. Viszont a videóban most konkretizálták, egy példán/bejegyzésen keresztül a kiszivárgott személyes adatok jellegét, vagyis nem csak céges belső dolgokat, feljegyzéseket, nyilvántartásokat, anyámkínját, hanem az alkalmazottak eléggé személyes adatait tartalmzó adatbázisokat is lenyúltak, amelyek egy részével (kártyaadatokkal) már meg is próbáltak visszaélni. Na, ezt eddig nem olvastam sehol konkrétan (ez nem jelenti azt, hogy nem írtak már róla, csak én nem olvastam).

És ezek után úgy érzem jogos a kérdés, hogy a balfasz lengyel szakik mi mindent védtek még ilyen profi módon (spoiler: szarkazmus, még mielőtt...) és mi mindent vittek még az oroszok (vagy kínaiak, oly' mindegy).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.13. 21:00:40

Hogy is értenék bealudtak. Mondjuk nem meglepő. Kína már világhatalom nem is akármilyen a ruszkik meg kb 1-2 nap alatt elintéznének minket, ha akarnák 😊
Jól szórakóznak rajtunk ahogy bénázunk. De ez engem nem érdekel. ill. Érdekel de minek ugye?
Beléptünk a pillanatba amikor a jövőt már nem mi írjuk.
Nem jó nézni nem is nézem 😊
Európa a bénázás melegágya ahogy néztem a "járványkezelést" arra a szintre tuareg köztársaság is képes 😊
De legalább jól szórakozunk 😊
Szóval nincs jelentősége. Még nincs vége.
Mi az hogy mi igaz belőle ? Most bocs, de olvastok mást is játékhíreken kívül ?
Tegnap óta tele van vele a világsajtó, dokumentált a hackelés, az arverés amint a forraskódot meghirdették, és ha olvasol gazdasági hireket is, azt is tudod hogy tippre miert kínát irtam, nem egy nagy megfejtés, külföldi lapokban már cikkeznek is róla...
hát ezt jól össze kapartad nem mondom de az tuti hogy patch vagy a dlc is ugrót szerintem. Más már pár hete kint a mod szerkesztő de 1 normális mod nincs a játékhoz csak skin a külalak rá amit nem is lehet látni rendesen csak autó vagy motoron, de lasan már 1000 van belőle.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.02.13. 19:46:59
PiszkosFred
Hat, forrast nem neztem igy nem tudom, mennyi igaz belole, de a videoban a csavoka arrol beszelt, hogy devek szemelyes adatait is lenyultak, ami akkor derult ki, amikor a bankok felhivtak az alkalmazottakat, hogy tenyleg kell e az a hitel, stb. A jatek forraskodjanal az picit tobb azert, ezek az oroszok vittek mindent, amit ott talaltak (es ki tudja ez a breach mi(ke)t is erint me'g).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.13. 19:44:27

Nem a te meg a többi gog-os stb.felhasználó adatait akarták. Most éppen...XD
Ez nem valami "mérges rajongó" volt, a játék forráskódját nyúlták le többek közt, és legfontosabbként. Az orosz hackereknek jutott 1 és 7 millió dollár közti lóvé meg a bónusz Witcher 3 kiadatlan változat amit még pénze tehetnek, a kódokat meg vitte kína, ha tippelnem kellene... 😉
PiszkosFred
Hat, ez egyre cifrabb es ki tudja, hol a vege. Csak abban bizok, hogy a gogos adatokat nem nyultak le, az speciel erintene engem is.

hykao
Nagyrészt oroszok a fosztogatók a játékban. 😊 Legalábbis oroszul beszélnek. 😊 A kérdés, hogy a CDPR volt-e előrelátó, vagy pedig a megelőlegezett "bizalom" nem tetszett annyira az orosz hekkereknek. 😊 Aztán persze simán lehet belső elégedetlen alkalmazott, de akár maga a vezetőség is. Ki tudja mik lehetnek a háttérben. 😊
😄D előrelátó volt a scavengereket tömegével szláv nevekkel ellátni, mondjuk csak belescrolloztam ebbe, második felébe már hang nélkül.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.02.13. 18:13:37

Carlos
Nagy a gáz:

Þór vígi þessi rúnar

hja , de nem is KAMPÁNY-nak hívják hanem storynak meg single playernek 😄

Igazából lehetne olyan elágazós online kampányt csinálni amiben nem tud felrobbanni komplexitás és amit lehet solozni is meg coopozni is , csak úgy ne járjon mint a path of exile aminél a solo többnyire abból áll hogy próbálod minél kevésbé változatosabban szopatni magad a csapda kategóriás fejlesztések miatt amiből nehéz kihátrálni .

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

"minden háznál találsz rejtett kapcsolót, hátsó bejáratot, nyitva felejtett ajtót, vagy egy pinyót ahonnan fel lehet menni."

ez a patikamérleges komplexitás amiről beszéltem, ezzel nincs mit tenni mert így van kimaxolva, max máshogy is ki lehetett volna maxolni az is patikamérleges lett volna

Carlos
Mert ha most kimész a blahára te is minden háznál találsz rejtett kapcsolót, hátsó bejáratot, nyitva felejtett ajtót, vagy egy pinyót ahonnan fel lehet menni.
Vagy kimész szecsőre ahol a papóka reggel kimegy kaszálni, mamóka hozza a szalonkát vekni kenyeret majd hazamegy este papóka betér az ivóba egy kupicára majd nyugovóra tér.

Lehet választani melyik az élőbb.

Amúgy bazira unom már ezt a témát. :<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.12. 11:19:56

Þór vígi þessi rúnar

Benne van, de ha olvastad kancslaborz vagy a többiek hozzászólását ugyanaz amiért a régi rpket szeretjük,
élő a világ ha az npc-k társaknak vannak titkai, küldetései tesz megjegyzéseket időnként tetszik nem tetszik neki amit mondasz, stb. Élő ha érzed a karaktered az a játékban amit el akarsz játszani, a fejlesztő foglalkozott azzal legyen rejtett ajtó rejtett útvonal, stb. stb.
Lehet mondani fősztori meg karakterek nélkül is van rpg. Ezt réggen már mondtad open worldben nem lehet megvalósítani amit a izometrikusok tudnak. Én meg azt mondtam de meglehet. Itt a példa. Még nem tökéletes mert a 24/7 még nincs meg hozzá De a lényegi rész már megvan, ahogy beérsz a városba csörög a telefonod jönnek az üzenetek minél "híresebb" leszel annál többen keresnek. Feladatok vannak amik jól ki vannak dolgozva. Ettől él a világ nem csak bolyongók benne és gyűjtőm a lootot, meg gyilkolom aki az útba kerül. Mert minek menjek a céhekbe, hogy a random generátor által generált nulla befeketetett energiájú random questeket csináljam? Igen vannak jó dolgok is benne. De ehhez képest élettelen.
lwb
Szerintem ízlésekről vitatkoztok. Valakinek az az elő, ha van schedule az npc-nek, nappal meló, este megy kocsmába pl. Valakinek meg az, hogy ha végigsétál az utcán, akkor nemcsak állnak egy helyben, hanem beszélgetnek, rendőr helyszínel stb. Persze ez heteking ugyanígy marad, de ha háttérképnek vesszük, akkor életszerűbb, mint a ház előtt ácsorgó npc, aki lehet, hogy este elmegy azért aludni.

PiszkosFred
Az a sanda gyanúm, hogy "élő világ" kifejezés alatt teljesen mást értünk. Kifejtenéd, hogy nálad mit jelent az élő világ?

Oké legyen valami összefoglaló szerintem az open world rpg-k amik megjelentek. 2010-től.
FNV után.
Skyrim: Ugye ami az előnye a 24/7 a mozgó dolgozó npck, kalandozni lehet benne, akit csak a szabadság érdekel. A világ látszatra él. Ez kb 20 óra amíg így gondolod.
Utána rájössz, van a sárkányos rész csak úgy lehet utána ahol a katonák jaj dragonborn, majd jön a hegyecske ahol szuperhős leszel. Meg vannak a jópofa npc-k nord-imperial-high elf. Olyan sablonosak amilyen sablonosak csak lehetnek. Igazi hollywoodi giccsparádé. Persze van egy két kivétel elvétve. Nyoma nincs még az Oblivion színvonalának sem. Nincs olyan, hogy egy rpg közepes sztorival legjobb legyen. Az nem rpg hanem év játéka.
Ami erre rátett egy lapáttal még ha lehetett. Az Harkon, ha beállsz közénk fasza csávó leszel leharapod mindenkinek a fejét. Kb.
Közben viccet csináltak az egyik legjobb loréval rendelkező világból, amit ők alkottak. Szigorúan modok nélkül.
DA3: Próbálták utánozni a skyrim sikerét ez az évtized a skyrim sikerének megismétléséről szólt volna. Nem jött össze. De kaptunk egy jó történetet, nagyon jó karakterekkel. Talán utoljára.
Fallout 4: Ha lehet mondani van a Bethenk morrowind utáni legjobb rpgje akkor ez az. Vannak benne társak akik nem csak bambulnak melletted. Sőt élő npck is mint Danse, brotherhoodd vezér, stb. Jó kis kiegekkel többségében. Jó lett.
W3: nehéz lenne open worldnek nevezni, inkább nagy területes sztori vezérelt rpg, faék egyszerű harc, a hordát leszámítva kihívások nélkül, csodálatos karakterek, történet. Tényleg 5*.
CP 2077: Ahogy kancsalborz mondta. Kaptunk egy régi rpg-t modern köntösben valóban félkész sok szempontból. De a fenti lista alapján eddig ez a legjobb. 2010 óta. Ha számít az, hogy nem csak te vagy karakter a játékban és ez alapvető kritérium a megítélésben. Szigorúan very hardon ahol a loot szürke olyan amilyennek lennie kell pl. Bemelegítés hard szinten, játék csak és kizárólag very hardon. Tényleg gondoltak mindenkire, akit csak a történet érdekel és arra is aki komolyabb kihívásra vágyik.
Carlos
cyberpunk source code leaked:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Þór vígi þessi rúnar

Voltan
Leszámítva, hogy azért minden szarra ott sem kell skillcheck-et dobni, párbeszédnél pl. én még soha nem dobtam, egy mesélő mellett sem. De amúgy jaja, valóban ilyen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
"Annyira viccesek vagytok. Most komolyan azt hiszitek érdekel a kórus?"
"Azt hiszitek izgat a hülyeségetek?"

Nos, a jelek szerint igen 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Carlos
Játszottál valaha IRL szerepjátékot? Papiron igazi kockákkal, barátokkal, KM-el?
Ha nem: - ez ilyen.
Ha igen: - ez ilyen.

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
Nyilvan csak typo, de dndben nincs nulla, foleg nem d20-nal 😊

Ha valamiert nem ertened(bar szerintem igen) akkor abban a tragyarakasban a skillchecket kockadobassal valtjak ki(0tol 20ig ertekek kozott), minden harci helyzet vagy parbeszed opcional kockadobassal donti el hogy mikent fogsz kikerulni az adott szituaciobol es bar alapbol ugye 50 % eselyed van hogy foledobjal es megnyerd a "skillcheck"et nekem sikerult 90%ban ala dobni, az volt a teteje amikor feldobta hogy a skillcheckhez 5os erteket ad es mondom na akkor ez most meglesz, francokat, 3ast dobtam... egyetlen szituacio amikor nem dobtam kisebbet ha a skillckeckre 1est adott meg. Menjenek a faszomba... meghogy rpg....
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.02.11. 22:34:18
De persze a kiskard a lényeg meg persze pistike ahogy szalad a fakardal meg a lobogó kötény. Lényeg a feeling kurva jó vagyok,
Ja igen nem a PoE-ben nyomod.
DA3 az a rendszer sajnos már mmo gagyi. És nem olyan jó mint a TESO. Abba időt öltek mert minden idő.
Amiért 120 óra lehetett a felejthetetlen karakterek, ott még ott volt pár író mint Gaider.
Próbáltam magyarázni ezeknek. De minek. Morrowindnek még voltak karakterei nem is akármilyenek az istenek háborúja a tribunnallal, miközben a légiók is ott voltak a Cyrodill birodalommal. Egész ötletes volt.
Ésre se veszik de a nívótlanságot éltetik. Ahogy az igényszint egyre lejjebb és lejjebb van és a Larian még nem is rossz az EA mellett. Ők legalább viccessek.
Carlos
Velem ugyanez volt. En sem untam meg, najo 3ik vegigjatszastol a braindenceket utaltam meg. De szerettem es nem bantam meg. Csak elfogyott. Es latom hogy mi lehetett volna meg. Es remelem lesz is akar dlc-kkel akar modokkal. Csak ki kell varni.

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
"farmolni a TELIBEBASZOTT TETVES KOCKADOBASAT!!"

😄DD

Nagyon kezd lefárasztani ez a topic. Mindkét oldal. Unfav és majd visszatérek, ha elkezdenek jönni a DLC-k és lesz vmi értelmes kommunikáció is. (remélhetőleg) 😄
Aki szerint a BG3 jo lesz az nem tudja mit beszel, mennyire jo is lesz istenem quicksave+quickload farmolni a TELIBEBASZOTT TETVES KOCKADOBASAT!! Egyebkent se tartom sokra a Larian mesterkelt nehezsegi szintjeit de legalabb a Divinity2-ot 80 ora korul kezdtem megunni, a BG3 early acces-t meg eletem legnagyobb tevedesekent tartom szamon mind a tizenakarhany orajaval amibe kerult azt a szart "vegigcsinalni", mondjuk inseges idokben rafanyalodok mert nincs mas de hogy az jo jatek??
Nalam egeszen megdobbento elmeny hogy egy DragonAge Inquisitiont 120 oraval rettento hosszunak talaltam/teljesen meguntam a vegere, Divinity2 az elobb emlitettem, de megneztem lovolde fronton pl a Rage2-ot na az 30 ora utan mar rosz vicc, ehez kepest 300 ora koruli Cyberpunk-ot jatszanam meg, csak mar nincs benne semmi, mindent vegigprobaltam/jatszottam es vege, de unni nem untam sehol/semmikor. Nalam ettol jo jatek a Cyberpunk nem attol hogy milyen tehnikai hibai vagy hianyossagai vannak.
Egyebkent ennyire fontos szamodra hogy a 2-3 ugyeletes troll minden ugratasara reagalj? Ha neked a Cyberpunkot elmeny jatszani akkor tedd azt es szard le magasrol a huhogokat....
Tegnap realizáltam mennyire szar hiszen a BG3 kis epizódokban de majd kurva jó lesz.
Sőt kingmaker 2, örök kedvenc az első, is jön valamikor. De már várom a következő Dragon Age-t mert az kurva jó lesz...
Sőt TES VI, is fasza lesz hiszen, mit számít már a tényleg jó ESO-t is kinyírják. Pedig mennyit nevettem rajta egy "nyomorult"
mmo is jobb mint a skyrim. Vicc ugye? De most gondoskodnak róla. Hiszen az a lényeg mind egy nívón legyen nem?
A lényeg a CD projekt most elszarta. Nem nőt fel a nagyokhoz meg rohadt bugos és szar, mert szar.
Minden rendben?
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2021.02.11. 20:35:42

Why so serious?

Annyira viccesek vagytok. Most komolyan azt hiszitek érdekel a kórus?
Tudom szar el se tudom mondani mennyire?
Valid? Mi a valid a karakterek nélküli skyrim?
Carlos ahogy sokan mondják mit beszélsz itt 300 óra után?
Nekem egy jobb rpben van 150-200 órám mert utána minek?
Azt hiszitek izgat a hülyeségetek?
ugyan rajta írjatok egyet ami jobb mint ez, "dokumentáljátok"
Igen a Witcher 3-ba a mellékquestben. Jobb volt. Ja nem.
Igen a skyrim, hagyjuk.
Igen a gta V,VI, VII, jobb rp mint ez...
Igen hiszen duskálunk jobbnál jobbakba. Ja
A kurva CD Projekt megint gyártott karaktereket, amire emlékezni fogunk, Rouge, Johnnie, Peralez, Judy.
Hiszen tele vagyunk ilyenekkel.
Ja tegnap is a Gtaban is unalmas kis gig questet csináltam. Pont ilyen volt.
Sőt a Bioware hisze a DAO óta ilyeneket gyárt.
Sőt mindenki ez az alap.
Obsidian elmehet a picsába a kis szaros űroperájával mert annyira gáz.
Tele vagyunk téleg. Nem is tudom hova nézzek.